Illuminismin universaali hapatus


Luukas 12:1-3:

"Kun sillä välin kansaa oli kokoontunut tuhatmäärin, niin että he polkivat toisiaan, rupesi hän puhumaan opetuslapsillensa: 'Ennen kaikkea kavahtakaa fariseusten hapatusta, se on: ulkokultaisuutta. Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi. Sentähden, kaikki, mitä te pimeässä sanotte, joutuu päivänvalossa kuultavaksi, ja mitä korvaan puhutte kammioissa, se katoilta julistetaan.'"


Markus 8:15

"Ja hän käski heitä sanoen: 'Varokaa ja kavahtakaa fariseusten hapatusta ja Herodeksen hapatusta.''"


Gal. 5:7-9:

"Te juoksitte hyvin; kuka esti teitä olemasta totuudelle kuuliaisia? Houkutus siihen ei ole hänestä, joka teitä kutsuu. Vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan."


Ilm. 13:11:

"Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme."Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa, uuden vuoden ensimmäisessä, me tutkimme aikamme hämmästyttäviä tapahtumia Jumalan Sanan valossa, joka selkeästi paljastaa jäljellä olevan ajan vähäisyyden sekä meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen pikaisen paluun. Me tiedämme että Saatanalla on suunnitelmat Viimeisten päivien varalle ja että hän on tehnyt töitä Viimeisten päivien suunnitelmiaan varten yli kaksi vuosisataa. 1.5.1776, noitien Beltaine-sapattina, organisaatio nimeltään "Illuminati" muodostettiin Tohtori Adam Weishauptin ohjauksessa. Weishaupt oli syntyjään juutalainen, kääntyi roomalaiskatolisuuteen ja opetti kirkkolakia Ingolstadtin yliopistossa Baijerissa, kun hänet valittiin ja palkattiin Rothschildin pankki-dynastian toimesta luomaan suunnitelma jonka avulla kaikkiin hallituksiin ja taloudellisiin valtakeskittymiin voitaisiin soluttautua ja jonka avulla niitä voitaisiin kontrolloida sisäpiiristä käsin. Tarkoitus oli lopulta synnyttää maailmanhallitus tai uusi maailmanjärjestys, ei väliä kauanko se veisi. Tätä uutta totalitaarista diktatuuria kontrolloisi itse Saatanan hallitsema mies, ja kaikki ihmiset pakotettaisiin "tämän maailman jumalan" alaisuuteen.


