Amerikka kapinan henkien viettelyksessä

"Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty.”

1.Tim. 4:1-2


“Sillä tottelemattomuus on taikuuden syntiä, ja niskoittelu on valhetta ja kuin kotijumalain palvelusta. Koska sinä olet hyljännyt Herran sanan, on myös hän hyljännyt sinut, etkä sinä enää saa olla kuninkaana.”

1.Samuel 15:23


“Menkää itseenne, kootkaa ajatuksenne, te häpeämätön kansa, ennenkuin neuvopäätös on synnyttänyt - päivä kiitää pois kuin akanat - ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan hehku, ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan päivä. Etsikää Herraa, kaikki maan nöyrät, te, jotka pidätte hänen oikeutensa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä; ehkä te saatte suojan Herran vihan päivänä.”

Sef. 2:1-3


Tässä LTN:n numerossa me jälleen kerran sovellamme kaikkivaltiaan Jumalan Sanaa nykyisiin olosuhteisiin maassamme ja maailmassa ja näemme selvästi, että tämän piinatun planeetan petetyt ja illuminisoidut ihmismassat ovat saamassa tulisen ja lopullisen tuomion kaiken Luojalta! Yllä mainitut Raamatun jakeet varoittavat meitä ehdottomalla varmuudella, kuinka vakavaa ja vaarallista on kapinoida Kaikkivaltiasta vastaan. Tiedämme, että tämän maailman ihmiset, varsinkin Yhdysvalloissa, ovat monin tavoin täydellisessä kapinan tilassa Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan. Tiedämme myös, että Saatanan tarkoitus on vietellä tämän piinatun planeetan koko väestö yleiseen ja organisoituun kapinaan Vapahtajaamme Jeesusta Kristusta vastaan. Aivan kuten Lucifer järjesti kapinan taivaassa ennen tulemistaan Saatanaksi, niin samoin hän juuri tällä hetkellä järjestää kaikkea tässä maailmassa kapinaan Jumalaa ja niitä vastaan, jotka ovat pelastettuja Jeesuksen Kristuksen veren kautta.


Näemme tämän kapinan nousevan nopeasti inhimillisen toiminnan kaikilla tasoilla ja pyrkimyksissä. Näin on varsinkin hallinnossa, koululaitoksessa ja kaikissa kirkoissa. Erottamiskykyiset ja todelliset kristityt näkevät nyt järjestäytyneen vallankumouksen Vapahtajaamme vastaan helvetillisen salaliiton salaisena vahvistumisena, joka on lähes valmis. Ihmismassat Yhdysvalloissamme ovat osoittaneet teoillaan olevansa pimeiden voimien suoran vaikutuksen alaisia. Tämä pätee varsinkin johtajiimme, jotka täysin antautuvat Illuminaatin näkymättömälle eliitille, jonka jäsenet tunnetaan myös Suuren Salaliiton neroina.


Tämän helvetillisen johdon seurauksena maailmamme on muuttunut. Amerikkalaiset ovat menettäneet maansa ja vapautensa, turvallisuutensa ja yksityisyytensä, joista he kerran nauttivat. Elektroniset laitteet, puhuvat koneet, valvontakamerat, luottokortit, sähköinen ostaminen ja myyminen sekä näkymättömän kykloopin silmän huolellinen katse valvovat meitä; symboli, joka edelleen näkyy USA:n yhden dollarin setelin takapuolella. Samanaikaisesti me olemme kansa, joka on kyllästetty ja kuormitettu synnillä sanoinkuvaamattomassa määrin ja jolla on alati kasvava kyltymätön halu saada sitä lisää. Kaikki tämä osoitetaan selvästi tässä LTN:n numerossa.


Kaikki nämä murheelliset tosiasiat osoittavat suurella varmuudella, että lopullinen tuomio on aivan edessä. Hyvä uutinen on, että sinä voit paeta tulevaa vihaa. Totisessa parannuksessa on niin suuri voima, mutta on niin vähän aikaa jäljellä tehdä se. Sinun asiasi voivat olla kunnossa Jumalan kanssa pelastuksen ja iankaikkisen elämän armollisen lupauksen tähden Jeesuksen Kristuksen meidän Herramme kautta. Sinun täytyy tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä ja Hän kuulee sinun heikon huutosi ja antaa sinulle täydellisesti anteeksi, kun jatkat totellen evankeliumia, kuten monet tekivät helluntaipäivänä Apt. 2. luvussa. Tee se nyt, ennenkuin on ikuisesti liian myöhäistä!


Raamattu varoittaa meitä katumattomuuden suuresta ongelmasta viimeisistä päivistä viimeisinä ja myös nimeää neljä suurinta syntiä, joista ihmiset eivät tee parannusta. Ilm. 9:21 luettelee nämä neljä suurta pahaa seuraavasti: "He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan."

Luomakunta vapisee

Yksi tämän nykyisen maailman loppumisen suurimmista merkeistä on muutokset, joita tapahtuu luomakunnassa. Vapahtajamme sanoi meille: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat." (Lk. 21:25) Apostoli Paavali edelleen varoittaa meitä: "Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti." (Room. 8:22) Meidän ei ole kovin vaikea havaita, että sekä avaruudessa että täällä maan päällä kaikki on muuttumassa dramaattisesti. Nämä päivät ovat äärimmäisten ilmiöiden aikaa, mitä tulee säähän. Myrskyistä on tullut niin massiivisia, että yksi myrsky voi peittää puoli mannerta. On annettu tuulivaroituksia, jotka koskevat 15 osavaltiota maamme keski-alueilla. Sadat massiiviset ukkosmyrskyt ja tornadot ovat repineet ja takoneet syntistä maatamme ja joka vuosi näitä myrskyjä on yhä enemmän. Olen tutkinut ja harrastanut säätiedettä yli 40 vuotta, enkä koskaan ole nähnyt mitään tämän kaltaista. Joillakin alueilla maassamme on pahoja tulvia samalla, kun toiset alueet paahtuvat rutikuiviksi. Myrskyt ovat käytännöllisesti katsoen hävittäneet Mount Rainier'in kansallispuiston Washingtonin valtiossa ja siellä satoi lunta yli kuusi metriä vain muutamassa päivässä!


Alueilla, joilla tavanomainen lumimäärä talviaikaan on 40-50 cm, on viimeisten kymmenen vuoden aikana ollut vain yksi vuosi, jolloin lunta on ollut yli 25 cm. On selvää, että jotakin outoa on tapahtumassa!


Joulukuun 14. päivänä 2006 uusi voimakas myrsky iski luoteiseen USA:han ja lounaiseen Kanadaan, kun rankat sateet ja tuulet nopeudeltaan jopa 160 km/t piiskasivat Washingtonin ja Oregonin alueita. Siellä on tulvia kaikkialla ja juuriltaan revityt puut ovat tavallista katseltavaa. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat ilman sähköä. (1)


Tiedemiehet ovat myös huolissaan oudoista ja suurista asioista, joita tapahtuu auringossamme. Auringonpurkaukset, M-luokan (kohtuulliset) ja varsinkin X-luokan (hyvin voimakkaat), jotka jättävät auringon pinnan, ovat dramaattisesti lisääntyneet. Joulukuun 13. päivänä 2006 eräs suurimmista X-luokan auringonpurkauksista jätti auringon pinnan ja suuntautui kohti maata. (2) Se pani vipinää astronautteihin, jotka asensivat uusia johdotuksia kansainvälisellä avaruusasemalla, että ehtisivät sukkulaansa. Tämän suuruusluokan aurinkopurkaukset voivat pimentää kommunikaatioverkot maan päällä ja häiritä sähköverkkoja. Aurinkomyrskyillä on myös dramaattinen vaikutus säähän.


U.S. Geological Survey'n mukaan menneiden 30 päivän aikana on ollut uskomattomat 487 merkittävää maanjäristystä maailmanlaajuisesti, kuten 14. päivänä joulukuuta 2006. (3) Nämä ovat voimakkuudeltaan yli 4.0 asteen järistyksiä. Eikö ole kummallista, etteivät ne ylitä uutiskynnystä? Hyvin pian on tuleva sellainen, jota kontrolloitu media ei voi olla huomioimatta!


Marraskuun 24. päivänä 2006 maanjäristys iski Szabolcs-Szatmar'iin Turkissa ja tuhosi 35 rakennusta. Marraskuun 23. päivänä toinen maanjäristys, voimakkuudeltaan 6.7, iski 13 mailia pohjoiseen Havaijin Kai Kona'sta. (4) On mielenkiintoista todeta, että maanjäristys oli 13 mailin päässä ja kun lasketaan yhteen 6 ja 7 tulee toinen luku 13. Samana päivänä kuin Havaijin maanjäristys, Saudi-Arabiaan iski 4.1 asteen järistys. Samana päivänä tsunami-luokan aalto iski osaan Uutta Seelantia 14 tuntia Venäjällä tapahtuneen maanjäristyksen jälkeen. (5) Ei ole epäilystäkään, että lopun merkit ovat päällämme ja Vapahtajamme sanat ovat käymässä toteen aivan silmiemme edessä!

Globaali kaaos lähestyy!

Yhden sukupolven on oltava se viimeinen ja minä olen vakuuttunut Jumalan Sanasta ja ajan merkeistä, että viimeinen sukupolvi on nyt elossa tällä piinatulla planeetalla. Jatkuva tehty terrorin uhka on muuttanut kaiken Yhdysvalloissa ja lähettänyt reaktioita ja kaikuja kaikkialle maailmaan. Pahuuden kaaos vahvistuu koko ajan ja Raamatun profetia kertoo meille, mikä on oleva lopputulos.


Sodat ja huhut sodista ovat nykyistä todellisuutta, kun pahat ja verenhimoiset riivaajat manipuloivat koko ajan inhimillisiä sätkynukkejaan kauheassa sodassa taivasta ja maan päällä olevia Jumalan lapsia vastaan. Se on Saatanan toinen suuri kapinayritys Jumalaa vastaan. Ensimmäisessä kapinassaan Saatana värväsi avukseen kolmasosan taivaan enkeleistä, joista sen seurauksena tuli riivaajia. Tällä kertaa Saatana ja hänen riivaajansa ovat värvänneet avukseen petettyjen inhimillisten sätkynukkein massat, jotka uskonto ja hallitus on niin aivopessyt, että he auliisti tottelevat mitä tahansa helvetin määräystä. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat kypsiä saamaan pedon merkin.


Nämä ovat suuren vehkeilyn päiviä, kun salaliitot ovat tulleet pintaan ja ovat täysin julkisesti esillä. Kumma kyllä, että ihmiset eivät silti näe metsää puilta. Järjetön sota Irakissa jatkuu ilman mitään suunnitelmia sen lopettamiseksi. Tiedämme, ettei presidentti Bush'illa koskaan ole ollut harmaata aavistusta siitä, kuinka päättää sota Irakissa. Myöskään puolustusministeri Donald Rumsfeld'illa, joka hiljattain jätti viran, ei ollut mitään suunnitelmaa eikä strategiaa sodan lopettamiseksi. Tämä sota on tyypillinen esimerkki maalarista, joka maalasi itsensä nurkkaan ja sitten seisoi siellä hämmentynyt ilme kasvoillaan ihmetellen, kuinka saattoikaan käydä näin.


Uusi puolustusministeri, Robert Gates, tyrmistytti presidentti Bush'in joulukuun 6. päivänä 2006, kun hän suoraan vastusti Bush'ia julistaen: "Me emme ole voittamassa Irakissa." (6) Kuinka me muka olisimme voittamassa ja kuinka me olemme parantaneet tuota maata? Me tiedämme, että Irakissa on käynnissä raivokas sisällissota kahden toisiaan vihaavan islamilaisen lahkon välillä. Yhdistävä tekijä näiden kahden lahkon välillä on, että ne molemmat vihaavat USA:ta vielä enemmän kuin toisiaan. Siten USA:n joukot tuossa murskatussa maassa toimivat vain vihan ja pelon kiihdyttäjinä. Jokaisen pitäisi nähdä tämä seikka selvästi. Meidän on kuitenkin muistettava, että tämä sota on Illuminaatin projekti tietynlaisten olosuhteiden tuomiseksi Lähi-Itään. Kuten edesmennyt USA:n kommunistinen presidentti Franklin Delano Roosevelt sanoi: "Jos se tapahtuu, niin voit olla varma, että me suunnittelimme sen sillä tavalla."


Eräs asia, joka tapahtui lokakuun 18. päivänä 2006 ja joka varmasti tulee aiheuttamaan suurempaa jännitystä maailmassa, oli avaruuspuolustuslain (Space Defense Bill) allekirjoittaminen. Tämä laki korvaa kaikki asevalvontasopimukset ja julistaa oikeuden kieltää pääsy avaruuteen jokaiselta, jonka presidentti Bush katsoo vihamieliseksi USA:ta kohtaan. (7) Toisen maailmansodan aikana natsien propagandaministeri Joseph Goebbels julisti ylpeästi: "Me omistamme maailman ja avaruuden." Nyt näyttää, että presidentti George W. Bush esittää saman väitteen.


Uusi Bush'in hallinnon röyhkeä toimi on sotilaallinen valtalaki (Military Commissions Act). Edustaja Ron Paul Teksasista on ilmoittanut seuraavaa koskien tätä härskiä sotilaallista valtalakia: "Laki sallii virallisesti USA:n kansalaisten keskitysleirit ..... on annettu valta, että keskitysleirit voivat tulla ilman Habeas Corbus-lakia (jonka mukaan vangitulla on oikeus oikeudenkäyntiin. Suom.huom.) Jos he panevat sinut lukkojen taakse, niin mitä hyötyä on sananvapaudesta tai aseista?" (8)


Joulukuun 2. päivänä 2006 Vermont'in senaattori, Patrick Leahy, esitti kritiikkiä Bush'in hallinnon terrorin luokittelun salaista ohjelmaa vastaan. Ohjelma asettaa tietokonejärjestelmän antamia salaisia terroririskiarvioita amerikkalaisille matkustajille. Tätä systeemiä hoidellaan tavallisennäköisestä kaksikerroksisesta tiilirakennuksesta Virginiassa. Tästä laitoksesta käsin miljoonia amerikkalaisia on tutkittu mahdollisina rikollisina heidän tietämättään. Matkustajien ei sallita nähdä tai suoraan ottaa kantaa riskiarvioihin, joita arkistoidaan 40 vuotta. (9)


Minä uskon, että suurin riski Amerikan kansalle on sen oma hallitus. Uusi kongressi ei tule olemaan yhtään parempi kuin entinen. Minulla on edessäni suurennettu sivu lehdestä U.S. News Magazine, jossa on kuva, jossa Nancy Pelosi, edustajainhuoneen johtaja ja senaattori Harry Reid istuvat lasikantisen pöydän äärellä, jolla on selvä jäänne kokaiinin viivoista. (10) Suurennuslasi todella paljastaa tarinan, koska siinä on kaksi selvästi erottuvaa viivaa.


Joulukuun 9. päivänä 2006 avattiin Persianlahden valtioiden huippukokous Riad'issa Saudi-Arabian kuningas Abdullahin puheella. Kuningas Abdullah lausui seuraavaa: "Monet vaarat piirittävät meidän arabien aluettamme, ikään kuin se olisi ruutitynnyri, joka vain odottaa kipinää räjähtääkseen. Israel kirnuaa Palestiinalaisia vihamielisellä ja rumalla miehityksellä samalla, kun kansainvälinen yhteisö katselee veristä tragediaa kuin näytöstä. Vaarallisin tragedia on riita veljesten kesken.... veli edelleen tappaa veljen." (11) Sisällissodan kauhut Irakissa osoittavat koko muslimimaailmalle yhteyden tarpeen yhteistä Islamin vihollista vastaan ja tämä on se, mitä nyt peräänkuulutetaan.


Kaiken edellä mainitun huomioon ottaen meidän on hyvä pitää mielessä AFP News'in otsikko marraskuun 24. päivältä 2006: "Venäläisten rakettitoimitukset Iranille alkoivat." (12) On tosiasia, että Venäjä on aseistamassa Irania hampaisiin saakka ja venäläiset ovat aloittaneet Tor-M1 -rakettipuolustussysteemin toimitukset Iraniin. Edelleen AFP News ilmoitti tuona samana päivänä, että Venäjän ydinviraston päällikkö, Sergei Kirilenko, vierailisi Irakissa joulukuun 11. päivänä 2006. (13)


Joulukuun 2006 alussa uutiset täyttyivät jutuista, jotka koskivat Lontoossa asuvan venäläisen vakoilijan, Alexander Litvinenko'n, myrkytystä. Tämän miehen syömä myrkky oli radioaktiivista polonium-210:tä, joka on tappavin ihmisen tuntema aine. Olen tutkinut ja työskennellyt kemian parissa 44 vuotta, joten kun kuulin polonium-210-ongelmasta, näin välittömästi vakavan vaaran sen käyttämisessä terrorin välineenä. Polonium-210 on alfa-luovuttaja (alpha-emitter), jota löytyy jäämämäärinä pikivälkkeessä, tai sitä voidaan tuottaa radon-kaasusta. Sitä voidaan valmistaa myös pommittamalla vismuttia syklotronissa. Polonium-210 on tuhat miljardia kertaa tappavampi kuin syaanivetyhappo (hydrogen cyanide), koska ihmisruumis kestää sitä vain 7 picogrammaa (gramman tuhannesmiljardisosaa). Alfasäteet yltävät vain muutamia tuumia, mutta nieltynä polonium-210 välittömästi iskee DNA:han kaikkialla ruumiissa ja aiheuttaa syövän. Se alkaa myös hajottaa ruumiin komponentteja alkutekijöihinsä. Toisin sanoen ruumis alkaa palata maan tomuksi, josta se on tehty, vielä elossa ollessaan. Kumma kyllä polonium-210:tä on käytetty tekstiiliteollisuudessa staattisena absorbaattorina.


Minä uskon, että tämä polonium-210 -myrkytystapaus oli testi. Jäämiä myrkystä löydettiin kaikkialta, missä Litvinenko oli ollut. Sitä voi jäädä jälkeen syljessä, hiessä ja muissa ruumiin nesteissä. (14) Tällä aineella on 138 päivän puoliintumisaika. Nyt olemme saaneet tietää, että British Airways on antanut varoituksen 33000 matkustajalle, että he ovat saattaneet altistua polonium-210:lle, koska saastetta löydettiin lentokoneista, jotka lensivät Moskovasta Lontooseen lokakuun 25. päivän ja marraskuun 3. päivän välillä. (15) Lisäksi olemme saaneet tietää, että tämän myrkytetyn venäläisen vakoilijan sanottiin hiljattain kääntyneen islamiin ja hänen uskottiin suunnitelleen polonium-210:n myymistä islamilaisille terroristeille. (16) Vuonna 2001 koko maailman vuotuinen polonium-210:n tuotanto oli mitättömät 100 grammaa. Nyt sitä voi ostaa internetistä jäämämäärissä (trace amounts) hintaan 69 dollaria per näyte. (17)


Atomienergia ja radioaktiivisuus ovat viimeisten päivien kirous ja säteilyn aiheuttamaa kiihdytettyä kuolemaa kuvaillaan Raamatussa seuraavasti: " Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa. (Sak. 14:12)

Kaaosta kapinallisessa maassa!

USA on hyväksi käytetty maa, jonka väestö on hengellisessä siirtymävaiheessa. Ne, jotka ovat vähintään 50-vuotiaita, tietävät, että me emme nyt elä siinä Amerikassa, jossa synnyimme. Tuskin mikään on kuten ennen. USA:n talous on vakavissa vaikeuksissa, kun dollari laskee ja heikkenee suhteessa muihin maailman valuuttoihin. Marraskuun lopussa USA:n dollari oli alimmillaan 13 vuoteen. (18) Kun ajattelemme, että joskus USA:n väestö oli vain 6% koko maailman väestöstä, mutta se valvoi 80 % maailman varallisuudesta, niin voimme nähdä, että joku jätti viemärin auki. Meidän taloutemme on huonossa tilassa, kuten monet indikaattorit paljastavat. Itse asiassa olemme taloudellisesti niin pahassa jamassa, että Yhdysvaltain rahapajan oli tehtävä laki, joka kieltää metallirahojen sulattamisen niiden todellisen metalli-arvon vuoksi. Nyt on rangaistava rikos sulattaa amerikkalaisia metallirahoja ja siitä voi saada viisi vuotta vankeutta ja 10000 dollarin sakon. Joissakin tapauksissa kolikoiden metalliarvo on kaksinkertainen verrattuna niiden arvoon rahana. (19)


Financial Times Magazine julkaisi hiljattain jutun otsikolla "Öljyntuottajat karttavat dollaria." Artikkelissa kuvaillaan, kuinka USA:n talous on sairas ja pahemmissa vaikeuksissa kuin milloinkaan, koska öljyntuottajamaat rajoittavat USA:n dollarin vastaanottamista ja jopa hylkäävät sen euron, jenin ja punnan hyväksi. (20) Yhä useammat maat kautta maailman, kuten Kiina ja Venäjä, ovat hylkäämässä USA:n dollarin, koska ne katsovat sen olevan heikko ja kuoleva. Yhdysvaltain hallituksen ja kansan karkea epäjumalanpalvelus on tuomassa Kaikkivaltiaan tuomion sen taloudelle.


Yhdysvaltain hallituksen virastoissa on vieläkin enemmän kaaosta. Syyskuun 21. päivänä 2006 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain kaupan virasto (U.S. Commerce Department) hukkasi 1100 sylimikroa. (21) Heti seuraavana päivänä ilmoitettiin, että Yhdysvaltain väestönlaskentavirasto (U.S. Census Bureau) hukkasi 217 läppäriä, 46 kannettavaa tiedonvarastoimislaitetta ja 15 käsitietokonetta. Kaikki ilmoitettiin joko kadonneiksi tai varastetuiksi. (22) Kenellä on nyt kaikki tämä tieto ja mihin sitä tullaan käyttämään? Kuinka tärkeää oli tämä kadonnut tieto?


Olen itse käynyt U.S. Census Bureau'n verkkosivuilla ja tulostanut kopion uudesta laskennasta nimeltä American Community Survey. Se on 24-sivuinen kaavake, joka vaatii sinua paljastamaan kaikki elämäsi yksityiskohdat. Siinä on kaikkiaan 72 kysymystä, joissa kysytään sellaisia asioita kuin: Kuinka paljon ansaitset? Mikä on kotisi arvo? Millainen on terveytesi yksityiskohtaisesti? Milloin lähdet töihin? Mitkä ovat aiemmat osoitteesi? Onko teillä kukaan raskaana? Saatko rahaa hallitukselta?


Monia muita sellaisia kysymyksiä esitetään niin yksityiskohtaisesti, että voidaan rakentaa täydellinen profiili jokaisesta yksilöstä. Jos joku ei vastaa kysymyksiin, niin rangaistus on jopa 1000 dollarin sakko jokaisesta vastaamattomasta kysymyksestä. Kaikki hallituksen virastot voivat saada näitä tietoja. Erityisen mielenkiintoista on, että he tahtovat tietää, milloin sinä olet kotona. Toinen asia, joka panee pohtimaan, on, että joissakin kysymyksissä kysytään sukulaisten, työnantajien ja huonetovereiden toimista. (23) Iso Veli valvoo eikä ole mikään ihme, että sen symboli on silmä, joka nähdään Yhdysvaltain dollarinsetelin takapuolella.

Amerikan tappava ruiske!

Amerikasta on tullut inhimillisten koekaniinien maa. Olemme kuulleet kauhukertomuksia natsien ihmiskokeista Saksassa toisen maailmansodan aikana, mutta nyt sitä tapahtuu omassa maassamme pahimman laatuisessa petollisessa ja salaisessa ohjelmassa. Sain suuren määrän kyselyitä edellisen uutiskirjeeni johdosta koskien keinoverta Polyheme ja siitä, kun sitä käytettiin monissa sairaaloissa potilaiden tietämättä. Itseasiassa eräs lukija lähetti minulle sinisen rannekkeen eräästä vähän rehellisemmästä sairaalasta. Rannekkeeseen oli kirjoitettu, "Kieltäydyn Northfield'in Polyheme-tutkimuksesta." Yksi Amerikan suurimmista ongelmista on, että useimmat ihmiset ovat niin petettyjä ja sinisilmäisiä, että he eivät koskaan kysele mitään ja vielä vähemmän epäilevät luotettavia lääkäreitään ja terveydenhuollon ammattilaisia. Karu totuus on, ettei ole mitään turvallisia rokotteita, ei ainuttakaan! Krooniset korvatulehdukset, käyttäytymishäiriöt, allergiat, astma, autismi, kuolema, diabetes, aivokalvontulehdus, polio, sairauskohtaukset ja kätkytkuolemat ovat vain joitakin seurauksia rokotteiden vastareaktioista. Alahuoneen edustaja Ron Paul, joka on myös lääkäri, on sanonut: "Kun annamme hallitukselle vallan tehdä lääkinnällisiä päätöksiä puolestamme, me itseasiassa hyväksymme, että valtio omistaa ruumiimme." (24)


Hiljattain artikkelissa, joka julkaistiin Amerikan eläkeläisten lehdessä, paljastettiin seuraavaa koskien rokoteteknologiaa: "Nykyisin rokotteita kasvatetaan hedelmöitetyissä kananmunissa. Uusi teknologia haluaisi hautoa niitä ihmisen, apinan, koiran, hyönteisen tai jonkin muun eläimen solussa suljetuissa tankeissa." Artikkeli jatkaa kertoen meille, että terveysasiantuntijoista tuntui, että uusi systeemi on nopeampi ja se poistaa riskin, että käytettäisiin saastuneita munia. Yhtiö nimeltä Sanofi Pasteur työskentelee tämän projektin parissa Swiftwater'in laitoksella Pennsylvaniassa ja he ovat saaneet 97 miljoonan dollarin sopimuksen hallitukselta (U.S. Department of Health and Human Services) tuotannon nopeuttamiseksi ja sairaalakokeiden käynnistämiseksi. (25)


Kun ajattelemme kaikkia sairauksia, epidemioita ja heikkouksia, jotka nykyisin piinaavat maatamme, me tiedämme, että jokin on hyvin pahasti pielessä. Meidän ruumiillamme tehdään kokeita ja pahat mielet korkeissa asemissa käsittelevät niitä. E-coli-epidemioita, jotka jäljitettiin pinaattiin, sipuleihin ja muihin hedelmiin ja vihanneksiin, ei ole koskaan ennen esiintynyt niin suuressa laajuudessa. Eräässä New York'in sanomalehdessä oli hiljattain otsikko koskien e-coli-epidemioita, joita kutsuttiin nimellä “Double Trouble.” (26) Meitä on todella varoitettu etukäteen näistä päivistä, jotka ovat nyt päällämme. Herramme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus sanoi meille, että tulisi olemaan ruttoa, mellakoita, pelottavia näkyjä yms. asioita ja me voimme lukea niistä Raamatusta luvuista Matteus 24, Markus 13 ja Luukas 21. Se kaikki on tapahtumassa täsmälleen, kuten on ennustettu ja se on tapahtumassa nyt!

Häpeä. Häpeä, Häpeä saastaiselle kansakunnalle!

Amerikka on suurissa vaikeuksissa ja etsimässä tulista tuomiotaan! Tietokoneet ja TV ovat tehneet Saatanan työn hänen puolestaan ja amerikkalaiset viettävät nyt keskimäärin 10 tuntia päivässä näiden yms. laitteiden parissa. (27) Associated Press paljasti hiljattain, että “keskiverto amerikkalaisessa kodissa on nyt enemmän televisioita kuin ihmisiä.” Keskiarvo osoittaa, että siellä on 2.73 televisiota jokaista 2.55 ihmistä kohti (Tämä lienee jenkkimatematiikkaa! Suom. Huom.). (28) Tiedämme myös, että liittovaltion tiedonvälityskomissio (Federal Communications Commission) antoi määräyksen marraskuun 8. päivänä 2006 julistaen: “Hävyttömyys (profanity) on nyt sallittua uutisohjelmissa.” (29)


Pakonomainen mieltymys Daniel Radcliffe'en, nuoreen mieheen, joka näytteli Harry Potter'ia Potter-filmeissä, on saamassa uuden käänteen. Radcliffe'n on määrä esiintyä täysin alasti Lontoossa Tony-palkinnon voittaneessa näytelmässä “Equus.” Se on kertomus nuoresta miehestä, jolla oli vaikeuksia uskonnolliseroottisen taipumuksensa kanssa hevosiin. (30) Siten miljoonien lasten nuori roolimalli mainostaa eläimiin sekaantumista ja julkista alastomuutta.


Australiassa sanomalehti Herald Sun raportoi syyskuun 11. päivänä 2006 otsikolla: “Rintoja suurentavia tyynytettyjä liivejä myydään jopa 6-vuotialle tytöille viktoriaanisissa kaupoissa.” Sellaisia merkkejä kuin Bratz, Saddle Club ja Barbie myydään Target-tavarataloissa Australiassa 30 erilaisena variaationa. (31)


Yhdysvalloissa New York Times raportoi lokakuun 15. päivänä 2006, että vihityt parit ovat nyt vähemmistössä. Vain 49.7% talouksien pareista on nyt avioliitossa! (32) Myös New York'in kaupungissa, lehti nimeltä Ms. Magazine, julkaisi hiljattain syysnumeronsa kansijutun otsikolla “Me teimme abortin.” Se sisälsi tuhansien nimien luettelon naisista, jotka ylpeästi olivat allekirjoittaneet suostumuksensa tähän julistukseen. (33) Me elämme oudossa ajassa, kun verenhimoiset naispuoliset murhaajat ylpeästi julistavat ihmisuhrin syntiään Saatanan temppeleissä, joita kutsutaan “aborttiklinikoiksi.” Voiko tuomio olla enää kaukana?


Olemme myös saaneet tietää New York Daily News'in artikkelista, että naisten lailla elävät miehet saavat nyt laillisesti käyttää naisten lepohuoneita New York'in liikennelaitoksessa. MTA ilmoitti, että heidän lepohuoneensa määräytyvät “sukupuolisen ilmenemisen mukaan.” (34)


Mitä vielä vaatiikaan ja kuinka monta vakavaa varoitusta täytyy antaa, ennenkuin ihmiset heräävät iankaikkisen kadotuksen todellisuuteen ja katuvat? Kun Jumala lähetti hurrikaani Katriinan tuhoamaan pahan New Orleansin kaupungin Louisianassa, niin se oli pelottava esimerkki siitä, mitä on tapahtuva hyvin pian koko maalle, elleivät ihmiset tee parannusta. Kuitenkin tuo paha New Orleansin kaupunki on palannut omalle oksennukselleen ja kieriskelee omassa saastassaan entistäkin enemmän! Niiden 50000 työmiehen mukana, jotka ovat tulleet jälleenrakentamaan kaupunkia, on palannut myös tuhansia prostituoituja tarjoamaan moraalittomia palveluita työmiehille, jotka ovat erossa vaimoistaan ja perheistään. Poliisipäällikkö James Scott sanoi: “Se on kuin seksityöläisten Super Bowl (Amerikkalainen suuri jalkapallo-ottelu).” (35)


Marraskuun 27. päivänä 2006 maatamme häväistiin jälleen kerran, kun Yhdysvaltain suurlähetystön Argentiinassa oli pakko pyytää presidentti Bush'in kaksostyttöjä lähtemään Argentiinasta. (36) Salainen palvelu ja argentiinalaiset eivät enää kestäneet heitä sen jälkeen, kun he olivat lukuisia kertoja aiheuttaneet häiriöitä juovuksissa ja juoksennelleet alastomina hotellin läpi.


Uusi häpeällinen tapaus sattui lokakuun 17. päivänä Yhdysvaltain valtionosastolla (U.S. State Department), kun ulkoministeri Condoleezza Rice kommentoi juuri virkavalansa tehnyttä globaalia AIDS koordinaattoria Mark Dybul'ia. Hänen kanssaan paikalla oli hänen miespuolinen “vaimonsa” Jason sekä muita sukulaisia, mukaan lukien Jasonin äiti, Marilyn, johon Rice viittasi Mark Dybul'in “anoppina”. (37) Eikä tässä kylliksi; varapresidentti Dick Cheney ilmoitti, että hänen tyttärensä, tulenpalava ja suorapuheinen lesbo, on raskaana. Hänen “miehensä” on Heather Poe, eikä tapaa, kuinka Mary Cheney tuli raskaaksi, paljasteta. Varapresidentti ja hänen vaimonsa ovat iloisia. (38) Kun presidentti Bush kuuli siitä, hän sanoi olevansa onnellinen Mary Cheney'n puolesta. Kun presidentti Bush'ilta kysyttiin homo- ja lesboparien lasten asemasta, hän sanoi: “En ota kantaa siihen.” (39)


Olen varma, että apostoli Paavalilla olisi ollut muutamia kommentteja esitettävänä tähän, kuten jokaisella aidolla kristityllä pitäisi olla, mutta on hyvin surullista, että heitä ei ole montakaan jäljellä. Minä rukoilen, että Jumala auttaisi jokaista tosi kristittyä pysymään uskollisena ja vahvana Hänen ilmestymisensä päivään saakka. Se ei voi olla enää kaukana!


Lopuksi haluan erikoisesti kiittää teitä kaikkia, jotka tuette tätä lopun ajan palvelutyötä niin monin tavoin. Arvostan sitä suuresti! Muistakaa lähettää rukouspyyntönne, koska ne aina otetaan vakavasti ja käsitellään yksilöllisesti. Armo ja rauha teille Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer


Acknowledgements


01. Associated Press, Dec. 14, 2006, AP, Portland, OR. 
02. CNET News.com, Dec. 15, 2006. 
03. U.S. Geological Survey, Dec. 14, 2006, Iris Seismic Monitor. 
04. Earthchanges TV.com, Nov. 24, 2006, by Mitch Battros, http://www.earthchangestv.com/. 
05. Ibid. 
06. New York Daily News, Dec. 6, 2006, by Richard Sisk, New York, NY. 
07. Washington Post, Oct. 18, 2006, by Marc Kaufman, Washington, D.C. 
08. Interview with Chuck Baldwin, Dec. 5, 2006, http://www.chuckbaldwinlive.com/. 
09. Associated Press, Dec. 2, 2006, by Michael J. Sniffen, Washington, D.C. 
10. U.S. News, Nov. 20, 2006, p. 26-27. 
11. AFP News, Dec. 9, 2006, by Suleiman Nimr and Wissam Keyrouz, Saudi Arabia. 
12. AFP News, Nov. 24, 2006, Tehran, Iran. 
13. AFP News, Nov. 24, 2006, Tehran, Iran. 
14. News@Nature.com, Dec. 1, 2006, by Jim Giles. 
15. London Evening Standard, Nov. 29, 2006, London, England, UK. 
16. WorldNetDaily, Dec. 3, 2006, by Joseph Farah, http://www.worldnetdaily.com/. 
17. San Francisco Chronicle, Nov. 30, 2006, by Keay Davidson, San Francisco, CA. 
18. Reuters News Service, Nov. 27, 2006, by Doris Frankel, Chicago, IL. 
19. Associated Press, Dec. 14, 2006, by Martin Crutsinger, Washington, D.C. 
20. Financial Times, Dec. 10, 2006, by Haig Simonian & Javier Blas & Carola Hoyos, Zurich, Switzerland. 
21. Associated Press, Sep. 21, 2006, by Douglass K. Daniel, Washington, D.C. 
22. Associated Press, Sep. 22, 2006, by Douglass K. Daniel, Washington, D.C. 
23. American Community Survey, U.S. Census Bureau, http://www.census.gov/acs/www/. 
24. VaccineTruth.com., Information card. 
25. AARP Bulletin, Nov., 2005, American Association of Retired People. 
26. Newsday, Dec. 8, 2006, front page, New York, NY. 
27. Matt Drudge Report, Dec. 14, 2006, http://www.drudgereport.com/. 
28. Associated Press, Sep. 21, 2006, by David Bauder, New York, NY. 
29. United Press International, Nov. 8, 2006, Washington, D.C. 
30. MSNBC News, Nov. 27, 2006, Newsweek Periscope. 
31. Herald Sun, Sep. 9, 2006, by Jane Metlikovec, News.com.au. 
32. New York Times, Oct. 15, 2006, by Sam Roberts, New York, NY. 
33. Associated Press, Oct. 3, 2006, by David Crary, New York, NY. 
34. New York Daily News, Oct. 24, 2006, by Pete Donohue, New York, NY. 
35. The Times-Picayune, Oct. 8, 2006, by Trymaine Lee, New Orleans, LA. 
36. ABC News, Nov. 27, 2006, by Joe Goldman & Rhonda Schwartz. 
37. WorldNetDaily, Oct. 17, 2006, http://www.worldnetdaily.com/. 
38. Washington Post, Dec. 6, 2006, by Amy Argetsinger & Roxanne Roberts, Washington, D.C. 
39. Associated Press, Dec. 15, 2006, Washington, D.C. 

http://www.lasttrumpetministries.org/


Takaisin