Amerikka -- velhoudella tuhottu!

Jesaja 57: 1-5, 20-21

»Vanhurskas hukkuu, eikä kukaan pane sitä sydämelleen, hurskaat miehet otetaan pois kenenkään siitä välittämättä, sillä vanhurskas otetaan pois pahuutta näkemästä. Hän menee rauhaan: jotka vakaasti vaeltavat, he saavat levätä kammioissansa. Mutta te tulkaa tänne, te velhottaren lapset, te avionrikkojamiehen ja porttovaimon sikiöt. Kenellä te iloanne pidätte? Kenelle avaatte suunne ammolleen ja kieltä pitkälle pistätte? Ettekö te ole rikoksen lapsia. valheen sikiöitä? Te, jotka hehkutte himosta tammien varjossa, jokaisen vihreän puun alla, te, jotka teurastatte lapsia laaksoissa, ja kallionrotkoissa!»


»Mutta jumalattomat ovat kuin kuohuva meri, joka ei voi tyyntyä ja jonka aallot kuohuttavat muraa ja mutaa. Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani.»

Matteus 12: 43-45:

»"Kun saastainen henki lähtee ihmisestä, kuljeksii se autioita paikkoja ja etsii lepoa, eikä löydä. Silloin se sanoo: 'Minä palaan huoneeseeni, josta lähdin.' Ja kun se tulee, tapaa se huoneen tyhjänä ja lakaistuna ja kaunistettuna."»

Exodus 10: 7:

»Mutta faraon palvelijat sanoivat hänelle: "Kuinka kauan tämä mies on oleva meille paulaksi? Päästä miehet palvelemaan Herraa, heidän Jumalaansa. Etkä vieläkään ymmärrä, että Egypti joutuu perikatoon?"»

-----------------------------------------------------


Tässä Last Trumpet uutiskirjeessä, me taas kerran sovellamme tätä todellista profeetallista Jumalan Sanaa kansakuntamme ja maailman tapahtumiin, ja me näemme suurella selkeydellä että Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen tulo on käsillä. Samaan aikaan kun suurin osa tämän maailman ihmiskunnasta on välinpitämätön sen suhteen mitä heille on tapahtumassa, jokainen todellinen ja näkökykyinen kristitty on katsellut ja kokenut järkytyksen toisensa jälkeen kun meidän kansakuntaamme on systemaattisesti riisuttu moraalin, talouden ja hengellisyyden osalta. Saatana ja hänen joukkonsa ovat suorittaneet tehtävänsä ja saavuttaneet päämääränsä, koska ensimmäisen yläpuolinen Raamatun jae sanoo: "...eikä kukaan pane sitä sydämelleen..." Toisin sanoen, kukaan ei välitä! Niin paljon voitaisin tehdä jos ihmiset huutaisivat asiansa julki eivätkä säästäisi sitä!


Olen usein ihmetellyt kun olen tarkkaillut ja rukoillut; mitä vaadittaisiin jotta saataisiin herätettyä tämä nukkuva jäännös? Rukoilen Jumalaa että tämänkertainen Last Trumpet auttaisi tekemään sen. Olen julkaissut tätä uutiskirjettä melkein 25 vuotta ja seurannut profetioiden täyttymistä hämmästyttävällä tarkkuudella. Se ei ole ollut helppoa, koska minua on uhkailtu, ammuttu, parjattu ja jopa vihattu joidenkin oman perheenjäsenteni taholta. Minua vastaan on hyökätty noitien ja tunnustavien "kristittyjen" taholta. Kaikkein raskain asia kestää, kuitenkin, on elää sydän murtuneena kun olen nähnyt tunnustavien kristittyjen, joiden pitäisi olla näkökykyisiä, lankeavan petoksen syövereihin, koska he eivät tunne Raamattua eivätkä Jumalan voimaa. Minä kiitän Kaikkivaltiasta monista ihmisistä jotka on nostettu ylös noituudesta ja vapaamuurariudesta, mukaanlukien 32. ja 33. asteen vapaamuurarit, todelliseen parannukseen ja antautumiseen Jeesukselle Kristukselle. Minä aion julkaista, opettaa ja saarnata viimeiseen hengenvetooni Herran avulla, enkä ole koskaan tuntenut suurenpaa kiirettä tehdä näin kuin juuri nyt.


