Erottamassa jyviä akanoidenkeskeltä

Toinen Tessalonikalaiskirje 2: 1-3:
»Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi...»
Johanneksen Ilmestys 2: 20-21, 2: 24-25:

»Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua. Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan.»


»Mutta teille muille Tyatirassa oleville, kaikille, joilla ei ole tätä oppia, teille, jotka ette ole tulleet tuntemaan, niinkuin ne sanovat, saatanan syvyyksiä, minä sanon: en minä pane teidän päällenne muuta kuormaa; pitäkää vain, mitä teillä on, siihen asti kuin minä tulen.»

Evankeliumi Matteuksen mukaan 13: 37-43, 13: 49-50:

»Niin hän vastasi ja sanoi: "Hyvän siemenen kylväjä on Ihmisen Poika. Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset. Vihamies, joka ne kylvi, on perkele; elonaika on maailmanloppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit. Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa. Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta, ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys. Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon.»


»Näin on käyvä maailman lopussa; enkelit lähtevät ja erottavat pahat vanhurskaista ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.»


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me emme ainoastaan keskity aikain lukuisiin merkkeihin, vaan me myös tutkimme erästä eriskummallista tilannetta jota ei pitäisi olla olemassa: paitsi tietenkin että Jumalan Sana kertoo että näin asiat tulevat olemaan. Me tiedämme että Pyhä Henki vahvistaa todellista Jeesuksen Kristuksen seurakuntaa ja että tämän jäsenet on varustettu hengellisillä lahjoilla ja voiman suurella ilmentymällä, joka käy pimeyden valtakuntien ylitse. Saatana tietää tämän paljon paremmin kuin ihmiset. Jaakob 2:19-20 sanoo: "Sinä uskot, että Jumala on yksi. Siinä teet oikein; riivaajatkin sen uskovat ja vapisevat. Mutta tahdotko tietää, sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on voimaton?"


Me elämme tätä hyvin outoa aikaa maailmanajan lopussa, jolloin suuri luopumus kristittyjen keskellä on tulossa huipentumaansa. Vain pieni jäännös voimallisia, rukoilevia kristittyjä on jäänyt jäljelle samalla kun TV-evankelistoista ja suurista mega-kirkoista on tullut kompromissien ja viihteen keskuksia. Se on aika jolloin ihmiset himoitsevat ihmisten kirjoittamia kirjoja, mukaanlukien Raamatun monet erilaiset versiot, todellisen vuoden 1611 Kuningas Jaakon Käännöksen sijaan, joka on kestänyt ajan koetuksen ja joka on saanut aikaan monia uskomattoman hienoja ihmeitä.


Koska valtaviran "kristillisistä" kirkoista on tullut hengellisesti sokeita, kuuroja ja tyhmiä, Illuminatin pomot kykenevät jatkamaan aikakausia vanhaa työtään uuden maailmanjärjestyksen synnyttämiseksi. Me tiedämme myös että Illuminatin suunnitelman neljäs kohta on uskonnon hävittäminen Amerikasta, ja kuten me näemme tässä uutiskirjeessä, he ovat suorittaneet tämän. Saatana on onnistunut väliaikaisesti suurimmassa hengellisessä alkemia-projektissaan synnyttää noituuden ja kristinuskon sekamelska. Meillä on suuri toivo ja odotus, kuitenkin, sillä Kaikkivaltias on nyt erottamassa pahat hyvistä. Tämä ekumeeninen liike ja kirkkojen hengellinen rappio ovat selkeitä todisteita että on käynnissä lusteiden sadonkorjuu tähän maailmankirkkoon ja että heidän nimensä on Jumalan tuomioiden listalla. Jokainen joka on sellaisen kirkon jäsen joka operoi Babylonin juovuttavan maljan vaikutuksen alaisena, pitäisi lähteä siitä heti pois. Todellinen pelastus ei tule koskaan kirkon tai seurakunnan kautta, vaan pikemminkin suoraan sydämeesi Jumalan armon valtaistuimelta. Kirkot ja suuret salit ovat täynnä ihmisiä jotka eivät tunne Herraa, ja he eivät voi löytää Häntä koska nämä instituutiot ovat heidän tiellään. Sinä voit luovuttaa sydämesi Kaikkivaltiaalle nyt kun on vielä hieman aikaa. Merkit Hänen paluustaan ovat kaikkialla ja niitä näkyy joka päivä!

