Volume XXV      Issue XI      November 2006
Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916
Fax:
920-887-2626 Internet: http://www.lasttrumpetministries.org

Amerikka – Sähköisen verkon ansassa!

»Samoin te myös, kun näette tämän tapahtuvan, tietäkää, että Jumalan valtakunta on lähellä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki tapahtuu. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa. Mutta pitäkää vaari itsestänne, ettei teidän sydämiänne raskauta päihtymys ja juoppous eikä elatuksen murheet, niin että se päivä yllättää teidät äkkiarvaamatta niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat.»
Lk. 21:31-36


»Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan. Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: 'Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat, joka teki maanpiirin erämaaksi ja hävitti sen kaupungit, joka ei päästänyt vankejansa kotiin?'»
Jes. 14:12-17


»Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta.»
Jes. 61:1


Tässä LTN:n numerossa me pohdimme em. Raamatun jakeita, kun tutkimme maamme ja maailmamme nykyistä tilaa ja siten havahdumme tyrmistyttävään todellisuuteen. Ihmiset USA:ssa kuulevat jatkuvasti puhuttavan vapaudesta, tasa-arvosta ja oikeudesta kaikille. Yksinkertainen tosiasia on, että jos meillä todella olisivat kaikki nuo asiat, meille ei tarvitsisi koko ajan kertoa, että meillä on ne. Sanat eivät merkitse mitään ja ne toimivat vain placebo-lääkkeenä ja rauhoittajana, ellei niille ole todellista katetta. Jeremia 6:14 tekee tämän tärkeän seikan hyvin selväksi seuraavasti: "He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen: Rauha, rauha, vaikka ei rauhaa ole."


Amerikan kansan valtava enemmistö on tänä päivänä ovelan ja vähitellen tapahtuneen manipulaation tulos. Tänä päivänä ihmisiä ei katsota yksilöllisiä oikeuksia omistavina, vaan ennemmin kollektiivisena yhteisönä, jota säännellään kollektiivisella julkisella politiikalla. Kuinka voi USA olla itsenäinen valtio, kun ihmiset ovat täysin riippuvaisia hallituksesta, joka vahtii ja sääntelee heitä kehdosta hautaan? USA:n ihmiset ovat todella orjuutettuja ja kahleissa juuri kuten Raamattu sanoo koskien viimeisiä päiviä eli pedon päiviä. Siksi Ilm. 13:16 käyttää sanaa orja osoittamaan orjuutta antikristuksen hallinnan aikana seuraavasti: "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa." Huomautettakoon tässä, että sana orja tarkoittaa tässä orjaa sekä määritelmänsä että kontekstin perusteella.


Koko USA:n kansa koostuu väestöstä, jota valvotaan ja orjuutetaan monin tavoin. Se on kansa riippuvuuksien orjuudessa, ei vain sekä laittomien että reseptilääkkeiden, vaan myös alkoholin, pornon, ylensyömisen ja kaikkien kuviteltavissa olevien lihallisten nautintojen. Kun katselen pitkiä jonoja apteekeissa, ihmismassoja ravintoloissa, aikuisviihdekeskuksia valtateidemme varsilla ja baarien sekä yökerhojen suurta määrää, niin käy selväksi, että sama tilanne, joka vallitsi muinaisessa Roomassa juuri ennen keisarikunnan romahdusta, vallitsee nyt meidän maassamme.


On olemassa kuitenkin uusi riippuvuus, joka on vieläkin tuhoisampi ja orjuuttavampi, kuin mikään muinaisessa maailmassa ja maailmassa jopa vain noin 30 vuotta sitten. Se on petollinen ja tuhoava elektronisten vempeleiden valtakunta. Outo voima, joka kulkee läpi vastusten, kondensaattoreiden ja mikrosirujen, vangitsee ja orjuuttaa nyt lähes jokaisen. Pedon sähköinen aivo eli Internet pyörittää nykyisin maailmaa. Sähköiset roolipelit vangitsevat ja voisivat tuhota kokonaisen sukupolven nuoria ja jopa aikuisia. Tähän aikaan vuodesta ihmiset ryntäävät ostamaan lahjoja, jotka sitä tarkoittamatta juhlivat Jumalan kahden todistajan, Hengen ja Totuuden, kuolemaa. Niiden oletetaan toimivan kristikunnassa, mutta ne on nykyisin korvattu uskonnollisella huvituksella. Meille kerrotaan tästä lahjojen antamisesta ja ilonpidosta totuuden tultua ulosheitetyksi seuraavasti: "Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm.11:10) Suosituimpia lahjoja todellakin ovat elektroniset pelit ja niiden lisävarusteet.


