Project L.U.C.I.D.

Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä

Texe Marrs

Suomentanut Pasi Toivonen

KIITOKSET

Kuinka kiitollinen minä olenkaan näille monille ihanille ihmisille jotka ovat tehneet niin paljon auttaakseen minua tämän kirjan valmisteluun liittyvissä asioissa. Ensimmäisenä minun sydämessäni, tietysti, on vaimoni Wanda. Ilman hänen rakkauttaan ja tukeaan, Project L.U.C.I.D. Ei koskaan olisi nähnyt päivänvaloa. Minun korvaamaton ryhmäni ansaitsee kiitokset: Sandra Schappert, Kimbley Reiley, Joe Saldaña, Michelle Delgado, Gerry Schappert, ja Aron Brackeen.

Erityiskiitokset Terry Cookille, jonka herkät aistit näiden vuosien aikana tämän aiheen tiimoilta on ollut todella innoittavaa. Myös näille monille muille jotka ystävällisesti lähettivät minulle arvokasta materiaalia ja informaatiota, minä sanon: Jumala siunatkoon sinua!

Project L.U.C.I.D. --Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä

Copyright (c) 1996 by Texe Marrs. Published by Living Truth Publishers, a division of Living Truth Ministries, 1708 Patterson Road, Austin, Texas 78733.

Kaikki oikeudet varattuja. Mitään tämän julkaisun osaa ei ole lupa julkaista edelleen tai jäljentää millään tavalla; sähköisesti, mekaanisesti, valokopiona, ääninauhana, tai millään muulla tavalla, ilman julkaisijan lupaa.

Raamatun lainaukset ovat Kirkkoraamatun vuoden 1933/1938 käännöksestä.

L.U.C.I.D. on Advanced Technologies Group Inc'n rekisteröity tavaramerkki.

"Pelottava virtahepo on nousemassa ylös USA:n salaisesta SS-laitoksesta. Kuten suuri ja hirmuinen piistä valmistettu mustekala, Project L.U.C.I.D ojentaa pahaenteisiä ja uhkaavia, korkean teknologian lonkeroitaan. Lukuisat pahaa-aavistamattomat, avuttomat uhrit piiritetään ja murskataan hyvin pian Ison Veljen uuden, Gestapon lailla toimivan poliisivaltion toimesta. Kuka meistä voisi mahdollisesti paeta näistä elektronisista häkeistä joita nyt rakennetaan koko ihmiskuntaa varten?"
--Texe Marrs

SISÄLLYSLUETTELO

ESIPUHE: Me tiesimme että se oli tulossa

1. Project L.U.C.I.D. -- Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä

2. Ei paikkaa minne paeta

3. Uusi MARK-kortti -- "Älä lähde kotoa ilman sitä!"

4. Istutettavat biosirut: "Tee tai kuole" -tilanne

5. Uuden aikakauden mysteeri-merkki

6. ISO 9000: ohjelma merkitä kaikki mammona maan päällä yliluonnollisella pedon merkillä

7. Verinen raha: voittojen kasvattaminen ja inhimillisten cyber-orjien valmistaminen

8. Illuminatin maailmanlaajuinen projekti

9. Pii-mustekala: ihmiset ansassa elektronisten häkkien sisällä

Viiteluettelo


ESIPUHE

Me tiesimme että se oli tulossa

Tämä pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä on suunniteltu ja sitä ajetaan sisään Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa. Me tiesimme että se oli tulossa. Nyt se on täällä, ja kohta ei ole enää paikkaa minne piiloutua. Vuoteen 2000 mennessä, Ison Veljen pahat, mustekalan lonkerot puristavat ihmiset kuiviin viimeistä veripisaraa myöten. Painajaismainen, totalitaarinen poliisivaltio on käsillä.

Tämä on se läpikotaisin dokumentoitu viesti -- ja vakava varoitus -- josta kerrotaan tässä kirjassa. Älä luule että sinä ja sinun rakkaimpasi voisivat paeta tätä suunnatonta virtahepoa joka makaa meidän polullamme. Sitten kun Project L.U.C.I.D. on täysin toimintakuntoinen, jokainen mies, nainen ja lapsi joutuvat sen hirvitävään, cyber-elektroniseen kouraan.

Project L.U.C.I.D.'in suuruus ja ulottuvuudet

Ajattele tämän Project L.U.C.I.D.'in uskomatonta suuruutta ja sen ulottuvuuksia. Ensinnäkin, se velvoittaa että jokaiselle aikuiselle ja lapselle -- jopa vastasyntyneille lapsille -- annetaan universaali biometrinen I.D.-kortti. "Smart Card" jossa on kehittynyt piisiru, tämä kortti kykenee varastoimaan miljoonia tavuja informaatiota haltijastaan -- hänen valokuvansa, sormenjälkensä, jalanjälkensä, verkkokalvonsa, DNA-genotyyppi, luottotiedot, tiedot valkosolujen vasta-aineiden synnyttäjistä (antigeenit) ja henkilökohtainen historia.

Tosiaankin, tähän I.D.-korttiin liitetään myös lukuja. Eräs numerosarja tunnistaa kortin haltijan, toinen, uskon näin, tulee lopulta koostumaan luvusta 666. Tämä luku 666 edustaa tätä helvetillistä mestaria joka on vastuussa tämän Universaalin Biometrisen kortin kehittämisestä ja sen liittämisestä tietokoneverkkoon.

L.U.C.I.D perustaa massiivisen Ison Veljen sähköisen tiedoston, jolla on ainutlaatuinen, kaikkialle tunkeutuva voima. Miljoonat virkamiehet, jotka tämä salainen SS-laitos on värvännyt ruokkivat jatkuvasti tätä elektronista petoa yhä uusilla tiedoilla. He nälkäisesti ja saaliinhimoisesti selaavat sen miljardeja tiedostoja, etsiessään informaatiota jonka avulla he voisivat laajentaa tämän pedon valtaa meidän elämämme jokaiseen nurkkaan ja soppiin.

Lucidin tietokannat ovat välittömästi tuhansien kasvottomien toimistojen ja virkamiesten ulottuvilla kaikkialla maailmassa. USA:n CIA, IRS ja FBI, Venäjän FSB, Euroopan Interpol ja Europol, Israelin Mossad, Britannian MI6 -- tässä on vain muutama esimerkki näistä maailmanlaajuisista oikeusistuimista ja tiedustelupalveluista joilla on pääsy sinun ja minun kansioihini.

Keskitetty Gestapo-tietovarasto

Tämän lisäksi, tämä keskitetty Gestapo-tietovarasto käsittelee kaiken tiedon mitä sinusta on kirjoitettu. Sen tiedostojen syvyyksissä virtaa loppumaton informaatiovirta -- lukemattomia biljoonia tavuja tietoa -- joka tasaisesti lisääntyy kaiken aikaa.

Tämä informaatio saadaan kauppojen ja postimyyntitoimistojen laser-skannereista, jotka tallentavat jokaisen ostoksesi. Tiedot sinun päivittäisistä tavoistasi ja liikkeistäsi virtaavat tähän pedon järjestelmään satellittien kautta, jotka jatkuvasti kiertävät yllämme, tarkkaillen meitä kaikkia kuten valtaisa, pilvissä leijuva kotka, joka epäluuloisesti katselee meitä ja on valmiina syöksymään onnettomien uhriensa kimppuun ja tuhoamaan heidät.

Piilotetut, pienet videokamerat tallettavat meidän toimemme, sisällä ja ulkona, päivälä ja yöllä, käyden meidän yksityisyytemme kimppuun ja lähettäen tallennettua, visuaalista tietoa tähän Gestapon keskuspaikkaan optisten kaapeleiden välityksellä.

Interaktiiviset TV-laitteet tarkkailevat meitä samalla kun me tarkkailemme sitä, ja he raportoivat Pedon tietokoneelle päämajaan.

Meidän puhelinkeskustelumme automaattisesti nauhoitetaan ja kirjoitetaan puhtaaksi NSA:n (National Security Agency) toimesta, ja sitten ne lähetetään digitaalisesti L.U.C.I.D.'in varastoitavaksi ja käyttöön. Kaikki, itse asiassa, tallennetaan, ja varastoidaan teknokraattisten agenttien toimesta jotka hallinnoivat tätä hirviömäistä järjestelmää, L.U.C.I.D.'ia.

Samalla kun korkean teknologian pliisit ja heidän kauko-ohjattavat tunnistimensa operoivat L.U.C.I.D.'in alaisuudessa, seuraten ja tallentaen meidän henkilökohtaista elämäämme, myös meidän tavaroitamme tarkkaillaan Gestapon agenttien toimesta, jotka operoivat ja hallitsevat näitä cyber-avaruuden maagisia työkaluja. Certifikaatio-merkki tullaan antamaan jokaiselle tuotantolaitokselle joka tuottaa tavaroita liukuhihnalta. Jokainen tuote, jokainen osa, jokainen kone, jokainen vaate, jokainen jalokivi, jokainen työkalu -- itse asiassa kaikki tavarat -- joutuvat ISO 9000 -ohjelman alaisuuteen. Hallituksen tutkijan täytyy antaa certifikaatio-merkki tuotantolaitokselle tai sen valmistamaa tuotetta ei ole lupa ostaa tai myydä.

"Mutta", skeptikot saattavat sanoa, "Järjestelmä joka tässä on kuvattu, koodinimeltään L.U.C.I.D., on niin hirvittävällä tavalla perustuslain vastainen, että amerikkalaiset eivät koskaan hyväksyisi sitä. He eivät koskaan tulisi sallimaan Tällaisen pedon tietokonejärjestelmän rakentamista ja käyttämistä."

Kuinka hyväuskoista! Kuten minä aion esitellä tässä kirjassa, tätä pedon järjestelmää ei olla ainoastaan rakentamassa. Sen käyttöönotto amerikkalaisia ja kaikkia maailman ihmisiä vastaan on välittömässä läheisyydesä. Project L.U.C.I.D. tulee osoittautumaan Luciferin lopun aikojen tunnistus- seuranta- ja hallintajärjestelmäksi.

Jumalan profeetallinen suunnitelma

Jotta lukijat saisivat käsityksen tämän pahan, totalitaarisen hallintajärjestelmän välittömyydestä, meidän täytyy kääntää huomiomme viimeisiä päiviä koskevaan Jumalan profeetalliseen suunnitelmaan. Yhdistyneillä Kansakunnilla, Amerikan Yhdysvalloilla, kaikkien maiden johtajilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin täsmällisesti toteuttaa viimeisten päivien profeetallinen skenaario, niinkuin Jumala on sen antanut profeetoilleen tuhansia vuosia sitten!

Raamatun profetiat, ällistyttävän, sydäntä raastavan, uhkaavan tulevaisuuden vision kera, paljastaa että lopun aika on eksytyksen ja petoksen sekasortoinen ajanjakso. Väkevä eksytys (2 Tess. 2:11) saa valtaansa ihmisten mielet niin että he vapaaehtoisesti palvovat lohikäärmettä (Saatana) ja petoa, joka tunnetaan myös Antikristuksena (Ilmestyskirja 13). He myös osoittavat uskollisuuttaan hänen globaalille Uudelle maailmanjärjestykselleen. Ihmiset kaikkialla julistavat ihmetellen: "Kuka on pedon veryainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" {Ilmestyskirja 13:4}

Näin he tekevät vaikka pedolle annetaan "suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita". Tämä röyhkeä, mutta paha mies uskaltaa jopa avata suunsa herjatakseen Jumalaan, "pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä jotka taivaassa asuvat". {Ilmestyskirja 13:6}

Edelleen, Raamattu varoittaa, "sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot" (Ilmestyskirja 13:7). Tämä on profetia joka paljastaa meille tämän pedon uskomattoman suuren ulottuvuuden ja vallan. Hänan valtansa ulottuu yli koko maanpiirin. Hän tulee hallitsemaan jokaista rotua ja jokaista kansakuntaa.

Epätavalliset menetelmät: merkki ja numero

Koskaan ihmiskunnan historiassa ei ole ollut tällaista upeaa tilaisuutta kahlita ja kääriä modernit miehet ja naiset elektronisen häkin sisään. Raamatun profetiat kertovat hirviömäisestä ja hämmästyttävästä järjestelmästä jonka avulla ihmistä hallitaan ja orjuutetaan. Onko Project L.U.C.I.D. tämä hyytävä pedon universaalinen ihmisen hallintajärjestelmä, joka, Raamatun mukaan, "syö" koko maailman ja murskaa sen palasiksi (Daniel 7:7)? Onko Project L.U.C.I.D. näiden ilmestyskirjan henkeäsalpaavien profetioiden täyttynys?

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." {Ilmstyskirja 13:18}

Tutkiessamme profetioita, me löydämme että vahvistaakseen valtaansa, tämä peto, näinä armottomina aikoina, organisoi koko maailman kaupankäynnnin ja rahajärjestelmän (Ilmestyskirja 18). Edelleen, halliten kaikkea rahankäyttöä, tämä pedon valvova, kaikkinäkevä silmä vangitsee jokaisen ihmisen kauhistuttavan katseensa alle: "...ettei kukaan voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." {Ilmestyskirja 13:17}

Muista, tämä paljastus ei tule joltakin "kiiluvasilmäiseltä salaliittohörhöltä" kuten kontrolloitu media kutsuu heitä. Tämä järisyttävä, silmät avaava profetia tulee suoraan Jumalalta. Hän sanoo että se tapahtuu, ja niin se myös tapahtuu.

Sotilaalliset keksijä-velhot

Palveltuani yli 20 vuoden ajan USA:n ilmavoimissa, minä näin fantastisten teknologisten edistysaskeleiden heräävän eloon -- laserohjattujen "älykkäiden" ammusten; ohjuksista varoittavien tutkien; vakoilusatelliittien, neutronipommien, kauko-ohjattavien lentokoneiden; sekä uskomattomien, sähköisten tappavien vehkeiden jotka ylittävät mielikuvituksen.

Minä muistelen näitä asioita joka päivä ajaessani valtavan ja kunnioitusta herättävän rakennuksen ohitse Lacklandin lentotukokohdassa, jossa nuoret sotilaat opettelevat viimeisimpiä salakirjoituslaitteita ja -menetelmiä. Minun ajatukseni palaavat takaisin näihin erittäin salaisiin rakennuksiin Italiassa, joissa ei ole ikkunoita ja joita piikkilanka-aita ympäröi ja joiden ympärillä salainen poliisi partioi. Minä työskentelin siellä kuukausia. Sisällä, valtavat, huoneiden kokoiset tietokoneet humisivat kun elektroniset kommunikaatiolaitteet rekisteröivät säätapahtumia kaikkialla maapallolla.

Työskennellessäni Saksassa, olin satojen teknikoiden ja erikoisosaajien päällikkö, jotka matkustivat ympäri Eurooppaa ja Lähi-itää, rakentaen salaisia kommunikaatio-verkkoja sekä välittäen salakielisiä sanomia edestakaisin turvallisia linjoja pitkin.

Teksasin yliopistossa, Austinissa, viiden vuoden ajan, minä opetin kadeteille USA:n puolustuspolitiikkaa, ilmavoimien organisaatiota sekä ilmailun historiaa. Minä myös valistin heitä sotilas-strategioista ja taktiikoista, sekä tutustutin heidät laajaan valikoimaan tähtien sodan aikakauden lentokoneita ja aseita. Me jopa pelasimme peliä nimeltä "kuinka voittaa kolmas maailmansota".

Futurismi ja teknologia

Myöhemmin, jäätyäni eläkkeelle ilmavoimien upseerin tehtävistä, minä laitoin teknologisen tietämykseni poikimaan, perustamalla oman, korkean teknologian konsulttifirman, nimeltään "Tech Trends". Tech Trendsin pääjohtajana, minulla oli etuoikeus tavata ja jakaa tietoa joidenkin Amerikan parhaiden teknologian tuntijoiden kanssa. Olin myös kiireinen tehdessäni tutkimustyötä ja kirjoittaessani kirjoja futuristisesta korkeasta teknologiasta suurille newyorkilaisille kustantajille kuten "Stein & Day", "Simon Schuster", "Prentice-Hall", "McGraw-Hill/Tab Books", "Dow Jones-Irwin", "Barron's" ja "Facts on File".

Näitä kirjoja ovat mm.

- Robotica: The Whole Universe Catalog of Robots - The Personal Robot Book - Careers in Computers - High Technology Job Finder - High Technology Careers - Careers With Robots

Minun tutkimukseni veivät minut laboratorioihin ja eksoottisiin yritys-näyttämöille, jossa minä sain tietoa hirvittävän tuhoisista, korkean teknologian järjestelmistä jotka olivat piirustuspöydällä. Muutaman viime vuoden aikana, olen nähnyt asteittain näiden samojen synkkien järjestelmien tulevan käyttöön julkisille markkinapaikoille, esitettyinä usein positiivisena ja hyödyllisenä ihmiskunnan kehityksen ja vaurauden kannalta.

Tämä on syy miksi L.U.C.I.D., edistynyt tietokoneteknologia, globaali hallintajärjestelmä josta tässä kirjassa kerrotaan, ei tule minulle yllätyksenä. Raamattu kertoo sen noususta viimeisinä päivinä. Kokemukseni Ilmavoimista sekä korkean teknologian alalta varoittavat minua.

Mutta toisin kuin hallituksen byrokraatit ja yritysten promoottorit, joilla on suuri valta ja jotka ovat rikastuneet valtavasti L.U.C.I.D. -järjestelmän avulla, minä en jaa tätä samaa ruusuista näkemystä tämän järjestelmän monista niinkutsutuista hyödyistä. Minä olen, sen sijaan, kauhistunut sitä että amerikkalaiset ovat astumassa sisään pahaenteisen veren, terrorin ja orjuuden aikakauteen joka on ennennäkemätön maailman historiassa. Vielä pahempaa, suuri enemmistö on täysin valmistautumaton siihen mitä on tulossa.

Jotta ihmiset tulisivat onnellisiksi

Kirjassaan "Pysyvä vallankumous: Ranskan vallankumous ja sen oikeutus", professori George Steiner maalaa kaamean kuvan lyhyestä historiallisesta episodista jolloin kaikki asiat muuttuivat odottamattomasti -- melkein yhdessä yössä. Tämä mullistus Ranskassa oli niin brutaali ja niin tyrmäävä että koko sosiaalinen, poliittinen, taloudellinen ja uskonnollinen järjestys kääntyi päälaelleen. Veri virtasi giljotiineistä, ihmiset herkuttelivat armottomilla barbarismin ja julmuuden teoilla samaan aikaan kun kidutettujen, kuolevien uhrien huudot vaiennettiin tai niille naurettiin. [1]

Ja tämä kaikki tehtiin jotta ihmiset tulisivat onnellisiksi ja jotta varmistettaisiin heille vauras ja tyytyväinen tulevaisuus! Kuten eräs vallankumousjohtaja ja illuminaatti, ranskalainen Rabaud de Saint Etienne täsmensi:

"Jotta ihmiset tulisivat onnellisiksi, heidän ajatuksensa täytyy rakentaa uudelleen, lait täytyy muuttaa, moraali täytyy muuttaa, asiat täytyy muuttaa, kyllä, kaikki täytyy tuhota, sillä kaikki täytyy rakentaa uudelleen." [2]

Tänään, tämän turbulenttisen ja tapahtumarikkaan 1900-luvun viimeisinä vuosina, me taas kerran kuulemme jatkuvaa vaatimusta astua sisään "uuteen sivilisaatioon", "uuteen aikakauteen", "paradigman muutokseen" ja "uuteen ajattelutapaan". Meille on kerrottu että kaikki asiat täytyy muuttaa -- ja että ihmiset täytyy muuttaa.

Nämä muutokset ovat välttämättömiä, meidän "mind control" -vanginvartijamme tiedotusvälineissä muistuttavat meitä jatkuvasti kuinka tärkeää on ratkaista maahanmuuttokriisi, saada aikaan aseiden valvonta, taistella kotimaista terrorismia vastaan, pysäyttää väkivalta kaduilla, taistella pornografiaa vastaan, suojella uhanalaisia lajeja, taistella huumeita vastaan, vastustaa etnisiä puhdistuksia, pysäyttää viharikokset, parantaa julkista koulutusta, jne. Tämä luettelo kriiseistä ja ongelmista näyttää loputtomalta.

Suurenmoinen ratkaisu

Niinpä, jotta ihmiset tulisivat onnellisiksi, Meidän Ison Veljen hallituksemme johtajat, jotka rakastavat meitä niin vilpittömästi, ovat keksineet ratkaisun joka ratkaisee monet, kenties jopa suurimman osan meidän ongelmistamme. Minä kutsun sitä nimellä Project L.U.C.I.D. Tähän kuuluu valikoima mustan tieteen työkaluja sekä "Ison Veljen" elektronisia laitteta. Ottakaamme tämä järjestelmä käyttöön, he lupaavat, ja valoisampi, turvallisempi tulevaisuus voi olla meidän.

Tämän valvontajärjestelmän avainkomponentti on L.U.C.I.D. -verkko, universaali järjestelmä linkitettyjä tietokantoja. Sen rahoittajat väittävät sen olevan hyödyksi globaalille lainvalvonta-yhteisölle, erityisesti taistelussa kansainvälistä ja kotimaista terrorismia vastaan. Kuitenkin, L.U.C.I.D. -verkko vaatii tietokoneiden rekisteröimistä, jatkuvaa elektronista seurantaa sekä piisirun sisältävän Universal Biometrics ID-kortin. Tämä kortti on tarkoitettu jokaiselle lapselle joka syntyy maa-planeetalle! Miksi sylivauvoja täytyy seurata ja valvoa? Onko rikoshistoriassa olemassa yhtä ainutta tapausta jolloin vastasyntynyt on syyllistynyt globaaliin terrorismiin?

L.U.C.I.D. -verkon suunnittelijat väittävät että heidän järjestelmänsä on vasta piirustuspöydällä, että se ei ole toiminnassa tällä hetkellä. Hölynpölyä! Ne jotka hallitsevat ovat jo toteuttamassa tämän äärimmäisen, tietokoneistetun valvontajärjestelmän monia osia. He tekevät näin ilman meidän lupaamme ja meidän tietämättämme!

Jos sinä teet valituksen, he kertovat sinulle, tietenkin, että he tekevät tämän sinun omaksi parhaaksesi, että heidän valvontakameransa varmistavat sinun turvallisuutesi. Sitten kun L.U.C.I.D. on täysin toiminnassa, he lisäävät, se auttaa ratkaisemaan kaikki nämä hirvittävät kriisit joista lehdistö kertoo. Tietokone, he toitottavat, on vain hyvän välikappale. Se on välttämätön jotta sinä tulisit onnelliseksi!

Baalin vaatimia uhreja

Kuitenkin, kirjassaan, "Computer Consciousness", kirjailijat H. Dominick ja Neil McAlister varoittavat: "Jos me emme tunne pelkoa sitä kohtaan että tietokoneista voisi tulla nykypäivän Baaleja jotka vaativat uhrejamme teknologian alttarille, meistä voi tulla vapaaehtoisesti sen ensimmäisiä palvojia sekä lopulta uhreja." [3]

Minä rukoilen sinua, lue Project L.U.C.I.D. huolellisesti ja rukouksen kera. Kysy itseltäsi rehellisesti: "Onko L.U.C.I.D. tämä pedon universaali ihmisten valvontajärjestelmä josta Ilmestyskirja kertoo? Eikö meidän pitäisi pelätä sitä että 'tietokoneista voisi tulla nykypäivän Baaleja jotka vaativat uhrejamme teknologian alttarille, meistä voi tulla vapaaehtoisesti sen ensimmäisiä palvojia sekä lopulta uhreja'?"

Tunne totuus -- ja valmistaudu!

On hyvin epäsuosittua tänä päivänä olla "tuomiopäivän julistaja". He kohtaavat torjuntaa kaikkialla. Ihmiset pelkäävät tätä kammottavaa totuutta; siksi he välttävät sitä ja heittävät sen pois mielestään. Eikö kuitenkin olisi parempi tietää totuus, nähdä pahin mahdollinen skenaario ja valmistautua sen varalle?

Patrick Henry, suuri amerikkalainen patriootti ja sanataituri itsenäisyyssodan ajoilta Englannin kuningas Yrjö Kolmannen tyrannimaista hallintoa vastaan, antoi kerran liikuttavan julistuksen jossa hän keskittyi tällaisiin asioihin. Minun rukoukseni on, että kun sinä luet ja tutkit näitä sivuja, sinä sulkisit sydämeesi hänen inspiroivat ja tunteita nostattavat sanansa. Patrick Henry, historia kertoo, oli mies joka hylkäsi Baalin viettelykset ja uhkailut. Hän rakasti Jeesusta Kristusta ja oli halukas seuraamaan totuutta, jopa kuolemaansa asti. Eräässä hänen kaikkein kuuluisimmassa ja rakastetuimmassa puheessaan Patrick Henry sanoi:

"Ihmiselle on luonnollista antautua toivon illuusiolle. Me haluamme sulkea silmämme tuskalliselta totuudelta, ja kuunnella seireenin laulua kunnes hän muuttaa meidät pedoiksi. Onko tämä viisaiden miesten osa, antautua suureen ja vaivalloiseen kamppailuun vapauden puolesta? Onko meidän osamme olla niiden joukossa joilla, vaikka on silmät eivät näe ja vaikka on korvat, eivät kuule asioita jotka niin läheisesti koskettavat heidän ajallista pelastumistaan? Omalta osaltani, mitä tahansa sielullista tuskaa se tuottaakin, olen halukas tuntemaan koko totuuden; tuntemaan pahimman ja valmistautumaan sen varalle." [4]


Takaisin