Weishaupt tiesi että tällainen tehtävä vaatisi yliluonnollista ohjausta, joten hän ja neljä muuta salaliittolais-kumppania menivät luolaan lähellä Ingolstadia ja suorittivat luciferilaisen rituaalin kutsumalla "voimaa joka hallitsee tuntematonta". Saatuaan ohjeita tältä "tuntemattoman hallitsijalta" he perustivat organisaation joka syntyi toukokuun 1. päivän yönä vuonna 1776. Tämä organisaatio oli nimeltään "illuminati" joka tarkoittaa "valon kantajia", ja sana "Illuminati" johdetaan sanasta "Lucifer". Toinen nimi jota korkea-arvoiset noidat käyttävät tästä salamyhkäisestä järjestöstä on nimeltään "Moriah" joka tarkoittaa "valloittavaa, tuhoisaa tuulta". Mainittakoon tässä, että alkuperäinen Illuminatin sinetti on edelleen yhden dollarin setelin selkäpuolella. Entisenä noitana ja astrologina minä tunnen hyvin salaisuuden voiman. Minä tiedän myös että alkuperäisen Illuminatin suoraan alenevat jälkeläiset ovat vallassa tänä päivänä ja että he tekevät töitä hullun lailla tuodakseen esiin uuden maailmanjärjestyksen. Meidän täytyy muistaa että he toimivat aina salassa, ja että heillä on aina peite joka peittää heidän todellisen työnsä sekä säilyttää elintärkeän salaisuuden. Meidän täytyy myös huomioida että heidän menetelmänään ei ole suora hyökkäys, vaan illuministisen ajattelun ja filosofian asteittainen tunkeutuminen jokaiseen olemassaolevaan instituutioon. Täten, hallitus, koululaitos, talous, uskonto, viihde, joukkotiedotusvälineet, terveydenhoito, elintarviketeollisuus ja niin edelleen näyttävät toimivan kuten ennenkin, vaikka samaan aikaan saatanallinen lanka pujottautuu niiden läpi kun pimeyden voimat tunkeutuvat ja hapattavat jokaisen yrityksen jotta he ottaisivat vastaan ja hyväksyisivät maailman saatanallisen kuninkaan. Ne joilla on hengellistä näkökykyä, voivat nähdä tämän hapatuksen josta Herra Jeesus Kristus varoitti meitä. Hän käski varomaan farisealaisten ja Herodeksen hapatusta. Täten, väärä uskonto ja Antikristuksen hallitus pitävät hengissä Saatanan suunnitelmaa. Miksi on olemassa niin monta salaseuraa ja niin monta salaisuutta? Miksi tämän päivän ihmisillä on niin vähän luonteita? Vastaus on sekä traaginen että yksinkertainen; ihmiset on illuminoitu suuressa määrin. Farisealaisuuden ja Herodeksen hapatus, illuminaatin hiiva, on tehnyt työtään ihmisten keskuudessa eikä Yhdysvallat ole enää se maa joka se kerran oli. Vain Jumala voi auttaa meitä. Rukoile hellittämättä!

Bushien salaisuudet!

Edellisessä Last Trumpet Newsletterissä minä kirjoitin Bushin perheen yhteyksistä hämäräperäiseen ja vaikutusvaltaiseen "Pääkallon ja sääriluiden järjestykseen". Tämä on salamyhkäinen voimaryhmä joka toimii luciferilaisen tai saatanallisen voiman avulla sekä suorittaa rituaalejaan ikkunattomassa rakennuksessa joka tunnetaan "Pääkallon ja sääriluiden hautakammiona", Yalen yliopistossa, New Havenissa, Connecticutissa. Nämä 322 aktiivista jäsentä on strategisesti asetettu yritysmaailman korkeisiin virkoihin jotta he panisivat täytäntöön aikakausia vanhan juonen New Age -maailmanhallituksen tuomiseksi jota noidat kutsuvat Vesimiehen aikakaudeksi tai 11. merkin ajaksi, sillä Vesimies on Eläinradan 11. merkki astrologian valtakunnassa.


Ei ole epäiluystäkään siitä etteikö nykyinen Presidentti olisi Pääkallon ja sääriluiden aktiivinen jäsen. Todisteita on noussut pintaan monista eri lähteistä mukaanlukien pitkä artikkeli Time-lehden elokuun 7. päivän numerossa vuonna 2000. Jo ennenkuin hänet valittiin presidentiksi, George W. Bush kertoi Time-lehdelle: "MInun isälläni on suuri rooli elämässäni varjohallituksen ominaisuudessa." Tämä on sama mies joka loi "varjohallituksen" pian 9/11 -iskujen jälkeen. Time kysyi myös Presidentti Bushilta: "Onko sinulla mitään tunnonvaivoja kuulumisesta elitistiseen salaseuraan kuten Sääriluut?" Bush vastasi: "Ei tunnonvaivoja ollenkaan. Minua arvostettiin. Olin melko välinpitämätön. En pitänyt sitä suurena asiana. En ottanut sitä vakavasti." Time-lehti kysyi sitten: "Valaisepa hiukan niitä jotka saattaisivat ajatella että vapaamuurari-looshin ja Trilateraalisen komission välillä olisi jokin yhteys. Oliko sinun isäsi paikalla kun sinut vihittiin jäseneksi kuten sinun isoisäsi oli paikalla sinun isäsi vihkimys-seremoniassa?" Presidentti Bush vastasi: "Ilman että paljastaisin kaikki suuret salaisuudet? MInulla on muutamia vanhoja kerhotovereita jotka voisivat valaista tätä asiaa suoralta kädeltä. Isäni ei vihkinyt minua. Joku vanhempi vihki minut. Siellä oli tervetuliaisjuhla. En muista oliko isäni paikalla. En usko että oli." Minusta on todella hämmästyttävää että Presidentti ei muista oliko hänen isänsä läsnä tässä okkultistisessa vihkimyksessä vai ei, ja että George W. ei ottanut sitä vakavasti. Tällaista ei voi ottaa muuta kuin vakavasti. Tämä on korkea vihkimys saatanalliseen järjestykseen. Tämä on se organisaatio joka lähetti kaksi miestä kertomaan minulle, että paljon asioita voisi tapahtua minulle jos kirjoittaisin heistä. Bushin perhe on illuministinen perhe ja on ollut voimakas okkultistisessa maailmassa jo pitkän aikaa. Ennen niin kutsuttuja "presidentinvaaleja", Barbara Bush puhui Iowassa ja sanoi: "Joka kahdeksas amerikkalainen on Bushin alaisuudessa, ja sinun avullasi, me teemme niin että pian kaikki amerikkalaiset."


