Phil Schneider, alienit, maanalaiset tukikohdat (osa 4)

Salli minun liittää tähän muutama kohta koskien Oklahoma Cityn pommitusta ja/tai roolia mikä Oklahoma Cityllä ja FEMA:lla on mahdollisessa Yhdistyneiden Kansakuntien Uuden maailmanjärjestyksen agendassa. -Branton

Luku 1

Paha USA:n hallituksen elementti, joka tunnetaan nimellä "kymmenen komitea" myönnetysti räjäytti Liittovaltion rakennuksen Oklahoma Cityssä. Syy pantiin Timothy McVeighin harteille. Nämä lapset murhattiin jotta saataisiin hankittua rahaa ja valtaa, sekä hallinta amerikkalaisten sieluista, ja "perustuslakia rakastavia" ihmisiä syyllistettiin. Kaksi CIA:n agenttia, James Black ja Ron Jackson myönsivät Boswellille että he olivat osa "kymmenen komiteaa" jotka räjäyttivät Oklahoma Cityn Liittovaltion rakennuksen 29.4.1995.

Dan Gregoryn radion talk-showssa, (WPBR 1540, Florida), Ted Gunderson, eläkkeellä oleva FBI:n alueellinen johtaja kertoo kuinka tapahtui KAKSI räjähdystä, ja että pommi jota he käyttivät oli nimeltään "barometrinen pommi". Tämä ATF:in toimisto oli räjähdyksen kohteena, eikä kukaan ATF:n seitsemästätoista työntekijästä tullut töihin sinä aamuna. Edye Smith, äiti joka menetti kaksi lastaan, halusi tietää oliko hallituksen työntekijöitä varoitettu. "Meitä [kaikkien äitien jotka menettivät lapsiaan] käskettiin pitämään suumme kiinni, olla puhumatta siitä, olla esittämättä tällaisia kysymyksiä."

Luku 2

"The Phoenix Project" on Ashtar Collectiven julkaisu, vaikka he julkaisevatkin "sovinnaisia" salaliittoihin liittyviä uutisia. Ennenkuin me lainaamme "The Phoenix Project" -paperia, haluaisin antaa muutaman kommentin tästä "Ashtar" -allianssista, joka tukee tätä organisaatiota sekä sen interventioita planeetta Maan asioihin. On kanavoitujen "Ashtar" -lähteiden politiikka paljastaa tiettyä salaliittoon liittyvää informaatiota, kuitenkin useimmissa tapauksissa syy näistä salaliitoista vieritetään "Juutalaisen sionismin" niskoille. Kun sinä ymmärrät konfliktin joka on käynnissä "juutalaisen" ja Ashtar-taustaisen "baijerilaisen" salaseuran välillä sinä saatat ymmärtää lisää tästä vihamielisyydestä. Totta, koska sionismi on poliittinen voima heillä on jonkin verran yhteyksiä "salaliiton" vapaamuurarilliseen elementteihin, tähän B'nai B'rithiin ja niin edelleen, kuten KAIKILLA uskonnollisilla liikkeillä jotka harhautuvat vapaamuurarien taloudellis-poliittiseen manipulaatioon (joka kattaa suurimman osan uskonnollisista yhteisöistä, ottaen huomioon massiivisen Skotlantilaisen riitin soluttautumisen merkittävien uskontokuntien rakenteisiin). Kuitenkaan, "juutalainen vapaamuurarius" ei ole hallitseva vapaamuurarien ammattikunta; tämä paikka on varattu jesuiittojen "Skotlantilaiselle riitille" sekä Mustan aateliston "Illuminati" -riitille. Joten sitten, jotkin "juutalaisen vapaamuurariuden" elementit saattavat tehdä yhteistyötä Uuden maailmanjärjestyksen agendan kanssa, mutta he ovat lopulta BAIJERIN rasistisen valta-kultin palvelijoita. Tämä on syy miksi sionistiset Rothschildit EIVÄT KYENNEET estämään yli kuuden miljoonan juutalaisen teurastamista Holokaustissa -- koska juutalaiset vapaamuurarit EIVÄT OLLEET hallitseva voima. Nämä Rothschildien niin kutsutut taloudelliset yhteistyökumppanit Amerikassa; saksalais-rasistiset Rockefellerit, painostettiin toteuttamaan heidän kultillisten mestareidensa rasistis-eugeniikkaista politiikkaa Baijerissa, jotta he saisivat säilyttää taloudellisen johtoasemansa Amerikassa. Toisen maailmansodan jälkeen, Rockefellerit vastaanottivat natsi-rikollisten tulvan, antaen heille turvapaikan ja koskemattomuuden heidän massiivisen korporaatio-verkostonsa sisällä.

Nämä juutalaiset vapaamuurarit, kuten Rothschildit, olivat ainoastaan osa globaalin valtaverkoston kolmatta elementtiä kilpaillen muiden ryhmien kanssa jotka toimivat Mustan aateliston ja Maltalaisten jesuiittojen looshien sisällä. Tämä tilanne jatkui siihen asti kunnes nämä kaikki kolme ryhmää sopivat tekevänsä yhteistyötä "Bilderberger" -organisaation alla toteuttaakseen NWO:n ja sitten he myöhemmin päättäisivät kuka olisi johdossa. Miksi Rothschildien wicca-vapaamuurarit suostuivat olemaan osa Bilderberger-kulttia on epävarmaa. Kenties he eivät olleet täysin tietoisia siitä osasta mitä Jesuiitta-Rockefeller -elementit esittivät natsien holokaustissa, tai siitä missä laajuudessa natsien sotarikolliset vaikuttivat Rockefellerien valtakuntaan sodan jälkeen. Kaikkein todennäköisin selitys olisi yhdistelmä seuraavasta: jotkut sionistit jotka tekivät yhteistyötä Rockefellereiden kanssa eivät olleet täysin tietoisia rasistisista anti-juutalaisista elementeistä jotka olivat mukana; jotkut näistä "juutalaisista vapaamuurareista" eivät vain välittäneet ja olivat itse asiassa halukkaita myymään rotunsa saadakseen valtaa; myös tämä Jesuiittojen Skotlantilainen riitti oli onnistunut soluttautumaan juutalaisiin (sekä York-riitin brittiläisiin) vapaamuurareihin siihen pisteeseen saakka missä sen sulauttaminen Baijerilaisten kontrolloimaan NWO-Bilderberger -kulttiin varmistettaisiin.

Itse asiassa on joitakin syitä uskoa että nämä Baijerilaiset (ja alienit?) käyttivät Wicca-vapaamuurareita, Mustaa aatelistoa ja Maltalaisia jesuiittoja korkean tason "armeijana" luodakseen poliittisia, taloudellisia ja uskonnollisia konflikteja maailmaan. Toisin sanoen, näiden kolmen aiemmin "keskenään kilpailleen" valta-kultin alemmat tasot koostuisivat yksilöistä jotka olivat omistautuneet ajatukselle että HEIDÄN looshinsa johtaisi Uutta maailmanjärjestystä ja että sen vuoksi he kävivät sotaa toisia veljeskuntia vastaan, jne. Tämä valtakeskus sitten vuorollaan istuttaisi agenttejaan Jesuiittojen, Mustaan aateliston ja vapaamuurareiden "armeijoihin" manipuloidakseen näitä valtaryhmittymiä. Esimerkiksi, vaikka näiden kolmen looshin alemman tason vihkiytyneet suosisivat heidän omaa looshiaan muiden kustannuksella, näiden kaikkien kolmen elementin HALLITSEVA ELIITTI ei olisi sen vähempää kuin Baijerilainen "Babylonialaisen käärme-kultin" agentteja. Tämän Mustan aateliston tietyt jäsenet olisivat täysin kultille myytyjä, ja kääntäisivät nämä perheet mihin tahansa suuntaan, mihin kultti määrää; korkea-arvoiset Skotlantilaisen riitin jäsenet samoin palvelisivat Baijerilaista agendaa Illuminatin kautta; ja nämä korkea-arvoiset jesuiitat palvelisivat Baijerilaista eliittiä, sillä Saksa oli loppujen lopuksi "Pyhän roomalaisen imperiumin" päämaja, eikä Rooma, joka luovutti valtansa Saksalle Rooman imperiumin alennustilan seurauksena.

Tämän esipuheen jälkeen, salli meidän lainata The Phoenix Projectin julkaisua 20.6.1995.

"Minä satuin mainitsemaan että olin kuullut, hyvin pian Oklahoma Cityn pommituksen jälkeen, joitakin mainintoja että siellä olisi ollut kahdeksantoista tasoa sisältävä maanalainen tukikohta yhdistettynä tähän rakennukseen, mukaan lukien 5-tasoinen maanalainen parkkipaikka. Tämä uteliaisuutta herättävä uutinen tuli kun jonkin TV-kanavan haastattelija oli keskustelemassa räjähdyskaavasta luullakseni rakennuksen alkuperäisen suunnittelijan tai arkkitehdin kanssa."

"Mutta minä en ole koskaan kuullut mainitun siitä uudestaan, kaikkina päivinä jolloin tapahtumasta vielä raportoitiin, kun tämän tragedian valtavat mittasuhteet jatkoivat paljastumistaan."

"Kuten tapahtuu tällaisen välittömän uutisten sensuroinnin yhteydessä, katsoja alkaa kysellä itseltään että OLIKO HÄN TODELLA KUULLUT asioita joista hän oli ollut varma viikkoa aikaisemmin. Loppujen lopuksi, sinä ajattelisit että tällaista informaatiota ei voi piilottaa kovin helposti."

"Joten, tässä 30.5.1995 ilmestyneessä lehdessä minä kysyin, että oliko kukaan muu kuullut tästä mielenkiintoisesta ja ilmiselvästi 'väheksytystä' piirteestä Oklahoma Cityn rakennuksessa. Loppujen lopuksi, tämän julkaisun lukijat ovat hyvin tietoisia kaikista pirullisista tunneleilla yhdistetyistä salaisista maanalaisista tukikohdista joita on ympäri maata. 7.6.1995 me saimme mielenkiintoisen, jännittävän puhelinsoiton eräältä joka oli lukenut minun artikkelini ja kykeni vahvistamaan kuulleensa VARHAISISTA uutisraporteista jotka eivät olleet ainoastaan samanlaisia joita minä olin kuunnellut. Rick Martin soitti puhelun, ja kuultuaan uutiset, pyysi tätä henkilöä ottamaan pitkän rauhoittavan henkäyksen ja sitten laittamaan ajatuksensa paperille."

"Salli minun lainata tätä kirjettä jonka toimisto sai 15.6.1995. Tämä on henkilöltä nimeltään E.B.W., joka kirjoittaa Washingtonin osavaltiosta.

"'Minä katsoin Oklahoma Cityn pommitusta juuri kun se oli tapahtunut. Minulla oli TV päällä ja äkkiä se vaihtui näkymään missä pommi-isku oli juuri tapahtunut. Ensin. en kiinnittänyt paljoakaan huomiota; minulla oli kiire tehdä jotakin muuta. Kuuntelin toisella korvalla. Tämä uutisankkuri, tai reportteri, paikalliselta TV-asemalta, juoksi ympäriinsä, höpöttäen kiihtyneesti. Ainakin yksi kohtaus, jonka minä muistan oli sellainen että kaikkia ihmisiä pyydettiin poistumaan alueelta, ja se näytti jokaisen juoksevan hullun lailla. HE OLIVAT LÖYTÄNEET LISÄÄ POMMEJA, tai pommin, ja purkuryhmä oli käsketty paikalle purkamaan se.'"

"'Kaiken tämän hälinän, juoksemisen ja raportoinnin keskellä, tämä naisreportteri jatkoi puhumistaan MAANALAISISTA TUNNELEISTA jotka oli räjäytetty auki. Hän jatkoi viittaamista näihin VALTAVIIN MAANALAISIIN TUNNELEIHIN, ja että siellä saattaa olla ihmisiä satimessa. Minä kuulin hänen viittauksensa näihin MAANALAISIIN TUNNELEIHIN 6-7 kertaa sinä aikana kun minä katsoin tätä kanavaa. En tiedä kuinka kauan minä katsoin sitä, kenties 1-2 tuntia.'"

"'Eräs naisystäväni soitti minulle ja halusi tietää että olinko nähnyt PALOMIEHEN KUVARUUDULLA; hän meni kameran eteen, täysin omituisena, suurisilmäisenä ja peloissaan, ja puhui VALTAVISTA MAANALAISISTA TUNNELEISTA, jonne oli VARASTOITU SUUNNATTOMIA MÄÄRIÄ ASEITA. Hän sanoi nähneensä OHJUKSIA, TANKKEJA, jne. Minä en muista mitä muuta hän sanoi nähneensä. Mutta hän näytti aivan siltä kuin olisi nähnyt aaveen.'"

Kahdeksantoista kerrosta syvä maanalainen tukikohta? Valtava sotilas-arsenaali? Voisiko tämä olla yksi UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN maanalaisista tukikohdista joista Phil Schneider mainitsi? Jos näin, milloin sitten tapahtuu YHDISTYNEIDEN KANSAKUNTIEN toimesta suoritettava amerikkalaisten patrioottien murskaaminen, ja/tai mahdollinen eurooppalaisten Uuden maailmanjärjestyksen invaasio USA:n maaperälle? Voisiko olla mahdollista että tämä invaasio ei tapahdu ainoastaan maitse, meritse ja ilmateitse, vaan myös MAAN ALTA? Ota huomioon että Oklahoma Cityn on tarkoitus olla eräs tärkeistä NWO:n risteysasemista sitten kun asiat lähtevät rullaamaan, tai näin ainakin Uutta maailmanjärjestystä johtavat "kommunisti-natsit" toivovat. On joitakin jotka uskovat että YK:n/NWO:n voimat yrittävät luoda sisäisen kriisin Amerikkaan jonka varjolla tuoda monikansalliset YK:n "rauhanturvajoukot" palauttamaan "järjestys" joka olisi "uuden maailman" tyyppinen "järjestys". Jos esiintyy liian paljon vastarintaa, silloin mahdollinen YK:n tulema YK:n jäsenmaiden invaasio -- joista monet halveksivat Amerikkaa joka tapauksessa, kiitos CIA:n -- käynnistetään auttamaan näitä "rauhanturvaajia". Minä hiljattain luin uutisen jossa koko Iranin parlamentti kollektiivisesti huusi "Death to America", ja sen perusteella mitä minä olen kuullut, tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun vieraan maan johto julistaa vihaansa Yhdysvaltoja kohtaan sekä haluaan nähdä USA (ja Israel) tuhottuna... Ja me voimme liittää tähän useat kommunistiset diktatuurit samoin. Tämä Iranin reaktio saattaa osin olla seurausta CIA:n puuttumisesta heidän asioihinsa; kuitenkin minä uskon että suurimpana syynä on se että USA on Israelin voimakkaimpia liittolaisia. Minä ehdottaisin että me muistaisimme että Israel on kaikkein vanhin jatkuneista kulttuureista maan päällä, lyöden kiinalaisen kulttuurin 500 vuodella; se on myös eräs pienimpiä kulttuureita; on taistellut useampia vihollisia vastaan kuin mahdollisesti mikään toinen kansakunta maan päällä; ja on vastoin kaikkia odotuksia säilynyt elossa tähän päivään asti. Minä ehdottaisin että me emme lopettaisi liittoutumistamme juutalaisten kanssa. Huolimatta siitä että ajatteleeko joku että "Jumala" on Israelin puolella tai että "hyvä onni" on heidän puolellaan, historia on kuitenkin osoittanut että ne kulttuurit jotka ovat vastustaneet Israelia ovat hävinneet maan päältä.

Mitä tulee mahdolliseen uuden maailmanjärjestyksen syntymiseen, jotkut skeptikot -- huolimatta oppitunnista jonka Toinen maailmansota antoi -- väittävät että olosuhteet eivät koskaan voisi saavuttaa tällaista pistettä. Entäpä jos seuraava raportti pitääkin jonkin verran totuutta sisällään?

Luku 3

Pidä mielessäsi että tällä seuraavalla asialla on sidokset YHDISTYNEET KANSAKUNNAT - UUSI MAAILMANJÄRJESTYS -skenaarioon, [jonka ilmiselvänä tarkoituksena on tuhota amerikkalainen itsenäisyys-liike joka on viimeinen suuri este maailmanhallitukselle] Oklahoma Cityn alueelle, sekä monikansallisiin YK:n tukemille sotavoimille jotka nyt harjoittelevat USA:n maaperällä. Seuraava informaatio tulee lähteestä joka on tutkinut YK:n valmisteluja, Yhdysvalloissa, jonka on tarkoitus päästä eroon Uuden maailmanjärjestyksen diktatuuria kohtaavasta vastustuksesta.

Huomioi että FEMA on merkittävä uuden maailmanjärjestyksen julkisivu jolla on useita laajoja operationaalisia tukikohtia jotka, kuten maanalaiset Troijalaiset hevoset, ovat olemassa strategisten paikkojen alla kaikkialla yhdysvalloissa.

"FINCENIN VAHVISTETUT TUKIKOHDAT: eteläinen ja itäinen-keskinen Kalifornia; läntinen-keskinen Montana; pohjoinen Teksas; läntinen-keskinen Wisconsin; koillinen Illinois; kaakkoinen Michigan; keskinen Indiana; lounainen Ohio; pohjoinen New York; eteläinen Delaware; eteläinen Maryland; koillinen Virginia; koillinen Pohjois-Carolina; eteläinen-keskinen Florida."

"KAIKKI FINCENIN VARUSTUS ON MUSTAA, FINCENIN UNIVORMUT, HELIKOPTERIT, JNE. FINCEN ON ULKOMAINEN SOTILAALLINEN JA SALAINEN POLIISI JOKA ON TUOTU YHDYSVALTOIHIN OPEROIMAAN USA:N KANSALAISIA VASTAAN. USEIMPIEN FINCENIN YKSIKÖIDEN VAHVUUS ON YLI 160 HENKILÖÄ. JOTKUT YKSIKÖT OVAT BRIKAATIN VAHVUISIA; YLI 2.600 HENKILÖÄ."

"FINCENIN TEHTÄVÄ ON:

  1. Edetä talosta taloon etsien ja takavarikoiden aseita ja omaisuutta.

  2. Miesten, naisten ja lasten luokittelu vankeina suurin joukoin.

  3. Edellä mainittujen vankien siirtäminen pidätyskeskuksiin."
"VAHVISTETUT MJTF:N SIJAINTIPAIKAT: luoteinen Washington, keskinen ja eteläinen Kalifornia; lounainen, kaakkoinen ja pohjoinen Wyoming; pohjoinen, luoteinen ja lounainen Nebraska; pohjoinen Teksas; kaakkoinen Missouri; läntinen-keskinen ja kaakkoinen Wisconsin; koillinen Illinois; keskinen ja kaakkoinen Michigan; keskinen Indiana; pohjoinen-keskinen Kentucky, eteläinen ja lounainen Ohio; pohjoinen ja kaakkoinen New York; eteläinen-keskinen Pohjois-Carolina; läntinen-keskinen Georgia; kaakkoinen Florida; keskinen Alaska."

"MJTF:N POLIISIVOIMAT KOOSTUVAT SEURAAVISTA ASIOISTA:

  1. ARMEIJA -- Kansalliskaartin yksiköiden käännyttäminen kansalliseksi poliisivoimaksi.

  2. Kaikkien jäljelle jääneiden paikallisten ja osavaltioiden poliisivoimien käännyttäminen kansalliseksi poliisiksi.

  3. Katujengien käännyttäminen lainvalvonta-yksiköiksi kiertämään talosta taloon (Los Angeles ja New York ovat nyt tässä prosessissa)."
"MJTF:N POLIISI-TEHTÄVÄ:
  1. Edetä talosta taloon etsien ja takavarikoiden aseita ja omaisuutta.

  2. Miesten, naisten ja lasten luokittelu vankeina suurin joukoin.

  3. Edellä mainittujen vankien siirtäminen pidätysleireihin sekä pidätysleirien ylläpitäminen (yli 43 leiriä)."
"YK:N TAISTELUJOUKKOJEN VAHVISTETUT SIJAINTIPAIKAT: eteläinen-keskinen sekä eteläinen Kalifornia; luoteinen, läntinen ja lounainen Montana; eteläinen Arizona; pohjoinen Teksas; itäinen Michigan; pohjoinen New Jersey; luoteinen, pohjoinen-keskinen ja koillinen Pohjois-Carolina; läntinen-keskinen Georgia."

"YK:N TAISTELUJOUKOILLE ANNETTIIN LUPA ASTUA YHDYSVALTAIN MAAPERÄLLE PRESIDENTIN MÄÄRÄYKSELLÄ JOKA ALLEKIRJOITETTIIN 11.11.1990." [On niitä jotka ovat vakuuttuneita siitä että presidentti John F. Kennedy murhattiin internationalististen ryhmien toimesta jotka olivat päättäneet tuhota Yhdysvaltain perustuslain, ja että myöhemmät presidentit jotka manipuloitiin virkaan tämän jälkeen -- useimmiten CRF:n, TLC:n ja Bilderbergien jäseniä -- ovat allekirjoittaneet lukuisia perustuslain vastaisia presidentillisiä määräyksiä jotka on suunniteltu raivaamaan tie maailmanlaajuiselle diktatuurille. Jos näin on asianlaita, silloin amerikkalaisilla on PERUSTUSLAILLINEN OIKEUS vastustaa tätä ulkomaista YK:n ja NWO:n hallitusta, oikeus joka on kirjoitettu itse perustuslakiin. Kuten Kennedyn salamurhassa itsessään, ja niiden jotka olivat sen takana, Louisianan yleinen syyttäjä James Garrison Playboy-lehden haastattelussa antoi seuraavanlaisen lausunnon koskien Lee Harvey Oswaldia: "Meidän toimistomme on tunnistanut useita hänen tovereitaan uusnatseiksi. Oswald olisi tuntenut olonsa kotoisammaksi Mein Kampfin kuin Pääoman kanssa." -Branton]

"PIDÄTYSKESKUSTEN SIJAINTIPAIKAT: pohjoinen, lounainen ja kaakkoinen Wyoming; luoteinen, koillinen, ja eteläinen Nebraska; pohjoinen ja keskinen Teksas; keskinen Wisconsin; keskinen, lounainen, eteläinen ja kaakkoinen Michigan; koillinen, läntinen-keskinen ja eteläinen Indiana; luoteinen, koillinen, keskinen ja eteläinen Ohio; läntinen, pohjoinen ja itäinen New York."

 "* Jokaiseen keskukseen mahtuu 32.000 - 44.000 ihmistä vähintään.

  * Teksasissa ja Alaskassa sijaitsevat keskukset saattavat olla paljon suurempia.

  * Alueille Mississippistä länteen, Oklahoma City on keskeinen prosessointi-paikka pidätetyille ja se voi käsitellä jopa 100.000 ihmistä kerralla.

  * Itäistä prosessointi-keskusta ei ole vielä tunnistettu."

"PIDÄTYSKESKUKSIA: YHTEENSÄ 43 KAPPALETTA."

Huomioi: Punaisessa Kiinassa lukematon määrä ihmisiä kärsii kommunistisissa "Laogai" -leireissä orjatyövoimana. Neuvostoliitossa niiden nimi oli "Gulag". Natsi-Saksassa ne olivat "keskitysleirejä". Niitä ei käytetty ainoastaan orja-leireinä, vaan myös tuhoamisleireinä suorittamaan amerikkalaisten korporaatioiden ja eurooppalaisten militanttien "natsien" kansanmurha-suunnitelmia. Suvereniteetin vihollinen on kollektivismi, joka tunnetaan myös nimellä "sosialismi". Sosialismi tulee monissa muodoissa: Globaali sosialismi (kommunismi); Kansallissosialismi (fasismi); ja Korporaatio-sosialismi (teknokratia). Kaikkia kolmea liikettä kontrolloivat lopulta samat Baijerin luciferilaiset kultit jotka tukivat Vladimir Leniniä, Adolf Hitleriä ja John D. Rockefelleriä, ja jotka ovat samojen kulttien jälkeläisiä jotka hallitsivat "Pyhää roomalaista imperiumia" keskiaikana (katso Ilmestyskirjan luku 17). Minulla on vain yksi sana sanottavana koskien näitä suunnitelmia jotka koskevat keskitysleirejä täällä Amerikassa, ja minä olen varma että monet Amerikan-juutalaiset kansalaiset jotka jakavat tämän maan meidän kanssamme -- kaikki joiden esi-isät tulivat kaikista maailmankolkista ja kaikista erilaisista kulttuureista ollakseen vapaita tyrannialta -- tulevat olemaan samaa mieltä kanssani täydellä sydämellä kun minä jaan heidän taisteluhuutonsa: "EI KOSKAAN ENÄÄ!!!"


Takaisin