Ymmärrän että kirjoitan raskaista asioista, mutta ne ovat todellisuutta näinä viimeisinä päivinä. Monet ihmiset eivät kestä tällaisia asioita pitkään. Aion kuitenkin kuuliaisesti tehdä tätä työtä johon Vapahtajani on kutsunut minut ja aion tehdä näin kunnes loppu tulee. Minä kehoitan jokaista joka lukee tätä uutiskirjettä antautumaan armolliselle Herralle Jeesukselle Kristukselle sillä aika on käsillä! Missä sinä olet kun viimeinen pasuna kajahtaa?

Merkkejä joiden pitäisi herättää meidät!

Maaliskuun uutiskirjeessä, minä käytin sanoja "Beware the Ides of March". Nämä Iidekset muinaisessa Roomassa olivat noitia joiden voima saavutti huippunsa kuukauden puolivälissä. Julius Caesar murhattiin 15.3, ja noidat ja okkultistit edelleen pitävät tätä päivää hengellisen vallankumouksen päivänä, erityisesti sen tähden että Mars, heidän sodanjumalansa, nousee huomattavaan asemaan siihen aikaan, astrologian mukaan. Jos on varjo auringossa tai kuussa, se merkitsee maailmanjohtajan kuolemaa. Komeetat ja väkivaltaiset myrskyt myös ennustavat kansakunnan tai johtajan kuolemaa. Mainittakoon tässä että kun Ides of March lähestyi tänä vuonna, entisen Jugoslavian entinen johtaja Slobodan Milosevic kuoli 11.3.2006. Monet toimittavat alkoivat tiedustella hänen kuolinsyytänsä, mutta hänen lakimiehensä sanoi että hän tiesi että häntä myrkytettiin hiljalleen.


Kun Ides of March lähestyi, raivokkaat myrskyt piinasivat maamme keskiosaa kun 120 tornadoa toivat kuolemaa ja suurta tuhoa useisiin osavaltioihin. Aineelliset vahingot olivat valtavia, ja lukemattomat tuhannet seisoivat avuttomina hämmästyksestä ja järkytyksestä kun heidän kotinsa ja liikehuoneistonsa pirstoutuivat. 13.3.2006, raportteja kaikista tästä alkoi tulla sisään.


Samaan aikaan, kun Ides of March lähestyi, Teksasin historian pahimmat tulipalot saivat aikaan paniikkia ja evakuointeja osavaltion monissa kaupungeissa. Melkein 500.000 hehtaaria paloi, ja tulen raivo oli niin kiihkeä että palomiehet sanoivat että oli miltei mahdotonta taistella tätä infernoa vastaan. Vetaraani-palomiehet eivät olleet koskaan nähneet mitään tällaista kun tulipalot kirjaimellisesti hyppäsivät jokien yli jatkaakseen tuhoavaa tehtäväänsä.


Ei ollut tavanomainen Ides of March, sillä aaton iltana oli täysikuu ja kuunpimennys. Se oli myös kiihkeän loitsinnan ja noitapiiri-aktiviteetin aikaa koska 20.3. toisi noitien Ostara-neljännessapatin (kevätpäivän tasaus), ja 29.3. toisi osittaisen auringonpimennyksen. Tämä olisi kiihkeän hengellisen taistelun aikaa. Monet hämmästyttävät tapahtumat maailman historiassa, mukaanlukien suuret ja katastrofit ja sodat, olivat alkaneet 15.3. - 1.5, joka on beltaine ristineljännes-sapatti, heliosentrisen noitien kalenterin tärkein päivä.


Eräs muistettava katastrofi joka sattui 15.4.1912, oli R.M.S. Titanicin haaksirikko jolloin 1.523 ihmistä hukkui Pohjois-Atlantin valtameren jäiseen veteen kello 02:10. Titanicia kuvattiin "uusimpana, suurimpana ja hienoimpana höyrylaivana". Tätä laivaa, joka oli 882 jalkaa (317,5 metriä) pitkä kutsuttiin myös valtameren kuningattareksi. Tätä laivaa pidettiin uppoamattomana, ja kapteeni ylimielisesti sanoi: "Ei edes Jumala pysty upottamaan sitä." Mainittakoon tässä että Jumalan koetuksen luku on kymmenen. Meillä on Kymmenen käskyä, Jumala lähetti kymmenen vitsausta egyptiin, Laban muutti Jaakobin palkkaa kymmenen kertaa ja niin edespäin. Titanic lähti 10.4. kello 12:00, White Star Linen rantalaiturista numero 10 kun aurinko ylitti keskitaivaan. Monet roomalaiskatoliset kieltäytuivät astumasta Titaniciin, koska laivan keulaan, juuri nimen Titanic alle oli kirjoitettu numerot 3909 04. Peilin avulla näistä numeroista saadaan karkeasti sana "No Pope". Paljon muutakin voitaisiin sanoa tästä, mutta me tiedämme että kun riehakkaat juhlat laivalla jatkuivat pitkälle yöhön, tämä niin kutsuttu uppoamaton Titanic törmäsi jäävuoreen ja upposi neitsytmatkallaan. Maailma järkyttyi tämän tapahtuman johdosta. Raportit eloonjääneiltä pelastusveneissä sanoivat että kun laiva vajosi, orkesteri alkoi soittaa kappaletta "Sua kohti Herrani". Selvästikin, riehakkaat juhlat olivat ohi mutta liian myöhään!


