Project L.U.C.I.D.

Pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä

Texe Marrs

Suomentanut Pasi Toivonen


LUKU 3

Uusi MARK-kortti -- "Älä poistu kotoa ilman sitä!"

"Kansallista ID-korttia ehdotettu", julistaa otsikko USA Today -lehdessä. Raportoiden Washington D.C.'stä, toimittaja Maria Puente kertoo lukijoille että: "Kaikki USA:n kansalaiset ja lailliset siirtolaiset saisivat kansallisen ID-kortin, kuten Kongressille tullaan ehdottamaan Maahanmuuttokomision toimesta, jota johtaa entinen Demokraattisen puolueen edustaja Barbara Jordan." [1]

Tämä ilmoitus käynnissä olevasta hankkeesta luoda kansallinen ID-kortti nostatti vastalauseiden ryöpyn patrioottisten amerikkalaisten keskuudessa. Protestien myrsky tukki KOngressin puhelin- ja faksilinjat. Tyrmistyneenä negatiivisesta vastauksesta, tämä Jordanin komissio perääntyi, julistaen että ID-kortti perutaan toistaiseksi. Sen sijaan, tämä komissio ehdottaa että perustettaisiin "kansallinen tietokanta. Käytännössä, tämä olisi Ison Veljen tietokonejärjestelmä jonne kerättäisiin kaikki kansalaisia koskevat tiedot.

Suunnitelma

Mutta varo! federalistit eivät ole luopuneet ajatuksestaan luoda kansallinen ID-kortti. He tarvitsevat tämän valvoakseen kansalaisia. Heidän suunnitelmansa, vaatii ensiksi valokuvallista ja viivakoodillista, biometrillista ID-korttia jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle, joka olisi täydellinen sisäänrakennetun tietokonesirun ja kansion kanssa. Tämä ID-kortti tulee pian markkinoille.

Kuitenkin, sitten kun väestö tottuu tähän tyylikkääseen uuteen ID-korttiin ja näkee kuinka helppoa ostaminen ja myyminen on tämäm kortin kanssa, nämä federalistit siirtyvät vaiheeseen kaksi, "suunnitelmaan".

Vaiheessa kaksi, tämä hallitus kertoo hyväuskoisille massoille että tämä Smart I.D. kortti ei ole enää käyttökelpoinen. Itse asiassa, virkamiehet valittavat, on hankala käyttää. Se täytyy etsiä ja laittaa lompakkoon. Se voi kadota tai se voidaan varastaa. Eikö olisi helpompaa, mukavampaa ja tehokkaampaa meille vain asentaa pieni piisiru jokaisen otsaan tai käteen? Sitten, kukaan ei voi "poistua kotoa ilman sitä".

Meksikon ID-kortti -- CIA:n projekti?

Hallitus, siksi, yrittää ensin vakuuttaa meille ettö me tarvitsemme kansallisen ID-kortin. Jotta tämä propagandan taidonnäyte toimisi, lukuisia kokeita on meneillään. Vuonna 1994, Meksikossa, CIA ja sen meksikolainen NAFTA-kumppani julkaisivat kansalaisille uuden, tietokoneistetun "Äänestäjän älykortin". Nämä kortit kehitettiin yhdessä amerikkalaisten monikansallisten korporaatioiden, kuten Polaroidin, IBM:n, Booz-Allenin, Hamiltonin ja Oraclen kanssa. Korruptoitunut Meksikon hallitus käytti 370 miljoonaa dollaria jakaakseen kortit maan 46 miljoonalle äänestäjälle. Raha tuli, minä uskon, CIA:n salaiselta tililtä.

Nyt, jos sinä uskot että tämä ID-kortti, Meksikon ensimmäinen kansallinen identifikaatio-järjestelmä, takaa rehelliset, vapaat vaalit Meksikoon, minulla on tämä suuri silta, sijoitettuna Louisianan rämeille, etä minä haluaisin myydä sen sinulle kohtuulliseen hintaan.

Samalla kun CIA ja Meksikon hallitus tekevät meksikolaisilla kokeita, täällä Yhdysvalloissa, tämä hallituksen osasto jota Bill Clinton todella vihaa -- Puolustusministeriö -- avustaa hallintoa suorittamaan vielä yhden Ison Veljen kokeen. Tällä kertaa, meidän sotilaitamme käytetään koekaniineina.

Nämä sotilaat ovat mukana ohjelmassa jota paljastavasti kutsutaan nimellä MARC. Puolustusministeriö (DOD) julkaisee uuden MARC:in. He eivät edes kuvaile sitä sanalla "kortti". Ainoastaan MARC.

DOD:n mukaan, termi MARC on lyhenne sanoista Multi-Technology Automated Reader Card. Meille kerrotaan, että "MARC:issa on standardi viivakoodi, magneettinen nauha, digitaalinen valokuva ja tietokonesiru". Se sisältää valtavan määrän informaatiota ja haltija käyttää sitä tehdessään ostoksia ja täydellisten sotilas- ja terveystietojen varastointipaikkana.

Päämäärä on valvonta

Tämä kansallista ID-korttia mainostetaan hyödyllisenä ja mukavana. Älä usko sitä. Hallituksen todellinen päämäärä on valvonta. Keskitetty tietokanta ja ID-kortti varmistaa kansalaisten valvonnan asettamalla pelon ihmisten sydämiin. Kuten Rupert Butler kirjoitti kirjassaan An Illustrated History of the Gestapo: "Kaikkien Saksan kansalaisten täytyi kantaa henkilökorttia, ja sotilas- tai siviilipoliisi saattoi pysäyttää heidät minä hetkenä tahansa." [2]

Kommunistiset poliisivaltiot seurasivat samaa kaavaa kuin natsit. Kaikkia tyrannimaisia hallituksia johtaa sama halu valvoa kansalaisiaan ID-korttien ja kansallisten rekisterien turvin. Don McAlvany, lehdessään The McAlvany Intelligence Advisor kirjoittaa:

"Kaikissa kommunistisissa maissa, kansalaisten (tai orjien) täytyi kantaa henkilöpapereita kaiken aikaa ja heidän täytyi olla valmiita esittämään paperinsa kommunisti-viranomaisille kaiken aikaa -- rajoilla, rautatie- tai linja-autoasemilla, lentokentillä, tiesuluilla, jne. Jokainen tällainen kansalainen pelkää näitä pahaenteisiä sanoja: "Näytä minulle paperisi."

