Globaali väestö antikristuksen harhaanjohtavan hengen alla!

2. Johannes 1: 7-11:
»Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus. Ottakaa vaari itsestänne, ettette menetä sitä, minkä me olemme työllämme aikaansaaneet, vaan että saatte täyden palkan. Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika. Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi; sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.»


1. Johannes 2: 18:
»Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.»


2. Tessalonikalaiskirje 2: 3:
»Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi...»

-----------------------------------------------------

Tässä Last Trumpet uutiskirjeessä, me tutkimme hengellistä tilaa joka on pyyhkinyt läpi meidän maailmamme ja ympäri maailmaa näinä aivan viimeisinä päivinä ennen ennen armollisen vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen paluuta. On surullinen tosiasia että koko maailma on tällä hetkellä vahvan ja salamyhkäisen hengen, jonka näkökykyisen kristityt ymmärtävät olevan antikristuksen henki, harhaanjohtavan vaikutuksen alla. Tämä on erityisesti totta Amerikan Yhdysvalloissa, jossa monet ihmiset edelleen sokeasti luottavat kirkkojen ja kansakuntansa johtajiin samalla kun nämä johtajat vievät heidät käytännöllisesti aivan kuoleman ja helvetin porteille asti.


Tämä uusi maailmanjärjestys on noussut niin että suurin osa amerikkalaisista ei ole huomannut sitä, ja vaikka sanat kuten "vapaus" säilyvät kansalaisten sanastossa, näistä sanoista on tullut menneisyyden varjoja tässä uudessa ja erilaisessa Yhdyavalloissa, joka ei ole enää muuta kuin yksikkö uudessa globalistisessa konseptissa ja maailmanhallituksessa.


Me olemme kaikki nähneet, ja olemme todistamassa näitä suuria muutoksia jotka toteutuvat maassamme. Näkökykyiset ihmiset ovat katselleet järkytyksellä ja pelolla kun hallitus, uskonto ja yhteiskunta yleisesti on muutettu illuministisen suunnitelman groteskiksi tuotteeksi. Tämä on tapahtunut pääasiassa yhdestä syystä, ja se on että ihmiset eivät välitä siitä mitä tapahtuu. Kuten profeetta Jesaja sanoi Jesajan luvussa 57:1: "Vanhurskas hukkuu, eikä kukaan pane sitä sydämelleen, hurskaat miehet otetaan pois kenenkään siitä välittämättä, sillä vanhurskas otetaan pois pahuutta näkemästä." Ihmiset ovat sokeasti luottaneet hallitustensa johtajiin samalla kun nämä vievät heidät globaaliin riippuvuussuhteeseen ja ovat tuhonneet Amerikan itsenäisyyden. Ihmiset sokeasti uskoivat heidän uskonnollisiin johtajiinsa samalla kun nämä muuttivat kirkot, joissa pitäisi käydä hengellistä taistelua, viihteen, holmöilyn ja kompromissien Yhteisöiksi. Ihmiset sokeasti uskoivat lääkäreihinsä samalla kun nämä ruiskuttivat heihin elohopeaa, alumiinia ja monia muitakin myrkkyjä rokotteissa, jotka saivat aikaan autismin, Alzheimerin taudin, syövän ja monien muiden tappavien tautien epidemioita.


Useimmat ihmiset seisovat typerinä eivätkä tee mitään samalla kun seitsemänkymmentä miljoonaa lasta julmasti teurastetaan äitiensä kohtuihin Korkeimman oikeuden luvalla. Tämä vastaa 23 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä. Tämä kammottava aukko täytetään laittomilla siirtolaisilla jotka on tuotu tänne olemaan uuden maailmanjärjestyksen säyseiden työntekijöiden ohjattu lauma. Nämä ihmiset ovat paljon halukkaampia olemaan käskettävinä kuin ne jotka syntyinät Amerikassa ja jotka edelleen muistavat millainen Amerikka ennen oli. Antikristillinen järjestelmä myös uhraa heidät tässä uudessa maassaan kun he hengittävät kemikaalivanojen saastuttamaa ilmaa, juovat vettä joka on kloorin ja fluorin myrkyttämää, saavat rokotuksia, jne. He saavat myös selville että Amerikan Yhdysvalloista, synnyinmaastani ja maasta jota minä rakastan, on tullut antikristuksen henkien ja niiden ihmis-hallitsijoiden tappotanner.


Jos sinä luet tätä ja huomaat tämän ahdistavaksi, minä kiitän Jumalaa siitä. Sinulla on toivoa! On aikaa jotta jokainen voisi katua ja etsiä Vapahtajaa. Hän antaa sinulle anteeksi ja suojelee sinua näinä koettelevina aikoina. Mikä kaikkein tärkeintä, Hän pelastaa sinun sielusi. Etsi Herraa Jeesusta kaikesta sydämestäsi! Tee se nyt kun on edelleen vielä vähän aikaa.

Sodan huipentuma


Sodat ja sanomat sodista ovat jatkuvia näinä päivinä, joka on eräs merkki tämän nykyisen maailmanajan lopusta. Sodat Irakissa ja Afganistamissa jatkuvat, ja tämä sota Israelin valtion ja Libanonin Hizbollahin välillä on katkerampi ja tuhoisampi! Huomautin Elokuun 2006 uutiskirjeessä että muslimit olivat raivoissaan koska koska Israelin Korkein oikeus suostui Gay-paraatin järjestämiseen Jerusalemissa. Paraati oli tarkoitus pitää sillä reitillä jota Jeesus käveli ja huipentua Temppelivuorella ja Kalliomoskeijan luona. Kaikki Israelin hallituksessa eivät pitäneet tästä mutta suurin osa hyväksyi tämän sodomiitti-marssin joka toisi Sodoman henget Jerusalemiin. Koskien tätä suunniteltua rappiota, muslimijohtaja sheikki Ibrahim Sarsur sanoi: "Jos he uskaltavat lähestyä Temppelivuorta World Pride 2006 -paraatin aikana, he tekevät sen meidän kuolleiden ruumiidemme yli." Ilmestyskirja 11:8 sanoo: "Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin." Täten, Jerusalemilla tulee olemaan tämän kirotun Sodoman henget. Meidän tulee huomioida että tämän sodan kiihkeyden takia, tämä Gay-paraati Jerusalemissa peruttiin.


Tämän äskettäisen israelilaisten ja Hizbollahin välisen sodan okkultistinen ajoitus on hämmästyttävä. Vihollisuudet alkoivat 12.7.2006, välittömästi täyden kuun jälkeen. Heinäkuun 12. päivä oli myös tasan 36 päivää 06/06/06 jälkeen. Kolmetoista päivää sen jälkeen kun sota alkoi, edustajat useista maista kerääntyivät Roomaan keskustellakseen tästä sodasta. Rooma universaalisti tunnetaan seitsemän kukkulan kaupunkina, jotka edustavat pedon seitsemää päätä. Ilmestyskirja 17:9 selkeästi sanoo: "Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta..." Nämä Rooman seitsemän kukkulaa ovat: Palatine, Aventine, Capitoline, Quirinal, Viminal. Esquiline ja Caelian.


Tämä sota Israelin ja HIzbollahin välillä on uskonnollinen sota, ja sana "Hizbollah" merkitsee "Jumalan työtä". Meidän täytyy muistaa että ennenkuin Toinen maailmansota alkoi, oli sota Espanjassa Francisco Francon alaisuudessa, joka oli Hitlerin aseistama. Tätä sotaa käytettiin testaamaan saksalaisia aseita kun Kolmas valtakunta oli suunnittelemassa maailmansotaa. Nyt me näemme toisen tällaisen kokeen kun Iran aseistaa Hizbollahia Syyrian välityksellä. Elokuun kahdeksanteen päivään mennessä, Hizbollah oli ampunut 3.333 rakettia Israeliin. Israel vastasi voimalla ja julisti tappavansa kaiken mikä liikkuu, mukaanlukien naiset ja lapset. He jopa tahallaan hyökkäsivät YK:n rauhanturvaajien tukikohtaan ja surmasivat neljä rauhanturvaajaa. YK:n pääsihteeri Kofi Annan tuomitsi tämän toimen vihaisena.


28.7.2006, New York Times julkaisi uutisen koskien arabien mielipidettä joka on kääntymässä Hizbollahin puolelle. Näyttää siltä että tämä sota kääntää muslimimaailman ei ainoastaan Yhdysvaltoja vaan koko LÄntistä maailmaa vastaan. Australialainen sanomalehti julkaisi hiljattain uutisen otsikolla "Sota Euroopassa: Al-Qaida uhkaa tuhota Tanskan, Ranskan ja Norjan." Iran varoitti hiljattain läntistä maailmaa julistamalla: "Jos olette välinpitämättömiä meitä kohtaan, tuhoudutte!" He olivat suuttuneita koska heitä ei kutsuttu Roomaan keskustelamaan sodasta. Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad on myös nostattanut kiihkoa kansansa keskuudessa koskien islamilaista pyhää päivää joka on elokuun 22. meidän kalenterissamme. Tämä päivä on rajab-kuun 27. päivä. Tällöin Profeetta Muhammed lensi siivekkäällä hevosella ensin kauimmaiseen moskeijaan, joka on Jerusalemissa, ja sitten taivaaseen ja takaisin. Tämä on myös päivä jolloin YK oli asettanut määrä-ajan Iranin vastaukselle koskien sen ydinohjelmaa.


Muualla maailmassa, me löydämme että Punainen Kiina on julistanut että sen täytyy jatkaa massiivista sotilaallista varustautumista maailman epävakaisuuden tähden. Punaisella Kiinalla on myös maailman suurin armeija. Punainen Kiina on myös toistanut syvän vihansa Japania kohtaan sen julmuuksista Toisen maailmansodan aikana. Koko maailma näyttää olevan räjähtämässä, ja ydinase-arsenaaleja kasvatataan. Muistatko ekonomistisen periaatteen tuotannosta käytöä varten?


Elokuun 2006 Last Trumpetissa, minä myös mainitsin maailman suurimman öljykentäm löytymisestä läntisessä Venezuelassa, joka sisältää 313 miljardia barrelia raskasta raakaöljyä, joka on määrältään puolet kaikesta Lähi-idän öljystä. Hugo Chavez tietää hyvin että tämä on houkutteleva kuuma piiras jäähtymässä ikkunalla, ja että öljymiehet etsivät keinoa varastaa sen. Mainittakoon tässä että Chavez oli Venäjällä 27.7.2006, ostaen hävittäjäkoneita Venäjän puolustusministeriltä Sergei Ivanovilta. Venezuela on myös hankkinut 100.000 kappaletta venäläisiä rynnäkkökivääreitä samalla kun USA protestoi. Kun pohditaan kaikkea mitä maailmalla on meneillään, on mielenkiintoista huomioida että amiraali Tim Keating, NORAD:in komentaja, lausui että NORAD:in laitosta Cheyenne-vuorilla, joka on ydiniskun kestävä, ei luultavasti enää tarvita, ja siksi siellä on stand-by status. Keating sanoi: "Ei ole todennäköistä että Venäjä tai Kiina hyökkäisi meitä vastaan ohjuksilla, joten meidän ei tarvitse pitää Cheyenne-vuorilla 24/7 statusta. Me voimme laskea sen lämpimään stand-by:hin.

Julma terrorismin silmänkääntötemppu


Terrorismi on hyvin todellinen ohgelma, mutta meidän täytyy ymmärtää että se on myös silmänkääntötemppu. Terroritekoja suunnittelevat ja toteuttavat ne jotka hyötyvät niistä kaikkein eniten. Bushin hallitus on onnistunut muovaamaan uudelleen amerikkalaisen elämäntavan ja saamaan ihmiset luovuttamaan vapautensa ja yksilöllisyytensä sekä vesittänyt USA:n perustuslain. Kaikki tämä on tehty terrorismin nimissä. Se oli illuminaatti Franklin D. Roosevelt joka sanoi: "Politiikassa, mitään ei tapahdu sattumalta. Jos tapahtuu, sinä voit olla varma että se oli suunniteltu sillä tavalla." Terrorismin uhka pitää amerikkalaiset pelossa ja kurissa.


Wisconsinin yliopistolla, joka on minun entinen työnantaja, on ristiriitainen professori joka oli hiljattain 61:n osavaltion lainsäätäjän tähtäimessä kun he vaativat hänen eroaan. Tämä yliopisto, kuitenkin, puolusti Tri. Kevin Barrettia, puolustaen hänen oikeuttaan opettaa että 9/11 -iskut olivat USA:n hallituksen itsensä työtä. Tri. Barrett on aloittanut kurssin WTC:n ja Pentagonin iskuista, ja sanoo että pommit rakennusten sisällä räjäyttivät kaksoistornit sekä rakennuksen numero 7, eikä suinkaan lentokoneiden törmäys. Edelleen, hän sanoo että Pentagoniin ei iskeytynyt lentokone vaan ohjus. Barrett myös sanoi: "Minä luulen useimpien ihmisten ymmärtävän että 9/11-kiistakysymys tulee räjähtämään auki. Hän lisäsi: "Olen optimistinen sen suhteen että 9/11 tulee lopulta olemaan katalyytti amerikkalaisille ottamaan itselleen takaisin Perustuslain. Meillä on suuremmoinen perustuslaki tässä maassa, ja sitä on revitty ja poltettu nykyisen hallituksen toimesta, eikä vain tämän hallituksen -- suuri määrä Demokraatteja on yhtä lailla vastuussa." Mainittakoon tässä että Liittovaltio antoi New Yorkin kaupungille miljardi dollaria jaettavaksi perheille jotka menettivät rakkaitaan sekä ihmisille jotka loukkaantuivat tässä hirvittävässä tapahtumassa. Me olemme nyt lukeneet että kaksikymmentä miljoonaa näistä dollareista on mennyt lakimiehille, jotka New Yorkin kaupunki on palkannut kiistämään poliisien, palomiesten ja muiden vaateet, jotka sairastuivat ja loukkaantuivat tämän traagisen päivän seurauksena. Kaupunki on ryhtynyt oikeustoimiin loukkaantuneita vastaan, ja kahdeksalta tuhannelta ihmiseltä on kielletty korvaus. Tuomiopäivä on tulossa!


9:8.2006, jolloin ensimmäinen Lughnasaisdin jälkeinen täysikuu koitti, paljastettiin suunnitelma räjäyttää Lontoosta New Yorkiin matkaavia lentokoneita Atlantin yllä. Suunnitelmana oli käyttää nestemäisiä räjähteitä, joka sai aikaan kiellon viedä minkäänlaisia nesteitä tai geeliä sisälle koneisiin. Hälytystaso nostettiin oranssiin tai jopa punaiseen joillakin alueilla. Lukemattomat tuhannet ihmiset joutuivat jättämään juomansa pois kun jonot lentokentillä olivat yli 300 metriä pitkiä. Kutsuttiin suuri määrä aseistettuja vartijoita ja pitkät viivästykset olivat yleisiä. Massachusettsin kuvernööri Romney kutsui Kansalliskaartin Bostonin Loganin kentälle. Kuvernööri Schwartznegger samoin kutsui Kansalliskaartin partioimaan lentokenttiä Kaliforniassa.


Vain päiviä ennenkuin tämä suunnitelma paljastettiin, julistettiin että seitsemäntoista egyptiläistä opiskelijaa, jotka laskeutuivat Kennedyn lentokentälle ja olivat matkalla Montanan valtionyliopistoon, eivät olleet kaikki paikalla. Yksitoista opiskelijaa olivat kadonneet New Yorkissa. Heidän viisuminsa mitätöitiin, ja FBI väittää että heitä etsitään kiihkeästi. Nyt heidät on löydetty ja he ovat säilössä. Kysymys kuuluu, että oliko näillä opiskelijoilla jokin muu tehtävä kuin akateeminen? Jos oli, kuinka monta muuta terroristia odottaa vuoroaan? Nämä ovat ehdottomasti päiviä jolloin tarvitaan paljon rukousta. Kristittyjen todellisen jäännöksen täytyy nostaa äänensä Kaikkivaltiaan valtaistuimelle nopeasti!

Luomakunta ahdingossa


Nämä viimeiset päivät ennen Vapahtajamme paluuta ovat myös epätavallisen sään aikaa. Totisesti, luomakunta on suuren ahdistuksen alla ja ulvoo tuskissaan. Roomalaiskirje 8:22 sanoo: "Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti..."


Tulivuoret ovat heräämässä, ja maanjäristykset jatkuvat kaikkialla maailmassa. Maan alla tärisee jatkuvasti ja painetta kerääntyy. ELokuun kirjeestä lähtien, on ollut satoja merkittäviä maanjäristyksiä mutta Media ei kiinnitä niihin paljoakaan huomiota. The U.S. Geological Survey julkaisee listan näistä järistuksistä jatkuvasti. on kerrottu että joulukuun 2004 järistuksestä lähtien Tyyni valtameri on muuttanut käyttäytymistään. Kymmenen kerroksisen talon korkuisia aaltoja on ilmestynyt kymmenen kappaletta tyyneen veteen. Tiedemiehet kutsuvat näitä aaltoja "oudoiksi" eibätkä osaa selittää mitä tapahtuu. Luukas 21:25 muistuttaa minua: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat."


10.8.2006, voimakas taifuuni iski Punaiseen Kiinaan, tuoden tuhoa suurelle alueelle ja saaden 1,5 miljoonaa ihmistä pakenemaan kodeistaan.


Yhdysvalloissa, ennätyksellisen kova helle paahtoi kansakuntaamme ja sai aikaan kuolemaa ja lukuisia ongelmia. Kaliforniasta Washington D.C:hen, paahtava helle rikkoi yli 2.300 ennätystä heinäkuussa 2006! Sähköisten viilentimien tarve oli niin suuri Kaliforniassa että syntyi sähkökatkoksia. Tämä helleaalto surmasi myös 25.000 nautaa ja 700.000 lintua.


Itärannikolla, sähkökatkos QUeensissa, New Yorkissa, jätti yli 100.000 ihmistä ilman sähköä tämän paahtavan helteen aikana. Tämä vaikutti myös joihinkin terminaaleihin La Guardian lentokentällä. Pilaantuvan ruoan hajua oli kaikkialla. Sähköyhtiö Edison sanoi että he eivät löytäneet syytä tälle katkokselle ja että sille ei ollut loppua näkyvissä.


Maan keskiosassa, St. Louis:ssa, Missourissa, oli myös kuumaa lämpötilan ollessa 38 astetta. Myrsky toisensa jälkeen iski alueelle katkaisten sähkön ja jättäen 410.000 kotia pimeyteen. Sairaalat ja ensiapukeskukset olivat täynnä ihmisiä. Tuli myös raportteja moottoriteistä jotka kuperoituivat kuumuuden vuoksi.


Kuivuuden vaivaamilla alueilla Australiassa, vedestä on niin kova puute että on tehty suunnitelmia tehdä viemärivedestä juomavettä. Toowoomban kaupunki Queenslandissa harkitsee tätä vakavasti. Toinen Kuningasten kirja 18:27 puhuu tällaisista asioista ja sanoo niiden olevan suuria kirouksia ja syytöksiä ihmisiä vastaan.


13.4.2006, entinen Presidentti Clinton piti puheen Chicagossa bioteknologian konferenssissa ja sanoi, että 25% kaikista kuolemista maailmassa liittyy huonolaatuiseen veteen.


Toinen ongelma jonka paahtava helle ja kuivuus on saanut aikaan ovat monet tulipalot joita on ollut kaikkialla maailmassa. Yhdysvalloista Venäjälle, Indonesiasta Espanjaan, ja käytännössä kaikilla mantereilla.


Äskettäinen UPI:n artikkeli koskien helteen tuhoisaa voimaa vangitsi minun huomioni. Tässä artikkelissa sanotaan että Punainen Kiina suunnittelee kokeilevansa keinotekoista aurinkoa 15.8.2006, Hefein saarella itäisen Kiinan Anhuin provinssissa. Tämän ydinfuusiolaitteen odotetaan aikaansaavan sellaisen jättimäisen plasmapurkauksen että monet tiedemiehet pelkäävät tällaisen projektin vaaroja. Ilmestyskirja 16:8-9 sanoo: "Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian."

Amerikka antikristillisen hallinnon alla


Amerikkalaisia manipuloidaan jatkuvasti kun heitä valmennetaan antikristuksen kontrollin alaisuuteen. 8.8.2006, British Petrolium julisti että heidän oli pakko sulkea USA:n suurin öljyputki koska se vuoti kuudentoista mailin matkalta. Tämä nosti hintoja jotka olivat jo raivostuttavan korkealla tasolla. BP:n johtaja Bob Malone sanoi että putki suljettaisiin välittömästi ja pyysi anteeksi, mutta sillä välin, nautittiin ennätyksellisistä voitoista ja meidän maamme inflaatio nousi uudelle tasolle. Vaatii enemmän dollareita ostaa samoja asioita. Se on tämä sama vanha peli jossa vähennetään tuotteen määrää ja lisätään kysyntää, ja meidän öljymiehemme, presidentti George W. Bush ei tee asialle mitään.


Onko Presidentti Bush on eräs monista antikristuksista näinä viimeisinä päivinä? On mielenkiintoista huomata että kun Presidentti Bush ensimmäistä kertaa valittiin, häneltä kysyttiin että mitä hän piti siitä että häntä kutsuttiin nimellä "W" sillä tällä nimellä jokainen kutsui häntä. Hänen vastauksensa lehdistökonferenssissa oli: "Tämä minä olen, W, W, W!" Hän sanoi "W" kolme kertaa. On mielenkiintoista huomata että kirjainta "W" vastaava kirjain sekä hebrealaisessa että muinais-kreikkalaisessa aakkostossa on aakkoston kuudes kirjain. Toisin sanoen, Presidentti Bush sanoi: "Tämä minä olen, 666." Meidän täytyy myös huomioida mitä Ilmestyskirja 13:18 sanoo: "Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." Koska sana "ja" ei ole osa lukua, me voimme laskea yhteen kirjainten määrä sanassa "six hundred threecsore six", me saamme luvun 23. Tämä 23. kirjain meidän englantilaisessa aakkostossa on "W". En väitä että George W. Bush olisi tämä antikristus, mutta jos hän ei ole, hän esiintyy sellaisena kunnes todellinen antikristus tulee.


Antikristuksen "Ison veljen" joukot jatkuvasti valvovat pahaa-aavistamattomia ihmisiä. Hiljattain raportoitiin että Yhdysvalloissa on nyt 30 miljoonaa tarkkailu-kameraa, ja meidän hallituksemme käyttää yli miljardi dollaria vuodessa niiden määrän lisäämiseksi. Me olemme myös lukeneet että NASA käyttää "droid" tai "smart" -satelliitteja jotka voivat lentää itsenäisesti tai muodostelmassa. Tri. David Miller Space Systems Laboratorysta sanoi että se on kuin jotakin Star Warsista: "Jossa Luke harjoittelee Voiman käyttöä leijuvan droidin avulla." Nämä satelliitit ovat keilapallon kokoisia ja ovat täynnä tietokoneita ja sensoreita. Ne voivat leijua missä tahansa.

Syntinen maailma menossa berserkkiin


Tämä sana berserk (=raivoava soturi) tulee muinaispohjoismaisesta noituudesta. Berserkki oli henkilö joka joi karhun verta yäyden kuun valossa Suuren karhun tähtikuvion alla. Tämän henkilön sanottiin menevän kiihkoon joka otti hillitsemättömän verenhimon. Täten, sana "berserk" yhdistetään ihmiseen joka on tullut hulluksi. Jeremias 51:7 sanoo: "Baabel oli Herran kädessä kultainen malja, joka juovutti kaiken maan. Sen viinistä joivat kansat; sentähden kansat tulivat mielettömiksi."


Me elämme maailmassa jossa noituus on sulautunut yhteiskunnan, uskonnon ja hallituksen jokaiseen osaseen. Meidän täytyy muistaa että noituus ei ole vain rituaaleja, loitsuja ja taikajuomia. Ensisijassa noituus on ajattelutapa. Jos okkultistiset illuminaatit pystyvät saamaan heidät ajattelemaan kuin noidat, he voivat saada heidät tekemään mitä tahansa. Tämä oli Harry Potterin, Sormusten herran, Narnian, jne. tarkoitus. Se on kaikki kristallipalloista, taikasauvoista, mytologisista otuksista, jne. Kaikki tämä verhotaan dualistisen, tai Tao:n prinsiipin ajattelumalliin. Tämä dualismin prinsiippi opettaa että on kaksi samanarvoista jumalaa: yksi hyvä ja yksi paha. Se edelleen opettaa että hyvää tai pahaa ei saa tuhota vaan etä ne täytyy saada tasapainoon koska ne tarvitsevat toinen toisiaan. Toisin sanoen, on olemassa hyvää ja pahaa noituutta; ja legendojen, saagojen, taikajuomien ja loitsujen kautta paha tuodaan samalle tasolle hyvän kanssa tasapainon saavuttamiseksi. Muista että se oli Saatana joka halusi olla kaikkein korkein. Se oli Saatana joka vakuutti Eevalle että hän voisi omistaa sekä hyvän että pahan elämässään ja kuitenkin elää ikuisesti.


Surullinen tosiasia on, että suurin osa maailman ihmisistä on käynyt läpi metodisen aivopesun joka on tehnyt heistä hengellisiä invaliideja. Me elämme nyt maailmassa jossa on hyvin vähän säädyllisyyttä jäljellä.


Hollannissa, pedofiilit ovat rekisteröimässä omaa puoluetta edistääkseen agendaansa joka on lapsipornografian laillistaminen sekä yrittävät laskea seksin ikärajan kuudestatoista kahteentoista ikävuoteen.


Saksassa, jossa prostotuutio on laillista, naisten jotka ovat menettäneet työnsä täytyy hyväksyä työ prostituoituna tai he menettävät työttömyyskorvauksensa. Porttoloiden omistajilla on pääsy virallisiin tietokantoihin joissa on niiden nimi jotka ovat rekisteröityneet työttömiksi työnhakijoiksi. Saksan laki vaatii että alle 55-vuotiaiden naisten jotka ovat olleet työttömiä yli vuoden täytyy ottaa vastaan mikä tahansa saatavilla oleva työ, mukaanlukien seksiteollisuus tai he menettävät korvauksensa. Saksan hallitus harkitsi tekevänsä poikkeuksen porttoloiden kohdalla mutta hylkäsi tämän.


Hyvä uutinen on että meidän Vapahtajamme tulee hyvin pian ja tuo jokaisen teon tuomiolle. Kaikki paha tuhotaan, ja loistelias uusi taivas ja uusi maa ilmestyy. Jokainen merkki on profeettojen ennalta näkemä. Jumala autakoon meitä olemaan valmiita kun Hänen ilmestymisensä suuri päivä koittaa! Ilmestyskirja 1:7 kehoittaa: "Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen."


Lopuksi, minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka tuette tätä lopun ajan profeetallista ministeriötä niin monin tavoin. Jumala siunatkoon sinua ylitsevuotavasti, on minun vilpitön rukoukseni. Me toivotamme tervetulleeksi rukouspyyntösi. Meidän esirukoilijamme ovat valmiita tuomaan pyyntösi armoistuimen eteen ja me kiinnitämme niihin jokaiseen yksilöllistä huomiota. Me tiedämme että kaikki asiat ovat ,ahdollisia niille jotka uskovat.


Minä haluaisin muistuttaa että meidän osoitteemme on "http://www.lasttrumpetministries.org". Kolmas osapuoli on ostanut itselleen osoitteen "lasttrumpetministries.com". Rukoile tämän asian suhteen. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.David J. Meyerhttp://www.lasttrumpetministries.org

Takaisin