Lopullinen taivaan ja maan järkkyminen

Jesaja 1:21-23:

"Voi, kuinka onkaan portoksi tullut uskollinen kaupunki! Se oli täynnä oikeutta, siellä asui vanhurskaus, mutta nyt murhamiehet. Sinun hopeasi on kuonaksi käynyt, jaloviinisi vedellä laimennettu. Sinun päämiehesi ovat niskureita ja varkaiden tovereita; kaikki he lahjuksia rakastavat ja palkkoja tavoittelevat; eivät he hanki orvolle oikeutta, lesken asia ei pääse heidän eteensä."


Jesaja 57:3-5, 20-21:

"Mutta te tulkaa tänne, te velhottaren lapset, te avionrikkojamiehen ja porttovaimon sikiöt. Kenellä te iloanne pidätte? Kenelle avaatte suunne ammolleen ja kieltä pitkälle pistätte? Ettekö te ole rikoksen lapsia, valheen sikiöitä? Te, jotka hehkutte himosta tammien varjossa, jokaisen vihreän puun alla, te, jotka teurastatte lapsia laaksoissa, kallionrotkoissa!"

"Mutta jumalattomat ovat kuin kuohuva meri, joka ei voi tyyntyä ja jonka aallot kuohuttavat muraa ja mutaa. Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani."


Kirje hebrealaisille 12:25-29

"Katsokaa, ettette torju luotanne häntä, joka puhuu; sillä jos nuo, jotka torjuivat luotaan hänet, joka ilmoitti Jumalan tahdon maan päällä, eivät voineet päästä pakoon, niin paljoa vähemmän me, jos käännymme pois hänestä, joka ilmoittaa sen taivaista. Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: 'Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin.' Mutta tuo 'vielä kerran' osoittaa, että ne, mitkä järkkyvät, koska ovat luotuja, tulevat muuttumaan, että ne, jotka eivät järky, pysyisivät. Sentähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla; sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli."
Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa me tutkimme vaivatun Maa-planeettamme tilaa Kaikkivaltiaan Jumalan Sanan valossa koskien hengellistä ravistusta joka tuntuu kaikkialla. Nämä voimakkaat ja paljastavat jakeet yläpuolella paljastavat epäjumalien voiman viimeisinä päivinä. Illuminatin suuren salaliiton laatijat ovat käynnistäneet lopulliset suunnitelmansa sekä ovat hajottamassa fundamentalistista kristillisyyttä kovalla vauhdilla tuomalla sinne maailmallisuutta ja liberalismia. Jumalan laki on useimmiten unohdettu, ja luopumus on korvannut Apostolien Teoissa mainitun ensimmäisen seurakunnan oikeat ja fundamentalistiset doktriinit. Me tiedämme että todellista kristillisyyttä vahvistaa Jeesuksen Kristuksen Henki, ja että tätä voimaa ei voi sitoa lisensoitu uskontokunta. Me tiedämme myös että todellinen pelastus tulee suoraan Kaikkivaltiaan Jumalan valtaistuimelta niiden sydämiin joita Hän kutsuu, ja että ihmiset ottavat vastaan pelastuksen -- ei uskontojensa ja organisaatioidensa ansiosta, vaan niistä huolimatta. Näiden viimeisten päivien tilanne on hyvin huono, koska ihmiset ovat omaksuneet uskonnon ilman pelastuksen voimaa, ja ainoastaan jäännös kelpaa Herralle.


Me näemme myös että yläpuolinen raamatunkohta Hebrealaiskirjeen luvusta 12 antaa meille selvän varoituksen suuresta järistyksestä tai myllerryksestä viimeisinä päivinä. Itse asiassa, meille on kerrottu että kaikki mitä voidaan järkyttää tullaan järkyttämään. Nämä jakeet kertovat meille myös, että kun taivasta ja maata järkytetään, kyseessä on viimeinen järistys joka poistaa kaiken pahan, ja ainoastaan todellinen Kaikkivaltiaan Jumalan valtakunta jää jäljelle. Me tiedämme että tämä koko Maapallo on käymässä läpi tämän lopullisen järistyksen alkuvaiheita, joka jatkuu meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuseen saakka. Hän tuomitsee oikein saapuessaan.

Koko maailma Saatanan hallinnassa

Totisesti, maailmasta on tullut rauhaton väkivallan, vihan, kieroutuneisuuden ja hämmennyksen meri. Lähi-Itä on räjähtämässä valtavaan sotaan, ja pelottavia asioita tapahtuu joka päivä. Israelissa, taukoamaton väkivalta on jatkunut viimeiset 21 kuukautta. Minulla on luettelo iskuista näiden 21 kuukauden ajalta, ja ne vievät tilaa kolmen sanomalehti-palstan verran. Tämä väkivallan huipentuma on kaikki osa salajuonta tuoda lopullinen maailmanlaajuinen onnettomuus ja Uusi maailmanjärjestys. Meidän nopeasti muuttuva maailmamme on luovutettu saatanallisten salaliittolaisten ennalta määrätyille suunnitelmille; nämä ovat unohtaneet että se on Kaikkivaltias joka määrää, ei heidän langennut enkeli-jumalansa. Illuminatin suunnitelmaa maailman haltuun ottamisesta ollaan nyt toteuttamassa, ja todisteita tästä on kaikkialla.


Hiljattain, valtalehdistö on julkaissut artikeleita Yhdysvaltojen suunnitelmista hyökätä Irakiin. Tämä julkistettiin Saddam Husseinin 65-vuotispäivänä; Presidentti Bush suunnittelee laittavansa hänet eläkkeelle. Minä kuulin Presidentti Bushin käyttävän juuri noita sanoja kun hän seisoi median edessä kasvoillaan pahamaineinen virnistys. Tässä on Presidentti joka pääsi Yalen yliopistosta arvosanalla "D". Hänen todellinen tarkoituksensa Yaleen menolle oli Pääkallon ja Sääriluiden salaiseen järjestykseen liittyminen. Tämä tarkoittaa että meidän Presidenttimme makasi alastomana kiviarkussa, ja ilmoitettiin "syntyneen uudesti". Presidentti ei ole koskaan julkisesti sanoutunut irti tästä salaisesta järjestyksestä; tällainen hylkääminen on ainoa tie päästä siitä eroon.


Kun Presidentti paljasti tiedon että me aiomme ryhtyä sotaan Irakia vastaan, hän myös paljasti yksityiskohtia. Tässä, huomautettakoon että kaikissa historian sodissa salailu oli kaikkein tärkeintä. Toisessa maailmansodassa amerikkalaisia varoitettiin jatkuvasti, että "kielen lipsahdus voi upottaa laivan". Presidentti Bushin lipsahdukset ovat nyt paljastaneet kolmipiikkisen hyökkäyksen tarkan suunnitelman, ja jopa karttoja on julkaistu. Tämä ei jätä Saddam Husseinille muuta mahdollisuutta kuin iskeä takaisin Yhdysvaltoihin pelottavin terrori-iskuin. Kun George H. W. Bush hyökkäsi Irakiin 11 vuotta sitten, Saddam Hussein ilmoitti että "kaikkien sotien äiti" oli alkanut. Ihmiset Yhdysvalloissa nauroivat, koska sota oli ohi niin pian; mutta oliko se todella ohi? Tiesikö Saddam jotakin, ja onko hän osa jotakin sellaista jonka on määrä toteutua myöhemmin?


15.7.2002, FEMA, Liittovaltion hätätila-ministeriö ilmoitti että se valmistautuu joukkotuhoaseilla tehtävien iskujen varalta. FEMA on jo ilmoittanut kauppiaille, urakoitsijoille ja konsultoijille että heillä pitää olla vuoden 2003 tammikuuhun mennessä logistiikka massiivista kaupunkileiriä varten. Tämä kaikki tehdään Irakiin tehtävää hyökkäystä seuraavien terrori-iskujen varalta. Teltat ja asuntovaunut on jo tilattu, ja kiinteistöfirmat tekevät työtä insinöörien ja arkkitehtien kanssa suunnitellessaan sähkön ja viemäröinnin. Jos me muistamme syyskuun 11. päivän vuonna 2001, me emme voi sanoa: "Se ei voi tapahtua täällä!"


Kun tämä kaikki jatkuu, me näemme lukuisia muita asioitajotka tuovat esiin Uuteen maailmanjärjestykseen johtavan globaalin yhteisön. Minulla on edessäni valokuva jossa Presidentti Bush tarkastaa venäläisiä joukkoja Moskovassa, ja hänen silmänsä kertovat kaiken. Jokainen havannointikykyinen voi nähdä pahansuovan pilkkeen tämän illuministisen nuken silmissä. Vladimir Putinilla ja George Bushilla on ilmiselvästi yhteinen päämäärä, joka on saanut aikaan ystävyys-sidoksen näiden kahden välille.


Me näemme myös nimen COSCO kautta Yhdysvaltojen. Meidän valtameri-satamissamme on yhä useammin laivoja joissa on nimi COSCO suurin kirjaimin. Me näemme suuria kuorma-autoja valtateillämme joissa on tämä sama nimi. Sana COSCO on akronyymi joka tarkoittaa "China Ocean Shipping Company". Tämän yhtiön omistaa punaisen Kiinan hallitus eikä se ole yksityinen. COSCO:lla on tällä hetkellä 500 laivaa jotka jatkuvasti tuovat epäilyttävää lastia maahamme. Meidän täytyy muistaa että Kiinaa -- joka on yhä punainen Kiina -- on pidetty Yhdysvaltain vihollisena. Tilanne ei ole muuttunut! Meidän täytyy muistaa että COSCO on jäänyt kiinni välitettyään tuhansia AK-47 -rynnäkkökivääreitä jengeille Los Angelesissa. Kaiken huipuksi, COSCO:n presidentti Wei Jiafu sanoi hiljattain: "Tee pesä ensin, ja Fenix tulee." Taustastani johtuen, minun huomioni kiinnittyi heti näihin sanoihin. Fenix on myyttine lintu joka on noidille pyhä. Noidat ja illuminaatit uskovat että tällä hengellisellä linnulla on 500 vuoden elinkaari. 500 vuoden loputtua se laimahtaa liekkeihin ja muuttuu tuhkaksi; tästä tuhkasta nousee uusi Fenix. Tämä uusi Fexix ottaa hiukan edeltäjänsä tuhkaa ja tarjoaa sen aurinko-jumalalle, joka valtuuttaa uuden Fenix-linnun jatkamaan kierrosta. Fenix-linnun symboleita ja kuvia voidaan nähdä monissa kirkoissa ja katedraaleissa ikuisen elämän symbolina, mutta se on puhdasta noituutta. On aivan selvää että illuministisen suunnitelman nykyinen Fenix palaa pian, ja Uuden maailmanjärjestyksen sekä Vesimiehen aikakauden uusi Fenix on nousemassa aurinkojumala Saatanalle puhitetyn vanhan yhteiskunnan kauhistuttavasta tuhkasta, kun hän yrittää ottaa paikkansa maailman ainoana jumalana. Me tiedämme että Lucifer tai Saatana heitettiin ulos taivaasta, ja että Kaikkivaltias Jumala ja Herra Jeesus Kristus hallitsevat ikuisesti! Maa tulee näkemään paljon vaikeuksia; kuitenkin, meitä varoitetaan tästä Ilmestyskirjan kohdassa 12:12 jossa sanotaan: "Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"


Me näemme edelleen merkkejä nousevasta yhden maailman järjestelmästä kaikkialla. Brittiläisessä sanomalehdessä oli hiljattain otsikko: "Euro-poliisi partioi Isossa Britanniassa viiden vuoden sisällä." Yhdysvalloissa, me näemme merkkejä yhä tiukentuvasta hallituksen kontrollista ja yksityisyyden alasajosta. Liikenneministeriö on nyt saamassa valmiiksi uuden "kuljetustyöntekijöiden I. D. -kortin". Tämä on erityinen Liittovaltion I. D. -kortti jokaiselle joka tekee työtä minkälaisessa kaupallisessa kuljetusliikenteessä tahansa. Kuinka kauan kestää ennenkuin jokainen tarvitsee Liittovaltion kortin matkustaakseen paikasta A paikkaan B? Toisessa tarinassa, Ames:issa, Iowassa, poliisiosasto harjoitteli hiljattain kaupungintalolla, ja minulla on kuva yhdestä poliisi-oppilaasta joka kantaa mellakkakilpeä jossa lukee "NATO-2 police". Onko meidän kaupungin poliisiosastostamme tullut osa Pohjois-Atlantin puolustusliittoa? Muista että Venäjä on NATO:n uusin jäsen! Tämän lisäksi, Fort Collinsissa, Coloradossa, lukion päättäjäisissä laulettiin "Maailman hymniä". Sanat kuuluivat seuraavasti: "Kautta koko maailman, me laulamme ylistystä rauhalle, sitoumuksemme rakkauteen palvelee meitä loputtomasti. Kaikki tuulet ja kaikki myrskyt, kaikki intohimot. Ole rauhallinen, anna Maan perustusten nousta, kutsua meidät kaikki yhtenä. Tämä laulu jonka me laulamme, johtakoon meidät yön läpi, nähdäksemme koettelevien aikojen ylitse, tulevaisuuden kirkkauteen. Sitoumuksemme rakkauteen palvelee meitä kaikkia niinkuin yksi kaikkien piolesta."

Setä Sam:in Federalisoitu uskonto

Monia outoja ja epätavallisia asioita on tapahtunut meidän vaivatussa maassamme syyskuun 11. päivän jälkeen. Me olemme nähneet ja olemme todistamassa Yhdysvaltain talouden muuttuvan epävakaaksi ja olemme nähneet suurten korporaatioiden langenneen petokseen. Tämä tapahtuu sen vuoksi että Illuminatin laatijat tietävät, että milloinkaan historiassa, yksikään hallitus ei ole koskaan elänyt pidempään kuin talous! Kun talous kaatuu, kaatuu hallituskin, ja tulee uusi sen paikalle. Tämä on Fenix-efekti taas kerran. Kun Yhdysvaltain talous lopullisesti kaatuu, uusi hallitus tulee esiin, ja niinkuin meille on kerrottu Ilmestyskirjan kohdassa 13:16-18: "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusukymmentä kuusi."


Kaikki se mitä nyt tapahtuu meidän vaivatussa ja kirotussa taloudessamme, johtaa näiden raamatunkohtien toteutumiseen.


Me seuraamme myös "Rauhan osaston" (=Department of Peace) kehitystä, josta raportoimme huhtikuun kirjeessä. Ne jotka ovat lukeneet George Orwellin kirjan "1984" muistavat että diktaattorilla tässä tarinassa oli "Rauhan ministeriö" (=Ministry of Peace). Tämä kaikki tapahtuu niin nopeasti! Ensisijainen ohje joka iskostettiin ihmisten mieliin tässä tarinassa oli "Isoveli valvoo". Mainittakoon tässä, että 26.7.2002, George J. Tenet, CIA:N johtaja, määräsi amerikkalaiset tiedustelupalvelut käyttämään yksityisten yritysten satelliittikuvia, siirtäen syrjään hallituksen satelliitit salaisempaa käyttötarkoitusta varten. Me näemme monia tällaisia liittoja Liittovaltion ja yksityisten yritysten välillä.


Me myös seuraamme yhden osaston muotoutumista; niin hirvittävän suuren että se kattaa 22 Liittovaltion virastoa, ja se on nimeltään "Sisäisen turvallisuuden ministeriö". Tämä numero 22 on mielenkiintoinen sillä se koostuu luvusta 11. Tämä ei ole mikään muu kuin amerikkalainen versio Gestaposta, ja siinä tulee olemaan 170 000 työntekijää. Kun yhä enemmän valtaa on yhä harvempien käsissä, sorto lisääntyy kunnes mahdottomana pidetty asia tapahtuu, ja kansakuntamme eksytetyt ihmiset löytävät itsensä Antikristuksen raudanlujasta otteesta. Meidän täytyy myös ymmärtää, että ei ole tarpeeksi se, että kaikki maalliset yritykset tässä maassa ovat liitossa "Ison veljen" kanssa, vaan tämän lisäksi myös kirkot ovat tässä mukana!

Nykyaikainen versio Kultaisesta vasikasta

Vain kolme päivää sitten, 15.7.2002, sain kirjeen -- pastorina -- opetusministeriöstä Washington D.C:stä. Kun minä luin tämän kirjeen, sisältö hämmästytti minua ja minä ymmärsin välittömästi että illuministinen suunnitelma, joka pettäisi monet, oli paljastumassa. Tämä on suunnitelma joka tulee osoittautumaan hengellisesti kohtalokkaaksi monille kirkoille, kun ne liitetään Antikristukseen itseemsä!


Tämä hallituksen kirje kutsui minut Minneapolisiin, Minnesotaan missä minut ja tuhannet muut pastorit koulutettaisiin ja ohjattaisiin täyttämään hakemukset joilla haetaan Liittovaltion rahaa. Tämä Liittovaltion raha muodostaisi liiton minun seurakuntani ja Liittovaltion välille. Liittovaltio antaa miljoonia dollareita rahanahneille seurakunnille, jotka ovat halukkaita muodostamaan liiton Pedon kanssa! Järkyttävää tässä on se, ettei ainoastaan opetusministeriöstä tule tämän liiton "partneria" vaan myös muista ministeriöistä: työministeriöstä ja oikeusministeriöstä.


Tämä on ansa johon houkutellaan rahalla. 2 Moos. 32 kertoo tarinan Israelin lapsista jotka hylkäävät Jumalan lain tanssiakseen ja iloitakseen Kultaisen vasikan ympärillä, jonka saatanallinen petos sai aikaan. Me olemme nähneet amerikkalaisen uskonnon ahneuden, ja me voimme ainoastaan kuvitella kuinka moni uskonnollinen johtaja lähestyy tätä hallituksen pyhää lehmää ja asettuu kiertoradalle sen ympärille. Voitko sinä kuvitella että sinun kirkostasi tulisi partneri rahaliittoon Terveysministeriön kanssa? Entäpä Asunto- tai Työministeriön kanssa? Kaikkein pahinta on että näin sinun kirkostasi tulee partneri Oikeusministeriön kanssa. Saatat ihmetellä, että kuka lankeaisi tällaiseen mainoskikkaan. On tosiasia että jo 1700 kirkollista organisaatiota on pudonnut tähäm ansaan ja heistä on tullut Setä Sam:in partnereita! Täten, pastoreista joihin on luotettu, on tullut tämän päivän Juudas Iskarioteja heidän astuttuaan sisään liiketoimeen joka vaatii, että he eivät saa koskaan saarnata mitään sellaista joka on "julkista politiikkaa" vastaan! Koska julkinen politiikka on syntiä joka tavalla, nämä kirkot ovat hyödyttömiä Jumalan valtakuntaa ajatellen, ja ne ovat kuin suola joka on menettänyt makunsa! Allekirjoittaako sinun pastorisi tämän? Ota selvää! Jos näin, Jumalan rakkauden tähden, lähde sieltä pois!

Pelottava herätys Kaikkivaltiaalta

Onko Kaikkivaltias Jumala varoittamassa ihmisiä herättääkseen heidät ja saadakseen heidät katumaan? Me näemme vakavaa kuivuutta Yhdysvalloissa sekä Pedon järjestelmän nousevan. Vakava kuivuus on valmistanut synnin täytteisen Amerikan massiivisille tulipaloille. Tulipalot ovat riehuneet kuukausia, ja 21.6 ilmoitettiin että 19 suurta paloa riehui ympäri maata. Tähän päivään mennessä, 2 miljoonaa eekkeriä (eekkeri = 40,5 aaria = 0,45 hehtaaria) oli palanut ja sadat rakennukset olivat palaneet tuhkaksi samalla kun kauhistuneet asukkaat katsoivat vierestä! Hirvittävä tuli pakotti evakuoimaan kuusi kaupunkia Arizonassa kun suuret savupilvet nousivat taivaanrannalle. Yhdellä alueella yksistään, yli miljardin dollarin edestä koteja paloi poroksi. Jopa paloniehet kertoivat että he eivät ole aikaisemmin nähneet mitään tällaista, kun voimakkaat liekit söivät ilmaa ja saivat tuulen puhaltamaan yli 290 kilometriä tunnissa, mikä on yli kaksi kertaa enemmän kuin hurrikaanin voima. Tulipalot raivosivat kun noitien sapatti, tai kesäpäivän seisaus otti paikkansa 21. kesäkuuta. Sinä päivänä, suuri sanomalehti kirjoitti tulipaloista otsikolla "Arizonan asukkaat kiroavat tulta". Kuinka surullista, kun tällainen kirous saa aikaan vielä suurempaa kiroilua. Kuinka surullista, kun parannuskeino on kerrottu niin selvästi Jumalan Sanassa 2 Aik.7:14 jossa sanotaan: "...mutta [jos] minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi."

Muita varoituksia tulossa!

Kun liekit nousivat korkealle läntisissä osavaltioissa, paahtava helle piinasi maan muita osia, kun lämpötila nousi yli 37 asteen monilla alueilla. New York City:ssä -- joka tuli tunnetuksi "paistettuna omenana" -- lämpötila nousi 40 asteeseen! Huomautettakoon tässä, että vuoden 2002 toukokuussa Pennsylvaniassa oli ankara halla ja samaan aikaan Fairbanksissa Alaskassa 25 astetta lämmintä! Outo sää alkoi pian sen jälkeen kun suuri asteroidi melkein osui meidän planeettaamme 19.3.2002, juuri ennen noitien kevätpäivänseisauksen sapattia. Asteroidi tuli 120 000 kilometrin päähän Maasta, joka on noin kolmasosa kuun etäisyydestä. Me tiedämme että asteroideja on lukematon määrä, ja on ainoastaan ajan kysymys kunnes Raamatun profetia toteutuu ja Maa hoippuu sinne tänne kuin humalainen ja siirtyy paikaltaan.


Maanjäristykset jatkuvat, sisältäen sen joka iski lähelle Las Vegasia 15. kesäkuuta 4,4 Richterin asteen voimalla. Toinen järistys iski Eurekaan, Kalifornian ja Oregonin rajoille 17. kesäkuuta 5,4 Richterin voimalla. Kesäkuun 23. päivänä tuhoisa 6,0 Richterin järistys iski Changoorehin kaupunkiin Iranissa tappaen 500 ja haavoittaen 1300 ihmistä. Monta muutakin maanjäristystä on ollut, näihin sisältyy se joka iski Indianan osavaltioon ja ironisesti sai kirkonkellot soimaan kun maa kouristeli varoitustaan jotta ihmiset katuisivat!


Toisessa epätavallisessa tarinassa huolestuneet viranomaiset Annapolisissa, Marylandissa, olivat raportoineet löytäneensä melkein sata lihaa syövää kalaa järvestä. He kutsuvat niitä "pohjoisen käärmeenpääkaloiksi" ja se kasvaa metrin mittaiseksi ja sillä on pohjaton ruokahalu. Tämä outo kala voi elää kolme päivää ilman vettä ja voi jopa kävellä lyhyitä matkoja eviensä varassa etsiessään ruokaa.


Ennenkuin minä lopetan, minun täytyy kertoa että me jatkamme rukoilemista ilkeämielisiä yrityksiä vastaan jotka saastuttavat yhteiskuntaamme. Täällä Wisconsinissa Lomiran kaupungissa on suuri painotalo. Se on suurin painotalo Läntisellä pallonpuoliskolla, ja muiden julkaisujen mukana se painaa suuria määriä pornografiaa. Eräässä rukouskokouksessamme me rukoilimme että Jumala langettaisi oikeudenmukaisen tuomionsa tälle pornografia-tehtaalle. Heinäkuun 12. päivänä tehtaan 10 kerrosta korkeassa varastossa tapahtui suuri räjähdys joka tuhosi täysin varaston sisällön, jossa oli suurimmaksi osaksi valmiita tuotteita jotka odottivat poiskuljetusta. Tulipalon odotetaan kestävän kokonaisen viikon. Se on kaikki vanhurskaan Kaikkivaltiaan Jumalan kädessä. Pian Hän tuomitsee koko maailman saapuessaan!


Lopuksi, minä haluaisin rohkaista jokaista rukoilemaan tauotta. Nämä ovat koettelevia aikoja, mutta me palvomme ja palvelemme Yhtä joka on uskollinen ja totinen, sekä on kykenevä tukemaan meitä. Muista että sinulla on ystäviä ja esirukoilijoita täällä Last trumpet ministeriössä, ja me suhtaudumme rukoilemiseen hyvin vakavasti. Me pyydämme sinua lähettämään rukouspyyntösi meille, ja me viemme jokaisen niistä Jumalan valtaistuimelle, sekä viemme nimesi ja rakkaittesi nimet aivan taivaan valtaistuimelle. Ottakaa vastaan minun nöyrät kiitokseni te kaikki jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä. Minä rukoilen että Ikuinen Jumala siunaisi sinua ylitsevuotavasti. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.David J. Meyer


Takaisin