Saatanan viimeisen imperiumin viimeiset päivät!

"Kuinka istuukaan yksinänsä tuo väkirikas kaupunki! Kuinka onkaan lesken kaltaiseksi tullut se, joka oli suuri kansakuntien joukossa! Ruhtinatar maakuntien joukossa on tullut työveron alaiseksi. Se katkerasti itkee yössä, ja sillä on kyyneleet poskillansa. Ei ole sillä lohduttajaa kaikkien sen rakastajain seassa. Uskottomia ovat sille olleet kaikki sen ystävät, ovat sille vihamielisiksi tulleet.”

Valitusvirret 1:1-2


”Mutta nyt minä ilmoitan teille, mitä teen viinitarhalleni: minä poistan siitä aidan, niin että se jää hävitettäväksi, särjen siitä muurin, niin että se jää tallattavaksi. Minä hävitän sen: ei sitä enää vesota eikä kuokita, vaan se on kasvava ohdaketta ja orjantappuraa, ja minä kiellän pilvet sille vettä satamasta…..Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon. Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät.”

Jesaja 5:5-6, 13-14


”Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennen kuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.”

Apt. 2:19-21


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me tutkimme shokeeraavaa Raamatun kirjoitusten täyttymistä, kuten oli kauan sitten kirjoitettu. Tutkimme läheisesti musertavaa todistusta siitä, että Saatanan viimeinen imperiumi on sekä kasvamassa että laskemassa samaan aikaan. Se on imperiumi, joka on kestoltaan lyhytaikainen, ja tullaan täydellisesti tuhoamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen pelottavalla läsnäololla ja kirkkaudella Hänen toisessa tulemuksessaan. Me tiedämme Raamatun kirjoituksista, että on ollut 6 maailmanvaltaa maailman historiassa; nimeltään: Egypti, Assyyria, Babylon, Meedo-Persia, Kreikka ja Rooma. Kullakin on ominaiset piirteensä, symbolit ja pakanauskontonsa. Me myös tiedämme, että viimeisinä päivinä on oleva viimeinen valtakunta tai peto, joka nousee kansojen merestä. Viimeinen pedon valtakunta tai imperiumi on oleva erilainen kuin kaikki edelliset, koska siinä yhdistyy kaikki aikaisemmat pedot tai maailmanvallat, jotka olivat ennen sitä. Danielin kirjassa, luvusta 7, me luemme neljä valtakuntaa joita Jumala vertaa petoihin. Babylon on leijona kahdella siivellä, Meedo-Persia on karhu jolla on kylkiluita suussaan, Kreikka on leopardi jolla on neljä päätä ja neljä siipeä, ja Rooma on hirmuinen, häijy peto jolla on rautaiset hampaat.


Peto joka on nyt nousemassa aivan silmiemme alla, on sekoitus edellisiä petoja tai imperiumeita. Ilmestyskirja 13:1-2 kertoo meille pedosta, jonka me näemme nyt, seuraavaa: ”Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikään kuin karhun, ja sen kita niin kuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.”


Yllä olevasta kuvauksesta, me näemme että seitsemäs ja viimeinen maailmanvalta on kaikkein epätavallisin ja groteskein kaikista. (EU tai Euroopan Yhdysvallat lienee 8. maailmanvalta tai pedon 8. pää jos USA on 7. pää, ks. Ilm. 17:9-11, Suom. huom.) Se on eräänlainen Frankensteinin hirviö, jonka koko olemassaolo on jumalanpilkkaa. Kun me katsomme Amerikan Yhdysvaltoja, me näemme helposti että me olemme kansakunta joka koostuu monista kansoista. Amerikan englanti on yhdistetty moniin kieliin kuten tieteen, lain, ja yliopistomaailman kieliin ollen samankaltainen kuin latina ja kreikka. Amerikalla on muinaisten imperiumien arkkitehtuuri sen capitol-rakennuksissa, mukaan lukien symboliikkaa Egyptistä, Kreikasta ja Roomasta. Jopa kirkkorakennukset ja katedraalit sisältävät näitä pakanasymboleja. Amerikka on myös kansakunta joka on kyllästetty paheilla, perversioilla, juoppoudella ja mässäilyllä. Hengellinen pahuus vallitsee korkeilla paikoilla, ja juuri ne olosuhteet jotka vallitsivat muinaisessa Rooman imperiumissa nyt täyttävät meidän hengellisesti häiriintyneen yhteiskunnan kuin kaikkialle leviävä ja vallalla oleva synkkä varjo jota liikuttavat kaikkialla helvetin yötuulet. Kun sinä luet loput tästä uutiskirjeestä, sinä ymmärrät tämän selvästi. Me myös näemme että on olemassa itseään tuhoava mekanismi Saatanan hallintapyrkimyksissä, paljolti samanlainen kuin tietokonevirus joka tuhoaa omat ohjelmansa. Tuomio on pian tulossa, ja jokainen ihminen, myöskin sinä, vietät ikuisuuden jossakin. Hyvä uutinen on se, että sinä voit luovuttaa sydämesi ja mielesi Herralle Jeesukselle, ja kaikki on sitten hyvin. Jos luet tätä, on vielä aikaa, mutta ei paljon.

Luomakunnan herätyshuuto!

