Project L.U.C.I.D.

Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä

Texe Marrs

Suomentanut Pasi Toivonen


LUKU 1

Project L.U.C.I.D. -- Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä

On olemassa tyrmistyttäviä ja kiistämättömiä todisteita tästä uskomattomasta, uudesta "pedon universaalista ihmisten hallintajärjestelmästä". Virallisesti nimeltään L.U.C.I.D., se on groteski universaalin orjuuden järjestelmä jota -- jopa tällä hetkellä kun sinä luet tätä -- toteutetaan Liittovaltion ja kansainvälisten tiedusteluelinten yhteistyönä. Tämä pedon järjestelmä velvoittaa että jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle annetaan "älykäs" ID-kortti nimeltään Universal Biometrics Card. Tämän hyytävän järjestelmän on tarkoitus olla toiminnassa vuoteen 2000 mennessä, juhlistamaan uuden ajan vuosituhannen aamunkoittoa.

Tämä tietokoneistettu ID-kortti -- jota lopulta seuraa ihon alle istutettava siru -- on elektroninen pakkopaita joka sallii Uuden maailmanjärjestyksen Gestapon seurata ja jäljittää jokaista miestä, naista ja lasta maa-planeetalla. Meidän toimiamme tullaan valvomaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa Liittovaltion Gestapo-virastojen toimesta joita ovat FBI, IRS, BATF, CIA, DIA, DEA, NSA, NRO, FINCEN, Keskuspankki, Oikeusministeriö sekä lukemattomat muut virastot. Näiden lukumäärä kaksinkertaistuu melkein viikottain!

Kansainvälinen poliisi ja tiedustelutoimistot yhdistetään myös tähän pedon järjestelmään, mukaanlukien CIA ja Venäjän FSB, Britannian MI6 sekä Israelin Mossad.

Ei yksityisyydensuojaa tässä orwellilaisessa pedon ID-järjestelmässä

Tämä tietokoneistettu Universal Biometrics Card varmistaa jokaisen elävän ihmisolennon hallinan ja seurannan. Tämä kortti tulee sisältämään näytteitä "yksilön DNA-genotyypistä" sekä "ihmisen valkosolujen vasta-aineen synnyttäjistä (antigeeneistä)". Tämä keinotekoinen tiedustelun mahdollistava ohjelmisto ja tunnistimet jotka korttiin ladataan suorittavat myös lukuisia muita tunnistamis-menetelmiä, mukaanlukien kasvokuva, sormenjäljet, jalanjäljet ja silmän verkkokalvo.

Tietokoneistettua, kynän tapaista kuitu-optiikkaa ja laser-kameraa tullaan käyttämään keskuksissa joissa ID-kortti myönnetään, kaikkialla maailmassa. Kaikki kansalaiset määrätään käymään näissä keskuksissa ja "vapaaehtoisesti" antamaan ruumiinsa kameralle niin että ID-kortti voidaan välittömästi myöntää. Tulevaisuudessa syntyvät lapset tullaan välittömästi viemään tähän järjestelmään suoraan sairaaloista ja synnytyssaleista.

Massiivinen, globaali tietokonejärjestelmä perustettu

Huippu-nykyaikaisia, kansainvälisiä, telekommunikaatio- ja tiedustelukeskuksia on jo perustettu maailman valmistautuessa tämän uuden, ihmistä hallitsevan kortin käyttöönottoa varten. Maailman parhaita super-tietokoneita hyödynnetään. Kaikkea ihmistä koskevaa vakoilu-informaatiota sekä heidän tulevassa Universal Biometrics Card:issa olevaa tietoa tullaan syöttämään jättimäiseen verkkoon joka on nimeltään Universal Computerized Identification Clearinghouse Resource Center. Tämä keskus on L.U.C.I.D.'in sydän. L.U.C.I.D. -- näin sanoo eräs luotettava lähde -- on interaktiivinen, kaiken elollisen seurantajärjestelmä. Se on suunniteltu niin että kukaan ei voi paeta sen kynsistä. Ei kukaan.

Gestapon virastot vangitsemaan hallituksen vastaisuudesta epäiltyjä

Vaikka suunnittelijat kieltävät sen, minä uskon että Liittovaltion ja kansainväliset Gestapon toimistot tätä saamaansa tietoa seuratakseen, vakoillakseen, pidättääkseen ja vangitakseen vastustajina pitämänsä henkilöt. Olen saanut salaista tietoa asiasta, ja on ilmiselvää että vastustajiksi luokitellaan seuraavat henkilöt: "Jokainen ja kaikki jotka protestoivat tai vastustavat Illuminaatin Uuden maailmanjärjestyksen agendaa."

Hiljattain käyttöönotettu, niinkutsuttu "terrorisminvastainen" lainsäädäntö, sekä vuoden 1994 rikollisuuden vastaiset lait ovat katalyyttejä jotka tekevät mahdolliseksi kaikkien henkilöiden pidätyksen ja vangitsemisen, joita epäillään terroristeiksi. Nämä henkilöt tullaan määrittelemään "riskeiksi kansalliselle turvallisuudelle".

Merkillepantavaa on, että kristittyjä, patriootteja ja muita kansalaisia tullaan pidättämään huolimatta siitä että onko tämä henkilö syyllistynyt rikokseen vai ei. "Ajatusrikokset" yksinään antavat oikeutuksen toisinajattelijoiden pidätykselle. Kohteena olevien kansalaisten pidätyksiä kutsutaan hienotunteisesti "ennaltaehkäiseviksi toimenpiteiksi".

Koteja ja muuta henkilökohtaista omaisuutta takavarikoidaan

Henkilön koti, auto, pankkitili ja muu omaisuus takavarikoidaan. Tämä suoritetaan olemassaolevien lakien pohjalta, jotka on alunperin laadittu pysäyttämään huumediilerit, mutta joita nyt tullaan käyttämään kaikkialla Amerikassa Gestapon toimesta ahdistelemaan ja köyhdyttämään kansalaisia jotka vastustavat Ison Veljen hallituksen rikollisia toimia. Liittovaltion virastot ja paikalliset poliisiviranomaiset hyödyntävät tätä lakia kaikkialla 50 osavaltiossa takavarikoidakseen ihmisten omaisuutta, jotka eivät ole syyllistyneet mihinkään rikokseen. Ei tarvita oikeuden päätöstä tai etsintälupaa.

Hiljattain, Liittovaltion oikeusistuin kumosi yli 200 vuotta vanhan lain sanoen: "Henkilön omaisuudella ei ole perustuslain suojaa."

