Olkaa viisaita kuin käärmeet

Be Wise As Serpents

Copyright 1991 by Fritz Springmeier

LUKU 4 -- LOHIKÄÄRMEIDEN SATEENKAARI

Kolme asiaa jotka sinnä opit tästä luvusta:

Kukaan viisas ihminen ei tietoisesti valitsisi taistella vastustajiaan vastaan sokeana ja kuurona; kuitenkin, tämä näyttää olevan tapa jonka monet kristityt ovat valinneet. He haluaisivat luonnektia tätä kirjaa tuomiopäivän kamaksi ja sitten hylätä ja unohtaa tämän materiaalin. He haluavat syödä, juoda ja olla onnellisia. Tällä kirjalla ei ole mitään tekemistä tuomiopäivän kanssa. Jos kristityt kärsivät totuuden tähden se voi olla ainoastaan ihmeellinen rakkauden todistus Herraa Jeesusta kohtaan joka on tie, totuus ja todellinen elämä (kristityt eivät etsi marttyyrikuolemaa, vaan tämä tilaisuus seisoa totuuden takana niinkuin se on paljastettu Kristuksessa on mahdollisuus kunnioittaa heidän luojaansa Hänen rakkaudestaan).

Tällä kirjalla on tekemistä sen kanssa että kerrotaan mitä ihmiset jotka ovat mukana Valtaeliitissä ovat suunnitelleet ja miksi he voivat toteuttaa suunnitelmansa. Edelleen, se antaa sinulle keinoja joita sinä voit käyttää vastustaaksesi tätä Valtaeliittiä. Vaikka sinua kenties puistattaa ajatus Kolmannesta maailmansodasta, sinun pitäisi tietää että monet ihmiset on petetty niin että he odottavat innolla Harmagedonia. Nämä ihmiset eivät ainoastaan suunnittele asioita sen varalle ja odota sitä innolla, vaan he ovat syyttäneet kristittyjä sen odotetusta puhkeamisesta useiden vuosien ajan. Lukuisat New Age .johtajat saarnaavat kollektiivisen tietoisuuden voimasta (johon uskominen on tyypillistä uskomista magiaan). Jotkin näistä uusiaikalaisista puhuvat ja kirjoittavat että kristittyjen syy Harmagedoniin on syynä siihen miksi se tapahtuu, että kristityt haluavat sen tapahtuvan. Jos ihmiset ajattelevat että työntämällä päänsä hiekkaan he voivat paeta tulevaisuutta, tai jopa nykyisiä vaikeuksia, he voivat kokea karmean yllätyksen.

Joten kuinka vapauden vastustajat rakentavat maailman uskontoa? Lukuisia asioita käytetään työkaluina:

  1. Se mitä he kutsuvat silmänlumeeksi istutettuna heidän omiin kirjoituksiinsa hämmentämään vihkiytymättömät. H.P.B. antaa hyvän kuvauksen tällaisesta käytöstä, näin tekevät myös vapaamuurari-kirjailijat kuten Albert Pike.

  2. Poikkeaman käyttö johtamaan toisaalle totuuden voima joka vastustaisi heitä. Terveellinen ruoka, hyväntahtoisuus, ekologia, rakkaus, hyväksyntä ovat kaikki osa Luojan kristillistä tietä. Nämä totuudet ja muut johdetaan toisaalle niiden alkuperäisestä tarkoituksestaan joka on heidän omien ohjelmiensa ylistäminen. Mieluummin kuin että julkisesti vastustettaisiin Kristinuskoa, he nimeävät uudelleen heidän omat liikkeensä kristillisiksi ja sitten jatkavat tekemällä hyvin vähän Kristinuskon eteen ja kaiken Luciferin eteen.

  3. He käyttävät Hegeliläistä dialektiikkaa. Tämä dialektinen prosessi ei tapahdu itsestään, joten se usein pakotetaan tapahtumaan. Ajatus on se että jokainen ajatus (ismi) on nimeltään "teesi", kuten kapitalismi, jolla luonnollisesti määritelmän mukaan on vastine, "antiteesi". Kapitalismissa antiteesi on kommunismi. Kamppailu näiden kahden välillä luo synteesin. Kontrolloimalla kamppailun molempia osapuolia voidaan kontrolloida lopputulosta, synteesiä. Useimmiten maailmanhallitus voidaan nähdä toimimassa monien konfliktien molempien osapuolten takana. Itse asiassa, salaseurojen on historiallisesti osoitettu olevan kaikkien vallankumousten ja sotien takana modernissa Euroopassa Amerikan vallankumouksen ajoista lähtien. Uskonnollisessa konfliktissa, molemoia osapuolia usein manipuloidaan. Jotkut monista ryhmistä avoimesti myöntävät että heidän strategiansa on luoda synteesi. Sinä löydät että Hegeliläinen dialektiikka on tuotu sisään USA:n koulutusjärjestelmään Skull & Bonesin kautta (pidetään Illuminaatin ryhmänä). Se omaksuttiin Venäjällä joidenkin slavofiilien keskuudessa 1800-luvulla. Kommunismi, natsismi, fabianilaiset, useimmat New Age -ryhmät, Vapautuksen teologia sekä muut valtaeliitin osat käyttävät Hegeliläistä dialektiikkaa. Hegel vuorostaan perusti järjestelmänsä muinaisiin kreikkalaisiin filosofeihin, erityisesti Democritukseen.
Church Universal & Triumphantin kehitys

Eräs Illuminaatin vaikutusvallan linja voidaan nähdä mannermaisten vapaamuurareiden valaistumisessa 1700-luvulla. Illuminaatin nuket kuten Portugalin juutalainen Martinez de Pasqualis matkusti Saksasta Ranskaan ja vihki useita ihmisiä sekä käynnisti lukuisia salaisia illuministisia ryhmiä. Tuloksena Grand Orient Masonry perustettiin ja niin mantereella oli toinen vapaamuurareiden ryhmä. Tämä Illuminaatti Giuseppe Mazzini (1805-1872), joka kuului useisiin salaseuroihin, Skotlantilaiseen riittiin, Grand Orientiin, Carbonariin, Young Italyyn, Young Irelandiin ensimmäiseen Kommunistiseen Internationaliin, vihki Helena Petrovna Blavatskyn carbonarismiin (vapaamuurariuden laji) vuonna 1856. Helena Petrovna Blavatsky (hän ryhtyi käyttämään lyhennettä H.P.B.) oli jo tavannut Mazzinin vuonna 1848 Asia Minorissa. Sen jälkeen kun Mazzini oli vihkinyt hänet, H.P.B. väitti että Valkoisen veljeskunnan looshin hierarkia oli valaissut hänet vuonna 1856. H.P.B:llä oli suuri vaikutus myös George Feltiin Luxorin hermeettisestä veljeskunnasta.

H.P.B. vihittiin myös Order of Drusesiin, erääseen vapaamuurareiden haaraan vuonna 1877 sekä Memphisin ja Mizraimin riitteihin. Grand Orient Adoptive Masonryssä hänellä oli korkein asema, kruunattu prinsessa. Ruusuristiläisten mestarien avulla, H.P.B. käynnisi Teosofisen seuran. Tämä sosialisti ja okkultisti Herbert Burrows, Stella Matutinan (Golden Dawnin haara) jäsen, tutustutti Annie Besantin H.P.B:hen vuonna 1889. Vuonna 1887 H.P.B. käynnisti Teosofisen aikakauslehden nimeltään Lucifer the Light-bringer.

Annie Besant otti haltuunsa Teosofisen seuran. 1920-luvun alkupuolella johtoon tuli Alice Ann Bailey. Bailey päätti salaisesta suunnitelmasta pitää matalaa profiilia vuoteen 1975 asti. Vuoden 1975 oli tarkoitus olla suuri vuosi. Sillä välin, hän kirjoitti lukuisia vaikutusvaltaisia kirjoja, ja vuonna 1922 hän perusti Lucifer Publishingin ja Lucifer Trustin joka myöhemmin vaihtoi nimensä Lucis Trustiksi.

Varhain 1930-luvulla, pari nimeltä Edna ja Guy Ballard vastaanottivat valaistumisen ja käynnistivät I AM -liikkeen. Tämä St. Germain Press julkaisee lehtiä kuten kuukausittain ilmestyvä The Voice of the I AM. Guy lainaa suurimman osan ajatuksistaan Alice Baileylta, ruusuristiläisiltä ja vapaamuurareilta. Kaksi hänen kirjaansa, Unveiled Mysteries ja The Magic Presence kuulostivat vapaamuurareiden opilta. Hänen viestinsä jotka hän sai Suurelta valkoiselta veljeskunnalta kuulostivat samalta kuin mitä muut ovat saaneet.

Mark ja Elizabeth Clare Prophet käynnistivät I AM -liikkeen haarauman 1950-luvun loppupuolella. Vuonna 1958 he käynnistivät Summit Universityn kouluttamaan heidän Church Universal & Triumphantin (CUT) vihittyjä.

