Phil Schneider, alienit, maanalaiset tukikohdat (osa 3)

Todd J. versus Harmaiden imperiumi

[Hiljattain eräs ystäväni kertoi epätavallisen kokemuksen johon liittyi sieppaus kaakkoisen Denverin maanalaiseen järjestelmään. Minä henkilökohtaisesti uskon että hänen kokemuksensa tukee Alex Christopherin väitettä valtavasta maanalaisesta verkostosta Denverin kansainvälisen lentokentän alueella. Tämä yksilö, Todd J., on kokenut Harmaiden tekemiä sieppauksia siitä lähtien kun hän oli lapsi. Myöhempinä vuosinaan hän ja eräs ystävä nimeltään Mike matkustivat Nevadaan tutkiakseen Area 51:tä, ja siellä he olivat todistamassa epätavallista oranssia kohdetta taivaalla jota he eivät kyenneet tunnistamaan tavanomaisin menetelmin. Ollessaan hotellihuoneessa matkalla kotiin, Toddilla oli seuraavanlainen kokemus. -Branton]

"Minä avasin silmäni ja näin jonkun seisomassa vuoteeni vieressä. Heikko sininen valo ympäröi olentoa joka näytti olevan harmaan värinen 'mies' suuren pään ja mantelin muotoisten silmien kera. Olento tarttui minun käteeni ja äkkiä tämä huone vaihtui jonkinlaiseksi laboratorioksi jossa oli outoja tietokoneita ja näyttöjä. Tämä alieni puhui minulle, ja minä vaistosin että hän yritti 'osoittaa' rakkautta minua kohtaan. Hän kutsui minua 'Valituksi'. Tämä olento selitti että minut oli valittu profeetaksi ja hän näytti paperia johon oli kirjoitettu uusi nimi minulle. Siinä luki 'Enoch'. Minä kerroin hänelle että Jumala on saattanut valita minut, mutta ei sinua varten eikä tähän tapaan. Sinä et voi pettää minua, minä tiedän mikä sinä olet ja mitä sinä teet, eikä sinulla ole oikeutta ottaa minua vuoteestani keskellä yötä vastoin minun tahtoani. Tämä olento vastasi: 'Sinä et ymmärrä mitä sinä olet sanomassa, me olemme myös Jumalan luomia ja me olemme hyviä. Me tulemme näyttämään itsemme maailmalle pian, ja sitten sinun tulee päättää mitä tehdä.' Minä tulin vihaiseksi ja käskin tätä alienia Jeesuksen Kristuksen nimessä viemään minut takaisin. Äkkiä tämä outo huone tuli täyteen kirkasta valkoista valoa ja minut vietiin sen sisälle. Seuraavana aamuna minä heräsin lievän päänsäryn kanssa ja minun nenästäni vuosi hiukan verta."

"Tässä on kokemus joka minulla oli maan alta..."

"Kaikkein epätavallisin sieppaus joka minulla on ollut tapahtui toukokuussa 1993. Minä muistan olleeni ensin Ufon sisällä korkealla maapallon yläpuolella, muistamatta kuinka minä päädyin sinne. Minä seisoin pyöreällä hopeisella korokkeella kaksi Harmaata vieressäni. En kyennyt liikkumaan. Minä näin huoneen etuosan muuttuvan jonkinlaiseksi ikkunaksi ja me katsoimme alas maapallolle, mutta en voinut nähdä yhtään tähtiä. Tämä Harmaa ohjauspaneelin luona liikuttu kättään edestakaisin mutta paneelissa ei näyttänyt olevan minkäänlaisia valintakytkimiä, vaan koloja mihin laittaa kätensä. Tämä suurempi Harmaa minun vieressäni piti käsiään ylhäällä ja me lensimme alas maapallolle suurella nopeudella. Sitten me lensimme kaupungin yllä joka muistutti Denveriä. Me lensimme kaakkoon autiomaahan jossa oli joitakin kiviröykkiöitä, ja maa avautui ja alus laskeutui maan sisään. Me nopeasti menimme jonkinlaista tunnelia itkin ja sitten lopulta pysähdyimme."

