Amerikka väärän valon aikaansaamissa synkissä varjoissa

Matteus 6: 22-23:

»"Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu. Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!"»


Paavalin toinen kirje korinttolaisille 11: 13-15:

»Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.»


Johannes 3:19-21:

»Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt.»

-----------------------------------------------------


Tässä Last Trumpet uutiskirjeen numerossa, me rukoillen käytämme Jumalan antamaa näkökykyä kun me sovellamme Jumalan Sanan todellista valoa näihin järkyttäviin ja hämmästytäviin tämän päivän tapahtumiin jotka jatkuvasti nousevat mäinä viimeisinä päivinä. Kun me katselemme yhä kasvavaa pahuuden huipentumaa yhteiskuntamme jokaisella osa-alueella -- liikemaailmassa, hallituksessa, koulutuksessa ja uskonnossa -- me joudumme ihmettelemään kuinka niin monet ihmiset ovat välinpitämättömiä selkeästi nähtävien tosiasioiden suhteen. Nopeinkin vilkaisu mille hyvänsä näistä alueista antaisi selkeän signaalin että jokin pahasti pielessä! Meidän maassamme oli aika jolloin ihmisillä oli käsitys siitä mikä on säädyllistä ja mikä ei. Useimmat ihmiset tekivät ahkerasti töitä ja perhettä arvostettiin ja kunnioitettiin. Mutta jokin on mennyt pahasti pieleen meidän maassamme.


1960-luvulla kaikki alkoi muuttua. Uudenlainen musiikki alkoi nousta. Noituutta alettiin ylistää TV-sarjoissa kuten Bewitched. Hipit alkoivat esitellä uusia terendejä kun miehet alkoivat pitää pitkiä hiuksia. Marijuanasta ja LSD:stä tuli suosittua, ja kommunismin ja kapinoinnin henki täytti meidän kansakuntamme New Yorkista San Franciscoon. Scott McKenzie kirjoitti tästä oudosta noituuden hengestä menestyskappaleessaan San Francisco jossa on seuraavanlaiset sanat: "Kaikkialla kansakunnassa, tällainen outo värinä, ihmiset liikkeessä, ihmiset liikkeessä. On olemassa kokonainen sukupolvi, uuden selityksensä kanssa, ihmiset liikkeessä; ihmiset liikkeessä." Noitien termonologian mukaan nämä sanat "ihmiset liikkeessä" viittaa ihmisiin jotka reagoivat ollessaan loitsun alla.


Tämän uuden musiikin myötä, mukaanlukien Beatles ja lukuisat muut, kokonainen sukupolvi nuoria tutustutettiin pimeän luciferilaisen valon aikakauteen. Tämä luciferilainen valo jatkaisi monien groreskien varjojen heittämistä meidän kansakuntamme ylle ja se tekee niin tähän päivään. Tämä on se muokatun kommunismin uusi aikakausi, josta Pete Seeger lauloi Washington Square Parkissa ja Union Squarella New York Cityssä. Meidän maastamme on tullut tämän hengellisen muovaamisen ja tuote joka alkoi 1960-luvun vallankumouksen myötä. Tämä Luciferin synkkä valo paistaa nyt meidän maamme yllä, ja ihmiset reagoivat siihen sen mukaan. Ihmisiä kaikkialla, erityisesti valtavirran "kristillisten" kirkkojen tuella, on valmisteltu ja valmistellaan ottamaan vastaan antikristus, eikä heillä ole aavistustakaan siitä mitä heille on tapahtumassa. Meidän ainoa toivomme on todellinen Herra Jeesus Kristus. Anna sydämesi Hänelle nyt ja tee parannus ennenkuin on liian myöhäistä.

Kolmas maailmansota nousemassa idässä

Lähi-itä jatkaa rypemistään vihassa kun Vapahtajamme tulo lähenee, ja siellä on sekä sotia että sanomia sodista aivan kuten Jeesus sanoisi että olisi Matteuksen luvussa 24 ja Luukkaan luvussa 21. Tämä verinen mullistus pahenee jatkuvasti kun Iran on nyt sisällissodassa. Me jatkuvasti näemme sellaisia otsikoita kuten "30 teloitettua ruumista löydetty". Tämä järjetön sota muistuttaa meitä George W. Bushin ja hänen öljymiestensä pakkomielteestä. Me olemme nyt lukeneet suuresta brittiläisestä sanomalehdestä että Presidentti Bush aikoo aloittaa ydinsodan Iranin kanssa! Seymour Hersh, tutkiva kirjoittaja jolla on läheiset suhteet Pentagoniin, raportoi Lontoon Daily Telegraph -lehdelle että Presidentti Bush viittaa Mahmoud Ahmedinejadiin, Iranin johtajaan, "uutena Hitlerinä". Hersh myös raportoi että vaikka amerikkalaiset sotapäälliköt Pentagonissa ovat kehoittaneet Presidentti Bushia olemaan käyttämättä ydinaseita Irania vastaan, Presidentti Bush on päättänyt tehdä näin!


Irakissa, arvoituksellinen uusi rakennusprojekti on meneillään. Se on uusi USA:n suurlähetystö ja se on aivan erilainen kuin mitkään aiemmat rakennukset. Se on linnoituksen näköinen kompleksi joka on nousemassa Tigris-joen rannalle, ja se on saman kokoinen kuin Vatikaani. Sillä on omat puolustusvoimansa, oma sähkö ja oma vesi, ja se koostuu 21 rakennuksesta. Kaikki tämä rakennetaan 42 hehtaarin alueelle ja se tulee palvelemaan USA:n voimakeskuksena Lähi-idässä. Tässä kompleksissa tulee olemaan 5.500 työntekijää. Tämä Bagdadin suurlähetystö on kymmenen kertaa suurempi kuin mikään moderni USA:n suurlähetystö, ja Bushin hallituksella on suunnitelma majoittaa Irakin väliaikaishallitus tälle alueelle, USA:n maaperälle. Suuri määrä USA:n merijalkaväen sotilaita pitää asemapaikkanaan tätä suurlähetystöä. Pitäisi myös mainita että tämä kompleksi on kuusi kertaa suurempi kuin YK:n kompleksi New Yorkissa, ja sen rakentaminen maksaa miljardi dollaria. Tämä kompleksi on paljon nykyaikaisempi kuin mikään mitä Babylonin kukingas olisi voinut kuvitella. Uima-allas, voimistelusali, food court, amerikkalainen klubi ovat asioita jotka eivät ole toisarvoisia kenellekään.


Bushin hallitus on nyt paljastanut suunnitelmat rakentaa ydinaseita valmistava tehdas jossa rakennettaisiin 125 ydinpommia per vuosi. Tämä nykyaikainen uusi tahdas pystyisi suunnittelemaan ja rakentamaan ydinpommin neljässä tunnissa mikäli tarpeellista. Tämän tehtaan hinta on 25 miljardia dollaria.


30.3.2006, USA:n armeija julisti että se aikoo räjäyttää 700 tonnin pommin Nevadan autiomaassa. Tämä koe tapahtuisi kesäkuun ensimmäisellä viikolla Nevadan koealueella. Myös venäläisiä on informoitu. Armeija myös sanoi varmistavansa että Las Vegas ymmärtää. Ei hätää, Las Vegas, mikä voisi mennä vikaan?


Samalla kun seuraa tätä USA:n aktiviteettia, reaktio on ollut jyrkkä ja ehdoton. Irani presidentti Mahmoud Madinejad on julkisesta vakuuttanut että Länsi tulisi kärsimään enemmän kuin hänen oma maansa. Hän myös erityisesti uhkasi Yhdysvaltoja vaikeuksilla mikäli hänen maatansa vastaan hyökättäisiin. Madinejadin sanat olivat: "Mutta Yhdysvallat myös kohtaa vaikeuksia. Joten jos tämä on se polku joka Yhdysvallat valitsee, antakoon kiven vieriä." Pitäisi myös mainita että sekä venäjä että Kiina ilmoittivat vastustavansa pakotteita Irania vastaan. Tämä tapahtui 31.3.2006, kokouksessa Berliinissä. Ja ilmeisesti, Ranska näyttää tietävän että jotakin on meneillään koska Jacques Chirac nosti maansa ydinasevalmiuttaan. Ranskalla on nyt ydinpommeja jotka voidaan laukaista korkealla ilmakehässä luomaan sähkömagneettinen pulssi tuhoamaan vihollisen tietokone- ja kommunikaatio-yhteudet.


Iranissa, kaksisataa vapaaehtoista on lupautunut itsemurhaiskuihin Yhdysvaltoja ja Britanniaa vastaan. Kun he huusivat "Kuolema Amerikalle", nämä kaksisataa allekirjoittivat dokumentin joka vaatii rekisteröitymään marttyyri-operaatioihin. Eräs naamioitu vapaaehtoinen, Ali, kertoi toimittajille: "Me annamme hyvän opetuksen niille jotka uskaltavat hyökätä maatamme vastaan." Ali sanoi pitävänsä naamaria jotta häntä ei tunnistettaisi hänen matkatessaan ulkomaille tehtäväänsä.


Iranilla on ollut myös sotaharjoituksia Persianlahdella amiraali Mostafa Safarin alaisuudessa. Iranilaiset ovat menestyksellisesti testanneet Fajr-3 -ohjustaan, joka pystyy välttämään tutkan sekä iskemään moniin kohteisiinsa samanaikaisesti monilla taistelukärjillään. He ovat myös onnistuneesti testanneet uutta torpedoaan nimeltään "valas" joka kulkee 360 kilometrin tuntinopeudella ja joka on liian nopea väistettäväksi. Se pystyy tuhoamaan suurimmankin sukellusveneen. Iran on myös kokeilemassa sähkömagneettista pulssi-asetta joka voitaisiin räjäyttää Yhdysvaltain yllä 60-500 kilometrin korkeudessa ja joka tuhoaisi USA:n sisäiset kommunikaatio-yhteydet. Tämä voitaisiin suorittaa yhdellä ainoalla pommilla.


Kun minä pohdin näitä kaikkia vaikeuksia Iranin kanssa sekä koko tulenarkaa tilannetta Lähi-idässä monet Raamatun jakeet muistuttavat minua. Eräs esimerkki on Ilmestyskirja 8:10-11 jossa sanotaan: "Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmenteen osaan niistä, ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt."


Yllä olevissa jakeissa, me luemme tähdestä joka putoaa taivaasta ja myrkyttää kolmanneksen vesistä. Termi tälle tähdelle Kreikan kielessä on "aster" ja sitä käytetään yhteydessä sanan "stronnumi" josta me saamme saman "astronomy". Tämä sana "stronnumi" tarkoittaa kirjaimellisesti "sirotella" tai "pirstota". Tämä kreikkalainen sana "wormwood" taikoittaa "Kitkeryyttä" tai "onnettomuutta". Mennen yhden askeleen pidemmälle, hebreankielinen tähdelle on "kohawb" ja sitä käytetään yhteydessä sanan "kawvaw" -kanssa joka tarkoittaa "tunkeutua" tai "polttaa". Tätä sanaa "kohawb" käytetään myös yhteydessä sanan "kab bone" -kanssa joka trakoittaa "kasaantua röykkiöittäin". Tämä kaikki mielessämme, meidän täytyy ottaa pohdintaan että Iranilaisten pääasiallinen ohjus on Shahab-3 joka tarkoittaa "ampuva tähti". Me joudumme miettimään, Raamatun profetian valossa, että onko se tämä iranilainen "ampuva tähti", ydinkärkensä kanssa joka tulee taivaasta saaden tunkeutumisen pirstoutumisen ja palamisen, sekä röykkiöittäin romua joka leviää kaikkialle ja tekee vedestä radioaktiivista. Aika näyttää ja ainoastaan Jumala voi auttaa meitä.

Amerikka muukalaisten valloittamana

Tiistaina, 11.4.2006, New York Postin sivulla 8 oli uutinen otsikolla "Muukalaisten hyökkäys!" Siinä kerrottiin: "Tuhannet marssivat kaupungilla. Arvuolta 120.000 ihmistä jotka olivat enimmäkseen espanjalaisia maahanmuuttajia, kantoivat kylttejä maidensa lippujen kanssa ja marssivat Washington Squarelta Kaupungintalolle. Mainittakoon tässä että Washington Square oli monen kommunistisen toiminnan keskuspaikka 1960-luvulla. Nyt, Hillary Clinton ja Ted Kennedy tukevat täysin tätä vallankuimousta, ja Hillary kertoi hurraavalle joukolle: "Teidän kasvonne ovat Amerikan kasvot. Te olette ihmisiä jotka pitävät huolta lapsistamme, tekevät töitä rakennus- ja maatalousalalla, ravintoiloissa ja hotelleissa. Te olette niiden kasvot jotka antavat meille hyvän päivätyön, mutta ette useinkaan saa säädyllistä palkkaa." Hillary näyttää rakastavan tällaista tilanneta, ja se eittämättä tuo hänen mieleensä sen kun hän oli villi protestoiva kommunisti-hippi 1960-luvulla.


Monia muitakin suuria protesteja tapahtui kaikissa suurissa kaupungeissamme, ja melkein 500.000 kokoontui Los Angelesiin. Useimmat amerikkalaiset eivät kunnolla tiedä mitä tämä kaikki merkitsee tai mitä meidän maassamme pian tapahtuu. Tämä on alku suunnitellulle vallankumuokselle ja se on Illuminaatin laatima. Ennenkuin minä jatkan, minun täytyy ensiksi huomauttaa että olisi sekä Raamatun vastaista että epärehellistä tuomita koko rotua. On olemassa rehellisiä espanjalaisia sekä muita rotuja jotka ovat astuneet tähän maahan rehellisesti ja oikean menettelytavan mukaan. On niitä jotka ovat ahkeria, rehellisiä ja mikä keikkein tärkeintä, hyviä kristittyjä. Mutta on noin 13 miljoonaa jotka ovat rikkoneet lakia ylittämällä rajamme laittomasti. Nämä ovat niitä jotka nyt marssivat kaduilla. Monet näistä olivat rikoillisia kotimaassaan ja jotkin eivät olleet. Eräs simppeli ja todistettavissa oleva fakta on, että minne laittomat siirtolaiset kokoontuvatkin, rikoillisuus kasvaa eksponentiaalisesti. Näihin kuuluvat väkivaltaiset rikokset kuten raiskaukset ja murhat. Monet espanjalaiset naiset on raiskattu omiensa toimesta mutta he eivät uskalla kertoa poliisille koska he pelkäävät että heidät karkoitetaan. Mitä täällä on oikein tapahtumassa?


Suunnitelma on yksinkertainen. Nämä illuministit tarvitsevat vallankumouksen Yhdysvalloissa luodakseen epävakaisuutta ja sosiaalista kaaosta joka muuttaa kaiken ja ottaa jätti-harppauksen kohti Uutta maailmanjärjestystä. Me tiedämme että USA:n hallitus tarkoituksellisesti salli miljoonien laittomien siirtolaisten astuvan ja asettuvan maahan. Sitten kun luku nousi 13 miljoonaan, meidän kongressimme alkoi toimia heitä vastaan asetuksilla joka uhkasi tehdä heistä rikollisia ja karkoittaa heidät. Tiedettiin jo etukäteen että tulisi massiivinen kansannousu joka alkaisi rauhallisina protesteina ja muuttuisi lopulta väkivaltaisiksi mellekoiksi. Muista 1960-luvun mellakat ja organisaatiot kuten Student for Democratic Society (SDS), Student Non-Violent Coordinating Committee (SNCC), Congress on Racial Equality (CORE), Weathermen, Black Panthers, Thirteen-Thirteen in Chicago (1313) sekä monet muut kommunistiset ja väkivaltaiset ryhmät. Se on taas alkamassa uudestaan, ja tällä kerralla meidän aneeminen kansakuntamme tuskin kestää sitä.


Tässä kohden, minun täytyy sanoa että tämä espanjalaisten kansannousu ei ollut spontaani, eivätkä nämä miljoonat kokoontuneet sattumalta. Tämä joukko saatiin koolle kommunistisen agendan omaavan organisaation toimesta. Tämä organisaatio on nimeltään Partido Nacional La Raza Unida, eli United Race National Party. Heidän päämajansa osoite on P.O. Box 13, San Fernando, California. Heidän ideansa on simppeli: he ovat poliittinen työväenpuolue jolla on suunnitelmana ottaa suurin osa USA:n eteläosasta hallintaansa. Meidän täytyy muistaa että Lenin viittasi kommunistiseen puolueeseensa "työläisten liikkeenä". Hitler kutsui puoluettaan Natsi-puolueeksi (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiter-Partei), eli Kansallissosialistinen Saksan työväenpuolue. Se on melkein aina työläisten liike joka tuo vallankumoksen ja uuden hallituksen maalle.


Täytyy myös mainita että La Razan viralliseen sloganiin kuuluu sanat: "Me emme pidä yhtäkään ihmistä alittomana. Ne varsinkin jotka ovat saapuneet Yhdysvaltoihin eteläisen rajan yli ovat muuttajia heidän omalta mantereeltaan."


Nämä ovat kapinoinnin ja vallankumouksen päiviä, ja tämä kaikki on täydellisessä harmoniassa astrologian ja noituuden kanssa. Me olemme nyt lukeneet että toinen suuri protesti on suunnitteilla toukokuun 1. päiväksi, joka on noitien Beltaine-sapatti. 1.5. on myös kommunistien juhlapäivä. Suuri protesti on suunnitteilla New York Cityyn ja sen on tarkoitus alkaa tältä Union Squarelta, joka oli aina perinteinen kommunistien kokoontumispaikka 1960-luvulla. Ilmoitus tästä MayDay-rallista annettiin 13.4., joka on 18 päivää ennen noitien sapattia. Tämä on hengellinen asia, ja noidat tietävät että eräs seitsemästä demonisesta olennosta, nimeltään "Medit" on vastuussa anarkiasta ja kapinoinnista ja että tämä juuri nyt oleva aika on jolloin heidän sodan jumalansa, Mars on valtansa huipulla. Aitoina kristittyinä, meidän ei tule koskaan pelätä näitä asioita, sillä meillä on valta näiden yli Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä. Toinen Korinttolaiskirje 10:3-5 sanoo: "Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihanmukaan sodi; sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia. Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle..."

Sabotoitu USA:n talous

Samalla kun meille jatkuvasti kerrotaan että meillä on suuri vauraus Yhdysvalloissa, en voi muuta kuin muistaa Arthur Sylvesterin sanat, joka oli Pentagonin lehdistösihteeri Kennedyn hallituksen aikana. Hän sanoi: "Hallituksella on oikeus valehdella ihmisille." Me myös muistamme kommunistisen Franklin D. Rooseveltin sanat, joka sanoi: "Hallituksessa, mitään ei tapahdu sattumalta. Jos tapahtuu, voit lyödä vetoa että se oli suunniteltu näin."


10.2.2006, AP raportoi että USA:n kauppavaje oli 725,8 miljardia dollaria. Tässä on lisäystä 17,5% edellisestä vuodesta. USA on syvästi veloissa Kiinalle, Japanille, Euroopalle, OPEC-maille, Kanadalle ja jopa Meksikolle ja Etelä-Amerikalle. Kuinka tämä tapahtui? Me tiedämme että eräs ongelmista on se että me olemme menettäneet kolme miljoonaa teollista työpaikkaa sen jälkeen kun Presidentti Bush nousi valtaan. 7.3.2006, Washington Post raportoi että valtiovarainministeri John Snow kertoi kongressille seuraavaa: "Hallitus on nyt ottanut kaikki lailliset keinonsa käyttöön, mukaanlukien tiettyjen hallituksen eläkerahastojen juoksuttaminen, jotta kansallinen velka ei ylittäisi 8,2 biljoonaa dollaria."


Selvästikin, kirjoitus on seinällä, ja meidän maamme on särkymässä kun dollarin arvo laskee, ja on yhä kalliimpaa ostaa ulkomaisia tuotteita. Eräs hyvä esimerkki on polttoaineen hinta. Yhtiöt kuten Exxon/Mobil kasvattivat voittoaan 88% 36 miljardiin dollariin. Toiseksi suurin yhtiö Chevron/Texaco tahkoi voittoa 7 miljardia. Tämä on yhtiö jolla on vahvat siteet Condoleezza Riceen. Yhteensä, viisi suurinta öljy-yhtiötä tahkoivat voittoa 60 miljardia dollaria ja hinnan odotetaan nousevan yli neljän dollarin gallonalta. Ja kaikesta huolimatta Bush kaavailee uusia verohelpotuksia öljy-yhtiöille!


Kuka omistaa ja kontrolloi USA:n vaurautta? Amerikkalaiset järkyttyisivät mikäli saisivat tietää vastauksen. Ulkomaalaiset omistavat 1,53 biljoonan dollarin arvosta tehtaita, toimistorakennuksia, ja rahoituslaitoksia. Eurooppalaiset maat hallitsevat kahta kolmasosaa suoria investointeja Yhdysvaltoihin ja Lähi-itä hallitsee 9,3 miljardin dollarin arvosta suoria investointeja. Ulkomaalaiset omistavat myös yli puolet USA:n julkisesti markkinoiduista veloista, joka ylittää kaksi biljoonaa dollaria.


USA:n dollari on todellisissa vaikeuksissa. Se oli ennen sidottuna kultaan, mutta kulta-standardien mukaan, meidän U.S. dollari oli niin heikko että se oli valmis räjähtämään kuten ilmapallo. Yksinkertainen matematiikka todistaa tämän. Me tiedämme että M3-raportti kertoo dollarien määrän USA:n omissa reserveissä. Helmikuun puolivälissä, M3-raportissa kerrottiin että kierrossa oli vain 10 biljoonaa dollaria. Tarkka luku oli $10.236.300.000.000. Onko hallituksen reservissä todellakin 6.000.000 kiloa kultaa? Jos kulta tukisi dollaria 100-prosenttisesti, tarvittaisiin 52.238 dollaria ostamaan yksi unssi kultaa. Tämä osoittaa kuinka syvälle dollari on vajonnut, mutta useimmat ihmiset eivät koskaan pysähdy ajattelamaan tätä tai tee vertailuja.


Petos ja jumalanpilkka näinä viimeisinä päivinä!


Raamattu tekee hyvin selväksi että viimeisinä päivinä vallitsisi voimakas jumalanpilkan henki. Ilmestyskirjan luvussa 13:6 kerrotaan: "Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat."


Koskaan ennen ei ole ollut tällaista suoraa hyökkäystä todellista kristinuskoa ja Raamattua vastaan. 7.4.2006, ilmoitettiin että kadonnut evankeliumi on löydetty paikallisen talonpojan toimesta joka oli kaivamassa tällä alueella ylä-Egyptissä. Hän kompastui punaiseen saviruukkuun joka sisälsi 13 nahkakantista papyrys-kirjaa. Ruukussa oli yhteensä 26 sivua. Tämä teksti oli käännetty koptin kielelle, ja julkisuudessa sitä kutsuttiin Juudaksen evenkeliumiksi. Tämä niin kutsuttu "evankeliumi" ylistää Juudasta ainoaksi todelliseksi opetuslapseksi, jonka "suurempi jumala" oli määrännyt erityistehtävään jonka vuoksi maailma tulisi vihaamaan häntä. Yhdessä kohdassa, Jeesus nauraa opetuslapsilleen koska nämä rukoilevat "teidän jumalaanne" viitaten Vanhan Testamentin Jumalaan joka loi maailman. Sitten nämä opetuslapset kääntyvät pois kun Jeesus haastaa heidät katsomaan Häntä ja ymmärtämään Häntä. Juudas sitten poimitaan erilleen useita kertoja erikoisella statukselle kun Jeesus evankeliumin mukaan sanoi: "Astu syrjään muista, ja minä kerron sinulle valtakunnan salaisuudet. Sinun on mahdollista saavuttaa ne, mutta suuri suru kohtaa sinua." Jeesus myös kertoo Juudakselle: "Sinä olet keidän kaikkien yläpuolella, sillä sinä uhraat miehen joka verhoaa minut. Muut sukupolvet kiroavat sinua ja sinä tulet hallitsemaan heitä."


Millaista jumalanpilkkaa! On enemmän kuin ilmeistä, niille joilla on edes vähänkaan näkökykyä, että tämä teksti on itseltään Saatanalta, ja asiayhteydet selvästi paljastavat tämän. Kuka olisi niin paha että julkaisee tällaisen kirjan? Järkyttävä vastaus on, että sen julkaisijana oli eräs arvostetuimmista tieteellisistä organisaatioista, Se oli tämä National Geographic Society joka hankki tämän käsikirjoituksen miljoonalla dollarilla. Tämä sama arvovaltainen on nyt julkaissut tämän käsikirjoituksen. Se että he tekevät näin ei yllätä minua, Nillä tämä NGS on eräs suurimpia evoluutioterrian tukijoita. NGS aloitti 13.1.1888 33 miehen voimalla jotka olivat kaikki vapaamuurareita. Järjestön ensimmäinen presidentti oli Gardiner Green Hubbard, ja häntä seurasi hänen poikapuolensa Alexander Graham Bell, joka keksi puhelimen.


Jotta yllä kerrottu ei olisi tarpeeksi pahaa, me olemme nyt lukeneet että jusuiitta-pappi, joka on nyt yliopiston professori, uskoo että hänet on kutsuttu palauttamaan oikeutettu kunnia Saatanalle. Tri. Henry Angsmar Kelly sanoo: "Saatana on kaikkein hyljeksityin hahmo historiassa, ja häntä on mollattu epäoikeudenmukaisesti 17 vuosisadan ajan." Tämä Kalifornian yliopiston professori jatkoi: "Raamatussa, Saatana tekee töitä Jumalalle; hän on Hänen pääministerinsä vastuussa maailman politiikasta. Hän on eräs Jumalan enkeleistä ja hänen työnsä on koetella ihmisiä."


On surullinen tosiasia että miljoonat tunnustavat "kristityt" ovat menneet niin kauaksi totuudesta ja ovat niin välinpitämättömiä Jumalan Sanaa kohtaan että heidät on ostettu tällaisten räikeiden valheiden voimalla jotka ovat peräisin helvetin syvyyksistä. Odottaako Kaikkivaltias enää kauan tuodakseen viimeisen tuomion tämän pahan kansamunnan ja maailman ylle. En usko että odottaa.


Hollywood ja elokuvateollisuus jatkaa Taivaan ja armollista Vapahtajaamme loukkaavien elokuvien tekemistä. Elokuva joka pian julkaistaan on Da Vinci Code. Me voimme nähdä tässä selkeät yhteydet vapaamuurareihin! Mainittakoon tässä että Cannes Film Festival julkaisee Da Vinci Coden 18.5.2006. Yleinen ensi-ilta on 19.5.2006, joka on 18 päivää ennen 06/06/06. Tämä päivämäärä, 06/06/06, on tasan 222 päivää sen jälkeen kun muslimien mellakat alkoivat Ranskassa vuonna 2005, ja tasan 444 päivää sen jälkeen kun USA:n hyökkäyksestä Irakiin oli kulunut kaksi vuotta. Tämä päivämäärä, 06/06/06, on tasan kuusi vuotta ennenkuin Venus seuraavan kerran kulkee maan ja aurinhon välistä, joka tapahtuu 6.6.2012. Noitien kalenteri päättyy tähän päivään. Onko tämä kaikki sattumaa? [Maya-intiaanien kalenteri loppuu tällöin. Suom. huom.]


Ainoa todellinen oppositio noituudelle sen monissa muodoissaan on aitojen kristittyjen jäännös. Valtavirran kristillisyys on kahdesti kuollutta ja revitty juurineen irti. Traditionalistisen ja fundamentalistiset "kristityt" edelleen hyökkäävät minua vastaan koskien C.S. Lewisia, koska minä väitän että hän oli noita kuolinpäiväänsä asti, mikä sattuu olemaan sama päivä kuin se jona Kennedy murhattiin. Lewistä pidetään suurena kristillisenä kirjailijana, mutta hän ei ollut hyvä mies. Hyvin dokumentoidusta kirjasta "C.S. Lewis, The Boy Who Chronicled Narnia", me löydämme seuraavanlaiset faktat: "Clive Staples Lewis oli arvostettu "kristillinen" kirjailija, mutta hän eli naimisissa olevan naisen kanssa ja oli tehnyt niin 20 vuoden ajan. Tämän puoliksi salaisen rakastajattaern nimi oli Janie Moore. Hän myönsi tämän kirjeessään, jossa oli mukana valokuvia heistä kahdesta. Arkistoidussa kirjeessään, Lewis kirjoitti että hänellä oli sisäisiä mielikuvia sadismista ja hän jopa kirjoitti selonteon piiskaamisesta. Hän viittasi itseensä termillä "philomatrix" tai "piiskan mestari". Hän myös kulutti paljon aikaa pubissa juomassa miehen kanssa jonka sanotaan käännyttäneen hänet.


Hyökkäykset todellista Kristinuskoa vastaan ovat lukuisia näinä viimeisinä päivinä. Jotkin ovat peiteltyjä mutta yhä useammat aivan suoria. 30.3.2006, Reuters julkaisi raportin koskien tutkimusta joka oli tehty 1800 sydänpotilaalle. Eräs tutkimuksen tehneistä, Pastori Dean Marek, Mayo Clinicin pappi julkaisi sen. Tässä tutkimuksessa sanottiin että esirukouksella ei ole minkäänlaista vaikutusta! Minun täytyy sanoa että tämä tulos tuli minulle liian myöhään. Minä olen nähnyt parantumisihmeitä, mukaanlukien sydänvaivoista.


Eräs esimerkki tapahtui useita vuosia sitten kun perhe jonka kanssa olin tutkinut Raamattua soitti minulle sairaalasta Waupunista, Wisconsinista, koska heidän vanha isänsä kärsi pahasta sydänkohtauksesta eikä hänelle annettu toivoa.


Kun minä saavuin, hänet oli kytketty sydänmonitoriin joka näytti hyvin epätasaista sydämenlyöntiä, ja jonka odotettiin muuttuvan "viivaksi" minä hetkenä tahansa. Vahingot hänen sydämessään olivat massiivisia. Tunsin itseni avuttomaksi mutta luotin Herraan. Hoitaja oli läsnä ja katsoi tätä EKG-laitetta kun tiputin muutaman pisaran öljyä tämän tajuttoman miehen otsaan. Se ooi lyhyin rukous jonka olen ikinä rukoillut enkä minä koskaan unohda sitä. Kaikki mitä minulla oli aikaa sanoa oli "Jeesus", ja hoitaja haukkoi henkeään ja sanoi "Katso!" Tämä EKG palasi välittömästi normaaliksi ja tämä vanhus avasi silmänsä ja puhui minulle. Se oli perjantai kun kaikki tämä tapahtui, ja minä soitin miehen vaimolle seuraavana maanantaina. Kysyin: "Miten Harley voi?" Hän sanoi: "Luulen että hän on OK. Hän on töissä pellola!" Ylistäkää Jumalaa! [Minä uskon että tämä kertomus on totta. Kuitenkin, tämä esimerkki on vuosien takaa, joten se osoittaa etä nämä paranemisihmeet tänä päivänä ovat hyvin harvinaisia. Suom. huom.]


Lopuksi, minä haluan rohkaista jokaista joka lukee tätä uutiskirjettä pyytämään, etsimään ja koputtamaan; ja sinä löydät että Kaikkivaltias Jumala kuulee ja vastaa rukouksiin. Hän pelastaa sinut. Minä myös rohkaisen sinua lähettämään rukouspyyntösi meille, ja me annamme jokaiselle yksilöllistä huomiota. Minä myös haluan kiittää teitä kaikkia jotka tuette tätä lopun ajan ministeriötä niin monin tavoin. Jumala siunatkoon sinua ylitsevuotavasti! Muista meitä rukouksin. Seuraavassa numerossa me katsomme tarkemmin merkkeihin maan päällä ja taivaissa. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org

Takaisin