Se mitä tästä on peitelty on kuinka Illuminaatin linja on jatkunut sukupolvi sukupolven jälkeen erilaisten haarautumien kautta. Vaikka ei ole julkisesti tunnettua yhteyttä CUT:in ja vapaamuurareiden välillä, kannattaa silti tutkia tätä liikettä. Vaikka CUT:in ja vapaamuurareiden välillä on lineaarinen jälkeläisyys, vain harvat ihmiset näiden järjestöjen sisällä näkevät mitään yhteyttä näiden kahden välillä.

Church Universal & Triumphant

Se oli keväällä 1990, ja montanalaiset Paradise Valleyssä olivat huolestuneita uudesta naapuristaan joka oli ostanut 33.000 eekkeriä maata läheltä Yellowstonen kansallispuistoa. Nämä kansallispuiston ihmiset olivat myös järkyttyneitä tästä uudesta naapurista joka kutsuu itseään nimellä Church Universal & Triumphant. Entinen jäsen Kenneth Polini joka oli palvellut lahkon turvallisuuspäällikkönä kertoi lehdistölle että lahkosta voisi tulla toinen Jonestown. Prophetin vanhin tytär jouduttiin heittämään ulos CUT:ista, kun tuli ilmeiseksi että hän ei uskonut sen oppeihin. Nyt Moira Lewis käy puhumassa kulttien vastustajien tilaisuuksissa.

Elizabeth Clare Prophet johtaa nyt Church Universal & Triumphantia. Hän väittää että El Morya, Suuren valkoisen veljeskunnan Darjeeling Councilin päällikkö käyttää häntä kanavoimaan viestejä niin että maapallo voidaan taas kerran nostaa Kultaiseen aikakauteen.

Elizabeth kertoo seuraajilleen: "Jos sinä haluat että sinut lasketaan niiden joukkoon jotka edistävät vallankumousta, lue ja mietiskele El Moryan sanoja."

Elizabeth Clare Prophetilla ei ole ainoastaan nimenä Prophet, vaan hän väittää olevansa sellainen. Hän ei ainoastaan näytä jumalalliselta (ainakin kuvissa joita toimitetaan julkisuuteen), vaan hän väittää olevansa jumalallinen. Hänellä ei ole ainoastaan viikottain ilmestyvää lehteään, Pearls of Wisdom, vaan hänen kolmas entinen aviomiehensä raportoi että hänen seuraajansa ovat tehneet hänestä varakkaan. Eikä tässä vielä kaikki.

Eräs ensimmäisistä asioista johon minä kiinnitin huomiota Elizabeth Clare Prophetin teologiassa oli se kuinka vapaamuurarilliselta se kuulosti. Koska Elizabeth Prophet sanoo että hän jatkaa Ballardin työtä -- ei kuitenkaan Nti. Ballardin suostumuksella -- ei ole yllätys että nämä kaksi ryhmää ovat niin samankaltaisia. Mutta CUT ei puhu mistään yhteyksistä vapaamuurareihin. Varmasti he myyvät vapaamuurareiden kirjoja, ja he käyttävät vapaamuurareiden temppeleitä kokouksiinsa, mutta he tekevät selväksi seuraajilleen että vaikka vapaamuurarit ovat O.K., hänen kirkkonsa on suuren askeleen edellä vapaamuurareiden uskomuksia. Totuus on, että hänen opetuksensa sekä Ballardin opetukset ovat ainoastaan uudelleen lämmitetty versio vapaamuurareiden opetuksista. He jopa rukoilevat vapaamuurareiden kaikkinäkevää silmää Elohim Cyclopeana.

Heidän päällikkönsä on ST. Germain. Koska he eivät näe St. Germainia, vaan hyväksyvät että heidän profeettansa välittää hänen viestinsä, se merkitsee että heidän päällikkönsä on todellisuudessa henkilö jonka kanavana E.C.P. muka toimii. Ihmiset tässä I AM -liikkeessä myös opiskelevat vapaamuurareiden ja teosofien kirjoja hengellisen tiedon saamiseksi.

Onko CUT osa illuministista verkostoa?

Ei ole mahdotonta etteikö tämä valaistunut uskonto olisi osa Illuminaatin verkostoa. Mielenkiintoista, tämä siivellinen pallo joka on Illuminaatin ja ruusuristiläisten synboli on Elizabeth Clare Prophetin kirjan Teachings of the Ascended Masters kannessa. Ruusuristiläisten uskomus on, että siivellinen aurinko-kiekko edustaa Elysialaisia kenttiä. CUT myös uskoo Elysialaisiin kenttiin (tai peltoihin). Toinen linkki Illuminatiin on se että CUT käyttää enochialaista magiaa ja sen seitsemää tasoa. Toistuvasti, viittaukset näiden seitsemän tason olemassaoloon putkahtavat esiin CUT:n sisäisissä opetuksissa joita annetaan Tulenkantajien veljeskunnalle.

Kaikki Suuren valkoisen veljeskunnan auktoriteetin alla

Elizabeth Clare Prophet on painokkaasti tehnyt suuren asian siitä että hän seuraa Suuren valkoisen veljeskunnan määräyksiä. Tämä Suuri valkoinen veljeskunta on sama ryhmä jota Bailey, H.P.B., ruusuristiläiset ja esoteeriset vapaamuurarit seuraavat. Huomioi, että he seurraavat tätä samaa auktoriteettia. Tämä vapaamuurareiden kirja Ancient Mystic Oriental Masonry (1907), kirjoitettu perustuen korkeimmilta vapaamuurareilta saatuun informaatioon sanoo sivulla 79: "Tämä muinainen viisauden uskonto on 'sielun elämänlanka' jonka päälle on kiedottu kaikki inkarnaatiot ja uskonnollisen elämän sulkemiset... Tämän hengellisen hierarkian synnyttämänä -- tämän Suuren valkoisen veljeskunnan -- joka vartioi ihmiskunnan evoluutiota..." Seuraavalla sivulla kerrotaan kuinka muinaisen mystisen Oriental Masonryn 11. aste tuntee tämän Suuren valkoisen veljeskunnan.

Erään englantilaisen vapaamuurarilooshin, Stella Matutinan valaistunut johtaja jätti tämän looshin ja kääntyi kristityksi. Hänen kirjansa Light-Bearers of Darkness osoittaa selvästi kuinka tämän ajan (1930) valaistuneet olivat paljon voimakkaampia kuin mitä ihmiset kuvittelevat, ja että heitä on kaikenlaisissa ryhmissä. "Nämä salaseurat, joita muodostettiin kun niille oli tarvetta, on hajotettu erillään oleviksi ryhmiksi jotka ovat olevinaan opositiossa toisiinsa nähden, harjoittavat toimiaan vastuullisesti sekä vuorollaan vastoin tämän päivän mielipiteitä, niin että he voivat ohjata luottamuksella, kaikkia osapuolia, poliittisia, uskonnollisia, taloudellisia, ja koulutuksellisia." ["Light-Bearers of Darkness", s. 2]

Toinen okkultismin seuraaja, Tal Brooke, joka oli intialaisen ihmeidentekijän Sai Baban opetuslapsi, myös kuten Stella Matutinan johtaja, kääntyi kristityksi ja kirjoitti kirjan When the World Will Be as One varoittaen ihmisiä Elizabeth Clare Prophetista, fabianilaisista, uusiaikalaisista ja vapaamuurareista jotka edistävät tätä pyrkimystä.

Korkeimmat vapaamuurareiden auktoriteetit opettavat että se mitä valaistuneet henkilöt kuten Elizabeth Clare Prophet harjoittavat on osa mysteeriuskontoja. E.C.P. käyttää usein Illuminaatin kolmen pisteen symbolia allekirjoituksessaan. Kuinka ironista että hänen kirjoituksiaan pidetään tuoreina ja uusina, ja kuitenkin ne ovat muinaista taikauskoa jota ihmiset harjoittivat kauan sitten.

Kirjassa Secret Teachings of All Ages sanotaan: "Nämä mysteerit opettivat että valaistuminen saavutetaan ainoastaan tuomalla alempi luonto ylös tietylle tehokkuuden ja puhtauden standardille. Nämä mysteerit oli täten perustettu tarkoituksenaan paljastaa ihmisen luonto tiettyjen kiinteiden sääntöjen mukaan jotka, kun niitä uskollisesti seurataan, nostavat ihmisen tietoisuuden pisteeseen jossa se kykenee tietämään oman rakenteensa ja todellisen olemassaolon tarkoituksen. Tämä tieto hengellisestä valaistumisesta koostui muinaisesta salaisesta tai esoteerisesta opista. Tietyt näkyvät fyysiset elimet ja keskukset ovat todellisuudessa hengellisten keskusten verhoja." [Manly P. Hall, "The Secret Teachings of All Ages", s. LXXVI]

Tämä on äärimmäisen tärkeä asia. Onko CUT ihmistekoinen tai demoninen auktoriteetti ja siten väärä auktoriteetti, vai onko se Kaikkivaltiaan Jumalan auktoriteetti? [Sanan "CUT" tilalle voisi laittaa sanan "Patmos" ja esittää saman kysymyksen. Suom. huom.]