Taivaat ja maa ovat Kaikkivaltiaan luovaa kättentyötä, ja kaikki, jonka Hän on tehnyt, tulee varmasti olemaan todistuksen äänenä maan asukkaita vastaan viimeisinä päivinä. Maanjäristyksistä jotka ravisuttivat Tennesseen South Knoxvilleä ja eteläistä Coloradoa samana päivänä, tulipalloihin jotka kiisivät Coloradon yllä, kaikkeen mitä tapahtui tammikuun 4. päivänä 2007, me tiedämme että jotain on tekeillä. (1) Omituinen sää johon kuului kirsikan kukkien puhkeaminen New Yorkissa tammikuussa (2) pitäisi kertoa meille että jotakin kummallista on tapahtumassa, ja enemmän tulee jatkossa tapahtumaan. Israelissa, jää- ja lumimyrskyt sulkivat teitä ja pääväyliä 28. joulukuuta 2006. (3) Pohjoinen Eurooppa vastaanotti uudenvuoden jäättömällä Itämerellä, (4) ja Kanadan arktisilla alueilla, suunnaton jäälohkare mitoiltaan 66 neliökilometriä tai 25,5 neliömailia, repesi irti Ellesmerensaaresta, joka on lähellä Grönlantia. (5)


Uusivuosi 2007 saapui yhdellä taivaitten merkillä. Komeetta McNaught, hyvin kirkas komeetta, ilmestyi tammikuun alussa ja nähtiin seuraamalla auringon nousua ja laskua jokaisena päivänä. (6) Samaan aikaan, tulivuoret ja maanjäristykset kertovat todistustaan syntistä ihmistä vastaan. Vesuviuksen vuori, joka hautasi muinaisen Pompeijin kaupungin Italiassa, on nyt näinä viimeisinä päivinä kaikkein seuratuin tulivuori maailmassa. Geologit varoittavat että kolme miljoonaa ihmistä olisi vaarassa jos Vesuvius purkautuisi vielä kerran. (7) Monia tulivuoria on heräämässä, ja 9. tammikuuta , Nicaraguan Telica tulivuori syöksi joukoittain kaasuja ja tuhkaa satojen metrien korkeuteen ilmaan sillä aikaa kun maa jyrisi. (8)


Tammikuun 10. päivänä, maanjäristys ravisutti punaisen Kiinan luoteisosaa, aiheuttaen tuhansien rakennusten romahtamisen; ja samana päivänä, pienempi järistys tärisytti kaakkoista Oklahomaa. (9) Alaskan kaakkoisosassa havaittiin 5,7 asteen suuruusluokkaa oleva järistys päivää ennen eli 9. tammikuuta 2007. (10)


Joulukuun 26. päivänä 2006, täsmälleen kaksi vuotta jälkeen massiivisen maanjäristyksen joka synnytti tuhoisan tsunamin, ja joka tappoi lähes neljännesmiljoona ihmistä yhtenä päivänä, kaksi voimakasta järistystä iski Taiwaniin ja katkaisi kaksi vedenalaista tietoliikennekaapelia. Nämä kaksi järistystä, yksi kumpaakin kaapelia kohden, lakkauttivat Internetin lähes koko Aasiassa! (11) Kahdella pienellä ravistuksella, Jumala lopetti pornografian Internetistä maailman laajimmalla mantereella. Joulukuun 26. päivä on ollut äärimmäistä varoitusta Kaikkivaltiaalta. Pitäen tämä mielessä, minun täytyy myös mainita että venäläinen sanomalehti Pravda raportoi jouluaattona 2004, juuri ennen tuhoisaa tsunamia, että massiiviset purkaukset täyttivät taivaan Jakartan yllä Indonesiassa. Indonesian ilmavoimat vahvistivat sen, että se oli meteorisade koko Indonesian yllä, ja ihmiset katselivat hämmästyneinä kun putoavat tähdet taivaasta iskeytyivät maahan. Se oli joulukuun 24. päivä kun tähdet putosivat taivaasta, ja juuri 36 tuntia myöhemmin, neljännesmiljoona ihmistä oli kuollut. Kummallista kyllä, numero 36 on kuuden neliö ja kuusi kertaa kuusi. Jos sinä lisäät jokaisen numeron välillä 1-36 yhteen, saat summaksi 666. (12)


Toinen merkki tapahtui Chicagon yllä, Illinoisissa, marraskuun 7. päivänä 2006. Enemmän kuin tusina United Airlinesin työntekijää selvästi todisti nähneensä lentävän lautasen kaltaisen esineen O’Haren lentokentän yllä. The Chicago Tribune raportoi, ”Lentävän lautasen kaltainen esine leijui alhaalla O’Haren kansainvälisen lentokentän yllä useita minuutteja ennen kuin karkasi tiehensä läpi paksujen pilvien sellaisella intensiivisellä energialla että se jätti kammottavan aukon pilviselle taivaalle.” Työntekijät, jotka näkivät sen, ovat vihoissaan siitä että tapahtuma sivuutettiin tyhjänpäiväisyytenä, ilman minkäänlaista tutkimusta.

Komeetta ja kahden maailmanjohtajan kuolema!

