Bloodlines of the Illuminati

Liite 5: Bohemian Grove

Tämä Bohemian Club ja Bohemian Grove ovat NY Century Clubin jälkeläisiä. Näyttäisi siltä että eliitti halusi Länsirannikolle jotakin sellaista mikä sopisi yhteen sen kanssa mitä heillä oli New Yorkissa.

Minä aloin kirjoittaa artikkeleita Bohemian Grovesta vuonna 1993. Siihen aikaan minä kerroin lasten uhraamisista joita suorittivat useat sadat oranssinvärisiin viittoihin pukeutuneet satanistit Bohemian Grovessa (metsä). Vain noin 500 jäsentä saapuu paikalle ja osallistuu näihin Moolok-tyyppisiin seremonioihin, ja on kiistanalaista että käytetäänkö oikeita ihmisuhreja. Vaikka tuoreiden silminnäkijähavaintojen mukaan nämä rituaalit joissa "lapsi" uhrataan ovat hyytäviä, uhri ei välttämättä ole aito. Osanottajien messuaminen "lasta" poltettaessa on pelottavaa.

Minä myös raportoin että saatanallisen rituaalisen hyväksikäytön uhrit olivat kertoneet, että heitä oli pahoinpidelty/hyväksikäytetty Bohemian Grovessa (metsä) useita kertoja vuosien aikana. Kerroin että en ole löytänyt vahvistusta näille tapauksille. Yritin pysyä puolueettomana. Kuitenkin, vuosien aikana, niin monet raportit jotka olivat peräisin toisistaan riippumattomista lähteistä saivat minut tuntemaan että Bohemian Groven valtavaa tonttia jolla kasvaa vanhoja punapuita on käytetty saatanallisiin rituaaleihin toistuvasti vuosien aikana. Valitettavasti, ihmiset eivät ole osanneet kertoa lukijoilleen että Bohemian Groven (kerho) jäsenet kokoontuvat metsäänsä viettämään leiri-elämäää vain kerran vuodessa ja lopun aikaa he ovat niinkuin tavalliset ihmiset.

Kerran vuodessa, vaikutusvaltaisen Boho-nimisen henkilön johtama konklaavi kokoontuu Bohemian Groveen virkistymään ja verkostuitumaan. Vuonna 1967, Richard Nixon toi esiin joitakin johtopäätöksiään puheessaan jonka hän piti Bohemian Grovessa. CFR:n neljä kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti Foreign Affairs käytti tätä puhetta artikkelissaan. [Muista että CFR on Illuminaatin johtama organisaatio.]

Ennenkuin Eisenhowerista tuli presidentti, hän oli Herbert Hooverin vieraana Bohemian Grovessa. Eisenhower oli erään collegen presidentti siihen aikaan, mutta Hoover halusi tehdä hänestä USA:n presidentin. Vaikutusvaltaiset Bohemian Groven jäsenet saivat tilaisuuden tavata Eisenhower ja testata häntä. Eisenhowerin vierailu Bohemian Grovessa oli yksi askel joka vei häntä lähemmäksi ehdokkuutta. Toisin sanoen, vaikka Bohemian Grove on rentoutumispaikka, eliitti on tehnyt siitä jonkinlaisen verkoston joka hallitsee maailmaa. Dirk Mathison, People-aikakauslehden eräs johtajista patikoi Bohemian Grovessa ja hiipi Bohon kesäleiriin. Hän henkilökohtaisesti näki kun siellä pidettiin luentoja ja verkostoiduttiin, mikä on vastoin sitä propagandaa mitä Bohemian Grove jakaa. Kolmannella kerralla Dirk jäi kiinni ja menetti työpaikkansa. Muutama vuosi myöhemmin, Alex Jones pääsi sisään kätketyn kameransa kanssa avajaisseremonian aikaan teeskennellen olevansa englantilainen toimittaja, ja laittoi kuvaamansa materiaalin internettiin.

Freelance-tutkija Kerry Richardson on tutkinut jäsenten aktiviteetteja ja on toistuvasti sanonut että tämä Bohemian Grove on erittäin pahansuopainen. Hän asuu jossakin lähellä Santa Rosaa mutta en ole onnistunut tapaamaan häntä. Hänellä on myös kansio jokaisesta Bohemian Groven jäsenestä. Hän julkaisi maanalaista uutiskirjettä nimeltään Kerry Richardson's Journal.

JÄSENLUETTELO:


Takaisin