Illuministinen pimeys taivaanrannalla

Jesaja 30:8-13:

"Mene siis nyt ja kirjoita se tauluun heidän läsnäollessaan ja piirrä se kirjaan, että se säilyisi tuleviin aikoihin, ainiaan, iankaikkisesti. Sillä he ovat niskoitteleva kansa, ovat vilpillisiä lapsia, lapsia, jotka eivät tahdo kuulla Herran lakia, jotka sanovat näkijöille: 'Älkää nähkö', ja ennustajille: 'Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita. Poiketkaa tieltä, väistykää polulta; viekää pois silmistämme Israelin Pyhä.' Sentähden, näin sanoo Israelin Pyhä: Koska te halveksitte tätä sanaa ja luotatte väkivaltaan ja vääryyteen ja siihen turvaudutte, niin tämä synti on oleva kuin repeämä korkeassa muurissa, joka uhkaa sortua ja pullistuu; se särkyy äkkiä, yhtäkkiä."


Jesaja 30:27-28, 30:

"Katso, Herran nimi tulee kaukaa, hänen vihansa leimuaa, ja sankka savu tupruaa; hänen huulensa ovat täynnä hirmuisuutta, ja hänen kielensä on kuin kuluttava tuli. 28. Hänen hengityksensä on kuin virta, joka tulvii ja ulottuu kaulaan asti; se seuloo kansakuntia turmion seulassa ja panee eksyttäväiset suitset kansojen suupieliin."


"Herra antaa kuulla äänensä voiman ja nähdä käsivartensa laskeutuvan alas vihan tuimuudessa ja kuluttavan tulen liekissä, pilvenpurkuna, rankkasateena ja raekivinä."


Toinen Pietarin Kirje 1:19

"Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne."
Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa me taas kerran aiomme käyttää Jumalan Sanaa tapahtumiin jotka paljastuvat edessämme. Jokainen päivä on uusi seikkailu ihmisille joilla on Jumalan antama erottelukyky. Siinä kun enemmistö ihmisistä kävelee tietämättömyyden ja välinpitämättömyyden sumussa, on edelleen olemassa valittu ihmisjoukko joka ei eksy, ja jota suojelee jumalallinen taso. Matteus 24:24 kertoo että ei ole mahdollista eksyttää valittuja. Yhdysvallat ei ole kristillinen valtio vaan täpötäynnä kaikenlaista mädännäisyyttä. Ylläolevissa Raamatunkohdissa lukee, että Jumala seuloo kansakunnat turhamaisuuden ja tarpeettomuuden seulalla. Seulaa käytetään erottamaan kelvollinen kelvottomasta, mutta Raamattu osoittaa meille että viimeisinä päivinä ei ole hyviä kansakuntia. Kaikki kansakunnat ovat turmiollisia ja pahoja, ja kun tämä mädännäisyys saavuttaa kyllästymispisteen, tulee loppu. Voiko kukaan ajattelukykyinen ihminen epäillä että me olemme nyt lähellä tätä kyllästymispistettä? Ehkäpä tämä uutiskirje auttaa meitä ymmärtämään kuinka lähellä me olemme tätä Kaikkivaltiaan Jumalan suuremmoista päivää, kun Hän tuomitsee maailman omien standardiensa mukaan. Minä rukoilen Jumalaa, että lukijat näkisivät tämän, uskoisivat ja katuisivat. Herramme Jeesuksen Kristuksen pelastava voima on meidän ainoa toivomme, ja meiltä alkaa loppua aika. Jumala auttakoon meitä!

Pedon nyrkkiin puristettu käsi

Raamattu varoittaa meitä Ilmestyskirjan luvussa 13, että Pedon voima tulisi nousemaan ja orjuuttamaan koko maailman. Tämä saatanallisen voiman järjestelmä kontrolloisi kaikki ostot ja myynnit, ja uskollisuuden noudattamista valvottaisiin tiukasti! Meidän täytyy aina muistaa, että Saatanaa kiinnostaa sielujen tuho, ja täten, illuministisen salaliiton suunnittelijoiden tarkoituksena on jalostaa uskollisuuden osoittaminen siihen pisteeseen saakka jossa palvotaan heidän järjestelmäänsä ja jumalaansa jota he kutsuvat Luciferiksi. Minä olen katsellut ja rukoillut pelastumisestani lähtien, ja olen yrittänyt yli 21 vuoden ajan varoittaa ihmisiä kaikesta siitä mitä nyt tapahtuu. Minä ymmärrän heidän maailmaansa, koska minä olin kerran osa sitä. Minä katsoin ja rukoilin, kun Presidentti Bush vannoi virkavalansa katsoen kohti egyptiläistä obeliskia joka tunnetaan Washington-monumenttina. Kerrottakoon tässä, että tämä Washington-monumentti on obeliski ja egyptiläisen auringonjumalan symboli. Se on 555 jalkaa (169 metriä) korkea, ja se on kaikkein korkein esine Washington D.C:ssä. Se on ensimmäinen esine jota aurinko koskettaa noustessaan idästä, ja heittää täten okultistisen varjon kaupungin ylle, erityisesti Capitol-kukkulan rakennusten päälle. Sen paikka oli suunniteltu okkulttisten piirustusten mukaan. Noituudessa, varjo on sen henki joka varjon heittää. Jokainen vihkiytynyt noita pitää henkilökohtaista päiväkirjaa nimeltään "Varjojen kirja", johon merkitään muistiin kaikki loitsut joita on käytetty. Täten, varjo Washingtonin yllä on muinaisen aurinkojumalan henki, joka on todellisuudessa Saatana. Ei ole siis ihme että meidän kansakuntamme on vaikeuksissa! Meitä nuhtelee Jumalan Sana: "Voi uppiniskaisia lapsia, sanoo Herra, jotka pitävät neuvoa, mikä ei ole minusta, ja hierovat liittoa ilman minun henkeäni, kooten syntiä synnin päälle; jotka menevät Egyptiin, kysymättä minulta, turvautuakseen faraon turviin ja etsiäkseen suojaa Egyptin varjossa! Faraon turva koituu teille häpeäksi ja suojan etsiminen Egyptin varjosta häväistykseksi." [Jesaja 30:1-3].


Minulla on edessäni kuva joka suuresti vaivaa minua. Kuvassa on Presidentti Bush Ellis Islandilla 10.7.2001. World Trade Centerin kaksoistornit seisovat taustalla Presidentin silmien tasolla. Herra Bush katsoo kameraan outo virnistys kasvoillaan. Perjantaina, ennenkuin tämä kuva otettiin, seisoessani Staten Islandin lautalla, minä näin näyn palavista torneista. Minä en koskaan unohda näitä palavia torneja, savua ja kirkuvia ihmisiä jotka minä näin näyssäni 6.7.2001 kertoen tästä tapahtumasta joka muutti meidän maamme lopullisesti, ja joka toteutui 11.9.2001. Tämä tapahtuma on saanut pelon ja raivon henget peittämään meidän maamme, ja se on saanut sopivasti Liittovaltion puristamaan kätensä nyrkkiin kun se kulkee kohti diktaattorin valtaa ja valvontaa. Minun täytyy mainita myös toinenkin syy miksi minua vaivaa tämä kuva Presidentti Bushista Ellis Islandilla. Yönä ennenkuin Presidentti tuli New Yorkiin, minä näin saman unen kolme kertaa maatessani vuoteessa Staten Island hotellissa. Unessa, minä puhuin Presidentille kehoittaen häntä katumaan ja tulemaan aidoksi kristityksi. Hän kyräili minua vihaisesti ja sanoi kumealla äänellä: "Minä olen yksi" (=I am one). Sen jälkeen kun minä näin tämän kolmannen kerran, minä heräsin pahoinvoinnin tunne sielussani. Minä avasin television katsoakseni päiväntapahtumat, ja ensimmäiset sanat jotka minä kuulin olivat: "Presidentti Bush vierailee Ellis Islandilla tänään." Järkytyin, sillä olin ajatellut meneväni Ellis Islandille sinä päivänä. En koskaan unohda tätä päivää, enkä koskaan unohda kun kävelin pois lautalta, ja katsoen kohti noita rakennuksia kerroin hyvälle ystävälleni Bill Rockille: "Nuo rakennukset tulevat alas."


