Phil Schneider, alienit, maanalaiset tukikohdat (osa 5)

Philip Schneiderin arvoituksellinen elämä ja kuolema

Al Pratt epäili että jokin oli pielessä hänen ystävänsä Philip Schneiderin suhteen. Useana päivänä peräkkäin, Al oli mennyt Philipin asunnon luokse Wilsonvillessä, Oregonissa, näki hänen autonsa parkkipaikalla mutta kukaan ei tullut avaamaan ovea. Lopulta, 17.1.1996, Al Pratt, Autumm Park Apartmentsin isännöitsijän ja sheriffin toimiston etsivän kanssa astuivat sisään asuntoon. Sisältä he löysivät Philip Schneiderin ruumiin. Hän oli ollut kuolleena 5-7 päivää. Sheriffin toimisto yhdisti aluksi Philip Schneiderin kuoleman sydänkohtaukseen. Kuitenkin, seuraavina päivinä yksityiskohdat hänen kuolemastaan alkoivat tulla esiin, saaden jotkut uskomaan etä Philip Schneider ei kuollut sydänkohtaukseen, vaan että hänet todellisuudessa murhattiin.

Philip Schneiderin elämä oli varmasti aivan yhtä ristiriitainen kuin hänen kuolemansakin. Hän syntyi 23.4.1947 Betsheda Navy Hospitalissa. Philipin vanhemmat olivat nimeltään Oscar ja Sally Schneider. Oscar Schnider oli USA:n Laivaston kapteeni ja hän auttoi suunnittelemaan ensimmäiset ydinkäyttöiset sukellusveneet. Kapteeni Schneider oli myös osa Operation Crossroadsia, joka oli vastuussa ydinkokeista Tyynenmeren Bikini-saarilla. Luennossaan joka videoitiin toukokuussa 1996, Philip Schneider väitti että hänen isänsä, kapteeni Oscar Schneider, oli myös mukana tässä pahamaineisessa Philadelphia Experimentissä. Tämän lisäksi, Philip väitti olevansa entinen hallituksen rakennus-insinööri joka oli mukana rakentamassa maanalaisia sotilastukikohtia ympäri maata, ja että hän oli eräs kolmesta jotka jäivät henkiin vuonna 1979 käydyssä tulitaistelussa Harmaiden alienien ja USA:n armeijan joukkojen välillä Dulcen maanalaisessa tukikohdassa. Philip Schneiderin ex-vaimo, Cynthia Drayer uskoo että Philip murhattiin koska hän julkisesti paljasti totuuden USA:n hallituksen sekaantumisesta Ufoihin.

Vuosina jotka edelsivät hänen kuolemaansa, Philip Schneider oli ollut luento-kiertueella puhuen hallituksen salailusta, mustista budjeteista ja Ufoista. Philip kertoi luennollaan että vuonna 1954, Eisenhoverin hallinnon alla, hallitus päätti kiertää perustuslakia ja solmia sopimuksen maan ulkopuolisten olentojen kanssa. Tämä sopimus oli nimeltään 1954 Greada Treaty. Viranomaiset sopivat että vastineeksi maan ulkopuolisesta teknologiasta, Harmaat voisivat testata implantti-teknologiaansa valikoituihin kansalaisiin. Kuitenkin, näiden maan ulkopuolisten täytyi informoida hallitusta siitä keitä oli siepattu ja alistettu implanteille. Vähitellen ajan myötä, alienit alkoivat laistaa säännöistä, siepaten ja siruttaen tuhansia ihmisiä raportoimatta asiasta hallitukselle.

Vuonna 1979, Philip oli Morrison-Knudsen Incorporatedin palkkalistoilla. Hän oli mukana rakentamassa syvää maanalaista tukikohtaa Dulcessa, Uudessa Meksikossa. Tehtävänä oli porata neljä reikää jotka sitten yhdistettäisiin toisiinsa tunneleilla. Philiphin tehtävänä oli mennä alas reiän pohjalle, ottaa kivinäytteitä ja suositella mitä räjähteitä käyttää. Tässä prosessissa, työntekijät vahingossa avasivat suuren keinotekoisen luolan, Harmaina tunnettujen alieneiden salaisen tukikohdan. Paniikissa joka seurasi tätä, 67 työntekijää ja sotilasta sai surmansa; philip Schneider oli eräs kolmesta jotka jäivät henkiin. Philip väitti että arvet hänen rinnassaan olivat peräisin alienien aseesta, joka myöhemmin sai aikaan syövän säteilyn seurauksena.

Mikäli Philip Schneiderin väitteet ovat totta, silloin hänen tiedoillaan salaisesta hallituksesta, Ufoista ja muusta informaatiosta jota pidetään salassa voisi olla vakavat jälkiseuraukset maailmalle sellaisena kuin me tunnemme sen. Luennoillaan, Philip puhui sellaisista aiheista kuten avaruus-puolustus, mustat helikopterit, junanvaunut joihin lastattaisiin poliittisia vankeja, World Trade centerin (vuoden 1993) pommitus ja salaiset mustat budjetit.

Vuonna 1987 Philip avioitui Cynthia Marie Drayer Simonin kanssa. Nämä kaksi olivat tavanneet kesäkuussa 1986 Oregon Agate and Mineral Societyn kokouksessa. Kuten Cynthia muotoili sen vuosia myöhemmin, "Hänellä oli monia mielenkiintoisia tarinoita, niin paljon informaatiota jaettavaksi, me kiinnyimme toisiimme ja rakkaus alkoi kukoistaa." Philip ja Cynthai saivat myöhemmin tyttären, Maria Schneiderin. Valitettavasti heidän avioliitossaan oli ongelmia. Cynthian mukaan, terveysongelmat edesauttoivat avioliiton hajoamista. Philipillä oli lukuisia terveysongelmia, joista monet olisivat voineet tappaa hänet. Hänellä oli kroonista alaselän kipua, joka ei koskaan hellittänyt, edes laikkauksen jälkeen. Hänellä oli verisuonten kalkkiutuminen, joka oli krooninen ja etenevä. Välillä hänen täytyi käyttää kainalosauvoja, ja pyörätuolia. Hänen usein täytyi viettää yötä sairaalassa. Kun Cynthia ensimmäisen kerran tapasi hänet hän oli ottamassa Dilantinia kohtauksiin, ja hän melkein kuoli kolme kertaa lääkkeestä aiheutuviin allergisiin reaktioihin.

Philip taisteli myös osteoporoosia ja syöpää vastaan käsivarsissaan. Hänellä oli satoja kranaatinsirpaleista tulleita haavoja, metallilaatta päässään; hänen vasemmasta kädestään puuttui sormia. Oli arpi joka ulottui kurkun yläosasta navan alapuolella, ja toinen joka ulottui hänen kainalonsa alta toisen kainalon alle. Cynthia kertoi myöhemmin: "Philip oli kompleksinen persoona. Hänellä oli aivovaurio joka oli seurausta siitä kun pommi putosi hänen päälleen hänen toimiessaan siviili-rakennusinsinöörinä Morrison-Knudsenin palveluksessa Vietnamissa. Kykenemättömänä suunnittelemaan rahankäyttöään, hän teki konkurssin yhtenä vuonna. Minä nyt uskon että hänet oli 'ohjelmoitu' niin etä hän ei kykenisi muistamaan suurinta osaa 'menneestä' elämästään. Mutta jotakin alkoi tapahtua pian sen jälkeen kun me ensimmäisen kerran tapasimme. Kenties syynä oli kohtaukset, kenties se että hän muutti lääkitystään, tai koska hänellä oli nyt toinen henkilö jolle puhua ja joka oli kiinnostunut siitä mitä hän sanoi, hän alkoi muistaa menneitä päiviään. Koska minä olen tieteellinen, loogisen mielen omaava persoona, minä kuuntelin keskittyneesti hänen tarinoitaan, odottaen lisä-informaatiota joka vahvistaisi nämä. Minä voin kuitenkin muistaa sen yön kun hän alkoi puhua jotakin ulkomaista kieltä (kuulosti kiinalta ja toisen yön jolloin hän alkoi puhua kielellä joka kuulosti ranskalta). Philip kertoi että hän osasi yhtätoista kieltä ennen aivovauriotaan. Sen jälkeen kun avaruussukkula Challenger räjähti, minä vierailin Philipin luona hänen asunnossaan. Hänellä oli suuri liitutaulu johon oli piirretty monimutkaisia kaavoja jotka osoittivat että "kosmosfääri" oli ampunut alas tämän avaruussukkulan."

Cynthia sanoi myös: "Se oli vaikea avioliitto meille molemmille, jota edelleen vaikeuttivat hänen epäonnistuneet kokeilunsa toimia yksityisyrittäjänä myyden kiviä, mineraaleja ja antiikkia, hänen lukuisat leikkauksensa sekä meidän tyttäremme syntymä kaikki vuoden sisällä. uuden perheenjäsenen aiheuttama paine. epäonnistuneet liiketoimet sekä fyysiset ongelmat huipentuivat avioeroon vuonna 1990. Philip pahoinpiteli vaimoaan henkisesti. Hän oli hyvin kompleksinen persoona -- osin nero ja osin paranoidi skitsofreenikko. Meillä oli huono avioliitto mutta siitä kehittyi suurenmoinen ystävyyssuhde."

Eräs Philipin hämmästyttävämpiä tarinoita oli hänen isänsä väitetty sekaantuminen Philadelphia Experimentiin. Kun Philipin isä, kapteeni Oscar Schneider (Navy Medical Corp.) kuoli vuonna 1993, Philip löysi alkuperäisiä kirjeitä hänen asuntonsa kellarista. Philipin mukaan, nämä kirjeet olivat todiste että Philadelphia Experiment oli todella ollut olemassa, ja että Oscar Schneider oli ollut siinä mukana sen jälkeen kun aluksen miehistö oli viety karanteeniin Virginian psykiatriseen laitokseen. Kerrotaan että Kapteeni Schneider teki ruumiinavauksen miehistön jäsenille sen jälkeen kun he olivat kuolleet ja löysi alien-implantteja heidän käsivarsistaan, sääristään, silmien takaa ja syvältä aivoista. Nämä implantit hämmensivät Kapteeni Schneideria, joten ne ilmiselvästi eivät olleet armeijan asettamia. Niiden täytyi olla alienilaisia luonteeltaan, ja pieni "transistorin" näköinen laite löydettiin niistä ennenkuin transistori oli keksitty. Tässä olivat todisteet että joko vahingossa tai tarkoituksellisesti, alienit olivat mukana tässä Philadelphia Experimentissa, ja että ne olivat vastuussa sen epäonnistumisesta.

Oscarin asunnon kellarista löytyi myös valokuvia jotka oli otettu Operation Crossroadsin aikana, jossa ydinlataus räjäytettiin Bikini-saarilla. Lentokoneesta otetuissa valokuvissa näkyy kun Ufot nousevat laguunista ja lentävät sienipilven läpi. Nämä valokuvat, kuitenkin, arvoituksellisesti katosivat Philipin asunnosta hänen kuolemansa aikoihin.

Joillakin Philip Schneiderin kuoleman tutkijoilla on ollut vaikeuksia uskoa joitakin uskomattomia väitteitä joita hän esitti ennen kuolemaansa. Jopa ne jotka tunsivat Philipin kun hän oli elossa eivät aina hyväksyneet hänen kertomuksiaan. Cynthia Schneider huomautti että kun Philip ollessaan kriisissä tai paineen alaisena, kertoi ihmisille että hänet oli pidätetty, tai että väkeä sheriffin toimistosta tai hallituksesta oli käynyt hänen ovellaan. Tämä oli tapa jolla hän ilmaisi kriisinsä. Valitettavasti, Cynthia sanoo, Philip oli joskus oikeassa, "kuten pieni poika joka huutaa että täällä on susi". Hänen ystävänsä alkoivat suhtautua epäillen hänen raportteihinsa.

Huolimatta siitä tosiasiasta että Philipin väitteet näyttivät olevan liian villejä tai häiritseviä ollakseen totta, hän ilmiselvästi uskoi siihen mitä hän sanoi. Philip väitti että hänen henkensä oli vaarassa koska hän paljasti totuuden, totuuden jonka vuoksi jotkut tappaisivat hänet pitääkseen asian salassa. Hän lainasi aseen ystävältään Ron Utellalta, kertoen että hän tunsi että hän tarvitsi suojelua, ja että hänen autonsa oli yritetty suistaa tieltä useita kertoja. Lopuksi, kuitenkaan, Philipin turvajärjestelyt eivät riittäneet pelastamaan hänen elämäänsä. Joko 10. tai 11.1.1996, Philip Schneider kuoli arvoituksellisissa olosuhteissa.

Sen jälkeen kun Philipin kuolinsyy oli aluksi määritelty sydänkohtaukseksi, Cynthia pyysi saada nähdä ruumiin ennenkuin se valmisteltaisiin polttamista varten. Hautausmaan johtaja kehotti häntä luopumaan tästä pyynnöstä, sillä hän tunsi että ruumis olisi liian traumaattisen näköinen tässä osittain mädäntyneessä tilassa. Kuitenkaan, Cynthia ei voinut päästä irti tunteesta että jokin ei ollut kohdallaan. Seuraavana päivänä Cynthia otti yhteyttä etsivä Randy Harrisiin joka sanoi että "jokin oli pielessä" -- että Philipin kaulassa oli jälkiä. Philip Schneiderin ruumis siirrettiin pois ruumishuoneesta ja Tri. Karen Gunson, teki hänelle ruumiinavauksen. Tämä ruumiinavaus paljasti että Philip oli itse asiassa kuollut tukehtumiseen kun muoviletku oli kääritty hänen kurkkunsa ympärille kolmeen kertaan. Ruumiinavauksen johtopäätös oli että hän oli tehnyt itsemurhan. Hän oli itse käärinyt letkun kaulansa ympärille ja tukehtunut.

Vielä yllättävämpää oli Cynthian löytö että Philipin luennolla käyttämä materiaali, tunnistamattomat metallit, armeijan valokuvat, sekä kaikki muistiinpanot mahdollista tulevaa Ufo-kirjaansa varten olivat kateissa hänen asunnostaan. Kuitenkin, rahat ja muut arvotavarat oli jätetty koskemattomaksi.

Kun hän löytyi asunnostaan, Philipin ruumis oli epätavallisessa asennossa. Hänen jalkansa olivat vuoteen alla, hänen päänsä oli pyörätuolin istuimella, epätavallisessa kulmassa, muu ruumis oli lattialla. Lattialla oli verta lähellä pyörätuolia mutta pyörätuolissa itsessään ei ollut verta. Philipin ruumiissa ei ollut vammoja joista veri olisi voinut vuotaa. Verestä ei ollut otettu näytteitä, sillä aluksi uskottiin että Philip oli kuollut luonnollisista syistä. Mitään itsemurhaviestiä ei ollut löydetty. Itse asiassa, Mark Rufener, Philipin pitkäaikainen ystävä sanoi: "Minä näin Philipin viikonloppuna 6. ja 7. tammikuuta 1996. Meillä oli aikomus ostaa maata Coloradosta. Me olimme jännittyneitä koska hän oli aiheissa palkata meidät auttamaan häntä kirjoittamaan kirja koskien hänen tietämystään Ufoista ja alieneista, maailmanhallituksesta, sekä mustista budjeteista. Hän ei tehnyt itsemurhaa, hänet murhattiin ja se saatiin näyttämään itsemurhalta."

Kun hän oli elossa, Philip nautti syödä ulkona paikassa nimeltä 76 Truck Stop Aurorassa, Oregonissa. Eräs tarjoilija nimeltään Donna muistaa hänen pysähdyksensä kun he keskustelivat hänen työstään. Philip mainitsi hänelle että oli tehty 19 yritystä lopettaa hänen puhumisensa. Donna muistaa Philipin sanoneen, että "jos he koskaan sanovat että minä olen tehnyt itsemurhan, sinä tiedät että minut on murhattu". Donna sanoi Philipin uskoneen että hänellä oli tehtävä puhua hallituksen salailusta koskien alieneja ja Ufoja, ja että siellä oli voimia jossain pysäyttääkseen ihmiset jotka puhuvat.

Murhattiinko Philip Schneider? Hänen ex-vaimonsa Cynthia uskoo että näin on asianlaita. Hän uskoo että joku tapasi Philipin, henkilö jonka Philip tunsi ja ruiskutti häneen huumetta tehdäkseen hänet kykenemättömäksi vastarintaan. Tämä murhaaja sitten kääri muoviletkua hänen kurkkunsa ympärille tukehduttaen hänet. Itse asiassa, pien Philipin kuoleman jälkeen, useat ystävät kertoivat Cynthialle että he olivat nähneet Philipin tuntemattoman vaaleahiuksisen naisen kanssa useita viikkoja ennenkuin hän kuoli. Kokouskierroksellaan, Cynthia huomasi pitkähiuksisen vaalean naisen autossa, seuraten tätä kokousta ikkunan läpi kiikarin kanssa. Kun he yrittivät lähestyä tätä autoa, tämä nainen äkkiä ajoi tiehensä. Cynthia myöhemmin jäljitti rekisterinumeron, ja se osoittautui olevan peräisin kuoma-autosta joka oli varastettu.

Huolimatta siitä tosiseikasta että viranomaiset ovat sulkeneet tämän tapauksen itsemurhana, Cynthia ei ole lopettanut yrityksiään löytää totuus ex-aviomiehensä kuolemasta. Hän sanoo tuntevansa sydämessään ja sielussaan että Philip ei ole tehnyt itsemurhaa, ja hän toivoo että Philipin verta löytyisi vielä jostain ja että sitä voitaisiin tutkia mahdollisten huumeiden varalta. Kuitenkin, kun päivät kuluvat tällaisten testien todennäköisyys käy yhä vähäisemmäksi. Hän kuitenkin toivoo että joku tulisi esiin tärkeän tiedon kera joka auttaisi häntä löytämään oikeus koskien Philipin kuolemaa. Kunnes tämä aika koittaa, Cynthia Drayer jatkaa tehtäväänsä, kenties vaarantaen oman turvallisuutensa. Tämä mahdollisuus ei enää pelota häntä. "Minä haluan vain ihmisten tuntevan totuuden Philip Schneiderista, henkilöstä joka kuoli yrittäessään paljastaa vaikeita totuuksia tästä maailmasta."


Takaisin