Phil Schneider, alienit, maanalaiset tukikohdat (osa 2)

Seuraavassa on toinen internetistä napattu artikkeli jossa on viittauksia Phil Schneideriin. Vaikka se ei ole Schneiderin itsensä kirjoittama , seuraavassa haastateltiin naista jolle maanalaisten tukikohtien teknologia on tuttu. Vaikka monissa CIA:n ja alienien tukokohdissa ei ole maanpäällisiä laitoksia yläpuolellaan -- esimerkiksi Deep Springs, CA; Mercury, NV; Page, AZ; Dulce, NM -- muissa maanalaisissa laitoksissa jotka ovat mukana baijerilais-alienilaisten yhteisessä Uuden maailmanjärjestyksen agandassa, ON myös maanpäällisiä laitoksia, ja jotkut näistä tukikohdista jostain kumman syystä sijaitsevat aivan suurten lentokenttien alla. Esimerkiksi Salt Lake Cityn lentokentän alla on suuri maanalainen FEMA:n tukikohta; toinen ilmeisesti on Oklahoma Cityn lentokentän alla joka palvelee yhteisenä FEMA:n ja YK:n pidätys/siirtokeskuksena; kuitenkin, kaikkein epätavallisin tämänluonteinen "lentokenttä" näyttää olevan uusi Denverin kansainvälinen lentokenttä, kuten alla olevassa haastattelussa kuvaillaan.

--------------------------------

DA -- Minun erikoisvieraani tänä iltana on Alex Christopher, kirjan Pandora's Box kirjoittaja, joka paljastaa brittien vaikutusvallan Washington D.C:ssä yli 200 vuoden ajan. Sinä ajattelet olevasi vapaa? Ajatus oli saada meidät tuntemaan että me olisimme "vapaita ja itsenäisiä"... Hänellä on paljon informaatiota tässä kirjassa, ja me aiomme saada hänet takaisin toisen kerran saadaksemme lisää. Puhuin hänen kanssaan viime yönä. Aivan kiehtova yksilö. Hän aikoo kertoa Montauk-projektista sekä maan ulkopuolisten olebtojen vaikutuksesta, sekä muusta. Joten Ales, mistä sinä aloitat?

AC -- Joku kertoi minulle kerran, aloita keskeltä. Jos haluat, poimi aihe ja me aloitamme siitä.

DA -- Viime yönä me puhuimme muutamista asioista. Me puhuimme Denverin lentokentästä ja siitä mitä sen alla todella tapahtuu, ja me keskustelimme hieman Montauk-projektista ja Al Bielekistä, ja siitä me hyppäsimme Pandora's Boxiin Sinä mainitsit että Englannin Kuningatar on ostanut paljon maata Coloradosta nimettömänä. Miksi me emme aloittaisi käsittelemällä Britanniaa? [Entisen Britannian tiedustelupalvelun agentin, Tri. John Colemanin mukaan, Lontoota tukikohtanaan pitävät wiccalais-vapaamuurarilliset looshit muodostavat kolmasosan globaalista salaliitosta. Loput kaksi kolmasosaa muodostuvat mustan aateliston pankkiiri-suvuista jotka väittävät olevansa varhaisten roomalaisten keisarien jälkeläisiä, sekä Maltalaisista jesuiitoista tai Maltan verkoston jesuiitta-ritareista. Kaikilla kolmella verkostolla on 13 edustajaa Bilderberg-organisaatiossa mikä on Baijerin Illuminaatin julkisivu, vihjaten että Baijeri itse on järjestänyt "avioliiton" näiden kolmen aiemmin kilpailleen globaaliin valtaan pyrkineen ryhmittymän välille. -Branton]

AC -- All Right. Tämä informaatio, ensisijaisesti, joka on kirjan Pandora's Box sisällä kertoo kuinka suuret korporaatiot, rautatie- ja pankki-konsernit tässä maassa pystytettiin "trustin" kautta joka alunperin tunnettiin Virginia Companyn nimellä... Sopimuksessa luki että kaikki jäisi englantilaisten kontrolliin, tai olisi Englannille alamainen, ja tämä tuo meidät tähän päivään, sillä me yhä katsomme kaiken lankeavan tämän "trusti" -järjestelmän alle joka johtaa Englannin kuninkaallisiin. On mieltä järisyttävää ajatella että jokainen tässä maassa on saatu uskomaan että ihmiset Yhdysvalloissa voittivat itsenäisyyden Englannilta, kun he todellisuudessa eivät koskaan näin tehneet. DA -- Tuota, katsotaanpa vaikka Presidentti Bushia. Kaksi vuotta sitten hän meni Englantiin ja Kuningatar aateloi hänet. Mistä hyvästä tämä tuli? Tuliko se kiitokseksi siitä että hän oli ollut uskollinen palvelija?

AC -- Siitä voit lyödä vetoa. Kaikki he toimivat määräysten mukaan, ja se ulottuu heidän salaseuroihinsa ja Uuden maailmanjärjestyksen perustamiseen, mikä puolestaan johtaa Windsorin Huoneeseen. Tässä maassa on ollut pitkään käynnissä valmennus-prosessi missä ihmiset toimivat Englannin Kruunun käskystä. [Minä sain vahingossa jonkin verran vahvistusta tälle kun eräs ystävä kertoi minulle amerikkalaisen tuomarin uskoutuneen hänelle ja kertoneen, että USA:n oikeusjärjestelmä perustuu Englannin monarkiseen oikeusjärjestelmään. -Branton.] Tämä on eräs asioita jossa systeemi, johon Rhodes-säätiön stipendiläiset kuuluivat, perustettiin saamaan aikaan. Cecil Rhodes perusti sen valmentaakseen ihmiset tähän tehtävään, kuljettamaan Yhdysvallat uuteen maailmanjärjestykseen. Näyttää siltä, sen perusteella mitä minä olen kyennyt saamaan selville, että Englannin Kruunu on suunnitellut tätä hyvin taitavasti satojen vuosien ajan, ja voisi olla mahdollista että he ovat olleet tietoisia siitä mistä monet meistä eivät ole tienneet mitään kuin vasta kiljattain, nimittäin tulossa olevasta kaaoksesta johon liittyvät muutokset maapallolla. Minä ymmärrän että Englanti ei tule selviämään tästä muutoksesta/kaaoksesta joten he perustivat kokonaisen uuden imperiumin tänne. Tämä johtaa takaisin joihinkin asioihin joista me keskustelimme aiemmin, maa-alueisiin joita oli ostettu Coloradosta.

[Kun ottaa huomioon sen innon jolla brittiläiset suhtautuvat ajatukseen aikamatkailusta -- Tohtori Who, jne. -- olisiko mahdollista että Britannian tiedustelupalvelu olisi saanut vihiä tulevaisuudesta ja "nähnyt" mitä on tulossa? Briteillä on Brittiläinen Columbia, Kanadassa, hallinnassaan -- jos he ovat niin epätoivoisia ja vakuuttuneita siitä että heidän maansa ei selviydy "muutoksista", niin miksi ei siirtää Britannian imperiumia Brittiläiseen Columbiaan mieluummin kuin ottaa riski loukata amerikkalaisia avaamalla vanhat haavat jotka ulottuvat Itsenäisyyssotaan, Ensimmäiseen maailmansotaan ja Toiseen maailmansotaan? Aivan kuten Amerikassa, ne eivät ole tavallisia englantilaisia jotka ovat uhka vapaudelle, ne ovat niin kutsuttu eliitti, USA:n Rockefellerit ja Englannin Rothschildit jotka ovat myyneet omat kansalaisensa saadakseen itse hyötyä ja voidakseen hallita jumalallisella vallalla alempia luokkia. Amerikkalaiset ja britit jotka taistelivat ja kuolivat yhdessä Ensimmäisen ja Toisen maailmansodan taistelukentillä eivät ymmärrä että Rothschildien - Rockefellerien monarkiat olivat niitä jotka olivat pettäneet heidät auttamalla luomaan "hirviön" jota vastaan he taistelivat molemmissa maailmansodissa ainoana päämääränään saada yhä enemmän rikkauksia ja valtaa. -Branton]

DA -- Kyllä, turvallinen alue on melko korkealla vuoristossa.

AC -- Kyllä, plus kaikki symboliikka joka on näkyvää Denverin uuden lentokentän pohjapiirustuksissa, joka sanoo että se on maailmanhallituksen kontrollikeskus. Lentokentällä on paljon "salaseurojen" symboliikkaa. Me aloimme tutkia mitä tämä kaikki merkitsee. Se on kaikki hyvin pelottavaa. Eräs herrasmies nimeltään Al Bielek, joka on ollut mukana joissain hyvin epätavallisissa hallituksen projekteissa menneisyydessä, kertoi minulle että "Denverin alue on se missä Uuden maailmanjärjestyksen hallinnon läntinen alue Yhdysvalloissa tulee olemaan". Pieniä tiedonjyviä tulee jatkuvasti minun luokseni, vahvistaen asioita joita minulle ei ollut vahvistettu aiemmin.

DA -- Tiedätkö sinä John Colemanin?

AC -- Kolmensadan komitea?

DA -- Mikä on sinun asenteesi siihen?

AC -- Minä luulen että hänen informaationsa on fantastista. Jos hänellä olisi ollut tämä informaatio jonka minä panin kirjaan Pandora's Box, kun minä kokosin sitä, se olisi järisyttänyt hänen mieltään. Mutta, niin pitkään kuin minä tiedän asemastani käsin, kumpikin aineisto-kokoelma kulkee käsi kädessä, aivan viivaa pitkin.

DA -- Jotkin noista asioista koskien Britannian invaasion taustoja, joka pyrkii ottamaan haltuunsa meidän maamme samalla kun he antavat meidän uskoa että me johdamme tätä maata. Kuinka he käynnistivät sosialistisen vallankumouksen... Kuten he sanovat, aurinko ei koskaan laske Britannian maaperällä. Koskien näitä asioita Denverin lentokentällä. Panisitko sinä pahaksesi jos keskustelisimme näistä asioista uudestaan?

AC -- Tuota, ensimmäinen asia joka kiinnitti minun huomioni lentokentällä oli "huippukivi" jonka minä näin valokuvassa, jossa oli vapaamuurarien symboli. Joten, minä todella halusin mennä sisälle lentokentälle ja nähdä sen, sillä minä ajattelin sen olevan hyvin epätavallinen

DA -- Tämä huippukivi?

AC Tämä huippukivi, tai omistuskivi, sillä siinä on vapaamuurareiden symboli. Kokonainen ryhmä meitä meni lentokentälle katsomaan tätä huippukiveä jossa on myös aikakapseli sisällä. Se makaa terminaalin kaakkoiskulmassa, jota kutsutaan nimellä "The Great Hall", joka on se mihin vapaamuurarit viittaavat kokoushallinaan. Ja, tässä kivessä mainitaan sanat "the New World Airport Commission". En ole koskaan kuullut tästä, oletko sinä?

DA -- En koskaan.

AC -- Siinä on vapaamuurareiden symboli, ja se on hyvin epätavallista geometristä suunnittelua. Se kuvaa käsivartta joka nousee kaartuen 45 asteen kulmassa. Siinä on myös asia joka näyttää avaimenperältä. Tämä huippukivi-rakenne on tehty graniitista ja ruostumattomasta teräksestä ja se on hyvin hieno. Tällä pienellä avaimenperä-alueella käsivarren päässä on paikkaan kuulumatonviimeistelemätön puukappale istuen sen päällä. Tämä herrasmies joka oli kanssani ensimmäisellä käynnillä lentokentällä on kuollut. He sanovat että hän teki itsemurhan, mutta kaikki muu kertoo minulle että se ei ole mahdollista. Kukaan ei voi kiertää muoviputkea kaulansa ympärille ja kuristaa itseään. En usko että se olisi mahdollista. Mutta, hänen nimensä oli Phil Schneider, ja hän alkoi kuiskutella kaikesta tästä kamasta koskien maanalaisia tukikohtia ja että hän auttoi rakentamaan niitä vuosien ajan. Hän teki töitä maanalaisissa tukikohdissa Area 51:llä ja Dulcessa, Uudessa Meksikossa, samoin kuin useissa muissakin paikoissa. Schneider kertoi minulle että tämä avaimenperältä näyttävä alue oli sellaisen tekno-geometrian muotoinen ikäänkuin se olisi "alien-alkuperää" ja että sillä on jotain tekemistä "suuntausjärjestelmän" tai "johtojärjestelmän" kanssa, mitä tämä sitten tarkoittaakin, joka toimisi majakkana jonka avulla avaruusalukset osaisivat suunnata suoraan lentokentälle.

Tällä alueella on kaikkein epätavallisinta suunnittelua lattialla joka on täysin vapaamuurarillista luonnoltaan, joka johtaa suoraan "mustaan aurinkoon", joka viittaa natsi-symboliikkaan. Sanotaan että salaseurat palvovat aurinkoa. Natsit palvoivat "mustaa aurinkoa", mikä liittyy ajatukseen Saturnuksesta. Saturnus ja satanismi kulkevat käsi kädessä. [Tämä musta aurinko viittaa myös massiiviseen mustaan aukkoon meidän galaksimme keskuksessa. Koskien tätä "epätavallista suunnittelua lattialla", eräs lähde väittää että Hooverin padon pohja lähellä Las Vegasia, ei kaukana Area 51:ltä, sisältää okkulttista ja vapaamuurarillista eläinradallista symboliikkaa. Raportit kertovat että kun kallionkielekkeet räjäytettiin auki raivaten tietä padolle, täytettiin valtavia luolia. Voisiko niillä olla yhteyksiä maanalaiseen verkostoon? Toinen epätavallinen pato on tämä Glen Canyonin pato lähellä Pagea, Arizonassa, joka voisi tarjota energiaa tukikohdalle jonka kerrotaan olevan tämän alueen alla ja joka yhdistää Dulcen ja Area 51:n tukikohdat toisiinsa maanalaisesti. -Branton] Sitten, meillä on tämä seinämaalaus-järjestelmä (muraalit) jotka ovat kaikkein groteskimpia asioita joita sinä olet koskaan nähnyt.

DA -- Mitä näissä muraaleissa on?

AC -- Minä sanon että ne kertovat siitä mitä he suunnittelevat tekevänsä meille sekä maailmalle kokonaisuudessaan, ei sitä mitä on tapahtunut tai jonkinlaista fantasiaa. Eräässä niistä joka on hyvin epätavallinen on kolme arkkua sisällään kuolleita ihmisiä...

DA -- Tämä on osa rituaalia joka yhdistetään Pääkalloon ja sääriluihin.

AC -- Kyllä, on todistettavasti kolme ihmisryhmää jotka he haluavat nähdä kuolleina. Ensimmäisessä arkussa on sellainen minkä tämä taiteilija kertoi olevan amerikanjuutalainen lapsi, pieni tyttö, ja hänellä on "tähti" vaatteissaan ja pieni Raamattu ja medaljonki... [Tämä saattaa olla kuvaus juutalais-kristillisestä uskosta, jotka molemmat ovat olleet historiallisesti joidenkin Euroopan okkulttisten salaseurojen "inkvisition" kohteena, kuten Thule-seuran inkvisitio juutalaisia vastaan sekä jesuiittojen inkvisitio protestantteja vastaan. -Branton]

DA -- Juutalainen linja kulkee eteenpäin naispuolisen kautta...

AC -- Kyllä. Kaikissa näissä arkuissa kuvataan naista joka on kuollut. Sitten, keskellä olevassa arkussa on kuvattuna intiaaninainen ja viimeisessä arkussa musta nainen. Nyt, normaalisti en ajattelisi liian paljon näitä muraaleja jos en olisi tehnyt paljon tutkimusta. Jopa hallituksen dokumenteissa olen nähnyt keskusteluja siitä kuinka he haluaisivat hävittää tietyt rodut, ja että keitä ikinä nämä ihmiset ovat, he eivät pidä juutalaisista. Tämä on vain yksi niistä muraaleista, ja nämä muraalit ovat valtavia. Tämä sama muraali kuvaa kaupungin ja metsän tuhoa, ja sitten siellä on pieni tyttö joka pitää kädessään mayalaista kivilaattaa joka puhuu sivilisaation kuolemasta. Sitten on muraali jossa kuvataan vihreä "Darth Vader":in näköinen olento miekan kanssa joka on tuhonnut kaupungin. Tämä hahmo on valtava, ja siellä on kuvattuna tie jolla kulkee naisia kantaen kuolleita lapsia. Tämä sama muraali ulottuu toiseen muraaliin joka kuvaa kaikkia maailman lapsia ottamassa aseet pois jokaiselta valtiolta ja antamassa ne keskushahmolle joka on SAKSALAINEN poika jolla on tämä rautanyrkki ja alasin kädessään joka on aivan suhteettomassa mittakaavassa lapsen ruumiiseen, rikkoen miekat auranteriksi. Minä ajattelin, tuota, tämä on hyvin outoa kuvata saksalainen lapsi tekemässä tätä. Se mihin kaikki tämä symboliikka näissä lentokentän muraaleissa näyttää vihjaavan on että meillä ei ainoastaan ole salaseura tämän takana, vaan että se on saksalainen (baijerilainen) salaseura tämän takana, tehden töitä tämän Uuden maailman kontrollikeskuksen lähistöllä.

DA -- on mielenkiintoista kun sinä pohdit Operation Papreclipiä jossa kaikki nämä natsit tuotiin Yhdysvaltoihin valmennettavaksi, rahoitettavaksi ja nostettavaksi valtaan. [Tämä tapahtui Rockefellerien kartellin toimesta jotka toimittivat Saksalle öljyä ja materiaaleja pitääkseen heidän sotakoneensa käynnissä. Rockefellerien öljy-yhtiöihin kuuluvat Exxon, Arco, Zapata, jne. Väitetään että nämä korporaatiot toivat maahan ja antoivat turvapaikan kutakuinkin 3.000 natsien sotarikolliselle antaen heille koskemattomuuden, uuden identiteetin ja aseman Baijerilais-taustaisen Rockefeller-korporaation valtakunnan sisällä sekä CIA:n sisällä -- baijerilaisten agenttien kuten Allen Dullesin, Otto Scorzenyn, Reinhard Gehlenin ja myöhemmin varapresidentti Nelson Rockefellerin toimesta.]

[Näitä sitten käytettiin peitteenä tuhoamaan amerikkalaisten itsenäisyys ja tekemään Amerikasta alamainen Baijeri-taustaiselle Uudelle maailmanjärjestykselle. Muista että vaikka Bilderberg koostuu "järki-avioliitosta" joka on solmittu lontoolaisten wicca-vapaamuurareiden, mustan aateliston ja Maltalaisten jesuiittojen välille, Bilderberger-kultin ylimmät vallanpitäjät itsessään ovat Baijerin salaiset mustat gnostilaiset kultit -- "Cult of Serpent", "Brotherhood of Snake" tai "Illuminati" (samoja asioita) -- jotka voidaan jäljittää Egyptiin ja lopulta itse Babyloniin.]

[Kerrotaan että nämä Rockefeller-natsi -projektit jatkuivat ainakin vuoteen 1975 asti jona aikana monet maanalaiset natsit tuotiin Amerikkaan Euroopasta, ja myös, mikäli uskotaan joihinkin raportteihin, salaisesta saksalaisesta "Uuden Berliinin" tukikohdasta Neu-Schwabenlandin vuorten alla, Etelämentereella joka perustettiin toisen maailmansodan aikaan natsien miehittämän Etelä-Afrikan toimesta. Onko tämä Neu-Schwabenland todellinen voima yhteisen baijerilais-alienilaisen Uuden maailmanjärjestyksen agendan takana? Tosiasia on että brittiläiset ja amerikkalaiset vapaamuurarit työnnettiin sisään baijerilais-taustaiseen Uuden maailmanjärjestyksen salaliittoon jota johtavat englantilais-vastaiset natsit ja vapaamuurareita vihaavat jesuiitat joka -- huolimatta Ensimmäisen ja Toisen maailmansodan katkeruudesta -- vaikuttaa äärimmäisen ristiriitaiselta.]

[Kuitenkaan, ei välttämättä jos me pohdimme sitä tosiasiaa että roomalaiset jesuiitat olivat salaa luoneet vapaamuurareiden skotlantilaisen riitin jesuiitta-opistossa Clermontissa Ranskassa sekä myös baijerilaisen illuminaatin, Jesuiitta Adam Weishauptin kautta. Sekä Illuminati että Skotlantilainen riitti toimivat yhdessä soluttautuakseen vapaamuurareihin ja nujertaakseen peristeisen juutalais-kristillisen York Riten.]

[Vapaamuurari-elitistit Britanniassa ja Amerikassa olisivat seurauksena tästä soluttautumisesta tulleet Skotlantilaisen riitin vaikutusvallan alle -- uskoen valheellisesti että "vapaamuurarit" olisivat edelleen "jesuiittojen" vihollisia kuten varhaisempina aikoina konflikti näiden kahden välillä oli surullisen kuuluisa. Heidät on saatettu pettää uskomaan että "brittiläinen vapaamuurarius" nousisi esiin Uuden maailmanjärjestyksen juipulta kun itse asiassa Roomalla ja Baijerilla, Pyhän roomalaisen imperiumin kahdella valtakeskuksella, oli todellinen valta. Mutta sokaistuneena omista harhakuvitelmistaan koskien maailman hallintaa, tämä brittiläinen eliitti ei onnistunut näkemään kuinka heidän vihollisensa soluttautuivat vapaamuurariloosheihin ja manipuloivat niitä. -Branton]

AC -- Tuota, minä tiedän että ne ovat täällä, sillä minä olen nähnyt heitä (saksalaisia) yhdessä amerikkalaisten kanssa lentokentän herkemmillä alueilla. Mutta, nämä maalaukset ovat kaikkein häiritsevimpiä ja epätavallisimpia. Kun minä ensiksi yritin ottaa yhteyttä taiteilijaan ja puhua hänelle näistä muraaleista, hän kertoi minulle että hänelle oli annettu ohjeet mitä maalata näihin muraaleihin. Kun minä katsoin hänen studiotaan, minä pyysin saada nähdä ohjeet ainakin kahteen muraaliin joita hän oli työstämässä. Hän meni äkkiä "aivokuolleeksi" ja sanoi, että "tietenkään ei ole mitään ohjeita". Kesti minulta ja kahdelta muulta ihmiseltä yli kahdeksan kuukautta hahmottaa kaikki symboliikka mitä näissä muraaleissa on. Kävi selväksi että jotkin näistä kuvista ovat "laukaisimia" joiden avulla laukaista ihmisten sivupersoonat jotka on valmennettu MK-ULTRA -tyyppisissä ohjelmissa erityistehtäviä varten joihin heidät on koulutettu, ja jotka liittyvät saatanallisiin rituaaleihin ja mielenhallintaan. Minulla oli eräs nainen joka soitti minulle eräänä yönä, ja häntä todella vaivasi joku informaatio. Hän kertoi minulle monia erilaisia asioita jotka myöhemmin osoittautuivat tunnetuiksi MK-ULTRA -laukaisimiksi. Myös, melkein joka aspektin suhteen nämä muraalit sisältävät symboleita jotka ovat sukua salaseuroille. Kun sinä saat kokonaiskuvan siitä mitä ne puhuvat, se on hyvin pelottavaa. Se ulottuu biodiversiteetti-sopimukseen, tiettyjen ihmisrotujen tuhoamiseen, maailman ottamiseen haltuun mielenhallinnan avulla. Kesti hyvin pitkään tarkastaa kaikki tämä materiaali ja hahmottaa mitä ne sanovat. Eräs tapa kertoa tarinoita on tehdä se kuvien kautta. Ne ovat suoraan meidän kasvojemme edessä kun me menemme sisään lentoasemalle. Useimmat ihmiset katsovat niitä ja sanovat: "Nämä ovat hassunnäköisiä kuvia, mitä ne tekevät tällä lentokentällä?"

DA -- Nyt, sinä mainitsit että maan alla tällä lentokentällä on useita tasoja.

AC -- Kyllä.

DA -- Onko näillä maanalaisilla tasoilla jotakin tekemistä sen kanssa että tämän lentokentän avaaminen kesti niin kauan?

AC -- Tuota, tämä herrasmies jonka kanssa minä olin tekemisissä, Phil Schneider, sanoi että rakentamisen viimeisenä vuotena he yhdistivät tämän maanalaisen lentokenttä-systeemin syvällä maan alla olevaan tukikohtaan. Hän kertoi että siellä oli ainakin kahdeksan tason maanalainen tukikohta, ja että siellä oli 4,5 neliömailin laajuinen maanalainen kaupunki sekä 88,5 neliömailin laajuinen maanalainen tukikohta lentokentän alla. On hyvin epätavallista että he myöntävät 50 neliömailin suuruisen alueen maanpinnalla johon sijoittaa tämä lentokenttä keskelle ei-mitään jolleivat he todella suunnittelisi käyttävänsä sitä johonkin hyvin epätavalliseen myöhemmin. Siellä on kymmenen mailin pituinen, nelikaistainen moottoritie ulos lentokentältä, eikä lentokentän ja Denverin välillä ole yhtään mitään, ei edes huoltoasemaa. Denverin asukkaat ovat todella järkyttyneitä siitä tosiasiasta että tämä lentokenttä meni niinkuin se meni.

Oli tämä kaveri joka kirjoitti kirjan jossa hän antoi lausunnon että heillä oli kopio ääninauhasta jolla Denverin kaupungin viranomainen puhui CIA:n ihmisten kanssa, ja että tälle maksettiin 1,5 miljoonaa dollaria siitä hyvästä että hän salli "lentokentän" rakennettavaksi. Näyttää siltä että oli paljon enemmän intressejä saada tämä lentokenttä rakennetuksi Denveriin. He suunnittelivat käyttävänsä tätä laitosta johonkin muuhun kuin vain lentoliikenteeseen.

DA -- Joten tämä kaveri sai sinut alas sinne katselemaan maanalaisia paikkoja?

AC -- Tuota, Hänet kutsuttiin mukaan retkelle. Minulla oli ystävä joka itse asiassa sai meidät alas aktiiviselle alueelle maan alla. Siellä alhaalla oli hyvin mielenkintoista. Alue jolla järjestellään matkatavaroita on epätavallinen. Kaikki vanhat matkatavara laitteet näyttävät aivan erilaisilta kuin tämä kama joka toimii tänään.

DA -- Sinä olit kertomassa minulle että siellä oli valtavia betonisia käytäviä sprinkkeleiden kera pitkin sisäkattoa. Mitä nämä sprinklerit tekevät betonisessa bunkkerissa? [Oletettavasti, betoni ei "pala" jos on mahdollinen tulipalo, joten onko mahdollista että jotakin muuta kuin vettä on tarkoitus pirskottaa näistä sprinklereistä joita on pitkin sisäkattoa? -Branton]

AC -- tuota, tämä on sama kysymys jonka me esitimme. Nämä katon yläpuolella olevat käytävät ovat valtavia ja niiden molemmilla puolilla kulkee raide. Joten, siellä on kaksi tällaista valtavaa käytävää jotka ovat riittävän suuria että niiden sisälle mahtuisi kaksikaistainen moottoritie. Näihin käytäviin oli hyvin vähän sisään/ulosmenoteitä, mutta käytävän lopussa, tämän 50 neliömailin alueen tällä puolen on valtava teräsovi josta mahtuisi sisään suuria kuorma-autoja. Sitä voitaisiin käyttää mihin tahansa, mutta se mikä on epätavallista on että noin kahden metrin välein sisäkatolla, melkein koko alueen leveydeltä menee putki jossa on kolme tai neljä sprinkleriä. Näitä on koko käytävän pituudelta joka on melkein maili. Näitä käytäviä on kaksi, ja minä sain kuvan postissa eräänä toisena päivänä, jonka oli ottanut joku joka oli ollut tämän käytävässä kulkevan vaunun kyydissä. Kuvassa näkyi olevan aavemaisia hahmoja. Siinä oli nainen pyyheeseen käärityn lapsen kanssa. Kun sinä olet tullut alas tästä betonikäytävästä, tunsin pahoinvointia molemmilla kerroilla. Siellä on joitakin hyvin epätavallisia värähtelyjä. Nyt, tämä tunnelikuilu jota pitkin juna kulkee voisi olla yhteydessä maanalaiseen tunneliin joka tulee viidestä rakennuksesta jotka rakennettiin ja haudattiin. Siellä oli valmiina 14,4 metrin läpimittainen tunneli kun rakentaminen aloitettiin. He rakensivat 3,5 vuotta näitä viittä rakennusta, ja äkkiä työnjohtaja sanoi: "Hupsista, nämä tulivat väärään paikkaan." Sitten he hautasivat ne hyvin korkean teknologian kiitoradan/kourun kera joka haudattiin noin jätekasan alle. Vaikuttaa hullulta että he rakentaisivat hyvin teknisen rakennuskompleksin yhdistävien tunneleiden kera sekä tunnelin joka johtaa takaisin tähän rautatie-tunneliin terminaalissa, ja sitten sanoisivat että he rakensivat sen "väärään paikkaan" ja peittivät sen rakennusjätteillä. En usko että ihmiset olisivat niin tyhmiä.

DA -- Ei, projektit kuten tämä ovat strategisesti suunniteltuja, eivätkä he vain mene ja tee tällaista.

AC -- Jotkut näistä rakennuksista ovat 55 metriä korkeita. Yksi on 28 metrin ja yksi on 45 metrin korkuinen. Tästä konpleksista lähtee käytävä joka menee terminaaliin "C". Kun he käynnistivät tämän projektin, kuten minä sanoin, siellä oli 14,4 metriä läpimitaltaan oleva tunneli joka tuli jostakin kaukaa ja jonne työntekijöillä ei ollut lupa mennä. Se oli siellä kun tämä projekti käynnistyi. Siellä oli viisi erilaista urakoitsijaa, ja yksikään rakennusporukka ei ollut yhteydessä toisiinsa. Kun tämä projekti oli valmis, jokainen sai lähtöpassit ja lähetettiin pois.

DA -- Ajattelitko sinä että tämän massiivisen rakennusprojektin aikana he eivät olisi kyenneet pitämään näitä asioita salassa?

AC -- Minä luulen että moni ihminen näki asioita jotka vaivasivat heitä niin paljon että he eivät puhuneet niistä. Minä tunnen useita ihmisiä jotka tekivät töitä tämän projektin parissa, niiden jotka onnistuivat pääsemään sisälle syvyyksiin, luultavasti lähelle tätä syvällä maan alla olevaa tukikohtaa, ja näkivät asioita jotka pelästyttivät heidät niin pahoin että he eivät puhuisi siitä. Minä haastattelin muutamaa entistä työntekijää jotka tekivät töitä näissä rakennuksissa jotka haudattiin, ja he pelkäävät puhua. He sanovat että jokainen on todella hermostunut tämän suhteen, ja he päättivät kertoa joitakin salaisuuksia jotka he tiesivät, mutta he eivät halua kenenkään tunnistavat keitä he ovat. Joten, minä voin kertoa että se on hyvin epätavallinen ja aavemainen paikka, ja jos sinä olet herkkä ihminen sinä tunnet pahoinvointia heti kun sinä astut lentokentän alueelle. Erityisesti sitten kun sinä menet maan alle. Sinä tulet hyvin pahoinvoivaksi ja hermostuneeksi. Siellä on myös niin paljon sähkömagneettista vuotoa tällä alueella, että jos menet avoimelle alueelle lentokentän ulkopuolella sinun päässäsi kuuluu "buzz...".

DA -- Mistä tämä sähköinen kenttä tulee? Mikä on sen tarkoitus?

AC -- Minä luulen että se tulee jonkinlaisesta maanalaisesta sähköisestä järjestelmästä, sillä siellä missä me olimme ei ollut voimalinjoja. Ja koko paikka surisi tästä energiasta jota on kaikkialla ympärillä. Hyvin epätavallista. Sen lisäksi, siellä on alueita maan alla jossa oli verkkoaitaa niin että pylväiden päät sojottivat sisäänpäin piikkilangan kera, aivan kuin niiden tarkoitus oli pitää ihmiset sisäpuolella, ei ulkopuolella. Kaikki nämä alueet ovat siellä, hehtaareittain, eikä mikään niistä ole aktiivisessa käytössä. Siellä on monia pengerrettyjä alueita jotka menevät alas. Eräs alue erityisesti on sellainen että sinne on kiellettyä mennä ilman viruksilta suojaavaa pukua. He sanovat että siellä on jonkinlaista "tunnistamatonta biologista pöpöä" tällä alueella joka iskee kiinni ihmisten keuhkoihin.

DA -- Jonkinlainen keino piilottaa jotakin mitä sillä alueella on?

AC -- Tuota, me ajettelimme että tämä alue on sellainen joka johtaa syvempiin maanalaisiin tasoihin tällä lentokentällä. Mutta se on ympäröity verkkoaidalla etkä sinä pääse sinne.

DA -- Todella outoa kamaa.

AC -- Myös, siellä lentokentällä on sellainen mikä näyttää minikokoisen ydinreaktorin tuuletustorneilta, enkä minä ymmärrä miksi ne ovat siellä. Kun ihmisiltä kysyttiin, vastaus oli että ne olivat osa ilmanvaihtoa ja pakokaasujen ulostulo-järjestelmää. Minkä paikan ilmanvaihtoon liittyvää?

DA -- Mitä sinä luulet?

AC -- Minä luulen että ne liittyvät syvällä maan alla oleviin kerroksiin.

DA -- He sanovat että tämä paikka näyttää jonkinlaiselta maanalaiselta "pidätys-alueelta", kuten karja-aitaus... Paikka jossa voitaisiin pitää tuhansia ihmisiä. Nämä portit, piikkilangat.

AC -- Matkatavarat kulkevat pitkin täysikokoista kaksikaistaista "moottoritietä", ja pitkin tätä "Moottoritietä" on verkkoaidalla yhdistettyjä alueita joita voitaisiin käyttää pidätysalueina. En ymmärrä miksi he rakensivat tämän siihen tapaan kuin he tekivät, jolleivat he sitten suunnitelleet käyttävänsä sitä johonkin tällaiseen tulevaisuudessa.

DA -- Joten mitä tämä kaikki voisi tarkoittaa?

AC -- Jos Phil on oikeassa, kaikki tämä liittyy maanalaisiin tukikohtiin joita hän oli suunnittelemassa vuonna 1979, ja se mitä tämä toinen mies kertoi minulle yksityisesti on että siellä on paljon inhimillistä orjatyövoimaa näissä maanalsisissa tukikohdissa joita nämä alienit käyttävät, ja että monet näistä orjatyöläisistä ovat lapsia. Hän sanoi että kun lapsi saavuttaa pisteen missä hän ei kykene tekemään enempää töitä, hänet teurastetaan ja syödään siinä paikassa.

DA -- Syödään? Kenen toimesta?

AC -- Alienien. Taas kerran, tämä tieto ei ole peräisin minulta vaan mieheltä joka uhrasi elämänsä saadakseen tämän informaation ulos. Hän teki siellä töitä liki 20 vuotta, ja hän tiesi kaiken mitä siellä oli meneillään.

DA -- Hmmmm. Keitä nämä alienit syövät?

AC -- He erityisesti pitävät nuorista ihmislapsista jotka eivät ole keränneet itseensä myrkkyjä kuten aikuiset. Tuota, on eräs herrasmies joka antaa paljon informaatiota, ja hän sanoo että on uskomaton määrä lapsia jotka siepataan tässä maassa.

DA -- Yli 200.000 joka vuosi.

AC -- Ja nämä lapset ovat pääruokalaji.

DA -- Kuinka monta draconialaista siellä alhaalla on?

AC -- Minä olen kuullut että 150.000 yksistään New Yorkin alueella.

DA -- New Yorkin alapuolella?

AC -- Kyllä. Jonkinlaisessa maanalaisessa tukikohdassa siellä.

DA -- Mielenkiintoista. Nyt, sinä olet nähnyt kuvia näistä asioista?

AC -- Olen nähnyt niitä kasvoista kasvoihin.

DA -- Todellako?

AC -- Kyllä. Peräisin jonkinlaisesta informaatiosta jota ryhmä tai tiimi levittää joka myös tekee töitä näissä maanalaisissa tukikohdissa, on että ON MENEILLÄÄN SOTA MEIDÄN JALKOJEMME ALLA, KUTEN MYÖS MEIDÄN PÄÄMME YLÄPUOLELLA, josta yleisö ei tiedä mitään, ja sitä käydään ALIEN-joukkojen ja IHMISTEN välillä jotka yrittävät taistella niitä vastaan.

DA -- MItä muita lajeja sinä olet nähnyt?

AC -- Ne mitä minä olen nähnyt ovat suurisilmäiset Harmaat sekä reptilialaiset.

DA -- Miltä nämä reptilialaiset näyttävät?

AC -- Niitä on kolmea eri lajia.

DA -- Voitko sinä kertoa meille kuinka sinä tulit kontaktiin niiden kanssa?

AC -- Kun minä asuin Floridassa, Panama Cityssä, siihen tiettyyn aikaan kun tämä alue oli kirjaimellisesti outojen tapahtumien kuuma piste. Minulla oli naapureita jotka menivät katsomaan Ufoja ja saamaan informaatiota niistä. Eräänä yönä, noin kello 02:30, minun naapurini soitti minulle ja oli aivan hysteerinen, ja halusi minun tulevan sinne. Minä juoksin sinne ja menin ulko-ovelle, ja hän ja hänen poikaystävänsä joka on matkustajakoneen lentäjä olivat olohuoneessa hyvin peloissaan. Minä katsoin naiseen, ja hänen silmänsä pyörivät hänen päässään ja hän oli pyörtymäisillään ja liukumassa alas seinän viertä. Hänen poikaystävänsä yritti kertoa minulle mitä oli meneillään, ja minä tunsin tämän uskomattoman energian joka tuntui siltä kuin se yrittäisi tunkeutua minun pääni sisään. Joten minä tartuin kiinni heistä molemmista ja työnsin heidät molemmat ulkopuolelle, missä me seisoimme hetken ajan ja juttelimme...

DA -- JOtkut sanovat että tässä oli kyse riivaustilasta.

AC -- Oi ei, huoneessa oli säteilyä. Seuraavana päivänä kaikki hänen kasvinsa olivat kuolleita. Joten, siellä oli massiivinen määrä energiaa kohdistettuna tähän huoneeseen. Joka tapauksessa, kun noin tunti oli kulunut, me olimme keskustelleet mitä oli ollut meneillään ja päättäneet palata takaisin taloon. He olivat molemmat olleet vuoteessa ja heidät oli kiskottu ylös vuoteesta sinä yönä. Kaikki mitä he muistavat oli valon välon välähdys heidän kasvoillaan ja seuraava asia jonka he tunsivat oli että he pelkäsivät kuollakseen. Mutta, kun me menimme takaisin taloon, minä huomasin että miehellä oli kyljessään ihoon palanut käden jälki jossa sormet olivat kymmenen tuumaa pitkiä. Seuraavana päivänä tämä alue oli niin arka että hän ei voinut koskea siihen. Minulla on videokuvia näistä asioista hänen kyljessään. He olivat olleet rakastelemassa ja "jokin" oli nostanut hänet pois vuoteesta ja jättänyt kosketus jäljen ihoon.

Joka tapauksessa, he olivat molemmat hysteerisiä. Minä sain lopulta heidät rauhoittumaan niin paljon että he menivät kotiinsa. Minä menin omaan kotiini ja vuoteeseeni. Seuraava asia jonka minä tiesin oli, että minä heräsin ja siellä oli "olento" seisomassa minun vuoteeni vieressä. Sillä oli keltaiset silmät käärmeen pupilleilla ja suipot korvat. Sillä oli yllään hopeinen puku joka säikäytti minut. Minä vedin peiton pääni ylle ja aloin kirkumaan... Minä olen nähnyt tällaisen olennon useammin kuin vain kerran.

DA -- Mitä muuta sinä voit sanoa siitä?

AC -- Sillä oli koukkumainen nenä ja se oli humanoidin näköinen, lukuunottamatta silmiä ja sillä oli eräänlainen harmahtava iho. Myöhemmin vuonna 1991, minä olin töissä rakennuksessa suuressa kaupungissa, ja minä olin tauolla noin kello 18:00, ja seuraava asia jonka minä tiesin oli että kello oli 22:30, ja minä ajattelin että olin nukahtanut. Minä aloin muistaa että minut oli nostettu avaruusalukseen, neljän kerroksen ja katon läpi. Siellä aluksessa minä näin saksalaisten ja amerikkalaisten tekevän töitä yhdessä, ja minä näin reptilialaisia uudestaan... Sellaisia joita minä kutsun nimellä "Baby Godzilla" joilla on lyhyet hampaat ja keltaiset silmät, ja joka näyttää eräänlaiselta Veloci-Raptorilta.

DA -- Miksi nämä ihmiset poimisivat sinut?

AC -- Tuota, minä löysin yhden yhteisen nimittäjän näissä sieppauksissa , ja se toistuu yhä uudestaan ja uudestaan. Olen ollut tekemisissä monien siepattujen kanssa, ja eräs yhteinen tkijä on verilinja. ja tämä verilinja ulottuu muinaisiin intiaanien tai Amerikan alkuasukkaiden verilinjoihin.

DA -- Etsivätkö nämä ihmiset geneettistä materiaalia?

AC -- Tuota, en tiedä että onko se hyvin muinainen verilinja johon he yrittävät kajota, vai mikä on syynä. Minä tiedän että minulle esitettiin joitakin kysymyksiä, kuten että kuinka minä kykenin tekemään joitakin psyykkisiä asioita joita minä tein siihen aikaan. Mutta, on hyvin epätavallista löytää ketään joka uskoo joutuneensa siepatuksi ja jolla ei ole intiaaniverta.

DA -- Nyt, tämän kokemuksen jälkeen, mitä sen jälkeen tapahtui? Mitä olivat muut ajankohdat jolloin sinä näit näitä olentoja?

AC -- Tuota, tässä laitoksessa minä näin näitä suurisilmäisiä Harmaita, mutta asia joka iskostuu minun mieleeni ovat nämä olennot jotka näyttävät matelijoilta tai Veloci-Raptoreilta. Ne ovat julmimpia olentoja joita sinä voit kuvitella, ja ne jopa haisevat vastenmieliseltä. Siellä oli pari hyvin epätavallista aluetta jonne minut vietiin, ja jotka näyttävät kylmävarastoilta, joissa oli näitä otuksia talviuni/syväjäädytys -putkissa, ja tämä on kaikki minkä minä muistan, sen lisäksi että näin joitakin mustia helikoptereita sekä pieniä pyöreäsiipisen näköisiä ilma-aluksia. Siinä vaiheessa, muisti näyttää tehneen tenän enkä muista sen enempää.

DA -- Kenties minä avaan joitakin puhelinlinjoja, ja kenties me puhumme Al Bielekistä ja joistakin asioista joista sinä keskustelet hänen kanssaan. Oletko sinä avoin tälle?

AC -- Varmasti.

Soittaja (C) -- Näissä avaruusaluksissa joissa oli saksalaisia ja amerikkalaisia, oliko heillä minkäänlaisia arvomerkkejä univormuissaan?

AC -- Kyllä, minulle on kerrottu että tämä organisaatio on nimeltään "The Black League"; niiden ihmisten taholta jotka saattaisivat olla asioista perillä. [Mahdollisesti tämä "Black Monks" NSA:n sisällä jonka kerrotaan tekevän yhteistyötä suoraan alienien kanssa. -Branton] Sininen kolmio punasilmäisen lohikäärmeen kera, ympyrän sisällä. Se oli hyvin epätavallinen. On eräs nainen joka on kirjoittanut kirjan kohtaamisesta joka hänellä oli Fort Waldenissa. Minä tapasin hänet joitakin vuosia sitten, ja me juttelimme joistakin asioista joita me olimme nähneet. Hän myös puhui näistä omituisista arvomerkeistä. Me molemmat piirsimme kuvan siitä mitä me olimme nähneet ja nämä merkit osoittautuivat samoiksi. [Useat siepatut ovat nähneet siivellisiä käärme-symboleita, mukaanlukien poliisimies Herbert Schirmer joka raportoi nähneensä tämän merkin matelija-silmäisten Harmaiden univormuissa jotka olivat siepanneet hänet. -Branton]

Kirjassa Cosmic Conflict, tämä kirjailija puhuu muinaisesta kaupungista jonka saksalaiset löysivät ennen Toista maailmansotaa, ja kertoo heidän pyrkimyksistään elvyttää joitakin jäätyneitä ihmisiä joita he löysivät tästä maanalaisesta kaipungista, ja että ihmisiä ei voitu elvyttää, mutta ne joita kyettiin elvyttämään olivat reptilialaisia valepuvussa, ja että näillä reptilialaisilla on kyky muuttaa muotoaan sekä luoda holografinen kuva että kun sinä katsot niitä sinä näet ihmisen, mutta todellisuudessa ne eivät ole ihmisiä.

[Varhaisessa uutiskirjeessä nimeltään The Crystal Ball kerrottiin samantapaista informaatiota, että neuvostoliittolaiset olivat meteoriittia etsiessään törmänneet hautautuneeseen kaupunkiin Siperiassa mistä he olivat löytäneet jäätyneitä ruumiita -- sekä ihmisten joita ei voitu elvyttää että ihmisten näköisten reptilialaisten joita elvytettiin jäätyneestä tilastaan. Kerrotaan että nämä reptilialaiset tappoivat neuvosto-tiedemiehet ja jonkinlaisella psyykkisellä osmoosilla imivät heidän mielensä ja muistonsa sekä kasvonpiirteensä jonkinlaisella molekylaarisella muotoa muuttavalla prosessilla. John Carpenter, joka ohjasi elokuvan They Live ohjasi myös varhaisemman elokuvan The Thing, joka perustui jossain määrin samanlaiseen teemaan. Nämä alienit sitten pyysivät paikalle lisää tiedemiehiä ja tekivät heille samoin, ja lopulta alkoivat soluttautua kommunistiseen puolueeseen. Vaikka tällaiset väitteet saattavat kuulostaa pähkähulluilta, on kuitenkin mielenkiintoista kuinka lukuisat "Mielipuoliset" väitteet kuten tämä sisältävät identtisiä reptilialais-teemoja. Voisiko tämä toistuva teema olla enemmän kuin vain puhdasta sattumaa?]

[Cathy O'Brien joka kirjoitti kirjan Trance-Formation in America, paljasti etä George Bush heijasti hologrammin joka osoitti että hän oli reptilialainen... Todella hullua kamaa, mutta jos tämä teknologia jonka he hallitsevat on siellä, miksi joku rotu ei voisi tehdä jotakin tämän kaltaista... Nämä "ihmiset" jotka tekevät töitä meidän hallituksessamme? -Branton.]

C -- Minä uskon tämän, mutta minä uskon että nämä ovat demoneita jotka manifestoituvat alieneina ja että tätä on jatkunut jo pitkän aikaa.

DA -- Demoneita? Keitä ovat demonit?

C -- Langenneita enkeleitä.

DA -- Nämä reptilialaiset näyttävät tällaisilta joka tapauksessa. Kaikki kirjoitukset ympäri planeettaa puhuvat käärme-olennoista. [Tai kuten juutalais-kristillisissä kirjoituksissa kuten Genesis luku 3 ja Ilmestyskirja luku 12, demonit hallitsevat näitä käärmeolentoja, tai että niiden kautta demonit kykenevät inkarnoitumaan. -Branton] Mitä sinä ajattelet, Alex?

AC -- Tuota minä ajattelen melko paljon mitä saldo-viivan alapuolelle tulee. Myös, he puhuvat tempauksesta.

DA -- Se voisi olla alienien "kiitospäivä".

AC -- Nämä ihmiset jotka ovat tehneet kaiken tämän tutkimustyön ovat osa maanalaista hallitusta kertoen että ihmiset tällä planeetalla ovat olleet sodassa reptilialaisten alienien kanssa tuhansia vuosia. Joskus, asiat menevät niin kuumiksi tällä planeetalla, kuten nyt, alienit ottavat tämän holografisen kuvan ja soluttautuvat ihmisrotuun ottaakseen sen hallintaansa ja heikentääkseen sitä, aivan kuten tämä Uusi maailmanjärjestys tekee juuri nyt. He sanovat että sama asia tapahtui sivilisaatiolle maan päällä aiemminkin, ja että ihmisillä oli aiemmin kyky palaneettojenväliseen matkustamiseen, ja että se oli niin paha asia reptilialaisten kannalta että heidän tyätyi lähteä pakoon... Mitä he sanovat on, että nämä olennot, jotka ovat ihmisten näköisiä, ja jotka vierailevat meidän planeetallamme, tähän aikaan, ja yrittävät informoida ihmisiä siitä mitä on meneillään, ja neuvovat heitä, ovat itse asiassa meidän esi-isiämme jotka pekenivat maapallolta joskus kauan sitten, jolloin se oli reptilialaisten alaisuudessa.

DA -- Mikä on sinun asenteesi viljapelto-kuvioihin?

AC -- Oi, nämä viljapelto-kuviot jotka ovat todellisia ovat sellaista geometristä kieltä joka sisältää jonkinlaista informaatiota. Oli sellainen joka oli Mandelbrotin fraktaali. Kuinka sinä väärennät sellaisen? He sanovat että Yhdysvalloissa on paljon viljapelto-kuvioita, ja että hallitus sulkee tiedon niiden olemassaolosta. [Tai tuhoaa nämä kuviot ennenkuin yleisö saa tietää niistä. -Branton]

DA -- Samoin Kanadassa ja Australiassa.

C -- Näyttää siltä että nämä kohtaamiset ja ilmiöt ovat lisääntymässä.

AC -- Ne ovat lisääntymässä uskomatonta vauhtia. Minä luulen että monet näistä elovuvista koettavat pehmittää meitä sen suhteen mitä he suunnittelevat meidän varallemme.

C -- Joten, vain joidenkin vuosien kuluttua, he suunnittelevat tuovansa sen esiin ja tuovansa ihmiset tälle lentokentälle?

AC -- Sinä tiedät, Reagan sanoi useammin kuin vain kerran, että ainoa asia joka voisi tuoda ihmiset yhteen olisi jonkinlainen "ulkopuolinen voima".

DA -- Juuri niin, minä muistan tämän. Hän sanoi tämän useaan kertaan.

AC -- Minä menin Eteläiseen Floridaan pari viikkoa sitten ja haastattelin miestä joka oli suorittanut tehnyt 30 vuoden ajan, ja mikä riittävän outoa, hän oli saanut käsiinsä samanlaista informaatiota kuin minäkin, että meidän hallituksellamme oli ollut pyöreäsiipistä, lautastyyppistä teknologiaa, äänen nopeuden ylittäviä ilma-aluksia 1920-luvulta lähtien ja että vuonna 1952, heillä oli yli 500 tällaista ilma-alusta piilossa salaisissa tukikohdissa. Nyt, jos heillä oli tällaista vuonna 1952, ottaen huomioon että sotilasteknologia kasvaa 44,5 vuoden verran joka vuosi, mitä sinä voisit kuvitella että heillä on tänään, 44 vuotta myöhemmin, kun teknologia on mennyt eteenpäin 1.936 vuotta?

C -- Noin kaksi tai kolme kuukautta sitten, olin suorittamassa liiketoimia yhden kaverin kanssa jonka minä olen tuntenut noin kaksi tai kolme vuotta, ja eräs hänen sukulaisensa oli juuri kuollut -- me olimme melko läheisiä, ja meillä oli syvällisiä keskusteluja, ja hän kertoi minulle tekevänsä töitä maanalaisessa tukikohdassa Coloradossa. Minä kysyin häneltä että mitä hän teki siellä, ja hän sanoi että jos hän kertoisi minulle hän joutuisi tappamaan minut. Minä kerroin hänelle että en halua tietää. Olin todella järkyttynyt, enkä tiennyt mitä ajatella siitä, ja sitten minä kuulin tästä radio-ohjelmasta. Minä haluan tietää mitä sinun vieraasi ajattelevat Iron Mountain Reportista jonka parissa hallitus puuhasteli 1960-luvulla, ja että onko tällä sidoksia natseihin ja amerikkalaisiin (CIA) jotka tekivät töitä yhdessä. Myös, tämä selittäisi George Washingtonin näkemän näyn missä tätä maata vastaan hyökättäisiin idästä, ja kun kaikki toivo näytti menetetyltä, Jumalan enkelit tulisivat alas ja tämä kansakunta pelastuisi. Joka tapauksessa, en koskaan voinut ymmärtää miksi Jumalan enkelit tulisivat alas ja taistelisivat ihmisten kanssa pelastaakseen mitättömän pienen maan joka on ollut olemassa vain noin 200 vuotta, mutta tässä skenaariossa, näyttää olevan jonkin verran selitystä.

AC -- Kyllä, tämä Iron Mountain Report. kaveri joka väittää olevansa tämän kirjoittaja väittää nyt että se ei ollut muuta kuin vitsi, mutta vitsiksi se näyttää seuraavan aikajanaa täydellisesti, joten minä ajattelin että hän yrittää peitellä jälkiään. Kaikki mitä oli tässä raportissa on tapahtumassa yksityiskohtaisesti juuri nyt.

C -- Vuotavatko nämä reptilialaiset verta jos niitä ammutaan?

DA -- Onko kukaan surmannut sellaista?

AC -- Phil Schneider surmasi. Hän surmasi useita. Kun hän oli mukana louhimassa tunneleita Dulcessa, seinä murtui ja hän päätyi suoraan niiden pesäpaikkaan. Hän sekä joitakin hänen joukkueestaan oli siellä, ja jotkin Delta-joukkoihin kuuluvat tulivat paikalle. He kävivät laukaustenvaihtoa näiden alienien kanssa ja tappoivat muutaman ennenkuin heidät saarrettiin ja heitä ammuttiin jonkinlaisella laser-aseella. Philillä oli tapana nostaa paitansa ylös ja näyttää kohta mihin he melkein ampuivat reiän jonkinlaisella laser-aseella jota he käyttivät.

DA -- Joten heitä voi tappaa, sitten?

AC -- Kyllä. Ne kuolevat niinkuin kuka tahansa. Ne koostuvat materiasta kuten mekin.

C -- On mielenkiintoista että korkea-arvoiset viranomaiset Clintonin hallituksessa, kuten Cisnerosit, olivat tiiviisti mukana lentokentän rakentamisessa. Myös Pat Shroeder. Äkkiä hän jättää virkansa. On aivankuin monet ihmiset joilla on sidoksia tähän lentokenttään ovat lähtemässä pois kaupungista. Myös, oli henkilö nimeltään Rodney Stitch, joka kirjoittaa paljon Denverin alueen täydellisestä korruptiosta. Onko tällä sidoksia siihen mistä sinä puhut?

AC -- Tuota, hän on henkilö joka kirjoitti kirjan Defrauding America. Hän sanoi että heillä on nauha siitä kun CIA:n agentti maksaa Denverin pormestarille siitä että lentokenttä saadaan rakennetuksi. On niin paljon korruptiota. He ostavat hyvät amerikkalaiset ihmiset myötämielisiksi. Meillä on joitakin meidän omia kansalaisia ostamassa jäljellä olevan väestön suosiota muutamasta kultahipusta.

DA -- Entäpä Al Bielek ja kuinka se mitä hän sanoo liittyy tähän?

AC -- Minä tapasin Alin vuosi sitten.

DA -- Kuka on Al Bielek?

AC -- Hän väittää olevansa eräs niistä jotka hyppäsivät pois Eldridge-laivasta kun se meni hyperavaruuteen Philadelphia Experimentin aikana. Hän itse asiassa matkusti ajassa eteenpäin, ja kysyi siellä tapaamiltaan ihmisiltä että mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Siihen aikaan, hänelle annettiin informaatiota Uudesta maailmanjärjestyksestä ja että Denver oli NWO:n läntisen sektorin pääpaikka, ja että Atlanta olisi itäisen sektorin hallintokeskus. Voisiko olla niin että Atlantan olympialaiset olisivat osa tätä skenaariota? Kaikilla Atlantan moottoriteillä on valvontakameroita aivan kuten nämä joita on nähty Denverin lentokentän maanalaisissa osissa. Näitä monitoreja on kaikkialla osavaltioiden välisellä moottoritiellä sekä monilla Atlantan kaduilla. Viime viikolla, minä juttelin erään kaverin kanssa joka itse asiassa teki töitä tämän Olympia-projektin kimpussa pää-stadionilla, ja hän sanoi että he harjoittelivat maanalaisten terrori-iskujen varalta. Tietävätkö he jotakin mitä me emme tiedä?

DA -- Kenties he haluavat mennä eteenpäin ja tehdä jonkinlaisen rikollisen tempun uudestaa. Otetaanpa puhelu.

C -- Kyllä, minä haluaisin kiittää sinua ja sinun vierastasi siitä että tulitte esiin tämän informaation kanssa. Ja, niin uskomattomalta kuin se kuulijasta saattaakin kuulostaa, minulla on henkilökohtaisesti ollut ensikäden kokemuksia joidenkin tässä kerrottujen asioiden kanssa. Ei niin paljon reptilialaisten suhteen, mutta kun te puhuitte tästä teknologisesta perustasta jonka pohjalta hallitus toimii, minun oma kohtaamiseni tämän teknologian kanssa oli niin pelottava että en tiennyt mitä oli meneillään. Minä tutustuin joihinkin mielenhallinnan ohjelmiin joita syötettiin minuun. Olin väärässä paikassa väärään aikaan. On hämmästyttävää minulle että tämä meneillään, ja minä tiedän että on turhauttavaa yrittää saada ihmiset heräämään tähän. Olen hieman hermostunut tässä. Se kaivautuu hieman syvemmälle kuin vain uhan fyysiselle tasolle. Minä ajattelen että suurimmassa osassa tästä kamasta ei ole pyrkimys ainoastaan tukahduttaa meidän mielemme ja tahtomme vastustaa hallitusta. Se koskee meidän mielemme saamista pisteeseen jossa me olemme niin veteliä että meillä ei ole mahdollisuutta tehdä vastarintaa. Minä luulen että tällä kaikella on jotakin tekemistä meidän kanssamme sielun tasolla.

AC -- Aivan oikein. Tästä on kyse. Se on viimeinen suuri seikkailu hallita avaruutta meidän korviemme välissä sekä lopulta omistaa meidän sielumme. Minä myös ajattelen että monilla ihmisillä jotka ovat ostaneet meidät ja ovat mukana tässä ei ole aavistustakaan siitä mikä kokonaiskuva on, sillä se on niin pirstoutunut. Tämä on hyvin demoninen skenaario joka on meneillään.

C -- Tämä on syy miksi minä vietän loppuelämäni yrittäen tuoda tämän ihmisten mielenkiinnon kohteeksi. Minun asenteeni on, että jos sinä et tee viiltoa silloin kun tämä kaikki on saavuttamassa huipentumansa, ja he ovat saavuttamassa lopullisen kontrollin, sinun mahdollisuutesi vastarintaan ovat menetetyt lopullisesti.

AC -- Tuota, sinä tiedät, meillä on joitakin olentoja jotka odottavat ihmisten tulevan pyytämän joukolla apua, ja he ovat siellä, ja he auttavat, mutta meidän täytyy pyytää apua, sillä he kunnioittavat vapaata tahtoa.

C -- Minun aiempi kokemukseni oli melko painajaismainen, mutta minä pääsin sen läpi, ja minun uskoni Jumalaan on lahja.

DA -- Alex, kuinka me voimme tilata sinun kirjaasi, "Pandoran Lipas"?

AC -- Sinä voit kirjoittaa "Pandora's Box, 2663 Valleydale Road, Suite 126, Birmingham, Alabama 35224". Pandora's Box -- Volume One, 80 dollaria, ja Pandora's Box -- Volume Two, 65 dollaria. Kirja The Cosmic Conflict, 75 dollaria. Nämä ovat paksuja kirjoja joissa on paljon informaatiota.

DA -- Tuota, Alex, kiitos siitä että olit täällä, ja me saamme sinut takaisin tänne uudestaan.


Takaisin