Toinen mielenkiintoinen ja paljastava asia tässä Time-lehden jutussa alkaa sivulta 41 sanoilla: "George W. Bushille ei virallisesti kerrottu että Valkoisessa Talossa kummitteli, kuin vasta hänen isänsä valinnan jälkeen vuonna 1988." Meidän nykyinen Presidenttimme oli sillä hetkellä istumassa isänsä vaalitoimistossa kun neuvonantaja Doug Wead esitteli Bush nuoremmalle 44-sivuisen raportin johon joskus viitataan sanalla "kirous". Tämä raportti on luokiteltu huippusalaiseksi. Kerrotaan että se sisältää järkyttävän selonteon siitä mitä tapahtuu presidenttien lapsille. Se on kattava luettelo epäonnistumisista kuten alkoholismista, itsemurhista, sairauksista, ennenaikaisista kuolemista jne. Oudot ja pahat henget asuttavat meidän CVapitoliamme. Sattumoisin, sana "Capitol" tarkoittaa "Jupiterin temppeliä".


Muinaisessa Roomassa oli outoja henkiä nimeltään "sodan koirat". Me näemme nyt nämä henget paljastettuina Washington D.C:ssä kun Presidentti lähettää sotilaitaan Irakiin. Kun minä pohdin näitä asioita, minä muistan hyvin kuuluisan miehen sanat kun hän kerran sanoi: "Varokaa johtajaa joka lyö sodan rumpuja ajaakseen kansalaiset patrioottiseen kiihkoon, sillä isänmaallisuus on totisesti kaksiteräinen miekka. Se ylistää verta ja kaventaa ymmärrystä. Ja kun sodan rummutus on saavuttanut kuumeisen huipentumansa ja kun veri kiehuu vihasta ja mieli on suljettu, johtajalla ei ole tarvetta riistää kansalaistensa oikeuksia. Mieluumminkin, kansalaiset, täynnä pelkoa ja isänmaallisuuden sokaisemina, luovuttavat oikeutensa johtajalle iloisin mielin. Kuinka minä tiedän tämän? Sillä näin minä olen tehnyt ja minä olen Ceasar." Tämä lainaus on otettu Julius Ceasarin päiväkirjasta. Saatana ja hänen sotaisat henkensä nousevat taas kerran, ja ainoastaan terrorin uhka riittää siihen että ihmiset joutuvat pelon valtaan ja hyväksyvät tulevan Antikristuksen hallinnon tuomat rajoitukset.


Tekevätkö vanhat roomalaiset henget työtään Presidentissämme ja hänen isässään? Hiljattain, Frederick Post raportoi Presidentin haastattelusta jossa Presidentti sanoi: "Yksityisesti, minä ja isäni käymme joskus kokonaisia keskusteluja latinaksi. Itse asiassa, me usein puhumme julkisuudessa kieltä jota kukaan muu ei ymmärrä." Latinaa pidetään kuolleena kielenä. Se on lainkäytön ja roomalaiskatolisen messun kieli; ja omituisella tavalla, kun sinä lasket alkuperäiset roomalaiset numerot (I, V, X, L, C ja D) yhteen, saat tulokseksi luvun 666. Mutta mikä on tämä toinen kieli (latinan lisäksi) jota Presidentti ja hänen isänsä käyttävät yleisön keskellä? Mikä on tämä kieli jota he puhuvat ja jota kukaan ei ymmärrä? Tällainen on yleistä noituudessa!

Henry Kissinger, Saatanan lähettiläs

Kun marraskuu 2002 läheni loppuaan, Newsday-sanomalehti julkaisi seuraavanlaisen otsikon: "Pyytämässä Kissingeriä apuun, Bush nimittää entisen ulkoministerin johtamaan 9/11 -paneelia." Henry Kissinger "nimitettiin" Presidentti Bushin toimesta johtamaan 10-henkistä paneelia joka tutkii tämän traagisen syyskuun 11. päivän tapahtumia sekä sitä, mikä nämä tapahtumat aiheutti ja kenen syy tämä oli. On mielenkiintoista huomata että kymmenen ihmistä tekee töitä tässä paneelissa ja Kissinger on yhdestoista. Tämä luku 11 ei lakkaa hyppimästä silmille, sillä se on Vesimiehen okkulttinen luku sekä Uuden maailmanjärjestyksen tunnusluku. Tämän lisäksi, paneelille annettiin 18 kuukautta aikaa tehdä töitä. Meidän täytyy myös huomioida, että nimestä Kissinger saadaan luku 666 englantilaisen aakkos-numeerisen laskutavan mukaan. Sitten, joulukuun 13. päivänä Henry Kissinger erosi paneelin johdosta. Monet ihmiset ovat taipuvaisia näkemään tämän skenaarion siten, että Presidentti Bush yritti tuoda vanhan 79-vuotiaan valtiomiehen unohduksista parrasvaloihin. Todellisuudessa, Kissinger on ollut aina aktiivinen varjomaailmassa ja julkisuudelta piilossa. Henry Kissinger, mies joka joskus tunnetaan nimellä "Kuoleman suudelma", on edelleen johtava voima maailmanhallituksen pystyttämisessä. 79-vuotiaana, hän on väsymätön työssään ja hänet tunnetaan sellaisena joka vihaa nukkumista. Hän on salaperäisellä tavalla yhteydessä moniin hallituksiin ja salaseuroihin, sekä hän jatkaa asumistaan New Yorkissa. Kissingerillä on muitakin tehtäviä. Hänet tunnetaan "Magic-miehenä" kun hän oli ulkoministerinä ja teki töitä Lähi-Idän konfliktien parissa. Kun herra 666 Kissinger sekaantui Lähi-Idän tapahtumiin, vihollisuudet taukosivat hetkeksi, ja koko maailma ihmetteli kuinka hän teki sen. Myöhemmin, Vietnamissa tehtyjen rauhan ponnisteluidensa ansiosta, Kissinger sai Nobelin rauhanpalkinnon.


Jollei Herra siirrä häntä syrjään, me emme ole nähneet kaikkea Henry Kissingeristä. Hän on illuminismin henki, ja melkein kaikki mitä hän tekee ja sanoo salataan yleisöltä ja jopa suurimmalta osalta hallitusta. Me tiedämme hyvin vähän Tohtori Kissingeristä, mutta hän on mies joka kertoi Washington POstille vuonna 1975: "Yhdysvaltojen täytyy suorittaa joitakin toimenpiteitä maailmassa jotka osoittavat että se on edelleen maailmanvalta." Me myös tiedämme että sveitsiläinen osallistuja nauhoitti salaa Kissingerin puheen Bilderbergien kokouksessa Evianissa Ranskassa. Huomioi nämä herra 666:n hämmästyttävät sanat, ja sinä näet kuinka tarkkaan ne sopivat nykyiseen tilanteeseen maassamme. Näin hän sanoi: "Tänään amerikkalaiset raivostuisivat jos YK:n joukot saapuisivat Los Angelesiin palauttamaan järjestystä; huomenna he olisivat kiitollisia. Tämä olisi totta varsinkin silloin jos heille kerrottaisiin että heitä uhkaisi ulkopuolelta tuleva vaara, todellinen tai keksitty, joka uhkaisi olemassaoloamme. Sitten käy niin että kaikki maailman ihmiset anovat johtajiaan jotta he säästäisivät heidät tältä pahalta. Asia jota kaikki ihmiset pelkäävät on tuntemattoman uhka. Kun tämä skenaario esitellään, yksilön oikeuksista luovutaan vapaaehtoisesti maailmanhallituksen antamien lupauksten edessä."


Tämä kaikki tapahtuu aivan meidän silmiemme edessä. Suuren illuministisen salaliiton suunnittelijat tietävät että amerikkalaiset eivät koskaan sallisi sitä että heidän oikeutensa otetaan pois äkkinäisesti. Tämän vuoksi täytyy tapahtua asioita jotka saavat aikaan pelkoa sekä universaalisen huudon rauhan ja turvallisuuden puoleen, joka saa ihmiset luopumaan oikeuksistaan ja yksityisyydestään. Meidän täytyy muistaa että Ilmestyskirja 13:4 antaa meille olosuhteet ja ihmisten yleisen yksimielisyyden Viimeisinä päivinä seuraavaan tapaan: "Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: 'Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?'" Henry Kissinger on vastuussa suurelta osin siitä millainen maailma on tänään, erityisesti siitä mitä Yhdysvalloissa nyt tapahtuu. Kissinger tunnetaan myös pahamaineisesta lausahduksestaan: "Laittomuuden me teemme välittömästi, perustuslain vastainen teko vaatii hiukan pidemmän ajan."

Sisäisen turvallisuuden illuministinen silmä

Oli marraskuun 13. päivä kun USA:n Edustajainhuone hyväksyi ylivoimaisesti Sisäisen turvallisuuden ministeriön perustamisen. Samalla kun me katsomme, kun Liittovaltio tulee entistä raskassoutuisemmaksi, me näemme kansakuntamme yleisellä tasolla rappeutuvan nopeasti. Presidentti jatkaa talouskasvun julistamista tukeutuen indikaattoreihin ja numeroihin. Samaan aikaan, lukemattomat tuhannet lähetetään työpaikoistaan koteihinsa kun työpaikat sulkevat oviaan lopullisesti. Tämä mennyt vuosi on ollut pahin vuosi valtion budjetin kannalta Toisen maailmansodan jälkeen. Joulukuun 28. päivänä, miljoonat amerikkalaiset menettävät työttömyyskorvauksensa kun 13 viikon pidennys loppuu. Talous muuttuu nopeasti kun me siirrymme kohti sotataloutta. Kun rauhanajan teollisuus kuolee, me näemme että yhtiöt jotka valmistavat aseita ja laitteita armeijalle saavat suuria tilauksia. Liittovaltio vuokraa myös yhä enemmän turvatarkastajia lentokentille, maahanmuuttoviranomaisia, vanginvartijoita sekä muita Liittovaltion agentteja.