On ollut vähän yli vuosi siitä kun tornit tulivat alas 11.9.2001, joka oli 11 päivää ennen noitien syyspäivän tasauksen sapattia. Hiljattain annetun selvityksen mukaan iskussa kuoli 2801 ihmistä, joka numerologisesti muodostaa luvun 11. Tämän menneen vuoden aikana me olemme nähneet radikaaleja muutoksia tässä meidän kerran niin suuressa kansakunnassamme. Toinen kuva, joka minulla on edessäni, näyttää presidentin juuri sen jälkeen kun hän oli pitänyt puheen jossa hän vaato hyväksymään uuden Kansallisen turvallisuuden ministeriönsä, joka on suunniteltu tuomaan Illuminatin silmän yllesi. Ei ole sattumaa, että tämä kyklooppinen silmä on dollarin setelin selkäpuolella ja se on sijoitettu egyptiläisen pyramidin huipulle. Presidentti päätti pitää tämän puheen seisaaltaan Mount Rushmore Memorialin neljän kivikasvon seurassa Etelä-Dakotassa. Kuva on mestarillista propagandaa, kun presidentin kasvot ovat ikäänkuin osa monumenttia itseään.


26.7.2002, Edustajainhuone hyväksyi lain Kansallisen turvallisuuden ministeriön perustamisesta. Äänestystulos oli 318-110, ja 100 republikaania muutti mieltään kyllä-ääneksi sen jälkeen kun tuli selväksi että laki hyväksyttäisiin. Mutta se ei ollut tarpeeksi. Muutama päivä myöhemmin presidentti piti puheen kansakunnalle vaatien ehdotonta valtaa tälle uudelle Kansallisen turvallisuuden ministeriölle. Australialainen sanomalehti kertoi: "Herra Bush pakotti kaikki johtavat kanavat 11-minuuttia kestävän puheensa levitykseen." Elokuun 16. päivänä, AP raportoi: "Bush vaati täyttä kontrollia turvallisuuspalvelulle ja laajoja valtuuksia sen yli." Sillä välin, amerikkalaisia valmennetaan jatkuvasti hyväksymään sotilaiden läsnäolo, kun uusi ohjelma nimeltään Milleniun Challenge 2002 tuo sotaharjoituksia moniin amerikkalaisiin kaupunkeihin. Taistelualueet on laadittu, ja tuhannet sotilaat miehittävät meidän kaupunkiemme kadut. Tämän lisäksi, oikeusministeri John Ashcroft, jota pidetään kristittynä, on vaatinut keskitysleirejä Yhdysvaltain kansalaisille. Juuri mikään sanomalehti tai uutistoimisto ei kiinnittänyt huomiota Ashcroftin suunnitelmaan, kun hän vaati "Yhdysvaltain kansalaisten sulkemista vankilaan epämääräiseksi ajaksi sisältäen heidän riisumisensa perustuslaillisista oikeuksista sekä lupaa pokeuslaitokselle julistaa heidät vihollisen taistelijoiksi". Heidät vietäisiin sitten keskitysleireille ilman asiaankuuluvaa prosessia tai asianajajaa. Ashcroftin suunnitelman paljasti Tri. Jonathan Turlye, perustuslaillisen oikeuden professori George Washington University:stä. Tarina ilmestyi Los Angeles Times -lehdessä. Ashcroftin suunnitelma vaati "korkea-arvoista komiteaa suosittelemaan ketkä kansalaisista riisutaan heidän perustuslailisista oikeuksistaan ja lähetetään keskitysleireihin." Tämän hämmästyttävän tarinan otsikko on: "Leirejä kansalaisille: Ashcroftin helvetillinen visio." On selvää, että me olemme saavuttaneet tämän uskomattoman pisteen josta ei ole paluuta sitten kun komitealla on valta poimia sinut ja rahdata keskitysleireille koska sinua epäillään ja koska sinun lojaalisuutesi järjestelmää kohtaan on asetettu kyseenalaiseksi! Ovatko samat henget jotka asuivat Stalinissa ja Puhemies Mao:ssa vallanneet Ashcroftin? Meidän täytyy muistaa että jokainen voi väittää olevansa kristitty, ja moni paha mies tekee niin jos se on heidän etujensa mukaista. Surullinen asia on, että niin monet erottelukyvyttömät nimikristityt ovat niin halukkaita uskomaan että miehet kuten George W. Bush ja John Ashcroft ovat kristittyjä. Meidän täytyy muistaa että kaikki mikä haukkuu ei ole koira! Kun minä katson siihen mitä nyt tapahtuu, ja pidän mielessäni Ashcroftin suunnitelmat, näyttää siltä kuin Luukas 21:10-12 toteutuisi meidän päivinämme: "Sitten hän sanoi heille: 'Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä. Mutta ennen tätä kaikkea he käyvät teihin käsiksi ja vainoavat teitä ja vetävät synagoogiin ja heittävät vankiloihin ja vievät teidät kuningasten ja maaherrain eteen minun nimeni tähden.'"


Uusi Kansallisen turvallisuuden ministeriö on yhteensulautuma 22 hallituksen osastosta ja se on yhden miehen alaisuudessa! Voisiko tämä tapahtua Amerikassa? Se on jo tapahtunut! MOnet eivät usko tätä ennenkuin joku koputtaa heidän ovelleen ja vie heidät pois. Meidän täytyy myös asettaa kyseenalaiseksi hallituksen tehokkuus, sillä kahden viime vuoden aikana se on hävittänyt 175 asetta ja 400 tietokonetta joissa osassa oli turvallisuuden kannalta tärkeää tietoa. Me myös tiedämme että keskitysleirit on jo pystytetty, ja meidän täytyy rukoilla että Jumala puuttuisi asioihin. On tosiasia, että joka 32. amerikkalainen on oikeuslaitoksen leivissä. Tämä tarkoittaa 6,6 miljoonaa ihmistä.

Taloudellinen orjuus

Aikain merkkejä on kaikkialla kun me katsomme, kun talous ja teollisuus vetää viimeistä hengenvetoaan kaikkialla Yhdysvalloissa. Sulkemisia, loppuunmyyntejä ja epäonnistumisia tapahtuu joka päivä kaikenlaisissa liiketoimissa. 8.9.2002, ilmoitettiin että koko lentokoneteollisuus on vaarassa hävitä. 20.8.2002, Saudit vativät pois kymmeniä miljardeja dollareita amerikkalaisista penkeista ja lisää on tulossa. Yhdysvaltain taloudella on ongelmia islamilaisissa maissa, joiden symboli on kuunsirppi. Tämä kuunsirppi aiheuttaa anemiaa meidän taloudellemme. Noituudessa, kaikkein epäsuosituin aika on silloin kun "paha kuu" nousee. Tämä "paha kuu" on vähenevä kuunsirppi joka on Islamin tunnus. Anemia on joskus kohtalokasta, ja meidän kalpealla, supistuvalla taloudellamme on kaikki kuoleman oireet.


Kun me mietimme tätä asiaa, meidän täytyy muistaa että yksikään hallitus ei ole milloinkaan päihittänyt taloutta. Kun talous romahtaa, niin tekee hallituskin ja uusi nousee sen paikalle. Tämä on nyt tapahtumassa Yhdysvalloissa. Illuminatin direktiivien mukaan Yhdysvaltain talouden täytyy supistua jotta Euro-dollari sekä Euroopan Unioni nousisi huipulle. 16.7.2002, Euro saavutti yhden dollarin tason ja nousi lukemaan 1,0049. Tämä kaikki tapahtuu koska illuministinen Uuden maailmanjärjestyksen hallitus suunnittelee ympäröivänsä kaikki liiketoimet ja yritykset tiukasti kontrolloidulla sosialismilla. Tämä tehtiin erittäin selväksi äskettäin pidetyssä kokouksessa Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa. Siinä mitä kutsuttiin "siirtymäksi kohti julkis-yksityistä yhtiötoveruutta", yli 40 suuryritysten johtajaa kutsuttiin Kestävän kehityksen kokoukseen. Tämä muutos on alkua maailmanlaajuiselle sosialistiselle kommunismille.


Numero 911 on hätänumero, ja on mielenkiintoista huomioida että 11.9.2002, vuosi tornien sortumisen jälkeen, Chicagon raaka-aine -pörssissä järkytyttiin, kun huomattiin että Standard&Poorsin futuurien päätöshinnaksi sinä päivänä tuli 911,00. Richard Canliona, Salomon Smith Barneyn toimitusjohtaja sanoi, että tämä luku vain tuli eikä se ollut tarkoituksella aikaansaatu. Toinen liikemies sanoi: "Se vain todistaa että markkinoiden jumalat olivat kanssamme." Tämä on hämmästyttävä lausunto, sillä Hesekiel 28:16 kertoo keitä "markkinoiden jumalat" itse asiassa ovat: "Suuressa kaupankäynnissäsi tuli sydämesi täyteen väkivaltaa, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkoitin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä." Kun me luemme Ilmestyskirjan lukua 13, me löydämme aivan luvun lopusta, että kaikki ostaminen ja myyminen, johon sisältyvät pörssikaupat, vaativat pedon merkin, pedon nimen tai sen numeron käyttöä.


Toinen varoitusmerkki tuli 11.9.2002, kun automaattinen laite joka satunnaisesti valitsee kolme numeroa New York City:n lotto-arvonnassa, valitsi numerot 9-1-1. Kun maailma väittää sen olleen sattumaa, me tiedämme että henget ovat aktiivisia ja hyvin paljon mukana, ja että merkit tästä ovat kaikkialla, jos sinä tiedät mitä etsiä.

Illuministista ihmis-karjan johtamista

Ihmisen edistyneen teknologian avulla Saatana edistää salaista suunnitelmaansa suurella nopeudella. Moniin lapsiin kohdistuneiden sieppausten seurauksena kauhistuneet ihmiset kirjaimellisesti huutavat jäljityslaitteiden puoleen jotka seuraavat heidän lapsiaan avaruudesta käsin. Tällaiset laitteet voidaan istuttaa ruumiiseen ja ne tietävät lapsen sijainnin metrin tarkkuudella. Tällaisia vakoilulaitteita ilmestyy kaikkialla, ja ne toimivat satelliittien ja matkapuhelinmastojen avulla. Kaliforniassa, tunnistimia asennetaan moottoriteiden varsille liikennesääntöjen noudattamisen edistämiseksi. Tämän lisäksi, Liittovaltion viestintä-komissio on määrännyt että kaikki matkapuhelimet pitää varustaa paikallistamis teknologialla joka seuraa käyttäjien sijaintia ja jopa ajonopeutta perustuen siihen kuinka kauan puhelinsignaalin kestää kulkea pisteestä A pisteeseen B. Kaikkea tätä hämmästyttävää teknologiaa tulee lopulta kontrolloimaan Kansainvälinen avaruusasema (ISS) joka on 13 kerrosta korkea ja jossa on 13 laboratoriota. Avaruussukkula Endeavorin viimeisin matka kesti 13 päivää. On illuminaattien tarkoitus että sinun elämäsi on avoin kirja ja vailla yksityisyyttä. He haluavat kuulla kaiken mitä sinä sanot ja katsoa kaikki mitä sinä teet. Tämän vuoksi hallitus ajaa suuria syytteitä entisiä lyijypohjaisten maalien valmistajia vastaan. Lyijypohjaiset maalit estävät säteilyn ja elektronisten signaalien pääsyn. Jopa ohuin kerros estää gamma-säteet. Täten, heille on vaikeampaa käyttää laitteitaan sinua vastaan. Lyijypohjaisten maalien tuotanto on ollut laitonta yli 25 vuotta, joka on suurinpiirtein yhtä kauan kuin satelliitteja on ollut taivaalla. Monissa kodeissa kuitenkin on lyijymaali. Rhode Islandin pienessä osavaltiossa on lyijypohjainen maali 331 000 kodissa. Katso kun hallitus valtuuttaa lyijynpoisto-ohjelman julkisen turvallisuuden nimissä.


Japanissa, hallitus on käynnistänyt tietokannan, joka valvoo kaikia 126 miljoonaa ihmistä ja säilyttää tietoja heistä kaikista. Jokainen mies, nainen ja lapsi saa 11-numeroisen koodin joka liittää heidät järjestelmään. Tämä tehdään huolimatta siitä että 80 prosenttia kansasta vastustaa sitä. Monet protestoijat ovat maalanneet viivakoodin kasvoilleen ja pukeutuneet mustavalko-raidallisiin vangin vaatteisiin herättääkseen huomiota!


Täällä Yhdysvalloissa, on kerrottu että 1.1.2005 kaikki viivakoodit muuttuvat 12-numeroisista 13-numeroisiin. Thomas Friedman, Retail Systems Research Services:in johtaja sanoo: "Viivakoodi on perusta josta koko vähittäiskauppa riippuu." Nyt, katso Ilmestyskirjan lukua 13:17 Herra Friedmanin sanojen valossa: "...ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." John Terwilliger, Universal Code Councilin toimitusjohtaja sanoi, että heidän täytyy siirtyä 13-numeroiseen lukuun kahdesta syystä: ensimmäinen on se, että tarvitaan lisää koodeja ja toinen on, että sen täytyy olla yhdenmukainen 99 muun valtion kanssa. Hän jatkoi sanomalla, että 13-numeroista viivakoodia käytetään melkein kaikkialla muualla maailmassa, ja että tätä globaalia numerointijärjestelmää ylläpitää EAN International Brysselissä Belgiassa. Täten, taas kerran, Euroopan Unioni on sopeuttaja, ja tämä 13-numeroinen viivakoodi täytyy omaksua jotta se yhdistäisi pedon valtakunnan. Tosiasia on, että sitä kontrolloidaan Brysselistä käsin, ja se sopii hyvin myös profiiliin, että juuri siellä säilytetään massiivista ja voimakasta tietokonetta jonka nimi on "Peto".


Entisenä noitana joka on pelastunut Herramme Jeesuksen Kristuksen armosta, minä olen huolissani tästä 13-numeroisesta viivakoodista. Numero 13 on kaikkein tärkein numero noituudessa. Se on noitapiirin luku ja sellainen joka vetoaa luonnon henkiin ja voimiin heidän oppinsa mukaan. Numerot eivät vaikuta todelliseen kristittyyn koska me emme ole siinä valtakunnassa. Minä kiinnitän huomiota numeroihin valaistakseni mitä he tekevät ja osoittaakseni että Raamatun mukaan, Jumala tuomitsee heidät näiden numeroiden kautta. Minun suuri huolenaiheeni on, että Saatana haluaa merkitä jokaisen tällä numerolla joka on pyhä noituudessa ja hänen valtakunnassaan. On yksi asia merkitä jokainen tuote maailmassa tällä luvulla, mutta pian pankkitilit ja ajokortit sekä muut henkilöllisyystodistukset saavat 13-numeroisen luvun joka sisältää kolme kuutosta. Vapahtajamme kertoi meille, että viimeisinä päivinä olisi merkkejä. Valvotko sinä rukoillen? Kuten todelliset kristityt, meidän ei saa koskaan elää pelossa, koska meille on annettu voitto Jeesuksen Kristuksen veren kautta!

Luonnottomat henget & noiduttu uskonto

Kun minä mietin kaikkea mitä on meneillään, huomaan että kaikkein vaikein asia kestää on katumuksen puute huolimatta Jumalan jatkuvista varoituksista. Minun sydämeni särkyy kun minä näen ihmisten marssivan alas tuhoon johtavaa tietä. Vuosi sen jälkeen kun tornit tulivat alas ja meidän kansakuntamme meni väliaikaiseen shokkiin, pidettiin muistotilaisuuksia mutta tuloksena ei ollut katumusta. Eikö olisi mahtava asia, jos Presidentti Bush olisi palvillaan Jumalan edessä ja osoittaisi todellista katumista? Mutta ei, sitä ei tapahdu! New York City vastaa avaamalla maan ensimmäisen seksimuseon Manhattanilla. Se on tarkoitus avata 23.9.2002, joka on syyspäivän tasaus. Raportissa jonka minä luin kuukausia sitten mainittiin, että siellä on tarkoitus esittää näytelmiä ja performensseja taiteen, kulttuurin ja opetuksen nimissä. Tämä seksimuseo kattaa suuren rakennuksen eikä se ole pieni yritys. Se on Sodoma Hudson-joella!


Toinen tarina New Yorkista, 98-vuotias organisaatio joka tunnetaan nimellä Isot veljet ja Isot siskot, ja joka on omistautunut auttamaan yksinhuoltajien lapsia tarjoamalla heille miesten ja naisten roolimalleja, on hiljattain muuttanut politiikkaansa. AP:n tarinan otsikko kuuluu: "Isot veljet - Isot siskot tukemaan homo-mentoreita." Täten, pojille jotka kaipaavat mies-ystäviä ja tytöille jotka kaipaavat nais-ystäviä saatetaan tarjota homoseksuaaleja ja lesboja jotta he viettäisivät "laatu-aikaa" heidän kanssaan. Organisaation presidentti Judy Vredenburgh sanoi: "Me saamme uskomattoman positiivista tukea toimillemme."


New Jerseyssä, kaksi episkopaalista pappia Mark Lewis ja Dennis Winslow ovat aloittaneet oikeusprosessin koska he haluavat mennä naimisiin keskenään. Kuusi muuta homaparia ovat yhtyneet heidän prosessiinsa. Piispa John Palmer Croneberger Newarkista sanoi: "Kirkon on aika muuttaa kaanoneitaan jotka kuvaavat avioliiton juhlallisena ja julkisena liittona miehen ja naisen välillä. Joskus nämä kaksi ihmistä tulevat olemaan samaa sukupuolta; oman näkemykseni mukaan, se ei tee siitä avioliittoa vähäisempää." Sillä välin, Ebglannissa, Tri. Rowen Williams, josta on tulossa Canterburyn arkkipiispa, on hiljattain vihitty druidi-noidaksi. Hänestä on tulossa Englannin Kirkon pää. Druidismi on noituuden korkein muoto, ja kolmentoista neuvosto, joka johtaa kaikkea noituutta, koostuu "Suur-druideista".


Jokaisen moraalin kuidun purkaminen tuo varmasti Kaikkivaltiaan vihan, ja se tulee olemaan paljon pahempaa kuin Sodoman ja Gomorran aikoihin! Me totisesti elämme suuren aivopesun ja eksytyksen aikaa. Minusta on mielenkiintoista saada tietää, että edesmennyt George Harrison, entinen Beatles-yhtyeen jäsen, teli töitä levyalbumin parissa ennen kuolemaansa. Tämä albumi sisältää 11 laulua, se julkaistaan marraskuussa, ja sen nimi on "Brainwashed". Dhani Harrison, George Harrisonin poika, sanoi että musiikki ja sanoitukset ovat täynnä spirituaalista energiaa.

Tuskissaan oleva maailma

Koko maailma käy läpi äärimmäistä kuivuutta tai äärimmäisiä tulvia. Yhdysvaltoja on kutsuttu maailman leipäkoriksi, mutta me näemme suurten alueiden ennen niin hedelmällistä maata olevan rutikuivaa. Chicago Tribune kertoi, että 47 osavaltiota kärsii kuivuudesta. Monilla alueilla maaperä muistuttaa kuun pintaa. Taloudelliset menetykset tänä kesänä ylittävät 20 miljardia dollaria. Tämä on oudoin asia mitä minä olen koskaan nähnyt, sillä täällä on epätavallisen runsaasti matalapaineita joiden pitäisi tuoda sadetta, mutta näin ei tapahdu. Sääkartoissa näkyy 8 tai 9 matalapainetta Pohjois-Amerikan yllä, mutta missä ovat sateet? Minua muistuttavat sanat Jeremiaan Kirjan luvussa 12:4: "Kuinka kauan täytyy maan surra ja kaiken kedon ruohon kuivettua? Eläimet ja linnut hukkuvat siinä asuvaisten pahuuden tähden; sillä nämä sanovat: ' Ei tule hän näkemään meidän loppuamme.'"


Monissa muissa osossa maailmaa on suuria tulvia. Saksassa, Unkarissa, Tsekissä, Intiassa, Kiinassa ja suuressa osassa kaakkois-Aasiaa vesi on saanut aikaan niin suurta hävitystä että mielikuvitus ei tahdo riittää. Yksin Euroopassa tulvat ovat aiheuttaneet yli 20 miljardin dollarin vahingot. Raportit kertovat satojen tuhansien talojen luhistumisesta, viemäreiden tulvimisista ja myrkyllisistä käärmeistä jotka huuhtoutuvat ihmisten sekaan ja purevat heitä. Astrologit, noidat ja illuminaatit tietävät, että tämä on Vesimiehen aikakauden alku, ja astrologiassa Vesimies on Eläinradan 11. merkki ja tunnetaan "veden haltijana". Kaikkivaltias Jumala istuu valtaistuimellaan ja Hänen tuomionsa ovat juuri alkaneet.


Lopuksi, minä kehoitan teitä kaikkia rukoilemaan hartaammin kuin koskaan aikaisemmin. Me haluamme rukoilla puolestasi, joten lähetä pyyntösi, ja meidän esirukoilijamme kiinnittävät niihin henkilökohtaista huomiota. Minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka rukoilette meidän puolestamme ja tuette tätä elintärkeää Lopun ajan työtä. Minä rukoilen että Jumala siunaa sinua ylitsevuotavasti. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
David J. Meyer


Takaisin