Vaikka CUT väittää olevansa kristillinen ja käyttää Raamattua, se edistää ja opettaa magiaa esimerkiksi: "Me pyrimme nostamaan hunnun ihmeellisen ja kosmisen magian maailman yltä, tämän magian jossa uskotaan alkuperäisen Aikomuksen voimaan joka saattaa sitten loimuta kaiken kuluttavana Jumalan rakkautena..." [Pearls of Wisdom, 26.3.1967]

Ei ole tämän kirjan tehtävä koettaa saada lukija haastamaan tämän kirjailijan uskonnollinen ymmärtänyt. Aihe on tärkeämpi kuin tämä. On luotu maailmanlaajuinen auktoriteetti joka suunnittelee olevansa jonakin päivänä absoluuttinen. He tulevat puhdistamaan maailman kuten Hitlerin Lopullinen ratkaisu juutalaiskysymyksessä. Sadat ihmiset jotka ovat tulleet ulos CUT:ista tai joilla oli perheenjäseniä tässä järjestössä ovat varoitus että tämä on eksytys jona on tuhonnut ihmisten elämiä ja perheitä. Tuomiten sillä perusteella mistä CUT tuli, ketkä ovat sen ystäviä ja millaisia vapaamuurareiden ja illuminaattien taktiikat yleensä ovat, on turvallista lyödä vetoa että on jonkinlaista yhteistyötä Elizabeth Clare Prophetin ja muiden salaseurojen välillä. Mittarit viittaavat siihen että se on osa suurta suunnitelmaa perustaa maailmanhallitus.

Elizabeth Clare Prophetilla ei ole vaikeuksia päästä radioon ja saada julkisuutta. Ilmiselvästi, hänellä on yhteyksiä. Vaikka hän pitää omaa ryhmäänsä kirkkona, hän on esiintynyt muiden New Age -johtajien kanssa radion keskustelu-ohjelmissa. Hän näyttää tekevän työtä heidän kanssaan jollakin tasolla... Hänen Summit University joka aloitti vuonna 1958 ei ole merkityksetön. Hänen "Tulenkantajien veljeskunta" kuten hän kutsuu vihkiytyneitään opettelee sellaisia asioita kuten astrologia, kristallit, valkoinen magia, hindulaisuus (jälleensyntyminen, karma, meditaatio, chakra-pisteet), kuinka pukeutua, ja kuinka tulla jumalalliseksi Summit Universityssä. Hänen uskontonsa itsessään on erittäin organisoitunut useiden painotuotteiden, tietokone-operaattoreiden, Montessori Preschool Elementaryn (esikoulu), lukion, kokkien, kirjanpitäjien, sekä suunnittelu- ja kihitystyöntekijöiden myötä.

Kuinka hän rahoittaa kaiken mainostamisensa ja jatkuvan matkestelun? Kuinka hänen aviomiehensä ja hän rahoittivat asiat aluissa kun he perustivat Summit Universityn ja päämajansa Colorado Sprongsissä, sekä kotinsa Santa Barbarassa? Yksityiskohtia Elizabeth Clare Prophetista ja hänen organisaatiostaan on vaikea saada.

Jos hän jatkaa ihmisten värväämistä, hänen taloudellinen tilanteensa on kunnossa. Jos ihminen vakavissaan aikoo tulla osaksi hänen organisaatiotaan, hänen odotetaan kerran elämässään lahjoittavan kaiken omaisuutensa Elizabeth Clare Prophetin johtamalle CUT:ille. Sen jälkeen hänen odotetaan lahjoittavan 10%. Vastineeksi, hänet vihitään sellaiseen mitä minä kutsun nimellä "Supreme Grand Flattery". "Sinusta tulee valaistunut Jumala". Tulenkantajille kerrotaan: "Meillä ei ole yhtään rahaa lisätäksemme henkilökuntaamme jollemme saa enemmän rahaa ihmisiltä. Sinun rakkautesi ja palveluksesi täällä pitäisi vetää tarpeeksi varoja kattamaan kaikki sinun tarpeesi."

On monia mielenkiintoisia yhtäläisyyksiä CUT:in ja Vartiotorni-seuran välillä. Molemmat esittävät suurta näytelmää siinä että he ovat järjestelmää, YK:ta sekä maailmaa yhdistäviä ihmisiä vastaan. Kuitenkaan, kumpikaan ryhmä ei koskaan mainitse vapaamuurareita maailmanhallituksen suunnittelijoina. Maailmanhallituksen uskonnollista puolta ei voi ymmärtää ilman tietoa vapaamuurareista. Samalla kun he mukamas varoittavat kannattajiaan niistä ihmisistä jotka hallitsevat maailmaa, sekä CUT että Vartiotorni-seura suorittavat systemaattista ohjelmointia saadakseen ihmiset uskomaan oian koittavaan Kultaiseen aikakauteen, ja kouluttavat ihmisiä kuinka toimia siinä. Se on tämän kirjailijan vakaumus että se on ei-niin-kriittisen-vaarallista maailmanhallitukselle että nämä ihmiset tietävät jotakin siitä mitä on tapahtumassa koska heidän johtajansa, jota he niin sokeasti seuraavat, ovat osa maailmanuskontoa.

Elizabeth Clare Prophet kirjoittaa tulevasta Harmagedonista:

"On tietynlainen tunnelma Amerikassa että se ei voi tapahtua täällä, että jollakin tavoin me olemme suosikkeja tai valittua kansaa, että me emme mene samaa tietä Rooman tai Atlantiksen tai Lemurian kanssa -- että me olemme jollakin tavoin erilaisia. Ja kuitenkin kollektiivisesti, mitä tulee koko maailman tietoisuuteen, me olemme Lemuria, Atlantis, Babylon, Assyria ja Rooma. Me olemme kaikkien näiden liikahdusten jälkeläisiä..."

"Me puhumme Kalojen aikakaudesta kaksituhatta vuotta kestävänä Jeesuksen Kristuksen syklinä joka on tulossa päätökseensä ja me tunnemme uuden aikakauden tuulet joka on nimeltään Vesimies... Maailman tila on vaarallinen... Neljän ratsastajan tulo on itseasiassa profetia planetaarisesta vihkimyksestä. Nämä ratsastajat eivät voisi ratsastaa muuten kuin tapahtumien virran ja ihmisten karman mukana. He tuovat aivan ovemme eteen voimat jotka me olemme päästäneet irti planeettana, ihmiskuntana, vuosisatojen aikana." [Elizabeth Clare Prophet, Prophecy for the 1980's, Los Angeles, CA: Summit University Press, 1982, s. 10,12,24]

"Ja niin tämä Suuri elämän vihkijä seisoo edessämme ja sanoo: 'Nämä ovat syyt [katastrofin ja Harmagedonin syyt] jotka te olette käynnistäneet, ihmiskunta.'" [Ibid., s. 13]

Se mitä Elizabeth Clare Prophet on juuri sanonut on että maailman ihmiset luovat voimat jotka tuovat Harmagedonin. Se on heidän karmansa. Suuri vihkijä odottaa planetaarisen vihkimyksen aikaa. Jeesuksen kristuksen aika on ohi, ja päällikkyys on siirtynyt toiselle Chohanille.

Huolimatta kaikesta siitä ajasta jota CUT käyttää opettaessaan ihmisille kommunistien, kansainvälisten rahoittajien, CFR:n, jne. salaliitosta, kun Elizabeth Clare Prophet antaa tämän kaltaisia lausuntoja hän siirtää syyn sodista ja kolmannesta maailmansodasta tavallisten ihmisten harteille. Jos hän vain onnistuu tässä propagandassa, hän on tehnyt paljon työtä maailmanhallituksen eteen.

CUT:in vihkiytyneet saivat kirjeen: "Tulenkantajat, tarvetta harmoniaan ja rakkauteen kaikkien mestareiden ja palvelijoiden välillä sitoutuneena yhteiseen pyrkimykseen ei voida painottaa liikaa. Tehden töitä ja palvellen yhdessä me muodostamme valon mandalan jonka kautta Suuren valkoisen veljeskunnan mestarit herättävät ihmiskunnan."

Vangitseminen pelolla

CUT on New Age -uskonto joka on suunniteltu nappaamaan konservatiiviset ainekset, jotka muuten karttaisivat suurinta osaa muista New Age -ryhmistä. CUT saarnaa kommunismia, feminististä liikettä, abortteja, huumeita, Trilateraalista komissiota, penkkiireita ja laitonta siirtolaisuutta vastaan, Se suosii survivalisti-taktiikoita, poliittista aktivismia, pukeutumista liikemiesmäisesti ja huoliteltua ulkonäköä. Jos katsotaan minne he ovat keskittäneet aktiviteettinsa huomataan että he ovat toimineet joillakin hyvin konservatiivisilla alueilla, Coloradossa, Montanassa, Idahossa, Washingtonissa ja Arizonassa. [Kalifornia on myös tärkeä aktiviteetin keskus mutta tuskin konservatiivisuuden linnake.]

Kun minä pohdin huijausta jota Church Universal & Triumphant ilmeisesti suorittaa konservatiivien joukossa USA:n länsiosissa, minulle muistuu kalareissu vuosien takaa. Vuonna 1969, useita saksalaisia ja minä rantauduimme pienelle saksalaiselle saarelle Pohjanmerellä. Me heitimme verkon joen yli, menimme alavirtaan ja astuimme jokeen. Lähdimme saapastelemaan ylävirtaan ja kalat uivat edellämme verkkoon. Me vedimme verkon rannalle ja saimme kaksi korilista kampeloita. Se oli eräs minun parhaita kalareissujani.

Asukkaat Yhdysvaltain länsiosissa ovat kuin nämä kampelat. He ovat tietoisia että Valtaeliitti yrittää kontrolloida heidän elämäänsä. He yrittävät päästä pakoon maailmanhallitusta. Ja mitä he tekevät? He uivat suoraan konservatiivisen CUT:n verkkoon ja maailmanuskonto poimii heidät helposti. [Suomessa Meller on tämä verkko. Suom. huom.]

Hyödyntääkseen hegeliläistä filosofiaa, maailmanhallitus on ollut molempien ääärilaitojen takana. Mutta tämä voi toimia ainoastaan jos ihmiset eksytetään ja manipuloidaan, jos he eivät ymmärrä että samat ihmiset ovat eri ryhmien takana.

Eräs huomionarvoinen asia Elizabeth Clare Prophetissa on hänen halukkuutensa antaa jotakin kaikkein parasta tietoa hänen seuraajilleen. Luettelossaan hän myy Raymond Bernardin kirjaa The Hollow Earth. Entinen New Age -opetuslapsi Troy Lawrence kertoo meille että massoille kerrotaan että Shamballa, Henki-Mestarien koti on Tiibetissä, mutta "vihkiytyneet tietävät jotakin muuta. He tietävät että Shamballah on alue ontossa maapallossa. Tämä hengellinen alue jossa Maailman Kuningas ja hänen mestarinsa asuvat." Nämä Henki-Mestarit ovat kertoneet okkultistien korkeimmalle tasolle että maapallo on ontto. Esimerkiksi, henki kertoi Pam Davisille: "Tiedätkö että maapallon keskus ei ole sellainen millaisen tiedemiehet väittävät sen olevan. Se on tuhansien olentojen koti jotka ovet eläneet siellä täydellisessä harmoniassa ja rakkauden ymmärtämyksessä." ["The Power of One", Life Times, winter 86/87, s. 84]

Elizabeth Clare Propheton sokaistunut Suuresta pyramidista kuten H.P.B. ja C.T. Russell. Hän on tuottanut kahdeksan kasetin ohjelman nimeltä A Retreat on the Ascension joka sisältää luentoja Suuren pyramidin sisäisistä mysteereistä. Esoteeriset ryhmät ovat jo kauan pitäneet tätä Suurtapyramidia vihkimyskeskuksena. Jotkut luottamukselliset lähteet puhuvat jumalallisen voiman saamisesta tästä pyramidista. Maailmanhallituksen okkultistiset johtajat ovat käyttäneet Suuren pyramidin Kuninkaan kammiota vihkimyskeskuksena jumalallisuuteen.

CUT:n opetusten ilmoitetaan olevan "hengellistä viisautta joka yhdistää Idän ja Lännen". CUT mainostaa monissa paikoin olevansa uskonnollinen yhteys Idän ja Lännen välillä.

Nämä opetukset (muka ylösnousseilta mestareilta) ovet keitos hindulaisuutta jossa on buddhalaista ajatusta ja kristillistä terminologiaa. Lisää tähän annos mariologiaa ja fatimaa katolilaisuudesta sekä muita asioita muista lähteistä ja sekoita tämä keitos niin saat CUT:n uskonnon. Se on periaatteessa uusi gnostilainen mysteeri-kultti.

Tarkastellaanpa joitakin yhtäläisyyksiä CUT:n ja vapaamuurareiden välillä.

Samankaltaisuuksia -- Manassen heimo USA:ssa

Ensimmäinen samankaltaisuus Elizabeth Clare Prophetin ja vapaamuurareiden välillä on uskomus että EFraimin heimo on Iso-Britannia ja Manassen heimo on Amerikka.

Vapaamuurareiden kirjassa Mystic Americanism meille kerrotaan että teeme koko Raamatussa keskittyy kaukana olevan loistavan maan toivoon tulevana aikana. Tämä palkitseva tapahtuma vertauskuvallisesta Israelin kahdestatoista heimosta -- yhdestä joka on puoliksi juutalaista ja puoliksi kristillistä alkuperää -- huipentuu Manasseen (Amerikkaan) ja Erfaimiin (Kristuksen valtakunta) Joosefin poikina (Britannia). Kaikkein tärkeimpänä kaikista kertomuksista on nainen (Ilmestyskirjan luku 12) joka pakeni erämaahan (hiljaisuuteen) "mutta joka vuorostaan ja, loistaliaana kansakuntana voittaa Lohikäärmeen avaamalla uudelleen muinaiset opetukset Pyhästä Graalista (sielun valaistuminen)".

Tämä ja muut lukuisten ryhmien uskomukset kasataan yhteen otsikon "Brittiläinen israelismi" alle. Juonne Brittiläisestä israelismista on ollut vapaamuurariudessa sen syntymästä lähtien. Royal Arch -looshissa Englannissa, "puheenjohtajana toimina upseeri on prinssi ja ZERUBBAABELin perillinen (ollen suoraan Kuningas Salomonin jälkeläinen, ja täten edustaa Kuningasta..." Amerikassa, Amerikan vallankumuoksen jälkeen, perillinen juutalaiselle valtaustuimelle, JERUBBAABELille korvattiin amerikkalaisissa loosheissa ylipapilla. Ja profeetta kolmannella valtaistuimella korvattiin kirjanoppineella. Englannissa, Royal Arch -asteen rituaalin maininta viittaa Messiaaseen mutta ei Amerikassa. Oletettavasti, tehtävänä oli pitää Kuninkaallinen veri turvassa ja oletettavasti tämä kuninkaallinen veri asui Englannissa. Tämä Royal Arch -asteen tehtävä muuttui: "Siitä tuli Englannin hallituksen ja kirkon liittolainen." [Britannialla on ylivalta Amerikkaan.] Ottaen huomioon että vapaamuurarius alkoi Brittein saarilla ja että vapaamuurareilla oli ollut universaalit päämäärät varhaisista ajoista lähtien, tämä ei ole yllättävää. Kuitenkaan, ei ole selvää tälle kirjailijalle että miksi lukuisat vapaamuurari-ryhmät tekevät niin tiivistä yhteistyötä Askenasi-juutalaisten kanssa eivätkä ole Separdi-juutalaisia. Esimerkiksi, Britannian kuninkaallinen perhe jolla on ollut huomattava asema vapaamuurariudessa ja joka uskoo Brittiläiseen israelismiin, on ollut hyvin samanhenkinen juutalaisten kanssa. Cecil Rhodes, joka uskoi että maailmanhallitus olisi brittiläinen, otti Lord Rothschildin mukaan Pyöreään pöytäänsä. Näillä maailmanjohtajilla jotka uskovat Brittiläiseen istaelismiin on läheiset suhteet juutalaisiin, ja vaikka heidän pitäisi tietää paremmin he totaalisesti jättävät huomioimatta sen faktan että Askenasi-juutalaiset eivät ole geneettisesti sukua Israelin lapsille. He soveltavat profetiaa näihin juutalaisiin koska nämä muka ovat oikeaa siementä ja sitten ylenkatsovat historialliset todisteet jotka osoittavat että he eivät koskaan olleet geneettisesti tätä siementä. Jopa mormoni-johtajat koilla on pääsy sukuluetteloihin suhtautuvat myönteisesti Askenasi-juutalaisiin. Elizabeth Clare Prophetin opetuksissa on paljon ristiriitoja. Samalla kun hän tuomitsee Baijerin valaistuneet (Bavarian Illuminati) sanoissaan, hän on myös opettanut kuinka suuri Sir Francis Bacon, jonka hän uskoo perustaneen vapaamuurarit, oli. Hän huomauttaa ihmisilleen kuinka vapaamuurareiden temppeleissä on sanat "I AM", tukeakseen "I AM" -uskomustaan.

Vuonna 1723, Tri. Abadie, protestanttinen tutkija, toi julki näkemyksensä että kadonneet kymmenen heimoa olivat Britannian asukkaita. Kuitenkin, tämä ajatus oli tällöin jo puoli vuosisataa vanha. Oliver Cromwell oli vakuuttunut että brittiläiset olivat israelilaisia. Hän ei ollut aktiivinen vapaamuurari, vaan henkilö joka toi juutalaiset takaisin Englantiin vuonna 1655 heidän karkoituksensa jälkeen. Jotkut väittävät että se oli raha joka motivi Cromwellia tuomaan juutalaiset Englantiin. Mielenkiintoista, se oli jesuiittojen juutalaisia koskeva löytö Kiinassa joka antoi Cromwellille oikeutuksen sallia juutalaisten muuttaa Englantiin. Rabbi ben Israel joka asui Rembrendtia vastapäätä Amsterdamissa kävi kirjeenvaihtoa Cromwellin kanssa. [Tämä Rabbi oli myös vastuuss filosofi Spinozan koulutuksesta. Spinoza antoi oman panoksensa länsimaisen sivistyksen rappiolle.] Tämä Rabbi julkaisi pamfletin "Spes Israelis" (=Israelin toivo). Käyttäen Raamatun lainausta etä juutalaisia löytyisi maailman kahdeesta äärestä ja julistaen äskettäin tehtyä löytöä että Kiinassa, toisessa ääripäässä, oli juutalaisia, hän väitti että raamatullisesti, toinen pää olisi Portugal -- ensiksi se oli Portugal mutta sitten tämä Rabbi ymmärsi että Englannilla olisi enemmän kaupalliseen voittoon liittyvää potentiaalia joten hän muutti traktaattia ja kirjoitti Englannin Portugalin paikalle. Kyllä, tämä Rabbi julisti että raamatullisesti juutalaisia on maailman molemmissa ääripäissä, ja koska Englannissa ei ollut juutalaisia, silloin brittien täytyi olla juutalaisia. Jos he ovat juutalaisia, kuinka he voisivat kieltää juutalaisia tulemasta maahan? Siitä lähtien, muut ovat rakentaneet tälle Rabbin ajatukselle.

Jaakobin avioliittoon Leahin ja Raakelin kanssa viitataan "kahtena joukkona". [Genesis 32:7] Nämä ovat ne "kaksi sauvaa" johon mormonit ja useat vapaamuurarit uskovat. Jos Britannia on Efraim ja Yhdysvallat Manasse, kuinka Yhdysvalloista tuli Manasse? Yhdysvallat syntyi siirtolaisten myötä, kuten pyhiinvaeltajat jotka olivat englantilaisia ja täten Efraimia (Kristuksen valtakunta). Tämä tietty versio vaikuttaa epäloogiselta. Toinen versio on että Joosefin (Ison Britannian) pojat huipentuvat Manassessa (Amerikka) ja Efraimissa (Kristuksen valtakunta). Tämän kirjailijan mielestä tämä jälkimmäinen ajatus sisältää pelottavan auran. Manassen symbologia on oliivipuun oksa sekä nuolet (yhdistetään Joosefin jouseen). Eräs Daanin heimon symboleista on kotka, toinen on käärme. Tämä Amerikkalainen kotka joka olisi Daan, hallitsee muiden heimojen symboleita. Paras kirja jossa osoitetaan arkeologiset todisteet liittyen Israelin kymmenen heimon kohtaloon on nimeltään Missing Link Discovered; kirjoittanut E. Raymond Capt. [Brittiläisen israelismin kriitikoiden, joille tämä kirja on omistettu pitäisi lukea se.] Eräs Efraimin heimon symboleista on Yksisarvinen. Mutta tämä Yksisarvinen Alice Baileyn mukaan tarkoittaa Jumala-ihmistä, Kristus-ihmistä, tätä valaistunutta uutta rotua joka tulee Uuden maailmanjärjestyksen koittaessa. Yksisarvisen sarvi kolmannen solmän chakra-pisteen päällä osoittaa Luciferin antamaa valaistusta. Tämä kirjailija ei ole nähnyt Efraimin symboleita sovitettuna niiden New Age -tarkoitukseen yhteydessä ajatukseen että Efraim on Kristuksen valtakunta joka pian perustetaan, mutta tämä "kaksi sauvaa" -uskomus sopii uusiaikalaisten milleniaaliseen uskomukseen.

Erityisvärit

Toinen mielenkiintoinen yhtymäkohta on se että joillakin alueilla vapaamuurarit pukevat erityisiä värejä tiettyinä päivinä. Tämä Church Universal & Triumphant myös yhdistää käytäntöönsä tietyt värit joihin pukeudutaan tiettyinä päivinä. Seurauksena uusien käännynnäisten vaikutuksesta, CUT:n on vaikea pitää kiinni opetuksesta pukeutua erivärisiin vaatteisiin päivän eri hetkinä sekä eri päivinä. Uudet käännynnäiset saattavat olla tietämättömiä tästä opetuksesta. Purppuraa ja valkoista arvostetaan erityisesti.

Astrologia

Summit University kurssi-materiaalin huolellinen lukeminen paljastaa että astrologinen tieto jota CUT opettaa Tulenkantajien veljeskunnalle on samantyyppistä astrologista uskomusta kuin mitä muut ovat opettaneet aiemmin. Tämä ylimääräinen merkitys joka yhdistetään näihin 12 merkkiin voidaan myös löytää Manly P. Hallin kirjasta The Secret Teachings of All Ages. Sekä CUT että vapaamuurarit käyttävät astrologiaa saadakseen ihmiset kiinnostumaan heidän opetuksestaan. Ensimmäistä kolmea vapaamuurareiden astetta kutsutaan nimellä "Blue Lodge" koska sininen väri yhdistetään taivaaseen ja astrologiaan.

Sielu säteilee jumalallisuutta

Vapaamuurarien lähteet jotka soveltuva CUT:n opetuksiin:

"Sielu säteilee jumalallisuutta, ja sen sisin olemus on puhtaus, totuus ja viisaus., joka on selviö jonka ruumiistaan vapautuneet oppivat... Näistä taivaallisen tulen kipinöistä tulee Sieluja, ja tämän vaikutuksen täytyy jakaa syyn ja seurauksen lain; tämä tuli joka herättää eloon, myös valaisee sisälle Valoon; täten sielu joka säteilee jumalallisuutta ovat Rakkaus ja Lämpö kun taas Valon valaistus, joka virtaa yhä suuresta Olemuksen Keskusauringosta säteilee kaikkiin Sieluhin Valon säteillä." ["Ancient Mystic Oriental Masonry", s. 20]

"Ihmiskunta kokonaisuudessaan on ainoa persoonallinen Jumala; tämä Christos on tämän jumalallisen persoonan realisaatio tai täydellistymä., Yksilön tietoisuuden kokemuksessa. Kun tämä täydellistymä ymmärretään, tämä tila on nimeltään Christos kreikkalaiselle ja buddhalaiselle ja hindulaiselle... Sinä tiedät että ne jotka seuraavat Buddhaa seuraavat samaa Kristusta mutta eri nimellä." ["Ancient Mystic Oriental Masonry", s. 11]

Mystinen liekki

Vapaamuurarien lähteet jotka soveltuva CUT:n opetuksiin:

"Näillä mysteereillä on nyt, kuten menneinä aikoina, perusta Jumalan olemassaolossa juten Jehovah Adonai -- Valon Isä -- sekä sekä Sielun kuolemattomuudessa, mikä Sielu, vihkiytyneiden kielellä, on ja tulee aina olemaan, ikuisesti palava Tuli, Valo joka täytyy tuoda läheiseen suhteeseen Kaiken Valon Isän kanssa josta se on alunperin lähtöisin." ["The Mysticism of Masonry", s. 19]
Ihmisen tarve olla Jumala

Vapaamuurarien lähteet jotka soveltuva CUT:n opetuksiin:

"Kun maailma huutaa yliluonnollisten olentojen johtajuutta, kaukaisten Eedenien henget kuulevat viekoittelevan Käärmeen kuiskauksen, tämän eläin-prinsiipin, pakottavan älyn, joka vetoamalla onnellisiin sieluihin heidän etäisissä paratiiseissaan, täyttää heidät vastustamattomalla muutoksen kaipuulla, suurempaan tietämykseen; he olisivat kuin jumalat ja tietäisivät hyvän ja pahan." ["The Mysticism of Masonry", s. 123]
Esimerkki Elizabeth Clare Prophetin opetuksesta:
"Kaikkien suurten vallankumousten haasteena on ollut pyhän tulen kesyttäminen, kanavoida sitä, ottaa siihen kontaksi, olla vastavuoroisuudessa sen kanssa, integroitua sen kanssa. Tämä 1980-luku on uudelleen integroitumisen vuosikymmen tämän pyhän tulen kanssa johon kaikki maailman suuret vallankumoukselliset ovat olleet yhteydessä."

"Itsensä tuntemisen puute siinä kun tämä Jumala-potentiaali on asettanut rajat meidän sosiaalisessa ja teknologisessa edistymisessämme." ["Prophecy for the 1980's", s. 17]

Useita vihkiytymisen asteita

Koska tämä on yleistä tietoa liittyen vapaamuurareihin, tämä ensimmäinen lainaus on CUT:n Pears of Wisdomista (ylösnousseiden mestareiden viikoittainen uutiskirje) 9.4.1967, s. 10: "...missä ovat uskolliset joita sovelletaan meihin tänään sisään vihkimyksen korkeimpiin askelmiin täällä Luxorissa?" CUT:illa ei tarvitse olla suurta tasojen määrää kuten vapaamuurareilla. Eräät muut uskomukset jotka nämä kaksi jakavat: 1) ajatus vihkimyksestä; 2) tämä vanha järjestystäytyy tuhoutua jotta valaistuneiden Kultainen aikakausi voidaan perustaa; 3) hierarkia on välittäjä, ei Kristus; 4) Saatana on ihmisen eläimellinen luonto joka estää häntä tulemasta Jumalaksi. Näitä konsepteja opetetaan kunnes noustaan tarpeeksi korkealle vapaamuurareiden hierarkiassa tai mennään okkultistisempien vapaamuurareiden riittien sisälle. Samanlaista on Jehovan todistajien usko; nämä uskovat kirjaimellisesti 144.000 valittuun.

C.U.T. sopii kaavaan

On joitakin ihmisiä joita tämä luku ei tyydytä. He haluavat konkreettisempia todisteita. Kuitenkin, nämä samat ihmiset hyvin todennäköisesti hyväksyvät monet asiat ilman minkäänlaisia todisteita. Jos he eivät tekisi näin he eivät kuuluisi valtavirran amerikkalaisten joukkoon.

Esimerkiksi, sinulle kerrotaan että tämä maa on demokratia. Demokratia tarkoittaa että ihmiset päättävät ja äänestävät kaikesta. Todellisessa demokratiassa kaikesta päätetään kansanäänestyksellä. Kuitenkin niin tapahtuu harvoin. Onko kukaan esittänyt sinulle todisteita siitä että tämä maa on demokratia? Oletko sinä koskaan kysynyt?

Olen saanut selville että ne jotka vastustavat tätä informaatiota ovat niitä jotka eivät ole opiskelleet tätä aihetta lainkaan. C.U.T. sopii kaavaan jota on toistettu yhä uudestaan. Joko se on osa kaavaa jonka voidaan osoittaa olevan vapaamuurarillinen tai se on poikkeus tästä säännöstä. Jos C.U.T. on todellakin Uutta maailmanjärjestystä vastaan (se riippuu siitä mitä osaa heidän kirjallisuudestaan sinä luet, sillä he toki haluavat globaalin riippuvaisuus-suhteen henkiolentoihin, he vain bäittävät olevansa globaalia poliittista unionia vastaan), on mielenkiintoista että tämä järjestelmä tekee heidän kanssaan niin paljon yhteistyötä.

Pintapuolisesti he näyttävät olevan CFR:ää/kansainvälisiä pankkiireita, jne. vastaan. He opettavat jäsenilleen kansainvälisen kommunismin vaaroista. Toisaalta heidän traktaatissaan nimeltä "What is the Summit Lighthouse?" sanotaan: "Tämä Summit Lighthouse [heidän opistonsa/järjestönsä] lähettää säteitään maailman ylle ja vapauttaa tulevan Kultaisen aikakauden ilmentymän -- kohtalo, ei tomua!" Jollei henkilö ole tietoinen Rockefellerien, vapaamuurareiden ja New Age -liikkeen välisistä yhteyksistä, tavallinen ihminen ei näe Hegeliläistä dialektiikkaa jota käytetään.

Samalla kun konservatiivit liittyvät CUT:hen, on todennäköistä että moni heistä ei tiedä että C.U.T. julkaisi 25.12.1981 Kansainvälisen epäitsenäisyys -julistuksen. Siinä sanotaan: "Täten, kuten jumalallisesti siunatut yksilöt... planeetta Maan kansalaisilla on oikeus... vaatia perustuslaillista kokousta heidän kansakuntansa perustamiseksi Jumalan alaisuudessa..." Elizabeth Clare Prophet on toistuvasti sanonut että Sanat Kumara on Suuren valkoisen looshin Hierarkian johtaja sekä Jumala. Vain yksi esimerkki monista jossa Sanat (Satan) tunnistetaan Jumalaksi Elizabeth Clare Prophetin toimesta on hänen vuoden 1979 jouluviestinsä: "Kyllä, minun noviisini ovat laulaneet sinulle ja minulle Sanat Kumaran viestin, tämän suuren Bodhisattvan, jonka Daniel ja Israelin profeetat muinaisina päivinä tunsivat. Hänen nimessään me sanomme: 'Nouse, paista, sillä sinun valosi on tulossa, ja Herran kirkkaus nousee yllesi!' Tämä suuri Bodhisattva joka paljasti itsensä Moosekselle Jahven persoonana ja Hesekielille tulessa, Gautaman sielulle Buddhana, Zarathustralle Ahura Mazdana ja hinduille 'ikuisena nuoruutena' on ilmestynyt ihmiskunnalle aina maapallon kokiessa muutoksia, merkiten syklin alkamista ja loppumista..." Käytännössä tässä vaaditaan järjestettäväksi kokousta joka perustaisi maailmanhallituksen tai USA:n hallituksen Sanatin alaisuuteen (ei ole täysin selvää mistä kansakunnasta on kyse tämän perustuslaillisen kokouksen järjestämisen yhteydessä). Keitä ovat nämä voimat jotka vaativat perustuslaillista kokousta? William Still yhdistää nämä voimat CFR:ään, Rockefeller Foundationiin, Brookings Instituteen ja Maailman federalisteihin paljastuksessaan. [William T. Still, "The New World Order The Ancient Plan of Secret Societies"]

Esimerkki organisaatiosta joka on luotu maailmanhallituksen toimesta joka toimii samaan tapaan kuin C.U.T. [Suomessa Patmos. Suom. huom.] on John Birch Society. Molemmat ryhmät ovat niin konservatiivisia että niitä pidetään äärilaidan ilmiöinä. Elizabeth Clare Prophet pitää John Birch Societystä ja puhuu siitä paljon hyvää. Tämä John Birch Society luotiin antikommunismin teesiä varten samaan tapaan kuin C.U.T. suodattamaan konservatiiviset ainekset jotka eivät pidä pitkistä hiuksista ja likaisista vaatteista, jne. mutta jotka ovat teologisesti viehättyneitä New Agesta. 32. asteen vapaamuurari Robert Welch käynnisti John Birch Societyn vuonna 1958. John Birch Societyn johtokuntaan hän valitsi miehiä CFR:stä. Tämä JBS:llä oli antikommunistinen mutta juutalaismyönteinen asenne. Sen jälkeen kun Welch oli käynnistänyt JBS:n, hän sai suuren summan rahaa Rockefellereiltä. Braddock kirjoittaa: "Robert Welch, Welch Candy Companyn perillinen sai myytyään yhtiönsä Rockefellereille kolme kertaa enemmän rahaa kuin mitä hän pyysi mutta sillä ehdolla että Robert olisi uuden John Birch Societyn päällikkö." [James E. Braddock, "The John Birch Society An Enigma", s. 13]

Joten amerikkalaiset saavat yhä enemmän Hegeliläistä dialektiikkaa. Ja monet konservatiiviset ihmiset jotka vilpittömästi halusivat pelastaa ja puolustaa Yhdysvaltoja uhraavat rahansa, aikansa ja kuuliaisuutensa tälle seuralle. Monet rikkaat konservatiiviset amerikkalaiset antoivat rahansa John Birch Societylle taistellakseen amerikkalaisvastaisia voimia vastaan. Tämä John Birch Society kykeni suodattamaan suuren osan vastustuksesta jotka olisivat voineet todella vahingoittaa maailmanhallitusta sekä tuhlaamaan heidän rahansa leikillisesti tapahtuvaan taisteluun kommunismia vastaan.

Monet asioista tietävät henkilöt jotka liittyivät John Birch Societyyn kuten Tri. R.P. Oliver, Tri. Draskovich, prikaatinkenraali G. Mohr ja muut ymmärsivät mistä on kyse ja lähtivät pois. Näiden entisten birchiläisten todistukset ovat hyvä todistus lavastetusta Uuden maailmanjärjestyksen antiteesistä. Joitakin heidän kommenttejaan:

Teosofinen seura

Meidän moderni lohikäärmeiden sateenkaari on suora seuraus Teosofisesta seurasta. Helena Petrovna Blavatskyä (1831-1891) rahoittivat useat okkultistiset ryhmät saadakseen Teosofisen seuran käyntiin. Pieni ryhmä ruusuristiläisiä vihittyjä oli hänen pääasiallisia rahoittajiaan. Tämä Suuri Valkoinen veljeskunta piileskeli hänen taustanaan, myös. Teosofista seuraa on kutsuttu myös nimellä "Co-Masonry". Monet Teosofisen seuran johtajista ovat olleet naisia jotka ovat olleet mukana okkultistisissa vapaamuurareiden ryhmissä jotka hyväksyvät naiset jäsenikseen, sekä miehiä jotka ovat olleet osa vapaamuurareita.

Sri ramin kirjassa On the Watchtower meille kerrotaan että Teosofinen seura teki töitä yhdistääkseen Euroopan Euroopan Yhdysvalloiksi (s. 570) ja että lopulta ainoa ratkaisu ihmiskunnalle olisi kaikkien kansakuntien federaatio (s. 571). Teosofien aapisessa sanotaan että Teosofinen seura aloitti kahdesta syystä: 1) opiskellakseen okkultismia; 2) levittääkseen universaalia veljeyttä. [American Section of the Theosophical Society, "A Primer of Theosophy", Chicago, Illinois: The Pajput Press, 1911, s. 110]

Tämä teosofian aapinen kertoo meille että "on kaksi jumalallisen viisauden ilmenemismuotoa: teosofia ja vapaamuurarius. Mikään uskonto tai esoteerinen filosofia ei yllä näiden tasolle täyteydessään tai selkeydessään." [Ibid., s. 61]

Kuka johtaa maailmanhallitusta jonka Teosofinen seura haluaa?

Mielenkiintoista, Teosofinen seura tuntee että se itse sekä vapaamuurarit opettavat selkeää jumalallista viisautta. H.P. Blavatsky, Teosofisen Seuran perustaja kertoo meille että Raamatun Jumala on "heimojumala, ei sen enempää" joka on "oikukas/epäluotettava ja epäoikeudenmukainen". [H.P. Blavatsky, "The Key to Theosophy", s. 111]

H.P.B. tunsi että Lucifer on ihmiskunnan vapahtaja ja että Raamatun Jumala oli todellakin ihmisen vihollinen; tämän vuoksi nini "Saatana" kuvaa Jumalaa paremmin kuin Luciferiä: "Nimi Saatana ja Vihollinen kuuluu aivan oikein tälle ensimmäiselle ja julmimmalle kaikkien muiden Jumalien vastustajalle -- Jahvelle; ei käärmeelle joka puhui ainoastaan sympatian ja viisauden sanoja." [Blavatsky, "The Secret Doctrine", Vol.3, s. 386]

H.P. Blavatsky kertoo meille:

"Sitten kun Genesiksen avain on meidän käsissämme, tämä tieteellinen ja symbolinen Kabbala paljastaa salaisuutensa. Eedenin Suuri Käärme ja 'Herra Jumala' ovat identtisiä." ["The Secret Doctrine", Vol.2, s. 132]

"Saatana, Genesiksen Käärme on todellinen luoja ja hyväntekijä, hengellisen ihmiskunnan isä, sillä se oli hän joka avasi Aadamin silmät ja hän joka oli ensimmäinen joka kuiskasi: 'Sinä päivänä kun te syötte tästä puusta, te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan.', voidaan tarkastella ainoastaan vapahtajan valossa... hän edelleen säilyttää Esoteerisessa totuudessa tämän ikuisesti rakastavan viestintuojan... joka soi meille hengellisen kuolemattomuuden fyysisen kuolemattomuuden sijaan." ["The Secret Doctrine", Vol.3, s. 246]

H.P.B. ja hänen yhteisönsä vihaavat kristittyjä joiden he näkevät "taistelevan jumalallista totuutta vastaan kun kieltäytyvät tuntemasta ja parjaavat esoteerisen jumalallisen viisauden Lohikäärmettä." ["The Secret Doctrine", Vol.3, s. 376]

Kun me jatkamme opiskelua me löydämme että tämä globaali vihkimys josta Teosofinen seura puhuu on Luciferilainen vihkimys, ja Kristuksen toinen tuleminen tarkoittaa että ihmisen jumalallisuuden "Kristus-tietoisuus" palaa takaisin ihmisrotuun.

Vaikka ihmiset jotka seuraavat Teosofista seuraa aluksi saattavat liittyä siihen henkilökohtaisen valaistumisen vuoksi eivätkä ymmärrä seuran lopullista päämäärää. Tämän Tosofisen seuran lopullinen päämäärä on maailmanhallitus jossa Blavatskyn "Herra Jumala" hallitsee. Kristityt viittaavat hänen Jumalaansa paholaisena.

Vapaamuurarit & Teosofinen seura

Manly P. Hall, 33. asteen vapaamuurari, oli merkittävä teosofinen johtaja. Monet anglo-amerikkalaiset vapaamuurarit opiskelevat teosofiaa. Teosofisia kirjoja on vapaamuurareiden kirjastoissa. Teosofia on toinen tapa tulkita hindulaisuutta tai New Age -oppeja. Vierailu teosofisessa kirjastossa paljastaa että heillä on kirjoja juutalaisuudesta samoin kuin New Age -liikkeen lukuisista haarautumista.

Teosofisen seuran sisäpiiri & osastot

E.S. tai Esoteerinen osasto joka tunnetaan myös nimellä Eastern School of Theosophy on tämä salainen sisäpiiri. Tämä sisäpiiri pitää sisällään useita tasoja.

Tämä Teosofinen seura on jaettu kahteen kilpailevaan ryhmään. Suuremmalla ryhmällä on kansainvälinen päämaja Madrasissa, Intiassa, amerikkalaisen päämajansa kera Wheatonissa, Illinoisissa. Toisella ryhmällä on päämaja Covinassa, Kaliforniassa sekä myös San Diegossa. Tällä Amerikkalaisella Teosofisella seuralla on painotalo Wheatonissa. Teosofinen kirjasto Wheatonissa on nimeltään Olcott Library ja se on eräs maailman parhaista okkultisista kokoelmista.

Näillä kahdella teosofisella seuralla on ollut suuri vaikutusvalta Britanniassa sekä Englannin Kruununsiirtomaissa (Kanada, Australia, Uusi Seelanti, Intia ja Yhdysvallat). Teosofinen seura on ollut hyvin suosittu myös Skandinavassa ja Saksassa.

Episkopaaliset piispat ovat olleet aktiivisia molemmissa teosofisissa ryhmissä. Alice Ann Bailey, joka tuli johtajaksi 1920-luvulla, oli opettanut episkopaalisessa kirkossa ja oli naimisissa episkopaalisen kirkkoherran kanssa. Alice Baileyllä oli yhtä suuri vaikutus teosofiaan kuin Blavatskyllä. Bailey edelleen vaikuttaa meidän kulttuuriimme tänään. Hän tunsi että luku 666 on pyhä. Bailey perusti Lucifer Trustin jonka nimi muutettiin Lucis Trustiksi. Tämä Lucis Trust on jatkanut luvun 666 mainostamista.

Huomattavia teosofisia Johtajia

Kaksi huomattavaa johtajaa jotka olivat mukana Teosofisessa seurassa olivat Mahatma Gandhi ja Adolf Hitler. Mahatma Gandhi oli kiinnostunut opiskelemaan Kristinuskoa kunnes Blavatsky joka teeskenteli olevansa kristitty vakuutti hänelle että hindulaisuudella oli enemmän tarjottavaa. Gandhi liittyi Teosofiseen seuraan. Teosofisella seuralla on ollut suuri vaikutus Intian itsenäistymiseen. Ann Besant, toinen Teosofisen seuran presidentti oli instrumenttina englantilaisten asenteiden muuttamisessa. Intian poliittinen johto on ollut läheisessä yhteydessä Teosofiseen seuraan maan itsenäistymisestä lähtien mukaanlukien lukuisat Gandhit ja Jawaharlar Nehru.

Hitler sai paljon okkultistista tietoa Teosofisesta seurasta, vaikkakin ansio täytyy antaa hänen okkultistiselle mentorilleen benediktiiniläisessä luostarikoulussa joka sai hänet okkultistiselle polulle. Hitler vietti paljon aikaa okkultistisissa kirjakaupoissa opiskellen metafysiikkaa. Hänellä oli neuvonantajinaan useita mustaan ja valkoiseen magiaan vihkiytyneitä henkilöitä. Wienissä, Hitler liittyi Temppeliritareiden moderniin saksalaiseen versioon, saksalaiseen vapaamuurariryhmään nimeltään Order of the New Templars. Hakaristi oli heidän tunnuksensa. Nykyäänkin Teosofinen seura käyttää hakaristiä yhtenä tunnuksenaan.

Teosofisessa seurassa on ollut jäseninä sellaisia nerokkaita henkilöitä kuten Thomas Edison ja Nikola Tesla, kuten myös kirjailijat George Bernard Shaw ja William Butler Yeats.

On mahdollista että Dalai Lama liittyy Teosofiseen seuraan jollakin tavoin.

Elvis Presley oli teosofi. Myöhemmin selitetään kuinka Uusi maailmanjärjestys on edistänyt New Age -uskontoa musiikin kautta.

Salaseurojen luominen

Eräs keino jolla tästä luvusta voidaan tehdä yhteenveto on lainata kirjettä vuodelta 1822 jonka juutalainen vapaamuurari Piccolo Tigre kirjoitti italialaiselle Carbonari-vapaamuurareiden Piedmontese-looshille:

"...on havaittu hyväksi ja käytännölliseksi lietsoa tulta kaikkialla, ja panna liikkeelle kaikki mikä pyrkii liikkumaan. Tästä syystä me emme lakkaa uskomasta sinun haltuusi ottaa jäseniksi henkilöitä jokaisesta yhteiskuntaluokasta, kaikenlaisiin yhdistyksiin, ei väliä millaisiin; ainoa vaatimus on että mysteerien ja salailun täytyy olla luonteenpiirteistä päällimmäisinä. Koko Italia on täynnä uskonnollisia veljeskuntia. Älä pelkää kiskoa joitakin henkilöitäsi keskelle tällaisia laumoja, johda niitä kuin ne olisivat typeriä hartauden harjoituksia. Salli meidän agenttiemme tutkia huolella näitä jäseniä." [George E. Dillon, "Grand Orient Freemasonry Unmasked", s. 58]
Tämä kirje jatkuu siten että siinä osoitetaan kuinka luoda salaseuroja ja salaisia yhdistyksiä, kuinka erottaa miehet perheistään sekä kuinka käyttää salaisuuksia syöttinä johtaa miehet sinne minne sinä haluat heidän menevän. Vapaamuurarit jatkavat tänäkin päivänä uusien seurojen ja yhdistysten luomista sekä soluttautumista niihin joita he eivät ole itse luoneet.

Lord Maitreyan kronologia

1358 -- Sufit painuvat maan alle uskontonsa kanssa, niiden raportoidaan laajentuneen Skotlantiin kauppakiltana 1300-luvulla ja kehittyneen vapaamuurareiksi.

1700-luku -- Druidismi ja Taran palvonta tulevat esiin Illuminaatin aktivoinnin myötä.

1776 -- 1. toukokuuta: Baijerin valaistuneiden synty.

1781 -- Druidien United Ancient Order perustettiin Lontoossa vapaamuurari-riittien kera.

1871 -- Helena Petrovna Blavatsky perustaa Spiritistisen seuran.

1875 -- H.P.B. perustaa Teosofisen seuran. Hän kirjoittaa että valmestelut Lord Maitreyaa varten aloitetaan vuonna 1975.

1890 -- Ghumal Ahmad joka väittää olevansa kaikkien uskontojan tuleva Messias ilmestyy, organisoi maailmanlaajuisen Sufi-liikkeen.

1891 -- Annie Besant ottaa haltuunsa Teosofisen seuran H.P.B:n jälkeen alkaa puhua tulevasta Avatarista, "suuresta maailman opettajasta" joka vie maailman evoluution seuraavalle tasolle.

1908 -- Kevät, Ghulam Ahmad kuolee, hänen henkioppaansa siirtyy Krishnamurtiin.

1909 -- Besant perustaa Order of Starin mainostaakseen Krishnamurtia Lord Maitreyana.

1919 -- Alice Bailey sanoo että Djwal Khul (D.K.-Master) lähestyi häntä ja osoitti hänelle suunnitelman johon sisältyi Lord Maitreyan tulo. Perustettiin meditaatioryhmiä kanavoimaan energiaa näiltä mestareilta.

1925 -- Besant ilmoittaa että Krishnamurti on Kristus, matka Amerikkaan päättyy epäonnistumiseen.

1931 -- Krishnamurti toistaa ilmoituksensa että hän on Kristus.

1932 -- Nicholas Roerichin Maitreya julkaistiin.

1948 -- Bailey julkaisee kirjan The Reappearance of the Christ. Hän vihjaa että 1975 on vuosi jolloin valmistelutyö Lord Maitreyaa varten alkaa.

1959 -- Benjamin Creme ilmoittaa että hän saa telepaattisia viestejä Hierarkialta.

1962 -- Helmikuu, Rahmat Ahmad syntyy Pakistanissa. Hän on viidennen Khalifahul-Masihin suora jälkeläinen.

1975 -- Benjamin Creme (skotlantilainen ja osittain juutalainen) ilmoittaa vaimolleen ja muille että hän on Lord Maitreyan Johannes Kastaja.

1977 -- 8. heinäkuuta: Rahmat Ahmad (Lord Maitreya) lentää Karachiin.

1977 -- 19. heinäkuuta: hän lentää Lontooseen ja ottaa valvontaansa London Mission of the Ahmadiyya -yhteisön.

1982 -- 25. huhtikuuta: Creme käyttää 250.000 dollaria mainoksiin 20 suuressa sanomalehdessä maailmanlaajuisesti ilmoittaen Lord Maitreyasta.

1982 -- 14. toukokuuta: Benjamin Creme vihjaa lehdistölle että Lord Maitreya elää Lontoon intialais-pakistanilaisessa yhteisössä ja kutsuu heidät etsinään häntä.

1982 -- 21. kesäkuuta: Lord Maitreya ei ilmesty kuten ennustettiin.

1985 -- 31. heinäkuuta: 22 journalistia 12 maasa keskustelee kuinka tehdä Maitreyan "Julistuksen päivästä" mahdollinen.

1986 -- Britannian median ylimmät johtajat pääsevät sopimukseen Maitreyan "Julistuksen päivän" lavastamisesta mutta korkeammat viranomaiset Britannian hallituksessa kieltävät sen.

1988 -- 11. heinäkuuta: Maitreya ilmestyy henkilökohtaisesti Nairobissa Keniassa ja tuhannet palvovat häntä.

1990 -- 21. - 22. huhtikuuta: 200 kuuluisuutta mukaanlukien kuninkaallisia kaikkialta maailmasta osallistuu konferenssiin Lord Maitreyan kanssa Lontoossa.

1991 -- George Bush ja Mihail Gorbatshov tapaavat Lord Maitreyan Maltan vesillä.

VIELÄ TOTEUTUMATTA -- "Julistuksen päivä" jolloin Rahmat Ahmad esitellään maailmalle Lord Maitreyana.

Rahmat Ahmadista tulee seuraava Sufi-muslimien johtaja. Näillä sufeilla on salaseuroja ympäri maailmaa ja he hallitsevat suurinta osaa arabivaltioista. Maailmassa on nyt noin 14 miljoonaa ahmadilaista jotka ovat täysin kuuliaisia sille asemalle joka Ahmadilla on. Hänen tittelinsä kuuluu: "Messiaan seuraaja." Miksi Uusi maailmanjärjestys poimisi Rahmat Ahmadin pappiskuninkaakseen? Sufi-muslimeilla on sidoksia vapaamuurareihin, temppeliritareihin ja Teosofiseen seuraan. Vierailu Teosofisen seuran kirjastossa sallii vierailijan nähdä että heillä on hyvä valikoima kirjoja sufilaisuudesta. Sufilaisuus on mystiikkaa joka pitää kiinni siitä että ihmisestä voi tulla valaistunut ja jumalallinen. Vaikka heitä kutsutaan muslimeiksi, sillä ei ole enempää tekemistä Islamin kanssa kuin ruusuristiläisillä on Kristinuskon kanssa. Sufilaisuus on New Age -mystiikkaa, samanlaista kuin hindulaisuus.

Buddhalaiset odottavat Lord Maitreyaa (viidettä Buddhaa) palaavaksi. Jotkut juutalaiset odottavat Messiasta, ja shiiamuslimit odottavat Imam Mahdia. Hindut odottavat Bodhisattvaa (Kalkia) tai Krishnaa. Tämä Tara Center joka mainostaa Lord Maitreyaa toivoo täyttävänsä kaikki nämä lukuisat odotukset. Suuria uhrauksia ja suuria suunnitelmia on tekeillä jotta vakuutettaisiin maailma hänen jumalallisuudestaan. Virallinen media on valmis käytettäväksi Lord Maitreyan esiin tuomiseksi. Useat mittarit näyttävät osoittavan että tämän uuden Messiaan täytyisi olla Daavidin Huoneen perillinen. Jos Rahmat Ahmad ei ole Daavidin Huonetta, ja näyttää siltä että hän ei ole, silloin voi hyvinkin olla niin että tämä Ahmad ei ole tämä suuressa arvossa pidetty johtaja jonka he suunnittelevat asettavansa pappiskuninkaaksi.

Tämä Tara Center käyttää usein pyramidia Kaikkinäkevän silmän kera joka on vapaamuurareiden symboli. Tällä Tara Centerillä on sidokset vapaamuurareihin. Taran palvonta yhdistetään vapaamuurareihin, ja sitä ovat harjoittaneet Druidit ja hindut. Tara Hill Irlannissa on Druidien uskonnollinen keskus.

Tämä Tara Center uskoo sosialistiseen maailmanhallitukseen jonka maailmanuskontona olisi vapaamuurarius. Ihmisille kerrotaan että hänestä tulee jumalallinen tässä Uudessa maailmanjärjestyksessä. [Surullinen totuus on että heistä tulee orjia. Ja satanistien orjat ovat kaikkein julmimmin kohdeltuja orjia.]

Yhteenveto

Uudella maailmanjärjestyksellä on pakistanilainen mies nimeltään Rahmat Ahmad valmiina paljastettavaksi Lord Maitreyana. Hänen identiteettinsä on pidetty salassa, vain muutamat ihmiset tuntevat hänet. Uusiaikalaiset, vapaamuurarit, sufilaiset ja jotkin buddhalaiset voidaan laskea hänen palvojikseen mikäli valtaeliitti päättää mennä eteenpäin ja käyttää häntä. Hän saattaa olla tämä silta Idän ja Lännen välillä jonka Valtaeliitti toivoo luovansa Maailmanhallitustaan varten.


Takaisin