Tuomion resonoiva voima

Menneen kolmentoista kuukauden aikana, me olemme nähneet lukuisten katastrofien iskevän meidän kapinoivan planeettamme ylle; massiivisista tsunameista jotka pyyhkivät kokonaisia kaupunkeja kartalta. On ollut useita satoja suuria maanjäristyksiä, tulivuoret ovat syösseet laavavirtoja sisältään, nostaen savua kolmentoista kilometrin korkeuteen. Monet ihmiset eivät ymmärrä että samana päivänä kun Hurrikaani Katrina tuhosi New Orleansin, siellä oli myös kolme maanjäristystä.


Meidän herramme Jeesus Kristus erityisesti mainitsi että lukuisat maanjäristykset olisivat merkkeinä Hänen tulemisestaan, ja kirjoittaessani tätä, on ollut 302 merkittävää maanjäristystä viimeisten 30 vuorokauden aikana, U.S. Geological Survey’s Iris seismic monitor:in mukaan. 2.1.2006, Fijillä oli maanjäristys voimakkuudeltaan 7,1, ja tuona samana päivänä oli lukuisia pieniä järistyksiä pitkin Uuden Madridin siirrosta Arkansasissa. Kaksi päivää myöhemmin, 4.1.2006, Kalifornian lahdella oli maanjäristys voimakkuudeltaan 6,7. 14.1.2006, maanjäristys iski Ohion maaseudulle, ja seuraavana päivänä voimakas merenalainen järistys, voimakkuudeltaan 7,7 iski Indonesiaan. Lista järistyksistä jatkuu ja jatkuu, ja niitä tapahtuu paikoissa kuten Marianan saaret Intian ja Kiinan rajalla, Pakistanissa, koko tyynenmeren tulikehän alueella, ja useilla paikoilla kaikkialla maailmassa.


Myös tulivuoret ovat heräämässä eloon kaikkialla, ja totisesti, vuoret järkkyvät Herran läsnäolon voimasta. Selkeä kuvaus tulivuorten purkautumisesta Herran tullessa annetaan Jesajan Kirjan luvussa 64:1-3: "Oi, jospa sinä halkaisisit taivaat ja astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi, niinkuin risut leimahtavat tuleen, niinkuin vesi tulella kiehuu, että tekisit nimesi tunnetuksi vastustajillesi ja kansat vapisisivat sinun kasvojesi edessä, kun sinä teet peljättäviä tekoja, joita emme odottaa voineet! Oi, jospa astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi!"


On hämmästyttävää että nyt meillä on purkautuvia tulivuoria maan molemmilla navoilla. Kaikkein huomattavin on Augustine Volcano lähellä Homeria, Alaskassa, joka on syössyt savua 13 kilometrin korkeuteen. Me tiedämme myös että 2.12.2005, 20 hehtaaria maata sortui mereen Hawaijin Volcanoes-kansallispuistossa. Toinen huolenaihe on se, että Fuji-vuorella, lähellä Tokiota, ei ole lunta, ja kasvaa huoli että se voisi purkautua ja uhata tätä kaupunkia.


Meidän planeettamme on hajoamassa liitoksistaan, ja Norjassa, heidän nähtyään että katastrofi on välitön, ollaan rakentamassa "tuomiopäivän holvia" Spitsbergenin saarelle, 1000 kilometriä pohjoisnavalta. Tämän holvin seinät ovat 1,2 metriä paksuja ja sinne on tarkoitus varastoida siemeniä kaikista maailman viljalajeista, yhteensä yli kaksi miljoonaa kappaletta.