"Mutta nämä paperit eivät olleet tietokoneistettuja. Tämä uusi kansallinen ID-kortti jota Clintonistit ajavat eteenpäin tulee lopulta olemaan tietokoneistettu älykortti joka voi pitää sisällään satoja sivuja dataa (jopa 2.000 sivua) jokaisesta Amerikan kansalaisesta."

"Uuden maailmanjärjestyksen porukka ja heidän Clintonilaiset työntekijänsä ovat hyvin lähellä tilannetta jossa he voivat kahlehtia kaikki amerikkalaiset korkean teknologian ID-kortilla joka on yhdistettynä hallituksen tietopankkiin joka tuhoaa kaiken yhsityisyyden ja tekee mahdolliseksi hallituksen valvoa elämämme kaikkia osa-alueita." [3]

Jotta voisimme havainnollistaa sitä mitä Don McAlvany sanoi, meillä on verinen esimerkki siitä mitä tapahtui Ruandassa vuonna 1995, jolloin miljoona miestä, naista ja lasta surmattiin armeijan ja kapinallisheimojen toimesta. Uhrit poimittiin sen perusteella mitä heidän pakollisissa ID-korteissaan luki. Kuten San Francisco Chronicle raportoi:

"Ruandaa ei enää luokitella hutuihin ja tutseihin, kun maa julkaisee uudet henkilökortit, lopettaen käytännön joka auttoi Hutu-miliisiä valitsemaan uhrinsa viime vuoden kansanmurhassa, viranomaiset sanoivat eilen."

"He sanoivat että henkilökortit annetaan tällä viikolla Kigalissa, ja että ne jaetaan muualla Ruandassa myöhemmin."

"Viime vuoden kansanmurhan aikaan, hutu-miliisit vaativat nähdä pysäyttämiensä kansalaisten henkilökortit. Jos he kuuluivat tutsi-vähemmistöön, heidät surmattiin." [4]

Suunnittelemassa pedon merkkiä

Tiedustelu-analyytikko C.B. Baker uskoo että se mitä suunnitellaan ei ole vähempää kuin "pedon merkin järjestelmän suunnitteleminen". Kommentoiden Washington Times -lehden raporttia jossa kerrottiin hallituksen suunnitelmasta antaa jokaiselle ID-älykortti joka on koodattu henkilökohtaisella informaatiolla, Baker varoittaa:

"Tämä universaali vaatimus, että jokaisen pitäisi kantaa tällaista "älykorttia", auttaa Liittovaltiota luomaan marxistisen saatanallisen diktatuurin, ja se on merkkinä Lopun ajoista joista Ilmestyskirja 13:16-18 puhuu: 'Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymentä kuusi.'" [5]

On mielenkiintoista että Baker mainitsee tämän profeetallisen ennustuksen universaalista tunnistusjärjestelmästä joka tulee olemaan pakollinen koko maailmassa. Siihen aikaan kun Apostoli Johannekselle annettiin tämä profeetallinen näky, Rooma hallitsi läntistä maailmaa. Siihen aikaan, jotta tunnistettaisiin sotilaat ja orjat, Rooman viranomaiset antoivat heille palan mosaiikkia. Tämä mosaiikki, nimeltään "tesserea", oli eräänlainen henkilökortti. Kuinka kiehtovaa että juuri tätä samaa termiä NSA ja DIA käyttävät koodinimenä tälle ehdotetulle, uudelle ID-kortille!

Sillä välin, suunnitelma ottaa käyttöön tämä tessarea -kortti ja vaatia sen käyttöä universaalisti on nimeltään Project Mosaic. Eikä tässä kaikki: siru joka asennetaan kortin sisään on nimeltään Capstone (=huippukivi).

Tällä termillä huippukivi on kaksi merkitystä. Ensiksi, tämä tietokoneistettu järjestelmä palvelee huippukivenä Uudelle maailmanjärjestykselle, jota myös kutsutaan nimellä Uusi sivilisaatio. Toiseksi, tämä dollarin setelissä kuvattu rako pyramisin ja sen huippukiven välillä päättyy.

Tämä huippukivi laskeutuu ja liittyy pyramidiin jonka Illuminaatin vapaamuurari-rakentajat ovat rakentaneet. Illuminaatin salaliitto huipentuu tähän L.U.C.I.D. verkkoon joka tarjoaa loogisia, huippuunsa viritettyjä keinoja kahlehtia maailman ihmiset.

Nälkä hallita meitä

Mihin muihin johtopäätöksiin me voimme tulla, kuin että Uuden maailmanjärjestyksen herrojen kyltymätön nälkä toteuttaa Saatanan luoma salaliitto on ajaa eteenpäin tätä nykyistä kampanjaa antaa ID-kortti jokaiselle ihmiselle maailmassa? Jo vuosien ajan, tämä nälkä hallita massoja on kasvanut byrokraattien saastuneissa mielissä. Martin Anderson, joka oli presidentin talouspoliittisen ryhmän neuvonantaja Reaganin kaudella, hiljattain kuvaili tätä oudon painostavaa mielenlaatua:

"Tämä älykortti on avoin, mieleenjäävä kaksintö kansalliseksi henkilökortiksi. 1980-luvun alkuvuosina, kun minä työskentelin Presidentti Reaganin kotimaan politiikan neuvonantajana, minä yllätyin hallituksen byrokraattien, joista useimmat olivat Reaganin nimittämiä, tulisesta halusta saada kansallinen henkilökortti."

"Heittäen sivuun kaikki huolet ihmisten yksityisyydestä, suuri joukko hallituksen virastoja -- Maahanmuuttovirasto, Ulkoministeriö, FBI, IRS, CIA -- jokainen omien erityisten syiden nojalla, paloivat halusta pakottaa jokainen amerikkalainen kantamaan henkilökorttia. Reaganin kabinetti melkein hyväksyi tällaisen lain heinäkuussa 1981 ja se pysähtyi ainostaan sen ansiosta että Reagan henkilökohtaisesti käytti veto-oikeuttaan."

"Tämä ajatus kansallisesta henkilökortista, uudella nimellä, on noussut taas kerran huonojen poliittisten ideoiden hautausmaalta. Jollei sitä pysäytetä nopeasti, me saatamme nähdä yksityisyyden lopun Yhdysvalloissa." [6]

"Clintonin hallituksessa", Anderson lisää, "ajatus älykortista on ottanut ruman käännöksen." Anderson sanoo että häntä huolestuttaa tämä Clintonin hallituksen pääsuunnittelijan, Ira Magazinerin, ajatus että "hallituksen päämäärä on luoda yhdenmukaistettu järjestelmä jossa jokainen saa syntyessään kortin". "Tämä", Anderson huomauttaa, "tarkoittaa kansallista tietopankkia joka varastoisi kaiken tämän informaation." [7]

Vuonna 1994, Liittovaltio oli hyvin lähellä pakottaa meidät ottamaan tämän ID-kortin Presidentti Clintonin erityismääräyksellä. Itse asiassa, USA:n postilaitos (USPS) määrättiin olemaan valmiina postittamaan sata miljoonaa ID-korttia. Tätä korttia oli tarkoitus kutsua nimellä "U.S. Card".