Eräs syy mainita Titanic on se että meidän niin kutsuttu uppoamaton kansakuntamme jatkaa ylimielisesti juhlintaansa, ja vain muutamat ihmiset ymmärtävät että syntiemme tähden meillä on tapaaminen kohtalomme ja jumalallisen tuomion kanssa. Tämä vuosi 2006 tulee olemaan suurten katastrofien vuosi, ja minun sydämeni on raskas sen tähden mitä minä näen häämöttävän taivaanrannalla. Aivan kuten Titanic meni alas Pohjois-Atlantin jään takia, me näemme globaalien katastrofien tulevan jäähän liittyvien ongelmien takia. Tiedemiehet, käyttäen satelliittikuvia, ovat nyt ilmoittaneet että Arktinen jääpeite, ensimmäistä kertaa, ei ole kasvanut tänä talvena, ja he ovat ilmoittaneet että tämä ongelma on niin suuri että se on nyt peruuttamaton! WMO on julistanut että kasvihuonekaasut ovat nyt korkeammalla kuin koskaan aikaisemmin, WMO:n pääsihteerin Michel Jarraudin mukaan.

Velhottaren lapset!

Ensimmäisessä Raamatun jakeessa, Kaikkivaltias puhuu lapsilleen ja kutsuu heitä velhottaren lapsiksi. Näistä ihmisistä on tullut niin pahoja ja moraalittomia että he ovat kirjaimellisesti velhon loitsun alla. Voisiko olla niin että Yhdysvaltain kansalaiset ovat niin ikään velhon loitsun alla, mukaanlukien ne jotka väittävät olevansa "kristittyjä"? Voisiko olla niin että Yhdysvallat ja maailma ovat antikristillisen YK:n loitsun alla? Mainittakoon tässä että Raamattu käyttää sanaa "anan" velhottaren kohdalla. Tämä hebrealainen "anan" tarkoittaa kirjaimellisesti "tuijottaa kiinteästi pilviin tehdäkseen taikoja taivaalla ja peittää maa taivaan verhoavalla taikuudella". Me myös tiedämme että YK:n pääsihteeri on nimeltään Kofi Anan! Amerikassa, hänen nimensä kirjoitetaan usein "Annan", mutta olen tutkinut tätä ja havainnut että sana lausutaan alkuperäisellä tavalla -- Anan, juuri niin kuin se on kirjoitettu hebreaksi. Jopa Catholic World News, raportoidessaan Kofi Annanin vierailusta Paavin luona keskustellakseen Irakista, kirjoitti sen oikein -- "Anan".


Täten, tätä YK:ta, joka tunnetaan maailmanjärjestönä, johtaa mies jonka nimi hebreaksi tarkoittaa velhotarta, tai sellaista joka tekee taikoja taivaalla!


Uudessa Testamentissa, me löydämme myös sanan "noituus" Apostolien tekojen luvussa 8:9 jossa sanotaan: "Mutta ennestään oli kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri..." Tässä tapauksessa, sana "noituus" on käännetty kreikankielisestä sanasta "mageuo" joka äännetään kuten "magoo". Sinä joka luet tätä saatat muistaa hyvin tunnetun sarjakuvahahmon nimeltään Mr. Magoo, joka edustaa tyypillistä hyvin toimeentulevaa amerikkalaista ja joka on niin likinäköinen että hän on melkein sokea ja hän jatkuvasti tekee vääriä arvioita ja on aina joutumassa vaikeuksiin, joista hänen kiinalainen ystävänsä joutuu hänet jatkuvasti pelastamaan. Nämä sarjakuvat ovat täynnä alitajuisia viestejä lapsille kun julkiset koulut valmentavat heitä tulemaan maailmankansalaisiksi!