Tässä elektronisen orjuuden maailmassa Saatana ja hänen sykkivä aivonsa, joka tunnetaan myös nimellä www, valvoo lähes jokaista kolmella yhdeksännumeroisella luvulla eli luvulla 999. Pankkien tilinumerot ovat aina yhdeksännumeroisia. Täydellinen zip-koodi (am. postinumero) on nykyisin yhdeksännumeroinen. Sosiaaliturvatunnuksessa on yhdeksän numeroa. Kuinka monet maksutapahtumat vaativatkaan nämä kolme yhdeksikköä? Meidän täytyy myös muistaa, että okkultismin maailmassa sanoja usein lausutaan takaperin ja numerot käännetään ylösalaisin milloin mahdollista. Tämän uskotaan vahvistavan sanan tai numeron voimaa. Sana murder (murha) kirjoitetaan red-rum (suom. punainen sokeriviina), mikä on sen peilikuva. Vapaamuurarien kuoleman merkki kavaltajalle on kaksiteräinen kirves ylösalaisin ja löytyy monia muita samanlaisia esimerkkejä. Siten pedon luku 666 ylösalaisin käännettynä on 999 ja melkein jokaista amerikkalaista hallitaan näillä kolmella em. yhdeksännumeroisella luvulla.


Tämän kaiken todellisuus on aivan silmiemme edessä eikä kukaan ajatteleva ihminen voi sitä kieltää. Epäilemättä Raamatun profetia on täyttymässä tätä lukiessasi. Tämä tarkoittaa, että me kaikki olemme iankaikkisuuden kynnyksellä. Minä kehotan sinua huutamaan avuksi Vapahtajaa Herraa Jeesusta Kristusta nyt, ennenkuin on liian myöhäistä. Aika on lyhyt ja päivät ovat pahat!

Kansa nousee kansaa vastaan!


Tämä on todella aikaa, kun kansat nousevat kansoja vastaan aivan kuten Vapahtajamme sanoi olevan Hänen paluunsa aikoihin! Ilm. 20. luvun mukaan suuri merkki siitä, että Saatana on päästetty irti, on, että hän menee jokaiseen maanosaan ja kokoaa kaikki valtiot maailmanhallitukseen. Me katselemme nyt koko ajan valtioiden uudelleen järjestämistä sodilla ja sotahuhuilla. Sota Irakissa, muinaisessa Eufrat-virran maassa kaikella profeetallisella painoarvollaan on todellinen ajanmerkki. Olen sanonut tämän järjettömän sodan alusta lähtien, että se olisi uusi Vietnam ja hiljattain presidentti Bush lopulta myönsi tuon tosiasian George Stephanopoulos'ille. (1) Eikä siinä kylliksi, presidentti Bush on tätä kirjoittaessani Hanoissa kommunistisen Vietnamin pääkaupungissa. Hän teki myös yllätysvierailun kommunistien päämajaan siellä. (2) Tiettyinä strategisina aikoina sellaisella vierailulla on aina hengelliset syyt. Voit odottaa suuria tapahtumia paljastuvan hyvin pian.


Presidentti Bush on osoittanut todellisen värinsä kyllin selvästi ja saaden yhä useammat näkemään minkä puolella hän on. Bush'in vastaisia mielenosoituksia puhkeaa kaikkialla Amerikassa, mutta ne saavat tuskin lainkaan tilaa lehdissä tai uutisissa. (3) Jopa sotilasjohtajat puhuvat vapaasti Irakista. Yksi esimerkki on kenraali Mike Hagee, joka vain joitakin päiviä sitten jätti asemansa koko Yhdysvaltain merijoukkojen komentajana. Kenraali Hagee vieraili Irakissa enemmän kuin kukaan toinen armeijan johtaja ja saapui tuohon sodan repimään maahan joka toinen kuukausi. Kenraali Hagee sanoi, että hän yritti jatkuvasti saada Washingtonin kertomaan hänelle, mikä olisi suunnitelma vaiheelle IV, Irakin miehitykselle, eikä Washington voinut kertoa sitä hänelle. Hagee sanoi, ettei koskaan saanut vastausta Bush'in hallinnolta, koska "mitään suunnitelmaa post-Saddam-Irakille" ei ollut, kuten artikkelin otsikko julistaa. (4)


Nyt kun vuoden 2006 vaalit ovat ohi ja demokraatit saivat vallan, meillä tulee olemaan enemmän ja erilaisia ongelmia. Meidän täytyy aina muistaa, että näkymätön hallitus, joka tunnetaan Illuminaattina, kontrolloi sekä demokraatteja että republikaaneja ja he esiintyvät kuin koulutetut hylkeet tämän suuren ikivanhan saatanallisen salaliiton aivojen edessä. Demokraatit suunnittelevat joukkojen leikkauksia, mikä johtaisi Irakista vetäytymiseen muutamassa kuukaudessa. (5)


Irakin sodasta on tullut fiasko - aivan kuten pitikin ja kuten Vietnam, se oli samalla tavalla orkestroitu. Henry Kissinger oli mies, joka kannatti voittamattoman sodan konseptia julistaen, että sotia ei käydä voiton vuoksi, vaan maailmanjärjestyksen uudistamiseksi.


Olemme nyt nähneet, että puolustusministeri Donald Rumsfeld'iä, joka oli tämän hirvittävän sodan valvoja, syytetään nyt rikoksista ja hän on joutumassa oikeuden eteen Saksassa. Syytteitä kidutuksesta ja muista rikoksista ihmisyyttä vastaan ollaan tuomassa myös oikeusasiamies Alberto Gonzales’ia ja entistä CIA:n johtajaa George Tenet’iä vastaan. Saksalaisten lakimiesten mukaan prikaatinkenraali Janis Karpinski tulee todistamaan syytettyjä vastaan. (6) Tämän sodan julmuudet ovat molemmin puolin olleet lukuisat.


Meidän läsnäolomme Irakissa ja se, mitä olemme tehneet tuolle maalle, on saanut suuret tekijät muslimimaailmassa sellaiseen raivoon, että neljä suurta terroriryhmää on nyt julistanut suuren offensiivin USA:ta vastaan. Eräs terroristiryhmän puhemies sanoi hiljattain: ”Me kutsumme kaikkia muslimitaistelijoita Palestiinassa ja kaikkialla maailmassa aloittamaan iskut amerikkalaisia vastaan armotta … amerikkalaiset eivät näytä ymmärtävän muuta kieltä kuin veren ja väkivallan kieltä … amerikkalaiset tulevat hyvin pian olemaan suunnitelmiemme kohteina.” (7)


Uhkaavan terrorismin pahenemisen lisäksi Iran on nyt tuplannut ydinmateriaalin rikastamisen kykynsä. (8) Iran on myös ilmoittanut, että sen ydinohjelma on lähes valmis ja he tulevat kohta juhlimaan sitä. (9) Tiedämme myös, että YK:n tarkastajat ovat hiljattain löytäneet aseluokan plutoniumia eräästä iranilaisesta laitoksesta. (10) Iranin johtaja Ahmadinejad teki päämääränsä selväksi ja julisti Israelin valtion täydellistä tuhoa seuraavin sanoin: ”Länsivallat loivat sionistisen hallinnon laajentaakseen kontrolliaan alueella. Tämä hallinto teurastaa palestiinalaisia päivittäin, mutta koska tämä hallinto on luonnonvastainen, me saamme pian todistaa sen katoamisen ja tuhon.” (11)


Äskettäisen Reuters News Service’n artikkelin mukaan israelilaiset ovat nyt kehittäneet uuden aseen, joka perustuu nanoteknologiaan ja jota kutsutaan biotekniseksi herhiläiseksi (bionic hornet). Se on pienoiskokoinen high-tech-robotti, ei juuri herhiläistä suurempi ja se pystyy ajamaan takaa, valokuvaamaan ja tappamaan kohteitaan jopa ahtaimmissa ja vaikeapääsyisimmissä paikoissa. (12) Se on hämmästyttävä elektroninen tappajamehiläinen eli herhiläinen ja kun luin siitä, niin muistin sanat 5.Moos. 7:20: ”Niin, Herra, sinun Jumalasi, lähettää heidän kimppuunsa herhiläisiä, kunnes ne, jotka ovat jäljellä ja ovat sinulta piiloutuneet, ovat hävitetyt.”


Jännitteet ovat korkealla, kun maailma siirtyy alati lähemmäksi kolmatta maailmansotaa. Presidentti Bush varoitti hiljattain Pohjois-Koreaa, ettei se myisi atomipommejaan Iranille, koska Pohjois-Korealla on atomipommi ja Iranilla on ohjuksia, jotka kykenevät viemään sen maaliin aina Eurooppaan saakka. (14)


Lähi-Itä on valmiina räjähtämään sotaan ja israelilaiset hävittäjät lentävät jatkuvasti Libanonin ilmatilaan siitä huolimatta, että niitä varoitetaan siitä. Saksakin on kiukustunut israelilaisiin, koska kaksi israelilaista F-16 hävittäjää hyökkäsi hiljattain ja tulitti Libanonin vesillä partioivaa saksalaista laivaa. (15) Israelin armeija suunnittelee nyt pommittaa Egyptin ja Gazan kaistan välistä rajaa täsmäpommeilla. (16)


Tyynellämerellä Punaisen Kiinan sukellusvene seurasi lentotukialus USS Kitty Hawk’ia ja pintautui ampumaetäisyydellä ennen kuin se havaittiin. Kiinalaiset olisivat helposti voineet tuhota koko Kitty Hawk-taisteluryhmän. Pentagonin mukaan oli hyvin epätavallista, että punaisella Kiinalla oli sukellusvene tuolla alueella. (17) Näyttää, että USA tekee monia virheitä vihollisen eduksi. Hiljattain Pentagon myönsi, että he ovat hukanneet 14030 asetta. Kukaan ei tunnu tietävän, mitä niille on tapahtunut. (18)


Venäjä on nyt ohittanut USA:n aseiden myynnissä ja on myynyt 700 miljoonan dollarin arvosta maasta ilmaan ammuttavia ohjuksia Iranille ja kahdeksan uutta ilmatankkauskonetta (aerial refueling tankers) Punaiselle Kiinalle. (19) Toisessa tapahtumassa Venäjän kanssa, josta Associated Press raportoi syyskuun 30. päivänä 2006, että yhdysvaltalaiset ja kanadalaiset hävittäjät lähetettiin torjumaan kaksi venäläistä pommikonetta Alaskan lähellä. (20) Se on vain ajan kysymys eikä aikaa ole jäljellä paljon!

Saatanan valtaistuin valmistuu!


Valmistautuuko maaplaneetta vastaanottamaan kuninkaansa? Me tiedämme, että maailma hylkäsi Herran Jeesuksen ja ristiinnaulitsi Hänet, kun Hän tuli ensi kerran ja tämä hylkääminen jatkuu ja tulee jatkumaan loppuun saakka. Jeesus sanoo: ”Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.” (Joh. 5:43) Siten maailmanjohtaja, joka otetaan vastaan, on antikristus. Näiden viimeisten päivien monista antikristuksista, nousee yksi ja hallitsee globaalin hallituksen vallalla.


Syyskuun 28. päivänä Daily Mirror Lontoossa Englannissa julkaisi kertomuksen otsikolla ”Clinton, mies, joka parantaisi maailman.” Artikkelissa viitattiin Clinton’iin ”saarnamiehenä ja ensimmäisenä globaalina poliitikkona.” Britit hullaantuivat hänen puheestaan ja huusivat, kun hän julisti ”maailmankansalaisuuden” välttämättömyyttä. (21) Myös Hillary Clinton saa aikaan poliittista liikettä ja poliittinen tutkija Dick Morris sanoi, että hänestä tulee USA:n seuraava presidentti. Morris oli puhumassa Escanaba’ssa Michigan’issa, kun hän julisti, että Hillary tulee voittamaan Soikean Toimiston. Hän jatkoi kuvaten Hillary’ä ”hyvin säälimättömänä ja eurooppalaisena sosialistina!” Morris sanoi myös, että hän ei olisi mikään hyvä presidentti. (22)


Eräs toinen antikristus puhui hiljattain YK:ssa. Benjamin Crème puhui valtioille heinäkuussa 2006 Dag Hammarskjold-auditoriossa YK:n rakennuksessa. Puheessaan hän ylisti sen yhden voimaa, jota hän kutsuu Herra Maitreya’ksi ja sanoi: ”Ihmiskunnan on herättävä. Maitreya tulee herättämään ihmiskunnan ja ohjaamaan meidät ulos tästä suosta, johon olemme vajonneet. Hän tulee osoittamaan, että on yksinkertainen tapa, yksinkertainen polku: jakaa ja luoda oikeudenmukaisuutta. Silloin sodat lakkaavat. Silloin ei ole enää terrorismia…. Maailmalla on oma päämääränsä ja tuon päämäärän se toteuttaa Maitreyan ja Hänen Mestarien ryhmänsä innoituksen ja ohjauksen alaisena.” (23)


Nämä viimeiset päivät ennen Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuta ovat päiviä sellaisia kuin ei koskaan aikaisemmin. Me elämme maailmassa, jolle on luonteenomaista tietokannat, biometriikka, jatkuva valvonta, DNA-teknologia, pimeitä salaisuuksia arvostavat hallitukset ja täydellinen yksityisyyden puuttuminen kaikkialla. London Daily Telegraph julkaisi hiljattain kertomuksen otsikolla “Elämäsi heidän kiikarissaan”. Tarinassa selitettiin niitä monia tapoja, joilla ihmisiä vahditaan ja valvotaan juuri nyt. (24) Olemme saaneet tietää, että maailman suurin luottokorttien myöntäjä, Citibank, on aloittamassa Singaporessa kokeiluprojektia, jossa 190 000 luottokortin haltijalle annetaan biometrisiä kykyjä. Nämä ihmiset eivät käytä mitään kortteja tai allekirjoituksia. He tulevat käyttämään sormenjälkiskannausta PIN-koodin kera kaikkeen ostamiseen ja muihin maksutapahtumiin. Jonathan Larsen Citibank’ista ilmoitti, että kohta kaikki Citibank’in asiakkaat maailmanlaajuisesti saavat tämän maksusysteemin. (25) Kaikki maksutapahtumat tulevat vaatimaan, että ihmisruumis on vuorovaikutuksessa koneiden kanssa, jotka on yhdistetty yhteen ainoaan globaaliin sähköaivoon. Aika on käsillä ja kiistatta aivan silmiemme edessä. Ikuisuuden näköalat kangastelevat taivaanrannalla!

Kokeita ihmisillä!


Yksi näkymättömän salaisen globaalin hallituksen päämääristä on käsitellä ja valvoa jokaisen inhimillisen olennon terveyttä. Siksi on sellaisia järjestöjä kuin World Health Organization ja Center for Disease Control. Me myös tiedämme, että Vapahtajamme Jeesus Kristus varoitti meitä, että eräs lopun suurista merkeistä olisi ruttojen ja tautien vallitsevuus ja Lk. 21.11 antaa selvän ilmoituksen siitä. USA:ssa on ongelmia toisensa jälkeen. Meillä on ilmakehään ruiskutetuista kemikaaleista saastunut ilma, säteilyn saastuttama ruoka, lisäaineita, bakteereja ja vesi, johon on lisätty myrkkyjä kuten klooria ja fluoria. On sanottu, että yksi kolmannen maailman maan tunnusmerkki on, kun ihmisten täytyy ostaa pullotettua vettä!


Syyskuun puolivälissä 20 valtioon iski tappava E. Coli-bakteeriepidemia, joka oli yhteydessä pinaatin kulutukseen. (26) Pinaattiongelmien jälkeen lehtisalaatti teki ihmiset sairaiksi. Vielä joitakin vuosia sitten meillä ei ollut tämän suuruusluokan ongelmia.


Meidän seksihullussa maassamme sukupuolitaudit ovat yleistyneet siinä määrin, että Center for Disease Control on nyt vaikuttamassa hallitukseen, jotta kaikki amerikkalaiset pakotettaisiin säännöllisesti HIV-testiin 13 vuoden iästä aina 65:een saakka. (27)


Heinäkuun 20. päivänä 2006 ABC News julkaisi kertomuksen, jossa sanottiin, että kaikkialla Amerikassa käytetään keinotekoista verta ilman ihmisten suostumusta. Northfield Lab’in koeverikorvike Polyheme'a testataan potilaiden siitä tietämättä 23 sairaalassa 20 kaupungissa. (28) FDA (Food and Drug Administration) antoi erikoisluvan salaiselle projektille. Meillä on lista sairaaloista, joissa kokeilu on käynnissä ja lähetämme sen pyynnöstä. (Toivomme apua postikuluissa.)


Amerikasta on tullut reseptilääkenarkkareiden maa ja sellaisen hyväksytyn lääkityksen vastareaktiot lähettävät nykyisin yli 700 000 ihmistä hätätilahoitoon vuosittain. (29) Meidän täytyy myös ottaa huomioon ne monet ikääntyneet kansalaiset, jotka ovat hoitokodeissa ja kyllin vanhoja muistamaan millainen Amerikka oli ennen sen valtaamista. Kokonaiselle 30%:lle näistä vanhainkotiasukkaista annetaan hermolääkkeitä rauhoittamiseksi, antihistamiineja, masennuslääkkeitä ja kouristuksenestolääkitystä. Hermolääkkeet (anticholinergic drugs) vaikuttavat acetylcholine'en, joka on muistimolekyyli aivoissa. Siten muisti heikkenee tai jopa katoaa kokonaan. Viisi prosenttia vanhainkotiasukkaista saa viittä tai useampaa tämän tyyppistä lääkettä kerralla ja 51% USA:n koko väestöstä käyttää hermolääkkeitä (anticholinergic drugs). (30) Ei ihme, että niin monilla ihmisillä maassamme on heikentynyt muisti, eivätkä he pysty keskittymään kyllin kauan varmistaakseen totuuden. Raamattu sanoo: " ...niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva." (2.Kor. 4:4)


Eräs asia, joka tulee huomioida koskien ruokaamme, on se tosiasia, että noin vuosi sitten FDA hyväksyi, että ns. "turvallisia viruksia" ruiskutetaan lihaan ja siipikarjan lihaan ei-toivottujen bakteerien tappamiseksi. Nykyisin tähän tarkoitukseen käytetään kuuden viruksen sekoitusta. Virusvalmisteen tekee Intralytix Inc., joka anoi FDA:lta, että sen käyttö luokiteltaisiin lisäaineeksi. (31) Kun ajattelemme, että sellaista viruskoktailia käytetään lihaan ja lisäksi sitä vielä säteilytetään, niin meidän ei tarvitse ihmetellä ihmisten valtavaa määrää, joilla on ruuansulatus- ja vatsaongelmia. Meidän ruumiitamme ei ole tarkoitettu sulattamaan viruksia. Muuten kun ruokatuotteita säteilytetään, niin siitä ei käytetä sanaa säteilytys. Sellaista ruuan radioaktiivista pommittamista ydinreaktoreidemme jätteiden avulla kutsutaan "kylmäpastöroimiseksi."


Eräs näinä päivinä käynnissä oleva rieha on makaaberi ja kammottava ruumiin osien kauppa, tavallisesti luiden, lonkkanivelten vaihtoihin ja hammasistutuksiin. Käytäntö on laajaa ja lokakuun 18. päivänä 2006 seitsemän hautajaisten järjestäjää joutuivat syytteeseen New York'issa "ruumiiden ryöstämisestä ja ruumiin osien myymisestä." Jotkut hautaajista olivat tulleet miljonääreiksi tällä hirveällä liiketoiminnalla. (32) Kuinka paljon mahtaa olla ihmisiä, joilla on nyt luita ja hampaita, jotka kerättiin ruumiilta hautajaiskodin valmisteluhuoneessa?


Olemme nyt saaneet tietää, että nykyisin testataan laitteistoa käytettäväksi matkustajiin lentokentillä ja se suorittaa pakollisen biometrisen skannauksen, joka on rinnastettavissa valheenpaljastuskokeeseen. Matkustaja istuu kojussa toinen käsi työnnettynä sähköiseen laitteeseen. Toisella kädellä painetaan nappuloita vastaukseksi kysymyksiin matkasuunnitelmista. Laite mittaa verenpainetta, pulssia, hikoilemisen tasoa ja ohjelma analysoi tuloksia. Israelilaiset kehittivät tämän tunkeilevan laitteiston ja sitä testattiin ensi kerran USA:ssa Knoxville'n lentokentällä Tennessee'ssä. (33)


Kesäkuussa 2006 myös meidän hallituksemme testasi uudenlaista valheen paljastajaa, joka todellisuudessa on MRI-magneettikuvausta (Magnetic Resonance Imaging). MRI:n paljon pienempi versio sallii aivojen tarkkailun samalla, kun esitetään kysymyksiä valheiden paljastamiseksi. Tri. Joel Huizenga'n mukaan laitteen tarkkuus on 90%. (34)


Nämä ovat todella kummallisia aikoja, kun näyttää, että koko helvetti on päässyt irti. Kuinka asiat ovat päässeetkään tähän pisteeseen ja missä ovat kristityt? Missä on pahan vastustus?

Saatanan fundamentalistiset sätkynuket!


Missä ovat todelliset kristityt? Heitä ei Amerikassa ole monta jäljellä. Kuulemme uutisia Pakistanista, Kiinasta ja muista sellaisista maista, rukoilevista ja aktiivisista kristityistä, joita vainotaan, pieksetään ja tapetaan uskonsa tähden. Täällä Amerikassa asiat ovat aivan eri tolalla. Kirkon pitäisi olla aidon palvonnan paikka ja paikka, jossa käydään hengellisiä taisteluja ja voitetaan! Minulla on edessäni artikkeli monista "kristityistä" klovneista, joita esiintyy kirkoissa kaikkialla Amerikassa. Artikkelissa on kuvia monista klovneista ja se on otsikoitu "Autuaita ovat hölmöt." (35) Onko veren evankeliumi alennettu klovnien, vatsastapuhujien ja taikureiden tasolle? Viime Halloween'ina US Today-lehdessä oli juttu "kristillisistä" kirkoista otsikolla "Pyhä Halloween", joka kertoi mielikuvitusjuhlista, joita pidetään lapsille kirkoissa. (36)


Marraskuun Last Trumpet'in numerossa mainitsin Tim LaHaye'n hölynpölystä videopelin muodossa, joka liittyy hänen Left Behind -hupijuttuihinsa. Minua arvosteltiin tämän roolipelin tuomitsemisesta ja minun täytyy sanoa, että ne fundamentalististen ns. "kristittyjen" kirjoittamat uhkauskirjeet ovat paljon myrkyllisempiä ja karkeampia, kuin ne, joita saan noidilta. Kirjoitettu ja valokuvattu aineisto tätä peliä vastaan on musertava, mutta niin monet tunnustavat "kristityt" ovat henkisesti ja hengellisesti kylmiä ja sokeita kuin kivi! New York Magazine julkaisi jutun tästä pelistä lokakuun 16. päivänä 2006. Artikkeli oli otsikoitu “The Rapture Takes Manhattan” ja se näyttää palavan Manhattan'in samalla kun "kristityt" lapset ottavat sala-ampujien ja jalkaväen sotilaiden rooleja sotilaallisissa uskontaisteluissa. (37) Eivätkö nämä tunnustavat "kristityt" ole koskaan lukeneet 2.Kor. 10:4, jossa sanotaan näin: "...sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia." Saksassa 52 ns. "raamatullista spesialistia" on julkaissut poliittisesti korrektin raamatun, jossa on poistettu kaikki, mitä he kutsuvat jakavaksi opetukseksi. Tässä raamatussa Jeesus rukoilee isäänsä ja äitiänsä Taivaassa ja kaikki viittaukset Jeesukseen Jumalan Poikana on korvattu ilmauksella "Jumalan lapsi." (38)


Washington National Cathedral'issa Washington D.C:ssä Katharine Jefferts Schori, tulenpalava suorapuheinen lesbo, asetettiin voimalliseksi piispaksi episkopaalisessa ja anglikaanisessa provinssissa. Hänen mielestään kirkon täytyy vihkiä ja siunata homoja. Hän sai siunaukset kirkolta ja myös juutalaiselta rabbilta sekä Islamin johtajalta. Tämä naikkonen on nyt koko Amerikan anglikaanisen kirkon pää! (39) Muuten anglikaaninen kirkko hyväksyy nyt täysin vammaisten vauvojen tappamisen heti syntymän jälkeen. (40) Kaikissa uskonnoissa näyttää vallitsevan suuri turmeltuneisuus, kun Saatana ottaa valtaistuimensa niiden keskuudessa. Rabbi Jerome Epstein'in mukaan jopa konservatiivisen juutalaisuuden yhdistynyt synagooga (United Synagogue of Conservative Judaism) on ilmoittanut, että se tulee poistamaan kiellon homorabbeja vastaan. (41)

Luomakunnan syyttävä todistus!


Kun päätämme nyt 25. vuottamme LTN:n julkaisemisessa ja siirrymme 26. vuoteemme, niin voin sanoa myönteisesti, että meidän Herramme ja Vapahtajamme on pian palaava. Maanjäristyksiä ei tapahdu ainoastaan kaikkialla maailmassa, vaan niitä tapahtuu parvissa. Lokakuun 25. päivänä oli 70 maanjäristyksen parvi Yellowstone'n kraaterissa ja toinen sarja järistyksiä Bar Harbor'in lähellä Maine'ssa. Maanjäristyksiä on kirjattu myös Pohjois-Carolinassa, Oklahomassa ja Länsi-Virginiassa. Voimakkaita järistyksiä on iskenyt Argentiinaan, Uuteen Guineaan ja Tyynen Meren rannikolle. Hawaijille iski hiljattain 8.1 asteen järistys, joka oli niin voimakas, että se vaikutti jopa Kalifornian alueilla. (43) Massiivinen crescendo näyttää olevan kehittymässä. Ottaen huomioon kaiken saastan ja pahuuden maassamme, ei ole ihme, että maa vavahtelee kuin ei koskaan ennen. Tähän sisältyy monien tulivuorten herääminen. On mielenkiintoista, että kun tutkittiin muinaisen Pompeijin kaupungin raunioita, niin ne paljastivat, että tämä tulivuoren tuhoama kaupunki oli täynnä prostituutiota ja turmelusta. Löydettiin bordellien raunioita eroottisin kuvin ja kyltein, joissa luki Lupanare, joka tulee latinan prostituoitua tarkoittavasta sanasta Lupa. (44) Tuo sana lupa tulee samasta juuresta kuin naarassutta tarkoittava sana. Historia opettaa oppimattomia läksyjä!


Lopun merkit ovat kaikkialla mukaanlukien se salaperäinen myrkyllinen musta pilvi typpidioksidia, joka leijuu Egyptin yllä. Saastepilvi uhkaa 16 miljoonan Kairon asukkaan henkeä. (45) Olemme myös saaneet tietää, että NASA etsii miestä, joka olisi halukas laskeutumaan asteroidille, joka on törmäyskurssissa maan kanssa, ja käyttämään räjähteitä sen kurssin muuttamiseksi. NASA:n mukaan se tulee suoraan meitä kohti nykyisellä 30 000 mailin tuntinopeudella. Tuolla nopeudella sen pitäisi iskeä maahan 30 vuodessa. (46) Voiko se kasvattaa nopeuttaan? Vain Jumala tietää!


Lopuksi muistuttaisin kaikkia, että me päivitämme postituslistamme vuosittain ja se helpottaa meitä suuresti, jos palautatte uudistamiskaavakkeen kirjekuoressa varmistaaksenne, että saatte joka ainoan vuoden 2007 numeron. Rukouspyyntönne ovat jatkuvasti tervetulleita ja me käsittelemme ne yksilöllisesti. Kiitän erikoisesti kaikkia teitä, jotka kannatatte tätä lopun ajan profeetallista palvelutyötä. Armoa ja rauhaa teille Herran Jeesuksen nimessä.


David J. Meyer


Acknowledgements


01. ABC News, Oct. 19, 2006, by Ed O’Keefe, Washington, D.C.
02. Washington Times, Nov. 17, 2006, by Joseph Curl, Washington, D.C.
03. Staten Island Advance, Oct. 6, 2006, by Lubna Takruri, Washington, D.C.
04. CBS News, Nov. 13, 2006, by David Martin, Washington, D.C.
05. New York Times, Nov. 13, 2006, by Sheryl Gay Stolberg & Mark Mazzetti, New York, NY.
06. Time Magazine, Nov. 10, 2006, by Adam Zagorin, Time Inc., New York, NY.
07. WorldNetDaily, Nov. 12, 2006, by Aaron Klein, Jerusalem, Israel.
08. Associated Press, Oct. 27, 2006, by Nasser Karimi, Tehran, Iran.
09. Associated Press, Nov. 14, 2006, by Ali Akbar Dareini.
10. Reuters News Service, Nov. 14, 2006, by Mark Heinrich, Vienna, Austria.
11. Ynet News.com., Nov 13, 2006, http://www.ynetnews.com.
12. Reuters News Service, Nov. 17, 2006, Jerusalem, Israel.
13. Reuters News Service, Oct. 18, 2006, Washington, D.C.
14. Associated Press, Oct. 18, 2006, Kyodo.
15. AFP News, Oct. 25, 2006.
16. Reuters News Service, Oct. 27, 2006, Jerusalem, Israel.
17. Washington Times, Nov. 13, 2006, by Bill Gertz, Washington, D.C.
18. Associated Press, Oct. 30, 2006, Washington, D.C.
19. New York Times, Oct. 29, 2006, by Thom Shanker, Washington, D.C.
20. Associated Press, Sep. 30, 2006, by Mary Pemberton, Anchorage, AK.
21. Daily Mirror, Sep. 28, 2006, by Rosa Prince, London, England, UK.
22. Escanaba Daily Press, Oct. 4, 2006, by Mary Feldhausen, Escanaba, MI.
23. The Emergence, Sep. 2006.
24. London Daily Telegraph, Nov. 2, 2006, by Philip Johnston, London, England, U.K.
25. Channelnewsasia.com., Nov. 9, 2006, Singapore.
26. Associated Press, Sep. 15, 2006, by Andrew Bridges, Washington, D.C.
27. Associated Press, Sep. 21, 2006, by Mike Stobbe, Atlanta, GA.
28. ABC News, Jul. 7, 2006, by Asa R. Eslocker & Astrid Hill.
29. MSNBC News, Oct. 17, 2006, Chicago, IL.
30. Knowledge of Health, Oct. 13, 2006, by Bill Sardi, http://www.knowledgeofhealth.com.
31. Food & Drug Administration, Aug. 18, 2006, http://www.fda.gov./
32. Associated Press, Oct. 18, 2006, by Tom Hays, New York, NY.
33. Wall Street Journal, Aug. 14, 2006, by Jonathan Karp & Laura Meckler, New York, NY.
34. USA Today, Jun 27, 2006, by Richard Willing, Gannett News Service.
35. News Journal, by Gary Soulsman, www.delawareonline.com.
36. USA Today, Oct. 31, 2006, by Wendy Koch, Gannett News Service.
37. New York Magazine, Oct. 16, 2006, by Michelle Goldberg, New York, NY.
38. Catholic World News, Nov. 15, 2006.
39. Associated Press, Nov. 4, 2006, by Rachel Zoll, Washington, D.C.
40. London Daily Mail, Nov. 12, 2006, by Neil Sears, London, England.
41. Associated Press, Sep. 8th, 2006, by Rachel Zoll, New York, NY.
42. New York Times, Oct 22, 2006, by Laurie Goodstein, New York, NY.
43. EarthchangesTV.com, Nov. 13, 2006, by Mitch Battros, http://www.earthchangestv.com.
44. Associated Press, Oct. 27, 2006, by Marta Falconi.
45. AFP News, Oct. 25, 2006, Cairo, Egypt.
46. Guardian, Nov. 17, 2006, by David Adam, London, England, U.K.

http://www.lasttrumpetministries.org/ Takaisin