Ne jotka tarkkailevat ja rukoilevat ja joilla on näkökykyä näkevät hämmästyttäviä asioita näinä viimeisinä päivinä. Kun vuosi 2006 päättyi, kaksi entistä maailmanjohtajaa makasi kuolleena - yksi muinaisessa Babylonin maassa ja toinen nykypäivän Babylonin Capitolissa Washington D. C:ssä. Yhdelle näistä kahdesta johtajasta, entiselle presidentille Gerald Fordille, järjestettiin vapaamuurarien hautajaiset perjantaina, joulukuun 29. päivä. Ford oli 33. asteen skottilaisen riitin vapaamuurari, ja hän on ollut ainoa presidentti joka on päässyt tuohon virkaan ilman että ainuttakaan ääntä oli annettu hänelle. Hänestä tuli presidentti muiden tullessa kelvottomiksi (naught) virasta eroamisiensa johdosta. Entinen presidentti Nixon oli eronnut virastaan joutuessaan epäsuosioon, ja Ford armahti hänet kaikista rikoksista joita hän teki virassa ollessaan. (14) Ford oli 11. presidentti jonka ruumis oli nähtävänä pyörösalin alapuolella Capitol-rakennuksessa. (15) Huomautettakoon tässä että sana capitol määriteltynä Oxfordin sanakirjassa merkitsee Zeuksen tai Jupiterin temppeliä.


Sitten samaan aikaan, toinen entinen johtaja kuoli ja saatettiin kelvottomaksi teloituksella muinaisessa Babylonin maassa, jota nykyään kutsutaan Irakiksi. Saddam Hussein hirtettiin. Hänen ruumiinsa pantiin sitten vaatimattomaan mäntyarkkuun ja kiinnitettiin amerikkalaiseen sotilashelikopteriin joka lensi hänen hautapaikalleen lähelle Tigris-jokea. (16) Tämä tapahtui outona ja uhkaavana aikana kun kuu oli kasvamassa kohti vuoden kaikkein okkulttisinta täysikuuta, saavuttaen täyden vaiheensa vain muutamia päiviä myöhemmin. (Tammikuun täysikuuta kutsutaan suden täysikuuksi, koska noidat uskovat Lupan hengen aiheuttavan susien intensiivistä ulvontaa tuona aikana. Tätä kutsutaan myös vanhaksi kuuksi ja kuuksi Yale-sapatin jälkeen.) Sitten seuraten näitä kahta kuolemantapausta, komeetta ilmestyi kirkkaana taivaalla. Se oli niin kirkas että sinä voisit nähdä sen paljailla silmillä. Noidat uskovat että komeettaa merkitsee maailmanjohtajan kuolemaa. Tämä on syynä siihen miksi William Shakespearen erään henkilöhahmon nähtiin viittaavan komeettaan joka ilmestyi kevätpäiväntasauksena, päivänä jolloin Julius Caesar kuoli ja henkilöhahmo totesi, ”Kun moukat kuolevat ei komeettoja nähdä, mutta taivaat itse hehkuvat kun prinssit kuolevat.” On mielenkiintoista todeta että äskettäin löydetty komeetta joka ilmestyi näiden kahden kaatuneen johtajan kuoleman aikana, nimettiin komeetta McNaughtiksi sen miehen mukaan joka löysi sen. Sana naught (kelvoton) merkitsee nollaa, mitätöntä, tai ei mainitsemisen arvoista. Saddam Hussein kuoli häväistynä ja vihattuna lynkkaavan väkijoukon pilkkahuutojen saattelemana, ja Ford oli mies joka sai nolla ääntä ja silti tuli presidentiksi.


On olemassa toinen kummallinen yhteensattuma tänä outona, okkulttisena, uhkaavana aikana. Samana päivänä kun okkulttiset vapaamuurarien hautajaiset järjestettiin Fordille ja Husseinin teloitus suoritettiin, korkean tason juutalaisjohtajat New Yorkissa ja Israelissa asettivat alkuperäisen käsinkirjoitetun Toora-käärön, Mooseksen viisi kirjaa, lentokoneeseen ja lensivät sillä New Yorkista Tel Aviviin. Se oli ensimmäinen kerta kun pyhiä kirjoituksia on koskaan pantu lentokoneeseen, ja se tuli tunnetuksi Lentävänä Toorana tai lentävänä käärönä. (17) Kun minä aluksi tutkin tätä, minä välittömästi ajattelin Sakarjan kirjaa, lukua viisi, jakeita yksi ja kolme, jotka sanovat, ”Minä nostin jälleen silmäni, katso: oli lentävä kirjakäärö….Hän sanoi minulle: >>Tämä on kirous, joka käy yli kaiken maan. Sillä tämän kirouksen mukaisesti siitä puhdistetaan pois jokainen varas, ja jokainen vannoskelija puhdistetaan siitä pois.”


On todella hämmästyttävää että Toorasta, ensimmäiset viisi kirjaa Raamatussa, tulisi lentävä rulla tai käärö, ja tämä olisi tuomion merkkinä joka on astumassa sisään jokaisen pelastumattoman kotiin tuomitakseen sen. Me luemme tästä Sakarja 5:4:ssä joka sanoo, ”Minä lasken sen irti, sanoo Herra Sebaot, ja se menee varkaan kotiin ja sen kotiin, joka vannoo väärin minun nimeeni. Se jää sisälle hänen kotiinsa ja kalvaa sen loppuun asti, sekä sen puut että sen kivet.>>”


Suomentajan kommentti: Tämä ”kelvoton” komeetta McNaught voisi merkitä myös George W. Bushin kuolemaa (salamurha?) lähiaikoina ja nämä Fordin ja Husseinin kuolemat olisivat eräänlaista kenraaliharjoitusta. Bush on kelvoton (Dan. 11:21), koska hän ei saanut äänten enemmistöä vuoden 2000 USA:n presidentinvaaleissa vaan kyseenalaisesti valittiin korkeimman oikeuden päätöksellä virkaan kun ensin Floridan äänten uudelleenlaskenta oli keskeytetty George W. Bushin veljen Jeb Bushin toimesta. Nostradamus puhuu komeetasta Mabus-ennustuksessaan (Century 2:62). Huomautettakoon vielä, että okkultisteille ja noidille tärkeä kuolemaa merkitsevä luku 5 esiintyi Saddam Husseinin teloitustuomiossa silmiinpistävästi. Kuolemantuomio annettiin 5.11.2006 ja 55 päivää myöhemmin kuolemantuomio pantiin täytäntöön (55=5x11). Irakin sota muuten alkoi 555 päivän kuluttua 9/11 -terrori-iskuista. Sak. 5:5-11:ssa mainittu eefa-mitan kuljettaminen Sinearin maahan voisi tarkoittaa maailmanvallan siirtymistä USA:sta Eurooppaan jos tämä Lentävä Toora olisi aiempien jakeiden täyttymys. Sinearin maa tarkoittaa nykyajan Babylonia (EU).

Elämä ja kuolema Antikristuksen valtakunnassa!

Kun Kaikkivaltias Jumala katsoi alas maahan synkeänä Joulukuun 31. päivän yönä, Hän näki säihkyviä valoja lihallisen maailman juhliessa yhden vuoden loppua ja toisen alkua. Ajan siirtymä huomattiin ja villiä juhlintaa oli kaikkialla. Times Squarella New Yorkissa, miljoona ihmistä kokoontui yhteen mennäkseen sekaisin. (18) Samanlaisia juhlia järjestettiin globaalisti. Mutta Jumala näkee ja tietää kaiken mitä uusi vuosi pitää sisällään, ja Henkensä kautta, jokainen todellinen näkökyvyn omaava kristitty tuntee hädän ajan lyhyydestä ja ennustettavasta suuresta katastrofista horisontissa.


On jo suuri ahdistus maailmassa, ja elämä ei ole hyvää antikristuksen valtakunnassa. Army Times -julkaisun mukaan, USA:n armeijan uusin palveluyksikkö (service component command) on nyt täysin toimintakuntoinen. Se sijaitsee Fort Sam Houstonissa ja sitä kutsutaan USA:n pohjoiseksi armeijaksi (U.S. Army North). Myös tunnettu nimellä USARNORTH, sitä suunnitellaan pohjoisena joukko-osastona työskentelemään ankarasti siviiliviranomaisten kanssa kotimaan sisällä. (19) Tällä hetkellä olen varma siitä että sinä voit nähdä tämän olevan sotilaallista varustautumista poikkeustilaa (Martial Law) varten poliisivaltiossa.


Tammikuun 9. päivänä 2007, Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger häpeämättömästi julisti että Kalifornian osavaltio on nykypäivän kansallisvaltio, kuten olivat Ateena ja Sparta. (20) Ilmeisesti, henget jotka toimivat muinaisessa Ateenassa ja Spartassa ovat nyt toimimassa Kaliforniassa.


Tammikuun 5. päivänä 2007, presidentti Bush julisti lainsäädäntöä siteeraten että liittohallituksella on nyt oikeus avata ensimmäisen luokan postia ilman varoitusta, mikä on perustuslain vastaista. (21) Me tiedämme että he ovat aukaisseet postia pitkän aikaa, mutta nyt he ovat niin häpeämättömiä ja röyhkeitä että he kertovat meille.


Järkyttävässä artikkelissa joka julkaistiin National Conservative Weekly -lehden osastolla ”Human Events”, päivätty 9. kesäkuuta 2006, Jerome R. Corsi paljasti että Ulkomaan Suhteiden Neuvosto (CFR) on vaatimassa USA:n, Kanadan ja Meksikon yhdistymistä, jota johdettaisiin North American Tribunalin (Pohjois-Amerikan tuomioistuimen) kautta ja joka olisi USA:n korkeimman oikeuden yläpuolella. Robert Pastor amerikkalaisesta yliopistosta (American University, Washington D.C.) on CFR:n erikoisosaston varapuheenjohtaja tätä hanketta varten. Pastor puhui USA:n senaatin ulkomaansuhteiden komitean alakomitealle, jolle kuuluu läntinen pallonpuolisko, 9. kesäkuuta 2005, ja hän sanoi tällaista, ”Sen sijaan että pysäyttäisimme pohjoisamerikkalaiset rajoilla, meidän pitäisi huolehtia heidän turvallisuudestaan, biometrisellä rajanylityspassilla joka helpottaisi liikennettä rajan yli kuten E-Z joka antaa luvan autoillemme ajaa nopeasti läpi tulliasemien.” (22) Biometrinen tarkoittaa sitä että meidän täytyy rekisteröidä ruumiimme jotta meidät voitaisiin tunnistaa Pohjois-Amerikan kansalaisiksi!


Pitäen yllä oleva mielessä, Houston Chronicle julkaisi jutun 29. joulukuuta 2006, otsikolla: Turvallisuusprojekti keskittyy Eyesin saarelle (Isle Eyes). Galvestonin piirikunta on testaamassa ohjelmaa joka kutsuu kaikkia lapsia, vanhuksia ja niitä joilla on psyykkisiä häiriöitä silmän iiris-skannaukseen, biometristä tietokantaa varten. Informaatio on tietokannan rakentamista varten silmälläpitäen tunnistamispäämääriä. (23)


USA:n 110. kongressin uudet jäsenet ovat nyt kiireisiä kun Nancy Pelosi panee antikristillisiä suunnitelmiaan liikkeelle. Yksi hänen pääkohteistaan on saada läpi lakialoite H. R. 3 vuonna 2007 joka koskee kantasolututkimuksen lisäämistä. Tämä laki vaatisi ihmisalkioiden tuhoamista tutkimusta varten. (24) Miksi sellainen kiire tälle ihmiselämän tuhoamiselle kun alkioiden kantasolututkimus ei ole tähän saakka tuottanut mitään tuloksia, ja ei-alkioilla tehtävä tutkimus on ollut menestyksekästä?


Ihmisruumis on tarpeetonta kauppatavaraa antikristuspedon valtakunnassa, ja ihmisiä mikrokäsitellään (micro-managed) kaikilla tavoilla. Joulukuun 28. päivänä 2006 Lontoon Daily Mail ilmoitti että brittiläiset tiedemiehet ovat kehittäneet flunssarokotteen joka toimii kaikenlaista flunssaa vastaan. Sitä kutsutaan Pyhän Graalin rokotteeksi. (25)


Joulukuun 19. päivänä 2006, USA:n merivoimat ilmoitti että se on testaamassa uutta verenkorvaajaa vammojen uhreille siviilissä joka johdetaan lehmän verestä. Tätä tullaan antamaan hätätapauksissa ilman potilaan suostumusta. Lehmän verituotetta kutsutaan hemo-lääkkeeksi (hemopure), ja sitä valmistetaan Cambridgen lääketehtaalla Massachusettsissa. FDA (Food and Drug Administration) keskeytti sen käytön kolmeen kertaan liian vaarallisena; nyt se hyväksytään. (26)


Kloonattujen eläinten selitetään nyt olevan turvallista ravinnoksi ja ruokatuotteiksi. Super-kokoisia lehmiä kloonataan nyt ja niille annetaan kymmeniä gallonia maitoa päivässä. (27) FDA on huomauttanut että kloonatut tuotteet ovat täysin turvallisia viittaamalla Stephen F. Sundlofiin, joka on FDA:n Center for Veterinary Medicinen (FDA:n eläinlääketieteellisen keskuksen) johtaja. (28) Huomautettakoon että tekninen nimi kloonaukselle on somaattinen solun ytimen siirto. Munasolu poistetaan ja korvataan lehmän, sian tai vuohen DNA:lla ja sitä stimuloidaan sähköiskuilla aiheuttamaan munasolun kasvamista sen eläimen kopioksi josta se otettiin. Kloonatuilla eläimillä on taipumus kehittää syöpää ja niveltulehdusta hyvin lyhyessä ajassa. Kuuluisa Dolly, kloonattu lammas, kuoli juuri tällä tavoin. (29) Onko se turvallista ihmisille?


Vaara vaanii kaikkialla, ja vain Kaikkivaltias Jumala voi auttaa meitä. Me elämme maassa missä kaksi miljoonaa ihmistä saa tartuntoja sairaalassa joka vuosi, yhdeksänkymmentätuhatta noista ihmisistä kuolee tartuntoihin. (30)


Toinen jopa suurempi ongelma on vaara kemikaalista jota kutsutaan nimellä Bisphenol A tai BPA. Tohtori Fred vom Saal Missourin yliopistosta on työskennellyt 14 tuntia päivässä vuosikausia paljastaakseen tämän yleisesti käytetyn aineen vaarat. Se on kemikaali jota käytetään monissa muoveissa., ja sitä on teräksisten säilyketölkkien vuorauksissa estämään metallin maku ruoassa. Sitä myös käytetään vauvojen pulloissa, taaperoiden kupeissa, Lexanissa (eräs muovilaatu), muovisissa suojuksissa ja mikroaaltouuniin soveltuvissa muovisissa astioissa. Vakava vaara on että BPA jäljittelee voimakkaiden sukupuolihormonien vaikutuksia ja voi aiheuttaa aivovamman, epänormaalia peniksen kasvua ja hyperaktiivisuutta jopa kun kyse on pienistä annoksista. Tohtori vom Saal myös huomautti että hän vastaanotti vierailun Dow Chemical -yhtiön edustajalta ja häntä pyydettiin pitämään omana tietonaan löytönsä. Dowen edustajan tarkat sanat olivat, ”Voimmeko päästä keskinäiseen ymmärrykseen siitä että pidätät julkaisemasta tätä tutkimusta?” Sillä aikaa, hallitus sallii kolmen miljardin kilogramman käytön BPA:ta vuodessa! Tohtori vom Saal myös mainitsi että monissa muovisissa esineissä joissa on sisällä numero 7 merkiten kierrätystuotetta sisältää BPA:ta. (31) Tämä on juuri yksi suunniteltu syy miksi terveydenhoitolaitokset pysyvät niin kiireisinä.

Muslimit valtaavat Amerikan!

Vaikka me olemme tienneet pitkän aikaa että Amerikan Yhdysvallat ei ole kristitty valtio, me nyt tiedämme että sitä ei voi enää koskaan kutsua ”kristilliseksi”. Tammikuun 4. päivänä 2007, Keith Ellison, uusi 110. kongressin jäsen Minnesotan osavaltiosta, vannoi seremoniallisen valan Koraanin kanssa (myös Quran). Koraani on Islamin ”pyhä kirja”, muslimien luottamus. Tätä Koraanin käyttöä seremoniassa toteutti kerran Thomas Jefferson, ja valan vannomista johti nyt uusi puhemies, Nancy Pelosi. (32) Surullinen tosiasia on että tämä USA:n hallituksen virkaanastumisvala otettiin kirjasta joka sanoo että kaikkien kristittyjen täytyy kuolla!


Seuraavat lainaukset on otettu suoraan Koraanista: ”Surmaa heidät mistä sinä löydätkin heidät….epäjumalanpalvonta on pahempaa kuin verilöyly….taistele heitä vastaan kunnes epäjumalanpalvontaa ei ole enää ja Allahin uskonto on korkea-arvoisin.” (Suura 2:190-) ”Ainoa oikea uskonto Jumalan silmissä on Islam.” (Suura 3:19) ”Etsi vihollisiasi hellittämättä.” (Suura 4:103-) ”Uskovat, älkää ottako kumpiakaan, juutalaisia tai kristittyjä ystäviksenne.” (Suura 5:51) ”Sotikaa heitä vastaan kunnes epäjumalanpalvonta lakkaa ja Jumalan uskonto vallitsee korkeimpana.” (Suura 8:36-) ”Sano: Kunnia Jumalalle joka ei ole koskaan synnyttänyt poikaa; jolla ei ole kumppania valtakunnassaan….” (Suura 17:111) Tältä pohjalta meidän täytyy myös huomauttaa että Kalliomoskeijan kupoliin Israelissa on kirjoitettu sanat: ”Jumalalla ei ole poikaa.”


Minulla on myös edessäni kuva edesmenneestä paavi Johannes Paavali toisesta suutelemassa Koraania jälkeen vierailunsa patriarkka Rafael I:n luona Irakissa, missä paavi myös kumarsi aikaisemmin muslimien ”pyhälle kirjalle”. Meidän täytyy myös muistaa että Koraaniin sisältyy tarkalleen 6 666 jaetta! (33)


Joulukuun 27. päivänä 2006, Christian Science Monitor -lehti kertoi tarinan seuraavalla otsikolla: ”Setä Samuli haluaa USA:n muslimit palvelukseen. ”Artikkeli todentaa että hallituksemme on kasvattamassa islamilaista armeijaa, ja Pentagon on pystyttämässä islamilaisia rukoushuoneita ja palkkaamassa imaameja (muslimien pyhät miehet) suostutellakseen värväykseen. West Point ja muut suuret sotakorkeakoulut ovat avanneet muslimeille rukoushuoneita. Imaamit palvelevat sotilaspappeina USA:n sotakorkeakouluissa ja se on perustana kaikkialla USA:ssa. Tämän lisäksi huippuvirkailijat jotka ovat ei-muslimeja ja virkailijat Pentagonissa ovat olleet heidän kanssaan jumalanpalveluksissa ja ottaneet osaa muslimien uskonnollisiin tapahtumiin ulkomailla ja täällä Amerikassa. (34)


On paljon enemmän otettava huomioon kun katsotaan kasvavaa islamilaista voimaa Amerikassa. Presidenttikisa Amerikassa on ottamassa muotoaan, ja kaksi pääpyrkyriä demokraattisen puolueen ehdokkaaksi ovat senaattori Hillary Clinton ja mies joka näyttää tulevan ei-mistään, senaattori Barack Obama Illinoisista. Senaattori Obamasta on tulossa suunnattoman suosittu, ja jopa Hillary Clinton myönsi että hän on todellinen uhka hänen pyrkimyksilleen nousta presidentiksi. Vaikka Obama ei väitä olevan muslimi, hänellä selvästi on läheiset siteet tuohon uskontoon. Hänen isänsä nimi oli Barack Hussein Obama Sr. kotoisin Keniasta, Afrikasta. (35) Senaattori Barack Obama syntyi Hawaijilla mutta tuskin tunsi isäänsä. Hänen äitinsä oli Ann Durham kotoisin Wichitasta, Kansasista, joka myöhemmin avioitui muslimin kanssa nimeltään Lolo Soetoro ja muutti Jakartaan, Indonesiaan. Senaattori Obama on myöntänyt käyttäneensä kokaiinia ja eläneensä ”juhlien täyttämää elämäntyyliä johon kuului huumeiden ja alkoholin käyttö” (36) Senaattori Obamasta on tullut idoli monille naisille, koska hän on esiintynyt aikakausilehdissä ranta-asusteissa, ja naispuolinen sektori on tuijottanut hänen fyysistä atleettisuuttaan. Hän on myös ollut suurten uutislehtien etusivuilla kuten Time ja U.S. News ja World Report. On olemassa hyvin todellinen mahdollisuus että joko Barack Hussein Obama tai Hillary Clinton tulee olemaan seuraava USA:n presidentti. Kummassakin tapauksessa me häviämme pahasti!


Englanti on myös tulemassa muslimien valtaamaksi. Marraskuun 30. päivänä 2006, Lontoon Daily Express raportoi että ”muslimilait ovat tulossa Englantiin.” Britannian hallitus on sallimassa muslimilakien toimeenpanoa ihmisten keskuudessa Englannissa, johon sisältyy ihmisten päiden katkaisu aviorikoksen takia, varkaiden teloittaminen, jne.

Turmeltunut johto turmeltunutta kansaa varten!

Uusi enemmistöjohtaja USA:n senaatissa on nyt senaattori Harry Reid Searchlightista, Nevadasta. Kun reportterit haastattelivat Reidiä hänen kotonaan, hän vei heidät kylpyhuoneeseensa ja osoitti sormellaan hänen kaikkein kallisarvoisinta omaisuuttaan. Se oli nimikirjoituksella varustettu juliste Grateful Deadista. (38) The Grateful Dead on pahamaineinen hardrock-yhtye, tunnettu heidän kovia huumeita palvovasta kannattajajoukostaan. He ovat ensimmäistä suuruusluokkaa oleva saatanallinen ryhmä, ja heidän seuraajiinsa viitataan nimellä salamatkustajat (deadheads). Heidän tunnuksensa on luuranko, joka on puettu smokkiin ja silinterihattuun kalloa koristaessa aurinkolasit. Se on totta, meidän senaatin enemmistöjohtaja on salamatkustaja, ja tämä saattaa selittää jäännöksen kahdesta juovasta valkoista puuteria pöydän lasipinnassa, ja tässä pöydässä hän istui kongressin puhemiehen Nancy Pelosin kanssa, johon viitataan joskus nimellä ”Nasty Pelosi” (”ilkeä Pelosi”).


Olen nyt katsomassa lukuisia kuvia puhemiehestä päivänä jolloin hän astui virkaansa. Kun hän seisoi kaikkien merkkihenkilöiden edessä, hän piti mustaa nahkaista häränpiiskaa hänen rintakehänsä edessä ja ylpeästi mainosti, ”Minä olen Amerikan mahtavin nainen.” Pelosi sitten puristi molemmat kätensä nyrkkiin ja piti niitä taekwondo-asennossa. Seuraavassa valokuvassa, hän on nostamassa puheenjohtajan nuijansa korkealle ilmaan kasvoillaan ilme joka pelottaisi paholaisen itsensä jos häntä huvittaisi katsoa Pelosia. Seuraava kuva näyttää Pelosin nostavan hänen oikeaa nyrkkiään päänsä yläpuolelle kommunistivallan tervehdyksellä joka oli niin yleinen 1960-luvun mellakoiden ja mielenosoitusten aikana. Sitten hän laskee nyrkkinsä hiljalleen alaspäin ja kääntää rystysensä eteenpäin esittäen käärmetervehdyksen jota satanistit käyttävät. (39) Edesmennyt Saatanan kirkon ylipappi, kirkko myös tunnettu salanimellä Hotel California, oli usein nähty tekemässä käärmetervehdystä (serpent salute). Epäilemättä, helvetti on herännyt, ja helvetin lapset ovat nyt miehittämässä korkeimpia virkoja meidän entisessä suuressa kansakunnassamme.


Nämä viimeiset päivät ovat kummallisia aikoja kummallisine ihmisineen kummallisissa asemissa. Yksi esimerkki tästä on tarina siitä mitä tapahtui kommunistiselle kumoukselliselle liikkeelle joka tunnetaan nimellä Mustat Pantterit (Black Panthers). Vuonna 1969, Mustat Pantterit -ryhmä tuomitsi yhden heidän jäsenensä nimeltään Alex Rackley kuolemaan hänen epälojaalisuutensa vuoksi. Sen jälkeen kun Rackley oli riisuttu ja sidottu tuoliin, häntä kidutettiin kiehuvalla vedellä ja sitten ammuttiin päähän Mustien Pantterien johtajan Warren Kimbron toimesta. Rackleyn ruumis upotettiin sitten jokeen lähellä New Havenia, Connecticutin osavaltiossa. Vuonna 1977, vain kahdeksan vuotta näiden murhaajien oikeudenkäynnistä, ampuja, Warren Kimbro, onnistui saamaan stipendin opiskelemaan Harvardin yliopistoon, missä hänestä tuli Al Goren yksi parhaista ystävistä. Kimbrosta tuli myöhemmin avustava dekaani itäisessä Connecticutin osavaltion korkeakoulussa.


Nainen joka keitti veden kidutusta varten, oli Erica Huggins, ja hänet valittiin Kalifornian koululautakuntaan. Näiden kahden sadistisen murhaajan menestyksestä saadaan kiittää kahta ihmistä, jotka kirjaimellisesti ajoivat alas Yalen yliopiston protesteilla puolustaakseen näitä murhaajia. Yksi puolustaja oli Bill Lan Lee, joka on nyt USA:n oikeusministeriön siviilioikeuksien osaston johtaja. Hänet nimitti tuohon virkaan entinen presidentti Bill Clinton. Toinen murhanhimoisen Mustat Pantterit -ryhmän puolustaja oli radikaali lainopiskelija Yalen yliopistossa, ja häntä kutsutaan nykyään ”älykkäimmäksi naiseksi maailmassa.” Hän on nyt senaattori New Yorkista ja aikoo kiihkeällä vimmalla tulla seuraavaksi USA:n presidentiksi. Minä viittaan nyt Hillary Rodham Clintoniin. (40) Jumala auta meitä kaikkia! Paha on saavuttamassa kyllästyspisteen, ja pian meidän Vapahtajamme tulee takaisin! Oletko valmis? Jos käännyt Herran Jeesuksen puoleen, Hän armeliaasti pelastaa sinut ja kannattaa sinua. Tee se nyt koska aikaa on vähän.


Lopuksi, haluan vilpittömästi kiittää teitä kaikkia jotka tuette tätä profeetallista lopunajan ministeriötä niin monilla tavoin. Rukoilen että olisitte äärimmäisen siunattuja. Olkaa hyviä ja muistakaa lähettää meille rukouspyyntönne niin meidän esirukoilijatiimimme antaa jokaiselle teistä yksilöllistä huomiota. Hyvin pian minä toivon näkeväni teidät paikassa missä ruusut eivät koskaan lakastu. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer


Suomentanut Olli R.Lähdeluettelo


01. Earth Changes TV, Jan. 4, 2007, by Mitch Battros, http://earthchangesmedia.com. 
02. CBSTV.com, Jan. 2, 2007, by Kerri Lyon, http://wcbstv.com. 
03. Jerusalem Post, Dec. 28, 2006, Jerusalem, Israel. 
04. AFP News, Dec. 29, 2006, http://news.yahoo.com. 
05. AFP News, Dec. 29, 2006, by Guillaume Lavailee, AFP, Canada. 
06. Earth Changes TV, Jan. 11, 2007, by Mitch Battros, http://earthchangesmedia.com. 
07. Ibid. 
08. Ibid. 
09. Ibid. 
10. Ibid. 
11. Associated Press, Dec. 27, 2006, by Stephan Grauwels. 
12. Pravda, Dec. 23, 2004, Pravda News, Moscow, Russia. 
13. Chicago Tribune, Jan. 1, 2007, by Jon Hilkevitch, Chicago, IL. 
14. Associated Press, Dec. 27, 2006, by Jeff Wilson, AP, Los Angeles, CA. 
15. Associated Press, Dec. 28, 2006, by Calvin Woodward & Laurie Kellman, Washington, D.C. 
16. New York Times, Jan. 1, 2007, by John F. Burns & Marc Santora, Baghdad, Iraq. 
17. Associated Press, Dec. 29, 2006, New York, NY. 
18. New York Post, Jan. 1, 2007, New York, NY. 
19. Army Times, Oct. 17, 2006, Staff Report. 
20. Reuters News Service, Jan. 9, 2007, by Adam Tanner, Sacramento, CA. 
21. New York Daily News, Jan. 4, 2007, New York, NY. 
22. National Conservative Weekly, Jun. 19, 2006, by Jerome R. Corsi. 
23. Houston Chronicle, Dec. 29, 2006, by Harvey Rice, Houston, TX. 
24. Eagle Forum, Jan. 8, 2007, by Phyllis Schlafley. 
25. London Daily Mail, Dec. 28, 2006, by Fiona MacRae, London, England, UK. 
26. South Coast Today, Dec. 19, 2006, by Andrew Bridges, AP. 
27. London Daily Mail, Jan. 10, 2007, by SeanPoulter, London, England, UK. 
28. Associated Press, Dec. 31, 2006, Washington, D.C. 
29. Associated Press, Dec. 28, 2006, Cox News Network. 
30. AARP Bulletin, Jan. 2007, by Katharine Greider, AARP. 
31. Missourian, Nov. 26, 2006, by Jill Hilbrenner, Columbia, MO. 
32. Associated Press, Jan. 4, 2007, by Frederic J. Frommer, Washington, D.C. 
33. Journal News, Jul. 24, 2001, by Gary Stern, http://thejournalnews.com. 
34. Christian Science Monitor, Dec. 27, 2006, by Richard Whittle, Washington, D.C. 
35. Wikipedia Encyclopedia, Dreams From My Father, http://en.wikipedia.org. 
36. Ibid. 
37. London Daily Express, Nov. 30, 2006. Headline. 
38. Las Vegas Now, Dec. 1, 2006, by George Knapp, Las Vegas, NV. 
39. Matt Drudge Report, Jan 4, 2007, http://www.drudgereport.com. 
40. Paul Harvey News & Comment, Dec. 30, 2006.

http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin