Tämä on G o o g l en välimuistitallenne kohteesta http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000000217&posting=22000000022482765 haettu 2. tammikuu 2007 00:41:20 GMT.
G o o g l en välimuisti on tilannevedos, jonka otimme sivusta Webissä liikkuessamme.
Sivu on voinut muuttua sen jälkeen. Napsauta tätä, jos haluat nähdä nykyisen sivun sitä korostamatta.
Tämä Googlen oma kopio alkuperäisestä verkkosivusta voi viitata kuviin joita ei enää ole. Voit katsoa myös tekstimuotoista versiota sivusta (ei sisällä linkkejä kuviin).
Luo linkki tai tallenna kirjanmerkki tälle sivulle käyttämällä linkkiä: http://www.google.com/search?q=cache:1t3h6olj5k4J:keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi%3Fcategory%3D1000000000000003%26conference%3D4500000000000217%26posting%3D22000000022482765+leo+meller+seppo+juntunen&hl=fi&gl=fi&ct=clnk&cd=8


Googlella ei ole mitään suhteita tämän sivun tekijöihin eikä se ole vastuussa sivun sisällöstä.
Nämä hakutermit on korostettu: leo meller seppo juntunen 

Patmoksen uskottavuus ? Osa 2 - Suomi24 Keskustelu
    Suomi24 · Posti · Opastus
Hae Internetistä:    Eniro.fi  
 

Suomi24 Keskustelu Keskustelu Kirjaudu sisään | Liity jäseneksi
  Laaja haku  ·  A-Ö
 Olet tässä: Suomi24 > Keskustelu > Uskonnot & uskomukset > Kristinusko > Helluntailaisuus


Viestien esitystapa: Näytä yksi viesti/vastaus kerrallaan Näytä kaikki keskustelun viestit ja vastaukset Näytä kaikki keskustelun viestit ja niiden vastaukset sisennettynä

vspacer_col
vspacer_col

  Näytä aiheet
Patmoksen uskottavuus ? Osa 2
Kirjoittanut: Timo Grungrän   1.1.2007  klo 18.10
       
Pidän surullisena asiana sitä, että uskon nimissä tehdään yhtä ja toista vääryyttä, kerätään rahaa jo ennestään rikkaille karismaattisille saarnamiehille ja eksytetään ihmisiä, katson että jokaisen uskovan, joka niin kokee, on hyvä tuoda esille paheksuntansa, kaikkea väärää toimintaa kohtaan.

Olen aika monta Mellerin kirjaa lukenut ja kuullut paljon hänen puheitaan. En pidä Melleriä Jumalan palvelijana, vaan eksyttäjänä.


Kirkkojakaupunki lehdessä on ollut muutamia kirjoituksia Leo Melleristä ja Patmoksesta,
oletteko lukeneet ja mitä olette mieltä ?


Onko Radio Deillä vastuuta Leo Mellerin ohjelmista? (17.1.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=2016&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

”Kuuntelija kysyi maapallolle laskeutuvasta Uudesta Jerusalemista. Meller kertoi, että se on kuution muotoinen ja jokaisen sivun pituus on 2403 metriä. Nainen kysyi, missä on kolmas taivas. Mellerin vastaus oli: ”Helvetti on tämän maapallon sisällä, ensimmäinen taivas on tässä ilmakehässä, toinen taivas on tähtivyöhykkeessä ja kolmas taivas on sen takana, Suomesta katsottuna pohjoisessa.”

Toinen nainen kysyi: ”Milloin Adam luotiin?” ”Adam ja siis maailma luotiin 6000 vuotta sitten”, Meller vastasi. Tätä hän perusteli irlantilaisen piispa James Usherin (1581–1656) Raamatun pohjalta tekemillä tarkoilla tutkimuksilla.

Monet kuuntelijat ovat kysyneet kymmenysten maksamisesta. Vastaus on ollut: ”Joka ei maksa kymmenyksiä, varastaa Jumalalta.” Kahden lapsen yksinhuoltajaäiti kysyi hiljaisella äänellä, mitä pitäisi tehdä, kun hän ei voi maksaa kymmenyksiä. Mellerin sanatarkka vastaus oli: ”Ota itsellesi toinen työ.” ”
Mellerin ohjelmat syövät Radio Dein uskottavuutta (31.1.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=2087&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

” Monet Leo Mellerin ohjelmat vetoavat ihmisiin, jotka nauttivat sensaatiomaisista ja esoteerisista, usein hyödyttömistä spekulaatioista, mitkä ovat enemmän sukua mytologialle kuin Raamatulle. Mellerin vakuuttava esiintyminen ja tietokirjamainen Raamatun tuntemus tekevät kuitenkin vaikeaksi hänen selitystensä kyseenalaistamisen. Mellerin suorissa lähetyksissä Radio Dei ottaa riskin siitä, että ohjelmiin tulee epäasiallisuuksia.

http://hsrkykirkkojakaupunki.sevennet.net/?newsid=2167& deptid=130&showmodul=20&languageid=3&news=1&print=1
”Olisi jo aika päästä eroon pahasta paimenesta (7.2.2006)

Olen ehdottomasti samaa mieltä kuin Reg Kennedy (K&k 1.2.), jonka mielestä Leo Meller syö Radio Dein uskottavuutta.

Olen kuullut Mellerin hatusta vedettyjä ”profetioita”. Ollessani Helsingin Sanomien rikostoimittajana kirjoitin näyttävän artikkelin Leo Melleristä. Siinä paljastettiin hänen raadollinen toimintansa niin selkeästi, että Meller katsoi parhaaksi ottaa pitkän sairasloman ja lentää Etelä-Ranskaan lepuuttamaan hermojaan.

Tuntuu käsittämättömältä, että Mellerin kaltainen paha paimen otettiin avosylin takaisin. Vielä käsittämättömämmältä tuntuu, että Meller saa jatkaa täysin häikäilemättä samalla linjalla. Puhua kuin hänellä olisi suora taivasyhteys. Hän ei ujostele panna sanoja Jumalan tai Jeesuksen suuhun. Kysyin suoraan, onko hän profeetta, koska kertoo Jeesuksen pyytäneen häntä keräämään tietyn summan rahaa. Vaivautunut Meller myönsi, että kyse oli hänen omasta tulkinnastaan, ei profetiasta. Kuitenkin hän oli pannut sanat Jeesuksen suuhun sitaateilla.

Kaksikymmentä vuotta rikostoimittajana opetti, ettei sokeita saa näkeviksi, eikä kuuroja kuuleviksi. Joka ei halua nähdä tai kuulla, ei näe eikä kuule. Mellerin kannattajat ovat sokeita ja kuuroja sille muille ilmiselvälle asialle, että Mellerin Jumala on Mammona, eli vauraus, kunnia ja menestys. Hän ei häikäile rutistaa leskeltä viimeistä ropoa, eikä vähävaraiselta yksinhuoltajalta kymmenyksiä, kuten Paavo Tuomiston (K&k 18.1.) mainitsema radiosaarna todistaa.

Radio Dei on omalta osaltaan vastuussa niille ahdistuneille ja vähäosaisille, joista Meller tekee vielä ahdistuneempia ja vielä vähäosaisempia. Siinä eivät selittelyt auta.

Harri Nykänen
kirjailija-toimittaja”Leo Meller ja yh-äidin kymmenykset (14.2.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=2222&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

”Olen kuullut Leo Mellerin vastaavan kysymykseen siitä, mitä tehdä, jos kymmenyksiin ei kerta kaikkiaan ole varaa. Meller on ehdottanut myös vapaaehtoistyötä omassa seurakunnassa. Yksinhuoltajaäidin perheelle kymmenysten maksaminen työllä voisi olla suuri siunaus. Jos yksinhuoltajaäiti menisi sinne omat lapset mukanaan auttamaan, he saisivat sieltä ystäviä koko perhe. Jos lapset saisivat kasvaa seurakuntayhteydessä ei heistä tulisi ehkä huolta.”

Mellerin ja kuuntelijansa neuvoja yh-äidille (21.2.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=2258&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

”Hänhän voisi mennä illalla lapsineen seurakuntaansa vapaaehtoistyöhön. Tällaisenkin vaihtoehdon Meller on äärimmäisessä puutteessa olevalle tarjonnut, jos ei voi maksaa kymmenyksiä tai ottaa toista työtä ne maksaakseen.

Toivon lisää tällaisia hurskaita neuvoja, ettei yksinhuoltajaäidin tarvitsisi työpäivänsä ja kauppareissunsa jälkeen jäädä kotiinsa illaksi lapsineen löhöilemään. Kaipa ne lasten koulutehtävien ohjauksetkin tulisivat siinä vapaaehtoistyön ohessa hyvien seurakuntaystävien avulla hoidetuiksi...”Mistä noita Mellerin hulluja ideoita sikiää? (21.2.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=2257&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

”Herran yksi lahja meille on järki, eikä kristillisyys tarkoita, että sen käyttö olisi kielletty. Jos on aikoja, jolloin ihminen ei voi liikaa väsymättä ja huolestumatta antaa vaikka noita kymmenyksiä, voiko Luojamme olla sitä ymmärtämättä? Varmasti tulee myös aikoja, jolloin voimme iloiten antaa, koska olemme itse saaneet.

Menestysteologisen ajattelumallin mukaan toimeentulo korreloi uhraamisen määrän kanssa. Jumalan matematiikka on toisenlaista. En suinkaan tällä tahdo arvostella ihmisiä, joilla on periaate antaa aina, huonossakin taloudellisessa tilanteessa, kymmenyksensä.”Mellerin sielunhoidollinen uskottavuus (28.2.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=2294&deptid=130& languageid=3&NEWS=1


Kauanko Patmos voi kestää Hyvin Tärkeää Persoonaa? (4.4.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=2491&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

” Patmoksen työ ja toiminnanjohtaja Leo Mellerin opetus perustuu tiukasti Raamatun opetukseen teoriassa, käytännössä näin ei ole. Kun kritisoin Patmoksessa, että seurakunnan johtajan täytyy olla luotettava ja nauttia myös ulkopuolisten arvonantoa, kuten Raamattu opettaa, asia väistettiin sillä, että kyseessä ei ole seurakunta. Luulisin monen työntekijän olevan kovilla, kun tilanne on rakenteellisesti pimeä.

Leo Mellerin monella tavalla kestämätön käytös ja toiminta on tullut muutamia kertoja julkisuuteenkin. Lähimmät työntekijät tietävät Mellerin pimeät puolet. Ainakin niistä on heille kerrottu. Eikö kukaan heistä uskalla kritisoida Hyvin Tärkeää Persoonaa, jolla on Patmoksessa omat lakinsa? Olen peräänkuuluttanut solidaarisuutta Mellerin hyväksikäyttämille ihmisille. Eikö ole tietoa Jeesuksen voi-huudoista niille, jotka viettelevät yhdenkään näistä pienimmistä?
Patmos pattitilanteessa (11.4.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=2526&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

”Yhteistyö Patmos Lähetyssäätiön “vilpittömienkin työntekijöiden” (K&k 5.4.) kanssa tulee ongelmalliseksi toiminnanjohtaja Leo Mellerin kyseenalaisen maineen vuoksi.

Viime vuosina olen tavannut yhä useampia eri tavoin Mellerin uhreiksi joutuneita ihmisiä. Näiden uhrien elämää leimaa pelko, ahdistus ja häpeä.

Monet uhreista on pakotettu vaikenemaan tai he ovat olleet kykenemättömiä puolustamaan itseään. Samalla he kuitenkin toivovat, että joku avaisi suunsa ja puhuisi heidän puolestaan. Mellerin kannattajan, joka itse ei ole joutunut uhrin asemaan, on helppoa upottaa armon mereen kaikki profeettansa tekemät vääryydet ja antaa anteeksi uhrin puolestakin. Uhrille anteeksianto voi olla koko elämän kestävä tuskallinen prosessi, josta on vaikea puhua kenellekään. Uhri kärsii hiljaa yksin. Mellerin puolustajien kannattaisi viettää hetki uhrien ääntä kuunnellen. Silmät voisivat avautua.”


Lunta tupaan Patmokselle (15.8.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=3175&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

” Nimittäin siitä, että kirjailija-rikostoimittaja Harri Nykäsen ankara kritiikki (”Olisi jo aika päästä eroon pahasta paimenesta”, K&k 8.2.) Leo Mellerin profetioita kohtaan on raamatullisilla linjoilla. Paavali kirjoittaa: ”profeetoista saakoot kaksi tai kolme puhua, muut arvostelkoot” (1 Kor. 14:29). Tähän kuuluu myös lupa kysyä, onko puhe profetiaa ollenkaan. Siis reippaasti vaan koko joukolla lunta tupaan! Leo Meller tuntee tämän Sanan hyvin.”
Palaneen käryä Patmoksessa (22.8.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=3225&deptid=130& showmodul=20&languageid=3&news=1&print=1

”Kieltämättä keskustelut poliisin kanssa ovat vaikuttaneet näkemykseeni. Tosin he pitivät ilmaisujani Melleristä lievinä. Poliisi ihmettelee, miksi Leo Meller edelleenkin julkisuudessa luo kuvaa itsestään vainottuna Raamattujen salakuljettajana ikään kuin häntä vastaan nostetut syytteet olisivat koskeneet Raamattujen vientiä itään.”
Leo Meller – kenen kunniaa on loukattu? (14.11.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=3921&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

”Vuosina 1965–1967 Meller opiskeli helluntailiikkeen raamattukoulussa Yhdysvalloissa. Palattuaan Suomeen hän ennusti lisääntyvää ufoaktiivisuutta. Kirjassaan Ufot ja maailmanloppu (1973) Meller tiesi kertoa, että ufojen takana ovatkin ystävällisten humanoidien sijaan ”demooniset” henkiolennot. Hän paljasti samalla ufojen saatanallisen petoksen, kolmiosaisen maan valloitussuunnitelman. Vuonna 1983 Meller vakuutti puhekasetillaan Avaruusmessias ajan merkkinä ja kolmessa Kipinän jutussaan, että E.T. -elokuvakin oli paholaisen väline.

Sittemmin Mellerin ennustukset ovat muuttuneet villimmiksi.”
Pointti on spekulatiivisissa sensaatioprofetioissa (29.8.2006)
http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=3289&deptid=130& languageid=3&NEWS=1

”Pointtini oli kysyä, mikä viisaus on Leo Mellerin spekulatiivisten ja sensaatiomaisten profetioiden lähettämisessä Radio Deissä (”Mellerin ohjelmat syövät Radio Dein uskottavuutta”, K&k 1.2.). Kuunneltuaan näitä sensaatiohakuisia profetioita Milleniumista, uudenvuoden yön ilotulitukset toivat säikähtäneen naapurin kotiimme peloissaan siitä, että ennustukset olivat täyttymässä.”
Jäitä hattuun, Leo Meller! (13.11.2006)
http://kirkkojakaupunki.hsrky.as.tietotalo.fi/?newsid=3 885&deptid=130&showmodul=20&languageid=3&news=1&print=1 &print=1&print=1&print=1

Seppo Juntusen kirjoitukset ovat ihan tavallista, asiallista kritiikkiä Mellerin toimintaa kohtaan. Jos joku kaheli noista kirjoituksista innoittuu laittamaan Mellerille tappouhkauksia, niin ei vastuuta voida Juntusen tai K&k-lehden syyksi vierittää. Jos oikeus tuomitsee Juntusen tai lehden, niin metsään mennään. Olen lukenut, että Adolf Hitler nautti kovasti Wagnerin muinaissaksalaisista sankareista kertovasta musiikista. Samalla logiikalla meidän täytyisi julistaa Wagnerin musiikki vastuulliseksi Hitlerin töistä, koska kaheli Aatu on voinut saada innoitteen hirmutöihinsä Wagnerin musiikista.

Patmos tekee arvokasta lähetystyötä. Suomessa on kuitenkin tapana, että yritysten johtajiakin saa julkisesti arvostella. Sananvapaus kuuluu minun ehdottomiin arvoihini. Nuo Seppo Juntusen kirjoitukset eivät ole missään määrin laittomia. Jos Juntunen tuomitaan syylliseksi, niin sanotaan samalla: Hyvästi suomalainen keskustelukulttuuri!”
Hyökkäys on paras puolustus? (21.11.2006)
http://kirkkojakaupunki.hsrky.as.tietotalo.fi/?newsid=3 978&deptid=130&showmodul=20&languageid=3&news=1

”Miksi Meller ei halunnut antaa anteeksi opiskelijalle, vaikka opiskelija pyysi?”
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
http://www.patmos.fi/interim/hkk.htm
Kirjoittanut: http://www.patmos.fi/interi...   1.1.2007  klo 18.21
      
http://www.patmos.fi/interim/hkk.htm
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
PARJAUSTA MELLERIÄ
Kirjoittanut: VASTAAN!   1.1.2007  klo 18.23
      
OLET PARJAAMASSA JUMALAN PYHÄÄ! MELLER ON AIKAMME SUURIMPIA JULISTAJIA JA HYVÄNTEKIJÖITÄ, ANTAA VALTAVASTI PYYTEETÖNTÄ APUA ERI MAISSA! ÄLÄ KOSKE JUMALAN VOIDELTUUN!
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Mellerin rahat
Kirjoittanut: ................   1.1.2007  klo 18.36
      
Minun käsittääkseni ne rahat, joita Meller jakaa, ovat kyllä peräisin muiden taskuista, eivät ne hänen omiaan ole.

Mutta tuolla perusteella, että joku julistaa ja jakaa rahaa, voitaisiin nimittää pyhäksi aika monenlaisia miehiä ja naisia. Vain jatkuva julkisuus ja avoimuus arvostelulle takaa, että he eivät ala itsekin luulla olevansa muiden yläpuolella.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Missä on parjausta ?
Kirjoittanut: Timo Grungrän   1.1.2007  klo 18.37
      
Mikä kirjoittamassani on parjausta ?

Kirjoitin vain yleisesti tunnettuja tosiasioita.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000000217...
Kirjoittanut: http://keskustelu.suomi24.f...   1.1.2007  klo 18.41
      
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000 000000003&conference=4500000000000217&posting=220000000 22483281
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Hullua esittämällä
Kirjoittanut: 1+1   1.1.2007  klo 19.08
      
tai olemalla oikeasti hullu, voi tehdä mitä haluaa.

Kyllähän sen perusteella mitä näitä juttuja netissä Melleristä olen lukenut, on hän vakavasti psykoottinen ja sairas ihminen tai sitten vain yksinkertaisesti Amerikasta businessidean löytänyt omatunnoton hyväksikäyttäjä. Sekin tosin täyttää psyykkisen sairauden merkit.

Arvioni perustuu siihen kirjalliseen aineistoon, jonka olen netissä nähnyt.

En ole koskaan tavannut kyseistä henkilöä, eikä minulla ole sen perusteella mielipidettä hänestä.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Oletko sinä
Kirjoittanut: tuo   1.1.2007  klo 18.26
      
opiskelija?
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
löyty timpalle hyvä, vastaapas siihen
Kirjoittanut: teksti   1.1.2007  klo 18.29
      
HELLUNTAI KORPPIKOTKAT
Kirjoittanut: Rippipalsturi 1.1.2007 klo 17.41


KERROPAS OMAT SYNTISI TÄÄLLÄ JULKISUUDESSA
HETI! jos olet ne ripittänyt 10 vuotta sitten ja päästön sanat saanut, älä siihen takerru, armo tulee vasta kun netin haaskalinnut ovat asiasi käsitelleet. Niin oliko sitä tunnustettavaa, nyt tunkiot käännetään!? Muutoin et taivaspaikkaa saa, jos et anna palstalaisten käydä oikeutta synneistäsi.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Älä huolehdi
Kirjoittanut: ................   1.1.2007  klo 18.42
      
Jos Timo tai joku muu pyörittää vastaavanlaista rahankeruu-, julkaisu- ja muuta toimintaa kuin Meller, niin hänen räikeimmät syntinsä tulevat kyllä tietoon enemmin tai myöhemmin, kuten ovat tulleet Mellerinkin töpeksinnät.

Koko kristinuskosta piirtyy naurettava kuva, jos sen edustajia kohdellaan jotenkin pehmeämmällä kädellä kuin muita ihmisiä. Kristittyjen tekojen pitää kestää julkinen arviointi ja krisittyjen pitää aina ymmärtää olevansa maailman syynissä. On kristittyjen oma häpeä, jos he paljastuvat kavaltajiksi tai huorintekijöiksi. Siitä on ihan turha syyttää niitä, jotka asiasta lukevat esimerkiksi lehdistöstä.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000000217&...
Kirjoittanut: http://keskustelu.suomi24.f...   1.1.2007  klo 18.46
      
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000 000000003&conference=4500000000000217&posting=220000000 22483427
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Voit tehdä PARANNUKSEN
Kirjoittanut: ystävä kallis!   1.1.2007  klo 20.49
      
Kuule ystävä kallis mä sanon sulle nyt että vielä voit tehdä PARANNUKSEN torontolaisharhastasi kun vaan menet oikein väkevän helluntaipastorin luo ja hän ajaa torontolaisdemonin pois että se lähtee huutaen ja kouristellen ja sitten teet vaan parannuksen synneistäsi kuten pornosta niin mitä se musta mies teki siellä ruotsinlaivan hytissä sinun ja vaimosi kanssa kuule?
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
tuota missäs niitä väkeviä hellaripastoreita on?
Kirjoittanut: ´´´´´´´´´´´´´´´´   1.1.2007  klo 21.05
      
´´´´´´´´´´´´´´
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Rikostuomioita muissakin
Kirjoittanut: kristillisissä järjestöissä..   1.1.2007  klo 19.54
      
eikö Israelin ystävät ry:n toiminnanjohtajakin tuomittu menneenä syksynä?
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
jaa kukas se sitten on ?
Kirjoittanut: '''''''''''''   1.1.2007  klo 20.03
      
''''''''''''''
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Ilkka Vakkuri..
Kirjoittanut: mutta tuomio ei   1.1.2007  klo 20.06
      
ollut mikään tosiraskas.. kunnianloukkausta yms..
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Kenen kunniaa se Ilkka
Kirjoittanut: loukkasi?   1.1.2007  klo 20.09
      
Tai siis mikä juttu on kyseessä?
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
ihan tuntematon hemmo, että taas piti veljien
Kirjoittanut: ---------   1.1.2007  klo 20.11
      
lähtee maailman riepoteltavaksi sotiin, eikös vanhemmisto saanu sopua aikaan?
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
noissa järjestöissä
Kirjoittanut: ei ole vanhemmistoa   1.1.2007  klo 21.57
      
hallitus hoitaa sitä tehtävää.. sitä tosin en tiedä miten siellä asiaa on käsitelty ja millaisia sovintoja saatu aikaan.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Olen seurannut
Kirjoittanut: Tuija-Sisko   1.1.2007  klo 23.15
      
Kirkko ja kaupunki -lehden kirjoittelua Leo Melleristä. Aiemmin kunnioitin paljon Mellerin puheita, joita kuulin kaseteilta ja Taivaan ja maan välistä -ohjelmasta. Olen varma siitä, että Meller on uudestisyntynyt kristitty kuten minäkin.

Nyt olen kuitenkin menettänyt luottamukseni Melleriin Patmoksen johtoon pätevänä henkilönä. Meller käyttäytyy diktaattorin tavoin kieltämällä kaiken itseensä kohdistuvan arvostelun nostaen oikeusjutun Seppo Juntusta ja K&k:ta vastaan. Hän käyttäytyy luikertelijan tavoin eikä ole rehellinen.

Olen vuosien aikana lahjoittanut paljon rahaa Patmokselle. Yhä edelleen arvostan suuresti itse Patmos-lähetyssäätiötä, mutta olen lopettanut lahjoitusten antamisen Patmokselle niin kauan, kun Leo Meller jatkaa salamyhkäistä itsevaltiaan elämää. En voi luottaa Leo Melleriin.

Toivon Leo Mellerille siunattua vuotta 2007, ja parhaimmat onnittelut tulevasta lapsesta, jonka Leo ja Päivyt lähiaikoina saavat.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä

Hae kaikki nimimerkin kirjoittamat viestit
Ilmoita asiattomasta viestistä
uh...
Kirjoittanut: ........   1.1.2007  klo 23.19
      
Minun mielestäni se mies puhuukin lieromaisesti ja teennäisesti. Onko niillä muuten jo montakin lasta?
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä
Viimeisimmässä
Kirjoittanut: Tuija-Sisko   1.1.2007  klo 23.32
      
Patmos-postissa oli Leon oma maininta siitä, että heille syntyy Päivyen kanssa lapsi lähiaikoina, en kyllä nyt muista sitä tarkkaa aikaa, olihan sekin mainittu. Heidän muista mahdollisista lapsistaan en tiedä, enkä muutenkaan Mellerin henkilökohtaisesta elämästään tiedä yhtään mitään.

En kuitenkaan puuttuisi Mellerin tai kenenkään muunkaan ulkoiseen olemukseen ja esiintymiseen. Mellerillä on oma tapansa esiintyä ja puhua enkä halua solvata tuota miestä muuten. Se, miksi olen menettänyt luottamukseni Melleriin selviää mm. noista K&k-lehden kirjoituksista. "Syytteitä" on niin paljon Mellerin TOIMINTAA kohtaan, ja Meller AINA vaan vaikenee tekosyihin vedoten, etten enää millään pysty luottamaan Patmoksen nykyiseen johtoon Mellerin pillin mukaan.

Ja nyt en viittaa joihinkin 80-luvun tapahtumiin, vaan uskon, ettei Seppo Juntunen ole väitteitään kirjoitellut ihan omasta päästään keksien. Sen verran vakavista asioista on nyt kysymys. Asia erikseen on sitten se, että Jeesuksen armo RIITTÄÄ myös Mellerin kuten minunkin elämäni syntien sovitukseksi, joten en väitä missään nimessä häntä eksyttäjäksi, sen verran paljon olen hänen puheitaan kuunnellut.

Leo Meller on siis armahdettu syntinen siinä kuin minäkin, mutta hänen toimintansa Patmoksen johdossa alkaa vaikuttaa kestämättömältä kuten lehtikirjoittelusta näkee. Mielestäni Leo Meller käyttäytyy liian luikerrellen ja epärehellisesti ja tuo käytös tuo vain pahaa mainetta muuten niin loistavan Patmos-lähetyssäätiön niskaan.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä

Hae kaikki nimimerkin kirjoittamat viestit
Ilmoita asiattomasta viestistä
vspacer_col
vspacer_col

  Näytä aiheet

Suomi24 on osa Eniroa Etusivu | Mainosta | Palaute | Opastus