"Ovi aukeni meidän vasemmalla puolellamme ja outo valo virtasi alukseen. Minä huomasin että oven yläpuolella oli jonkinlaisia outoja merkkejä -- egyptiläisten hieroglyfien näköisiä. Kykenin liikuttamaan jalkojani ja tämä suurempi Harmaa ohjasi minut ulos aluksesta kahden pienemmän Harmaan kanssa. Me olimme hyvin karussa paikassa joka oli täynnä likaa -- taivas näytti olevan epätavallisen oranssi ja harmaa ikäänkuin se olisi ollut jonkinlainen keinotekoinen valo. Minä näin rakennuksen jonka yllä oli kirjaimet "MJ" ja siellä meidät otti vastaan kolme mustiin pukeutunutta miestä. Nämä miehet kertoivat minulle että he olivat MJ-1, MJ-2 ja MJ-3. Siihen aikaan en tiennyt mitä se tarkoitti. Sitten minut vietiin alas luolan sisäänkäyntiä pitkin kunnes me tulimme valtavan suurten muinaisten lukittujen ovien luokse. Nämä Harmaat heiluttivat käsiään ja ovet avautuivat."

"Sisällä oli eräs kauneimpia paikkoja joita olen koskaan nähnyt. Se oli maanalainen kaupunki päällystettynä kullalla ja marmorilla. Siellä oli runsaasti kasveja ja paljon vettä. Minä näin monien ihmisten kävelevän puettuina valkoiseen viittaan ja he kaikki vaikuttivat kiireisiltä. Minut vietiin palatsin tyyppiseen rakennukseen ja me tulimme valtaistuimen luokse."

"Tämä valtaistuin kääntyi minuun päin ja minä olin kasvokkain oudolta näyttävän miehen kanssa. Se näytti olevan puoliksi ihminen ja puoliksi alieni. Se oli melko kookas ja puettu karmiininpunaiseen viittaan. Sen silmät olivat suuret ja mustat mutta niissä oli pupillit. Sillä oli melkein kokonaiset huulet ja nenä. Sillä oli päässään jonkinlainen kruunu."

"Sitten se puhui minulle telepaattisesti. 'Tervehdys, Todd, Valittu. Me olemme odottaneet sinun saapumistasi.' Minä kysyin: 'Valittu? Mitä tarkoitusta varten?' Hän selitti että he olivat valinneet minut liittymään heidän väkeensä ja että minä olin profeetta joka johtaisi heitä. He antaisivat minulle suuria voimia -- jokaisen kyvyn mistä minä olin koskaan unelmoinut -- minä kykenisin lentämään, minä kykenisin näkemään tulevaisuuteen, minä kykenisin parantamaan sairaita ja matkustamaan ajassa. Tulin vihaiseksi ja sanoin: 'Minä olen Jeesuksen Kristuksen palvelija ja ainoa valta jonka minä tarvitsen on Jumalan pappeus. Jos minulla olisi tarkoitus olla asioita joista sinä puhut, silloin Jumala näyttäisi ne minulle Hänen valitsemanaan aikana. Nyt minä pyydän sinua antamaan minun mennä -- sinulla ei ole oikeutta tehdä tätä minulle.' Tämä olento sitten sanoi että Jumala oli tehnyt myös heidät ja että Jumala oli lähettänyt heidät kertomaan minulle nämä asiat. Tämä teki minut vieläkin järkyttyneemmäksi, sillä näytti siltä että he olisivat voineet kertoa minulle tämän heti aluksi jos he olisivat todella Jumalasta. Sen sijaan he eivät maininneet sitä ennenkuin minä sanoin olevani Jumalan palvelija. Joten minä käskin heitä Jeesuksen Kristuksen nimessä päästämään minut vapaaksi."

"Nämä kaksi pientä Harmaata veivät minut takaisin sisäänkäynnin luokse. Minä katsoin ympärilleni viimeisen kerran ja nämä ihmiset katsoivat minuun hämmentynein ilmein. Keitä ikinä nämä olivatkaan minulla oli halu AUTTAA heitä ja saada heidät tietämään mitä he olivat tekemässä täällä. Mutta minä halusin lähteä ja kun me olimme kävelemässä pois kohti luolan sisäänkäyntiä toinen Harmaista kysyi minulta että olinko varma että olin tehnyt oikean päätöksen? Vakuutin tietäväni että olin. Minä kysyin että tunsivatko he Jeesusta Kristusta, ja he näyttivät PELKÄÄVÄN sitä sanaa ja vakuuttivat että he eivät tunteneet Häntä. Minä suutuin, otin Harmaasta kiinni ja työnsin sen seinää vasten. Olin aikeissa kääntyä takaisin kun minä tunsin surinaa kaulassani ja kaikki meni mustaksi. Kun heräsin olin vuoteessani."

Toddin viha ilmiselvästi sai polttoainetta seurauksena siitä että pienempi Harmaa sanoi että hän ei tuntenut Jeesusta Kristusta/Jumalaa kun taas suurempi olento vihjasi että hän tunsi, ja että he toimivat Hänen käskystään. Näyttää siltä että eksytystä käytettiin. Tämä viha on myös saattanut olla vastaus siihen etä Harmaat olivat vuosien ajan loukanneet hänen koskemattomuuttaan. Jotkut uskovat, ja minulla on tapana olla samaa mieltä, että nämä Harmaat ovat jonkinlainen 'avoin ovi' henkilön elämän manipuloimiseen. Se ei välttämättä ole "kutsu" vaan "murtautuminen" psyykeen jota Harmaat pystyvät tekemään saadakseen uhrin avaamaan itsensä heidän vaikutusvallalleen. Nämä Harmaat ovat ilmiselvästi omistautuneet etsimään mitä tahansa porsaanreikää. Siepattuja itseään saatetaan rohkaista luovuttamaan tahtonsa Harmaille alienien petoksen ja huiputuksen kautta. Kuitenkin, tämä "avoin ovi" saattaisi myös olla -- lapsen tapauksessa -- seurausta siitä että alienit ovat saaneet jalkansa vanhempien -- joihin lapsi luottaa -- mielen ovenrakoon, tai uskonnollisen johtajan, tai poliittisen johtajan... Jonkun joka on luovuttanut osan ruumistaan, mielestään tai hengestään alienien vaikutusvallan alle. Esimerkiksi, vanhemmat saattavat omaksua sen valheen että Harmaat ovat hyväntahtoisia "avaruusveljiä"; "uskonnollinen johtaja saattaa hyväksyä sen valheen että he ovat "taivaallisia olentoja"; poliitikko saattaa nähdä heidät "ulkoavaruuden poliittisena voimana" jotka täytyy ottaa vastaan ja joiden kanssa täytyy saada neuvotella, jne. Näiltä ihmisiltä, tämä vaikutusvala saattaa "valua" lapseen joka on heidän hoidossaan. Tämä selittäisi miksi sukupolvellisia sieppauksia näyttää tapahtuvan monissa perheissä monien sukupolvien kohdalla.

Meidän täytyy kuitenkin muistaa että yksinään, tyypillinen Harmaa ei ole yhtä älykäs kuin ihminen. Niiden kokonaisälykkyys tulee alien-ryhmältä tai kollektiivisesta mielestä, sillä nämä operoivat "mehiläisparvi" -tyyppisen mielenlaadun mukaan. Jotkut uskovat että tämä ryhmä-mieli on, vuorostaan, näkymättömien entiteettien kontrolloima, jotka yhdistetään langenneiden taivaallisten olentojen ammattikuntiin; he ovat muinaisista ajoista lähtien inkarnoituneet reptilialaisten rotujen kautta tarkoituksenaan käyttää näitä entiteettejä fyysisinä "kanavina" joiden kautta he kykenevät toteuttamaan fyysiseen hallintavaltaan liittyviä päämääriään. Tämä saattaa selittää miksi Harmaat ovat tietoisesti ja räikeästi valehdelleet siepatuille sekä hyökänneet traditionaalisia hengellisiä järjestelmiä vastaan esittämällä sellaisia väitteitä kuten "me geneettisesti loimme ihmisrodun" (seurauksena tästä, meidän täytyy tunnustaa heidät "jumalina"; tai, "me loimme Jeesuksen Kristuksen" (tämä on mielenkiintoista, erityisesti kun me pohdimme että Jeesus Nasaretilainen verbaalisesti tuomitsi tämän "käärmerodun" saatanallisten voimien leegiona useammin kuin vain kerran); ja kuten Toddin tapauksessa, että hän oli "valittu". Tuhansille siepatuille on kerrottu että he ovat korkea-arvoisia puhemiehiä edustamaan alieneita maan päällä, tai erityisesti valittu jotain tehtävää varten. Toisin sanoen, he saavat seuraajansa samaan tapaan kuin Adolf Hitler sai -- vetoamalla heidän egoonsa. Ja näyttäisi siltä että samaan tapaan kuin monet "uskonnolliset" johtajat väittävät olevansa Jumalan ainoita puhemiehiä maan päällä, nämä kontaktihenkilöt tai siepatut tai kanavat pitävät itseään ainoina alienien äänitorvina. Minä ehdottaisin että sinä et kunnioittaisi yhtäkään ihmistä joka väittää olevansa Jumalan "ainoa" puhemies, ellei hän kykene perustelemaan väitettään elämällä täysin virheetöntä elämää. Tämä kaikki on edesauttanut monien UFO-tutkijaryhmien lahkoutumista ja saanut aikaan vihamielisyyttä heidän välilleen. Ihmisen egoon vetoaminen on ilmiselvästi ajan koettelema ja hyvin tehokas tapa jolla Harmaatš saavat ihmisten luottamuksen ja halun tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, Maa-planeetan sisällä tai sen ulkopuolella.

Seuraavassa on lisää kokemuksia jotka liittyvät Todd J:hin, alkaen tapauksesta joka tapahtui kun hän oli lapsi. Lueskellessaan Ufo-kirjoja koulun kirjastossa Sunburyssä, Pennsylvaniassa, Todd koki häiritsevän takauman.

"...minä näin kuvan alienista jonka oli piirtänyt eräs pikkupoika joka sanoi nähneensä sellaisen takapihallaan. Se oli juuri samanlainen jollaisen minä näin unessa kun olin pieni. Se järkytti minua niin paljon että minä välittömästi suljin kirjan ja lähdin kirjastosta."

"Silloin se alkoi tapahtua, yöllä minulla oli outo tunne että minua ikäänkuin katseltaisiin. Joskus tämä pelko kasvoi niin suureksi että minä en voinut nukkua. Minä aloin heräillä keskellä yötä ja nähdä valopallojen leijuvan ympärilläni pimeydessä enkä voinut liikkua, joten minä vain suljin silmäni. Sitten eräänä yönä minä menin kylpyhuoneeseen ja jostakin syystä minä tunsin tarvetta käydä veljeni huoneessa. Kun minä katsoin sisään minä näin kasvot ikkunassa, suuret mustat silmät ja pyöreän pään. Tämä pelästytti minut koska me asuimme kaksi kerroksisessa talossa. Juoksin huoneeseeni ja piilouduin peiton alle."

"Seuraavana yönä minä rukoilin Jumalaa suojelemaan minua. Sitten kun minä makasin vuoteessani sen jälkeen kun kaikki olivat unessa, aloin kuulla surinaa ikkunan ulkopuolelta. Äärimmäinen pelko sai minut valtaansa enkä voinut liikkua enkä voinut huutaa vanhempiani avuksi. Aavemainen vihreä valo alkoi täyttää minun huonettani ulkoa käsin ja sitten minä huomasin herääväni seuraavana aamuna enkä muistanut mitään mitä oli tapahtunut vihreän valon jälkeen. Minulla oli paha päänsärky, kipeä kurkku ja tunsin olevani äärimmäisen väsynyt sekä imetty kuiviin kaikesta energiasta."

"Tiesin että tämä tapahtuisi uudestaan, ja muutaman vuorokauden perästä näin tapahtuikin. Tällä kertaa olin valmistautunut. Kun vihreä valo saapui huoneeseen, minun ruumiini halvaantui. Minä yritin pyytää Taivaallista Isää karkoittamaan sen pois minun huoneestani, mutta en kyennyt puhumaan. Joten rukoilin ajatuksissani kun minä äkkiä näin makuuhuoneeni oveen ilmestyvän miehen kasvot jolla oli parta ja pitkä tukka. Minä ajattelin että siinä oli Jeesus Kristus. Sitten kirkas valkoinen valo tuli minun yläpuoleltani ja karkoitti vihreän valon tiehensä. Heti kun tämä tapahtui minä sain oman ruumiini hallintaani. En tiennyt että Jumala itse asiassa voisi tehdä tällaisia asioita. Sitten minä kuulin äänen joka niin rauhallisesti ja rakastavasti sanoi minulle: 'Sinä olet nyt turvassa, Todd. Sinä voit mennä takaisin nukkumaan.' Ja minä kurkistin peitteeni alta ja näin miehen valkoisissa vaatteissa seisovan minun vuoteeni vieressä. Olin edelleen hiukan peloissani mutta tunsin rauhaa ja kauhu oli ohi... Toistaiseksi."

"Se oli Kiitospäivä vuonna 1992, minun isoäitini ja setäni olivat tulleet Kiitospäivän aterialle sekä viettämään päivän kanssamme. Sen päivän aikana minun isoäitini alkoi puhua alieneista ja jostakin syystä minä aloin kertoa hänelle asioita joita minä olin nähnyt kun olin pieni."

"Sitten tuona yönä minä muistin heränneeni meluun, ja minä ensiksi huomasin että minun tietokoneen monitorini heijasti vihreää valoa ja sitten minun koko huoneeni oli täynnä kirkasta vihreää valoa. Minun ensimmäinen ajatukseni oli: 'Voi ei, ne ovat tulleet takaisin!' Sitten minä taas halvaannuin kuten oli tapahtunut minulle kun olin 12-vuotias. Minä katsoin ulos makuuhuoneeni ikkunasta ja olin kasvokkain harmaan alienin kanssa. Sen takana oli vielä kaksi muuta. Yritin taas huutaa mutta en kyennyt. Se vain katsoi minuun noilla pelottavilla suurilla mustilla silmillä aivan kuin se olisi katsonut sisään minun sieluuni. Tunsin pahuutta ja pelkäsin. Tämä valo kulutti minua ja minut nostettiin ulos vuoteestani sisään tähän valoon. Kun tämä tapahtui minä rukoilin ajatuksissani ja äkkiä minä olin kävelemässä alas katua taloni edessä enkelin kanssa."

"Tämä enkeli oli suurenmoiselta näyttävä mies. Hän li 2,5 metriä pitkä ja kirkas valkoinen valo hänen ympärillään oli kuin puhdas juuri satanut lumi ja se säteili etupihalle kuten aamun auringonnousu. Hänen kasvonsa olivat ystävälliset ja hän katsoi minun rakastavasti. Hänen kasvon ihmeensä oli hämmästyttävä eikä sitä voinut kuvailla."

"Hän laski kätensä minun olkapäälleni ja osoitti kohti taloani. Minä katsoin makuuhuoneeni ikkunaan ja näin nämä kolme olentoa edelleen minun ikkunassani leijumassa maan yllä vihreän valonsäteen sisällä joka ei näyttänyt tulevan mistään. Tämä enkeli seisoi vieressäni ja suojeli minua. Yritin karkoittaa nämä pienet harmaat alienit minun papillisella määräysvallallani mutta ne olivat siellä edelleen. [Todd oli tähän aikaan Mormonikirkon jäsen, ja yritti reagoida näihin olentoihin sen pohjalta mitä hänelle oli opetettu. -Branton.] Olin niin vihainen, nämä olennot jotka olivat tehneet minun elämästäni kurjan siitä lähtien kun minä olin lapsi olivat nyt siellä minun näkökentässäni, ja minä näin kuinka heiveröisiä ne olivat, kuinka pieniä. Ja minä ajattelin: 'Nämä olennot ovat niin pieniä, kuitenkin niiden voima riittää pysäyttämään minut kurssillani.'"

"Mutta tällä kerralla olin VAPAA, tällä kerralla voisin piinata heitä ja näin minä tein. Minä juoksin yhden olennon kimppuun, tartuin sitä kaulasta ja aloin kuristaa. Minä kykenin tuntemaan sen selkärangan kun se päästi hirvittävän rääkäisyn."

"Nämä eivät olleet kovin pitkiä, noin 1,4 metriä -- mutta ne leijuivat tämän valon sisällä sen verran maanpinnan yläpuolella että niiden kasvot olivat samalla korkeudella minun kasvojeni kanssa. Niiden iho muistutti matelijan ihoa, kylmää ja niljakasta. Niiden silmät tekivät minuun suurimman vaikutuksen... Suuret mustat nestettä täynnä olevat silmät, vain kaksi reikää nenän kohdalla, ja suu pelkkä viiva. Niiden ruumiinjäsenet eivät olleet samassa suhteessa meidän ruumiinjäsentemme kanssa, niiden kädet roikkuivat hieman polvien alapuolella, ja niiden pää näytti liian liian suurelta että kaula voisi kantaa sitä."

"Tämä enkeli vain seisoi vieressä kun tapoin kaikki kolme olentoa. Ne olivat niin hauraita. Enkeli hymyili aivan kuin olisin tehnyt oikein. Ja me jätimme sitten kuolleet ruumiit nurmikolle. Minä sitten katsoin kun vihreä valo sammui enkä nähnyt mitään muuta valoa paitsi enkelin kirkkaan säteilyn. Tämä enkeli polvistui ruumiiden luokse joiden väri näytti muuttuvan sairaan kellertäväksi. Minä näin kun enkeli avasi viittansa ja otti esiin kultaisen miekan ja leikkasi olentojen päät auki ja niiden aivot valuivat ulos pään ylä- ja alaosasta."

"Tämä enkeli nousi ja puhui: 'Katso, nämä eivät ole meille yhtään mitään. Ne eivät ole mitään muuta kuin pahuuden luomuksia.' Sitten taivaalta tuleva sininen valo tai kaapelijohto muutti nämä olennot pieniksi valopalloiksi ja vei pois. Joten minulla ei ole todisteita että minä tapoin ne. Me, enkeli ja minä, menimme sisälle taloon, ja keittiössä oli kolme alienia lisää. Eräs tuli minua kohti pitkän hohtavan metallikepin kanssa joka näytti siltä että siitä tulisi esiin lasersäde. Tämä alieni iski sillä kaulani vasempaan puoliskoon ja se teki todella kipeää, ja sitten en kyennyt liikkumaan, joten enkeli kosketti minua uudestaan ja kykenin taas liikkumaan. Sitten minä iskin tätä alienia nyrkillä kasvoihin ja tapoin sen välittömästi. Nämä kaksi muuta seisoivat katsellen heidän kaatunutta toveriaan -- niiden liikkeet olivat hyvin nopeita ja niiden päät pyörivät melkein yhtä nopeasti kuin liskolla. Tämä enkeli nosti kätensä ja puhui: 'Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken teitä poistumaan.' Sitten molemmat olennot välittömästi kaatuivat lattialle ja valonsäde vei nämä harmaat alienit pois samaan tapaan kuin aiemminkin."

"Tämä enkeli peitti minun silmäni ja sitten avasi ne. Olin äkkiä vuoren huipulla katsoen alas suureen laaksoon joka oli täynnä alieneita ja oudon näköisiä ihmisiä ja heidän avaruusaluksiaan. Sitten minä näin satojen valkoisiin vaatteisiin puettujen ihmisten kävelevän vuorella ikäänkuin he olisivat tulleet katsomaan. Ja sitten ääni taivaasta sanoi: 'Katso, nämä pahat ovat vääristäneet Herran tiet ja eksyttäneet monet ja harjoittaneet haureutta minun lasteni kanssa. Heillä ei tule olemaan paikkaa minun valtakunnassani eikä tässä tulevassa maailmassa.' Sitten tuli syöksyi alas taivaasta ja KULUTTI kaikki olennot sekä oudot ihmiset/humanoidit ja kaikki Ufot eikä mitään jäänyt jäljelle. Tämä enkeli puhui sitten sanoen että minä olen nähnyt tarpeeksi ja sitten peitti silmäni uudestaan. Minä heräsin vuoteessani ja oli aamu."

"Myöhemmin tässä samassa kuussa minä huomasin itsessäni pyöreän arven jota minulla ei ollut aiemmin. En kyennyt muistamaan kuinka se tuli sinne, mutta eräänä päivänä kun minun äitini kysyi samaa asiaa minä muistin kun alieni oli iskenyt minua kaulaan tällä hopeisella kepillä. Nyt minulla oli todiste että olin nähnyt niitä!"

"SAMANA YÖNÄ, 22.11.1992, Ufo oli pudonnut alas Long Islandilla; armeija oli ilmeisesti ampunut sen alas plasma-kanuunalla. Minä olen nähnyt kuvia pienistä harmaista alieneista jotka oli vangittu putoamispaikan luota ja ne olivat juuri samanlaisia kuin ne jotka olivat siepanneet minut."

Huomioita: Yllä olevan perusteella, samoin kuin muidenkin lähteiden perusteella, näyttää siltä että "Harmaat" esimerkiksi ovat sekä fyysisiä että yliluonnollisia olentoja... Tai paremminkin, pahansuopaisia henki-entiteettejä jotka hyödyntävät tai hallitsevat fyysisiä alien- "ruumiita". Eräässä mielessä sinä voisit sanoa että sama pitää paikkansa ihmistenkin kohdalla: me olemme fyysisiä, sielullisia ja henkisiä olentoja, meissä on "veri-plasmaa" joka sisältää sekä fyysisen että hengellisen olemuksen, mikä saattaa olla syy siihen miksi Harmaat ovat niin kiinnostuneita ihmisen "verestä".

Vaikka perinteisillä "Harmailla" on voimakas kollektiivinen mieli, niillä ei ole "sielua". Koska yliluonnolliset voimat esittävät suurta osaa alienien operaatioissa ihmisiä vastaan maan päällä, ihmisten täytyy kehittää HENGELLISIÄ puolustusmekanismeja samoin kuin älyllisiä defenssejä, sillä Harmaat hyökkäävät kaikilla kolmella tasolla sellaisen kautta jota voitaisiin kutsua psykotronisen tekno-velhouden muodoksi.

Täytyy olla huolellinen että ei avaa itseään heidän vaikutukselleen. On yhä kasvava määrä kvantti-fyysikkoja jotka alkavat ymmärtää että tieteellä on "hengellinen" puoli. Alimmilla sub-atomisilla tasoilla "logiikan" fyysiset lait näyttävät hajoavan sellaisiksi joihin voitaisiin viitata "eteerisinä" tai "hengellisinä" lakeina joita ei välttämättä voida soveltaa fysiikan lakeihin, tai mihin monet kulttuurit viittaavat "jumalallisena geometriana" tai "hengen lakeina" jotka toimivat fysiikan lakien takana. Joten on vaikea löytää missä sähkömagneettinen valtakunta loppuu ja eteerinen valtakunta alkaa. Tämä on OKKULTISTISEN TEKNOLOGIAN perusta jota kehitetään Dulcen tukikohdassa; se on YLILUONNOLLISTA TEKNOLOGIAA, tekno-velhouden tappava muoto. Henkilö joka yrittää vastustaa Harmaita huomaa pian että konflikti jossa hän on mukana ei ole vain fyysinen, vaan se on sota jossa FUUSIOITUVAT sekä materiaaliset että hengelliset realiteetit.

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä että meidän moderni "tieteemme" on kehittynyt menneisyyden okkultistisista tieteistä tai "alkemiasta" joten kuka voi sanoa tarkkaan mihin tiede loppuu ja mistä yliluonnollinen alkaa? Ainakin UFO-ilmiön suhteen, tarkkaa rajaa on hyvin vaikea löytää. Tarkoittaako tämä että teknologia ja yliluonnollinen ovat "pahoja"? Ei välttämättä, sillä tämän universumin luonnollisia ja yliluonnollisia "voimia" voidaan käyttää joko hyvään taikka pahaan. Koska me olemme fyysisiä, psyykkisiä ja hengellisiä luonteeltamme, me ihmisinä hallitsemme kykyjä joita me nyt alamme ymmärtää. Tässä kosmisessa taistelussa ei ole "neutraaleja" voimia. Toisin sanoen, me EMME voi hyödyntää näitä hengellis-psyykkis-fyysisiä kykyjä "neutraaliin" tapaan tai uskoa että me voimme yksin täysimääräisesti hallita näitä kykyjä, sillä universumissa on sellaisia älyjä joille me olemme pelkkiä pelinappuloita joita he voivat manipuloida omien tarkoitusperiensä ajamiseen. Tärkeä asia ei ole se että pelinappula ymmärtäisi olevansa pelinappula, vaan että jokainen meistä pohtisi että kuka "pelaajista" kohtelisi meitä kaikkein parhaiten. Minä ehdottomasti uskon että eräs näistä "pelaajista" on hyväntahtoisempi kuin mikään mitä me voimme kuvitella ja että muut ovat paljon pahantahtoisempia kuin mikään mitä me voimme käsittää. Minä uskon että meidän täytyy PÄÄTTÄÄ että millä puolella tätä kosmista taistelua me palvelemme, ja tämä akikki palaa takaisin tähän vanhaan fundamentaaliseen todellisuuteen jonka me olemme tunteneet koko matkan ajan: luovutammeko me hengellis-psyykkis-fyysiset kykymme Jumalalle vai paholaiselle? Kaikkivaltiaalle joka haluaa pystyttää täydellisen harmonian, järjestyksen, totuuden ja rakkauden universumin; vai kollektiivisille kapinoiville enkeleille ja heidän alien- "nukeilleen" jotka haluavat ainoastaan nielaista ja kuluttaa kaiken ympärillään olevan kuten "hengelliset mustat aukot" jollaisia he ovat.

Tulee yhä enemmän raportteja joissa voimakkaasti vihjataan että huolimatta monien alienien fyysisistä ja aineellisista aspekteista (Harmaat, Reptiloidit, jne.), todelliset voimat joita vastaan täytyy taistella ovat nämä takana olevat yliluonnolliset entiteetit jotka hallitsevat ja jotka inkarnoituvat moniin jollei kaikkiin sieluttomiin "alieneihin", yksinkertaisesti sen tähden että jossain kohtaa menneisyydessä nämä "alienit" alistuivat täydellisesti näiden yliluonnollisten olentojen täydelliseen kontrolliin. He hylkäsivät universaalin lain joka vaatii muiden olentojen suvereniteetin kunnioittamista henkilökohtaisella kuten myös planetaarisella tasolla. Rikkoessaan muiden suvereniteettia he itse menettivät oman henkilökohtaisen suvereniteetin, vapauden ja itsenäisyyden. He valitsivat liittoutua kollektiivisen "mehiläisparvi" -mielen kanssa vakuuttaen itselleen että oli oikein rikkoa muiden olentojen suvereniteettia, ja että oli "kollektiivin" kannalta loogista sulauttaa kaikki asiat sen kontrolliin vaikka sulautettujen yksilöllisyys tuhoutuisikin. Joten liittyessään voimiin jotka pyrkivät muiden "suvereniteetin" valloittamiseen, he vuorostaan tuhosivat oman itsenäisyytensä.

Tuleeko meidän ihmisrotu olemaan seuraava joka "sulautetaan" näiden astraali-parasiittien ja korruptoituneiden fyysisten alien-rotujen toimesta heidän kontrolliinsa? Minä uskon että päätös riippuu kokonaisuudessaan ja yksilöllisesti meistä itsestämme.


Takaisin