Oikeudenkäyntikeskuksia vai keskitysleirejä?

Yksilöt jotka on pidätetty ja joiden omaisuus takavarokoitu ja myyty huutokaupassa, kuljetetaan sitten muiden toisinajattelijoiden kanssa kuorma-autolla, bussilla, tai ilmateitse FEMA'n hallinnoimaan Liittovaltion vankienkuljetuskeskukseen kunnollista "luokitusta" ja "sijoittelua" varten. Kokonaiset perheet tullaan sijoittamaan tähän tapaan. Naapureille ja lähistön asukkaille tullaan selittämään että hallitus "avustaa" pidätettyjen omaisia ja lapsia.

Lopullinen sijoituspaikka, mikäli näin päätetään, tulee olemaan alueellisessa Oikeudenkäynti- ja pidätyskeskuksessa. Natsit kutsuivat tällaisia keskuksia keskitysleireiksi. Neuvostoliitossa nämä tunnettiin nimellä gulag. Näissä keskuksissa, CIA:n ja Eroikoisjoukkojen, Operaatio Phoenix -ohjelmassa opeteltuja kidutus- ja kuulustelumenetelmiä tullaan käyttämään uhrien lannistamiseen. Vietnamin konfliktin aikana, Liittovaltion huippusalainen Operaatio Phoenix -ohjelma oli vastuussa 50.000 viattoman siviilin vangitsemisesta, kiduttamisesta ja murhaamisesta. CIA ja USA:n armeijan erikoisjoukot pitivät operaatiota menestyksekkäänä ja esikuvana tulevaisuuden "ihmisten hillitsemis" -ohjelmille.

Sinun oman turvallisuutesi vuoksi

Liittovaltion lainvalvontaviranomaiset antavat etukäteistietoa Project L.U.C.I.D.'ista. Voidaan olettaa että näiden virastojen johtajille on kerrottu kuinka antaa valheellista tietoa jotta vastattaisiin yleisön ja paikallislehtien tiedusteluihin, niin että kauhistuttava totuus ei tulisi ilmi ennenkuin on liian myöhäistä. Esimerkiksi, hallitukset PR-miehet vakuuttavat säikähtäneelle yleisölle että "kaikki perustuslailliset oikeudet säilyvät".

Huolestuneille kansalaisille kerrotaan myös että tämä uusi järjestelmä on suunniteltu "suojelemaan heitä" kansainvälisiltä ja kotimaisilta terroristeilta, kuten Oklahoma Cityn ja New Yorkin World Trade Centerin (vuoden 1993) pommitukset. Yleisö on saatu uskomaan että L.U.C.I.D. on heidän omaksi parhaakseen, ja että jokainen joka on eri mieltä on joko "salaliittohörhö" tai "vaarallinen hallituksen vastustaja".

Jumala varoitti että tämä päivä tulisi

Raamattu kertoi että lopun ajan Pedon universaalia ihmisiin kohdistuvaa hallintajärjestelmää käytettäisiin kontrolloimaan ja orjuuttamaan ihmiskunta: "...ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki; pedon nimi tai sen nimen luku." {Ilmestyskirja 13:17} Nyt se on täällä!

Minä uskon että Illuminaatin sisäpiiri toteuttaa Project L.U.C.I.D.'ia. Fasistiset kansainväliset korporaatiot ja pankit yhdessä YK:n, USA:n tiedusteluelinten ja merentakaisten tiedusteluelinten kanssa rakentavat tätä järjestelmää. Project L.U.C.I.D. on saatanan lopun ajan järjestelmä jolla ihmiset saataisiin täydelliseen hallintaan. Se ajaa ihmiskunnan täydellisesti antikristuksen ja hänen Gestapo-poliisivoimien alaisuuteen. Jokainen hallitus maan päällä tulee olemaan yhteistyössä Uuden maailmanjärjestyksen kanssa ja toimimaan kansalaistensa sortamiseksi. Kaikilla hallituksilla ja korporaatioilla on pääsy L.U.C.I.D. -verkkoon. Ei ole paikkaa minne paeta!

Suuri puhdistus

Maa-planeetan suuri puhdistus on käsillä. Tämä peto aikoo päästä eroon tällaisista dynaamisista "valtion vihollisista" kuten kristilliset separatistit, patriootit ja nationalistit. Jokainen kansakunta maan päällä liittyy tähän kampanjaan hävittää "ihmis-tuholaiset" ja "saastaiset rotat" jotka, sanotaan, tuhoavat Äiti maan pyhää ruumista. Project L.U.C.I.D. muistuttaa Danielin Kirjan lukua 7:25 joka kertoo pedosta:

"Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi."

Nopea teknologinen kehitys vihjaa pikaiseen lopun ajan pedon nousuun. Raamattu kuvaa hänen universalia järjestelmäänsä "hirmuiseksi". Tämä kunnioitusta herättävä pedon järjestelmän valta on sellainen että se "söi ja murskasi ja tallasi" pyhien "tähteet jalkoihinsa" (Daniel 7:7).

Viisaat tulevat ymmärtämään

Miksi minä julkaisen näitä pelottavia faktoja Project L.U.C.I.D.'ista, jotka ovat pelottavia ja tyrmistyttäviä vaikkakin täysin tosia? Ystävät, on meidän velvollisuutemme varoittaa niitä jotka ovat eivät usko että aika on käsillä. Jotkin viisaasti ymmärtävät ja valmistautuvat menemällä suojaan Jeesuksessa Kristuksessa. Hän yksin tarjoaa apua ja suojaa. Muut nauravat ja halveksivat meitä fanaatikkoina. Sitten, he jatkavat syntistä elämäntapaansa ja maailman tietä. Mutta, myös tämä on kerrottu Jumalan Sanassa. Ainoastaan valitut, viisaat -- ne jotka tuntevat ja uskovat meidän Herramme Jeesukseen Kristukseen -- ymmärtävät, tämä on niinkuin sen pitäisi olla. Sillä me luemme että viimeisinä päivinä tapahtuu näin:

"Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät." {Daniel 12:10}

Project L.U.C.I.D.'ista on olemassa niin paljon muutakin, mitä sinun pitäisi tietää. Minä uskon että tämä sisäpiirin tieto jonka me olemme saaneet on elintärkeää ja maata järisyttävää. Joten, salli meidän aloittaa näiden salaisuuksien purkaminen, joita eliitti ei halua sinun tietävän!

Kuka on vastuussa Project L.U.C.I.D.'ista?

Tämä projekti hallita maailman ihmisiä universaalin tietokoneistetun tunnistamis- ja seuraamis-järjestelmän kautta alkoi muotoutua USA:n super-salaisen National Security Agencyn (NSA) johtajien kieroissa mielissä. Tämä NSA on virasto joka työllistää tuhansia hallituksen virkamiehiä, tiedusteluviranomaisia, sotilaita ja teknologian erikoisosaajia maailmanlaajuisissa operaatioissaan. Sen päämaja, jota vartioidaan tarkasti, Fort Meadessa, Marylandissa, on Yhdysvaltain toiseksi suurin rakennus, ja se häviää ainoastaan Pentagonille. Tätä valtavaa rakennusta kutsutaan nimellä "Puzzle Palace".

NSA:n tehtäviin kuuluu sotien suunnittelu, salaiset tutkimukset, salaisten materiaalien valvonta sekä USA:n vakoilu- ja tiedusteluverkoston johtaminen. CIA, Ulkoministeriö ja Valkoinen Talo saavat määräyksensä NSA:n johdolta.

Kansainvälisellä areenalla, NSA on kaiken tiedustelun mestari. NSA valvoo ja avustaa kaikkia ulkomaisia tiedustelupalveluita. Tämä valvonta ulottuu sisäisen turvallisuuden virastoihin kaikkialla Euroopassa, Amerikoissa, ja Aasiassa. Ranskan tiedustelupalvelun, Venäjän FSB:n, Israelin Mossadin, Britannian MI6:n ja Kanadan CSIS:n kansainväliset rikokset ovat NSA:n käsialaa.

Tietokoneiden humina ja salakirjoituskoneiden raksutus NSA:n Puzzle Palacen sisällä ei koskaan taukoa. 24 tuntia vuorokaudessa, NSA:n valtaisa tietokoneverkosto analysoi tietoa jota saadaan kansainvälisistä pankeista, YK:n 32 direktoraatista, Vatikaanista ja yli 170 valtion lukuisista virastoista.

Globaalin pahan lähde

Tämä suunnaton epäsikiö on tällä hetkellä Uuden maailmanjärjestyksen globaali lähde, jota hienotunteisesti kutsutaan nimellä "Uusi sivilisaatio". Se on vastuussa satojen tuhansien ihmisten joukkomurhasta Ruandassa, Burundissa ja Angolassa, brutaaleista etnisistä puhdistuksista ja keskitysleireistä Bosniassa, sekä Jim Jonesin temppelissä tapahtuneesta joukkomurhasta Guyanassa, Etelä-Amerikassa.

Perustuen yhä kasvavaan todisteiden vuoreen, olen myös vakuuttunut että NSA, alajärjestöjensä (CIA, FBI, DOJ, BATF, IRS, jne.) kautta, on syyllinen hirvittäviin ja barbaarisiin terrori-tekoihin kaikkialla maa-planeetalla. Niin kutsuttujen "mustien budjettiensa" kautta, NSA luo, rahoittaa ja johtaa kaikkia ideologioita edustavia terrori-yksiköitä kommunistisista fasistisiin, islamilaisista juutalaisiin ja valkoisista supremacisteista mustiin separatisteihin.

Mutta, NSA:n kaikkein tärkein tehtävä on rakentaa Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä.

DARPA:n (Defence Advanced Research Projects Agency) ja sen miljardien dollarien budjetin avulla, NSA kykenee luomaan globaalin järjestelmän tietokoneita, satelliitteja telekommunikaatiolaitteita ja seuranta-välineitä.

1970-luvulta lähtien, DARPA on revennyt liitoksistaan kun meidän Kongressimme on tukenut sitä miljardeilla dollareilla. Näennäisesti, tämä rahe meni uusien aseiden kehittelyyn. Tosiasiassa DARPA on käyttänyt rekkakuormittain rahaa kehittäessään tappavia lasersäteitä, sääkoneita, sähkömagneettisia kenttiä, vakoilusatelliitteja, jne. DARPA on myös ollut mukana epäonnistuneen Tähtien sota -ohjuspuolustusjärjestelmän kehittelyssä.

Kuitenkin, meidän senaattorien ja edustajiemme tietämättä, puolustusprojektiensa mukana, nämä miehet jotka juonivat NSA:n Puzzle Palacen suojettujen ovien takana, ovat käyttäneet 250 miljoonaa dollaria viimeisten 25 vuoden aikana kehittääkseen ihmisen hallintajärjestelmiä. Edelleen, nämä järjestelmät ovat niin pirullisen taitavasti suunniteltuja että ainoastaan Saatana on voinut alunperin käynnistää nämä.

Lucifer vastuussa

Siitä ei ole epäilystäkään. NSA:n todellinen toimitusjohtaja ei ole ihminen. TJ:n täytyy olla itse Lucifer. Ja vaikka rahoittajat väittäisivätkin muuta, uskon että tämä akronyymi, L.U.C.I.D. tarkoittaa Luciferin universaalia rikoksen tunnistamisjärjestelmää (Lucifer's Universal Criminal IDentification).

Huomaa sana "Criminal", eli "C". Luciferin kieroutuneessa filosofisessa paradigmassa, ja mielessä, Raamattuun uskovat kristityt yli kaikkien muiden ovat "kriminaaleja". Patrioottien ja muiden Uuden maailmanjärjestyksen vastustajien mukana, Raamattuun uskovat kristityt murskataan, heitä vainotaan ja heidät neutralisoidaan. Lopulta, viattomien mutta halveksittujen kristittyjen tunnistaminen, seuraaminen ja valvominen johtaa suuren lukemattoman suuren ihmisjoukon vangitsemiseen ja surmaamiseen.

Jos sinä et kuitenkaan kuulu kristittyjen tai patrioottien kategoriaan, älä luule että voisit paeta Project L.U.C.I.D.'in Ison Veljen kaikkinäkevää silmää.

Tri. Antony Sutton, kehittyneiden ja futurististen teknologiajärjestelmien asiantuntija sanoo, että kaikki joutuvat sen vallan alle sekä alistumaan sen korkean teknologian tunnistimille.

Sutton, arvostettu tutkija joka on kirjoittanut kirjan The Secret Establishment, sekä muita salaseuroista ja globalisteista kertovia kirjoja, on eräs niistä harvoista jotka ovat kertoneet L.U.C.I.D.'in vaaroista. Hän kirjoittaa:

"Ison veljen suunnittelijat ovat nyt ylittäneet itsensä totalitaarisella suunnitelmallaan ripustaa meidät kaikki keskitettyyn tietokoneistettuun seurantajärjestelmään, oletuksena että me kaikki olemme rikollisia ja että meidät täytyy luetteloida ja seurata..."

"L.U.C.I.D. ehdottaa että tämä Universal Biometrics Card, jota ulkoministeriö parhaillaan kehittelee, on sellainen jota tullaan käyttämään 'turvallisena, yhdenmukaisena, interaktiivisena, ja silmänräpäyksellisenä seurantajärjestelmänä'."

"Kenen seuraamiseksi, sinä saatat kysyä? Ei rikoillisten, mutta suunnittelijoiden omien sanojen mukaan, 'ei-rikollisten taustojen tarkistamiseen' ja 'alias criminals'. Tämä tarkoittaa käytännössä jokaista. Me osoitamme suosiota heidän nokkelaa kielenkäyttöään kohtaan. Mikä on 'alias criminal'?" [1]

L.U.C.I.D.'in merkitys

Miksi Akromyyni "L.U.C.I.D."? Mitä tämä kirjaimet edustavat? Tri. Sutton on huomioinut tämän kummallisen akronyymin. Mitä se tarkoittaa? Hän havannoi että sana "LUCID" on huomatavan lähellä sanoja "LUCIS" tai "LUCIFER".

"Me uskomme", Sutton kirjoittaa, että "tämä ei ole vahinko."

Terry Cook, toinen tutkija, joka on tietoinen Project L.U.C.I.D.'ista kertoo: "Joten mitä L.U.C.I.D. tarkoittaa? Kukaan ei tiedä!" Mutta Terry Cookilla on epäilyksensä ja hän on huomioinut LUCID/LUCIS/LUCIFER-yhteyden. [2]

"Webster's New Collegiate Dictionary -tietosanakirjan mukaan", Cook kirjoittaa, tämä sana lucid tarkoittaa "kylpeä valossa; valokimppu, läpikuultava..." Tämä, hän ehdottaa, antaa meille selvän vihjeen että Lucifer saattaa piileskellä näyttämön takana. [3]

Raamattu varoittaa että Saatana, tai Lucifer usein näyttäytyy hyvän ja vanhurskauden lähettiläänä. Hän ja hänen palvelijansa eivät näyttäydy pahoina ihmisinä, vaan "valkeuden enkeleinä (2 Kor. 11:14). Täten, jokaisessa okkultistisessa järjestelmässä, papit ja teologit painottavat kaipuuta etsiä "lisää valoa".

Sutton ja Cook mainitsevat myös kuuluisan okkultistisen organisaation nimeltään Lucis Trust, perustettu vuonna 1922 nimellä Lucifer Publishing, ja se sijaitsee United Nations Plazalla New York Cityssä. Kirjoissani "Dark Secrets of the New Age", "Mystery Mark of the New Age", "New Age Cults and Religions" minä tutkin Lucis Trustia ja sen ala-organisaatioita. Minä osoitan että se on lähellä YK:n johtoa ja että Lucis Trustin jäseniin kuuluu voimakkaita miehiä kuten Robert McNamara, joka on entinen puolustusministeri ja entinen Maailmanpankin johtaja.

Lucis Trust luokitellaan "YK:n ei-hallinnolliseksi organisaatioksi (NGO)". Minä myös osoitan että että sen nimi, Lucis johdetaan nimistä "Lucifer" (auringonjumala) ja "Isis" (suuri egyptiläinen jumala). Lucis Trust kertoo tutkijoille että nimi tulee latinan sanasta "valo" tai "valonkantaja".

Terry Cook huomauttaa myös että Lucis Trustin logossa on kirjaimet "L", "U", ja "X" eli LUX, joka on latinaksi "valo".

Lucis Trustin päämäärä on Uusi maailmanjärjestys joka rakennetaan "tuhansista valopisteistä" (jotkut väittävät että Lucis Trustin perustaja Alice Bailey keksi termin "Uusi maailmanjärjestys"). Tämä uutta maailmanjärjestystä johtaa New Age Kristus tai Messias, joka tulee pian, joka hallitsee yhtenäistä ihmiskuntaa periaattein jotka perustuvat okkultismiin, magiikkaan ja tieteeseen.

En voi sanoa varmana että L.U.C.I.D. -verkon suunnittelijat, Tri. Anthony Halaris ja Tri. Jean-Paul Creusat, ovat Lucis Trustin tai jonkun sen alajärjestön jäseniä. Mutta meidän pitäisi ehkä huomioida että vaikka tämä korporaatio, Advenced Technologies Group Inc., joka väittää omistavansa oikeudet L.U.C.I.D.'iin -- sen pääkonttori on joko Des Moinesissa, Iowassa tai Lombardissa, Illinoissa -- Tri. Halaris, joka palvelee tämän firman pääjohtajana, asuu New Rochellessa, New Yorkissa. Tässä samassa osavaltiossa on myös Lucis Trustin päämaja. Halaris toimii myös tietokoneopin professorina Iona Collegessa, New Yorkin osavaltiossa.

Sillä välin, Tri. Creusat on lääketieteen tohtori jonka virallinen titteli on "L.U.C.I.D. System Designer". Hän kuuluu myös Interpoliin tittelillä "Medical Officer Investigator on Narcotics Control" (huumeidenvastainen työ), sekä hän on "INEOA:n (International Narcotics Enforcement Officers Association) edustaja YK:n NGO-ECOSOC:lle". [4] ECOSOC tarkoittaa YK:n talous- ja sosiaalifoorumia (Economic and Social Council of the United Nations).

Lyhyesti, Tri. Creusat on kansainvälisen poliisin virallinen edustaja joka toimii YK:n ei-hallinnollisessa (NGO) organisaatiossa. Kuten jo mainitsin, myös Lucis Trust on YK:n ei-hallinnollinen organisaatio.

Ratkaisemassa mysteeriä

On ilmiselvää minulle, että kuten tutkijat Antony Sutton ja Terry Cook havaitsivat, suunnittelijat Creusat ja Halaris ovat hyvin vastahakoisia paljastamaan akronyymin L.U.C.I.D. merkityksen. Vaati kaiken minun tiedustelutaitoni jotta saisin houkuteltua muodollisen vastauksen näiltä miehiltä tähän yksinkertaiseen pyyntöön. Ensiksi, minun toimistoni otti henkilökohtaisesti yhteyttä Tri. Anthony Halarikseen, Iona Collegeen. "Mitä L.U.C.I.D. tarkoittaa?", me kysyimme. Vaitelias Halaris kieltäytyi kertomasta, mutta sen sijaan kehoitti kääntymään työtoverinsa, Jean-Paul Creusatin puoleen.

Me löysimme Tri. Creusatin yhtiöstä nimeltä Birkmayer Software Development New York Cityssä (onko Birkmayer taas yksi CIA:n peitejärjestö)? Kun Creusat kieltäytyi keskustelemasta meidän kanssamme, me haastattelimme "Herra Bernardo Lam":ia, firman teknistä asiantuntijaa.

Vaikka hän myönsi työskentelevänsä läheisesti Tri. Creusatin kanssa L.U.C.I.D.'ia kehitellessään, Lam väitti että hän ei tiedä mitä tämä akronyymi tarkoittaa. Hän vahvisti että Tri. Creusat työskentelee Interpolille, kansainväliselle poliisivirastolle, jonka päämaja on Pariisissa. Herra Lam sanoi myös, koskien L.U.C.I.D.'ia, että Tri. Creusat oli pääsuunnittelija, ja kuten hän ilmaisi, Creusat on "Lapsen isä".

Meidän keskustelumme "Neiti Crusita Ramosin" kanssa, joka on omien sanojensa mukaan Tri. Creusatin sihteeri, osoittautui myös hedelmättömäksi. "Ei", sanoi Neiti Ramos, "En tiedä mitä kirjaimet L.U.C.I.D. tarkoittavat."

Omituisten viivyttelyjen jälkeen, sekä energisten yritusten johtaa meidät harhaan, me onnistuimme kommunikoimaan suoraan Tri. Jean-Paul Creusatin kanssa, sähköpostin välityksellä. Creusat, myös, aluksi, ei antanut meille vastausta tähän simppeliin lysymykseen: "Mitä kirjaimet akronyymissä L.U.C.I.D. edustavat?"

Lopulta, kenties siksi että me olimme niin hellittämättömiä, hän lähetti meille viestin jossa hän väittää että L.U.C.I.D. tarkoittaa "Logical Universal Communication Interaktive Databank". Creusat myös mainitsee että hän ja Tri. Anthony Halaris eivät ole hallituksen palkkalistoilla vaan yksityisyrittäjiä. Creusatin mukaan, "L.U.C.I.D. R&D -- research and development (tutkimus ja kehittely) -- on yksityisesti johdettu yritys". Kun se on täysin valmis, hän lisäsi, "L.U.C.I.D. täydentää kansainvälistä oikeusjärjestelmää."

Jätän sinun arvioitavaksi, onko Tri. Creusat täysin rehellinen. Koko asia tuntui minusta oudolta, totisesti. Tässä oli Ranskan kansalainen, Jean-Paul Creusat, joka työskentelee Interpolille, ja joka on jollain tavalla sidoksissa Yhdistyneisiin Kansakuntiin, mukana kahdessa huonosti tunnetussa amerikkalaisessa korporaatiossa, Advanced Technology Group ja Birkmayer Software, suunnitellen maailmanlaajuista järjestelmää, rikosoikeudellista tietokoneistettua seurantajärjestelmää, ja verkkoa, jota CIA, FBI ja muut vastaavat käyttäisivät. Hän tekee tätä kaikkea ja väittää samalla että L.U.C.I.D. R&D. on "yksityisesti johdettu yritys".

Joku jolla on vain vähänkin skeptinen mielenlaatu saattaa sanoa että National Security Agency (NSA) on tämän kaiken takana.

L.U.C.I.D.'in lopullinen tarkoitus

Vaikka Creusatin ja Halariksen suhde jää jossain määrin arvoitukseksi, L.U.C.I.D.'in lopullisesta päämäärästä ei ole epäselvyyttä. Se mistä tässä on kyse, on jokaisen vahtiminen ja tarkkaileminen samalla kun maailmaa valmistellaan pedon, antikristuksen rautaisen nyrkin alle. En ole syyttämässä ruohonjuuritason teknikoita ja ammattilaisia -- miehiä ja naisia jotka auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan tätä teknologiaa jota käytetään tähän pahaan tarkoitukseen. Teknologia itsessään on moraalin ulkopuolella. Sitä voidaan käyttää joko hyvään tai pahaan.

On hyvin todennäköistä että Profesori Anthony Halaris ja Tri. Jean-Paul Creusat, miehet jotka väittävät olevansa L.U.C.I.D.'in teknologisia suunnittelijoita, eivät ole tietoisia "koko kuvasta". He eivät kenties tiedä mitä hirvittävää tarkoitusta verten heidän teknologiansa on varattu. Voi olla että nämä miehet eivät ole sen enempää syyllisiä L.U.C.I.D.'in potentiaaliseen väärinkäyttöön kuin Albert Einstein oli syyllinen ydinaseen kehittämiseen. Einstein, kehittäessään suhteellisuusteoriansa sekä muita matemaattisia ja fysiikkaan liittyviä käsitteitä, tietämättään tarjosi tärkeitä avaimia atomipommin kehittämiseen.

Ne ovat NSA:n piileskelevät johtajat, ja erityisesti Illuminatin sisäpiiri jota me voimme syyttää. He ovat käynnistäneet tämän suuren projektin ja käynnistävät sen. Jos he eivät tee parannusta, näitä miehiä syytetään tuomiopäivänä uskomattomista rikoksista ihmistä ja Jumalaa vastaan.

Mitkä Liittovaltion virastot ovat mukana Project L.U.C.I.D.'issa?

Vuonna 1945, presidentti Harry S. Trumanin kaudella (hän oli 33o vapaamuurari), kansallisen turvallisuuden koneisto alkoi saada muodon. Tämän mustekalan lonkeroihin liittyivät Central Intelligence Agency, the U.S. Air Force Security Service, the Naval Intelligence Service, ja tietysti the National Security Agency. Vuosien aikana, tästä mustekalasta on tullut hirvittävän voimakas, sekä taustalla oleva voima niinkutsuttujen "sisäisen turvallisuuden lakien" ja "terrorisminvastaisten lakien" läpiviemiseen. Tänään, nämä mustekalan lihavoituneet ja moninkertaistuneet lonkerot käärivät sisäänsä suuren määrän rikosoikeudellisia, tiedustelu- ja teknologisia järjestöjä ja virastoja.

Useimmat amerikkalaiset ovat kuulleet nämä termit: "the Federal Bureau of Investigation" (FBI), "the Immigration and Naturalization Service" (INS), "the Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms" (BATF), sekä "the Central Intelligence Agency" (CIA). On olemassa myös "the Federal Communications Commission" (FCC), "the Food and Drug Administration" (FDA), jne. Uneimmat tuntevat myös kaikkialla läsnä olevan "Internal Revenue Service":n (IRS) ja "Social Security Administration":in (SSA). Se joka määrää lääkkeistä tunnetaan nimellä "Drug Enforcement Agency" (DEA).

Kuitenkin, on hyvin epätodennäköistä että tavallinen amerikkalainen -- jollei hän ole suorittanut tohtorintutkintoa -- on kuullut seuraavista hallituksen virastoista tai vakoilujärjestelmistä. Kuitenkin, se on kaikkien näiden virastojen verkottumisen ja yhteistyön ansiota että peto, viimeinkin voi valmistautua viimeiseen, suureen operaatioon jolla kontrolloida ja hävittää ihmiskuntaa.

Tässä on vain muutama esimerkki NSA:n valvomista ja keskenään sidoksissa olevista ryhmistä ja järjestelmistä jotka käyttävät korkean teknologian kontrollointi-mekanismeja ja joista Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä koostuu. Kuinka monesta sinä olet kuullut?

- National Reconnaissance Office (NRO)
- National Law Enforcement Telecommunications System Projects Agency (NLETSPA)
- National Crime Information Center (NCIC)
- Federal Emergency Managemant Agency (FEMA)
- Multi-Jurisdictional Task Force (MJTF)
- Integrated Automated Fingerprint Identification System (IAFIS)
- Interstate Identification Index (III)
- Office of Special Investigations (OSI)
- Triple I National Central Bureau (NCB)
- Man and Biosphere Program (MAB)
- National Strategy Information Center (NSIC)
- Financial Crimes Enforcement Network (FINCEN)
- National Counter-Terrorist Center (CTC)
- Nuclear Emergency Search Team (NEST)
- Defence Information Systems Agency (DISA)
- National Institute of Standards and Technology (NST)
- Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA)
- Defence Intelligence Agency (DIA)
- Directorate for Science and Technology (DST)
- Information Infrastructure Task Force (IITF)
- Air Force Systems Command (AFSC)
- International Criminal Police Organization (INTERPOL)
- National Endowment for Democracy (NED)
- National Identification Center (NIC)
- National Security Council (NSC)
- Computer Emergency Response Team Coordination Center (CERT)
- Defence Message Agency (DMA)
- Law Enforcement Satellite System (LESS)
- Combined DNA Identification System (CDIS)

Häpeämätöntä moraalittomuutta

Yläpuolinen on ainoastaan pikainen katsaus niihin jotka ovat yhteydessä L.U.C.I.D.'iin. Nämä voimakkaat vakoilu- ja poliisivirastot ovat osa meidän tuntematonta "American Gestapo SS" -liikettä. Ei ihme että Clark Matthews, teknologisten valvontajärjestelmien tietokonekonsultti, ja kirjailija sanoi hiljattain: "Tämä hallitus etsii häpeämättömästi uusia valtuuksia sekä korkean teknologian sosiaalista valvontaa joka voisi yhdistää George Orwellin romaanin "1984" Lenin puhdistuksiin 1920-luvulla." [5]

"Clintonin hallinnon alla", tämä kirjailija sanoo, "tämä kansakunta on kärsinyt uusien lakien aallosta, tutkimusryhmistä, ja pilottiohjelmista jotka on kaikki suunniteltu kasvattamaan Liittovaltion tietokantoja ja hallituksen valtaa jokaisen amerikkalaisen yli." [6]

Matthews vertaa näitä monia uusia vakoilu- ja poliisivirastoja, valvontajärjestelmiä ja ohjelmia Pandoran lippaaseen joka pitää sisällään monia vitsauksia. "Ongelmat alkavat", hän sanoo viisaasti, "kun Pandora avasi laatikkonsa ja vapautti ne kaikki kerralla." [7]

"Nyt", Matthews raportoi, "Hallituksen rakennettua vuosien ajan korkea teknologian amerikkalaista lohikäärmettä, kaikki vitsaukset ovat karanneet laatikosta." [8]

Olen samaa mieltä Clark Matthewsin älykkäiden analyysien kanssa. Vitsaukset ovat, totisesti, poissa laatikosta ja ne uhkaavat tartuttaa ihmiskunnan pelolla ja tuholla. Project L.U.C.I.D. on saamassa lopullisen muotonsa.

Varjohallitus

Muut asioista tietävät amerikkalaiset jotka arvostavat Perustuslakia, ja kansalaisoikeuksia, ja jotka, toisin kuin "tyhmennetyt massat" ovat tietoisia tästä salaisesta kansallisesta ja globaalista virtahevosta joka nyt ui meitä kohti, ilmaisevat syvät huolensa. Perceptions -aikakauslehdessä, Tri. Richard J. Boylan luetteli suuren määrän "salaisia", usein vaarallisia ja valtavan kalliita virastoja ja projekteja joitahän kutsuu meidän "varjohallitukseksi". [9]

"Se on", sanoi Boylan, "suurelta osin salainen, toinen hallitus tässä maassa, joka toimii rinnakkain ensimmäisen (laillisen) hallituksen kanssa." Hän jatkaa: "Se mitä he tekevät, on täysin piilossa tavalliselta veronmaksajalta joka rahoittaa heitä." [10]

Arvoituksellinen "National Identification Center" perustettu

Boylanin tutkimukset varjohallituksesta ovat täysin yhdenmukaisia omien ja muiden tutkimusten kanssa. Vuonna 1994, uutiskirjeessäni nimeltä Flashpoint, minä kerroin arvoituksellisesta keskuksesta nimeltä "Kansallinen Identifikaatiokeskus" ja sen perustamisesta. Samalla kun Tri. Creusat ja Tri. Halaris väittävät että heidän L.U.C.I.D.'insa on "vaurautta tuova" järjestelmä, ei vielä täysin toiminnassa, on olemassa vahvoja todisteita että L.U.C.I.D. pelkästään lisää viimeisen kosketuksen Pedon universaaliin ihmisiin kohdistuvaan hallintajärjestelmään, joka on jo pystytetty ja odottaa vain L.U.C.I.D. -verkon käyttöönottoa ottaakseen itselleen totaalisen vallan ja sulkeakseen ihmiskunnan rautaisen nyrkkinsä sisään. Täten, minä liitän project L.U.C.I.D.'in tähän operaatioon jonka tarkoitus on päällystää koko maailma tällä valtavalla, saatanallisella elektronisen pahuuden ja orjuuden verkolla. Se on tämä projekti joka paholainen tulee käyttämään saadakseen kaikki ihmiset palvomaan pedon kuvaa (Ilmestyskirja 13).

Tässä on se mitä minä raportoin Flashpointissa vuonna 1994, jo perustetusta Kansallisesta Identifikaatiokeskuksesta:

"Onko olemassakaan yhtäkään niin lapsellista joka yhä uskoo että käynnissä oleva ryöpytys aseiden kontrolloimiseksi, identifikaatiokorttien käyttöönottamiseksi ja "ihmisten kontrolloimiseksi" muilla tavoin ei olisi osa laajaa ja huolellisesti suunniteltua salaliittoa? Jos näin, sen mitä minä aion paljastaa tässä pitäisi avata jopa kaikkein hyväuskoisimpienkin kansalaisten silmät."

"Yleisön tietämättä, Kongressi ja Valkoinen Talo ovat salaisesti tehneet sopimuksen valtavan Kansallisen identifikaatiokeskuksen rakentamisesta. Sijoitettuna Virginiaa, tämä laitos on valmis ja toiminnassa kahdessa vuodessa. Se antaa Liittovaltion lainvalvonta- ja "kummitus" -virastoille mahdollisuuden käyttää nykyaikaista tietokonejärjestelmää kontrolloidakseen elämämme jokaista osa-aluetta."

"Faktoja tästä Kansallisesta identifikaatiokeskuksesta pidetään salassa jotteivät kansalaiset huolestuisi ja vaatisi kongressiedustajiaan pysäyttämään tämän ohjelman. Mutta eräs edustaja, Neal Smith, Iowasta, paljasti tärkeää informaatiota tästä hallituksen Perustuslain vastaisesta Gestapo-suunnitelmasta perustamassaan uutiskirjeessä lokakuussa 1993. Keskusteltaessa käsiaseiden rajoittamisesta (jota Rep. Smith intohimoisesti kannattaa), tämä edustaja kertoi:

"Alakomitea jossa minä istun, on aktiivisesti etsinyt tehokasta ratkaisua tähän ongelmaan... Mutta ohjelma jota me olemme toteuttamassa vaatii lisää aikaa. Ratkaisu läpivalaista ihmiset, on perustaa tietokoneistettu kansallinen keskus niin että paikalliset lainvalvontaviranomaiset voisivat välittömästi saada informaatiota kaikista osavaltioista. Toisin sanoen, kaikki osavaltiot antaisivat tietonsa tälle Kansalliselle keskukselle, ja tällä Kansallisella keskuksella olisi positiivinen identifikaatiojärjestelmä joka tunnistaisi jokaisen hakijan..."

Tämä edustaja Neal Smithin perustuslain vastainen "lopullinen ratkaisu" aseiden rajoittamiseen ja muihin "rikos" -asioihin -- Kansallinen identifikaatiokeskus -- ei ole vain ehdotus vaan uhkaava todellisuus, ja se osoitettiin tällä hätkähdyttävällä lausunnolla:

"Me olemme incestoineet 392 miljoonaa dollaria tähän mennessä tällaiseen keskukseen, joka sijaitsee noin neljän tunnin ajomatkan päässä Washington D.C.'stä, ja me toivomme että se on valmis ja varustettu kahdessa vuodessa... Me toivomme että kaikki osavaltiot ovat mukana tässä järjestelmässä vuoteen 1998 mennessä, ja että ne antavat tietoa jatkuvalla syötöllä..."

"Sillä välin, me jatkamme Kansallisen identifikaatiokeskuksen perustamista tätä sekä muita lainvalvontaan liittyviä tarkoituksia varten."

Ota huomioon: tämä Kansallinen identifikaatiokeskus ei ainoastaan mahdollista sitä että hallitus valvoisi aseiden omistajia; sitä tullaan käyttämään myös, Smith myöntää, muita lainvalvontaan liittyviä tarkoituksia varten. Kuten mitä? Tuota, aluksi, ei ole epäilystäkään etteikö tämä keskus tunnistaisi ja seuraisi Uuden maailmanjärjestyksen vastustajia: fundamentalistisia kristittyjä ja patriootteja, valtion vihollisia kuten sinä ja minä ja meidän rakkaimpamme.

"Tässä valossa, kuinka syvällisiä ovat nämä Raamatun profetiat jotka varoittavat pedon, antikristuksen tulevan viimeisinä päivinä. Hänen lopun ajan hallituksensa saa kaikki ottamaan merkin. Hänen poliisinsa rekisteröi ja valvoo kansalaisia niin 'ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku'."

"Onko tämä Kansallinen identifikaatiokeskus, sitten tämän profetian täyttymys? Minä uskon että vastaus on 'kyllä'. Mutta, tietysti, se on vain yksi komponentti tässä laajemmassa antikristuksen valvontajärjestelmässä jota nyt pystytetään. Esimerkiksi, on olemassa myös uusi "National Reconnaissance Office", joka vakoilee kansalaisia satelliittien välityksellä, ja on olemassa myös uusi Big Brother clipper-siru, joka on jo suunniteltu ja jota ollaan asentamassa puhelimiin, televisioihin ja muihin elektronisiin kodin laitteisiin."

"Jeesus, meidän Vapahtajamme kertoi meille merkeistä joita näkyisi kun Hänen paluunsa lähestyy. Hän kehoitti meitä 'valvomaan'. Hyvät ystävät, minä seuraan näitä asioita läheltä ja kaikki mitä minä voin sanoa on: 'Even so, come quickly, Lord Jesus!'"

Toisiinsa liitettyjen tietokantojen hämähäkinverkko

Pitäisi mainita että sen jälkeen kun julkaisin tämän paljastuksen vuonna 1994, edustaja Neal Smith ja hänen henkilökuntansa kieltäytyivät vastaamasta kysymyksiin jotka koskivat tätä Kansallista identifikaatiokeskusta. Kuitenkin, äskettäin julkaistussa Federal Computer Week -lehden artikkelissa -- tämä lehti on tarkoitettu Liittovaltion työntekijöille -- myönnettiin tämän keskuksen olemassaolo ja sen toiminta. Artikkelissaan, "Liittovaltion virastot yhdistävät, jakavat tietokantoja", John Monroe kirjoitti:

"Kaikkien Liittovaltion lainvalvontavirastot ovat kaataneet rahaa informaatioteknologia-ohjelmiin. Government Market Services Division'in mukaan, Liittovaltion virastot tulevat käyttämään 5,5 miljardia dollaria lainvalvonta-teknologiaan vuosina 1995-1999. Asia joka yhdistää nämä ohjelmat on rakentaa informaatio-rakennelma: yhteenliitettyjen tietokantojen ja suurinopeuksisten verkkojen verkosto jonka avulla Liittovaltion, osavaltioiden ja paikalliset lainvalvontaviranomaiset pääsevät tietoon käsiksi."

"Liittovaltion päämäärä on tuoda satunnaiset tiedonsirpaleet yhteen jotta saataisiin täydellisempi kuva -- mitä jotkut kutsuvat tiedusteluksi." [11]

Monroe, joka, liittovaltion palvelijana, näyttää hyväksyvän tämän Ison Veljen järjestelmän, jatkoi paljastamalla että käytännössä jokainen Liittovaltion virasto, FBI:stä alkaen, ovat linkitettyjä yhteen laajaan, toisiinsa liitettyjen tietokoneiden "tiedustelu" -verkkoon. Ryhmää, joka on perustettu tämän järjestelmän rakentamiseksi kutsutaan hyväntahtoisesti nimellä Liittovaltion lainvalvojien langattomien käyttäjien ryhmä. [12]

Pahaenteisesti, tämä artikkeli lehdessä Federal Computer Week sanoo että tätä tietokoneistettua järjestelmää voitaisiin käyttää "kenttäoperaatioissa" mukana pidettävien instrumenttien ja laitteiden kautta, jotka olisivat satelliittien kautta yhteydessä tämän tietokoneverkon keskusmuistiin. Yhtä huolestuttava on ilmoitus että "Liittovaltion virastot ulottavat nämä linkitykset osavaltioiden ja paikallisten lainvalvontaviranomaisten ulottuville." [13]

Toisin sanoen, sitten kun Project L.U.C.I.D. on valmis, tämä koko meidän perustuslaillinen järjestelmä, jonka meidän perustaja-isämme viisaasti loivat erottaakseen osavaltioiden ja paikalliset poliisit Liittovaltion auktoriteetistä, murennetaan tehokkaasti. Tämä Ison Veljen kolossi korvaa yli kaksisataa vuotta vanhan erillään olevien poliisivoimien perinteen.

Clark Matthews, kirjoittaessaan Mondo 2000 -lehteen, tekee yhteenvedon meidän nykyisestä ja vaarallisesta tilanteestamme. "Amerikka ja maailma", Matthews sanoo, "ovat menossa hurjaa vauhtia kohti pahan Ison Veljen syliä."

"Melkein välittömästi Bill Clintonin tultua valtaan, tämä asia tuli selväksi. Kansallisen turvallisuuden salaiset vartijat olivat valmiina kääntämään tämän informaatioteknologian uuden sukupolven hirvittäväksi digi-totalitaariseksi poliisivaltioksi."

"Tämä täydellisen vakoilun valtio, joka on ottamassa muotoaan hänen johdollaan, koostuu kolmesta komponentista:"

"* Julkisten ja yksityisten tietoverkkojen automaattinen vakoilu."

"* Kaikkien kansalaisten automaattinen luokittelu tietokoneiden avulla: kokoamalla yhteen kaikki saatavilla olevat yksityiskohdat -- terveys, kulutustottumukset, poliittinen toiminta, jne."

"* Digitaalinen identiteetin ja sosiaalisen kontrolloinnin mekanismit; erityisesti, älykorteissa on ohut integroitu piiri ja jäljitettävä siru."

"Älykortti on kirjaimellisesti tietokone luottokortissa, täydellinen suuren tietovaraston ansiosta , ja sillä on potentiaalinen kyky langattomaan viestintään. Sitten kun älykortit ja digitaalinen raha tulee laajempaan käyttöön, ei ole epäilystäkään etteikö tämä järjestelmä olisi suunniteltu toimimaan häikäilemättömän tehokkaasti."

"Nämä informaatio-tieteet -- ja tämä mainostettu 'tiedon valtaväylä' -- käännetään täydellisen vakoilun valtioksi. Tänä vuonna, esimerkiksi, lukuisat Liittovation virastot ilmoittivat äkkiä suunnitelmistaan sallia palvelunsa ainoastaan älykorttien käyttäjille." [14]

Selkeä ja läsnäoleva vaara

Matthewin analyysi on terävä. Kaikki, olmiselvästi, johdetaan huipulta. Kaikki Liittovaltion virastot on integroitu L.U.C.I.D. -verkkoon.

Nämä poliisivaltion virastot ovat selkeä ja läsnäoleva vaara, ei ainoastaan yksilöiden perustuslaillisille oikeuksille vaan itse elämälle! Lukuisten viime vuosikymmeninä perustettujen poliisivirastojen ja järjestelmien kautta, Project L.U.C.I.D. on saamassa vahvan jalansijan. Hitler, Pol Pot ja Stalin olisivat olleet onnellisia jos heillä olisi ollut piisiruja, vakoilukameroita, lasereita, tietokoneita, satelliittija, sähkömagneettisia aaltoja, mielenhallinta-aseita, ja kaikenlaisia kommunikaatiovälineitä joita tämän päivän Dick Tracyn poliisivaltiosta löytyy.

Dick Tracy, tietysti, oli hyvä mies. Mutta mitä me löydämme on se että pahat miehet ovat nyt vallassa. He ovat perustaneet Amerikkaan ja kaikkialle maailmaan nykyaikaisen orwellilaisen systeemin, jota Dick Tracy olisi pitänyt perustuslain vastaisena ja hylännyt haitallisena todelliselle laille ja järjestykselle.

Yli neljännesvuosisadan ajan, amerikkalaisen yhteiskunnan piilossa olevat elementit, ollen läheisessä yhteistyössä ulkovaltojen kanssa, ovat rakentaneet tämän painajaismaisen mustekalan näköisen järjestelmän jolla valvotaan ihmistä. Nyt, lopulta, kun me lähestymme 21. vuosisataa ja uutta vuosituhatta, tämä kansakunta, joka on antanut maailmalle niin paljon -- puhelimesta suihkukoneeseen ja televisioon -- voi ylpeillä vielä kerran että me olemme planeetan ylin keksijä.

Me, terävät, loistavat ja nerokkaat amerikkalaiset, olemme rakentaneet koko ihmiskunnan kaikkein nykyaikaisimman, vallankumouksellisimman ja teknologisimman SS Gestapo -rakennelman. Project L.U.C.I.D.'in myötä, maailma ei tule enää koskaan olemaan sama. Lue huolellisesti ja rukouksen kera seuraavat kappaleet, joissa tätä L.U.C.I.D. -järjestelmää hahmotellaan. Lue ja ymmärrä sillä aikaa ei ole paljon.


Takaisin