Amerikka -- hengellisen mielettömyyden maa

"Minä vihastuin kansaani, annoin häväistä perintöni, minä annoin heidät sinun käsiisi; et osoittanut sinä heille sääliä, vanhuksellekin sinä teit ikeesi ylen raskaaksi. Sinä sanoit: "Iäti minä olen valtiatar," niin ettet näitä mieleesi pannut, et loppua ajatellut. Mutta nyt kuule tämä, sinä hekumassa eläjä, joka istut turvallisena, joka sanot sydämessäsi: "Minä, eikä ketään muuta! Minä en ole leskenä istuva enkä lapsettomuudesta tietävä." Mutta nämä molemmat tulevat sinun osaksesi äkisti, yhtenä päivänä: lapsettomuus ja lesleys; ne kohtaavat sinua täydeltänsä, huolimatta velhouksiesi paljoudesta, loitsujesi suuresta voimasta. Sinä luotit pahuuteesi, sinä sanoit: "Ei kukaan minua näe." Sinun viisautesi ja tietosi, ne sinut eksyttivät, ja niin sinä sanoit sydämessäsi: "Minä, eikä ketään muuta!"

Jesaja 47: 6-11


"Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat"

Ilmestyskirja 11: 18


Tässä Last Trumpet uutiskirjeen numerossa, me taas kerran keskitämme huomiomme aikamme hämmästyttäviin tapahtumiin Jumalan Sanan valossa. Me todella elämme aivan viimeisiä päiviä, ja nämä totisesti ovat hyvin outoja aikoja. Itse asiassa, jos me käytämme Raamattua tuomioidemme standardina, me voimme sanoa että nämä ovat avoimen kapinoinnin aikoja Kaikkivaltiasta vastaan sekä laajalle levinneen hengellisen mielettömyyden päiviä. Me elämme viihteestä hulluksi tulleessa yhteiskunnassa ja riivaajien ajamat ihmiset jotka ruokkivat himoaan samalla kun he laajentavat krediittinsä hukuttaakseen itsensä yhä syvemmälle tähän illuministiseen pataan. Meidän hallituksemme jokaisella tasolla operoi noituuden ja astrologian mukaan. Meidän tunnustuksellisista ja jopa fundamentalistisista kirkoistamme on samoin tullut okkultismin ja pakanismin instituutioita joita ovelasti pidetään "Kristus-keskeisyyden" verhon alla. Jeesus Kristus ja Hänen apostolinsa kertoivat tästä jo kauan sitten.


Monet ihmiset ovat hämmentyneitä, erityisesti siitä mitä kirkot tekevät, koska nämä ovat instituutioita joiden kuuluisi olla vastaus. Kuitenkin ne rypevät ja lentävät vääryyden vallitsevien tuulten mukana ja saapuvat aivan ongelman ytimeen. Missä on Jumalan Sanan korkea standardi tänään? Missä on kehoitus tekemään parannus? Missä on synnin hylkääminen? Missä on särkynyt ja katuva sydän?


Surullista on, että tämän maailman ihmiset ovat uppoutuneet illuministiseen vääryyden suolaveteen, ja he rakastavat olla sillä tavalla. Synti ja laittomuus ovat saavuttamassa kyllästyspisteensä, ja Saatanan syvyydet ovat tulossa näkyville miljoonien pahojen henkien täyden manifestaation myötä, jotka ovat ottaneet hallintaansa miljoonat ihmiset, mukaanlukien hallitusten johtajat ja ministerit. Mainittakoon tässä että Saatanaan viitataan ilmavallan herrana. Efesolaiskirje 2:2 antaa meille seuraavanlaisen varoituksen: "...joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa..."


Radioaalloilla onkin suuri merkitys näinä päivinä. Elektroniset alitteet, mukaanlukien yli viisisataa tietoliikennesatelliittia, täyttävät taajuudet kaikenlaisella saastalla. Lähettävien ja vastaanottavien asemien välillä on taajuuksia, ja ne ovat täynnä pornografiaa, väkivaltaa ja kaikkea mitä helvetillä on tarjota. Tietokoneet, satelliitti-televisio, satelliitti-radio, kännykkä ja lukuisat muut laitteet käyttävät kaikki hyväkseen ilmakehän valtaa; ja Saatana on tämän vallan prinssi Jumalan Sanan mukaan. Kyllä, Jumalan Sana varoitti meitä jo kauan sitten kummallisista ajoista jotka koittaisivat sitten kun Saatana ja antikristuksen joukot ottavat maailman ja sen ihmiset hallintaansa ja perustaisivat infernaalisen valtakunnan ilman vallan avulla. Tämä aika on aivan varmasti tullut. Kaikkivaltias Jumala näkee ja kuulee kaikki nämä taajuudet sekä jokaisen kuvan jonka ne tuottavat. Hyvin pian Hän langettaa pelottavan tuomionsa tämän kaiken ylle. Minä kehoitan jokaista joka lukee tämän kirjeen etsimään Vapahtajaa nyt kun on vielä vähän aikaa jäljellä. Herran Jeesuksen pelastava voima on niin suuri että Hän voi ja haluaa pestä pois kaiken pahuuden sydämestäsi ja mielestäsi sekä pystyttää sinut Hänen valtakuntaansa. Se on ihmeellinen ja kunnioitusta herättävä realiteetti että sinä voit olla uuden hallinnon alla. Nyt on aika etsiä Herraa!

Antikristuksen sanansaattaja

Kesäkuu 2006 toi esiin lukuisia saatanallisia projekteja joiden on tarkoitus valmistella ihmiset kaikkialla ottamaan antikristus vastaan. Ensiksi, tasan 13 päivää ennen 1.6.2006, Da Vinci Koodi tuli levitykseen ja ilmestyi teattereihin kaikkialla maailmassa. Tämä antikristus-elokuva rankattiin kaikkien aikojen kolmanneksitoista suosituimmaksi elokuvaksi avajaispäivänä. Se nopeasti nousi toiseksi suosituimmaksi avajaisviikonloppuna. Sen suuresta suosiosta johtuen, Sony Pictures suunnittelee nyt kahta jatko-osaa: The Da Vinci Code II ja The Da Vinci Code III. On huomautettu että suuri suosio on seurausta nuorten ihmisten ja jopa joidenkin "kristillisten" kirkkojen innostuneesta vastaanotosta. Eräs esimerkki on kirkko lähellä Pittsburghia, Pennsylvaniassa, nimeltään Discovery Christian Church. Tämä kirkko on ostanut kaikki elokuvateatterin paikat ja luvannut ilmaiset liput kaikille jotka haluavat nähdä tämän Da Vinci Koodi -elokuvan.


Ei ole koskaan ollut tällaista räikeää ja suoraa hyökkäystä todellista Kristinuskoa vastaan kuin mitä tämä elokuva on tehnyt. Ennenkuin minä selitän miksi, minä haluaisin mainita että Last Trumpet Ministries on tehnyt traktaatin nimeltä "A Former Occultist Looks at the Da Vinci Code", kirjoittanut David J. Meyer. Tämä traktaatti on nyt painettu ja sen on saatavilla sinun henkilökohtaiseen käyttöösi ja jakeluun. Se on traktaatti täynnä informaatiota, ja se kertoo Da Vinci Koodin okkulttisista yhteyksistä.


Da Vinci Koodi -elokuvan tarkoitus on saada ihmiset ajattelemaan, ja lopulta vakuuttaa heidät siitä että Jeesus avioitui Maria Magdaleenan kanssa ja lopulta teki hänet raskaaksi. Oletus on, että Maria Magdaleena seisoi sikiö kohdussaan kun Jeesus ristiinnaulittiin, ja että hän pakeni turvapaikkaan välittömästi ristiinnaulitsemisen jälkeen. Myöhemmin, kuten tarina jatkuu, Magdaleena synnyttää tyttövauvan, Jeesuksen fyysisen jälkeläisen. Sitten tämä tyttö kasvaa, menee naimisiin ja synnyttää toisen tytön. Tämä trendi jatkuu tähän päivään asti. Ihmiset jotka niinsanotusti suojelivat tätä niin kutsuttua "pyhää linjaa" muodostivat salaseuran nimeltään Priory of Sion, ja ristiretkien aikaan he perustivat näkyvän mutta salaisen sotilaallisen järjestön nimeltään Temppeliherrat. Mainittakoon tässä että nämä organisaatiot ovat hyvin todellisia. Ne ovat tällä hetkellä piilossa ja operoivat vapaamuurareiden korkeimpien tasojen suojissa.


Priory of Sionin kahdestoista suurmestari oli Leonardo Da Vinci, joka teki salaisia koodeja taiteellisiin töihinsä jotka olivat yhteydessä tähän salaiseen "pyhään linjaan" ja "Pyhään Graaliin". Mainittakoon tässä että useimmat ihmiset jotka ovat tutkineet historiaa koskien tätä aihetta ovat saaneet sen vaikutelman että tämä Pyhä Graali on pyhä malja jota Jeesus käytti viimeisellä aterialla. Tämä on, kuitenkin, tarkoituksellista huomion toisaalle kääntämistä, ja tässä noituus tulee kuvaan mukaan. Noituudessa, malja edustaa papittaren sukupuolielimiä. Miehen vastaavia edustaa veitsi jota kutsutaan numellä athame. Kun veitsi asetetaan maljaan täyden kuun valossa, noidat uskovat että hedelmällisyys-voima astraaliselta tasolta valuu alas. Täten, graali ei ole kirjaimellinen malja vaan niin sanottujen Jeesuksen fyysisten jälkeläisten feminiinisen anatomian lisääntymis-elin. Tämä on suurta rienausta! Priory of Sion ja Temppeliritarit uskovat että Jeesuksella tulee aina olemaan naispuolinen jälkeläinen kunnes lopulta tästä linjasta syntyy poikalapsi. Tämä lapsi on oleva maailman hallitsija. Me jotka olemme todellisia kristittyjä ymmärrämme että tämä olisi antikristus. Tuoko elokuvan kaksi jatko-osaa miljoonat ihmiset itse antikristuksen luokse, joka esiintyy todellisena uuden aikakauden Kristuksena. Aika kertoo.


Meidän täytyy myös ymmärtää että Roomalaiskatolinen Kirkko on aina salaa taistellut Priory of Sionia ja Temppeliritareita vastaan, koska heidän oppinsa että Jeesuksella Kristuksella on jälkeläisiä uhkaa Paavin valtaa. Tässä kohden, salli meidän pohtia Ilmestyskirjan luvun 17:16-17 sanoja: "Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät."


Täten, Raamattu kertoo meille pedosta ja portosta, jotka ovat molemmat Saatanasta. Ovatko Priory of Sion ja Temppeliritarit, jotka molemmat piileskelevät vapaamuurareiden ja illuminaatin suojissa tämä peto? Ovatko Roomalaiskatolinen kirkko ja sen tyttäret tämä portto? Meidän täytyy muistaa että roomalaiskatolinen järjestelmä perusti sellaiset organisaatiot kuten Jesuiitat, Kolumbuksen ritarit, Paavilliset ritarit ja Opus Dein taistellakseen Priory of Sionia vastaan. Kun Illuminatin Priory of Sion esittelee miehen jonka he sanovat olevan todellinen Jeesuksen Kristuksen fyysinen jälkeläinen, alistuuko Paavi ja tuleeko hänestä hänen väärä profeettansa? Kääntääkö hän miljardin roomalaiskatolisen ihmisen sydämet tämän lihasta syntyneen väärän messiaan puoleen? Tullaanko tämä Graalin lapsi esittelemään todellisena "Kristuksena", viimeisenä Buddhana sekä viimeisenä Islamin profeettana sekä uutena maailman Avatarina? Yhdistyvätkö kaikki uskonnot tämän lihasta syntyneen pojan alle? Ei kestä kauan ennenkuin moniin kysymyksiin vastataan.


Meidän täytyy muistaa että todellinen Herra Jeesus Kristus itse sanoi Johanneksen evankeliumin luvussa 5:43: "Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan."


Täten, me tiedämme ja uskomme että Jeesus Kristus on tullut lihassa; ei niin että hän tulee lihassa. Hän on jo tullut lihassa, ja pian hän tulee näkyvästi ylhäältä kunniansa kirkkaudessa, hengellisessä, ei lihallisessa ruumiissa kuten se jonka maailma tulee ottamaan vastaan. Jumala auttakoon meitä että tämä viesti tulisi laajaan levitykseen.


Minun täytyy myös mainita että samalla kun tämä elokuva veti väkeä teattereihin, demonit manifestoituivat toisellakin tavalla. Samana viikonloppuna kuin Da VInci Code tuli teattereihin, tämä pahamaineinen viihdyttäjä Madonna aloitti viimeisen kiertueensa nimeltään "Confessions". Esityksensä aikana, hän nousi suurella valaistulle ristille; ja orjantappurakruunu päässään hän esitti ristiinnaulittua. Toinen tapahtuma joka tapahtui juuri Da VInci Koodin ensi-illan jälkeen oli näyttelijä Brad Pittin ja Angelina Jolien lapsen syntyminen. Tälle lapselle annettiin nimi Shiloh, joka tarkoittaa samaa muin Messias ja tämä nimi kuuluu ainoastaan Jeesukselle Kristukselle. Lapsen ensimmäsiten kuvien julkaisu oikeuksista tarjottiin 5,4 miljoonaa dollaria.

Muita pedon juhlatilaisuuksia

6. Kesäkuuta 2006, joka tunnetaan myös 06-06-06 oli suuren okkultistisen aktiviteetin päivä. Noidat ja satanistit, jotka eroavat toisistaan hyvin paljon, juhlivat tätä kolmen kuutosen päivää lukuisin tavoin. Noin 60 mailia länteen Detroitista, Michiganissa, on pieni kaupunki nimeltään Hell. 6.6.2006, ihmiset tulivat tuhannen mailin päästä vierailemaan Helvetissä. Kaupungin pormestari, John Colone, jolla on myös matkamuistomyymälä, sanoi: "Minulla on 666 T-paitaa ja mukia. Olen tilannut niitä vain 666 kappaletta, joten kun ne ovat menneet se on siinä. Jokainen joka tulee saa todistuksen jossa sanotaan, että sinä olet juhlinut kesäkuun kuudetta vuonna 2006 Helvetissä." Nämä kaikki tavarat maksoivat 6,66 dollaria kappaleelta. Erityisiä portteja oli myös pystytetty tilaisuutta varten ja niitä kutsuttiin Helvetin porteiksi. Jotkut saattavat ottaa tämän vitsinä, mutta se ei ole hauskaa; ja ne jotka ovat mukana okkultismissa, joita on monta, ottavat sen hyvin vakavasti kuten Saatanakin tekee. Kaikki jotka osallistuivat ovat kironneet itsensä.


Tänä samana päivänä, 06-06-06, Hollywood julkaisi kaksi antikristus-elokuvaa. Toinen on uudelleen lämmitetty versio elokuvasta Omen, joka kertoo poliitikosta joka ymmärtää että hänen adoptoitu poikansa, Damien, jolla on 666-syntymämerkki päässään, on Saatanan inkarnaatio. Kuolema alkaa ympäröidä häntä kaikkialla.


Toinen elokuva joka julkaistiin 6.6.2006 oli nimeltään The Beast. Tämä on tarina fundamentalistisesta kristitystä pastorista joka katoaa kun hän löytää todisteet että Kristusta ei ole ollut koskaan olemassa. Etsiessään häntä, hänen tyttärensä, Danielle joutuu myös taistelemaan fundamentalistisia kristittyjä vastaan jotka yrittävät salata "totuuden" Kristuksen olemattomuudesta ja täten pelastaa uskontonsa. Surullista, tämä thegodmovie.com myy myös tarrallisia kumimerkkejä elokuvan katsojille, jotta he voisivat laittaa luvun 666 vartaloonsa. Tämä merkki maksaa 6,66 dolaria. Mainos sanoo: "Laita merkki! Laita merkki otsaasi tai oikeaan käteesi, turvallista ja hauskaa, hienoa kaiken ikäisille, merkitse ystäväsikin! Koko: 7/8 tuumaa."

Laittomat maahanmuuttajat ja pedon merkki

Siitä on yli kuukausi kun laittomat maahanmuuttajat pitivät maanlaajuisia protesteja. Ongelma laittomien maahanmuuttajien kanssa, kuitenkin, kasvaa jatkuvasti pahemmaksi. Hiljattain, San Francisco Chronicle raportoi että asiantuntijat sanovat nyt että tämä on eräs suurimpia kansainvaelluksia modernissa historiassa. Noin kymmenen prosenttia Meksikon väestöstä asuu nyt Yhdysvalloissa, mukaan ei ole laskettu Keski-Amerikan laittomia siirtolaisia. Viisitoista prosenttia Meksikon koko työvoimasta tekee nyt töitä Yhdysvalloissa. On sanottu että laittomat siirtolaiset Meksikosta ovat olleet piristysruiske USA:n taloudelle mutta oppositio on oikeassa. Sinä näet että laittomat työläiset postitoimistoissa ostavat maksumääräyksiä ja lähettävät suuria summia rahaa pois maastamme. Suuria dollarivirtoja virtaa jatkuvasti Yhdysvalloista Meksikoon. Georgetownin yliopiston Latinalaisen Amerikan tutkimuslaitoksen johtajan, Arturo Valenzuelan mukaan, rahamäärä jonka meksikolaiset maahanmuuttajat lähettävät kotiin on melkein yhtä suuri kuin USA:n ulkomainen apu koko maailmalle.


On tosiasia että laiton maahanmuutto tähän maahan on perinteisesti ollut vakava rikos. Valkoinen Talo ja Bushin hallitus vertaa tätä nyt ylinopeussakkoon. Valkoisen Talon lehdistösihteeri Tony Snow sanoi: "Jos olet saanut ylinopeus-sakon ja olet maksanut sen, et ole lainrikkoja, eikö niin?" Tony Snow, illuministinen CFR-jäsen vertaa sitä liikennerikkonukseen! Edelleen, 18.5.2006, USA:n Senaatti päätti tiukan äänestyksen jälkeen sallia laittomien siirtolaisten kerätä eläkettä laittomasti maassa tehtyjen työvuosien perusteella -- vaikka työpaikka olisi saatu väärennetyillä dokumenteilla. Senaattori Jim DeMint (R-SC) sanoi: "Ei ole järkeä palkita miljoonia laittomia siirtolaisia rikollisesta käyttäytymisestä amalla kun meidän oma eläkejärjestelmämme on jo kriisissä." Me tiedämme että tämä kaikki on osa illuminaatin suunnitelmaa liittää Yhdysvallat ja Meksiko taloudellisesti toisiinsa. Tämä on toinen suuri askel kohti maailmanhallitusta. Se tapahtui Euroopassa Euron myötä, joten tarkkaile uutta valuuttaa nimeltään Amero, josta tulee USA:n, Meksikon ja Kanadan yhteinen rahayksikkö. Ekonomistit tekevät jo töitä sen eteen, mutta meidän taloutemme täytyy ensin sulattaa itseensä tämä heikko Meksikon peso!


Me alamme vähitellen ymmärtää mikä on toinen syy sille miksi kaikki tämä tapahtuu, ja miksi meidän hallituksemme tarkoituksellisesti sallii niin monen miljoonan laittoman siirtolaisen saapua maahamme. 25.5.2006, New Yorkin pormestari Michael Bloomberg ehdotti suunnitelmaa jossa perustettaisiin DNA-tietokanta seuraamaan ja tarkistamaan kaikkia laillisia amerikkalaisia työntekijöitä. 1.6.2006, VeriChip korporaation toimitusjohtaja Scott Silverman ilmoitti tekevänsä yhteistyötä Bushin hallituksen kanssa istuttavansa RFID- jäljitys-sirun kaikkiin laittomiin siirtolaisiin joille annetaan "vierastyöläisen" status. VeriChipin kerrotaan myös tekevän yhteistyötä Pentagonin kanssa jotta laitettaisiin siru kaikille armeijan työntekijöille. Se kaikki menee niin nopeasti nyt.


Eräs omituinen asia sattui täällä Wisconsinissa 31.5.2006. Kuvernööri Jim Doyle allekirjoitti säädöksen jonka mukaan Wisconsinin osavaltiossa on laitonta pakottaa ketään ottamaan mikrosirua. Wisconsin on ainoa osavaltio Yhdysvalloissa jossa tämä on laitonta. Minä epäilen että Kuvernööri Doyle teki tämän koska hänen suurin poliittinen vihollisensa on entinen Wisconsinin kuvernööri Tommy Thompson, joka oli myös Presidentti Bushin terveysministeriön virkamies Bushin ensimäisellä kaudella. Thompson työskentelee nyt VeriChip-yhtiölle.

Sota ja märkivä maailma

Historia paljastaa että viimeisten 3.500 vuoden aikana, koko maailmassa on ollut rauha vain 230 vuoden ajan. YK:n perustamisesta lähtien, vuodesta 1945, jonka oli tarkoitus taata ikuinen rauha, ei ole ollut hetkeäkään rauhaa. Iran kiihdyttää ydinohjelmaansa ja USA:n ulkoministeri Condoleezza Rice jatkaa Iranin uhkaamista sekä varoittamista että heillä ei ole paljoa aikaa. Koko Lähi-itä näyttää olevan valmiina räjähtämään, ja koko muslimi-maailma on tulossa yhä kiihtyneemmäksi. On mielenkiintoista huomata että Ilmestyskirjan neljä hevosta ovat väriltään valkoinen, punainen, musta ja vihreä (saha "hallava" on otettu kreikkalaisesta sanasta "chloros" tai "kalvakan vihreä"). Nämä värit löytyvät seitsemän arabimaan lipusta: Irak,Jordania, Kuwait, Sudan, Syyria, UAE ja Jemen. Näiden värien sanotaan tarkoittavan arabien yhtenäisyyttä. Nämä ja muut muslimimaat katselevat hämmästyneinä kun USA:n sotilaat tarkoituksella teurastavat viattomia siviijejä, mukaanlukien naisia ja lapsia. Brittiläisillä sanomalehdillä on valokuvia lukuisista tällaisista tapahtumista. CNN raportoi 20.5.2006 että AP:n mukaan, satojen sotilaiden joiden tiedetään olevan mieleltään sairaita lähetetään Irakiin.


Brittiläisistä sotilaista jotka on lähetetty Irakiin, huimat 8.600 on lähtenyt omille teilleen. Noin tuhat heistä on edelleen karkuteillä. He kieltäytyvät sotimasta tässä järjettömässä sodassa. Australialainen sanomalehti raportoi 13.5.2006 että Pentagon on salaa kuljettanut tuhansia käsiaseita Bosniasta Irakiin viimeisten kahden vuoden aikana käyttäen yksityisiä yhtiöitä. Amnesty International on raportoinut että ainakin 200.000 Kalashnikov-kivääriä on lähtenyt Bosniasta tarkoituksena etä ne menisivät uudelle Irakin armeijalle, mutta he eivät saaneet niitä, eikä kukaan tiedä mitä näille aseille tapahtui. Sillä välin, väkivalta Irakissa yltyy. Ei olisi ensimmäinen kerta jolloin me varustamme omia vihollisiamme samalla kun me taistelemme heitä vastaan. Muistatko, Vietnamissa jolloin Standard Oilin kuorma-autot tulivat Hanoista myydäkseen polttoainetta molemmille osapuolille? Yllytämmekö me irakilaisia sisällissotaan täyttääksemme rikollisen illuministisen suunnitelman?


Täällä Yhdysvalloissa, outoja asioita tapahtuu. 19.6.2006, joka on 13 päivää 06-06-06 jälkeen, 4.000 Liittovaltion työntekijää yli viidestäkymmenestä virastosta aikovat mennä salaisiin hätäsuojiin jotka ulottuvat Marylandista ja Virginiasta Alleghenies-vuoriston kukkuloille. He suorittavat evakuointi-harjoituksen jonka on tarkoitus valmistella USA:n hallitus tapahtumaan joka on paljon pahempi kuin iskut 11.9.2001. Kun minä näin tämän tiedonannon, minulle tuli mieleen sanat Ilmestyskirjan luvussa 6:15-17: "Ja maan kuninkaat ja ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: 'Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?'"


Raamatun profetiat toteutuvat aivan silmiemme edessä. Mainittakoon tässä että Israelin pääministeri Ehud Olmert antoi puheen USA:n kongressille 34.6.2006, joka on 13 päivää ennen 06-06-06. Ihmiset osoittivat suosiotaan Olmertille 18 kertaa, joka on kolme kuutosta. Edelleen päivämäärä 06-06-06 on tasan 39 vuotta Kuuden päivän sodasta jolloin Israelilaiset valtasivat Jerusalemin vanhan kaupungin vuonna 1967. Myös 39 on okkultistinen luku. On myös mielenkiintoista huomata että hänen puheessaan, Ehud Olmert sanoi että hänen maansa on halukas jakamaan Jerusalemin. Tämä lausunto tuo mieleeni Ilmestyskirjan luvun 16:19 jossa sanotaan: "Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan."

Antikristillistä sortoa

Samalla kun Herran päivän tulo lähenee, me jotka olemme todellisia kristittyjä ymmärrämme että pedon järjestelmän tukahduttavuus lisääntyy. Me emme kuitenkaan pelkää, koska meidän voittomme on varma. Ilmestyskirja 12:11-12 kertoo meille tästä suuresta voitosta seuraavasti: "Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti. Sen tähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"


Me olemme nyt lukeneet että YK työskentelee tehdäkseen kotona suoritettavasta opetuksessa USA:ssa laitonta. Michael Farris, Home School Legan Defense Associationin tai HSLDA:n puhemies sanoi että YK:n lasten oikeuksien julistus voisi sitoa ihmisiä Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä, Yhdysvallat on ainoa maa jota tämä sopimus ei sido. Tämän sopimuksen kohta 13 alistaa vanhemmat syytteeseen jos he yrittävät estää lapsiaan saamasta mitä tahansa materiaalia jota heidän vanhempansa pitävät ei-toivottuna. Kohta 14sallii lasten vastustavan kaikkea uskonnollista opetusta. Kohta 15 sallii lasten olevan tekemisissä minkä tahansa henkilön kanssa, silloinkin jos vanhemmat vastustavat. Me tiedämme että Kaikkivaltiaalla on viimeinen sana koskien tätä kaikkea.


Me tiedämme myös, että 7.3.2006, Presidentti George Bush allekirjoitti säädöksen jota käytetään valvomaan kaikkien Liittovaltion rekisteröimien kirkkojen toimintaa. Me tiedämme että todellista Jeesuksen Kristuksen seurakuntaa hallitaan taivaasta käsin, sillä Herra Jeesus itse sanoi: "Minun valtakuntani ei ole tästä maailmasta."

Luomakunta mullistuksessa

Omituisia ja epätavallisia merkkejä luomakunnassa tapahtuu kaikkialla, sekä maan päällä että avaruudessa. Astronomit raportoivat nyt että epätavallisen suuri määrä tähtiä räjähtelee. Maan päällä, outoja tornadoita on iskeytynyt Irlantiin ja Bahamasaarille, jossa niitä ei yleensä nähdä. Alueiden asukkaat olivat järkyttyneitä. Tulivuoria on purkautunut Indonesiasta Ecuadoriin.


27.5.2006, maanjäristys iski Indonesiaan. Sen voimakkuus oli 6,2 ja 170.000 ihmistä kuoli tai katosi. Taksin kuljettaja joka selvisi sanoi: "Minä luulin että se oli Harmagedon."


25.5.2006, AP raportoi että aavikot laajenevat. Satelliittikuvat paljastavat että maapallon suuret aavikot kasvavat nopeasti, ja että Saharan autiomaa liikkuu lähemmäksi Välimerta.


Toinen hämmästyttävä merkki ilmaantui taivaalle juuri 06-06-06 jälkeen. Satoja maileja Idahon ja Washingtonin välisen rajan yläpuolella, taivas valaistui kuten päivänvalossa kun värikirjon seitsemän väriä ilmestyivät kuin kirkkaan tulen leiskuvat liekit. Viranomaiset kutsuivat sitä nimellä "circumhorizon" sen harvinaisimmassa muodossaan. Tri. Jonathan Fox USA:n ilmatieteenlaitokselta Spokanesta, Washingtonista sanoi, että se oli paljon näyttävämpi kuin tavalliset revontulet. Tämä pelottava esitys kesti noin tunnin.


Uskon vakaasti että me olemme aivan Herran tulon ovella, ja meitä jatkuvasti varoitetaan tästä asiasta. 26 kuukautta sitten etsin Herraa kun olin lähdössä kirkkoon saarnaamaan. Äkkiä, Herra näyti minulle hämmästyttävän näyn. Minä näin suuren rakennuksen joka oli vain muutaman kerroksen korkuinen. Ei ollut muita rakennuksia sen ympärillä, ja aamun ensimmäiset säteet olivat ilmestymässä. Takana oli myös joki. Äkkiä tapahtui valtava räjähdys, ja tulipatsaat tuhosivat tämän alueen. Nähtyäni näyn, minä kysyin Herralta että missä tämä tapahtuisi. Välittömästi puhelin soi ja kolmannen soiton jälkeen vaimoni vastasi puhelimeen. Se oli mies Brooklynista, New Yorkista. MInulla oli vastaukseni. Se oli mies jota en tuntenut ja jonka kanssa en ollut puhunut aiemmin. Minä tiesin että se oli merkki Herralta. 26 kuukauden päästä, massiivinen rakennus New Yorkissa räjähti. Se oli juuri sellainen jollaisen olin nähnyt näyssäni. Se tapahtui kello 05:33 Greenpointissa, Brooklynissä East River taustanaan. Räjähdys oli niin suuri että New York Daily News kertoi etusivullaan: "Se näytti kuin atomipommi olisi iskeytynyt." Tämän räjähdyksen alkuperä, joka tuhosi 15 rakennusta, oli tuntematon ja siitä kerrottiin vain vähän. Olin järkyttynyt nähtyäni kuvat, sillä oli kuin olisin nähnyt kaiken toistamiseen. Minä kerroin koko näkyni Maaliskuun 2004 Last Trumpet uutiskirjeessä ( paina tästä). Toinen merkki oli että ensimmäinen paloauto joka saapui oli numeroltaan 119, joka on käänteinen 911. Tämä on toinen merkki siitä että aika on käsillä.


Lopuksi, minä taas kerran tarjoan vilpittömimmät kiitokseni teille kaikille jotka tuette tätä lopun ajan profeetallista ministeriötä. Jumala siunatkoon sinua ylitsevuotavasti. Me aina toivotame tervetulleiksi kaikki rukouspyyntömme. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer


http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin