Amerikka – Täysin turmeltunut!

“Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas. Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty. Teidän maanne on autiona, teidän kaupunkinne ovat tulella poltetut; teidän peltojanne syövät muukalaiset silmäinne edessä; ne ovat autioina niinkuin ainakin muukalaisten hävittämät.... Ellei Herra Sebaot olisi jättänyt meistä jäännöstä, olisi meidän käynyt pian kuin Sodoman, olisimme tulleet Gomorran kaltaisiksi.”

Jes. 1:4-7, 9


“Mutta tällä kansalla on uppiniskainen ja tottelematon sydän; he ovat poikenneet ja menneet pois. Eivätkä he sano sydämessänsä: "Peljätkäämme Herraa, Jumalaamme, joka antaa sateen, syyssateen ja kevätsateen ajallansa, ja säilyttää meille elonkorjuun määräviikot". Teidän pahat tekonne käänsivät nämä pois, ja teidän syntinne estivät teitä saamasta hyvää. Sillä minun kansassani on jumalattomia; he väijyvät, niinkuin linnunpyytäjät kyykistyvät, he asettavat ansoja, pyydystävät ihmisiä.... Enkö minä näistä tällaisista rankaisisi, sanoo Herra, eikö minun sieluni kostaisi tämänkaltaiselle kansalle?

Jer. 5:23-26, 29


”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.”

Lk. 17:28-30Tässä LTN:n numerossa me jälleen kerran tutkimme murskaavaa todistusaineistoa, että Vapahtajamme, Herran Jeesuksen Kristuksen, tulemus on aivan ovella. Me tarkastelemme Kaikkivaltiaan kuvausta siitä, mitä Hän näkee katsellessaan Yhdysvaltoja ja myös muuta maailmaa. Karu ja selvä totuus on, että jokainen Vapahtajamme ennustama merkki ei ole ainoastaan toteutumassa nykyajassa, vaan merkit ovat toteutumassa sellaisella vauhdilla, että ne menevät päällekkäin toistensa kanssa! Ei koskaan ole ollut tämän kaltaista aikaa, jolloin tapahtuu niin paljon ja silti ilmeinen on hämärän peitossa ihmiskunnan suurilta joukoilta.


Em. raamatunpaikat, erikoisesti ensimmäinen, paljastavat Kaikkivaltiaan Jumalan kuvauksen valitsemistaan ihmisisistä ja sen, mitä heistä on tullut. Hän kuvailee sairasta kansaa, jossa ei ole mitään tervettä. Koko pää on sairas ja koko ruumis on hoitamattomien märkivien haavojen ja ruhjeiden peittämä. Kuitenkin kaikessa tuskassaan se edelleen hylkää sen ainoan, joka voisi auttaa sitä ja pysyy jatkuvassa kapinatilassa. On kuin täydellinen tulehdus olisi kyllästänyt ruumiin tappavilla, demonisilla bakteereilla ja synti olisi syömässä kansan elävältä. Jokainen sillä tavalla tulehtunut kansa on varman kuoleman edessä. Voiko kukaan ajatteleva ihminen epäillä, etteikö tämä olisi ennen niin suurenmoisen kansamme nykyinen tila?


Amerikka on kuolinvuoteellaan ja niin rankasti huumattu ja demonisesti lääkitty, ettei se enää käsitä omaa sairauttaan. Maamme huvihullu kansa on menettänyt todellisuudentajunsa ja siirretty unimaailmaan, joka tulee pian osoittautumaan painajaiseksi! Ihmiset ovat niin menettäneet kosketuksensa todellisuuteen, ettei heillä ole enää mitään kiintopisteitä moraaliin, säädyllisyyteen, luonteeseen ja totuuteen. Jopa varallisuuden ja velan käsitteet ovat hämärtyneet, kun palkat tallennetaan suoraan tietokoneille ja tietokone maksaa laskut automaattisesti. Monet näkevät rahaa enää harvoin. Tämä on se illuusioiden, hallusinaatioiden ja varjojen kummallinen aika, jonka näimme tulevan jonkin aikaa ja nyt se yllämme.


Ainoa hyvä uutinen on, että armollinen Vapahtajamme voi pelastaa sinut synnistä, kuolemasta ja helvetistä, jos kadut ja huudat Häntä avuksi. Se on jotakin sellaista, jonka sinä voit tehdä juuri tässä hetkessä ja sen seuraukset ovat ikuiset. Hän antaa sinulle voiman vaeltaa tottelevaisuudessa, vaikka täydellisesti tulehtunut maailma ympärilläsi murenee. Aika on lyhyt ja loppumassa. Sinä vietät iäisyyden jossakin! Missä?

Tulevan tuomion varmoja merkkejä!

Helmikuun 19. päivänä 2007 Cape Canaveral'in ilmavoimien tukikohdassa Floridassa laukaistiin kerralla monta satelliittia. Tämän 200 miljoonan dollarin projektin päämäärä oli selvittää, miksi niin monta geomagneettista myrskyä pommittaa maan ilmakehää. Projektille on annettu nimi Themis ja sen on määrä alkaa lähettää tietoa noin kahdessa kuukaudessa. (1) Meidän on syytä panna merkille, että nimi Themis tulee nimestä Themistocles, joka oli kreikkalainen amiraali, joka muinoin johti meritaistelun voittoon Persiasta, joka on tämän päivän Iran. On tosiasia, että voimakas säteily näistä geomagneettisista myrskyistä iskee planeettamme ilmakehään aiheuttaen säteilyvaaran pohjoisilla leveyspiireillä lentävien kaupallisten lentokoneiden matkustajille. (2)


Maanjäristykset ravistelevat planeettaamme alati tihentyen ja vahvistuen. Kirjoitan tätä uutiskirjettä maaliskuun 16. päivänä 2007 ja tähän mennessä meillä on tässä kuussa ollut jo 113 järistystä voimakkuudeltaan 4.0 tai yli. (3) Yksi niistä iski islamilaiselle Sumatralle maaliskuun 6. päivänä ja tasoitti satoja rakennuksia. Sadat kuolivat tai loukkaantuivat voimakkuudeltaan 6.3 asteen järistyksessä. (4) Maanjäristyksiä tapahtuu kaikilla mantereilla tai niiden ympärillä. Toisin sanoen "monin paikoin", täsmälleen kuten Vapahtajamme kertoo meille Matteuksen luvussa 24.


Maaliskuun 5. päivänä 2007 BBC News paljasti, että tiedemiehet tutkivat nyt suunnatonta "avointa haavaa" maan kuoressa meren alla Cape Verde'n saarien ja Karibian välillä Keski-Atlantin vuorijonossa. Tri. Chris MacLeod Cardiff'in yliopistosta sanoi: "Maan kuori näyttää puuttuvan useiden tuhansien neliökilometrien alueella ja on muodostanut valtaisan reiän, joka ei täyty itsestään. Itseasiassa se on suunnaton repeämä -- toinen sivu vetäytyy poispäin toisesta. Se on luonut niin ison repeämän ja todellisuudessa vetänyt koko kuoren pois. Tri. Mac Leod paljasti myös, että maan sisempi kuori on nyt kosketuksissa meriveden kanssa synnyttäen kalliota, jota kutsutaan serpentiiniksi. (5)


Maaliskuu on saanut nimensä muinaisen roomalaisen sodanjumala Marsin mukaan, jota muinaiset kreikkalaiset kutsuivat nimellä Aries. Mars ja maaliskuu liitetään okkultismissa punaiseen väriin ja ne kantavat kaikenlaista sodan, veren ja kuoleman vaikutusta. Maaliskuun 1. päivänä 2007 kauheat ja väkivaltaiset myrskyt repivät maamme eteläisiä osavaltioita. Syntyi monia tornadoja ja tuho oli laajaa Alabaman Floridan, Georgian ja Etelä-Carolina'n alueilla. Nämä tappajamyrskyt tuhosivat kokonaisen korkeakoulun Alabaman Enterprise'ssä tappaen ja vahingoittaen opiskelijoita. (6) Sen lisäksi massiivinen tornado iski New Orleans'iin ystävänpäivänä (14.2.) ja tuhosi jälleenrakennusprojekteja, jotka olivat käynnissä sen jälkeen, kun hurrikaani Katriina iski samalle alueelle 18 kuukautta aiemmin. FEMA:n (liittovaltion hätäapuvirasto) trailereita oli siroteltuna kaikkialla ja eräs silminnäkijä sanoi, että koko alue näytti kuin valtavalta risukasalta. (7)


New Orleans on kaupunki, joka pysyy tuhoalueena 18 kuukauden jälleenrakennusyritysten jälkeen. Se on kaupunki, joka kirosi itsensä omalla pahuudellaan, sukupuolisella saastallaan ja noituuksillaan! Ennenkuin hurrikaani Katriina iski kaupunkiin, New Orleans'in väkiluku oli 444 000. Nykyisin se on 191 000. Presidentti Bush aloitti Road Home-ohjelman, tarjoten jopa 150 000 dollaria per talonomistaja jälleenrakentamiseen. Niistä 107 000 henkilöstä, jotka hakivat tuota apua, vain 630 sai yleensä mitään apua. (8) Tuo paha New Orleans'in kaupunki on aavekaupunki ja Jumalan tuomion kädenjälki pysyy sen päällä!


Maaliskuun 2007 uutiskirjeessä mainitsin oudosta hajusta, joka valtasi Manhattanin ja muut New York'in kaupungin osat. Viittasin rikin kaltaiseen löyhkään ja "helvetin hajuun Hudson-joen Sodomassa." Eräs lukijoistani, joka on kasvanut Manhattanilla, sanoi seuraavaa viittauksena artikkeliini: "Kun kävin koulua Manhattanilla, menin usein luistelemaan jäälle Keskuspuistoon paikkaan, jota kutsuttiin nimellä ‘The Walman Memorial - luistinrata’. Sen yläpuolella mäenrinteessä oli valtava hevosenkengän muotoinen aukio, jota reunustivat graniittijärkälemuurit ja kaasuvalaisimet muurilla. Keskellä oli seinien ympäröimä sisäänkäynti kuin suunnaton kaari. Kun kysyin eräältä ystävältä, mikä se oli, hän sanoi yllätyksekseni, että se oli sisäänkäynti suunnattomaan luolasysteemiin ja että hänen isänsä oli ollut siellä työssä matkaoppaana hänen ollessaan nuori. Hänen isänsä oli kertonut hänelle, että nuo luolat olivat niin suuria, että näytti ikään kuin koko Manhattan olisi onton maan päällä ja että he sinetöivät nuo luolat, koska monet menivät sisään, eivätkä koskaan tulleet ulos. Etsintäryhmät eivät voineet löytää heitä. Myös niin inhottava rikin haju tuli ylös noiden luolien syvyyksistä, että heidän oli suljettava ne, kunnes haju meni pois."


On monia muitakin ajan merkkejä. Tiedemiehet ovat hämmästyksissään jatkuvien rajujen aurinkomyrskyjen määrästä auringon etelänavalla. Aurinko käyttäytyy täysin poikkeavasti. (9) Auringon oudon aktiviteetin lisäksi maaliskuun 3. päivänä oli vaikuttava kuunpimennys. Tämä oli harvinainen kuunpimennys, koska linjaus oli täydellinen, jotta maan täysi varjo saattoi peittää kuun. Olen itse nähnyt monia kuunpimennyksiä ja yleensä ne ovat väriltään joko vaaleanpunaisia, tummanpunaisia tai lähes ruskeita. Tämä pimennys heitti saastaisen, synnin täyttämän maailmamme täyden varjon maaliskuun täyden kuun päälle ja kuu oli kirkkaan verenpunainen väriltään. (10) Minulle tulivat heti mieleen sanat Apt. 2:19-21:

"Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

Salaliitto ja kaaos Antikristuksen valtapiirissä!

Kun siirrymme ajassa läpi maaliskuun 2007, niin sota Irakissa jatkuu, mutta USA:n sotilasjohtajat huipulla eivät ole myöntäneet, että edessämme on "Vietnamin kaltainen romahdus." Komentaja David Petraeus on sanonut, että johtavat neuvonantajat varoittivat, että sota täytyy voittaa kuudessa kuukaudessa, tai me tulemme kohtaamaan kiireellisen vetäytymisen johtuen matalasta moraalista, joukkojen vähyydestä ja poliittisen tahdon katoamisesta. (11) Tähän mennessä Irakin sota on maksanut jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle Amerikassa 1333 dollaria. Se on noin 400 miljardia dollaria. (12) Odotamme edelleen vastausta, miksi hallituksemme laivasi 12 miljardia dollaria käteisenä rahana Irakiin 13 kuukauden aikana. Rahat laivattiin New York'in Federal Reserve Bank'ista Bagdadiin. Näissä kuljetuksissa 363 tonnia kutistemuoviin pakattua rahaa, 281 miljoonaa kappaletta seteleitä, pinottiin 484 puiselle kuormalavalle ja lennätettiin C-130 -rahtikoneissa Bagdadiin, jossa ne välittömästi katosivat, eikä niitä ole kyselty! (13)


Jatkuvasti paljastuu monia muita skandaaleja. Yksi sellainen on suuren vankimäärän salainen pitäminen CIA:n salaisissa vankiloissa eri puolilla maailmaa. Helmikuun 7. päivänä 57 maata allekirjoitti sopimuksen tuomiten ja kieltäen sellaiset salaiset vankilat. (14)


Kuitenkin uusi sikamainen skandaali ovat ne hirvittävät olosuhteet, jotka haavoittuneet sotilaamme kohtaavat, kun heidät lähetetään Walter Reed'in armeijan sairaalaan, joka on maamme johtava sotilassairaala. Tämä sairaala on nyt paljastunut likaiseksi ja saastaiseksi paikaksi, joka haisee kuin rasvaisen carry-out-ravintolan takahuone. Hiiren pipanoita on kaikkialla, matot ovat täynnä tahroja, patjat halpoja ja loppuun kuluneita ja laiminlyönnin merkkejä on kaikkialla. Koko laitos on torakoiden valtaama. Eräs toipilas, Jeremy Duncan, on huoneessa, jossa osa seinästä on revennyt ja riippuu ilmassa mustan homeen kuormittamana. Kun hän seisoo suihkussa ja katsoo ylös, hän voi nähdä yläkerran kylpyammeen kattoon mädäntyneestä reiästä. (15) Onko tämä parasta, mitä voimme tehdä miesten hyväksi, jotka panivat henkensä peliin ja palasivat pahasti haavoittuneina, samalla kun Bush'in hallinto jatkaa valtavien rahamäärien tuhlausta omiin ohjelmiinsa? Hävetkööt! Tuomio on tulossa! Tämän skandaalin tuloksena armeijan hallintosihteeri Francis J. Harvey äkkiä erosi, mutta se ei korjaa ongelmaa. Monet olivat mukana tässä ja tiesivät näistä valitettavista olosuhteista kauan. (16)


Myös Afganistanissa sota jatkuu ja valtavien oopiumi-määrien tuonti tuosta maasta jatkuvasti lisääntyy ja on täyttänyt Euroopan ja Lähi-Idän heroiinilla. (17) Tämä ongelma on karannut käsistä täydellisesti! Meidän on myös huomautettava, että varapresidentti Dick Cheney, jonka arvelen olevan huumepomo, meni hiljattain tarkastamaan bisnestä ja joutui melkein Talibanien murhaamaksi. On pelottava ajatus, että jos Bush erotettaisiin virasta ja jotakin tapahtuisi Cheney'lle, niin Nancy Pelosi tulisi presidentiksi, koska parlamentin puheenjohtaja on kolmantena presidenttijonossa. Amerikka ei kerta kaikkiaan voi voittaa!


Venäjä on myös tulossa yhä vihaisemmaksi, koska ulkoministeri Condoleezza Rice on neuvotellut Puolan ja Tsekin tasavallan kanssa ohjustukikohtien ja tutkalaitteiden sijoittamisesta noihin maihin. Venäläinen kenraali, Nikolai Solovtsov, sanoi selvästi, että sellaiset laitteet olisivat välittömästi maaleja ja että Venäjä olisi valmis hyökkäämään niitä vastaan. (18)


Eräs viimeaikainen skandaali oli kahdeksan Yhdysvaltojen lakimiehen ja liittovaltion syyttäjän erottaminen. Se oli oikeuskansleri Alberto (Speedy) Gonzales'in suorittama pesänpuhdistus. Gonzales erotti kaikki, jotka eivät olleet täysin samaa mieltä Bushin hallinnon kanssa. Kyle Sampson, Gonzales'in pääavustaja, erosi välittömästi kenkäytysten jälkeen ja jälkireaktio Washingtonissa on ollut massiivinen vaatimus, että Alberto Gonzales'in on erottava. (19) Tilanne on kaoottinen maamme pääkaupungissa ja maamme on nopeasti hajoamassa, kun alati lähestymme tuota päivää, jolloin se mies, joka on vastaus, tulee esiin. Maailma tulee katsomaan häneen vapahtajana, mutta jokainen aito kristitty tulee saamaan aidon ilmestyksen, että tämä vastauksen mies on antikristus. Vain aidot kristityt tulevat näkemään hänet sellaisena!


Siitä saakka, kun sodat alkoivat Afganistanissa ja Irakissa, Halliburton on ollut se suuri yhtiö, joka on saanut lukemattomien miljardien dollarien urakat lähes kaikesta, takavarikoitujen öljykenttien hoitamisesta aina sotilaiden muonittamiseen. Dick Cheney johti Halliburton'ia vuodesta 1995 vuoteen 2000, ennenkuin hänestä tuli varapresidentti. Halliburton on nyt ilmoittanut siirtävänsä päämajansa Teksasista USA:sta Dubai'hin Lähi-Itään. (20) Mitä siellä on tapahtumassa? Miksi tämä amerikkalainen suuryhtiö pudistaa Amerikan pölyt jaloistaan ja siirtyy Lähi-Itään? Mitä he tietävät, jota eivät kerro? Tämä on luonut vielä uuden skandaalin ja demokraatit Washingtonissa ovat raivoissaan Halliburton'ille. Halliburton ilmoitti, että sen päätös muuttaa Teksasista Dubai'hin, Arabiemiirikuntien Liittoon, liittyy liiketarkoituksiin, koska 38% sen 13 miljardin dollarin öljykenttäpalveluista generoidaan itäisellä pallonpuoliskolla. (21)


Tiedämme, että Lähi-Itä on nykyisin maailmanvehkeilyn polttopiste. Tiedämme myös, että Raamatun profetia osoittaa, että viimeinen sota lietsotaan maailman tältä alueelta. Kuinka kauan vielä mahtaa kestää, ennenkuin täysi helvetti pääsee irti?

Amerikan lääkitsemistä!

Onko olemassa korkeista asemista toimiva salaliittovoima, jonka päämääränä on väestön vähentäminen kansan käsittelemiseksi tuottamaan uusi maailmanjärjestys? Onko Yhdysvallat lääkitty ja huumattu valtio alati kasvavin terveysongelmin? Kun ajattelemme lääkeyhtiöitä, sairausvakuutuksen tarjoajia, mega-apteekkeja ja suunnattomia lääketieteellisiä keskuksia, niin voimme selvästi nähdä, että jotakin on pielessä.

Onko syömämme ruoka turvallista? Olemme kokemassa lukuisia ruuan pelkoja, kuten pinaatin e-coli-saastuminen, maapähkinävoi, salaatti, hedelmät, vihannekset jne. Olemme nyt saaneet tietää, että ruoka- ja lääkehallinnon rahat ovat loppumassa ja se on leikannut ruuan testaamista 47%! (22) Mutta on toki pahempiakin asioita, kuin se, ettei ruokaa testata. Suurempi ongelma on se, mitä tarkoituksella lisätään ruokaan. Ihmisen geenejä sisältävät ruokatuotteet on nyt hyväksytty. Laboratoriot ovat tuottaneet riisiä, joka sisältää ihmisen proteiineja, jotka ovat identtisiä syljen ja rintamaidon proteiinien kanssa.


Kalifornian Ventura Bioscience'lle on annettu alustava lupa kasvattaa 1200 hehtaaria tätä tuotetta Kansas'issa. Yhtiö suunnittelee korjata sadon ja käyttää proteiineja juomissa, jälkiruuissa, jogurteissa ja myslitangoissa. Yhtiö on myöntänyt allergisten reaktioiden mahdollisuuden. (23)


Toinen vakava ongelma on lääkeaineen, nimeltä phenylpropanolamine eli PPA, yleinen käyttö. Tätä PPA-lisäainetta käytetään laajalti ruokahalun vähentäjissä, vilustumislääkkeissä, allergialääkkeissä ja sinus formula-tableteissa. PPA aiheuttaa aivoverenvuotoa ja aivohalvausta. Jotkut yhtiöt ovat vapaaehtoisesti vetäneet tuotteensa takaisin, mutta monet eivät. Lue mitä aineita tuote sisältää ja vältä PPA:ta, koska ihmisiä on kuollut johtuen sen käyttämisestä. (24) Ihmisten on aika herätä ja huutaa! Kun Teksasin kuvernööri antoi hallinnollisen määräyksen kaikkien 11-12 vuotiaiden tyttöoppilaiden pakkorokottamiseksi Merck'in Gardasil-rokotteella, niin nousi sellainen meteli, ettei se ainoastaan pysäyttänyt Teksasin kuvernööriä, vaan se sai myös Merck Pharmaceuticals'in keskeyttämään sen käytön lobbaamisen muissakin valtioissa! (25)


Noitien noitajuomat eivät ole mitään uutta, mutta meidän ajassamme niitä ei valmista pienessä majassa ruma akka, jolla on känsä nenän päässä. Tämän päivän noitajuomia valmistavat suurimmat lääkeyhtiömme. Tosiasiassa muutamat yleisesti käytetyt lääkkeet ovat noitien keksimiä ja he ovat lukeneet loitsunsa niiden yli. Mainittakoon tässä, että nykyisin on 13 erilaista unilääkettä, kuten Ambien, Rozerem ja Lunesta, jotka ovat saaneet ihmiset tekemään nukkuessaan asioita, joista he eivät muista mitään herättyään. Näihin toimiin kuuluu autolla ajamista, syömistä ja seksuaalista aktiviteettia. (26) Meidän on muistettava, että Raamatussa Ilm. 21:8 sana velhot on kreikaksi pharmakeus ja se tarkoittaa sellaista, joka tekee sekoituksia okkulttisiin tarkoituksiin. Tuosta sanasta tulee suomenkielenkin sana farmaseutti.

Kuten Sodoman päivinä!

Saatana ja hänen alaisensa henget eivät ole ainoastaan kuljeskelleet maailmassa, vaan näinä viimeisinä päivinä ne ryntäävät sen läpi helvetillisellä kiihkolla. Näin on, koska Saatana tietää, että hänellä on vain vähän aikaa. Ilm. 12:12 tekee tämän tosiasian äärimmäisen selväksi.


New Yor'in julkinen koulusysteemi on niin pahan vallassa, että kaupunki on panemassa 80 miljoonaa dollaria supertietokoneeseen ja vakoilusysteemiin, joka jäljittää jokaista opettajaa ja oppilasta minuutin tarkkuudella. Systeemiä kutsutaan nimellä ARIS, joka on akronyymi sanoista Achievement Reporting and Innovation System. (27) Aries, muinainen Aris oli Kreikan sodan jumala. Tämä sama New York'in koulusysteemi jakoi 254 000 kpl Trojan-merkkisiä kondomeja tänä vuonna, mikä vastaa yhtä kondomia per oppilas. (28) Vieläkö muistat ne ajat, kun menit kouluun oppimaan ja kun tulit luokkaan, niin opettajasi ei ojentanut sinulle kondomia?


New york'in kaupungilla on nyt oma kunnallinen kondominsa, omalla leimallaan ja se on ilmainen ja saatavana vaatekaupoissa, kahviloissa ja lukuisissa julkisissa paikoissa. Kaupunki jakaa niitä 1,5 miljoonaa kappaletta kuukaudessa. Kondomit ovat mustissa pakkauksissa, joissa on 9 värillistä ympyrää New York'in metron käyttämän mallin mukaisesti. (29) Se on kaupunki, joka on tullut seksuaalisesti hulluksi!


Kuinka pahaksi tämä maa ja maailma onkaan mennyt? Indianan Warren Township'issä Raymond Park'in keskikoulun kaksi 11-vuotiasta kuudesluokkalaista suorittivat sukupuoliyhdynnän luokkahuoneessa opettajan ollessa läsnä. Koulu on pitänyt tapauksen salaisena marraskuusta 2006. (30)


Kanadassa vaginaalisen seksin alaikäraja on 14 vuotta! Tämä on tehnyt Kanadasta pedofiilien turvasataman, erään raportin mukaan Ottawa'sta 30.12.2006. (31) Ottaen huomioon lasten jatkuvan hyväksikäyttämisen, miksi sellaiset leluyhtiöt kuin Mattel ja Play Along ovat varustaneet 10-tuumaiset nukkensa stripparin vaatetuksella? “Fab Faces” -kokoelmassa on jopa joustavakasvoisia nukkeja, jotka osaavat nyrpistää. Leluyhtiö Hasbro suunnitteli julkaista Pussycat Dolls-mallin nukkeja iskulauseella: “Etkö toivokin, että tyttöystäväsi olisi yhtä kuuma kuin minä? (pussycat = naaraskissa)” Onneksi kirjekampanja pakotti Hasbron hylkäämään ideansa. (32) Meidän päiviemme lelunuket ovat menneet melko kauas räsynykesta; nyt niillä on minihameet, bikini-alusvaatteet, korkeat kengän korot ja meikki! Jumala armahtakoon kallisarvoisia lapsiamme! Vanhempien pitäisi puhua suoraan ja vastustaa arvovallalla sellaisia asioita, tai he itse tulevat kärsimään siitä pahimmin tuomiopäivänä. Mikään näistä asioista ei ole sievä eikä viehättävä, eivätkä ne ole vitsejä!


Vielä yhdessä törkeydessä taannoinen uutinen kertoi, että koomikko Sarah Silverman päätti kautensa komediakeskuksessa, jossa hänen kuvailtiin harjoittaneen seksiä Kaikkivaltiaan Jumalan kanssa täydentäen sen aistillisella keskustelulla! (33) Voiko Jumalan viha olla kaukana? Saatana tekee kaikkensa rienaavissa pyrkimyksissään!


Suuri ongelma Yhdysvalloissa on homo- ja lesboliike, jolla on USA:n hallituksen siunaus. Tämä vähemmistöryhmä on tullut niin vaikutusvaltaiseksi, että melkein kaikki pelkäävät kuollakseen puhua sitä vastaan. Hiljattain merivoimien kenraali Peter Pace julisti julkisesti: “Homoseksuaaliset teot ovat moraalittomia.” Silloin koko helvetti pääsi irti. Pelkurimainen Peter Pace on nyt perunut puheensa ja yrittää silitellä sanomisiaan. Koko Washington nousi kenraali Pace'a vastaan hänen kommenteistaan! (34) Eikö olisikin virkistävää nähdä korkeassa virassa joku, joka uskaltaisi sanoa, mitä ajattelee ja seisoa lujana sen takana? Mistä löytyy sellainen mies tai nainen?


Mitä on tapahtunut päävirran “kristillisille” kirkoille? Joillakin alueilla episkopaalipapit protestoivat “homojen oikeuksien” puolesta ja ovat lopettaneet heteroseksuaalisten vihkimisten toimittamisen! Esimerkiksi Massachusetts'in Amherst'issa “pastorit (reverends)” Robert Hirschfeld, Margaret Bullit-Jones ja Burton Whiteside ovat ilmoittaneet tämän. Bullit-Jones julisti myös: “Olen vakuuttunut, että kun homot ja lesbot kastetaan, heistä tulee Kristuksen ruumiin täysjäseniä.” (35)


Eräs suuri ja suorapuheinen järjestö, jolla on seurakuntia koko maassa on Rainbow Baptists (Sateenkaaribaptistit)! Se on baptistiseurakuntien massiivinen verkosto lähes kaikissa suurissa kaupungeissamme. Heidän verkkosivullaan heidän uskonjulistuksensa alkaa näin: “Rainbow Baptists on verkkosivu, joka tarjoaa tukea, tietoa ja puolustusta poikkeavan identiteetin omaaville baptisteille, homoille, lesboille, biseksuaaleille ja sukupuolensa vaihtaneille sekä heidän perheilleen ja ystävilleen.” (36) Muista Herran Jeesuksen sanat:

“Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.“

(Lk. 17:28-30)

Nämä päivät ovat todella Lootin päivien kaltaisia ja se tarkoittaa, että loppu on lähellä! Tuomio on oleva lopullinen ja sekä taivas että helvetti ovat ikuisia!

Villiintynyt uskonto!

Outoja asioita tapahtuu maailmassa, kun Saatana tekee viimeistä yritystään olla tämän maailman jumala. Tammikuun lopussa Kreikassa palvojia kokoontui olympialaisen Zeus'in patsaan temppeliin Ateenassa. Zeus'in papit ja Hera'n papittaret, jotka ylpeästi sanovat olevansa pakanoita, kokoontuivat johonkin sellaiseen, jota he kutsuvat muinaisten jumalien ja jumalattarien palvonnaksi. (37)


Helmikuun 27. päivänä 2007 Miami Herald kirjoitti, että floridalainen järjestö, jonka kannattajat pitävät yllään lukua 666 uskollisuutensa merkkinä Antikristukselle, kokoontui South Beach'issä. Järjestön nimi on Growing in Grace (Kasva armossa) ja sillä on 100 000 jäsentä. Liittyessään järjestöön jokaisen täytyy ottaa tatuointi, johon kuuluvat numerot 666 sekä kirjaimet SSS, joiden he sanovat tulevan espanjankielisistä sanoista “Salvo Siempre Salvo” eli “kerran pelastettu aina pelastettu.” Uutiset kertovat, että ihmiset odottavat pitkissä jonoissa saadakseen tämän tatuoidun 666-merkinnän. Järjestön johtaja on Jose Luis De Jesus Miranda. (38)


Raamattu sanoo selvästi Ilm.13. luvussa, että pedon luku on 666. Ilm. 14:9-11 sanoo lisäksi:

“Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. “

Uusi järjestö on noussut ja saanut maanlaajuisesti parhaat katseluajat ohjelmassa “Nightline (Yölinja)”. Tämä ryhmä käyttää internettiä ja kutsuu ihmisiä kaikkialla pilkkaamaan Pyhää Henkeä. He jopa antavat ihmisille kaikkialla sanat siihen! Tämä ryhmä oli YouTube'ssa ja ABS News'in verkkosivulla. (39) Kuinka vakavaa tänä on? Raamattu sanoo näin:

“Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin; mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

(Mk.3:28-29)

Onko milloinkaan ennen ollut tämän kaltaista aikaa? Jopa suurimman skeptikon ja piintyneimmän epäilevän Tuomaan on myönnettävä, että nyt tapahtuu jotakin sellaista, jota ei milloinkaan ennen ole tapahtunut! Muihin taannoisiin otsikoihin, jotka osoittavat viimeisiä päiviä, kuuluu: “Rabbien päämääränä uudistaa eläinuhrit.” (40) Eräs toinen London Daily Telegraph'in tarina kertoo, kuinka roomalaiskatolinen kardinaali Murphy-O’Connor valtuuttaa pitämään homomessun (gay mass) homoille ja lesboille. (41) Olemme myös kuulleet “arkeologisesta löydöstä”, että on löydetty merkitty arkku, joka muka sisältäisi Herran Jeesuksen luut. (42) Toiset arkeologit ovat ilmoittaneet, ettei ole edes yhtä mahdollisuutta miljoonasta, että löytö olisi autenttinen, mutta silti se sai parhaat katseluajat tietämättömien ruokkimiseksi edelleen tietämättömyydellä. Lopuksi vielä yksi kaikkein suurimmista törkeyksistä on uusi raamatunkäännös, joka väittää, että Herra Jeesus ei syntynyt neitsyestä, vaan gorillasta. Sanat kuuluvat tarkalleen näin: “Hän syntyi seimeen kauan sitten -ei neitsyestä – vaan gorillasta.” Tämän ns. “raamattu” on otsikoitu: Lost Spiritual World – A post-modern edition of the Bible. Sen on kirjoittanut Ruth Rimm ja hänet on kuvattu istumassa lootus-asennossa. (43)


Ehdottomalla varmuudella voin sanoa, että loppu on yllämme. Hyvä uutinen on, että iankaikkisen evankeliumin voima vielä vaikuttaa ja aitoa vapautumista ja pelastumista edelleen tapahtuu! Sinä voit saada sen nyt!


Lopuksi jälleen kerran kiitän teitä kaikkia, jotka tuette tätä lopun ajan profeetallista palvelutyötä niin monin tavoin. Rukoilen teille suurta siunausta aikaan ja ikuisuuteen. Muistakaa lähettää meille rukouspyyntönne ja esirukoilijamme käsittelevät niitä yksilöllisesti. Voitte nyt myös pyytää uuden DVD-esityksemme, “Ajan Merkit.” Armoa ja rauhaa teille Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer


Acknowledgements


1. Journal Sentinel, Feb. 18, 2007, AP, Milwaukee WI.
02. Ibid.
03. U.S. Geological Survey, Mar. 16, 2007, Iris Seismic Monitor, http://www.iris.edu/seismon/.
04. Daily Telegraph, Mar. 7, 2007, by Sebastien Berger, Sumatra.
05. BBC News, Mar. 5, 2007, London, England, UK.
06. Milwaukee Journal Sentinel, Mar. 2, 2007, AP, Enterprise, AL.
07. Associated Press, Feb. 14, 2007, New Orleans, LA.
08. Cox News Service, Feb. 26, 2007, by Bob Dart, Washington, D.C.
09. Space.com., Feb. 20, 2007, by Ker Than.
10. Associated Press, Mar. 4, 2007, by Raphael G. Satter, London, England, UK.
11. The Guardian, Mar. 1, 2007, by Simon Tisdall, London, England, UK.
12. Journal Sentinel, Feb. 7, 2007, by Bill Glauber, Milwaukee, WI.
13. Newsday, Feb. 13, 2007, New York, NY.
14. Associated Press, Feb. 7, 2007, Paris, France.
15. Washington Post, Feb. 19, 2007, by Dana Priest & Anne Hull, Washington, D.C.
16. Associated Press, Mar. 2, 2007, Washington, D.C.
17. AFP News, Mar. 1, 2007, by David Millikin, Afghanistan.
18. Associated Press, Feb. 22, 2007, Berlin, Germany.
19. Associated Press, Mar. 13, 2007, by Lara Jakes Jordan & Deb Riechman, Washington, D.C.
20. AFP News, Mar. 12, 2007, by Justin Cole.
21. Ibid.
22. Associated Press, Feb. 28, 2007, by Delthia Ricks, Washington, D.C.
23. London Daily Mail, Mar. 5, 2007, by Sean Poulter.
24. http://www.fda.gov/cder/drug/infopage/ppa
25. Traverse City Record-Eagle, Feb. 21, 2007, p. 6A, Traverse City, MI.
26. Associated Press, Mar. 14, 2007, Washington, D.C.
27. Daily News, Mar. 7, 2007, by Erin Einhorn, New York, NY.
28. New York Post, Mar. 6, 2007, by Carl Campanile, New York, NY.
29. Staten Island Advance, Feb. 15, 2007, by Lisa Schneider, Staten Island, NY.
30. WTHR-Indianapolis, Mar. 5, 2006, by Sandra Chapman, Warren Township, IN.
31. Raiders News Service, Dec. 20, 2006, by Hilary White, Ottawa, Canada.
32. USA Today, Dec. 11, 2006, by Bruce Kluger, Gannett News Service.
33. WorldNetDaily, Mar. 8, 2007, by Joe Kovacs, WorldNetDaily.com.
34. Reuters News Service, Mat. 13, 2007, by Andrew Gray, Washington, D.C.
35. Associated Press, Mar. 12, 2007, Amherst, MA.
36. Rainbow Baptists, http://www.rainbowbaptists.org/
37. Associated Press, Jan. 25, 2007, Athens, Greece.
38. Miami Herald, Mar. 5, 2007, by Alexandra Alter, Miami, Florida.
39. Idaho State Journal, Jan. 29, 2007, by Phil Meyer.
40. The Jerusalem Post, Mar. 5, 2007, Jerusalem, Israel.
41. Sunday Telegraph, Feb. 19, 2007, by Jonathan Wynne-Jones, London England, UK.
42. Associated Press, Feb. 27, 2007, by Karen Matthews, New York, NY.
43. WorldNetDaily, Mar. 2, 2007, by Jay Baggett, WorldNetDaily.com.

http://www.lasttrumpetministries.org/


Takaisin