Minun täytyy myös mainita että toinen sana joka on käännety noituudeksi uudessa testamentissa on kreikkalainen sana pharmakeia. Tämä sana kirjaimellisesti tarkoittaa sellaista joka myy huumeita tai lääkkeitä okkultistisiin tarkoituksiin, narkomaania tai myrkyttäjää. Sana Apteekkari (pharmacist) on johdettu tästä sanasta. Stong's Concordance of the Bible vahvistaa kaiken tämän.


Ilman epäilystäkään meidän kansakuntame on sellainen joka on velhouden loitsun alla ja kietoutuneena taivaallisiin taikoihin, joita ilman henkivallat punovat. Lisäksi me olemme likinäköisiä ihmisiä jotka olemme tulleet riippuvaisiksi kiinalaisista! Efesolaiskirja 2:2 kertoo tästä tilanteesta seuraavasti: "...joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa..." Toinen Korinttolaiskirje 4:4 sanoo: "...niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva."


On surullinen tosiasia että Yhdysvaltain demoralisoituja ihmisiä viedään alas polkua joka johtaa aivan Saatanan valtaistuimen eteen; hänen joka on ei esitä itseään pahana vaan valkeuden enkelinä. Fundamentalistisia "kristittyjä" johdetaan alas tätä polkua noituuden käsikirjojen kuten Narnian tarinoiden, Harry Potterin ja muiden tällaisten projektien avulla jotka ovat peräisin helvetin syvimmistä kuiluista. Pohdi seuraavaa rukousta: "Valopisteestä Jumalan mielen sisällä virratkoon valo ihmisten mieleen. Laskeutukoon valo maan päälle. Rakkauden pisteestä Jumalan sydämen sisällä virratkoon rakkaus ihmisten sydämiin. Palatkoon Kristus maan päälle. Keskuksesta jossa Jumalan tahto tunnetaan sallittakoon päämäärän ohjata pieniä ihmisten tahtoja -- päämäärän jonka mestarit tuntevat ja jota he palvelevat. Keskuksesta jota me kutsumme ihmisten roduiksi tehköön Rakkauden Suunnitelma työtään, ja sinetöiköön se oven jonka takana pahuus majailee. Palauttakoon Valo ja Rakkaus ja Voima maapallon varalle tehdyn suunnitelman." [Let Light descend on Earth. From the point of Love within the Heart of God Let love stream forth into the hearts of men. May Christ return to Earth. From the centre where the Will of God is known let purpose guide the little wills of men -- the purpose which the masters know and serve. From the centre which we call the race of men Let the Plan of Love and Light work out, and may it seal the door where evil dwells. Let Light and Love and Power restore the Plan on Earth.]


Ylläoleva rukous epäilemättä kuulostaisi hyvältä Mr. Magoo- "kristityn" korvissa joka sokeasti seuraa kaikkea joka näyttää hengelliseltä. Tämä rukous on, kuitenkin "the Great Invocation" sellaisena kuin Lucis Trust on julkaissut sen, ja siinä kutsutaan Luciferia tai Saatanaa. Lucis Trust sijaitsee Wall Stretillä New York Cityssä, ja minä kerran seisoin eteishallissa heidän ovensa ulkopuolella ja rukoilin. He paiskasivat oven kiinni minun nenäni edessä. He eivät arvosta nimeä Jeesus! Lucis Trust on myös julkaisija jonka nimi oli alunperin Lucifer Publishing kunnes sen nimi lyhennetiin muotoon Lucis Publishing. He julkaisevat sellaisia kirjoja kuten "Initation, Human and Solar", "Letters on Occult Meditation", A Treatise on White Magic" ja "The Reappearance of the Christ". Minä lainaan kirjaa "Kristuksen jälleen ilmestyminen": "...tällaisena aikana Opettajan tämä saapuminen, hengellinen johtaja tai Avatar muiden nimien alla -- the Lord Maitreya, Krishna, Messiah, Imam Mahdi ja Bodhisattva -- ...tämä tuleva maailmanopettaja tulee olemaan pääasiassa keskittynyt, ei menneisyydessä tehtyihin virheisiin ja taitamattomuuteen vaan uuden maailmanjärjestyksen vaatimuksiin sekä sosiaalisen rakenteen uudelleen järjestämiseen."


Melkein koko fundamentalistinen kristillisyys tekee yhteistyötä tämän luciferilaisen, Illuminaatin salaliiton kanssa, ja jopa raamatut joita he käyttävät edistävät illuminismia. Eräs hyvä esimerkki on Luciferista kertova kohta (Jesaja 14:12). Vuoden 1933 käännös sanoo: "Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!" [KJV: "How art thou fallen from Heaven, O Lucifer, son of the morning!"] Tämä uusi versio sanoo: "Kuinka olet taivaalta pudonnut, kointähti, aamuruskon poika." [TNIV: "How you have fallen from Heaven, O Morning Star, son of the dawn!"] Me tiedämme että Ilmestyskirja 22:16 tunnistaa Jeesuksen Kristuksen "Daavidin juurivesaksi ja kirkkaaksi kointähdeksi". Täten, tämä moderni versio antaa Luciferille tai Saatanalle arvonimen joka kuuluu ainoastaan Jeesukselle Kristukselle. [Mikäli tämä on totta, myös vuoden 1933 käännöksessä on virheellinen teksti; se on sama kuin Meyerin "väärä käännös". Suom. huom.]


Me tiedämme että ihmisiä valmistellaan tappamista varten! Se oli David Spangler, YK:n Planetary Initiativesta, joka sanoi: "Kukaan ei astu sisään Uuteen maailmanjärjestykseen jollei hän lupaa palvoa Luciferia. Kukaan ei astu sisään Uuteen aikakauteen jollei hän vastaanota lucilerilaista vihkimystä." Minun täytyy mainita että se on Lucis Trust joka hallinnoi YK:n New Age- meditaatiohuonetta. Olen ollut tässä huoneessa useita kertoja nuhdellakseni sitä Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen.


Jos olet koskaan ihmetellyt vehkeilyä joka on juuri nyt meneillään Lähi-idässä, se oli kaikki suunniteltu jo kauan aikaa sitten vuonna 1871 jolloin Tri. Albert Pike, Illuminatin hierarkian sekä vapaamuurarien skottilaisen ritarikunnan jäsen suunnitteli kolme maailmansotaa joiden hän sanoi olevan välttämättömiä uuden aikakauden tuomiseksi. 15.8.1871, Tri. Pike kirjoitti kirjeen italialaiselle illuminaatille Giuseppe Mazzinille koskien Kolmatta maailmansotaa, ja tätä kirjettä säilytetään British Museumissa, Lontoossa. Kirjeessä on seuraavanlaiset sanat: "Me päästämme valloilleen nihilistit ja ateistit ja me lietsomme suuren sosiaalisen mullistuksen, joka kaiken kauheutensa kanssa osoittaa selkeästi kaikille kansakunnille absoluuttisen ateismin kauheudet; kaikkein verisimmän mullistuksen alkuperän. Sitten, kaikkialla, ihmiset pakotetaan puolustamaan itseään maailmanvallankumousta haluavien vähemmistöä vastaan ja he haluavat hävittää nämä sivilisaation tuhoajat. Ja monet, jotka elättävät kristinuskon harhakuvitelmaa, joiden henki on siitä hetkestä lähtien vailla suuntaa ja johtoa, ja tarkoitusta kaipaava, mutta ilman tietoa minne suunnata kaipauksensa kanssa, tulevat vastaanottamaan todellisen valon Luciferin universaalin esiintulemisen kautta. Manifestaatio joka on seurausta liikkeestä joka seuraa Kristinuskon ja ateismin tuhoa; molemmat valloitetaan ja tuhotaan samaan aikaan."