Asia joka ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua on se, kuinka moni ihminen edelleen luulee että me elämme vapaassa maassa. Ne jotka ovat opiskelleet historiaa, tietävät että ennen täydellistä haltuunottoa kansakunta täytyy riisua aseista. Tämä aseistariisunta on elintärkeää ihmisten kontrolloimiseksi. Nyt, juuri aikataulun mukaan, ihmisten perusoikeus omistaa aseita on asetettu kyseenalaiseksi oikeusistuimen päätöksen myötä. Tämä oli kolmen tuomarin yksimielinen päätös.


Monien muiden omituisten asioiden lisäksi, hallitus myös väittää että sillä on oikeus tietää mitä sinä luet. Kuusi viikkoa 9/11 iskujen jälkeen "Usa Patriot Act" hyväksyttiin. Eräs tämän säädöksen osa-alueista antaa hallitukselle oikeuden tutkia kaikki julkiset koulut ja kirjastot nähdäkseen mitä ihmiset lukevat. Myös kirjakaupat ovat Liittovaltion urkinnan alla. Minun koti-osavaltiossani Wisconsinissa, meillä on lait jotka suojelevat kirjaston käyttäjien yksityisyydensuojaa, mutta meille on kerrottu että Liittovaltion määräykset ajavat paikallisten päätösten yli.


Ikäänkuin tämä ei vielä riittäisi, Salemin kaupunki Oregonissa on hyväksynyt lain joka määrittelee takapihan puutarhan koon. Jos se on enemmän kuin muutama sata neliöjalkaa, kuka tahansa kansalainen voi astua naapurin puutarhaan ja raportoida tästä viranomaisille. Satelliitti-seurantaa myös suunnitellaan valvomaan lain noudattamista. [Onko tarkoitus jotta ihmiset kuolisivat nälkään. Suom. Huom.]


Kaliforniassa, puutarha-vihannesten siementen säilyttämisestä on tullut laitonta. Jos sinä haluat säilöä siemeniä, sinun täytyy ostaa lupa sadalla dollarilla ja sitten sinä voit säilöä listalla olevien kasvien siemeniä. Sakko lain rikkomisesta vaihtelee 1.000 ja 250.000 dollarin välillä. Suuret siemenyhtiöt geneettisesti muunneltuine siemenineen ovat tämän kaiken takana noudattaen YK:n vaatimuksia kun he säännöstelevät ja kontrolloivat ruokavarastoja. Yhä useammat ihmiset sairastuvat ja heillä on ruoansulatusongelmiasellaisten hedelmien ja vihannesten takia jotka sisältävät koiperhosten, hedelmäkärpästen ja muiden eliöiden DNA:ta, jotka eivät kuulu kasvikuntaan. KUn mehiläiset pöälyttävät näitä "Frankenstein" -hedelmiä ja vihanneksia, niitä alkaa kasvaa kaikkialla. Ihminen tuhoaa maata edistyksen nimissä. Onko koskaan ollut suurempaa tarvetta rukoilla?


Olemmeko me menettäneet maamme? Onko täällä mitään kotimaan turvallisuutta? Me olemme nyt lukeneet, että USA:n sotalaivat etelä-Kiinan merellä purjehtivat sekä USA:n että Punaisen Kiinan lipun alla. USS Paul F. Foster on eräs näistä laivoista jotka purjehtivat Kiinan lipun alla. Tämä on kaikki hyvin lannistavaa, varsinkin, kun 9.12.2002, 24 huipputason Punaisen Kiinan kenraalia vieraili meidän hallituksemme kutsusta Washington D.C:ssä. Me voimme vain ihmetellä mistä he keskustelivat.

Antikristillistä ihmis-karjan johtamista

Kun me kuljemme lähemmäksi tätä nykyisen maailmamme loppua sekä Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuta, me näemme kun Raamatun profetiat toteutuvat suurella tarkkuudella. Matteus 24:7 varoittaa: "Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin." Voiko kukaan ajattelemaan kykenevä ihminen epäillä etteivätkö nämä olisi meidän päiviemme olosuhteita? Eräs vitsaus josta meitä varoitetaan ovat taudit, ja me näemme tällaisia yhä suuremmassa mittakaavassa. Me olemme kuulleet monista risteilylaivoista kuten Carnival, Disney ja muut joissa tuhannet ihmiset ovat sairastuneet viruksista. Tällaiset risteilylaivat ovat täydellisiä paikkoja illuministisille tiedemiehille testata viruksia koska jokainen on suljettu laivaan tietyksi ajaksi ja sitten he palaavat kotikaupunkeihinsa kantaen tätä virusta.


New York Cityssä, Beth Israel Hospitalissa hoidettiin kahta paiseruttotapausta. Tohtori Beth Raucher sanoi: "Se oli pelottavaa. Edes lääkärit eivät olleet koskaan nähneet tällaista tapausta. Mutta jokainen teki niinkuin piti." Paiserutto ei ole tarttuva jollei se muutu keuhkorutoksi. Tällöin siitä tulee erittäin vaarallinen.


Nyt me kuulemme isorokon vaarallisuudesta, ja pedon hallitus haluaa rokottaa jokaisen amerikkalaisen mahdollisen terrori-iskun varalta. Presidentti George W. Bush, salamyhkäinen Pääkallo- ja sääriluumies joka rakastaa pimeää ja varjoisaa valtakuntaa, käynnisti virallisesti isorokko-immunisaatio -ohjelman perjantaina joulukuun 13. päivänä vuonna 2002. Olisiko voinut olla parempaa ajankohtaa kuin perjantai ja 13. päivä tämän projektin käynnistämiselle? Kuu oli kasvamassa kohti täyteyttä ja tuleva Yule:n sapatti 13 päivää myöhemmin oli vuorossa. Se oli täydellinen ajoitus. Mainittakoon tässä, että monet sairaalan työntekijät pelkäävät tätä rokotetta sillä se voi olla tappava. Seurauksena voi olla myös monia komplikaatioita ja vammautumisia, ja tämän vuoksi Kotimaan turvallisuuden virasto aikoo estää mahdolliset oikeusjutut Eli Lillyä ja muita suuria lääkeyhtiöitä vastaan. Sivuvaikutuksia voivat olla: rokotusviruksen vahingossa tapahtuva kulkeutuminen muualle ruumiiseen, esim. kasvoihin, silmiin, suuhun, sukuelimiin ja peräsuoleen. Toinen mahdollinen sivuvaikutus on rokotusihottuma joka saa aikaan vioittumia kaikkialle vartaloon. Ekseema on eräs mahdollinen sivuvaikutus; se iskee ihmisiin joilla on jo rokotusihottumaa. "Progressive Vaccicia" on eräs sivuvaikutus joka iskee kun rokotusihottumaa ei onnistuta parantamaan, ja se leviää aiheuttaen kudoskuolemaa. Aivoturvotus voi myös olla seurausta tästä rokotuksesta; tämä aiheuttaa kuumetta, pahoinvointia, päänsärkyä, uneliaisuutta, kooman ja mahdollisen kuoleman.


Kun minä mietin tätä kaikkea, minä muistan Ilmestyskirja 16:1-2:n sanat:


"Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: 'Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle.'


Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa."


Meidän täytyy myös muistaa, että vaikka tämä isorokko-rokotus ei ole pakollinen tällä hetkellä, Liittovaltio on laatinut lait jotka pakottavat tällaiseen immunisaatioon, jos julistetaan kansallinen hätätila. Jos näin tapahtuu, poliisille on annettu valtuudet pidättää, vangita ja pakottaa rokotuksiin ja lääkärintarkastuksiin USA:n kansalaisia. Nämä ovat saatanallisen hulluuden päiviä, ja ainoa rauha ja toivo joka meillä on, on meidän Kaikkivaltias Jumalamme joka vatkuvasti valvoo meitä.


Me olemme myös lukeneet, että on suunniteltu monia kokeita tehtäväksi amerikkalaisissa kaupungeissa kuten se, jonka on määrä tapahtua Oklahoma Cityssä heinäkuussa 2003. AP raportoi, että Liittovaltion agentit suunnittelevat päästävänsä ilmaan harmitonta kaasua Oklahoma Cityssä ensi kesänä testatakseen kuinka kemialliset ja biologiset aseet käyttäytyvät terrori-iskun yhteydessä. Hallitus vakuuttaa, että nämä kaasut ovat harmittomia! Pitäisikö meidän uskoa heitä?

Antikristus-yhteiskunnan merkkejä!

Merkkejä Antikristus-yhteiskunnasta on kaikkialla. Eikä koskaan ole ollut tämän kaltaista aikaa. Me näemme Pedon merkin tavaroissa, joita me ostamme, viivakoodin muodossa. Tämä numero 666 löytyy kaikkialta elektronisesta järjestelmästä. Jopa USA:n postilaitos on liittänyt Pedon merkin postimerkkeihinsä. Pienoisarkissa on kuusi postimerkkiä kolmella rivillä, eli yhteensä 18 merkkiä. Koska ensimmäisen luokan postimaksu nostettiin 34 centistä 37 centtiin, arkin hinnaksi tulee 18 x 37 eli 666. Minä menin hiljattain paikalliseen postitoimistoon Madisonissa Wisconsinissa ja ostin tällaisen arkin. Oli todella pahaenteistä kun myyjä sanoi: "Se tekee 666."


Nämä ovat päiviä jolloin jokaisen todellisen kristityn täytyy kohdata todellisuus, että me olemme hengellisessä sodassa, ja meidän täytyy taistella pimeyden voimia vastaan. Uusi Harry Potter -elokuva on valkokankaalla ja lyö ennätyksiä. Se on puhdasta noituutta kuten myös Taru sormusten herrasta osa 2 joka on nimeltään "Kaksi tornia". New York Cityn seksimuseo on ylittänyt kävijämäärätavoitteensa 150 prosentilla. Ihmiset kaikkialla rypevät saastassa ja noituudessa kun aika lyhenee, eikä tuomio ole kaukana.


Tämä vuosi 2003 tulee olemaan kaikkein kiihkein hengellisen sodankäynnin vuosi jonka maailma on koskaan nähnyt. Illuminaatin suunnittelijat uskovat että tämän maailman täytyy kulkea suuren onnettomuuden ja sekasorron läpi, ja tämän tuhon tuhkasta nousee uusi Fenix, heidän pyhä lintunsa joka nousee tuhon liekeistä. Kun viime vuosi läheni loppuaan, eteläisellä pallonpuoliskolla oli täydellinen auringonpimennys, ja se oli eräs noista harvinaisista täydellisistä pimennyksistä jossa linnun näköinen koristekuvio ilmestyy auringon koronaan. Tätä kutsutaan Fenix-efektiksi. Se tapahtui 4.12.2002, ja okkultistit pitävät tätä merkkinä siitä että uusi vesimiehen aikakausi on alkamassa ja että uusi Vesimiehen "kristus" on korvaamaisillaan "entisen kristuksen". He tulevat yllättymään! Meidän todellinen Vapahtajamme tulee uudestaan tuomion liekehtivän tulen kanssa, ja aika on kulumassa loppuun! Oletko sinä valmis sitä varten mitä on pian tulossa?


LOpuksi, minä taas kerran kehoitan jokaista kehittämään itselleen aktiivisen rukouselämän sekä siirtämään syrjään kaikki esteet. Ei ole aikaa tuhlattavaksi, ja se mitä me teemme Jumalan valtakunnan eteen täytyy tehdä kaikesta sydämestään, sielustaan ja mielestään. Me edelleen pyydämme sinua lähettämään meille rukouspyyntösi, ja me kiinnitämme niihin jokaiseen erityistä huomiota. ;uista meitä myös rukouksessasi. Erityinen kiitos teille kaikille jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen.
David J. Meyer, http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin