Nopeutuva illuminismi ja ajan lyhyys

Ilm. 12:11-12:

"Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti. Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"


Markus 13:19-20:

"Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule. Ja ellei Herra lyhentäisi niitä päiviä, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden, jotka hän on valinnut, hän on lyhentänyt ne päivät."


Room. 9:27-28:

"Mutta Esaias huudahtaa Israelista: "Vaikka Israelin lapset olisivat luvultaan kuin meren hiekka, niin pelastuu heistä vain jäännös. Sillä sanansa on Herra toteuttava maan päällä lopullisesti ja rutosti."
Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa me taas kerran huomioimme ne hämmästyttävät tapahtumat jotka paljastuvat ympärillämme Jumalan Sanan kirkkaassa ja todellisessa valossa. Kun me teemme tämän, me kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien äkkinäiseen nopeutumiseen jotka täyttävät Raamatun profetiat. Poikkeuksetta, jokainen päivä on uusi seikkailu niille joilla on silmät nähdä illuminaattien toimet. Nyt ilmassa on kiireen tuntua, kun tämän nykyisen maailmanajan loppu lähenee. Yläpuoliset Raamatunjakeet tekevät tämän hyvin selväksi, ja nykyinen valittu jäännös ymmärtää että tämä tapahtuu kahdesta syystä. Meitä on varoitettu, että viimeisinä päivinä Saatana laskeutuu maahan suuren vihansa säestyksellä koska hän tietää että hänellä on vain vähän aikaa. Tämänhetkiset tapahtumat osoittavat että näin todella ovat asiat. Kun Lucifer heitettiin ulos Taivaasta ja hänestä tuli Saatana, hänet heitettiin ajan valtakuntaan ja hänen päivänsä olivat luetut.


Toinen syy vauhdin tuntuun on se, että Jumala lupasi lyhentää päiviä. Täten, me koemme Saatanan mielipuolisen kiireen sekä jäljellä olevien päivien lyhentämisen Kaikkivaltiaan taholta, ja molemmat liikkuvat toisiaan kohti sekä kohti lopullista hengellistä huipentumaa joka johtaa tämän nykyisen maailman tuhoon sekä suureen tuomiopäivään. Todellisten kristittyjen kaikkialla täytyy vastata tähän Lopun aikojen kiireeseen löytämällä itselleen paikka Jumalan tahdossa sekä tullakseen aktiiviseksi rukoilijaksi hengellisessä sodankäynnissä.

Vapaaehtoisia orjia painostavassa maassa

Perjantaina, 8. marraskuuta, sanomalehtien otsikoissa kerrottiin: "Bush siirtää Kotimaan turvallisuuden agendansa huipulle." Presidentti Bush ei kaihda mitään keinoja vaatiessaan että laki Sisäisen turvallisuuden osaston perustamisesta läpäisisi käsittelyn marraskuussa. Hän vaatii nopeutta tässä asiassa! Marraskuu on puhä kuukausi Vesimiehen New Age -kalenterissa sillä se on 11. kuukausi gregoriaanisessa kuu-kalenterissa sekä 9. kukausi vanhassa juliaanisessa kalenterissa tuoden näin luvut 9 ja 11 yhteen. Juliaanisessa kalenterissa, joka on noitien suosiossa, helmikuu on vuoden viimeinen kuukausi. Etuliite "Dec-" joulukuussa tarkoittaa sanaa kymmenen aivan kuten "Oct-" sanassa lokakuu tarkoittaa kahdeksaa. Hengellinen silta näiden kahden kalenterin välillä on hyvin merkittävä noituudessa.


7.11.2002, Presidentti George Bush piti lehdistökonferenssin jonka sanottiin olevan leppoisa (=jovial). Sana "jovial" on mielenkiintoinen koska se johdetaan roomalaisesta jumalasta Jove tai Jupiter joka oli toinen manifestaatio Saatanalle. Konferenssin aikana presidentin kuultiin sanovan laulaen: "George Bush voitti, George Bush voitti." Hän ryhtyi sitten vaatimaan että Kotimaan turvallisuuden osasto perustettaisiin tämän nykyisen virkakautensa päättymistä odottavan Kongressin toimesta. Mainittakoon tässä, että tämä Kotimaan turvallisuuden osasto kirjaimellisesti tuhoaa terrorismin vastaisen taistelun nimissä sen mitä yksityisyydestä on vielä jäljellä. Ohjattu terrorismi on tarjonnut tekosyyn vaatia, että meidät koottaisiin täydellisen tarkkailun karja-aitaukseen "rauhan ja turvallisuuden" nimissä.


Hiljattain, hyvin tunnetun William Safiren artikkeli ilmestyi New York Times -sanomalehdessä. Tämä artikkeli on nimeltään "Sinä olet epäilty." Se alkaa sanoilla "Jos säädöstä Kotimaan turvallisuusvirastosta ei korjata, tämä on se mitä sinulle voi tapahtua". Sitten artikkeli jatkuu selittämällä, että tämä jättimäinen virasto, joka sulauttaa 22 osastoa yhteen, muodostaa sellaisen jota Puolustusministeriö kutsuu "suureksi keskitetyksi tietokannaksi". Jokaisesta amerikkalaisesta tulee olemaan kansio tai täydellinen profiili joka sisältää tallenteet jokaisesta luottokortilla tehdystä ostoksesta, jokaisesta lääkereseptistä, jokaisesta aikakauslehden tilauksesta, kaikista www-sivuista joilla sinä olet vieraillut, kaikista sähköposteista joita sinä olet lähettänyt ja vastaanottanut, kaikista koulu-tutkinnoista, pankkitileistäsi, jokaisesta matkasta jonka sinä tilaat sekä jokaisesta tapahtumasta johon sinä osallistut. Tämän lisäksi sinun henkilökohtaiseen tiedostoosi kuuluu passihakumukset, ajokortti, valitukset tungettelevilta naapureilta sekä tiedot muista toimistasi joita voidaan tarkkailla. Uusi osasto kutsuu tätä nimellä "Total Information Awareness".


Tässä, salli meidän huomauttaa että sinä kun Tom Ridge on Presidentti Bushin valitsema johtaja Kotimaan Turvallisuusosastolle, vakoilujärjestelmää johtaa John Poindexter. Poindexter on älykäs mies joka sai parhaimman arvosanan fysiikassa. Hänestä tuli entisen Presidentti Reaganin turvallisuusneuvonantaja. Poindexter oli vastuussa ohjusten ja korkean teknologian aseiden myymisestä Iraniin. Poindexterille on nyt annettu 200 miljoonaa dollaria jotta luotaisiin kansio 300 miljoonalle amerikkalaiselle. Minun täytyy sanoa, koskien tätä kaikkea, että ihmiset jotka kuulevat tämän informaation mutta jotka eivät välitä ovat vastuussa siitä että tämä kaikki tapahtuu meidän maassamme. Kuka nousee esiin? Kuka ilmaisee närkästyksensä? Etkö sinä tee mitään sinun lastesi tähden, jotka vedetään sisään orwellilaiseen maailmaan? Minä ymmärrän niin että Herra tekee lopun tästä kaikesta kun Hän tulee, mutta meillä näyttää olevan muuta tekemistä!


Yhdysvaltain kansalaisten vakoilu on jo täydessä käynnissä. Avaruussukkula Atlantis teki hiljattain toisen 11-päiväisen matkan 13 kerrosta korkealle Kansainväliselle avaruusasemalle joka tarkkailee meitä avaruudesta käsin sekä ohjaa satoja maata kiertäviä satelliitteja. Michiganin osavaltio ilmoitti, että satunnaiset autojen pysäyttämiset alkoivat 12. marraskuuta. Autoja tullaan pysäyttämään satunnaisesti ja niistä etsitään merkkejä terrorismista ja muista laittomuuksista. Tietokoneistetussa maailmassa, mikro-vakoilusta on tullut mahdollista, ja internet on sallinut Pedon tiedustelun hallita ihmisten elämää. Tässä internetin maailmassa me näemme noitien pyhän luvun ohjaavan koko operaatiota, sillä koko internettiä pitää pystyssä 13 palvelinta jotka hoitavat kaikkea sähköistä liikennettä. Saattaa olla mielenkiintoista huomata, että lokakuun 22. päivänä joku hyökkäsi koko maailmanlaajuista tietoverkkoa vastaan ja kaatoi 9 näistä suurista palvelimista. Tämä tapahtui 9 päivää ennen noitien Halloween-sapattia. Kaikkivaltias kykenee sulkemaan koko kyber-maailman sekunnin murto-osassa, eikä sen pitäisi yllättää meitä kun Hän kaataa jumalallisen vihansa koko tämän elektronisen saastan tyyssijan ylle. Jesaja 28:21-22 kertoo seuraavaa: "Sillä Herra nousee niinkuin Perasimin vuorella, hän kiivastuu niinkuin Gibeonin laaksossa tehdäkseen työnsä, oudon työnsä, ja toimittaakseen tekonsa, kumman tekonsa. Älkää siis pilkatko, etteivät teidän siteenne vielä kiristyisi; sillä Herralta Sebaotilta minä olen kuullut hävitys- ja tuomiopäätöksen, joka on kohtaava kaikkea maata."

Sotia ja sanomia sodista

On juuri niin kuin meidän Herramme Jeesus Kristus varoitti meitä; me elämme keskellä sotia ja sanomia sodista. Terrorismin uhka on pommi jonka media pudottaa joka päivä, ja on hermostuneisuutta joka pitää ihmiset jatkuvassa pelon olotilassa. Jesaja 28:19 puhuu tästä ajasta kun se sanoo: "Niin usein kuin se tulee, tempaa se teidät valtaansa, sillä aamu aamulta se tulee, tulee päivällä ja yöllä: totisesti, kauhuksi on tämän saarnan opetus."


Lokakuun 11. päivänä Edustajainhuone valtuutti Presidentti Bushin hyökkäämään Irakiin. Presidentti Bush ilmoitti että hän odottaa myös Senaatin tukevan häntä. Senaatissa oli Demokraattien sotaa vastustava oppositio, ja voimatasapainon täytyi muuttua. Oli yksi tietty senaattori joka oli Bushille ongelma. Hän oli lahjakas puhuja ja aktiivinen senaattori Minnesotasta nimeltään Paul Wellstone. Jos Wellstone olisi poissa tieltä, se muuttaisi Senaatin koko voimatasapainon Bushin eduksi. Sitten se tapahtui, 11 päivää ennen vaaleja, Beech King Air A-11 -kone jossa oli ohjaaja, apuohjaaja sekä Senaattori Wellstone joidenkin perheenjäsentensä kanssa, murskaantui Elevethissä Minnesotassa (11 = eleven). Kaikki oli sujunut hyvin eikä ollut ollut mitään ongelmia kunnes äkkiä kone syöksyi alas 30 asteen kulmassa ja murskautui puihin. Se oli 11 matkustajan kone ja se syöksyi alas 11 päivää ennen vaaleja. Tämä tapahtui 11 päivää sen jälkeen kun me saavuimme Elevethiin Minnesotaan pitämään viimeisen Last Trumpet -seminaarin. [Tapahtumat näyttävät seuraavan meitä sillä me myös pidimme seminaarin Bellinghamissa, Washingtonissa lokakuun alussa, ja pian sen jälkeen kun me lähdimme Washingtonista, sarjamurhaaja alkoi tappaa ihmisiä]. Wellstonen tukijat alkoivat välittömästi kysellä, että kuka tappoi Senaattori Wellstonen. Presidentti Bushilla ei ollut aikomustakaan mennä Wellstonen muistotilaisuuteen, vaan hän suunnitteli lähettävänsä varapresidentti Cheneyn. Kun perhe kuuli Cheneyn tulosta he käskivät hänen pysyä poissa!


Muistotilaisuuden jälkeen Presidentti Bush piti 13 vaalitilaisuutta ennen vaaleja. Niinkuin suunniteltiin ja niinkuin salaliittolaiset asian järjestivät, Bushin hallinto sai murskavoiton tyrmistyneen Demokraattisen puolueen läsnäollessa. Sitten, 8.11.2002, YK meni Bushin uhkavaatimuksen taakse. Presidentti Bush, Pääkallon ja Sääriluiden salaisen Järjestyksen jäsen, näyttää saavan vihreää valoa kaikkialla kun hän jatkaa eteenpäin sotasuunnitelmansa sekä Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmansa kanssa.


Me olemme nyt lukeneet, että jännitys on nousussa, sillä ukrainalainen ministeri Petro Simonenko paljasti että 200 ydinkärkiohjusta on kateissa ukrainalais-venäläisestä arsenaalista. Kuinka sinä voit kadottaa 200 ihjusta? Nämä ovat oudon, salaliittolaismaisen vehkeilyn päiviä. Minulla on edessäni kuva Presidentti Bushista kahden yhdysvaltalaisen sotilasviranomaisen kanssa seisomassa Etelä-Koreassa. Presidentti Bushilla on hyvin tarkkaavainen ja vakava katse kasvoillaan kun hän katsoo kiikareilla ja tutkii 38. leveyspiiriä joka on Pohjois- ja Etelä-Korean välinen raja. Ongelma on siinä, että suojukset ovat kiikarin linssien päällä joten hän ei voi nähdä mitään! Onko Presidentti Bush sokea myös sen tosiasian suhteen että COSCO, China Ocean Shipping Companylla on nyt 13 satamaa maamme länsi- itä- ja etelärannikolla? Meidän maamme elää tuhannen vaaran keskellä, ja vieläkin ihmiset elävät kieltämisen ja epäuskon olotilassa. Antikristuksen voimat ovat ottaneet meidät haltuunsa ja ainoastaan Jumala voi auttaa meitä!


13.10.2002, australialainen Melbourne Herald Sun -sanomalehti paljasti että Yhdysvallat testasi hermokaasua omiin kansalaisiinsa neljässä osavaltiossa. 1960- ja 1970-luvuilla hermokaasua, sariinia ja VX:ää päästettiin ilmaan Alaskassa, Hawaijilla, Marylandissa ja Floridassa, Pentagonin dokumenttien mukaan. Oli kolme testaus-projektia jotka nimettiin seuraavasti: "Devil Hole I", jossa arvioitiin kuinka sariini-kaasu käyttäytyy tykin ammuksissa ja raketeissa; "Devil Hole II", jossa testattiin kuinka hermo-agentti VX käyttäytyy tykin ammuksissa; sekä "Big Tom", jossa levitettiin bakteeria Hawaiji-saariin kuuluvan Oahu:n ylle. Se oli sariini-kaasu jota terroristi-joukko käytti Tokion maanalaisessa vuonna 1995 ja jota Venäjän hallitus käytti hiljattain omia kansalaisiaan vastaan haavoittaen ja surmaten kokonaisen teatterillisen ihmisiä. Sariini-kaasu saa aikaan vuotavan nenän, vuotavat silmät sekä hengitysvaikeuksia jota seuraavat harhanäyt, sekavuus, kooma ja kuolema. VX-kaasu aiheuttaa oksennusta sekä väkivaltaisia kohtauksia ennen kuolemaa joka tapahtuu 15 minuutissa. Se on eräs tappavimpia tunnettuja hermo-agentteja ja se säilyy ympäristössä pitkään koska se on jähmeää nestettä joka haihtuu hitaasti. Kysymys joka jää nyt voimaan on se, että ruiskuttavatko he edelleen taivaallemme aineita joiden on tarkoitus saada aikaan hengityselin-sairauksia sekä astmaa? Miksi kaikki massiiviset ja epätavalliset kemikaalivanat jotka muodostavat kaikenlaisia kuvioita taivaalle? Miksi astma on lisääntynyt 500 prosenttia? Onko tarkoitus surmata heikot, sairaat ja vanhukset? Eikö meillä ole oikeutta kysyä näitä kysymyksiä jotka perusruvat aikaisempiin paljastuksiin? Eikö ole aika pyytää, että Kaikkivaltias Vapahtaja, Herra Jeesus Kristus alkaisi tehdä ihmeitä ja tulisi meidän suojaksemme? Hän on meidän ainoa apumme, ja vielä, suurin osa niin kutsutuista "kristityistä" ei näytä koskaan avaavan silmiään. Jos me ylenkatsomme todellisen pelastuksen ja hylkäämme Kaikkivaltiaan avun, meidän täytyy muistaa Aamos 7:17:n varoitus joka liittyy maahamme ja tämänhetkisiin olosuhteisiin: "Sentähden, näin sanoo Herra: Sinun vaimosi joutuu portoksi kaupungissa, sinun poikasi ja tyttäresi kaatuvat miekkaan, sinun maasi jaetaan mittanuoralla, sinä itse kuolet saastaisessa maassa, ja Israel viedään pakkosiirtolaisuuteen, pois omasta maastansa." Ainoastaan Jumala voi viedä meidät tämän läpi, ja minun täytyy sanoa olevani hämmästynyt siitä että monet eivät näe tämän hetken kiirettä.

Hengellistä sodankäyntiä Pääkallon ja sääriluiden haudalla!

27.10.2002, minä ja rukousryhmä Last Trumpet Ministeriöstä matkustimme Winconsinista itään Salemiin, Massachusettsiin, sitten New Haveniin Connecticutiin ja lopuksi New York Cityyn jossa me pidimme seminaarin. Tähän uutiskirjeeseen ei mahtuisi jos kertoisin kaiken mitä matkalla tapahtui, mutta minä voin sanoa että minä olen hämmästynyt siitä kuinka Kaikkivaltias auttoi meitä. Me taistelimme Salemin noitia vastaan rukouksessa 30. lokakuuta; siinä kaupungissa suorastaan vilisee noitia. Valtavia katkuvia savupilviä tuprusi ilmaan kun noidat yrittivät hengellisesti puhdistaa ilmaa sekä tehdä tietä hengille jotta ne voisivat ylittää astraalitason. Minä tein kysymyksiä parille huomattavalle noidalle jotka kulkivat suuressa okkultistisessa kaupassa, ja ennenkuin se oli ohi, miespuolinen noita tai velho oli niin suivaantunut minuun että hän kirosi minut noitien kielellä. Olin kysellyt korkea-arvoisista poliitiikoista ja Hollywoodin näyttelijöistä. Koskien poliitikkoja, eräs noita sanoi minulle, että minä en saisi koskaan poliitikkoja myöntämään että he ovat noitia koska nämä pelkäävät sen vahingoittavan heidän uraansa. Me tiedämme että meidän sotaretkemme oli menestyksekäs ja nyt me odotamme mitä tapahtuu.