Maailmassa tapahtuu paljon omituisia asioita. Outo sää on iskenyt monille alueille, ja 8.1.2006, pohjois-Japaniin satoi 4,5 metriä lunta saaden talojen katot romahtamaan ja aiheuttaen lukuisia kuolemia. Barrowissa, Alaskassa, massiiviset jääkentät, jotka ovat kuin jäisiä tsunameita, ovat iskeytyneet rantaan. Raportit ovat nyt osoittaneet että Golf-virta, joka tuo lämmintä vettä Britanniaan ja Pohjois-Eurooppaan, on heikentynyt yli 30 prosenttia viimeisten 12 vuoden aikana ja että se jatkaa heikkenemistään. Lisäksi, NASA:n satelliitit paljastavat että globaali lämpeneminen sulattaa arktista jääpeitettä niin nopeasti että uusi meriväylä on avautumassa Atlantin ja Tyynenmeren välille. Minulla on edessäni järkyttäviä kuvia jotka näyttävät että ennen niin mahtava Amazon-joki on nyt niin matalalla että monin paikoin se on kuivunut kokonaan. Lukuisat kaikenkokoiset veneet lojuvat kuivuneella joen pohjalla.


On myös mielenkiintoista huomioida että tammet kaikkialla maailmassa ovat kuolemassa. Saksassa, puolet tammista ja kolmasosa kaikista puista on kuolemassa. Me tiedämme että tammet ovat pyhiä noidille, ja että tammien kuolema on Raamatun mukaan varma merkki lopun ajoista. Jesaja 1:29-31 sanoo: "Sillä he saavat häpeän niistä tammista, joita te himoitsitte, ja pettymyksen puutarhoista, jotka te valitsitte. Sillä teidän käy kuin tammen, jonka lehdet lakastuvat, ja kuin puutarhan, joka on vailla vettä."


On myös monia outoja merkkejä taivaissa. Äskettäin havaittiin että massiivinen jatkuvasti räjähtelevä objekti avaruudessa on synnyttänyt mustan aukon joka on alkanut niellä muita tähtiä. Professori Brian McNamara Ohion yliopistosta sanoi: "Oli tyrmistyttävää havaita että 300 miljoonan auringon suuruinen massa oli nielty." NASA:n tiedemies Jennifer Wiseman on myös raportoinut että Orionin tähtisumu on nyt aktiivinen kiehuva pata. Tri. Wiseman myös sanoi että oli muodostumassa massiivisia valon onkaloita. Ne ovat majesteettisen valon ja kauneuden säihkyviä käytäviä.


Toinen asia joka on toteutumassa ilman selitystä on tätä massiivinen salamoiva ukkosmyrsky joka on havaittu Saturnuksessa. Salamat jotka ovat tuhat kertaa voimakkaampia kuin mitkään maan päällä nähdyt, välähtelevät melkein jatkuvasti. Näitä myrskyjä on ollut nyt 35 episodia, ja jokainen on kestänyt kymmenen tuntia. Me jatkamme valvomista ja rukoilemista kun koko universumi alkaa reagoida Jumalan lähestyvään tuomioon.

Noituutta ristin kera

Kuten aikaisemmin mainittiin, luciferilaisten vehkeilijöiden ensisijainen tavoite on tuhota uskonto Amerikassa. Jotta tämä suoritettaisiin, illuministien täytyisi valmentaa (korkeaam poliittiseen asemaan) ja rahoittaa vääriä opettajia ja mainostaa heitä suurina "kristittyinä". Nämä kirjailijat, opettajat ja saarnaajat jotka ovat vailla omaatuntoa, tuovat kirkkoihin nokkelia tarinoita käyttäen puhdasta noituutta puettuna "kristilliseen" sanastoon. Eräs esimerkki joka onnistuneesti saanut miljoonat uskovat uskomaan noitien lailla on Clive Staples Lewis, ja hänen tarinansa. Raamattu varoittaa että tällaisia ihmisiä tulisi ja että he menestyksekkäästi eksyttäisivät monet. Toinen Pietarinkirje 2:1-3 sanoo: "Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessa on oleva valheopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku."


Narnian tarinoiden käyttö Evenkeliumina on vakava synti, ja jokainen jolla on vähänkään näkökykyä ei voi olla näkemättä suurta hengellistä vaaraa siinä että tehdään Jeesuksen Kristuksen Evankeliumista fantasiaa. Surullinen tosiasia on että melkein kaikki nimikristityt ja fundamentalistiset kristityt rakastavat näitä outoja Narnian tarinoita. Entisenä noitana jonka Jeesus Kristus on pelastanut, minä voin nähdä ensisilmäyksellä että tämä on suurta jumalanpilkkaa. Narnian tarinat ovat sekoitus kreikkalaista, roomalaista, muinaispohjoismaista ja kelttiläistä noituutta. Nyt me otamme esille joitakin katkelmia Narnian tarinoista.


Ensimmäisessä kirjassa, tämä velhon veljenpoika, leijona Aslan luo olentoja asuttamaan Narnian maata. Nämä olennot ovat puiden jumalia, jokien jumalia, faunoja ja satyyreja. Nämä esitellään hyvinä olentoina. Faunat ovat jumaluuksia joilla on ihmisen ruumis mutta vuohen sarvet, korvat ja kaviot. Wiccalainen Pan-jumala on esimerkki faunasta. Wiccalaisessa noituudessa, on hyvin tunnettu hokema joka alkaa sanoilla "suuri Pan-jumala, suuri jumala Pan, puoliksi vuohi ja puoliksi ihminen." Noituudessa, Pan on mielen päämies, ja saa aikaan paniikkia, sekasortoa ja hermojen reistailua. Hän on myös luonnonjumala jota palvotaan himon ja hedelmällisyyden rituaaleilla. Kuinka Aslan voidaan esittää Kristuksen kaltaisena hänen luotuaan tällaisia olentoja? Miksi, Kristuksen kuvana, Aslan loisi satyyreja, jotka ovat puoliksi eläimiä ja puoliksi ihmisiä ja jotka ovat seksuaalisen himon luomuksia? Sanasta "satyr" me saamme sanan "satyriasis", jonka sanakirja määrittelee hallitsemattoman seksuaalisen himon tilaksi.


Kolmannessa Narnian tarinassa, nimeltään "Hevonen ja hänen poikansa", me löydämme Araviksen joka kysyy isältään lupaa mennä metsään uhraamaan salaisen uhrin Zardeenalle, Yön valtiattarelle. Leijona Aslan myös lähettää erään kirjan henkilön pahan Tash-jumalan temppeliin parannettavaksi samalla kun hän seisoo Tash-jumalan alttarin edessä, joka on Saatanan kuva.


Neljäs kirja on nimeltään "Prince Caspian", ja siinä me löydämme Aslanin johtamassa villiä metsäläistanssia, Bacchusin kanssa, joka on juopumuksen ja orgioiden jumala, sekä Maenadsien kanssa, naisten jotka repivät kappaleiksi eläviä ihmisiä ja eläimiä, ja syövät uhriensa lihan raakana. Tämä neljäs kirja myös sisältää loitsuja kuinka kutsua koolle puiden henkiä niin kutsutun valkoisen magian avulla. Raamattu (Deuteronomium 18:9-12) kieltää kaikki tällaiset asiat.


Viidennessä kirjassa, nimeltään "The Voyage of the Dawn Treader", hahmo nimeltä Lucy kutsuu Aslanin lausumalla loitsun joka löytyy Velhojen Loitsujen kirjasta. Kun Lucy yllättyy siitä että loitsun toimii, Aslan sanoo hänelle: "Luuletko että en voisi noudattaa omia sääntöjäni?" Mainittakoon tässä että henkilökohtaisten loitsujen kirja, joita noidat käyttävät, tunnetaan nimellä "Varjojen kirja", ja Narnian tarinoiden Kristus-hahmo on se joka on kirjoittanut tämän loitsukirjan.


Kuudennessa kirjassa, nimeltään "The Silver Chair", kentaurit opettavat astrologiaa. On myös verta vuodattava rituaali jota Aslan käyttää herättääkseen henkiin kuolleen kuninkaan ruumiin.


Seitsemännessä kirjassa, nimeltään "The Last Battle", hahmo joka symbolosoi antikristusta saa selville että hänet huiputettiin esittämään tätä roolia ja hän pääsee taivaaseen Aslanin kanssa. Toinen hahmo, joka oli pahan Tash-jumalan uskollinen palvelija, on hämmentynyt löytäessään itsensä taivaasta. Aslan sanoo hänelle: "Lapsi, kaikki palvelukset jotka sinä olet tehnyt Tashille, minä lasken palveluksiksi jotka sinä olet tehnyt minulle." Tämä on viesti että kaikki uskonnot vievät taivaaseen.


Tarinoiden toinen kirja, tietysti, on nimeltään "The Lion, the Witch, and the Wardrobe", mutta kaikki Narnian aikakirjat ovat samaa tarinaa. Outoa on, että samalla kun maailma tunnustaa että Narnian aikakirjat ovat noituutta, "kristityt" luulevat että nämä on kirjoitettu heille. Mainittakoon tässä, että Good News Publishers on julkaissut "kristillisen" traktaarin joka suosittaa Narnian tarinoita; tämän traktaatin otsikko on "Vaatekaapin salaisuus". Minä nyt lainaan katkelmaa tästä traktaatista: "Wrong will be right, when Aslan comes in sight, At the sound of his roar,sorrows will be no more, When he bares his teeth, winter meets its death, And when he shakes his mane, we shall have spring again... As the saying goes, two sons of Adam and two daughters of Eve will one day sit on the four thrones at Cair Paravel and rule as Kings and Queens in Narnia. Now that the four children are here, could it be that Narnia’s deliverance is at hand?" ["Väärä on oikea, kun Aslan tulee näköpiiriin, kun hänen karjuntansa kuuluu, ei ole enää surua, kun hän paljastaa hampaansa, talvi saa loppunsa, ja kun hän ravistaa harjaansa, meillä on taas kevät... Kun sanonta kuuluu, kaksi Aadamin poikaa ja kaksi Eevan tytärtä tulevat eräänä päivänä istumaan neljällä valtaistuimella Cair Paravelissa ja hallitsemaan Narnian kuninkaina ja kuningattarina. Nyt kun nämä neljä lasta ovat täällä, voisiko olla niin että Narnian vapautus on käsillä?"]


Ennenkuin me jatkamme, minä pyydän että kaikki pastorit jotka ovat tukeneet Narnian tarinoita, lukisivat tämän uutiskirjeen. Tehkää parannus ja myöntäkää seurakuntanne edessä että te olette olleet väärässä. Seurakuntalaiset kunnioittavat teitä jos te teette näin. Tehkää kaikki voitavanne jotta voisitte karkottaa noituuden kirkoistanne, ja minä autan teitä kykyjeni mukaan. Tehkää se nyt kun on edelleen aikaa asioiden korjaamiseen. Ihmiset tarvitsevat tätä samaa Evankeliumia jota saarnattiin helluntaipäivänä Apostoli Pietarin toimesta. Apostolien Teot 19:18-20 sanoo: "Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa. Ja useat niistä, jotka olivat taikuutta harjoittaneet, kantoivat kirjansa kokoon ja polttivat ne kaikkien nähden; ja kun niiden arvo laskettiin yhteen, huomattiin sen olevan viisikymmentä tuhatta hopearahaa. Näin Herran sana voimallisesti kasvoi ja vahvistui." Toivon ja rukoilen hartaimmin, että ihmiset polttaisivat nämä kirjat.

Ensin tulee luopumus

Kuten aikaisemmin mainittiin, Raamattu varoittaa että ennen loppua olisi suuri luopumus, joka avaisi oven laittomuuden ihmiselle ja kadotuksen lapselle. Kuinka alas tunnustava "kristillinen" kirkko on vajonnut? Sunnuntaina, 12.2.2006, 450 valtavirran "kristillistä" kirkkoa piti suuret juhlat Charles Darwinin syntymäpäivän kunniaksi. Näihin juhlallisuuksiin kuului ohjelmia ja saarnoja joissa painotettiin että Darwinin evoluutioteoria on sopusoinnussa uskon kanssa, ja että kristityillä ei ole tarvetta tehdä valintaa uskonnon ja tieteen välillä. Tämä juhlapäivä jossa kunnioitettiin Darwinia oli nimeltään "Evoluutio-sunnuntai", ja siinä oli mukana Metodistinen kirkko, Luterilainen kirkko, Presbyteerinen kirkko, Unitaarinen kirkko, Anglikaaninen kirkko, United Church of Christ, Baptisti-kirkko ja monia muita kirkkoja.


Britanniassa, eräs anglikaaninen kirkkoherra tarjoaa kahdesti kuukaudessa pidettävää jumalanpalvelusta Gooteille seurakunnassaan, Rock-musiikin ja pakollisten mustien vaatteiden kera. Tämä kirkkoherra, Martin Ramshaw Cambridgesta, sanoo itse olevansa gootti. Kynttilä-jumalanpalveluksen ja rukousten jälkeen, he kaikki menevät paikalliseen yökerhoon tapahtumaan nimeltään "Kutsu". Mainittakoon tässä että gootti-kulttuuri on outo ja pahojen henkien ohjaama ei-konformististen -- konformisti on henkilö joka kuuluu Englannin valtionkirkkoon -- henkilöiden liike jotka tuntevat viehtymystä kuolemaa kohtaan. He pukeutuvat mustaan, silpovat ruumistaan ja näyttävät hyvin kärttyisiltä julkisuudessa. Se on eräs saatananpalvonnan muoto.


Bostonissa, eräs pappi joka kutsuu itseään nimellä Isä Patrick Gray pitää erityistä tapaamista nimeltään "Teologiaa oluthanan ääressä" M.J. O’Connorin Irlantilaisessa Pubissa. Näitä opintoja mainostetaan seuraavanlaisilla iskusanoilla: "Tapaa uusia ihmisiä, syö hyvin, ajattele syvällisiä, juo hyvää olutta."


Näyttää siltä että Paavi Benedictus XVI on suojassa -- ainakin tuomiopäivään asti. Tämä uusi Paavi. Ratzinger, on immuuni syytteille USA:n oikeuslaitoksen ja tuomari Lee Rosenthalin mukaan. Tämä Paavi nimettiin syytteen yhteydessä, joka koski salaliittoa peittää kolmen pojan seksuaalinen hyväksikäyttö, mutta tämä tuomari lausui että Paavi, valtionpäämiehenä, on syytesuojassa. Kummallista että Saddam Hussein oli valtionpäämies ja joutui oikeuteen julmuuksista joihin hän syyllistyi. Miksi Paavin ja Vatikaanin pitäisi olla immuuni tuhansien poikien hyväksikäyttöä koskevassa jutussa.


Tämä roomalaiskatolinen kaikkien porttojen äiti, kuten Jeesus Kristus kutsuu sitä Ilmestyskirjan luvussa 17, on todellakin näyttämässä todellista väriään. Vatikaanin viranomainen, Monsignor Walter Brandmuller, Pontifical Committee for Historical Science:n päällikkö, on aloittanut rehabilitaatiokampanjan (=maineenpalautus) Juudas Iskariotille. Vatikaanin tutkijat ovat lausuneet että Juudas ei tehnyt mitään väärää ja että hän oli yksinkertaisesti opetuslapsi joka on ymmärretty väärin! Brandmuller sanoi: "On aika nähdä tämä opetuslapsi Juudas Iskariot, myötätuntoisemmassa valossa." Jeesus sanoi (Markus 14:21): "Niin, ihmisen Poika tosin menee pois, niinkuin hänestä on kirjoitettu, mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta Ihmisen Poika kavalletaan! Parempi olisi sille ihmiselle, että hän ei olisi syntynyt."


Toinen elintärkeä seikka joka täytyy mainita Joseph Ratzingerista tai Paavi Benedictus XVI:stä, on, että hän on sanonut uskovansa että Jeesus Kristus ei tule takaisin, vaan joku toinen, jolla on hänen piirteensä, on tulossa. Tässä on lainaus Paavillisen Raamattukomission julkaisusta nimeltään "Juutalaiset ja heidän pyhät kirjoituksensa kristillisessä Raamatussa": "Juutalaisten messiaaninen odotus ei ole turhaa. Siitä voi tulla meille kristityille voimakas piriste jonka avulla pitää hengissä uskomme eskatologinen ulottuvuus. Kuten he, myös me elämme odotuksessa. Ero on siinä että meille, sillä joka tulee, on Jeesuksen piirteet, joka on jo tullut ja joka on jo läsnä ja aktiivisena meidän keskellämme."


Puhuessaan antikristuksesta, Herra Jeesus sanoi (Johannes 5:43): "Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan."