Kuusi ovea, seitsemän prinssiä ja mystinen temppeli

Hiljattain, uutiset ovat olleet täynnä kertomuksia koskien Bushin hallituksen pyrkimyksiä myydä monia meidän satamia arabivaltioille. Niin raivostuttava oli tämä paha suunnitelma että ihmisten vastalauseet pakottivat nämä arabimaat peräytymään. Mistä tässä kaikessa oli kyse? Maaliskuun Last Trumpetissa minä paljastin sen tosiasian että 20.3.2006 lähtien, Iran ei tule käyttämään USA:n dollaria maksuvälineenä öljystä. Iran on kehoittanut OPEC-maita hylkäämään USA:n dollarin, valuutan jota OPEC-maat vaativat öljystään huolimatta sitä kuka öljyä ostaan. Presidentti Bush on kosiskellut niin kutsuttuja ystävällismielisiä arabimaita jotta he säilyttäisivät dollarin maksuvälineenä. Herra Bush on tarjonnut arabeille satamia, moottoriteitä, lentoyhtiöitä, lentokenttiä, metsiä, ja melkein mitä tahansa mitä hän kykenisi myymään heille. Tämä kaikki tehtiin hyvin salamyhkäiseen tapaan. 23.2.2006, AP paljasti nämä Valkoisen Talon dokumentit osoittaen että sopimus arabien kanssa oli "Bushin hallituksen salaisen sopimuksen alla". Jopa senkin jälkeen kun kansallinen raivo puhkesi, AP raportoi taas 25.2.2006 että Valkoisella Talolla oli sopimus vakavasti mielessään. Hämmästyttävästi, 28.2.2006 Presidentti Bush kiivaasti väitti että häntä oli pidetty pimennossa koskien tätä sopimusta ja että hän ei tiennyt siitä mitään! Nyt Presidentti haluaa Arabiemiraattien ottavan haltuunsa meidän sotilaallisia laitteita valmistavat tehtaamme, mukaanlukien Doncasters Group Ltd:n Georgiassa ja Connecticutissa. Kongressi on pannut tämän ylle 45 päivän harkinta-ajan.


Tämä maa joka oli halukas kontrolloimaan kuutta itärannikon satamaa on Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien Liitto, jota hallitsee ja kontrolloi seitsemän muslimi-prinssiä. Tämä pieni mutta rikas maa syntyi noitien Yule-sapattina 21.12.1971. Tämä oli sama aika jolloin kulta karkasi Yhdysvalloista eikä dollaria voitu enää sitoa tähän jalometalliin. Tähän päivään, seitsemän arabi-prinssiä tai emiiriä hallitsee tätä kansakuntaa, joka toi kaksi niistä terroristeista jotka pommittivat World Trade Centeriä (Meyer saattaa tarkoittaa vuoden 1993 iskuja) ja palvelivat lastauspisteenä ydinasekomponenteille jotka olivat matkalla Iraniin Pohjois-Koreaan. Omituista on, että UAE:n lippu koostuu neljästä väristä: valkoinen, punainen, musta ja vihreä. Nämä ovat juuri Ilmestyskirjan neljän hevosen värit. [Vihreä? Suom. huom.] Meidän täytyy myös muistaa että vapaamuurareiden mystinen temppeli tai temppelit ovat islamilaisia seremoniassa, ja niiden salasana on Mecca Nemesis!


Kuinka kauan on Kolmanteen maailmansotaan? 8.3.2006, Israelin puolustusministeri Shaul Mofaz selkeästi ilmoitti että jos YK ei hyökkää Iraniin, Israel hyökkää. Israelin valtiolla tiedetään olevan ainakin 200 ydinkärkeä jotka on liitetty USA:n toimittamiin Harpoon-risteilyohjuksiin sukellusveneissä. Iran on juuri saanut valmiiksi uudenaikaisen maanalaisen komentokeskuksen. Jotkin kammiot ovat yli puoli mailia pitkiä kun Iran on muuttamassa maan alle pelätessään iskua ydinaseilla.


Se ei ole ainoastaan Lähi-itä vaan myös kaukoitä joka on valmis räjähtämään. Tässä kohden minä haluaisin mainita että syyskuussa 2005, sain soiton mieheltä joka oli ollut armeijassa noin 12 vuotta ja oli palannurt Irakista. Hän kertoi minulle että hänen yksikkönsä oli nyt saanut käskyn valmistautua lähtöön Pohjois-Koreaan. 12.3.2006, AP raportoi että 20.000 amerikkalaista sotilasta oli lähetetty Koreaan sotaharjoituksiin. Pohjois-Korea on ilmoittanut että he odottavat hyökkäystä, ja että he ovat valmiita käyttämään ydinaseita mikäli tarpeen. Australialainen sanomalehti on nyt raportoinut että Pohjois-Korean presidentti Kim Jong-Il on tekemässä salaisia matkoja Kiinaan suojatulla junanvaunullaan.


Nämä ovat totisesti outoja aikoja syntien kyllästämälle Amerikalle kun viholliset ovat kaikkialla; niitä on sekä sisällä että ulkona. Meillä on nyt tunnettu vihollinenn kollegessa Presidentti Bushin yliopistossa, Yalessa. Rahmatullah Hashemi, Talibanin puhemies joka puhui Yalen yliopistilla juuri ennen 9-11 2001, on nyt kokopäiväinen opiskelija Yalessa. Eräs kursseista jolle hän on osallistunut on nimeltään "Terrorismi -- menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus". Ensimmäisellä lukukaudella hän sai arvosanojensa keskiarvoksi 3,33. Jos hän saa saman toisella lukukaudella, se olisi yhteensä 666.