31.10.2002, me matkustimme New Haveniin, Connecticutiin. En ollut suunnitellut tekeväni näin, mutta Herra osoitti minulle että minun täytyy pysähtyä siellä, mennä Yale:n yliopistoon ja rukoilla Pääkallon ja sääriluiden haudalla. Me emme tienneet mistä alkaa etsiä tätä hautaa, tätä salaisen salaseuran päämäjaa jota Yale:n yliopiston väitteiden mukaan ei ole edes olemassa. Me löysimme Yale:n yliopiston sekä parkkipaikan kuin ihmeen kautta. Sen jälkeen kun me kävelimme kadunkulmaan ja odottelimme risteyksessä minä näin kolme nuorta ihmistä takanani. Minä kysyin, että oliko hän Yale:n opiskelija. Hän vastasi "kyllä". Kerroin hänelle olevani tutkija ja kysyin, että voisiko hän kertoa minulle kuinka löytää Pääkallon ja sääriluiden hauta. Hänen vastauksensa yllätti minut. Hän sanoi: "Varmasti, kulje alas kaksi korttelia, käänny oikealle, kulje suuren kiviholvin läpi ja etsi vasemmalta harmaanruskeaa rakennusta jossa ei ole ikkunoita." Me löysimme tämän. Minä lähestyin sitä rukoillen ja aloin tehdä pintapuolista tutkimusta tästä okkultistisesta haudasta ja päämajasta jonka jäsen Presidentti, hänen isänsä ja isoisänsä olivat. Minä otin minia valokuvia ja huomioin että rakennuksen kaikki ovat oli suljettu ketjuilla ja munalukoilla. Rakennuksen pääsisäänkäynti oli poikkeus. Nämä kaksi ovea olivat varmistetut suurin säpein, munalukoin ja Diebold-turvalukoin. Minä satuin olemaan lukkoseppä ja tein töitä Wisconsinin osavaltiolle kymmenen vuotta tässä ominaisuudessa sekä järjestelmä-suunnittelijana ja turvallisuus-neuvojana ennenkuin minä jätin tämän kaiken tehdäkseni töitä Herralle kokopäiväisesti. Minä opiskelin turvajärjestelmiä paljon, ja yhdessä säpissä oli numero 322. Mainittakoon tässä, että numero 322 esiintyy Pääkallon ja sääriluiden järjestön virallisessa logossa, ja sen paikka on aivan luiden alla. Tämä luku 322 kuvaa järjestön aktiivijäsenten määrää. Minulla on vuoden 1917 jäsenluettelo ja siinä mainitaan Prescott Sheldon Bush jäsenenä. Hänen poikansa, George Herbert Walker Bush oli myös jäsen kuten myös George W. Bush.


Tutkittuamme rakennusta pintapuolisesti me seisoimme etuoven edessä ja rukoilimme. Kun minä rukoilin, minä nostin ylös käteni ja nuhtelin pimeyden voimia, rituaaleja, psyykkisiä rukouksia ja kaikenlaista pahuutta joka säteilee ulos tuosta rakennuksesta. Kun olimme rukoilleet, minä katsoin ylös ja siellä oli kaksi oudosti katsovaa miestä seisomassa. Toinen oli melkein kuusikymppinen ja toinen paljon nuorempi. Vanhempi mies, puhuen venäläisellä aksentilla, sanoi minulle: "Miksi sinä rukoilet Pääkallon ja sääriluiden haudan edessä?" Kerroin hänelle tehneeni tämän siksi koska kaikki paha tulee ulos tuosta paikasta. Sitten hän sanoi: "Sinä tiedät että sinua tarkkaillaan, ja kaikki mitä sinä sanot nauhoitetaan." Kerroin hänelle ymmärtäväni tämän. Minä kysyin hänen nimeään mutta hän ohitti tämän kysymyksen. Kysyin mistä päin hän on ja hän sanoi: "Jos minä kertoisin mistä minä olen sinä et pitäisi minusta." Lopulta hän sanoi: "Kutsu minua Mike:ksi." Me annoimme hänelle yhden minun käyntikorteistani ja kerroin hänelle aikovani kirjoittaa Pääkallon ja sääriluiden järjestöstä uutiskirjeeseeni jolla on maailmanlaajuinen jakelu. Tästä mies järkyttyi, hän katsoi minua silmiin ja sanoi: "Sinä et kirjoita Pääkallosta ja sääriluista!" Minä kerroin aikovani kirjoittaa siitä! Taas hän sanoi: "Sinä et kirjoita Pääkallosta ja sääriluista! Sinä et ymmärrä sitä voimaa jonka kanssa sinä olet tekemisissä täällä; paljon asioita voi tapahtua sinulle! Sinä et kirjoita Pääkallosta ja sääriluista!" Tuli selväksi että nämä kaksi miestä olivat tarkkailleet meitä ja että he olivat luultavasti Pääkallon ja sääriluiden haudan vartijoita. Minä lähdin pois tuntien oloni innostuneeksi ja voittoisaksi Jumalan Hengessä. Niille jotka ajattelevat että tällaista paikkaa ei ole olemassakaan, minä voin vakuuttaa että on, sillä minä olen ollut siellä sekä minua on uhkailtu olemaan kirjoittamatta siitä. Heitä ei tuntunut häiritsevän paljoakaan se, että me olimme siellä, katselimme ympärillemme ja otimme valokuvia.


Pääkallon ja sääriluiden haudalla oli myös monia muita omituisuuksia. Takaovessa oli pelikortti, pata-yhdeksikkö teipattuna siihen. Luumiehet kommunikoivat pelokirteilla ja tarot-korteilla. Tämä sai minut ajattelemaan Washingtonin sarjamurhaajia ja sitä kuinka he jättivät tarot-kortteja murhapaikalle. Noidat, okkultistit ja salaseurojen jäsenet käyttävät yleisesti tarot-korttipakkaa. Tarot-korttipakka sisältää 78 korttia ja 56 niistä vastaa tavallisia pelikortteja. Siinä on myös 22 kuvakorttia kuten kuolema, narri, paholainen, maagikko ja hirtetty mies. Näillä korteilla eikä myöskään tavallisilla pelikorteilla pitäisi olla mitään sijaa kristityn elämässä eikä kristityssä kodissa!


On muutakin mitä pitäisi huomioida näistä sarjamurhaajista sekä heidän yhteyksistään Pääkallon ja sääriluiden järjestöön. Meidän täytyy pitää mielessä että okkultismin maailmassa on sellainen asia kuin heijastusvoima tai peilikuvan voima. Eräs esimerkki on "red rum" joka on "murder" takaperin. On mielenkiintoista huomata että kivääri jota murhaajat käyttivät oli siviiliversio M-16:sta, se on nimeltään "Bushmaster" ja luodin koko on .223 kaliiberia. Jos me käännämme sanan "Bushmaster" sanajärjestyksen takaperin me saamme "Master Bush", ja lukemalla kaliiberin numeron takaperin me saamme luvun 322, Pääkallon ja sääriluiden pyhän luvun. Täten, meillä on Mestari Bush 322. Minua on kielletty kirjoittamasta siitä mitä minä olen juuri kirjoittanut, mutta minun elämäni on Herran kädessä. Kun Herra pelasti minut noituuden kynsistä, Hän otti kaiken pelon minun sydämestäni ja antoi minulle leijonan rohkeuden. Noidat eivät tiedä mitä tehdä minun kanssani sillä he tietävät että minä kerron totuuden ja että minä olin kerran osa heidän maailmaansa. Jeesuksen Kristuksen veren pelastava voima kattaa minut nyt, ja minä nöyrästi lepään Hänen suojeluksessaan.


Tässä vaiheessa, minun täytyy mainita artikkelista joka ilmestyi USA Today -lehdessä ja jonka kirjoitti Alexandra Robbins. Tämä artikkeli on nimeltään "Valkoisen Talon luumies johdattaa kansakunnan pimeyteen". Artikkeli alkaa sanoilla "Ollessani Yale:n yliopistossa minä liityin Pääkallon ja sääriluiden järjestöön". Presidentti Bush kirjoitti näin elämänkertaansa ja lisäsi sitten: "Järjestö on niin salainen että minä en voi sanoa enempää." Niille jotka ajattelevat että Presidentti on kristitty minä voin kertoa että ainoa tie ulos salaseurasta on rikkoa salaisuuden vala ja kertoa siitä avoimesti. Muuten sinä et ole siitä ulkona! Presidentti Bush ei ole koskaan tehnyt näin. Itse asiassa, Presidentti Bush on nimittänyt muitakin luumiehiä korkea-arvoisiin asemiin, kuten Edvard McNallyn Kotimaan turvallisuusosastoon sekä Kansalliseen turvallisuusneuvostoon. Eräs kaikkein ensimmäisiä sosiaalisia tapaamisia oli Pääkallon ja sääriluiden luokkakokous, ja kun Bushilta kysyttiin Pääkallon ja sääriluiden järjestöstä, hänen voimakas toteamuksensa oli: "Tämä asia on niin salainen että minä en ole varma että onko sitä edes olemassa." Tosiasia on se, että meidän Presidenttimme, hänen isänsä ja isoisänsä kaikki makasivat kiviarkussa Pääkallon ja sääriluiden haudassa Yale:n yliopistossa ja "uudestisyntyivät" saatanalliseen järjestykseen! Presidentti Bush oli yliopistossa vuonna 1968 valmistuneiden ryhmässä ja hänet vihittiin Pääkallon ja sääriluiden järjestöön samana vuonna. Hän sai päättötodistukseen arvosanan "C" vaikka hän oli D:n oppilas. Kun hän nimitti luokkatoverinsa, luumies Robert McCallumin puolustusministerin apulaiseksi, McCallumilla oli lakimuutos pitää kaikki Presidentin antamat armahdukset salassa. Syyskuun terrori-iskujen jälkeen luumies Bush perusti sellaisen elimen jota hän kutsui "varjohallitukseksi". Luumies Bush myös allekirjoitti halukkaasti "USA Patriot Act":in joka sallii salaisen Washingtonin vakoilijoiden tutkivat myymälän omistajien asiakastiedostot. Lokakuussa 2001, puolustusministeri John Ashcroft paljasti muistion jossa kerrottiin, että Liittovaltion virastojen pitäisi salata mahdollisimman paljon tietoa yleisöltä. Presidentti Bush myös allekirjoitti lain joka estää yleisöä pääsemästä entisten presidenttien tiedostoihin. Herra Bush myös allekirjoitti lain joka sakottaa ja panee vankiloihin journalisteja jotka julkaisevat "arkaluonteiseksi" luokiteltua tietoa.

Tulviva ja vapiseva maapallo

Minä voin vakuuttaa sinulle että Kaikkivaltias Jumala näkee ja tietää kaiken mitä on meneillään, eikä Hänen tuomionsa ole kaukana! Maapallo vapisee siitä mitä on tulossa, vaikka ihmiset jotka asuttavat tätä vaivattua planeettaa jatkavat päänsä kääntämistä syrjään ja teeskentelevät että he eivät näe. Monsuunisateet Nepalissa ovat jättäneet 25 miljoonaa ihmistä kodittomiksi. Maanjäristys joka iski Alaskaan ja tärisytti suurinta osaa osavaltiosta oli voimakkuudeltaan 7,9 ja se oli niin voimakas että se värisytti sedimenttejä Iowassa asti ja muutti veden mustaksi. Tämä järistys iski kello 13:13 marraskuun 3 päivänä (11.3). Toinen mielenkiintoinen luku. Yrittääkö Jumala kertoa meille jotakin?


Vetaraanien päivänä, 11.11.2002, seitsemänkymmentä tornadoa kulki useiden osavaltioiden läpi Alabamasta Pennsylvaniaan aiheuttaen 38 kuolonuhria sekä paljon tuhoa. Omituisella tavalla, joidenkin tornadojen reitti seurasi juuri sitä reittiä melkein 1600 kilometrin matkan jota pitkin me kuljimme kun me tulimme takaisin itärannikolta. Varoittaako Jumala tätä kansakuntaa lähtemästä sotaan? Jumala auttakoon meitä tänä aikana kun aikaa on vähän!


Lopuksi, minä kehoitan jokaista jatkamaan rukoilemista ja seisomaan vakavalla mielellä Luojansa edessä. Aika on totisesti melkein lopussa. Lähetä rukouspyyntösi meille, niin me tuomme ne Kaikkivaltiaan valtaistuimelle. Minä haluan erityisesti kiittää teitä kaikkia jotka rukoilette meidän puolestamme ja tuette tätä Lopun ajan ministeriötä. Jumala siunatkoon teitä tästä. Tuleva vuosi 2003 tulee olemaan hämmästyttävien tapahtumien vuosi. Minä pidän teidät informoituina. Armo ja rauha olkoon teidän yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. MeyerTakaisin