Amerikka -- valheiden ja harhaluulojen maa

Genesis 3: 4-6:

»Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te sitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan." Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi.»


Matteus 6: 24:
»Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.»


Toinen Tessalonikalaiskirje 2: 7-12:
»Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.»

-----------------------------------------------------

Tässä Last Trumpet uutiskirjeen numerossa, me taas kerran tutkimme näitä hämmästyttäviä tapahtumia jotka nyt järisyttävät maailmaamme, ja me teemme näin käyttäen Jumalan Sanan valoa antamaan meille selkeän ymmärtämyksen tästä järkyttävästä todellisuudesta joka nyt painaa meidän yllämme. Ei ole koskaan ollut tällaista aikaa jolloin kaikki Raamatun profetiat lähestyvät toisiaan tuodakseen täyttymyksen niin nopeasti ja sellaisella tarkkuudella. Täytyy olla hengellisesti sokea jos ei ymmärrä että jokin on pahasti vialla meidän maassamme sekä koko maailmassa. On surullista että suurin osa tämän maailman ihmisistä vaeltaa hengellisessä sokeudessa, mukaanlukien niinkutsutun "kristillisyyden" uskonsuunnat. Kuten Sodoman miehet, jotka enkelit sokaisivat heidän hillitsemättömän himonsa vuoksi, ovat myös kansakuntien ihmiset tänä päivänä. He ovat sokeita tuomiolle joka on tuhoamaisillaan heidät ja lähettämäisillään heidät ikuisen kadotuksen syvyyksiin.


Syy miksi meidän maamme ja koko maailma on tällaisen hirvittävän hengellisen sokeuden ja apatian vallassa on se että ihmiset ovat omaksuneet valheen ja uskoneet siihen niin kauan että nyt heillä ei ole kykyä totuuteen. Apostoli Paavali varoitti meitä Saatanan kyvystä sokaista mieli Toisen Korinttolaiskirjeen luvussa 4:4 seuraavin sanoin: "...niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva."


Jeesus myös tunnisti Saatanan valheen isäksi Johanneksen Evankeliumin luvussa 8:44 seuraavin sanoin: "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."


Tuhansia vuosia sitten tämä valheen isä nimeltään Saatana kertoi Eevalle, ensimmäiselle naiselle että hän ei kuolisi jos söisi kielletyn hedelmän, mutta tämä ei ollut tämän valheen syvyyden olennainen osa. Kun Eeva ei välittömästi kuollutkaan haukattuaan hedelmää, hän epäilemättä uskoi muutkin Saatanan valheet. Tämän valheen olennainen osa, kuitenkin, joka viekoitteli Eevan oli se että hän voisi olla viisas tietäen sekä hyvän että pahan elämässään ja silti jatkaa elämäänsä. Tämä on se sama valhe jonka Saatana on istuttanut tämän päivän ihmisten sydämiin ja mieliin: että he voivat omistaa sen molemmin tavoin, ja että hyvä ja paha voidaan tasapainottaa, joka on hallitseva periaate jokaisessa pakana-uskonnossa.


Yhdysvallat on hyvä esimerkki saatanan valheesta joka on pantu käytäntöön. Me väitämme olevamme kansakunta Jumalan alaisuudessa. Meillä on kirkkoja, hyväntekeväisyysjärjestöjä, hyviä asioita tekeviä salaseuroja, sekä kunniallisia filosofioita; me haluamme että meidät tunnettaisiin "hyvinä ihmisinä". Meillä on myös hallitus joka edistää homoseksuaalisuutta, pornografiaa, abortteja, uhkapelejä, alkoholismia, prostituutiota ja muita pahuuksia. Meidän hallituksemme itse asiassa käyttää verorahoja näihin asioihin. Totisesti, kukaan ei voi palvella kahta herraa, ja amerikkalaiset, heidän korruptoituneen hallituksensa myötä, ovat osoittaneet toimillaan että he ovat oppineet rakastamaan Saatanaa ja halveksimaan ainoaa oikeaa Jumalaa. Tuomio tulee pian ja silloin itketään ja kiristellään hampaita.