Kansallinen moraalittomuus ja muita homoseksuaalisuuteen liittyviä ongelmia

Samalla kun kirkot on täysin illuminisoitu ja valmiita ottamaan vastaan antikristuksensa, me näemme myös kaikenlaisen sosiaalisen epäjärjestyksen ja moraalittomuuden nousevan yhteiskunnan huipulle asti. Britanniassa, hallituksen rekisteröintiviranomaiset ovat hylänneet sanan avioliitto likaisena sanana. Kaikkiin avioliittoihin viitataan nyt termillä "civil partnership" tasa-arvon nimissä. Homoseksuaalisuudesta on tullut niin vaikutusvaltainen Englannissa että liikemaailmassa on kehitetty uusi sanonta: "It helps to be gay if you want more pay." [=on hyödyksi olla homo jos haluat maksaa enemmän.] Keskimääräinen brittiläinen homoseksuaalinen mies ansaitsee 10.000 puntaa vuodessa enemmän kuin keskiverto mies. Homoseksuaalinen nainen ansaitsee yli 6.000 puntaa enemmän kuin keskivarto nainen.


Yhdysvalloissa, elokuva Brokeback Mountain, voittaa kaikki palkinnot. Jotta vanhurskautta loukattaisiin vieläkin enemmän, laulaja Willie Nelson julkaisi uuden laulun ystävänpäivänä 2006, joka ylistää homoseksuaalisuutta, ja se sisältää seuraavanlaiset sanat: "Jokaisen lehmipaimenen sisällä on lady joka haluaisi tulla ulos kuorestaan."


Esimerkkejä moraalisesta konkurssista on kaikkialla. New York Cityssä, jokaista sataa syntyvää lasta kohden tehdään 74 aborttia. Floridassa, liittovaltion tuomari kumosi Daytona Beachin alastomuuden kieltävän lain perustuslain vastaisena. Tämä tuomari sanoi: "Säännöt jotka kieltävät julkisen alastomuuden ovat 1. ja 14. lisäpykälää vastaan." Tässä samassa osavaltiossa, Floridan yliopiston työntekijät saavat perhe-avustuksia huolimatta siitä onko kumppani samaa vai eri sukupulta. Kuitenkin, jotta he saisivat avustukset, heidän täytyy allekirjoittaa paperi jossa he vakuuttavat aktiivisesti harjoittavansa seksiä kumppaninsa kanssa. Ei kestä enää kauan kun Kaikkivaltias kaataa vihan maljansa kaikkien tällaisten asioiden ylle. On kumma että Hän ei ole vielä tehnyt näin.

Häämöttävä ydinsota

11.2.2006, Lontoon Daily Teleghraph raportoi että strategistit Pentagonissa tekevät suunnitelmia Irania vastaan suunnattavista tuhoisista pommituslennoista joita tukisivat sukellusveneistä ammuttavat ballistiset ohjukset. Sodasta Irania vastaan puhutaan paljon, ja ainoa asia mikä puuttuu on suuri terrori-isku, sellainen joka tapahtui 11.9.2001. Tämä hirvittävä tapahtuma sai ihmiset uskomaan valheen että Irak olisi ollut iskun takana. Kuinka ihmiset voivat olla näin eksyneitä? Eräs maailmanjohtaja vastasi tähän kysymykseen seuraavasti: "Varo johtajia jotka paukuttavat sodan rumpuja piiskatakseen kansalaiset isänmaalliseen hurmokseen, sillä isänmaallisuus on totisesti kaksiteräinen miekka. Se kuumentaa verta ja kaventaa mieltä. Ja kun sodan rummutus on saavuttanut huipentumansa ja veri kiehuu vihasta ja mieli on suljettu, tällä johtajalla ei ole tarvetta rajoittaa kansalaistensa oikeuksia. Pikemminkin, nämä kansalaiset, peloissaan ja sokeana isänmaallisuudesta, luovuttavat kaikki oikeutensa tälle johtajalle ja mieluusti. Kuinka minä tiedän tämän? Sillä näin minä olen tehnyt. Ja minä olen Caesar." Nämä Julius Caesarin sanat ja ulkoisten sotien politiikka sopii hyvin tähän päivään. Niin myös sanat: "Beware the ides of March!" [Ides of March = 15.3.]


Miksi Yhdysvallat on päättänyt hallita Irania? Jotta voisimme vastata tähän kysymykseen meidän täytyy ymmärtää hiukan taloutta. Vuonna 1932, Presidentti Franklin Roosevelt luopui kultakannasta, mutta kullassa maksettiin edelleen kunhan he edelleen maksoivat takaisin USA:n dollareilla. Vuosina 1970-1971, Yhdysvallat ei enää kyennyt maksamaan kullalla, ja maailman kansakunnat olivat jumissa jatkuvasti heikkenevän dollarin kanssa. Jotta säilytettäisiin globaali USA:n dollareiden kysyntä, hallitus teki sopimuksen Saudi-Arabian kanssa vuonna 1972-1973, että he tukisivat Saudien kuningashuonetta jos nämä sekä OPEC-maat puolestaan hyväksyisivät ainoastaan USA:n dollarit maksuksi öljystä. Nyt kaikkien maailman öljyä kaipaavien valtioiden oli pakko himoita inflaatiosta kärsiviä dollareita, sillä se oli ainoa keino hankkia tätä hyödykettä. Tähän dollarin vahvuus perustui.


Vuonna 2000, eräs mies uskalsi hylätä dollarit maksuksi öljystä ja valita euron sen sijaan. Tämä uhkasi dollaria vakavasti. Tämä mies oli Saddam Hussein. Hänestä tuli äkkiä maailman suurin pahantekijä. Mainittakoon tässä että hän oli aivan yhtä paha silloin kun me aseistimme hänet, tuimme häntä ja syleilimme häntä vuosia aikaisemmin. Silloin me ylenkatsoimme hänen pahuutensa, mutta dollarin hylkääminen muutti meidän suhtautumisemme häneen. Kun Presidentti Bush valloitti Irakin, hän nopeasti palautti dollarin kunnian. Tästä Irakin sodassa on kyse.


Mainittakoon tässä että Iran on julistanut, että 21.3.2006 mennessä, joka on noitien Ostera-sapatti, maa ei enää hyväksy dollareita öljystään, ja on suostutellut kaikki OPEC-maat hyväksymään euron ja muut valuutat myös. Minkään valtion ei enää tarvitsisi ostaa ja säilyttää dollareita ostaakseen öljyä, ja tämä pudottaisi USA:n dollarin melkein roskaluokkaan maailmanmarkkinoilla. Tämän vuoksi on päätetty että Irania täytyy rankaista! Jos öljy ei enää tue USA:n dollaria, dollarin romahdus on välitön.


Jos sinä olet ihmetellyt, että miksi Presidentti Bush myi kuusi suurta amerikkalaista merisatamaa arabeille, Yhdistyneille arabiemiirikuntien liitolle, 6,8 miljardista dollarista, sinulla on vastaus. Tämä ennen niin suuri Amerikan Yhdysvallat on vajoamassa nopeasti oman synnillisyytensä juoksuhiekkaan. Jopa osavaltiot myyvät moottoriteitään ulkomaisille yhtiöille. Espanjalainen ja australialainen yhtiö on ostamassa indianalaisen moottoritien 3.850.000.000 dollarin hintaan. Myös Teksas ja New Jersey suunnittelevat myyvänsä moottoriteitään ulkomaille. Kirjoitus on seinällä, koska tämä kerran niin kaunis maa on pukeutunut porton asuun ja kieltäytyy katumasta. Sinä, yksilönä, voit kuitenkin katua ja oksastaa koko elämäsi armolliselle Vapahtajalle. Tee se nyt, ennenkuin on liian myöhäistä. Ikuisuus on aivan edessä, ja sinun osaltasi se voi olla joko taivas tai helvetti. Auttakoon Jumala meitä kaikkia!


Lopuksi, minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka rukoilette tämän lopun ajan ministeriön puolesta ja tuette sitä niin monin tavoin. Minä rukoilen että Jumala siunaisi sinua ylitsevuotavasti. Me edelleen toivotamme tervetulleeksi rukouspyyntösi, ja meidän esirukoilijoiden joukko antaa näille pyynnöille yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin