Project L.U.C.I.D.

Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä

Texe Marrs

Suomentanut Pasi Toivonen


LUKU 2

Ei paikkaa minne paeta

Project L.U.C.I.D., tämä globaali tietokoneverkko on niin ovelasti suunniteltu että mahdollisesti kukaan ei voisi paeta sen kaikki-näkevää, kaikki-tietävää keinotekista älyä. Epäilemättä monet yrittävät näpelöidä tätä järjestelmää tavalla tai toisella. Nerokkaat tietokonehakkerit aikovat tehdä parhaansa avatakseen tien sen elektronisiin aivoihin. Mutta se on niin hyvin rakennettu, siinä on niin monta kerrosta varmistuksia, ja se on suunniteltu niin monimutkaiseksi, salakielellä koodatuksi että välttely on mahdotonta. Ei ole paikkaa minne piiloutua!

Lucifer tekee parhaansa matkiakseen Jumalaa. Raamattu kertoo meille että kun Herra palaa, ihmiset eivät voi paeta Hänen suurta vihaansa.

"Ja maan kuninkaat ja ykimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: 'Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?'" {Ilmestyskirja 6:15-17}

Lucifer, matkiessaan Kaikkivaltiasta Jumalaa, yrittää perustaa ihmisten hallitsemiseen perustuvan hyvin järjestetyn, suljetun planetaarisen systeemin. Project L.U.C.I.D. on hänen valitsemansa työkalu jonka avulla hän kaataa omaa vihaansa maan asukkaiden ylle.

Jotta ymmärtäisimme kuinka hyvin suunniteltu tämä Luciferin järjestelmä on, me käännämme huomiomme L.U.C.I.D. -verkon erityispiirteisiin. Yllättävää on, että vaikka suurin osa L.U.C.I.D.'ista on salaista, sen suunnittelijat, Professori Anthony Halaris ja Tri. Jean-Paul Creusat ovat tarjonneet meille ylimalkaisen katsauksen tähän järjestelmään kahdessa artikkelissa jotka on julkaistu Narc Officer -nimisessä aikakauslehdessaä. [1]

Narc Officer on järjestön "International Narcotic Enforcement Officers Association" virallinen lehti. Liittovaltion agentit enimmäkseen lukevat tätä lehteä, mutta myös monet osavaltioiden ja paikallispoliisin virkailijat kuten myös ulkomaisten tiedustelupalvelujen työntekijät. Täten, näiden artikkeleiden julkaiseminen Narc Officer -lehdessä osoittaa sen että L.U.C.I.D.'in kehittely on niin pitkällä että NSA:n johto -- sekä eliitti joka on heidänkin yläpuolellaan -- on antanut hyväksyntänsä sille että tämä informaatio annetaan alemman tason tiedustelu- ja poliisi-viranomaisille.

Kuinka L.U.C.I.D. toimii?

Salli meidän sitten mennä suoraan näiden kahden kirjailijan, Creusatin ja Halariksen kirjoittamaan artikkeliin, tutkiaksemme mikä L.U.C.I.D. on ja kuinka se toimii.

Ensin, me löydämme että nimi, L.U.C.I.D. on kopiosuojattu. Kertoessaan tästä järjestelmästä, Creusat ja Halaris järjestelmällisesti lisäävät tämän merkin, (c) joka kerta kun sana L.U.C.I.D. mainitaan. Me voimme vain arvata mitä tämä tarkoittaa. Kuitenkin, me voimme päätellä että olemassaolevien copyright-säädösten mukaan, mikään yksityinen yhtiö ei saa tulevaisuudessa käyttää akronyymiä L.U.C.I.D. missään tuotteessaan.

L.U.C.I.D.'in, meille kerrotaan, on tarkoitus olla "Universaali identifikaatio-järjestelmä". Sen käyttö, meille kerrotaan, tulee olemaan tehokasta "vuonna 2000 ja sen jälkeen". [2]

Kun on kyse L.U.C.I.D.'in universaalista ja monipuolisesta luonteesta, kirjailijat kommentoivat, että "L.U.C.I.D. -järjestelmä tulee olemaan kaikki lähteet fuusioiva informaatiokeskus joka käsittelee monenkielisiä viestejä yhteisessä kommunikaatioverkossa". [3]

Selkokielisesti, tämä tarkoittaa sitä että data ja informaatio virtaa L.U.C.I.D. -tietokonejärjestelmään kaikista lähteistä -- tämä tarkoittaa jokaisen hallituksen virastoa, jokaista toimistoa, jokaista pankkia ja rahoituslaitosta, jokaista yritystä, jokaista yliopistoa, jokaista myymälää, jokaista poliisilaitosta, jokaista armeijaa, jne. Täten, kaikki informaatio "fuusioidaan", eli kerätään, yhdistetään kokonaisuudeksi ja analysoidaan L.U.C.I.D.'in toimesta.

Tämä tulee olemaan komentokeskus ja globaalit aivot jokaisen ihmisen seuraamiseksi. Se tallentaa jokaisen liiketoimen, jokaisen juorun ja jokaisen saatavilla olevan informaatiotavun kaikilta maapallon ihmisiltä.

Se tosiasia että L.U.C.I.D. "käsittelee monenkielisiä viestejä yhteisessä kommunikaatioverkossa" tarkoittaa sitä, että L.U.C.I.D. kerää ja käsittelee viestejä kaikkialta maapallolta huolimatta siitä millä kielellä ne on lähetetty. L.U.C.I.D. tulee olemaan Uuden maailmanjärjestyksen yksittäinen väline tunnistamiseen, seuraamiseen, vakoilemiseen ja pakottamiseen. Siitä on tuleva rekisteri Universal Biometrics -kortille joka annetaan kaikille ihmisille maailmassa, sekä kaikelle tiedolle joka on kortissa olevassa sirussa.

Mikä kaikkein merkittävintä, kaikki tietokoneet maailmassa, -- koko tiedon valtatie -- verkotetaan L.U.C.I.D.'iin. Se tulee olemaan planeetan ensisijainen ydin, "yhteinen tietokoneverkko" joka linkittää kaikki muut tietokoneverkot ja data-systeemit. Yhteenvetona, kuka voi epäillä etteikö L.U.C.I.D.'ista olisi tarkoitus tulla pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä?

Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä

Tämä Creusatin ja Halariksen artikkeli Narc Officer -lehdessä vahvistaa L.U.C.I.D.'in pedon luonteen -- että L.U.C.I.D. -verkko tulee olemaan "Universal Computerized Identification Clearinghouse Resource Center". [4] Lue uudestaan kaikki nämä kuusi sanaa: "Universaali" ... "Tietokoneistettu" ... "Tunnistus" ... "Selvitys" ... "Tutkimus" ... "Keskus". L.U.C.I.D.'in vivahteet ja merkitys on hätkähdyttävä!

Toinen tärkeä vihje on Creusatin ja Halariksen lausunto että tämä järjestelmä ottaa käyttöön "turvatun, interaktiivisen ja välittömästi toimivan informaatiojärjestelmän". [5] Minä uskon että sana turvattu tarkoittaa, että ainoastaan Ison veljen valtuuttamilla ihmisillä on lupa päästä käsiksi tähän tietoon. Interaktiivinen tarkoittaa että Gestapon yksiköt kaikkialla maailmassa käyttävät tätä järjestelmää seuratakseen ja kontrolloidakseen yksilöitä heidän jokaisessa liikkeessään. Välittömästi toimiva tarkoittaa sitä että tieto saadaan välittömästi kun sitä pyydetään. Creusat ja Halaris kuvailevat että tämä järjestelmä on toiminnassa "24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa". [6]

Tämä tarkoittaa loppua USA:n itsenäisyydelle. Me voimme, antaa jäähyväissuudelman USA:n Perustuslain kymmenennelle lisäykselle. Nyt se on: "Hello world, goodbye U.S.A.!"

Seuraamassa "alias kriminaaleja"

Edelleen meille kerrotaan että L.U.C.I.D. helpottaa -- tekee mahdolliseksi -- "ei-rikollisten taustojen tarkistamisen sekä alias kriminaalien positiivisen identifikaation pyynnön seuraamisen". [8]

Mikä merkitys on termillä "alias kriminaali"? Nämä kirjailijat antoivat lukuisia esimerkkejä olosuhteista joissa tätä järjestelmää käytettäisiin niin kutsuttujen "alias rikollisten" jäljittämiseen. Tähän kuuluu tieto joka on välttämätöntä jotta hallituksen hyöntekijät -- virkamiehet, tutkijat, poliisi ja vakoojat -- voisivat tehdä päätöksiä seuraavissa asioissa ja alueilla, kuten:

* Työllisyys
* Hallinto
* Maahanmuuttajien asema
* Luvat
* Oikeusasiat
* Huostaanotot
* Tuliaseiden hankkiminen

Toisin sanoen, L.U.C.I.D. kontrolloi koko ihmisen toiminnan asteikkoa, työpaikoista ja luvista kaikenlaisiin oikeuden kuulemisista lasten huostaanottoihin sekä lupiin omistaa aseita. L.U.C.I.D. -verkko tulee pitämään sisällään valtaisan määrän ihmisten henkilökohtaista informaatiota.

Nämä henkilöt jotka haluavat meidän ottavan L.U.C.I.D.'in omaksemme, varmistavat sen että lonkerot kykenevät kulkemaan pitkin tiedon valtaväylää etsiessään meidän elämäämme koskevia mehukkaita juoruja. Täten, me luemme että L.U.C.I.D. "tukee, etsii ja päivittää tietoa Liittovaltion, osavaltioiden ja paikallisten viranomaisten verkoista; julkisista ja yksityisistä organisaatioista", ja niin edelleen. [9] Se tulee korvaamaan kaikki muut älykortit.

Tämän tietokoneistetun hankkeen laajuus ylittää käsityskyvyn. Tullaan luomaan yksityiskohtaisia tietokantoja maailman kaikista ihmisistä. Raportoidaan että yhden vuoden aikana (1994), USA:n hallituksen tietokonejärjestelmä yksinään teki yli 506 miljoonaa hakua. Ei voida laskea kuinka monta hakua L.U.C.I.D. tulee suorittamaan mutta homma pyörii biljoonissa. Tämä tarkoittaa käytännössä ihmiskunnan totaalista kontrollointia. Sananparsi että tieto on valtaa osoittautuu oikeaksi sitten kun tämä paha, kaikkialle tunkeutuva järjestelmä toimii täydellä kapasiteetillaan, joskus ennen 21. vuosisadan alkua.

Reitti pedon luokse: Universal Biometrics Card

Se tapahtuu Universal Biometrics kortin (I.D.) kautta, jolla tämä Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä saa lopullisen vallan maailman ihmisiin. L.U.C.I.D.'in suunnittelijoiden mukaan, kaikki tämän järjestelmän tietokoneteknologia, laitteet ja ohjelmisto, valmistellaan jotta se sopisi "tulevaisuuden Universal Biometrics kortin kehyksiin". Tämä L.U.C.I.D. -kortti tulee olemaan älykortti: luottokortin kokoinen ID-kortti jonka sisään on upotettu vuorovaikutukseen kykenevä siru. Tämä Universal Biometrics Card (UBC) -kortin siru tulee olemaan uudelleenohjelmoitava. [10] Toisin sanoen, sadoissa tuhansissa skannauskeskuksissa Amerikassa ja ympäri maailmaa, Ison Veljen agentit voivat laittaa sinun korttisi laitteeseen joka yhdistää sen pää-tietokoneeseen Fort Meadeen, Marylandiin tai muualle.

Sitten, tämä uusi tai päivitetty informaatio voidaan ladata sinun korttiisi, kaikella tiedolla jonka he ovat kaivaneet sinusta esiin.

Sillä välin, poliisin ja muiden hallitusten agentit kaikkialla maailmassa voivat tehdä kyselyitä ja saada "välitöntä yksilöllisesti päivitettyä tietoa". Tämä tietokoneistettu ID-kortti, suunnitteleijat ylpeilevät, "ei ainoastaan kykene varastoimaan yli viisi gigatavua dataa, vaan sitä voidaan myös interaktiivisesti lukea monikielisen kääntäjän kautta skannerin välityksella". [11]

Tämä korkean teknologian valvonnan synkkä ja pelottava tulevaisuus odottaa meitä jokaista silloin kun tämä "Universal Computerized Identification Clearinghouse Resource Center" L.U.C.I.D. -verkon kautta on valmis. Se tarkoittaa loppua ihmisen vapaudelle ja ihmisarvolle. Ja muista, he sanovat, että se vaeltaa pitkin Ison Veljen "tiedon valtatietä" vuoteen 2000 mennessä.

Silmillä on se -- ja niin myös sormilla, ja äänellä, ja...

Jotta varmistettaisiin että he ovat idintifioineet sinut, ja pitävät sinua jatkuvasti silmällä, tämä L.U.C.I.D. -järjestelmä työllistää joukon lahjakkaita "biometrikkoja".

Varsinaisesti, "biometriikka" tarkoittaa "biologisten tekijöiden mittaamista". Tiedemiehet ovat olleet vuosien ajan kiireisiä etsiessään keinoja tunnistaa henkilö mittaamalla ja tallentamalla hänen fyysiset luonteenpiirteensä. Huippuunsa kehitetyt sensorit pystyvät nyt tunnistamaan sinut käden, jalan tai pään muodosta. He voivat mitata ja tunnistaa iiriksen sinun silmästäsi ja muodostaa kolmiulotteisen kuvan sormenjäljestäsi. On myös sinun verityyppisi ja ainutlaatuinen DNA-koodisi. On myös ksksitty koneita jotka voivat tunnistaa sinut äänesi perusteella.

Erinomaisessa The Omega Times -lehdessä, jota julkaisee uusiseelantilainen kirjailija ja evankelista Barry Smith, toimittaja John Koutsimanis selittää kuinka tänään, hallitus ja teollisuus käyttävät biometriikkaa ihmisten tunnistamiseen.

"Biometriikka saattaa kuulostaa yhtiöltä joka myy ihonhoitotuotteita, mutta näin ei ole. Tätä sanaa käytetään tunnistamaan ihmisten fyysisiä piirteitä."

"Alla on lueteltuna joitakin tapoja joissa biometriikkaa jo käytetään ympäri maailmaa. Ei ole epäilystäkään, etteikö biometriikka-teknologiaa tulla yhtenäistämään globaalisti lähitulevausuudessa.

a) Pankkiautomaatteja kontrolloidaan sormenjälkien avulla. Kun pankin henkilökunta avaa koneen, luvan saaneen henkilön sormenjälki ladataan tietokoneen muistiin jotta se antaisi luvan perustuen positiiviseen tunnistamiseen.

b) San Franciscon kansainvälisellä lentokentällä on yli 80 konetta jotka tunnistavat henkilön joka työskentelee siellä ja sallii heille kauttakulun.

c) Lon Angeles Countyn sosiaaliturvajärjestelmä käyttää automaattista sormenjälkien etsijää varmistaakseen etteivät asiakaat nosta avustuksiaan kahta kertaa. Tämä palvelu on laajennettu myös muihin osavaltioihin.

d) Kolumbian hallitus on asentanut kädentunnistuslaitteen Senaatin ja Edustajainhuoneen jokaisen istuimen ääreen varmistaakseen että naapuri ei äänestä hänen puolestaan.

e) Joissakin kehitysmaissa käytetään äänen tunnistusta jotta varmistettaisiin että hankalat, kotiarestiin tuomitut henkilöt pysyvät kotonaan. Tietokone soittaa heille satunnaisesti pitkin päivää.

f) Venäjä on alkanut käyttää sormenjälki-vahvistusta luottokorttitileissä. Koska siellä on paljon rikollisuutta, on tärkeää että henkilö joka käyttää korttia, tunnistetaan muutenkin kuin vain PIN-koodin perusteella.

g) Lotus Korporaatiolla on päivähoitolaitos työntekijöilleen. Jos lapsi on sairas tai ei mene kouluun, Lotuksen työntekijät tuovat hänet päiväkotiin ja tallentavat heidän käsien geometrian. Kun tulee aika noutaa lapsi, vanhemmat täytyy varmistaa tarkistamalla heidän käsiensä geometria uudestaan.

h) Etelä-Afrikassa, First National Bank -nimisen pankin 48.000 eläkkeensaajan täytyy vahvistaa identiteettinsä sormenjäljellä mikäli haluavat saada rahaa automaatista.

i) Maailman maahanmuuttoviranomaiset ovat tajunneet että eräs helpoimmista tavoista lyhentää jonoja suurilla lentokentillä tarkastaa usein matkustavat automaattisesti. Näille matkustajille annetaan älykortti, ja käden geometrian ja sormenjälkien avulla heidät käsitellään nopeasti."

"Tässä on vain muutama esimerkki tunnistamisesta ihmisten fyysisten fyysisten piirteiden perusteella. Maailma on pian täynnä tällaista teknologiaa, ja rikollisuus joutuu entistä ahtaammalle."

"Tämän kaiken haittapuoli on, että minne sinä menetkin, sinua voidaan aina seurata tämän modernin teknologian verkoston avulla." [12]

Heidän artikkelissaan, Narc Officer -lehdesä, L.U.C.I.D.'in suunnittelijat, Jean-Paul Creusat ja Anthony Halaris selittävät biometrisen informaation lajeja jotka voidaan saata ihmisiltä tallennettaviksi Universaaliin Biometrics korttiin henkilön tunnistamiseksi.

"L.U.C.I.D. -järjestelmän tutkiminen osoittaa sen käyttökelpoisuuden ja käytännöllisyyden... Tämä järjestelmä kuljettaa salakielistä dataa L.U.C.I.D. -verkon kautta etäisistä biometrisistä sensoreista ja/tai biometrisen kortin lukijoista..."

"Kaikki nämä menetelmät on kehitetty tekoäkyä (AI) hyösyntävän ohjelmiston avulla, jota R.L. Sherman kuvailee Computers and Security -lehden artikkelissa nimeltään "Biometrinen tulevaisuus". Tämä teknologia tarjoaa menetelmiä positiiviseen tunnistamiseen, vaikkakin noudattaen kansalaisoikeuslakien ja -vapauksien linjauksia, tallentamalla dataa valokuvista, sormenjälkjistä, jalanjäljistä, silmästä, nimikirjoituksesta, DNA-genotyypistä, ja veren valkosolujen vasta-aineista ihmiselämän virstanpylväiden kohdalla. Nämä virstanpylväiden tietojen päivityksiin sisältyy koskettaminen sensoriin jotta saataisiin kuva sormenjäljestä, jalanjäljestä tai silmästä tietokoneistetun kynä-kameran avulla (seisomalla vain kameran edessä)."

"Itsenäiset kokeet joita on suoritettu Sandia National Laboratorion toimesta Uudessa Meksikossa, ovat vahvistaneet että luotettavat sormenjäljen ja silmän skannaus järjestelmät ovat käytettävissä tutkimusta ja muuta käyttöä varten. Pysyviä digitaalisia malleja voidaan verrata sormenjälkiin, jalanjälkiin ja silmiin. Digitaalisia valokuvia kasvoista päivitetään ja tallennetaan ajallisten virstanpylväiden kohdalla." [13]

Creusatin ja Halariksen mukaan, seuraavanlaiset tunnistus-tekniikat varmistetaan "L.U.C.I.D. -järjestelmän Univarsaalissa biometrisessä kortissa" digitaalisina malleina. Sanat ja selitykset ovat heidän omia:

"DNA genotyypin määrittäminen ja valkosolujen vasta-aineiden tuottaja-aineiden määrittäminen edustavat erinomaista teknologiaa määritellä todennäköinen identiteetti... DNA genotyypin määrittäminen on prosessi todeta yksilön todennäköinen identiteetti tutkimalla DNA:ta sisältävää solu-materiaalia. Valkosolujen vasta-aineiden perusteella voidaan todeta yksilön todennäköinen identiteetti tutkimalla periytyvää proteiini-materiaalia."

"Silmän skannaus -teknologia on uusi tunnistusmenetelmä. Kreikan sana "iiris" tarkoittaa sateenkaarta. Se viittaa pupillia ympäröivään pigmentoituun kalviin, jossa on lihaksia jotka säätelevät silmän saman valon määrää. Jokainen iiris on yksilöllinen, muuttumaton ja siinä on paljon yksityiskohtia. Connecticutilaiset silmälääkärit Tri. Leonard Flom ja Tri. Aran Safir patentoivat menetelmän käyttää iiristä henkilön tunnistamiseen. Koska iiris on silmän sisällä, se on suojattu ulkomaailmalta. Iiristä ei voida muuttaa kirurgisesti tuhoamatta näkökykyä. Myös, iiris ja pupilli reagoivat automaattisesti valon muutoksiin. Jopa identtisten kaksosten iirikset ovat erilaisia, ja mikä vielä mielenkiintoisempaa, saman yksilön kumpikin iiris on erilainen. Nämä kaikki tekijät vaikuttavat siihen että iiris on kaikkein luotettavin keino varmistaa yksilön identiteetti kun iiris altistetaan biometriselle tunnistimelle. On kehitetty laitteita ja ohjelmistoja iiriksen skannausta varten. Iiriksen kuvaaminen ja analysointi kestää 1/4 sekuntia. 256 tavun kokoinen kuva tai iiriskoodi analysoidaan 1/10 sekunnissa. Tämä ohjelma vertaa 4.000 täydellistä iiriskoodia sekunnissa, virheitä tapahtuu 1/131.000. L.U.C.I.D. -järjestelmä on suunniteltu varmistamaan miellyttävän ja ei-fyysisen kontaktin tunnistamista varten iiris-skannauksen avulla."

"Vastasyntyneiden jalanjäljet ovat luotettavia, nopeita ja edullisia menetelmiä tunnistaa ihmisen identiteetti. Marraskuussa 1994, FBI Law Enforcement Bulletin -nimisessä julkaisussa, agentti Michael E. Stapleton puolusti artikkelissaan "Best Foot Forward" vastasyntyneiden jalanjälkien ottamista henkilön tunnistamiseen. Jalanjälki sisältää yksityiskohtia jotka kelpaavat tunnistamiseen. Tämän lisäksi, äidin sormenjäljen sisällyttäminen dokumenttiin vastasyntyneen jalanjäljestä, kahden tunnin sisällä syntymisestä, ennenkuin lapsi siirretään pois synnytyssalista, eliminoi kaikki epäilyt vanhemmuudesta. FBI ja National Center for Missing and Exploited Children kannattavat tätä menetelmää ehkäistessään vastasyntyneiden sieppauksia..."

"Sormenjälki on fyysinen piirre jota tällä hetkellä käytetään lukuisissa tietokanta-ohjelmissa joita NCIC ja voittoa tavoittamattomat yhdistykset kuten National Fingerprint Program for Child Identification pitävät yllä. Elektroniset sormenjäljet tulevat olemaan biometriikka-teknologiaa jota L.U.C.I.D. -järjestelmä käyttää helppona ja käytännöllisenä tapana varmistaa yksilön identiteetti." [14]

He tarkkailevat sinua joka minuutti

Jos sinä ajattelet että Universal Biometrics Card on pelkästään käyttökelpoinen työkalu jota sinä ja minä voimme käyttää pankeissa, ruokakaupoissa ja muualla vahvistamaan keitä me olemme, olet pahasti väärässä. Muista, että L.U.C.I.D.'in suunnittelijat Creusat ja Halaris ovat kertoneet meille että tätä järjestelmää tullaan käyttämään hankkimaan informaatiota ja dataa "etäisista biometrisistä sensoreista ja/tai biometrisistä kortinlukijoista".

Tämä on meidän herätyssoittomme, joka kertoo meille että tämän elektronisen mustekalan silmät ja lonkerot ovat kirjaimellisesti kaikkialla. Sinua ja minua vahditaan, mitataan, arvioidaan ja vahditaan taas. Kuinka? Etäisillä kameroilla ja tunnistimilla jotka on piilotettu paikkoihin joissa me emme todennäköisesti käy.

Vietnamissa, amerikkalaiset lentokoneet pudottivat sensoreita pitkin Ho Chi Minhin reittiä ja muita polkuja. Nämä sensorit tunnistivat ihmiset jotka tulivat lähelle ja lähettivät viestin amerikkalaisten tukikohtien tietokoneisiin. Tämä prosessi johti siviilien pommittamiseen vahingossa.

Tänään, biometrisiä tunnistimia "kylvetään" kaikkialle Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Eurooppaan ja moniin muihin maihin. Nämä sensorit lähettävät jatkuvasti digitaalisia viestejä NSA:lle ja sen alaisille poliisi- ja vakoiluorganisaatioille. Tällainen massiivinen, lukemattomien biljoonien tavujen keskitetty kerääminen ja prosesointi huippuunsa kehitetyillä sensoreilla on uskomatonta. Se tarkoittaa jäähyväissuudelmaa ihmisten yksityisyydelle sekä loppua perustuslaillisille oikeuksille.

Eliitin, joka tilasi tällaisen Gestapon pedon järjestelmän, täytyy todella halveksia kansalaisoikeuksia sekä Perustuslain neljättä lisäystä joiden oli tarkoitus suojella amerikkalaisten oikeuksia olla turvassa järjettömiltä etsinnöiltä ja takavarikoinneilta.

Mutta L.U.C.I.D., huolimatta sen suunnittelijoiden vakuutteluista, on Neljännen lisäyksen loppu, puhumattakaan Ensimmäisestä lisäyksestä joka takaa puhumisen vapauden. Loppujen lopuksi, sensoriensa avulla, L.U.C.I.D. lupaa vahtia, etsiä, nuuskia ja halveksia kaikkea yksityisyyttä, "24 tuntia vuorokeudessa, 7 päivää viikossa".

Tietokoneistettuja biometrisiä järjestelmiä rakennetaan kaikkialle. Teknologinen kyky on räjähtämässä. Meistä on nopeasti tulossa läpinäkyviä hallituksen agenteille ja virastoille. Taas, minä painotan että ei ole paikkaa minne paeta.

Heillä on sinun kasvonsa digitaalisina

Pohdi, esimerkiksi, teknologiaa nimeltään "kasvojen tunnistaminen". Popular Science -aikakauslehti raportoi: "Uudet ohjelmistot ja tekevät mahdolliseksi tietokoneille digitaalisoida, analysoida ja tunnistaa kasvot... Tällainen tunnistaminen saattaisi tarjota elektronisen avaimen..." Tämä lehti jatkaa selittämällä että tekoäly (AI) sekä uusi menetelmä nimeltään "sumea logiikka" antaa tietokoneille ihmisaivojen kyvyn tunnistaa kasvot. [15]

Sillä välin, Face-to-Face, 25.000 dollarin kone Miros Inc. -nimiseltä yhtiöltä, käyttää tietokoneita ja Microsoftin (Windows) -ohjelmistoa luodakseen digitaalisen kuvan ihmisen kasvoista ja verratakseen sitä aiemmin otettuihin kuviin joita säilytetään tietokannassa tai ID-kortissa. Tämä järjestelmä toimii vaikka sinä yrittäisit huijata sitä käyttämällä silmälaseja tai meikkiä. Nyt, koska myös L.U.C.I.D. perustuu Windows-ohjelmistoon, meillä on aavistus siitä kuinka tätä kykyä tullaan käyttämään.

Intelligent Video, järjestelmä jonka Integrated Systems Inc. on kehittänyt on jopa vielä hämmästyttävämpi. Se on ohjelmoitu, ei ainoastaan etsimään kasvon piirteitä vaan myös kehon kieltä joka on yksilöllinen ja jonka avulla ihmistä voidaan seurata. Tuhansia tällaisia videokameroita joita tietokone kontrolloi etäältä voidaan asentaa rakennuksiin ja kaduille vahtimaan tiettyjä ihmisiä. Kun saadaan havainto, tämä tietokone kertoo välittömästi viranomaisille. Joten minne ikinä me menemmekään, meitä tarkkaillaan ja meidän liikkeistämme raportoidaan Ison Veljen toimistoon.

Paikoissa kuten Singapore ja Iso-Britannia, nämä älykkäät kamerajärjestelmät ovat jo toiminnassa -- 300.000 yksin Britanniassa. Nämä kansakunnat ollaan muuttamassa video-monitoroiduiksi lintuhäkeiksi. Mutta toisin kuin linnut, ne ovat miehiä ja naisia jotka ovat vankeina näissä elektronisissa häkeissä.

Simon Davies, washingtonilaisen Privacy International -nimisen vahtikoira-ryhmän johtaja raportoi hiljattain, että tällainen uusi tietokoneistettu kasvojentunnistamislaitteisto tullaan asentamaan vuoden 1996 Olympialaisiin, Atlantaan. Kuinka moni on katsoja on ymmärtänyt että samalla kun hän seuraavaa urheilua, myös häntä itseään tarkkaillaan? [16]

Satelliitit tarkkailevat meitä

Satelliittiteknologia on ensiarvoisen tärkeä tässä uudessa uljaassa maailmassa jota rakennetaan jotta meistä tulisi vangin kaltaisia. Kun kylmä sota loppui vuonna 1990 (tai niin meille kerrottiin), lapsellinen yleisö ajatteli että meidän sotilaalliset tiedustelusatelliittimme joutuisivat romukoppaan. Loppujen lopuksi, kymmeniä miljardeja puolustus-dollareita käytettiin vuosittain jotta laukaistaisiin satelliitteja ja ylläpidettäisiin globaalia seuranta-kykyä. Ei näin. Illuminaateilla on aina ollut suuria suunnitelmia satelliitti-juoruilijoille.

Satelliitti-kamerat ovat niin kehittyneitä että avaruudesta, he voivat tunnistaa golfpallon. He voivat kertoa että onko ihmisellä pitkät hiukset vai onko hän kalju. Kellään maan päällä ei ole yksityisyyttä näiden avaruuden vakoilijoiden ansiosta.

Maata kiertävät satelliitit on myös linkitetty biosiru- ja piisiru-sensoreihin ja lähettimiin. Sitten kun sinulla on tämä Universal Biometrics Card (UBC) lompakossasi, satelliitti voi jäljittää sinun liikkeitäsi. He voivat tehdä näin kiitos 24 GPS-satelliitin jotka kiertävät radallaan. [17] Sinä voit kapinoida ja heittää UBC-kortin pois, mutta sitten sinun ei ole lupa myydä tai tehdä ostoksia ilman sitä. Me emme voi ajaa autoa tai saada työpaikkaa. Me emme voi lunastaa shekkiä tai saada hoitoa.

Jo tämä on tarpeeksi paha asia, mutta vielä muutama vuosi, jos Ison Veljen suunnitelma onnistuu, niin meillä on vuorovaikutteinen biosiru sisällämme! Tämä Universal Biometrics Card tulee olemaan vain välivaihe. Me emme todellakaan voi lähteä kotoa ilman sitä.

Kuinka monilla amerikkalaisilla on edes hämärä aavistus siitä että niinkutsutut "Smart Highway" seurantakamerat toimivat nyt pitkin suuria valtateitä ja silloilla? Vielä pelottavampia ovat raportit että uudet, "interaktiiviset" televisiot varustetaan minikokoisilla kameroilla jotta sinun kuvasi ja äänesi voidaan lähettää takaisin Ison Veljen tiedonkeräystoimistoon.

Silmillä on se

Jatkuvasti kehitellään uusia ja parempia keinoja vakoilla ja seurata meitä. Yritykset tietävät että tehdään suuria voittoja mikäli onnistutaan myymään hallitukselle ja teollisuudelle näitä ihmisen valvontajärjestelmiä.

New York Post -lehdessä oli hiljattain hyvä esimerkki siitä kuinka lähellä me olemme tilannetta jossa meitä vaaditaan alistumaan tälle uudelle Iris Scan -teknologialle. Artikkelissa nimeltään "Banks Will Soon See Positive Eye-D" sanottiin: "Näyttää siltä kuin se olisi suoraan James Bond -elokuvasta." Asiakkaan iiris skannataan ja lähetetään tietokantaan. Tämän jälkeen, asiakasta ei tarvitse enää skannata. Tämä tulee olemaan pysyvä tunnistamiskeino. [18]

"Kun asiakas myöhemmin saapuu automaatin luokse", meille kerrotaan, "kamera joka ottaa viisi kuvaa sekunnissa suuntaa hänen silmäänsä." Tämä iiris-kuva voidaan ottaa metrin päästä. Mutta tulevaisuuden edsitysaskeleet tekevät mahdolliseksi sen että iiris kuvattaisiin kadun toiselta puolelta. "Testattaessa koneen tarkkuutta", New York Post raportoi, "se tunnisti 1.994 osallistujaa 1.995:stä." [19]

DNA-tietopankkeja perustetaan

Joten, nämä silmän skannaus laitteet ovat täällä nyt! Ja muista: tämä Universal Biometrics Card sisältää myös yksilön DNA:n. Kuinka lähellä me olemme tilannetta jossa maailmanlaajuisesti otetaan käyttöön tämä poliisivaltion teknologia tunnistaa ja jäljittää kansalaisia? Tuota, useita vuosia sitten, vuonna 1994, ilmestyi uutinen useissa amerikkalaisissa sanomalehdissä. Se oli nimeltään. "DNA-tietopankit kartoittavat Yhdysvallat". Tässä uutisessa kerrottiin, että DNA-tietopankit on jo rakennettu ja käynnistetty. Tässä on osa siitä mitä paljastettiin:

"Kiitos O.J. Simpson -jutun, melkein jokainen tietää että DNA pystyy paljastamaan rikoksesta epäillyn hämmästyttävällä tarkkuudella."

"Se mitä useimmat ihmiset eivät tiedä on, että maanlaajuista DNA-tietopankkien järjestelmää rakennetaan nopeasti. Se sisältää myös miljoonien amerikkalaisten verinäytteet, huolimatta siitä että ovatko he syyllistyneet rikokseen. Jonain päivänä, nämä kasvavat kokoelmat saattavat kattaa jokaisen kansalaisen..."

"Kuitenkin, eräät tiedemiehet, lääkärit ja lakimiehet pelkäävät että nämä geneettiset sormenjäljet ovat uhka yksilönsuojalle. 'Ajatus valtaisasta tietopankista jossa olisi miljoonien ihmisten geneettinen informaatio on vastenmielinen', kertoi James Watson, henkilö joka voitti Nobel-palkinnon DNA-läpimurtonsa ansiosta, kongressin kuulemistilaisuudessa vuonna 1991..."

"Nämä kolme suurta DNA-tietopankkien lähdettä ovat:

Luuletko että on vain sattumaa, että hallitus on jo joidenkin vuosien ajan kuumeisesti kerännyt DNA-näytteitä? Onko sattumaa että vuodesta 1991 lähtien, FBI on rakentanut "kansallista luetteloa DNA-näytteistä", ja että hallitus on perustanut kansallisen DNA-tietokannan " joka tunnetaan nimellä CODIS (Combined DNA Identification System)"? [21]

Onko myös sattumaa että tämä hallitus, vuosien ajan, on suunnitellut varmaa Universal Biometrics Card -järjestelmää joka käyttää yksilön ainutlaatuista DNA-koodia tunnistamiskeinona? ja lopulta, onko sattumaa että maanlaajuinen DNA-näytteiden CODIS-verkko linkitetään automaattisesti L.U.C.I.D. -verkkoon?

Eikö tämä olekin osa suurta profetioissa paljastettua suunnitelmaa rakentaa luciferilainen tunnistusjärjestelmä niin "ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku"?

SS Gestapo -tyylisiä innovaatioita

Kun me yhdistämme nämä uudet, SS Gestapo -tyyliset innovaatiot Liittovaltion menestykseen valvoa internettiä ja hallita sen keskusteluryhmiä, me alamme ymmärtää niitä monumentaalisia muutoksia joita amerikkalaisessa yhteiskunnassa tapahtuu.

Täten, Privacy Inernationalin Simon Davis huomauttaa että valvontateknologian buumin ansiosta, "Vapaus ilman vastiketta tarkoittaa että elämänalueet, joita on perinteisesti pidetty yksityisinä, tulevattäysin paljastetuiksi".[22]

"Valvontateknologia", Davies lisää, "tunkeutuu suurella nopeudella elämämme kaikille alueille." [23]

Davies puhuu ainoastaan teknologiasta joka sallii hallituksen tunkeutuvan yksityiseen elämäämme vakoilu- ja valvontateknologiallaan. Mutta Project L.U.C.I.D. on suunniteltu ottamaan kaiken hyödyn irti teknologiasta joka on jo olemassa. Kuten Tri. Antony Sutton, kirjailija ja entinen Hoover-instituutin jäsen painottaa:

"Tämä tunnistus-teknologia jota L.U.C.I.D. käyttää on jo kehitetty ja, mitä sen suunnittelijat sanovatkin, ne ovat uhka henkilökohtaisille vapauksille." [24]

Ja mikä vielä enemmän, tästä järjestelmästä tulee vieläkin mahtavampi kun uusia, tarkempia, tehokkaampia ja hirvittävämpiä teknologioita kehitetään. Se oli englantilainen A.K. Chesterton, joka kerran julisti että on olemassa salaliitto, niin suunnattoman suuri ja pirullinen että lopputulos olisi ihmiskunnan vankeus sekä maailmanlaajuinen tyrannia. Kirjassaan The New Unhappy Lords: An Exposure of Power Politics, hän julisti:

"Minä väitän että on olemassa salaliitto Läntisen maailman tuhoamiseksi alkusoittona paimentaa ihmiskunta lammasaitaukseen joka johtaa maailmanlaajuiseen tyranniaan." [25]

Kuinka teräviä ja profeetallisia olivat nämä Chestertonin sanat. Project L.U.C.I.D. todellakin näyttää tarjoavan keinot "paimentaa ihmiskunta lammasaitaukseen". Ja, kuten Raamattu (Ilmestyskirja 13) varoittaa, se on numerointi-, tunnistus-, ja merkkausjärjestelmä kuten L.U.C.I.D. joka tulee olemaan "alkusoittona maailmanlaajuiselle tyrannialle" antikristuksen alaisuudessa.


Takaisin