Jos sinua vaivaa se mitä olet juuri lukemassa, on olemassa toivo sinulle! Sinä voit vastata Jumalan viimeiseen kutsuun juuri nyt ja uskoa että ikuinen Evankeliumi pelastaa sinun sielusi. Tee parannus ja käänny Vapahtajasi puoleen nyt kun on vielä vähän aikaa. Herra Jeesus Kristus kuulee sinun vilpittömän rukouksesi ja vastaa, ja sinä koet Hänen armonsa ja voimansa. Kaikki pelko on mennyttä kun täydellinen rakkaus Jumalan valtaistuimelta tulee sinun sisinpääsi.

Lietsomassa kolmatta maailmansotaa

On juuri niin kuin Jeesus sanoi olevan viimeisinä päivinä jolloin Hän sanoi Luukkaan Evankeliumissa, luvussa 21, että olisi pelottavia merkkejä sotien kera. Sotia on nyt puhkeamassa kaikialla maailmassa ja kansakunta on nousemassa kansakuntaa vastaan. 26.6.2006, Yhdysvallat alkoi suorittaa merkittävää sotilaallista varustautumista Japanissa vastauksena Pohjois-Korean uhkaan. 3.7.2006, NORAD ja Coloradon pohjoinen komentokeskus nostivat valmiustasoaan Bravo-Plus -tasolle. Tämä on keskimääräistä korkeampi taso. 5.7.2006, pohjoiskorealainen Taepodong-2 -ballistinen ohjus laukaistiin ilmeisenä kohteenaan Hawaiji. Jumalan armosta tämä laukaisu epäonnistui. Muitakin pohjoiskorealaisia ohjuksia laukaistiin ja ne putosivat lähelle Japania. Jotkin japanilaiset katselivat hämmästyneenä kun taivas tiettyjen Japanin osien yllä muuttui punaiseksi kun ohjukset lähestyivät. He ajattelivat sen olleen jonkinlainen kehittynyt puolustusjärjestelmä joka muutti taivaan oudon väriseksi.


7.7.2006, Yhdysvallat lähetti USS Mustinin, ohjuksia tuhoavan sotalaivan japanilaiseen Yokosukan satamaan. Elokuussa, USS Shiloh, toinen ohjuksia tuhoava sota-alus, ollaan myös lähettämässä Japaniin. Pohjoiskorealaiset ampuivat seitsemän ohjusta yhden päivän aikana ja ne kaikki putosivat Japaninmerelle. Japanin hallitus pohtiikin vakavissaan ennaltaehkäisevää iskua Pohjois-Koreaa vastaan.


Tämän Pohjois-Korean ohjuskriisin aikana, USA:n ulkoministeriö huomasi että heidän maailmanlaajuinen tietokonejärjestelmänsä oli hajonnut, ja että tämän onnistuneen sabotaasin kohteena oli päämajan tietokone. Tämä on se järjestelmä joka hoitaa koko ulkoministeriötä. Tutkijat sanoivat että hackerit varastivat tärkeää tietoa ja salasanoja sekä kaivoivat uusia oviaukkoja päästäkseen sisälle uudestaan. He myös saastuttivat tietokonejärjestelmän madoilla ja viruksilla. Hallitus myönsi että myös puolustusministeriön tietokonejärjestelmää vastaan oli hyökätty viime kesänä ja että Kiina on pää-epäilty. Tämä on vakava tilanne, koska valta ei ole enää niillä joilla on vauraus ja sotilaallinen potentiaali. Valta on niillä jotka hallitsevat informaatio-virtaa. Tämä on suurin vaara tässä tietokoneistetussa ajassa.


12.7.2006, World Tribune raportoi että kymmenen iranilaista neuvonantajaa oli Pohjois-Koreassa neuvomassa kuinka ohjuksia laukaistaan. On myös tunnettua että Pohjois-Koreasta ja Iranista on tullut läheisiä ystäviä, ja nämä kaksi kansakuntaa muiden Lähi-idän valtioiden kanssa ovat muodostamassa valta-akselia. Meidän täytyy muistaa että Idän ja Lännen perinteinen raja on Eufrat-joki ja se sijaitsee Irakissa. Tämä tekee sekä Iranista että Pohjois-Koreasta Idän kuninkaita. Tämä ajatus mielessämme, Ilmestyskirja 16:12-14 varoittaa meitä seuraavasti: "Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä."


Kun me pohdimme näitä jakeita ja vertaamme niitä aikamme tapahtumiin, me voimme nähdä että tämä oli ennalta kerrottua, että voittoisa valta, Idästä, sytyttäisi viimeisen maailmansodan jonka keskeidenä konfliktina olisi Harmagedonin taistelu. Ilmestyskirja 16:16 tekee tämän selväksi: "Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon." Voiko kukaan ajattelukykyinen ihminen epäillä etteikö vehkeily jota me nyt näemme johtaisi viimeiseen onnettomuuteen ja Vapahtajamme paluuseen?


Koko itäinen maailma on räjähtämässä kun tämä vanha käärme, joka on Saatana, käyttää ihmis-nappuloitaan taistelussaan Jumalan valtakuntaa vastaan. 9.7.2006, Intia laukaisi pitkänmatkan ohjuksen onnistuneesti. Kaksi päivää myöhemmin, Pakistanista käsin toimivat terroristit räjäyttivät pommin paikallisjunassa Mumbaissa, Intiassa, surmaten 170 ihmistä. Raportteja nousevasta sodasta tulee kaikkialta maailmasta. Meidän täytyy aina muistaa että nämä sodat ovat hengellisiä eivätkä pelkästään ihmisten ponnistelujen tulosta. Minä ennustin nämä olosuhteet joissakin kevään kirjeissä tänä vuonna. Entisenä astrologina, joka on pelastunut Jumalan armosta, minä tiedän että Saatana käyttää astrologiaa hänen kellonaan; tämä on syy miksi USA:n hallitus ja Illuminati käyttää samaa aikataulua. Noituus ei voi toimia lainkaan ilman astrologiaa. Jumala tuomitsee astrologian (Jesaja 14:13-14), ja minä vihaan astrologiaa koska minä olin kerran osa sitä maailmaa. Minä voin nähdä heti kuinka vihollinen käyttää sitä, ja koska oli vahva "Ingress of Mars" menneenä keväänä, oli helppo nähdä näiden ongelmien tulevan sillä okkultistit uskovat että Mars on sodanjumala. Muista että Kaikkivaltiaalla Jumalalla on aina viimeinen sana, ja että Hänen lapsillaan on kaikki hyvin.


Me näemme nyt laajamittaisen sodan Libanonin ja Israelin välillä. Hizbollahin joukot ampuvat keskimäärin yhden raketin minuutissa Israelin kaupunkeihin, ja tämä massiivinen tulivoima on hämmästyttänyt amerikkalaisia ja israelilaisia. Me elämme nyt hetkeä jolloin täysimittainen globaali sota voi puhjeta minä hetkenä hyvänsä. Tuntuu oudolta että kiinteistöpohatta Donald Trump ilmoitti hiljattain että hän aikoo rakentaa seitsemänkymmentä kerrosta korkean Trump-Towerin Tel Aviviin, 300 miljoonan dollarin hintaan. Onko tämä viimeinen Trump Tower jonka hän tulee koskaan rakentamaan?


Samalla kun tämä räjähtävä tilanne Lähi-idässä oli puhkeamsaa, G8-kokous Pietarissa alkoi 13. heinäkuuta. Venäjää pidetään Yhdysvaltain "läheisenä ystävänä". Yhdysvallat on suurennuslasin alla huolestuttavan taloustilanteensa vuoksi.


6.6.2006, Pentagon ilmoitti että se on hylkäämässä Geneven sopimuksen koskien vankien kohtelua. Pentagon vastustaa tätä kansainvälistä sopimusta koska se kieltää vankien "nöyryyttävän ja epäinhimillisen" kohtelun. Muu maailma seuraa tätä hämmästyneenä. Onko peto näyttämässä todellisia värejään ja ovatko nämä värit punainen, valkoinen ja sininen? Mainittakoon tässä että mies joka on tämän takana on varapresidentti Dick Cheney, joka avoimesti vastustaa kidutuksen kieltämistä!


Olemme myös huomanneet että on olemassa hakaristin muotoinen rakennus U.S. Naval Amphibious -tukikohdassa Coronadossa, Kaliforniassa. Tämä hakaristin muoto näkyy selkeästi ilmasta, ja kun katsotaan pohjoiseen, tämä hakaristi on juuri samanlainen kuin Gestapolla oli univormuissaan. Tämä rakennus tunnetaan nimellä "The seals lair". He sanoivat että se ei voisi tapahtua Amerikassa, mutta tämä ei ole enää se Amerikka jossa me synnyimme.


Vielä yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että me saatamme odottaa ongelmia koskien Venexuelaa. Venezuela löysi hiljattain neljä miljardia kuutiojalkaa maakaasua tehden siitä maailman suurimman yksittäisen öljyvaraston. Näissä varastoissa on arviolta 313 miljardia barrelia raskasta raakaöljyä, joka on puolet kaikesta Lähi-idän öljystä. Tämä on ikkunalla jäähtyvä piirakka jota meidän presidenttimme ei voi vastustaa. Pahantekijöiden keskuudessa ei ole rauhaa!

Pedon merkkejä keskellämme

Me tiedämme että antikristuksen maailmanhallituksen lopullinen päämäärä on kontrolloida jokaista miestä, naista ja lasta, ja täyttää heidän mieli, tunteet ja tahto. Jotta tämä toteutettaisiin, he tulevat myös kääntämään maailman väestön itsensä Saatanan opetuslapsiksi. mainittakoon tässä että Illuminaatin symboli on kyklooppinen silmä keskeneräisen pyramidin yllä, sellainen kuin se on yhden dollarin setelissä. Tämä tunnetaan nimellä "Illuminati Crest" ja se ajoittuu noitien sapattiin 1.5.1776. Tämä merkki on monissa paikoissa ja se on myös CBS:n logona. CBS on nyt aloittanut uuden mainoskampanjansa jossa he kaivertavat laserilla logonsa 35 miljoonaan kananmunaan joita myydään kaupoissa syyskuussa ja lokakuussa 2006. George Schweitzer kutsuu tätä nimellä "egg-vertising" ja hän kaiverruttaa myös ohjelmiensa nimiä näihin kananmuniin. Munantuottajat, jakelijat ja jälleenmyyjät saavat osansa mainosrahoista. Näyttää siltä että illuminismin silmä on löytämässä tiensä jääkaappeihimme. Meidän täytyy muistaa että kuu-jumalattaren symboli muinaisessa Babylonissa (nykypäivän Irakissa) oli tämä muna jonka ympärille käärme oli kääriytynyt ja kuunsirppi sen yllä. Tämä on kaikki osa ihmisten kouluttamista illuministisia tarkoitusperiä varten.


On olemassa monia esimerkkejä symboleista ja pedon luvuista mainoksissa. Toinen esimerkki on tuote nimeltään Head on, jonka on tarkoitus eliminoida päänsärky kiinnittämällä tarran näköinen laite otsaan. Nainen mainoksessa kiinnittää tarran otsaansa ja sanoo: "Head on: liitä suoraan otsaan." Hän sanoo nämä sanat kolme kertaa. Sanoissa "head on", on kuusi kirjainta, joka on 666 otsassa.


Floridassa, Coast to Coast tavarataloketju tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostoksensa sormenjäljellä. Kun he ovat rekisteröityneet, he eivät tarvitse käteistä, shekkiä tai luottokorttia; heidän tarvitsee vain laittaa sormensa koneeseen ja raha siirtyy heidän pankkitililtään kaupan tilille. Tätä tapahtuu myös Chicagossa Jewel-Osco -myymälöissä, jossa ihminen seisoo ovella ja pyytää ihmisiä rekisteröitymään tähän ohjelmaan. Sitä mainostetaan sanoilla "nopea, helppo ja turvallinen". Sitten kun sinun sormesi on skannattu ja rekisteröity, kaikki sinun ostovoimasi on oikeassa kädessäsi. Taloudellinen hätätila Yhdysvalloissa voisi helposti tehdä tällaisesta järjestelmästä pakollisen. Tapahtuuko tällainen asia? Nyt kun tällainen järjestelmä on käytössä, se saa Ilmestyskirjan luvun 13:17 häämöttämään suurena meidän edessämme seuraavanlaisen varoituksen kera: "...ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." Me elämme tällaisessa oudossa ajassa jolloin tietokoneet ovat muuttaneet kaiken, mukaanlukien kuvien muuttuminen luvuiksi, ja sitä kutsutaan digitaaliseksi teknologiaksi. Tämä on aivan kuin Raamattu ennusti yli 2.000 vuotta sitten.


Toinen laite jota jotkin autonvuokraajat käyttävät on laite joka ei salli sinun käynnistää autoa jollei laskua ole maksettu. Korkean teknologian laitteet ovat muuttaneet meidän maailmamme täysin. Reuters News Service raportoi hiljattain että halvaantunut mies käyttäen uutta aivotunnistinta kykeni liikuttamaan tietokoneen kursoria, avaamaan sähköpostin ja hallitsemaan robottimaista laitetta vain ajattelemalla sitä. Pimeyden voimat nojautuvat tällaiseen teknologiaan, joka kykenee lukemaan ajatuksia ja täten eliminoimaan viimeiset yksityisyyden alueet meidän elämästämme.

Yhdysvaltain riisuminen

Kun uutiset siitä, kuinka monta laitonta siirtolaista elää Yhdysvalloissa, tulivat julki kolme kuukautta sitten, monet ihmiset ihmettelivät että kuinka meidän hallituksemme saattoi sallia kaiken tämän. Aivan ilmiselvästi, se ei ollut vahinko. Oli lukuisia syitä miksi tämän tuhoisan voiman sallittiin aloittavan maamme riisumisen. Bushin hallitus painostaa jotta muodostettaisiin Pohjois-Amerikan Unioni. Tri. Jerome R. Corsin mukaan, tämä suunnitelma on "laajentaa NAFTA:n tuomioistuimet Pohjois-Amerikan Unionin oikeusjärjestelmäksi jonka valta ylittäisi kaikki USA:n oikeusjärjestelmät. Selvästikin, kansallinen suvereniteetti riisutaan jotta muodostettaisiin Euroopan Unionin kaltainen supervalta jolla olisi yhteinen raha. Kansakunnat yhdistyvät nopeasti muodostaakseen maailmanhallituksen saatanallisen diktaattorin alaisuuteen.


Yhdysvallat on nyt paljon heikommassa tilassa kuin ihmiset voivat kuvitellakaan. Hiljattain, Presidentti Bush ilmoitti lähettävänsä 2.500 Kansalliskaartin sotilasta vartioimaan eteläistä rajaamme. Hän löysi kuitenkin vain 483 sotilasta. Suurinta osaa Kansalliskaartistamme käytetään Kansainvälisenä kaartina ja se on levittäytynyt niin laajalle ympäri maailmaa ja ohueksi kerrokseksi että löytyy tuskin ketään joka voisi suojella kotimaatamme. Tämä ongelma paljasti itsensä hiljattain kun rikollisuus New Orleansissa nousi niin suureksi että kuvernööri Kathleen Blanco määräsi 300 Kansalliskaartin sotilasta pitämään järjestystä yllä kaupungissa mutta sai kokoon vain sata sotilasta ja lupasi lähettää kaksisataa sotilasta myöhemmin. On surullinen tosiasia että rikollisuus on lisääntynyt niin paljon kaikissa suurissa kaupungeissamme että tilanne ei ole enää poliisin hallinnassa. Meidän pääkaupungillamme on sellainen ongelma väkivaltaisen rikollisuuden kanssa että kaupunki on julistanut hätätilan! Aseellisia ryöstöjä, raiskauksia ja murhia tapahtuu aivan hallintorakennusten vieressä! Samalla kun polttoaine kallistuu, meidän kansakuntamme tuntee järkkyvän talouden vaikutukset yhä syvemmin, ja rikollisuus jatkaa kasvuaan tämän seurauksena. Hiljattain, BBC News raportoi että sota Iranissa kolminkertaistaisi polttoaineen hinnan Yhdysvalloissa.


Onko Yhdysvallat jo konkurssissa? Keskuspankin äskettäin julkistaman raportin mukaan, meidän maamme on syvissä vaikeuksissa. Professori Laurence Kotlikoff, keskuspankin tutkija, sanoi: "Paisuva budjettivaje ja eläke-aikapommi voisi viedä tämän taloudellisen supervallan maksukyvyttömyyteen. Joidenkin mittareiden mukaan Yhdysvallat on jo konkurssissa."


Noiduttu ja demoralisoitu kansakunta

30.6.2006, ABC News julkaisi uutisen noitakoulusta joka avasi ovensa Hoopestonissa, Illinoisissa. Tämän noitakoulun rehtori on Ed Hubbard joka sanoi koulustaan näin: "Tämä koulu on omistautunut kouluttamaan yleisöä wiccalaisuuteen. Tässä koulussa on noin 120.000 aktiivista oppilasta jotka ottavat osaa internet-kursseihin ja joka päivä 30-50 oppilasta liittyy mukaan. Vuonna 1990, vain 8.000 ihmistä Yhdysvalloissa ilmoitti uskonnokseen wiccalaisuuden. Tämä luku nousi 134.000:een vuonna 2001."


On surullinen tosiasia että noituutta on melkein kaikkialla, ja se tuo mukanaan suuren kirouksen. Suuret luonnononnettomuudet jotka piinaavat tätä kansakuntaa ovat vain esimakua tulevasta ja ainoastaan aito katuminen voi muuttaa tilanteen. En näe näin tapahtuvan tällä hetkellä. Minun täytyy myös mainita että elokuun ensimmäinen on noitien ristineljännes-sapatti joka tunnetaan nimellä Lughnasaid, ja se tunnetaan -- ei ainoastaan maan tuottaman ravinnon sadonkorjuuna vaan myös sielujen sadonkorjuu-juhlana. Noidat näkevät vuoden kehänä, ja he jakavat tämän kehän ensin neljäksi osaksi tai neljännekseksi ja sitten vielä neljäksi osaksi eli ristineljänneksiksi jotka ovat sapatteja. Noitien terminologia on rakennettu sisään meidän kalenteriimme sekä päivittäiseen sanastoomme. Jopa sana cereal (=murot) on otettu pakanallisesta jumalatar Cereksestä, jonka kreikkalaiset tuntevat nimellä Demeter. Cerestä palvottiin viljan jumalattarena, erityisesti nimikkopäivänään Cerealiaksena, huhtikuun 19. päivänä. Tätä jumalatarta kunnioitettiin myös sadonkorjuun aikaan Lughnasaidina.


Britanniassa, on julkaistu kuusi uutta kolikkoa Harry Potterin kuvilla, ja nämä yhden kruunun kolikot ovat laillista valuuttaa Mansaarella, jota noidat asuttavat laajalti.


Noituudella on demoralisoiva vaikutus, ja tämä näkyy selvästi nykyisessä yhteiskunnassamme. Äskettäinen tutkimus on osoittanut että 36 prosentilla 18-29 -vuotiaista amerikkalaisista on ainakin yksi tatuointi. Noidat ovat tehneet tästä trendin, mutta Leviticus 19:28 kieltää tatuoinnit. On myös totta että monet noidat ansaitsevat rahaa prostituutiolla. Seksuaaliset synnit piinaavat meidän maatamme niinkuin ei koskaan aikaisemmin, koska se on hengellinen ongelma. Noitien keskikesän sapatin aikaan, Los Angeles isännöi erotiikka-messuja joihin osallistui 50.000 ihmistä jotka osallistuivat seksi-seminaareihin joissa heille opetettiin perversioita, ja monia valmennettiin tulevien porno-elokuvien tarkastajiksi.


Saksassa on monia noituuden elementtejä, ja vuonna 2002 Saksa laillisti prostituution. Saksassa on nyt 400.000 prostituoitua, ja kerrottiin että he olivat kiireisiä jalkapallon maailmancupin aikaan. Prostituutio Saksassa on monen miljardin dollarin teollisuudenala.


Houstonissa, Teksasissa, uusi mainostaulu joka mainostaa Budweiser-olutta herättää paljon huomiota. Näissä suurissa mainostauluissa on Jeesuksen kuva jossa Hän pitää Bud-kaljatölkkiä kasvojensa edessä. Taulun vasemmassa reunassa lukee "Juutalaisten kuningas" ja oikeassa reunassa "Oluen kuningas". Floridassa on myös toinen vakava ongelma. Sukupuolitaudit ovat vakava ongelma eläkeläisten kylässä ja lääkärit ovat järkyttyneitä. Eräs gynekologi sanoi että hän on hoitanut enemmän genitaalista herpestä ja papilloomaa eläkeläiskylissä kuin Miamissa. Lääkärit ovat myös havainneet suurta Viagran käyttöä eläkeläisten keskuksissa, ja 80-vuotiaita on sairastuneiden joukossa.


Miksi meidän maastamme on tullut niin korruptoitunut ja tällainen häpeä? Syynä on se, että organisoitu uskonto Amerikassa on demonisoitu, ja vääriä profeettoja sekä vääriä opettajia on kaikkialla. Mainittakoon tässä että tästä pahamaineisesta Rick Warrenista ja hänen niin kutsutusta "päämäärätietoisesta" palvelustyöstä on tullut suosittu Pohjois-Korean kommunistisessa hallituksessa. Tämä monimiljonäärinen Warren on hiljattain kutsuttu Pohjois-Koreaan puhumaan 15.000 ihmiselle. Ingrid Schlueter VCY radio-kanavalta sanoi hyvin koskien tätä Rick Warrenin tapausta: "Warren ei pyydä kommunisteja katumaan ja uskomaan Herraan Jeesukseen Kristukseen koska hän saarnaa ihmiskeskeistä, väärennettyä evankeliumia. Rick Warren on rakastettu ja arvostettu koska hänen viestistään puuttuu risti ja Jeesuksen kutsu kuolla. Tämän vuoksi hän on suosittu ja poliittisesti käytännöllinen."

Luomakunnan jatkuvat synnytyskivut

Kun synti on vallalla ja Vapahtajan tulo lähellä, maa ja taivas jatkavat vastalauseidensa ilmauksiaan kapinoivaa ihmiskuntaa vastaan. 16.7.2006, kaksi maanjäristystä voimakkuuksiltaan 6,3 ja 5,0 tärisyttivät Chilen rannikkoa. Tänä samana päivänä, Tungurahua-tulivuori Ecuadorissa purkautui saaden ihmiset kauhuun. Seuraavana päivänä 7,7 suuruinen järistys iski Indonesiaan luoden tuhoisan tsunamin. Samana päivänä Mt. Aetna purkautui, tapahtui toinen purkaus Ecuadorissa tuhoten 100.000 kotia, sekä kaksi tulivuorenpurkausta West New Britannian saarilla.


Yhdysvalloissa, hirvittävät tulvat iskivät USA:n itärannikolle lamaannuttaen suuren osan tätä aluetta ja sulkien jopa Liittovaltion rakennuksia päkaupungissa. Tulvien lisäksi, Amerikkaan on iskenyt vakava lämpöaalto joka on rikkonut kaikki ennätykset. Omituista on, että pohjoisissa osavaltioissa oli kuumempaa mitä pohjoisemmaksi sinä matkustit. Myös tulipalot ovat raivonneet monissa osissa Yhdysvaltoja, ja joillakin alueilla monien rikkaiden kodit ovat palaneet tuhkaksi. On paljon itkua mutta vain hyvin vähän katumusta.


Tiedemiehet ovat myös huomauttaneet lukuisista potentiaalisista katastrofeista jotka ovat nyt välittömiä. Eteläinen San Andreaksen siirros on äärimmäisen paineen alaisena, ja massiivinen maanjäristys voisi tuhota Los Angelesin minä hetkenä hyvänsä (Los Angeles on maan pornografinen pääkaupunki). Me tiedämme myös että massiivinen merenlainen tulivuori, Washington D.C:n kokoinen, on löydetty Sisilian rannikolta.


Nämä ovat totisesti aivan viimeisiä päiviä ja Vapahtajan tulo on käsillä. Me seuraamme kunnioituksella kun Raamatun ennustukset toteutuvat. Herra Jeesus sanoi että on oleva myös merkkejä auringossa, kuussa ja tähdissä. Me olemme nyt lukeneet että NASA suunnittelee pudottavansa räjähtävän avaruusaluksen kuuhun vuonna 2009. Räjähdys tulee olemaan niin suuri että se nähdään paljaalla silmällä maasta. Kaikki on niin haihtuvaa nyt, ja meidän kaikkien täytyy olla valmiita Vapahtajan paluun suurta päivää varten. Missä sinä vietät ikuisuutesi?


Lopuksi, minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka tuette tätä lopun ajan profeetallista ministeriötä niin monin tavoin. Jumala siunatkoon sinua ylitsevuotavasti. Jumala siunatkoon sinua ylitsevuotavasti. Muista lähettää rukouspyyntösi, sillä meidän esirukoilijamme antavat niille henkilökohtaista huomiota. Armo ja rauha olkoon päälläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen.David J. Meyer


http://www.lasttrumpetministries.org

Takaisin