Kansallisessa konferenssissa, USPS:n edustajat paljastivat prototyypin tästä U.S. Kortista. Chuck Chamberlain Postilaitoksesta selitti huolellisesti kuinka yksilön U.S. Card olisi elektronisesti yhteydessä lukuisiin hallituksen ja yksityisiin tietokantoihin. Terveysministeriöllä, Keskuspankilla, IRS:llä, Veteraanihallinnolla, poliisilla, ATF:llä, FBI:llä, CIA:lla, FDA:lla, EPA:lla, jne. olisi automaattinen pääsy sadoille sivuille henkilökohtaista tietoa joka olisi tallennettuna kortin piisiruun. Virastot ja tietokannat kykenisivät myös tallentamaan uutta tai päivitettyä tietoa keskustietokoneelta näihin kortteihin. [8]

Pankeilla olisi pääsy tietoon, ja digitaalisten allekirjoitusten keskustietokantaa käytettäisiin vahvistamaan henkilön lupa lukea sähköistä postia ja tehdä tilisiirtoja.

Luettuaan Postilaitoksen hehkuvan, raportin tästä upeasta uudesta kortista, eräs säikähtänyt viranomainen, joka ei yhtynyt yleiseen näkemykseen, huomautti:

"Ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa, sinä todennäköisesti löydät harmittoman näköisen älykortin postitettuna sinulle virallisessa kirjekuoressa. Ilman tätä U.S. Korttia (tai millä nimellä tätä älykorttia lopulta kutsutaan), sinä et voi omistaa mitään, saada valtion avustuksia, saada hoitoa, saada rahaa pankista tai käyttää luottokorttia, jne. Ilman sitä, sinä et voi tehdä mitään! Sinun elämäsi tulee olemaan täysin valvottua... On jo laadittu erityissäädöksiä hyväksyä nämä kortit ja pakottaa ne amerikkalaisille ilman Kongressin hyväksyntää! [9]

Clark Matthews, arvostettu kirjailija teknologian kentällä, oli samaa mieltä tämän analyysin kanssa. Artikkelissa nimeltä Danger in the Mail hän kirjoitti:

"Setä Samilla on joitakin kiiltäviä kahleita joihin on raapustettu sinun nimesi. Tulee olemaan yksi, henkilökohtainen kirjekuori jokaiselle perheesi jäsenelle. Sinä tulet löytämään harmittoman näköisen älykortin jokaisesta kirjekuoresta... Tämä hallitus valmistautuu riistämään itsenäisyyden jokaiselta amerikkalaiselta, sekä melkein totaaliseen valvontaan näiden pahamaineisten korttien kautta... Se on super-älykortti, Tesserea -korttijosta Puolustusministeriö on tehnyt prototyypin ja jonka tekevät täydeliseksi Postilaitoksen jakelujärjestelmän asiantuntijat, Keskuspankki, IRS, sekä melkoisella todennäköisyydellä myös Kansallinen turvallisuusvirasto (NSA)." [10]

Matthews ilmaisi uskovansa että tämän henkilökortin ja tietokantojen kehittäminen olisi jättiaskel synkkään, ihmisen valvonnan ja orjuuden uuteen aikakauteen. Viitaten tähän Card Tech/Security Tech Konferenssiin jossa tämä ehdotettu U.S. Card esiteltiin hyväuskoiselle medialle ja yleisölle, Matthews mainitsi että tämä järjestelmä on hallituksen ja yritysten yhdessä kehittämä, ja että sen on tarkoitus pystyttää poliisivaltio pitämään saarretut kansalaiset tiukassa saartorenkaassa. Toisin sanoen, yritysten myyntipäälliköt ovat enemmän kuin iloisia myydessään korkean teknologian välineitä hallitukselle jota voidaan käyttää meidän elektroniseen kuristamiseen! Matthews jatkaa:

"Jos amerikkalaisia aiottaisiin polttomerkitä, tatuoida tai implantata lähettimillä tai muuten merkitä pysyvästi -- kuten orjat vanhoina päivinä -- ihmiset jotka osallistuvat tähän vuosittaiseen Card Tech/Security Tech Konferenssiin yleisesti haluaisivat olla myymässä polttorautoja." [11]

Kuten Matthews raportoi, vaikka he iloitsevat suurista voitoistaan, sinä voit olettaa että nämä yritysjohtajat ovat yksimielisiä poliitikkojen kanssa. He haluavat vakuuttaa meille että meidät polttomerkitään elektronisesti ja että meitä vakoillaan "meidän omaksi parhaaksemme". Tämä Universal Biometrics Card, he kertovat meille vakuuttavaan äänensävyyn, että se on humanitaarinen asia -- palveluesine helpottamaan meidän niin monissa vaikeuksissamme. Paholainen, totisesti, näyttäytyy "valkeuden enkelinä".

Ratkaisu meidän maahanmuuttaja-ongelmaamme

Esimerkiksi, tämä älykortti esitellään pelastuksena ja ratkaisuna tälle hirvittävälle laittomien maahanmuuttajien vitsaukselle jotka loukkaavat USA:n rajoja. Totuus on se, että meidänpoliitikkojamme kiinnostaa vain vähän, että laittomat maahanmuuttajat ovat piirittäneet meidät. Useimmat amerikkalaiset senaattorit ja kongressiedustajat ja kuvernöörit tukevat monikulttuurisuutta. He hyökkäävät jokaista vastaan, joka vastustaa ulkomailta tulevaa tulvaa, "etnokeskeiseksi, ahdasmieliseksi ja kiihkoilun antiikkiseksi jäänteeksi". Kun liberaalit kuten Kalifornian senaattori Diane Feinstein ja Massachusettsin senaattori Edward Kennedy alkavat mainostaa kansallista henkilökorttia laittomien siirtolaisten pysäyttäjänä, sinä tiedät että asiassa on jotain mätää. Nämä poliitikot rakastavat laittomia siirtolaisia, älä erehdy tämän suhteen.

Se mitä he myös rakastavat on valvonta, ja maahanmuuton valvonnan varjolla, he tietävät että he valvovat meitä, laillisia kansalaisia, ei ulkomaisten virtaa jotka valmistautuvat ylittämään rajan.

Tämän vuoksi meidän täytyy olla hereillä kun media suoltaa propagandaa raporteilla että korkea teknologia on vastaus laittomien siirtolaisten tulvaan.

R.E. McMaster, syvällisessä The Reaper -uutiskirjeessään, terävästi analysoi USA Todayn uutista valtavankokoisesta uudesta hallituksen tietokoneprojektista:

"USA:n siirtolaisvirasto ilmoitti tiistaina 300 miljoonan dollarin arvoisesta tietokoneiden ohjelmisto-hankinnasta, joka voisi viedä Yhdysvallat lähemmäksi Ison veljen aikakautta -- Kansallinen ID-kortti. Tämä INS kertoi hankinnan olevan suurin laitoksen historiassa ja kehuu sen olevan malli Clintonin hallituksen pyrkimyksille "nykyaikaistaa hallintoa" ja keinona vähentää paperityötä. Kestää kolme vuotta ennenkuin tämä tietokonejärjestelmä on toiminnassa. Tämä Maahanmuuton uudistamis komissio julkaisee ensimmäisen raporttinsa syyskuun 30. päivänä ja sen odotetaan suosittelevan kansallisen tietopankin perustamista estämään sen että laittomat maahanmuuttajat saisivat työpaikkoja... Se on kansallisen ID:n aika kaiken vapauden menettämisen kera jota se edustaa." [12]

Minun sisäpiirin lähteeni Washington D.C.'ssä ovat kertoneet minulle uskovansa että tämä 300 miljoonan dollarin Ison Veljen tietokoneverkon ohjelmiston hankinta on osa L.U.C.I.D. -verkkoa. Eräs ulkomainen aikakauslehti vuodelta 1996 vahvistaa tämän raportin antamat tiedot kertomalla että kaksi amerikkalaista lainsäätäjää ehdottaa kuuden miljardin dollarin tietokoneistetun ID-järjestelmän kehittämistä. [13] Kerrotaan että tämä kallis järjestelmä valvoisi paremmin laittomia siirtolaisia. Nämä kaksi lainsäätäjää väittävät että ainoastaan tällaisella suunnattomalla järjestelmällä kuten tämä, Yhdysvallat kykenisi panemaan aisoihin laittomien siirtolaisten vyöryn.

Tässä ehdotetussa järjestelmässä, amerikkalaiset joutuisivat maksamaan 70 dollaria "työläisen kortista", älykortista jota he joutuisivat kantamaan kaiken aikaa sakkojen ja vankeuden uhalla. Tämä "työläisen" ID-kortti yhdistettäisiin kansainväliseen työntekijöiden tunnistus-rekisteriin tai tietokantaan. [14]

Minä uskon että tämä kuuden miljardin dollarin tietokoneistettu ID-järjestelmä, jota Womingin senaattori Alan Simpson ja Teksasin edustaja Lamar Smith vaativat, on itse asiassa tämä Project L.U.C.I.D., täydellisenä poliisivaltion mahdollisuuksineen seurata, jäljittää ja orjuuttaa maailman kaikki kuusi miljardia asukasta.

Uusi Gestapo-valtio nousee

Pidättäisivätkö he todella sinut mikäli et pidä tätä älykorttia mukanasi kaiken aikaa? Mitä tapahtuu vastustajille joilla ei ole korttia lompakossaan tai taskussaan? Gary Pelphrey Georgiasta, kirjoittaessaan Marietta Daily Journal -lehdessä, antoi meille hiljattain esimakua tulevasta järkyttävällä silminnäkijä-todistuksellaan. Pelphrey sanoo että nämä ratsiat koskevat siirtolaisia, mutta "kuka ratsataan seuraavaksi"?

"Tänä aamuna lakimies-kaverini meidän rakennuksessamme tuli juosten alas eteistä huutaen: 'Sinun pitäisi nähdä mitä tapahtuu kadun toisella puolen uudella oikeustalolla joka on rakenteilla.'"

"Minä seurasin häntä ikkunan ääreen. Se mitä me näimme on jotakin sellaista jota olen nähnyt vain televisiossa, ja sitten vain ulkomaisissa diktatuuri-valtioissa."

"Yläpuolella kiersi helikopteri, noin 70-100 metrin korkeudella, paljon FAA:n minimirajojen alapuolella, partioiden aluetta joka oli täynnä väkeä."

"Katu Cobbin piirikunnan oikeustalon ja uuden rakenteilla olevan talon välillä oli suljettu 8-12 autolla jotka olivat rekisterikilpiensä perusteella eri puolilta Floridaa. Eräässä autossa istui häijyn näköinen naispuolinen agentti yllään musta uniformu eikä autossa ollut rekisterikilpeä ollenkaan. Oli myös 'syyllisten' linja-autokuljetus pois jonnekin."

"Paikallinen poliisi ei omien sanijensa mukaan tiennyt lainkaan mitä tapahtui korttelin päässä heidän päämajastaan."

"Nämä agentit sanoivat etä heillä oli liian kiire selittääkseen mitä he olivat tekemässä ja kenen valtuuksilla."

"Näytti siltä että he olivat tarkistamassa tällä rakennustyömaalla jokaista henkilöä joka näytti espanjalaiselta, ja jos tämä ei kyennyt todistamaan olevansa amerikkalainen, hänen kätensä sidottiin jonkinlaisella muovinauhalla."

"Neljästä kuuteen ihmistä sidottiin tällä tavoin ja heidät kuljetettiin pois bussilla tai helikopterilla paikkaan josta meillä ei ole aavistustakaan. Onko meillä keskitysleirejä?"

"Meidän on tullut aika ymmärtää että mikäli hallitus mielii näyttää lihaksiaan, se tekee näin. Meidän on aika ymmärtää että pian tämä saattaa koskea meitä kaikkia."

"Nämä hallituksen viranomaiset eivät aloita ratsaamalla tytttöpartiolaisia tai Rotary Clubia. He aloittavat jostain lainsuojattomien ryhmästä, poliittisesti konkurssiin menneestä lahkosta, kuten jokin uskonnollinen ryhmä, tai helposti tunnistettavasta vähemmistöstä kuten espanjalaiset. Mutta näillä uskonnollisilla ryhmillä on oikeuksia, ja kenties eräs oikeus on se, että Liittovaltion agenteilla ei ole lupaa grillata heidän lapsiaan (viittaus David Koreshiin)."

"Näillä espanjalaisen näköisillä on myös oikeuksia. Jos he ovat kansalaisia, heidän ei tarvitse kantaa henkilökorttia mukanaan kuten ei meidänkään. Minulla on oikeus ajaa autoa, voin astua sissän oikeustaloon ja ostaa ruokaa alennuksella Cup Foodsista. Mutta en voi juuri nyt todistaa olevani kansalainen. Voitko sinä?"

"Nyt minä löydän itseni kelaamasta näitä tapahtumia tänä aamuna ja juttelemasta muiden kanssa jotka olivat siellä. Jokainen meistä seisoi peloissaan, ja kun me olimme todella valmiita myöntämään sen, peloissaan siitä että olimme näin likellä sellaista hallituksen vallan (tai väärinkäytöksen) ylitsevuotavan väkivaltaista hyödyntämistä. Se mitä juolahti minun mieleeni olivat natsien ruskeapaidat jotka hilpeästi veivät Anne Frankin pois." [15]

Valitettavasti, hyväuskoiset massat, joita Uuden maailmanjärjestyksen propaganda median välityksellä jatkuvasti ruokkii muuttaen heidät tyhjäpäisiksi "avaruuskadeteiksi" ja räyhääviksi huligaaneiksi julkisen koululaitoksen avustuksella, eivät pysty käsittämään sitä mitä on aivan meidän edessämme: tulevaisuuden korkean teknologian painajainen. Kiitän Jumalaa kuitenkin, niistä amerikkalaisista ja ulkomaiden kansalaisista jotka ymmärtävät sen syvän profeetallisen merkityksen mitä on tapahtumassa. Tässä on esimerkki siitä mitä Steven Heinecke, Columbia Heightsistä kirjoitti minulle hiljattain:

"Oman arvioni mukaan, tämä kansakunta ja maailma itsessään on kriittisessä pisteessä, ja tulevat kuukaudet määräävät ihmiskunnan tulevaisuudesta. Sitten kun tämä kansallinen ID-kortti astuu voimaan ja rahasta, bensiinistä ja ruoasta tulee pulaa, tulee olemaan mellakoita ja rikollisuutta, köyhyyttä ja väkivaltaa uskomattomassa mittasuhteessa tässä maassa, antaen hallitukselle täydellisen tekosyyn musertaa kaikki Amerikan kansalaiset ja riisua meidät kaikki aseista."

Herra Heinecke sanoi myös: "Ystävät postilaitoksessa kertoivat minulle että johto työskentelee ahkerastivarustaakseen jokaisen postitoimiston tässä maassa skannereilla. Minä mietin että mahdettaisiinko näitä skannereita käyttää näiden uusien ID-korttien kanssa, sillä tekosyyllä että tämä uusi, tietokoneistettu järjestyelmä estäisi terroristeja lähettämästä kirjepommeja."

Tämä ystävä ja kirjeenvaihtaja on oikeassa. Joka päivä, lehdostössä mainostetaan tietopankki-rekisteriä ja älykorttia ratkaisuna laittomaan maahanmuuttoon, aseiden valvontaan, teini-väkivaltaan, viharikoksiin, terrorismiin ja muihin vitsauksiin. Äskettäin, AP:n uutinen Harrisburgista, Pennsylvaniasta kertoi kuinka sähkömagneettiset sormenjäljet ja kansallinen tietokanta estäisivät sosiaaliturvan väärinkäytön. Edustaja Tom Petrone, Allegheny, Pennsylvania väitti: "Tämän osavaltion pitäisi liittyä kansalliseen sormenjälki (biometriseen) tietokantaan joka estäisi ihmisiä saamasta ruokakuponkeja väärän nimen turvin." [16]

Kaliforniassa, estääkseen väärennetyt ajokortit, tämä osavaltio hiljattain toteutti värikuvat ajokortteihin magneettinauhan kanssa, hologrammi-kuvan sekä muita tunnistimia.

Ilmiselvästi, tämä edeltää sitä että tämä osavaltio liittää ajokorttiohjelmansa tämän kansainväliseen L.U.C.I.D. -verkkoon. Myös monet muut osavaltiot ovat toteuttamassa uusia ajokortti-ID -menettelytapoja.

Kalifornian Moottoriajoneuvojen virasto, ajokortteja koskevassa informaatio-muistiossaan 91-1 sanoo:

"Tähän uuteen prosessiin kuuluu hakijan valokuvan, sormenjälkien ja allekirjoituksen tallentaminen digitaalisessa muodossa... Tämä osavaltio luo keskitetyn tietokannan johon pääkonttorin Informaatio-palveluyksiköllä on pääsy oikaisemaan, esittämään tai tulostamaan dokumentteja."

Uutisraporteissa kerrotaan että, Kalifornian tapaan, käytännössä Kaikki 50 osavaltiota ovat mukana prosessissa ottaa käyttöön uusia ajokorttijärjestelmiä, joihin usein liittyy biometriset mittaukset kuten iiris, sormenjälki, valokuva, viivakoodi, sosiaaliturvatunnus ja rikoshistoria, jne. Tämä plus se tosiasia että nämä askeleet otetaan linkittämään ja verkottamaan 50 osavaltion tietokoneet, antaa meille vihjeen salaisten valvojien voimakkaasta kuristusotteesta jossa tämä maa on. [17]

Kuitenkin, maksimaalinen valvonta voidaan saada keskittämisellä -- tämä on, kansallinen älykortti. Project L.U.C.I.D. menee jopa vieläkin pidemmälle, toteuttaessaan ID-korttien globaalin järjestelmän. Nämä tulevat olemaan älykortteja, satelliittien ja kuituoptisten linjojen avulla linkitettyjä kaikkiin lainvalvontavirastoihin, hallituksiin ja korporaatioiden tietokoneverkkoihin ympäri maailmaa. Tämä tulee toteuttamaan profetian joka on annetti Ilmestyskirjan luvussa 13, että koko maailma palvoo petoa ja ottaa hänen merkkinsä, nimen tai numeron.

Suomentajan kommentti:

Viime vuosina ei ole kuulunt uutisia kansallisesta henkilökorttijärjestelmästä tai Project L.U.C.I.D.'ista. Kenties tämä järjestelmä jäädytettiin kun Bushista tuli presidentti. Pelkään pahoin, että sitten jos ja kun Hillary Clintonista tulee Presidentti, kansalaisten valvontaa aletaan kiristää välittömästi, ja kansalaiset saavat tämän ID-kortin. Ehkä uskonnollisia yhteisöjä aletaan myös ratsaamaan. Uskon että Bush hyökkäsi Irakiin tietäen epäonnistuvansa, ja hoitaa muutkin tehtävänsä TARKOITUKSELLISEN huonosti jotta ihmiset menettäisivät luottamuksensa republikaaneihin ja uskonnolliseen oikeistoon, ja äänestäisivät Clintonin ja Demokraatit valtaan. Tämän takia tilattiin myös Hurrikaani Katrina ja räjäytettiin reikä New Orleansia suojaavaan patoon.

Terveydenhoitosuunnitelma -- salaliitton juonima petos?

Koska totaalinen ja absoluuttinen kontrolli voidaan saavuttaa vain poliisivaltion byrokratialla, ponnistukset saada aikaan kansallinen ID-kortti ovat kasvaneet ovat viime vuosina. Bill Clintonin tultua presidentiksi, Terveysministeri Donna Shalala ja Massachusettsin senaattori Edward Kennedy kehittivät yhdessä 100 miljoonan dollarin suunnitelman jossa lapsille perustettaisiin kansallinen tietokonerekisteri jotta varmistettaisiin "universaalit pakolliset rokotukset". [18]

Kun patrioottiset amerikkalaiset nousivat protestoimaan, USA:n senaatti hautasi nopeasti tämän petollisen Shalala-Kennedy -ehdotuksen.

Seuraavaksi Clintonin hallitus esitti pakollisen terveydenhuoltosuunnitelmansa. Avain-komponentti tässä juonessa sosialisoida terveydenhuolto oli vaatimus tietokoneistetusta ID-kortista jokaiselle amerikkalaiselle; tämä kortti olisi linkitetty isäntätietokoneen hallitsemaan verkkoon. Martin Anderson, kirjoittaessaan The Washington Times -lehteen, varoitti salaisesta tästä agendasta ja Clintonin massiivisen, verorahoilla tuetun terveydenhuolto-fantasian potentiaalisista vaaroista.

"Tässä suunnitelmassa on jotakin joka saattaa olla paljon pahempaa kuin uudet verot jotka kaadettaisiin meidän päällemme, tai loputtomat jonot vastaanotoilla. Tämä jokin on laite joka hyökkäisi meidän henkilökohtaisen yksityisyytemme kimppuun niin kuin ei koskaan aikaisemmin."

"Presidentti Clinton piti sitä kädessään esitellessään sitä kansakunnalle, ylpeästi heilutellen sitä kuin pientä Amerikan lippua. Se vain ei ollut lippu; se oli tämä "terveysturvakortti" -- hänen lipevä nimensä kansalliselle ID-kortille. Hänen suunnitelmansa mukaan, uusi Kansallinen terveysneuvosto perustaisi 'kansallisen, ainutlaatuisen tunnistusnumeron' meille jokaiselle."

"Joka kerta kun me käymme lääkärillä tai saamme reseptin tai menemme sairaalaan, 'tiedostot siirrettäisiin' tämän ID-kortin kautta. Nämä tallenteet syötettäisiin 'sähköiseen verkkoon', ja Liittovaltio pystyttäisi 'kansalliset standardit elektroniselle tiedonsiirrolle'."

"Aivan niin, toverit. Kansallinen tietopankki, joka säilyttäisi kaikki meidän kaikkein henkilökohtaisimmat terveyteen liittyvät tietomme, olisi avoin hallituksen virkamiesten, muiden 'valtuutettujen' sekä tietysti luvattomien tunkeilijoiden uteliaille katseille, jotka selvittäisivät kuinka tunkeutua sisään järjestelmään."

"Se mikä tekee tämän yksityisyyteen kohdistuvan painajaisen mahdolliseksi on nopea teknologinen kehitys. Tämä sievä, punainen, valkoinen ja sininen kortti jota presidentti heilutti on nimeltään 'älykortti'. Jotkut kortit sisältävät tietokonesirun, joissakin on optista tallennuskapasiteettia. Tällainen kortti on nyt, tänään, kykenevä säilyttämään tuhansia sivuja henkilökohtaista dataa, digitaalisen sormenjäljen, valokuvan ja jopa äänesi."

"Sitten kun se on käytössä, tästä kortista on mahdotonta päästä eroon. On suuri paine laajentaa tällaisen teknologisen tatuoinnin käyttöä. Jos jokaisella täyttyy olla yksi, miksi emme lisäisi siihen sosiaaliturvanumeroa, joka mahdollistaisi viranomaisten vertaavan meidän terveystietojamme muiden henkilökohtaisten tietojen kanssa?"

"Hallitus voisi vaatia tällaisen kortin kaikille sosiaaliturvaa hakeville estääkseen petokset. Me saisimme kiinni laittomat maahanmuuttajat 'ei korttia, ei työtä' -lain nojalla. Poliisi voisi käyttää sitä kaikkien sakkolappujemme säilyttämiseen, tarkistaen koko historian joka kerta kun motoristi pysäytetään. Me voisimme vaatia kaikkia aseiden ostajia tallettamaan aseen numeron tähän korttiin..."

"Jos Presidentti Clintonin niin kutsutusta terveysturvakortista tulee totta, me voimme antaa jäähyväissuudelman yksityisyydelle sellaisena kun me nyt tunnemme sen. Tietysti, valoisalla puolella, joku voi ajatella tätä korttia jatkuvana muistutuksena Presidentti Billistä ja Hillarysta, ja kaikesta siitä mitä he tekevät meille." [19]

Antony Sutton, jonka kirjat, kuten The Secret Establishment, antavat paljon tietoa globaalista eliitistä ja heidän pyrkimyksestään orjuuttaa meidät, varoitti meitä Clintonin hallinnon salaisesta agendasta tässä terveydenhoitoasiassa. Se ei ole meidän terveytemme josta he ovat kiinnostuneita, hän kirjoitti. Se on meidän, ihmisten kontrollointi ja seuraaminen. Edelleen, Sutton sanoo että hän löytää hyvin vähän eroja Neuvostoliiton "sisäisen passin" ja tämän ehdotetun älykortin välillä:

"Kuukausien ajan, me olemme hämmästelleet Clintonin sinnikkyyttä, että jokaisen täytyy liittyä hänen byrokraattiseen, huippuraskaaseen ohjelmaansa. Sitten me saimme näytteitä näistä terveyskorteista joita clinton ehdottaa jaettavaksi universaalisti. Se on epätavallinen väline -- paljon enemmän kuin ID-kortti."

"Tämä kortti on luottokortin kokoinen, mutta siihen mahtuu jopa 2.000 sivua informaatiota mikäli käytetään viimeisintä optista tallennusteknologiaa. Tämä kortti voi tallentaa kaikkea, esim. dataa, grafiikkaa,kuvia, ääntä, sormenjälkiä. Nämä voidaan siirtää mitä tahansa telekommunikaation muotoa käyttäen. Sitä ei voi pyyhkiä pois, magneettiset ja sähköstaattiset kentät eivät tuhoa sitä ja se kestää 93 asteen lämpötilan. Se on mainio Ison Veljen jäljityslaite."

Nyt sinä tiedät miksi Herra Clinton haluaa universaalin terveydenhuoltojärjestelmän. Sillä ei ole mitään tekemistä meidän terveytemme kanssa, vaan sen kanssa että meidät saataisiin kaikki luetteloitua Ison Veljen tietokoneisiin."

"Postilaitos valmistautuu postittamaan 100 miljoonaa tällaista korttia muutaman kuukauden sisällä."

"Eräs tietokonelehti jopa sai selville että on jo allekirjoitettu erikoislaki pakottaa kansalaiset käyttämään tätä korttia. Kun tämä lehti, PC Week pyysi Valkoiselta Talolta kommenttia, vastaus oli 'no comment'."

"Seuraava vaihe tulee olemaan ID-biosiru asetettuna vastasyntyneen ihon alle."

"Muualla, me kommentoimme että Rouva Clintonia häiritsee julkinen reaktio jonka hänen hallituksensa ehdotukset ovat saaneet. Mitä muuta hän voisi odottaa? Onko Clintonin universaalin ID-kortin ja Neuvostoliiton sisäisen passin välillä mitään eroa? Ei muuta paitsi Clintonin versio on tehokkaampi!"

"Viimeinen huomautus: miksi hallitus haluaa tähän terveyskorttiin äänitunnistuksen? Uusin vakoiluteknologia käyttää äänitunnisteita ja sinut voidaan välittömästi tunnistaa missä vain kun sinä vastaat puhelimeen." [20]

Pahantahtoisen luonnon hyökkäävät voimat

Jos joku väittää että tämä suunnitelma vaatia kaikkia kansalaisia käyttämään kansallista ID-korttia sekä perustaa kansallinen tietokanta ei ole pahantahtoinen, minä tarjoan viisaan kommentin jonka Thomas j. DiLorenzo, taloustieteen professori Loyola Collegessa, Baltimoressa antoi Wall Streel Journal -lehdelle. Tri. DiLorenzo vertasi Clintonin suunnitalmaa kansallissosialistien terveydenhoitojärjestelmään jonka Italian fasisti-diktaattori Benito Mussolini toteutti 1930-luvulla. DiLorenzo läytää huomattavia yhtäläisyyksiä näiden kahden välillä. [21]

Ilmeisesti, tämä 1990-luvun suunnitelma sosialistisesta terveydenhoitojärjestelmästä ja poliisivaltion ID-kortista on yksinkertaisesti uudelleen lämmitetty, paljon teknisempi versio siitä mitä Italian kansalaiset joutuivat kestämään. DiLorenzo tekee johtopäätöksen:

"Useimmat ihmiset yhdistävät fasismin ainoastaan rasismiin ja antisemitismiin, mutta oli olemassa myös taloudellinen filosofia, nimeltään 'korporatismi' joka oli osa sen ideologiaa. Clintonit ovat omaksuneet 1930-luvun korporatismin heidän terveysreforminsa organisoivana periaatteena."

"Vastoin vanhoja iskulauseita että 'Mussolini sai junat kulkemaan aikataulussa', totuus on että korporatismi oli suuri taloudellinen katastrofi italialaisille. Toivokaamme että tätä virhettä ei toistettaisi täällä Yhdysvalloissa." [22]

Onneksi, presidentti Bill Clintonin terveydenhoito-petos ei toteutunut. Taas kerran, informoidut kansalaiset nousivat barrikaadeille ja vaativat että kongrssi ei äänestäisi lakialoitteen puolesta.Surullista on, että vain muutamat protestoivat tämän Ison Veljen ID-kortin mahdollisia väärinkäytöksiä vastaan. Useimmat yksinkertaisesti vain tunsivat että tämä useita miljardeja dollareita maksanut hanke sosialisoida terveydenhuolto olisi ollut liian kallis.

Mutta, usko minua, salaliittovaiset eivät ole luovuttaneet. Minun lähteeni kertovat, heidän päättäneen, että amerikkalaiset tulevat saamaan fasistien kontrolloiman terveydenhoitojärjestelmän hallituksen valvomien tietopankkien ja ID-korttien kera. Joten odota että tämä esitys otetaan uudelleen esille -- varmasti vuoteen 2000 mennessä.

"Se on sinun omaksi parhaaksesi", he sanovat

Kaikkein suurin tekosyy vaatimuksille henkilökortista on 'maahanmuuttaja-kriisi'. Meille kerrotaan, että pilkkahinnalla (kahdeksan miljardia dollaria aluksi), me voimme ratkaista tämän laittomien maahanmuuttajien ongelman ottamalla käyttöön kansallisen henkilökortti-järjestelmän ja perustamalla nykyaikaisen, kansalaisten tietokanta-rekisterin. Jotta heidän tarjouksensa tuntuisi houkuttelevammalta, tämä eliitti kertoo kansalle että tämä henkilökortti-järjestelmä säästää veronmaksajien rahoja joita syydetään nyt terveydenhoitoon ja laittomien siirtolaisten sosiaaliturvaan. Lisäksi, meille vakuutetaan että tämä ID-kortti tarkoittaa lisää työpaikkoja amerikkalaisille.

Vaikka huolet ovat oikeutettuja, olisi häpeällistä mikäli amerikkalaiset joutuisivat luopumaan perustuslaillisista oikeuksistaan yksityisyyteen ja vaihtamaan yli 200 vuoden patrioottisen perinteen taloudelisiin hyötyihin joita tällä pedon 666 älykortilla väitetään olevan.

Itse asiassa, on epävarmaa että tästä eliitin korkean teknologian valvontajärjestelmästä olisi taloudellista hyötyä. Kaikkein todennäköisimmin, työpaikat ja tehtaat jatkavat valumistaan ulkomaille, koska nämä korporaatio-fasistit jotka nyt johtavat Amerikkaa eivät halua maksaa amerikkalaisille työläisille säädyllistä palkkaa kun he voivat palkata orjatyövoimaa Kiinasta ja Venäjältä 0,1 - 0,25 dollarin tuntipalkkaan!

Me olemme nähneet että Liittovaltio rakastaa vedota tekosyihin saadakseen ajatuksen kansallissta ID-kortista syötettyä meille. Tuorein ehdotus on pakottaa kaikki koululaiset ottamaan ID-kortti vuoden 2000 kansallisen koulutusohjelman myötä. Toinen suunnitelma, joka on työministeriön laatima, vaatii ID-korttia, joka olisi yhteydessä Kansalliseen työntekijöiden tietokantaan, kaikille työntekijöille. Sihteeri Robert Reich, lehdistökonferenssissa, kertoi haltioituneelle medialle kuinka tämä ajatus johtaisi "parempiin työnsaantimahdollisuuksiin" työttömille amerikkalaisille.

Kenties Herra Reich viittaa työpaikkoihin joita avautuu pian keskitysleireissä joita rakennetaan hallituksen vastustajien, patrioottien ja Raamattuun uskovia kristittyjen ja muiden uhrien säilityspaikoiksi.

Hallituksen toimet ja julkinen reaktio

Vihjeitä hallituksen tulevista aikeista ja sitä kuinka jotkut ihmiset saattavat reagoida saattaa löytyä siitä mitä parhaillaan tapahtuu amerikkalaisissa sotilaslaitoksissa. Siellä, meidän sotilaamme, pakotetaan vastoin tahtoaan, vastaanottamaan hallituksen korkean teknologian ID-kortti, jota pahaenteisesti ja profeetallisesti kutsutaan nimellä "MARC Card". Huhtikuussa 1995, tässä Card Tech/Security Tech Konferenssissa Washington D.C.'ssä, Gemplus Card International Corporation ilmoitti että Puolustusministeriö (DOD) on tilannut tältä yhtiöltä 60.000 mikroprosessia joita käytettäisiin sotilaiden uusissa ID-korteissa. Siitä lähtien, tämä yhtiö on jatkanut näiden sirujen toimittamista. [23]

Gemplus toimittaa myös Gemplus Docket Readeria, joka on yhteydessä keskustietokoneisiin, jotta DOD voisi "lukea" näitä ID-kortteja tukikohdissa ympäri maailmaa. Tämä Gemplus Corporation on valtaia firma jolla on myyntipisteitä ympäri maailmaa sekä tehtaita Ranskassa ja Saksassa. Tämä yhtiö, lehdistötilaisuudessaan heinäkuussa 1995 ylpeili että se voisi tuottaa 20 miljoonaa älykorttia kuukaudessa. Vuonna 1994, tämä yhtiö toimitti 140 miljoonaa korttia.

Todistettavasti, kaikki meidän kansakuntamme sotilaat eivät ole onellisia siitä että heidät pakotetaan luovuttamaan yksityisyytensä ja alistumaan MARC-kortille. Ymmärtäen pelottavat, profetalliset viittaukset, eräät sotilaat itsepäisesti kieltäytyvät tästä kortista, saaden rangaistuksen siitä hyvästä. Toistaiseksi, kolme miestä uniformussa on joutunut oikeuteen. Ilmavoimien Tekninen kersantti Warren Sinclair Hamptonista, Virginiasta, oli eräs joka sai rangaistuksen. Kersantti Sinclair kieltäytyi antamasta veri- ja sylkinäytettä tähän vaadittuun DNA-rekisteriin. [24]

Christianity Today -lehti julkaisi äskettäin uutisen merisotamiehestä joka myös kieltäytyi alistumasta MARC-kortille. Artikkelissa nimeltään "Merisaotilas pelkää ID-korttia saatanalliseksi", Christianity Todayn Jennifer Ferranti raportoi:

"26-vuotian merivoimien pilotti, joka on kristitty, näkee kolkkoja yhdennäköisyyksiä multiteknologisen automaattisen lukukortin (MARC), joka tämän merisotilaan on pakko ottaa tukikohdassaan Kaneohe Bayssa, Hawaijilla, sekä toisen merkin -- Ilmestyskirjassa kerrotin pedon merkin välillä."

"Kapteeni Joel Kirk on toistaiseksi kieltäytynyt antamasta kuvaansa tähän uuteen henkilökorttiin, jossa on nimi, sarjanumero, ja kahden megatavun piisiru joka pitää sisällään tiedot jotka armeija näkee tarpeelliseksi."

"Armeija sanoo että se aikoo käyttää MARC-korttia sijoittaakseen sotilaat nopeammin. Mutta Kirk murehtii että sitä tarvitaan kaikenlaisiin tiedonsiirtoihin. 'Kun sinä otat tämän kortin sinusta tulee systeemin orja', hän sanoo. Ja on vain vähän eroa, Kirk vihjaa, merkin jota sinä pidät kädessä ja käteesi istutetun merkin välillä." [25]

Pyhät ja Sankarit maksavat hinnan

Merivoimien kapteeni Joen Kirk on ilmiselvästi lukenut Raamattua. Hän tietää että MARC-kortti tekee orjia miehistä ja naisista. Näyttää siltä että meidän sotilaistamme tulee tämän pedon ihmisiin kohdistuvan hallintajärjestelmän ensimmäisiä uhreja. Hyvät ihmiset kuten Kersantti Sinclair ja Kapteeni Kirk noudattavat "sano vain ei" -politiikkaa ja he maksavat hinnan kieltäytyessään palvelemasta Baalia. He ovat aitoja, lopun ajan sankareita. Nyt tulee tärkeä kysymys: "Mitä sinä teet kun eräänä päivänä, pian, he vaativat sinua ottamaan vastaan tämän 666 älykortin joka tulee olemaan sinun henkilökohtainen passisi kansainväliseen sortoon ja armottomaan valvontaan?"

"Ja liitonrikkojat hän viettelee luopumukseen houkutuksillaan, mutta niitten joukko, jotka tuntevat Jumalansa, pysyy lujana ja tekee tehtävänsä." {Daniel 11:32}

"Ja taidolliset kansan seassa opettavat monta, mutta heitä sorretaan miekalla, tulella, vankeudella ja ryöstöllä jonkun aikaa." {Daniel 11:33}

"Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät." {Daniel 12:10}

Nyt minä ymmärrän amerikkalaisia, miksi he valitsivat Bushin. Clintonit olivat avoimen saatanallisia, mutta Suomen lehdistö ylisti heitä. Poistin Hillaryn mainoksen CEF-sivuni vasemmasta yläkulmasta.


Takaisin