USA:n dollarin hengellinen kirous

Ylpeät amerikkalaiset ovat usein viitanneet USA:n dollariin Kaikkivaltiaana dollarina. Me tiedämme että dollari on kaukana mahtavuudesta, ja koska synti tuhoaa kansakunnan, se tuhoaa myös kansakunnan talouden. Apostoli Jaakob varoitti meitä että tulisi aika jolloin rikkaat itkisivät koska heidän rahansa on muuttunut arvottomaksi. Tänä on aivan lähellä. 20.1.2006, Valtiovarainministeri John Snow piti puheen jossa hän ylisti dollarin vakautta ja hyvää taloudellista tilannetta josta amerikkalaiset saavat nauttia. Me olemme nyt lukeneet että uusi budjetti on julkaistu. Tämä budjetti on 2.400 sivua pitkä ja se painaa tasan 11 paunaa (4.995 grammaa). Jokaisella amerikkalaisella on nyt velkaa 3.996 dollaria. Sota Irakissa on nyt maksanut yli 300.000.000.000 dollaria mutta presidentti yrittää hallita tilannetta leikkaamalla 300.000.000 dollaria sairausvakuutusjärjestelmästä. 8.3.2006, valtionvarainministeriö ilmoitti että se on ottanut rahaa lääkäreiden, palomiesten, poliisien ym. eläkkeistä jotta velka ei ylittäisi 8.2 biljoonaa dollaria.


Muista, valo matkaa vuodessa vain kuusi biljoonaa mailia kun taas meidän velkamme on kahdeksan biljoonaa dollaria. Totisesti, tämä velka on astronominen ja toivoton. Romahdus on välitön. Nyt, velkarajaa nostettiin päivänä joka seurasi Maaliskuun Iidestä yhdeksään biljoonaan (trillion) dollariin. London Times huomauttaa että tämä on tarpeeksi rahaa rakentaa 28 Eiffel-tornia puhtaasta kullasta. Tämä pelottava velka on neljä kertaa Britannian bruttokansantuote. USA:n velka jaettuna kaikille maailman ihmisille on 1.500 dollaria.


Useita muitakin ahdistavia asioita on nyt tapahtumassa koskien Yhdysvaltain taloutta. Koska me emme myyneet satamia emiraateille, tämä UAE ilmoitti 14.3.2006, täydenkuun aikaan että he vaihtavat kymmenen prosenttia valuuttavarannostaan dollareista euroiksi. Tämä on vasta alkua. Meidän hallituksemme on nyt ilmoittanut että se kieltäytyy julkaisemasta M-3 makrotalous-indikaattoria, mikä estää ihmisiltä tiedon siitä että kuinka paljon dollareita maailmassa kiertää. Miksi kaikki tämä salailu?


Synti on syynä kaikkiin ongelmiin jotka ovat nyt yllämme. Saatanan velhoudet ovat tuhonneet meidän kansakuntamme, ja ainoastaan todellinen katumus, johon kuuluu kääntyminen pois synnistä muuttaa asiat. En näe että näin olisi tapahtumassa!

Rappion syvyydet

Kristittynä joka pelastui synnin syövereistä, minä täysin ymmärrän että Raamattu varoitti meitä jo kauan sitten että viimeisinä päivinä tulisi vaikeita aikoja synnin tähden. Minä järkytyin äskettäin lukiessani artikkelia Brisbane Courier-Mail -lehdestä että lentotukialuksemme USS Ronald Reagan oli saapunut Brisbaneen, Australiaan. Upseerit ja miehistö suuntasivat välittömästi bordelleihin ja strip-klubeille. Myös kadut olivat täynnä prostituoituja jotka odottivat amerikkalaistan saapumista. Queensland Adult Business Associationin puhemies Nick Inskip sanoi: "Minun täytyy olla rehellinen ja kertoa sinulle että nämä kaverit ovat fantastisia asiakkaita, he ovat niin hyvin käyttäytyviä. Leidit pitävät heistä koska he ovat niin huomaavaisia. He tietävät edustavansa maataan ja tämän vuoksi he käyttäytyvät niin hyvin."


Toinen järkyttävä esimerkki kansakunnan alennustilasta on lausunto jonka 70-vuotias Korkeimman oikeuden tuommari Antonin Scalia antoi puhuessaan New England School of Law:n opiskelijoille Bostonissa, 15.3.2006. Tapahtuma oli Law Day:n juhla-ateria. Tämän miehen odotetaan olevan roolimalli korkeassa virassaan, mutta hän sanoi seuraavaa: "Tuomarit eivät ole parempia tuomioissaan kuin Sixpack Joe arvioidessaan moraalisia kysymyksiä kuten abortti ja homoliitot." Hän jatkoi puhumalla tuomari-moralisteja vastaan ja sanoi: "Jokaisen joka ajattelee että maan kaikkein ylimmät lainsäätäjät edustavat kansalaisten mielipidettä pitäisi katsoa peiliin." Tuomari Scalia jatkoi: "Minä henkilökohtaisesti uskon että seksuaaliset orgiat laukaisevat jännitystä ja että niitä pitäisi rohkaista."


Me olemme myös lukeneet että Valkoisen Talon pääsiäismunan kuori tänä vuonna esittää lesbo-paria ja heidän lapsiaan. Tämä on toinen kansallinen häpeä! Tietysti, me tiedämme että pääsiäinen on pakanallinen juhla ja että sillä ei ole mitään tekemistä Kristuksen ylösnousemuksen kanssa. Jeesus kuoli Passoverin aikaan, ja pääsiäinen on kelluva juhlapäivä joka on joskus kolme ja puoli viikkoa Passoverin jälkeen. Pääsiäinen on aina ensimmäinen sunnuntai täysikuun jälkeen noitien Ostera-sapatin jälkeen.


Sydämeni tuntee todella tuskaa niiden ihmisten vuoksi jotka ovat jo pitkään halunneet liittyä todelliseen kirkkoon ja joilla on ystävinä todellisia ja näkökykyisiä kristittyjä mutta jotka eivät voi löytää tällaista kirkkoa alueeltaan. Eräs nainen kirjoitti minulle hiljattain ja sanoi että hän liittyi Baptisti-kirkkoon. Viime Halloweenin aikaan pastori ilmoitti että heillä olisi sadonkorjuujuhla, ja että olisi saatavilla noitien ja paholaisten pukuja. Kun tämä nainen saapui lapsenlapsensa kanssa, hän oli järkyttynyt nähdessään että pastori oli pukeutunut kuin hippi.Pastorin vaimo oli pukeutunut prostituoiduksi. Seurakunta ajatteli että se oli hauskaa. Tämä nainen ja hänen lapsenlapsensa kävelivät pois eivätkä koskaan tulleet takaisin. Kiitos Jumalalle niistä ihmisistä jotka vastustavat syntiä! Kaikkivaltiaalla Jumalalla on vähäinen jäännös, mutta valtavirtaan kuuluva ja jopa fundamentalistinen kristillisyys vetelee viimeistä henkäystään. Toinen indikaattori on tämä Clergy Letter Project josta minä lyhyesti mainitsin viime uutiskirjeessäni. Tässä projektissa, 10.000 "kristillistä" pastoria allekirjoitti kirjeen joka sanoo: "Monet Raamatun kertomuksista ovat legendoja tai myyttejä. Me uskomme että evolutioteoria on perusteellinen tieteellinen totuus. Tämän totuuden hylkääminen tai yritys luokitella se teoriaksi muiden joukkoon on tietämättömyyden syleilemistä ja tämän tietämättömyyden siirtämistä lapsiimme."


Herran tulo täytyy olla aivan lähellä kun 10.000 nykyajan Juudas Iskariotia allekirjoittaa kirjeen kuten tämä. Sinä ja minä emme voi muuttaa maailmaa, mutta me voimme avata sydämemme Vapahtajalle ja antautua hänelle täydellisesti. Me voimme myös olla loistava valo ja huutavan ääni muille niinkuin Eenok oli ennenkuin Jumala otti hänet. Juudas 1:14-15 mainitsee Eenokin viimeisen profetian: "Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut sanoen: 'Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet."


Pian jokainen tulee olemaan joko Jeesuksen Kristuksen oikealla tai vasemmalla puolella. Kummalla puolella sinä olet? Tee parannus ja anna elämäsi Vapahtajalle kun on vielä aikaa.


Lopuksi, minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka rukoilette meidän puolestamme ja tuette tätä Lopun ajan ministeriötä niin monin tavoin. Jumala siunatkoon sinua uskollisuudestasi. Kuten aina, ole hyvä ja lähetä meille rukouspyyntöjäsi ja me kiinnitämme niihin yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin