Al-Aqsa Moskeija: Israelin provokaatio ennustaa "Lopun ajan" sotaa?


September 16, 2015


Carolyn Hamlett.


Israelilaiset näyttävät olevan kyvyttömiä
elämään sovussa tai kunnioittamaan toisia.
Heidän täytyy saada omistaa kaikki. Video
osoittaa kun naisia ja toimittajia hakataan
poliisin toimesta jotka rikkovat moskeijan
oven. Ilmeisesti käytetään myös sala-ampujia.
Linkki.


[Disclaimer: Yritän välttää pelon lietsontaa, mutta kehitys on huolestuttavaa.]


Katolinen lukija kirjoittaa: "Profetia viittaa suuriin tapahtumiin jotka alkavat
nyt." Internet on ollut kuukausien ajan täynnä 23. syyskuuta koskevia ennustuksia --
https://www.youtube.com/watch?v=WxII-hiJ1Mk


by Richard Evans (henrymakow.com)

----------------------


Ihmistrafiikki (pakolaiset) on menossa huonompaan suuntaan. Jordania veti suurlähettiläänsä Tel Avivista. Turkki, EU, Saksa, Venäjä, varoittavat Netanyahua yhteenotosta (to knock it off).

1. Israel ryntää Moskeijaan samalla kun muslimimaailma nukkuu --
Linkki.

"Tämä 700-luvulla rakennettu moskeija, joka on Islamin kolmanneksi pyhin paikka, on ollut kolmen toistaan seuranneen yhteenoton näyttämönä palestiinalaisten mielenosoittajian ja Israelin poliisin välillä. Palestiinalaiset pelkäävät että Israel yrittää asteittain ottaa moskeijan haltuunsa, jota Juutalaiset kutsuvat Temppelivuoreksi ja Muslimit kutsuvat Arvokkaaksi Pyhätöksi (Noble Sanctuary)."

Tämä alue on pyhä Juutalaisille koska he uskovat että se oli kahden muinaisen temppelin paikka. Muslimit uskovat että se on paikka josta profeetta Muhammed nousi taivaaseen. Vaikka Temppelivuori on ollut kielletty paikka ei-muslimeille vuosisatojen ajan, viime aikoina uskonnolliset Juutalaiset ryhmät ovat tehneet yhä suurempia ponnisteluja saadakseen vierailla tällä alueella, aina Israelin poliisin raskaassa suojeluksessa."

"Jännitys on ollut erityisen suura viime aikoina, sen jälkeen kun Israelin puolustusministeri kielsi kahdelta muslimiryhmältä pääsyn tälle paikalle 8. syyskuuta. Nämä Muslimiryhmät -- Murabitoun ja Murabitat -- sanovat että heidän tehtävänsä on suojella tätä pyhää paikkaa Juutalaisten yritykseltä valloittaa se."

"Israelilaiset yrittävät järjestää ennakkotapauksen jakamalla Al-Aqsa MOskeijaan kuuluvat rakennukset eri alueisiin, niin että he voisivat antaa Israelilaisille uudisasukkaille pääsyn moskeijaamme," Murabitounin jäsen Abdel Aziz al Abasi kertoi Al Jazeeralle tiistaina. "Me emme tule koskaan hyväksymään tällaista suunnitelmaa ksoka on ilmiselvää että Israelilaiset yrittävät vallata sen vähitellen."

2. Hyökkäys Al-Aqsaan on osa Israelin laajempaa salajuonta --
Linkki.

YHä väkivaltaisemmaksi muuttuvat Israelin hyökkäykset erästä Muslimien arvostetuinta pyhää paikkaa vastaan viime vuosina ovat seuranneet niin kutsuttuja "Temppeli-aktivisti" -ryhmiä.

Nämä ovat organisaatioita jiden lopullinen ja selvästi ilmaistu päämäärä on "Kolmannen Temppelin" rakentaminen korvatakseen nykyisin paikalla olevat rakennukset joista al-Aqsa moskeija koostuu.

Israelilaisen tutkimus-laitos Ir Amim huomautti vuoden 2013 raportissaan että "Jerusalem kaupunki (Municipality) sekä muut valtion ministeriöt suoraan rahoittavat ja tukevat useita aktivistien organisaatioita jotka pyrkivät jälleenrakentamaan Temppelin."

Tämä Temple Institute, johtava äärijärjestö, on jo laatinut yksityiskohtaisen suunnitelman uutta Juutalaistemppeliä varten.

Johtava hahmo Temppeli-liikkeessä on Yehuda Glick, Amerikasta muuttanut uudisasukas jota tunnistamaton henkilö ampui ja haavoitti sen jälkeen kun hän puhui viime lokakuussa konferenssissa jonka otsikko oli "Juutalaisten paluu Temppelivuorelle".

3. Israel leikkii tulella Al-Aqsa moskeijan luona --
Linkki.

Turkki on tuominnut voimakkaasti Israelin joukkojen ryntäyksen miehitetyn Itä-Jerusalemin polttopisteeseen, Al-Aqsa moskeijan alueelle.

"Jokainen yritys murtaa (breach) ja miehittää [Israelin toimesta] Al-Aqsa moskeija on tulella leikkimistä. Israel leikkii tulella juuri nyt," presidentin puhemies Ibrahim Kalin kertoi lehdistökonferenssissa Ankarassa tiistaina.

4. Mellakat vahingoittavat Al-Aqsa moskeijaa Jerusalemissa, ja Jordania varoittaa Israelia --
Linkki.

Palestiinan nuoriso ja Israelin poliisi ottivat taas yhteen Al-Aqsa moskeijan luona Jerusalemissa, ja Jordanian Kuningas Abdullah II antoi harvinaisen varoituksen Israelille että yhteenotot voisivat heikentää näiden kehden maan välisiä suhteita.

Kasvaa huoli että nämä yhteenotot koskien Juutalaisten käyntiä kiistanalaisella pyhällä paikalla, jotka alkoivat Rosh Hashanahin, Juutalaisen Uuden vuoden aattona, voisivat puhjeta laajemmiksi yhteenotoiksi.

Expansionistisilla suunnitelmilla on uskonnollinen pohja?

Modernin Israelin terrotorio kattaa ainoastaan osan Kristittyjen ja Juutalaisten pyhiä paikkoja.


Israelin armeija väitti että sotilas joka yritti pidättää Tamimin ei tiennyt että hän oli lapsi.

Puolet Galileaa sijaitsee Libanonissa monien paikkojen kera jotka on mainittu Uudessa Testamentissa, kuten Qana (Kaana) jossa Jeesus muutti veden viiniksi hääjuhlissa. Apostoli Matteus kirjoittaa: Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille. Ja katso, kanaanilainen vaimo tuli niiltä seuduilta ja huusi sanoen: 'Herra, Daavidin poika, armahda minua. Riivaaja vaivaa kauheasti minun tytärtäni.' Mutta hän ei vastannut hänelle sanaakaan. Niin hänen opetuslapsensa tulivat ja rukoilivat häntä sanoen: 'Päästä hänet menemään, sillä hän huutaa meidän jälkeemme.' Hän vastasi ja sanoi: 'Minua ei ole lähetetty muitten kuin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö.' Mutta vaimo tuli ja kumarsi häntä ja sanoi: 'Herra, auta minua.' Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Ei ole soveliasta ottaa lasten leipää ja heittää penikoille.' Mutta vaimo sanoi: 'Niin, Herra; mutta syöväthän penikatkin niitä muruja, jotka heidän herrainsa pöydältä putoavat.' Silloin Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: 'Oi vaimo, suuri on sinun uskosi, tapahtukoon sinulle, niinkuin tahdot.' Ja hänen tyttärensä oli siitä hetkestä terve. Ja Jeesus lähti sieltä ja tuli Galilean järven rannalle; ja hän nousi vuorelle ja istui sinne." (Matteus 15: 21 - 29)

Damaskoksen ulkopuolella on paikka jossa Paavali näki Jeesuksen matkallaan Damaskoon.

Nyt Venäjä ja Iran ovat lähettämässä sotilaallisia tarvikkeita, neuvonantajai ja sotilaita Syyriaan.

Minusta näyttää siltä että Kolmatta maailmansotaa ja josta Ilmestsykirja ja Albert Pike kerovat, ollaan valmistelemassa.

----------------------

RELATED:

Sept. 23 - Nothing's Going to Happen! --
https://www.youtube.com/watch?v=KECmGfcXS_c


http://henrymakow.com/2015/09/Israeli-Provocations-Threaten-World-Peace.html


Takaisin